Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2009-11-24, 15:46, pasakė:

Labai nustebau, kai Sheamus laimejo Battle Royal, ir tapo Nr.1 contender del WWE title. Ziuredamas Battle Royal, galvojau, kad laimes arba Ted arba Cody. Vienas dalykas, man pasirode keistas. Battle Royal matche, dalyvavo - Randy Orton. Juk Ortonas, negali gauti title shoto, del WWE title, pokol, WWE championu yra Cena. Biski nelogiskai, atrode, tas Ortono dalyvavimas, Battle Royal matche. Na ziuresim, ar pavyks, Sheamus ir John Cena'i padaryti gera matcha per TLC PPV.
Kitą kartą atidžiau žiūrėk. Guest host paaiškino visa tai.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Šis RAW labai smagiai žiūrėjosi. Kažkodėl net priminė senesnius ir geresnius laikus be PG. Guest host visai patiko. Nors Cena suvalgė Carlito, bet show gale Cenos credibility krito kai buvo pakirstas vos iš 2 big boot'u. Dauguma matchų gražiai žiūrėjosi. Tikėjausi, kad Ortonas gaus nuo Kofio nes abu pasidalins po "nešvarią" pergalę ir viskas bus išspręsta "gražiai ir švariai" per PPV. Oho kaip Sheamus hypinamas. Labai dažnai rodė ten jo tuos "filmukus" ir, tiesą sakant, nors Sheamus kolkas jokių rimtų pergalių kaip ir neturi aš pajaučiau jame main eventą. Kelly Kelly visai tiko kaip anouncer, gražiai skambėjo jos balsas. Va DX tai jau tikrai užknisa, nuo jų sugrįžimo nieko gero iš jų ir nepamačiau, viskas ką jie daro tik ateina pareklamuot savo šlamštą. Keistas sprendimas versti Mastersą į face (nu gal ir nevers, bet po šio show atrodo, kad face bus). Atsimenu, pats buvo padaręs Horniui masterlocką, o dabar jau gelbėja jį. Bet čia tikriausiai tik eilinis segmentas juo, tik, kad jam duoti showtime. Beje Jericho pasakė tiesą: kad jis per didelė asmenybė būti tik viename show :) Aš sutinku ir norėčiau, kad dar pasilaikytų titulus. Gale gal dar trūko antrojo lūžusio stalo (pirmas Cubanui, antras Cenai), bet show geras. Ai dar gale tai išvis nerealu buvo :D Cubanas gavo spinebuster ar ką ten per stalą, o po kiek laiko ir gan pavėluotai ateina Mavsų žaidėjai tipo gint su šypsenom veide :D . Taip gerai atrodė. Jų savininkas skrido ir sulaužė stalą, o tie vos ne "taip jam ir reikia" :D

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-12-08, 21:00

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Tame DX segmente man tas rasytojas pasirode panasus i REY MYSTERIO :) Kas liecia MAVS zaidejus,tai tikejausi,kad jie gaus kazkoki vaidmeni,bet ... Siaip Cubanas vienas is geresniu Hostu :D

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Wow, what a show!!!!!

I mean, what a GOD AWFUL SHOW!!!!

Geez, ar įmanoma blogiau jaustis po wrestlingo šou? Pažiūrėjęs šią didelę smirdančią karvės mėšlo krūvą, kadaise buvusią "Raw", aš gailiuosi 2 dalykų:
1. Kad Russo vis dar yra šiame biznyje ir pritraukia savo haterius vien todėl kad yra Russo. Jei jo nebūtų, gal kai kurie IWC debilai atsimerktų ir pamatytų, kur iš tiesų yra siaubingas writingas. Ir aš neginu Russo n' Ferrara, aš tiesiog manau, kad ponas ir ponia Levesque, kartu su tėveliu, yra kur kas blogiau.
2. Kad nesu amerikietis, kilęs iš to miesto, kuriame vakar buvo Raw ir todėl negalėjau per visus liliputinius skitus, demonstratyviai nusisukti nuo ringo ir iškelti "Hornswoggle" plakato....

Kažin, ar yra blogesnis būdas už šį akimirksniu pamiršti 2 gerus TV mačus, nelaimingai atsidūrusius toje pačioje laidoje. Turėjau pagalvoti, kad žiūrėti tai iškart po FR Angle/Wolfe, bei Styles/Daniels ne pati protingiausia man kada nors kilusi idėja. Prašau, paskambinkit man, kai šita pajuoka iš kadaise rimto wrestlingo šou pasikeis. Until then, I'm done watching...

diSaber

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na RAW sią savaitę buvo tikrai prastas tiek guest Houst tiek ir pats sou.Vienintelis ziurimas macas buvo six man tag team match.Tas DX nesamones prasukau.O pabaiga nusivyliau labiause.........

