Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-12-08, 20:50
Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-12-08, 21:00
2009-12-23, 02:00
I mean, what a GOD AWFUL SHOW!!!!
Geez, ar įmanoma blogiau jaustis po wrestlingo šou? Pažiūrėjęs šią didelę smirdančią karvės mėšlo krūvą, kadaise buvusią "Raw", aš gailiuosi 2 dalykų:
1. Kad Russo vis dar yra šiame biznyje ir pritraukia savo haterius vien todėl kad yra Russo. Jei jo nebūtų, gal kai kurie IWC debilai atsimerktų ir pamatytų, kur iš tiesų yra siaubingas writingas. Ir aš neginu Russo n' Ferrara, aš tiesiog manau, kad ponas ir ponia Levesque, kartu su tėveliu, yra kur kas blogiau.
2. Kad nesu amerikietis, kilęs iš to miesto, kuriame vakar buvo Raw ir todėl negalėjau per visus liliputinius skitus, demonstratyviai nusisukti nuo ringo ir iškelti "
Kažin, ar yra blogesnis būdas už šį akimirksniu pamiršti 2 gerus TV mačus, nelaimingai atsidūrusius toje pačioje laidoje. Turėjau pagalvoti, kad žiūrėti tai iškart po FR Angle/Wolfe, bei Styles/Daniels ne pati protingiausia man kada nors kilusi idėja. Prašau, paskambinkit man, kai šita pajuoka iš kadaise rimto wrestlingo šou pasikeis. Until then, I'm done watching...
2009-12-23, 13:02
Nesuprantu kaip galima juoktis is tu vargsu little people arba is senu zmoniu, tai nejuokinga, tai izeidzia tuos is kuriu juokiamasi ir tai KVAILA. Kas blogiausia, tai kad Michael Cole su savo fake juoku juokesi is visu tu nesamoniu ir dar tie jo cheezy comentarai, atvirai pasakius man bloga pasidare vienu metu. Po sito Raw pajutau keista neapykanta amerikieciams, idomu kodel :/
2009-12-23, 13:36
2010-01-05, 12:10
2010-01-05, 13:35
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2010-01-05, 14:01
2010-01-06, 22:45
2010-01-12, 16:59
P.S. Kada Gail Kim pateko i Diva's tournament? Neprisimenu, kad ji butu kovojusi praeita savaite :/
2010-01-12, 19:51
Legacy vs HENRY Bourne kova buvo nuspejama kaip visad pina gavo Bourne man net gaila jo pasidare :\
toliau Orton vs CENA vs Kingston macas buvo tikrai geras gaila ,kad ne main event tik nugaletojas keistas (nors vistiek dziaugiuosi ,kad Orton )
toliau didysis MAIN EVENT kuriuo as labai nusivyliau kazkodel man atsibodo tas DX kiekvienam RAW pabaigoj .
Gaila ,kad Jericho visada pazemintas lieka
2010-01-12, 20:02
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2010-01-21, 17:20
Nežinau ar man vienam taip atrodė, bet Mike buvo kažkoks pasimetęs, kiba galva susisuko nuo tiek žmonių. Į Sheamus man žiūrėt bloga, galėtų greičiau vasara ateit, gal išsiųstų "dobulju dobulju y" jį į Nidą pasidegint. Šiaip labai patiko chantai "Cena sucks" ir "Randy", beje John visai gerai išsisuko iš tos situacijos. Tas No. 1 contender mačas buvo iškart aiškus ir iškart norėjau Orton pergalės. Divos - skip. Šiaip man labai gerai Legacy žiūrisi be Ortono, tiek prie mic'o, tiek mačų prasme. Laimėtojai tinkami. Tiesa, galėjo pin'ą priimt Henry, kuris dar ir įtikinamumo Legacy pridėtų. Vėlgi Tyson - HBK segmentas. Na kažkas čia netaip. Mike sako vieną, bet jo kūno kalba kitą. Jokio įtikinamumo. Yėj, pagaliau Santino nerodomas kaip visiškas nulis. Šitoje vietoje viskas labai patiko. Marellai nereikia pergalių ar titulų, jis yra toks personažas, kuriam ir skirti tokie pasirodymai. Swagger nebuvo išmurkdytas mėšle, nieko neprarado. Šitam segmentui duodu 10 balų. Triple Threat man patiko. Puiku, kad RR matysime Randy vs Sheamus, nors man toks jausmas, kad prie jų dar prisijungs Cena. Vėliau matome Miz - MVP promo. Pirma labai gerai pasirodė Miz, o vėliau MVP labai gerai prikišo tą savo sėdėjimą kalėjime. Labai geras feudas. Divos - skip. Vince kalba manęs neįtikino, visiems aišku, kad Bret dar grįš. Main Event vėl nuspėjamas. Tysonui dar vienas minusas. Manau, kad tai buvo botchas iš jo pusės, nes: 1. Maikę jis turėjo nuplėšt nuo savęs. 2. Ta "išdavystė" nebuvo netikėta, nes labai ilgai jis ten knisosi su ta maikute.
Bendrai šou patiko. Tiesa, galėtų DX kokį šou praleist. 7.5/10
2009.01.18 Monday Night RAW:
Šou prasideda puikiai. Skirtingai nuo anos savaitės, šis Vince promo man patiko. Toliau Undertaker HBK. That was awesome. Taker turi labai gerus mic skilus, gal pagaliau pastoviai juos naudos? Visgi netikiu, kad Shawn gali laimėti RR ir net nežinau ar noriu matyti rematchą per WM. Žiūrim toliau. Bourne sušertas Sheamusui. Nieko gero. Carlito, WTF? Šito nesupratau. Ok, toliau turim Guest Hosts promo. Išsakyta nuomonė, kad DX jau užkniso. Thats right. Žiūrim ar kasnors pasikeis. Tag Team mačas buvo tikrai geras, bet norėjosi Legacy pergalės. Divos skip. Randy Orton vs. Chris Masters. Laimėtojas aiškus ir džiugu, kad Masters išeina iš kovos stiprus. Main Event. Man nusibodo tos žalios spalvos, ta pati pabaiga jau gal 18-ą kartą iš eilės. Im tired of DX. Maybe its the end?
Reziume show gelbėjo tik pradžios Undertaker HBK promo ir gal dar Tag Team mačas. Buvo nuostabu vėl girdėti Sexy Boy, tikiuosi nuo šiol mes girdėsim tai kiekvieną savaitę. Raw buvo prastas, 6/10.
2010-02-02, 17:39
Ted DiBiase>Cody Rhodes. Bet kokių atvėju jie man vienodi ir perdaug tai man nerūpi, svarbu ,kad Ted su tuo artėjančiu feudu su Ortonu įsitaisytu naudos ir iškiltu jis tikrai refreshintu rosterį. Ilga laika nežiurėjau Raw ,bet tai man patiko, štai kurie man labiausiai įsiminė per RAW.
Patiko:
1. Shawn piktumas, o čia jau geras build-upas link tikriausiai Undertaker vs. Shawn matčo ,bet Vince su savo sapnais ir keitinėjimais mus gali labai apkvailinti, nemanau ,kad matysim draugų feuda ,kadangi nukentėtu visi merchai.
2. Cena vs. Batista-The rematch? Va čia tai įdealu būtų, Cena(w/Bret) vs. Batista(w/McMahon), netik ,kad pamatyčiau taip laukta ir niekaip nesulaukta Summerslam 08 rematcha, bet dar prie jų prisidėtu ir Bret su McMahonu, tai man daug patraukliau nei matčas kadangi netikiu ,kad ten būtų kasnors gero, nors...
3. Elimination Chamber card, Cena, Triplius ir Randis + Sheamus ir jaunieji Cody bei Tad, manau kiekvienas gali pasireikšti, kad ir tas pats Ted nupininti koki Ortona pradedant jų feuda, o kai dar pagalvoju koks gali būti EC card. Punk vs. Rey vs Undertaker vs. Jericho vs. Shawn vs. Batista, tada tai būtų skanumėlis ,net be kraujo abu Elimination Chamber.
Iš dalies čia kiek Wrestlemania prognozės ,o ne Raw apžvalga, bet ka ten jau apžvelgsi visai geras šou ir tiek.
Ne į temą | Wrestlemania card i see: Jericho© vs. Edge Shawn vs. Undertaker HHH© vs. Sheamus Cena(w/Bret) vs. Batista(w/Vince) Rey vs. Punk Mask vs. Hair Money in the Bank Ted DiBiase vs. Randy Orton(Gal dar prisidėtu ir Cody) |
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2010-02-23, 19:39
And I mean it
2010-02-27, 15:47
MarkaL, 2010-02-23, 19:39, pasakė:
manau takeris kis nes turi kojos trauma o hbk neujienose sake kad jis turetu retired mazdaaug per tris metus...
2010-03-02, 18:54
2010-03-03, 00:25
And I mean it
2010-03-03, 01:31
2010-03-06, 12:30
2010-03-18, 17:50