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Kai galvoji, kad blogiau jau nebus ateina kitos savaites raw...
Nesuprantu kaip galima juoktis is tu vargsu little people arba is senu zmoniu, tai nejuokinga, tai izeidzia tuos is kuriu juokiamasi ir tai KVAILA. Kas blogiausia, tai kad Michael Cole su savo fake juoku juokesi is visu tu nesamoniu ir dar tie jo cheezy comentarai, atvirai pasakius man bloga pasidare vienu metu. Po sito Raw pajutau keista neapykanta amerikieciams, idomu kodel :/

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
As pripazinsiu, kad kai nustaciau RAW groti fone ir po D-Generation X segmento su Hornswoggle show baigesi, as buvau daugiau nei nustebes, kad tai buvo "main event". Be abejo visas storyline tarp Hornswoggle ir DX buvo siuksles nuo pradzios iki galo ir sugadino ne tik si RAW, bet ir daugiau nei pakenke Cena/Michaels/Triple H programai, vedusiai mus i Survivor Series, (is visu siu segmentu su leprikonu gal nusijokiau tik is superkick'o kartoniniam HBK). Teismas irgi buvo, man netiektai, padarytas labai pigiai su paprastu kambariu arenoje - kurkas jokingiau butu, jei jie bent idetu pastangu ir pastatitu "sale" su mazuciomis durimis, mazuciu kambariu, bet WWE apsiribojo tik mini-kedemis. Jie galetu bent isnuomoti tikra posedzio sale, kaip buvo padaryta 2005 metais su Eric Bischoff teismu (irgi clusterfuck'as, beje). Truputi atitrukstant nuo sio RAW katostrofos, turiu pasakyti, kad bent The Big Show ir Chris Jericho turejo, mano nuomone, nuostabu maza segmenta ir as net is pradziu nesupratau, kad tai buvo Chris kostiume (cia dar vienas komplimentas nusotabiam jo darbui) + net Show padare gera darba su savo promo dalimi. Pabaigai galiu pridurti, kad koks bebutu siurpus sios savaites eteris, Sausio 5 diena as pirma ziuresiu ta show, kur pagaliau i WWE gris Bret Hart, o ne ta kur matisime The Outsiders, The Kliq arba nWo uzuominas istisa eteri kai Nash, Hall, Hogan is Waltman zengs i ringa. Ir sie mano zodziai daug ka sako, nes as uzaugau grinai su WCW, as nezonjau kas yra Steve Austin ir The Rock iki 2004 metu.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
pats raw tiesa pasakius nieko tokio ispudingo ir nebuvo. neskaintat pacioj pradzioj ir pacioj pabaigoj promo su bratu ir hbk/vincu tai raw kaip ir visi kiti eiliniai butu. cia labai truko kad shou butu vykes kanadoje tai bent sales butu gera klausytis. Dabar tik idomu kaip "santykius" aiskinsis du personazai (wrestleriais jau kaip ir nebepavadinsi) kurie kaip ir nebewreslina. Vincas net oficialiai pasake kad daugiau i ringa nebelips kaip imtyninkas o del brato nezinau tiksliai bet zmogus irgi jau su metais. tai jai yra planai kovai per wm tai ar bus tiesiogiai kova tarp vinco ir breto ar jie kazkam atstovaus kampuose.

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
na jei fantazuoja visi šiam forume apie WM, tai aš ir turiu tokia mažą fantaziją, kaip minėjo Hunter, gali būt kad kažkas atstovaus Hrtui ir McMahonui, mano manymu tai galėtu būti HBK Harto pusėj, ir Undertakeris McMahono pusėj.

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na,belieka tik paantrinti Hunteriui del sales.Ziurovai turejo visa laika laikyti ta itampa.Siaip RAW neblogas,aisku nebuvo WOW,bet tikrai neblogas.Prasukau tik divas,o visa kita su malonumu ziurejau.Gaila,kad Swaggah netapo nr 1 contender.Taip ir neaisku kas laukia WWE championship per Royal Rumble.DX vs Jerishow buvo geras match'as.Gal kiek trumpas,bet viskas kaip ir Ok.Orton vs Kofi irgi neblogai,tik man vis dar kazko truksta KOFIje.Nezinau man jis dar per skystas ir pries match'o pradzia zinojau,kad jis nelaimes.Idomu kaip eisis toliau su Hart viskas.Siaip pradzia tai buvo BOOM tikrai.Nors as jo laikas dar piena gerdavau ir eidavau miegot 8 valanda,bet jam iejus begiojo siurpuliai po visa kuna.Senai tokio jausmo nejauciau-Nuostabu :D Laukiu nesulaukiu TNA atsako

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Shadow

Baltas diržas

• Naujokai
0
Si Monday Night RAW ziurejau tiesiogiai kaip ir TNA.WWE labai esu nusivyles,pateike prastoka varianta pries TNA,beveik kaip kiekviena RAW. Po TNA valandos jau tiesiog nesinorejo ziureti RAW,bet norejosi,paziureti,isgirsti Bret Hart. Ir po Bret Hart kalbos su Shawn RAW kaip ir baigesi RAW.Gal del TNA Impact stipraus atidarymo RAW tiesiog dingo,pasidare tiesiog neidomus.

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Pakomentavau Impact dabar laikas Raw. Raw prasidejo su Bret Hart. Per nugara nubego siurpuliukai kai isgirdau "zviegiancia" gitara. Daug nekalbejes Bret iskviete Shawn ir tada gavau dar siurpuliuku kai uzgrojo HBK muzika. Shawn skele promo, per kuri matesi, kad kalba is sirdies. Man labai patiko sis segmentas, pilname vaidybos ir netikrumo pw pasaulyje, tai buvo kazkas tikra, na arban bent jau taip atrode :D Anyway... likes show buvo geras, taciau neturejo tos atmosferos kuria pademonstravo Impact, na galbut isskirti galima Tag titles matcha, kuriame Chris, kaip visada, pademonstravo del ko jis yra WWE auksinis berniukas. Paskutinis segmentas su Vince ir Bret buvo taipogi puikus. Velgi kai Vince kalbejo, jautesi, kad jis kalba is sirdies ir tiki kiekvienu savo pasakytu zodziu, po to tas spyris, na cia jau perejo prie istorijos darymo, kas yra gerai, bet pokalbio pradzia man paliko daug didesni ispudi. Apibendrinant, Raw buvo geras su keliais isimintinais momentais, taciau Impact pasirode geriau.

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Sia savaite gavome dar viena vidutini Raw. Show prasidejo su Mike Tyson isejimu. Netrukus ringe pasirode Sheamus, Cena, Orton ir Kofi bei pareiske, kad nori title match . Tysonas padare cena vs orton vs kofi del nr.1 contender for royal rumble title match ir tuo segmentas baigesi. Viskas daugiau maziau buvo gerai, niekas nesusimove, nors kai kalbejo Taisonas turejau bloga nuojauta kad tuoj kokia nesamone pasakys. Kelly vs Fox buvo trumpas ir blogas divu matchas, neturiu daugiau ka ir bepridet. Tada gavome Legacy vs Bourne n Henry kur eilini karta Bourne suvalge Pin'a. Gaila kad dabar jis yra kazkur lower midcarde, mano manymu tikrai talentingas ir svarbiausia jaunas wrestleris, o jobbina kai reikalas. Swagger vs Santino - dar viena nesamone, nesinori net komentuoti. Triple Threat kova buvo gera, labai keista buvo tik pacioje pabaigoje, kai Ortonas sauke ant Kofi "stupid, stupid, you fucked up" aiskiai Kofis kazka subochino ir pabaiga turejo buti netokia, tikekimes neatleis Kofio vien todel, kad jis nepatinka ortonui ( kaip kad buvo su Kenedziu :) ) Keista kad laimejo Ortonas dabar per Royal Rumble turime Heel vs Heel. Vis dar manau kad cia kazkaip isipaisys Cena ir turesime triple threat per RR. Patiko segmentas kai Mike Tyson pagrasino "nuzudyti" Hornswoggle, bei Miz ir MVP promo. Pastarasis buvo stebetinai geras, nei vienas nei kitas nesusimove kalbedami, nebuvo PG nesamoniu, kalbejo rimtai. Good Stuff. Po gero promo seke trumpas divu matchas tarp Eve Torres ir Katie Lea Burchill. Tada Vince pasake kad daugiau nebematysime Bret, kas beabejo yra netiesa, tai tik feudo vystimas ir galu gale sulaukeme Main evento kuriame Chris Jericho n Mike Tyson kovojo su DX. Kova buvo bloga, bet daug ir nereikejo tiketis, biski keista kad matcha pradejo Mike Tyson o ne Chris. Pabaiga buvo labai nuspejama ir neidomi. Gaila Chris'o kuris kiekviena savaite yra zudomas hunterio arba shawn'o. Apibendrinant Raw buvo vidutinis. Arenoje susirinke zmones buvo uzmige ir atmosfera buvo prasta. Beje tie priekyje sedintys "smarkai" man pasirode kaip kvailiai su savo "what" , "boring" skanduotem ir kiekvieno Face'o Boo'inimu. Kilo toks jausmas, jog Boo'ina vien tam, kad pasirodytu "kieti", o ne tam kad isreikstu simpatija ar antipatija. Nekenciu tokiu Fanu.
P.S. Kada Gail Kim pateko i Diva's tournament? Neprisimenu, kad ji butu kovojusi praeita savaite :/

diSaber

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na RAW buvo gan geras tikejaus prastesnio.

Legacy vs HENRY Bourne kova buvo nuspejama kaip visad pina gavo Bourne man net gaila jo pasidare :\
toliau Orton vs CENA vs Kingston macas buvo tikrai geras gaila ,kad ne main event tik nugaletojas keistas (nors vistiek dziaugiuosi ,kad Orton :) )
toliau didysis MAIN EVENT kuriuo as labai nusivyliau kazkodel man atsibodo tas DX kiekvienam RAW pabaigoj :).
Gaila ,kad Jericho visada pazemintas lieka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Same old daugmaz,bet lb patiko Miz ir MVP promos.Tikrai keista del Miz,nes kazkaip kai ziuriu wresling'a daugiau ar maziau matai,kas turi potencialo ir gali daugiau.Bet kai zedavau seniau Miz tai tikrai nemaniau,kad jis gali toki progresa padaryt.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
2009.01.11 Monday Night RAW:

Nežinau ar man vienam taip atrodė, bet Mike buvo kažkoks pasimetęs, kiba galva susisuko nuo tiek žmonių. Į Sheamus man žiūrėt bloga, galėtų greičiau vasara ateit, gal išsiųstų "dobulju dobulju y" jį į Nidą pasidegint. Šiaip labai patiko chantai "Cena sucks" ir "Randy", beje John visai gerai išsisuko iš tos situacijos. Tas No. 1 contender mačas buvo iškart aiškus ir iškart norėjau Orton pergalės. Divos - skip. Šiaip man labai gerai Legacy žiūrisi be Ortono, tiek prie mic'o, tiek mačų prasme. Laimėtojai tinkami. Tiesa, galėjo pin'ą priimt Henry, kuris dar ir įtikinamumo Legacy pridėtų. Vėlgi Tyson - HBK segmentas. Na kažkas čia netaip. Mike sako vieną, bet jo kūno kalba kitą. Jokio įtikinamumo. Yėj, pagaliau Santino nerodomas kaip visiškas nulis. Šitoje vietoje viskas labai patiko. Marellai nereikia pergalių ar titulų, jis yra toks personažas, kuriam ir skirti tokie pasirodymai. Swagger nebuvo išmurkdytas mėšle, nieko neprarado. Šitam segmentui duodu 10 balų. Triple Threat man patiko. Puiku, kad RR matysime Randy vs Sheamus, nors man toks jausmas, kad prie jų dar prisijungs Cena. Vėliau matome Miz - MVP promo. Pirma labai gerai pasirodė Miz, o vėliau MVP labai gerai prikišo tą savo sėdėjimą kalėjime. Labai geras feudas. Divos - skip. Vince kalba manęs neįtikino, visiems aišku, kad Bret dar grįš. Main Event vėl nuspėjamas. Tysonui dar vienas minusas. Manau, kad tai buvo botchas iš jo pusės, nes: 1. Maikę jis turėjo nuplėšt nuo savęs. 2. Ta "išdavystė" nebuvo netikėta, nes labai ilgai jis ten knisosi su ta maikute.

Bendrai šou patiko. Tiesa, galėtų DX kokį šou praleist. 7.5/10

2009.01.18 Monday Night RAW:

Šou prasideda puikiai. Skirtingai nuo anos savaitės, šis Vince promo man patiko. Toliau Undertaker – HBK. That was awesome. Taker turi labai gerus mic skilus, gal pagaliau pastoviai juos naudos? Visgi netikiu, kad Shawn gali laimėti RR ir net nežinau ar noriu matyti rematchą per WM. Žiūrim toliau. Bourne sušertas Sheamus‘ui. Nieko gero. Carlito, WTF? Šito nesupratau. Ok, toliau turim Guest Hosts promo. Išsakyta nuomonė, kad DX jau užkniso. That‘s right. Žiūrim ar kasnors pasikeis. Tag Team mačas buvo tikrai geras, bet norėjosi Legacy pergalės. Divos – skip. Randy Orton vs. Chris Masters. Laimėtojas aiškus ir džiugu, kad Masters išeina iš kovos stiprus. Main Event. Man nusibodo tos žalios spalvos, ta pati pabaiga jau gal 18-ą kartą iš eilės. I‘m tired of DX. Maybe it‘s the end?

Reziume show gelbėjo tik pradžios Undertaker – HBK promo ir gal dar Tag Team mačas. Buvo nuostabu vėl girdėti Sexy Boy, tikiuosi nuo šiol mes girdėsim tai kiekvieną savaitę. Raw buvo prastas, 6/10.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
WWE akimis
Ted DiBiase>Cody Rhodes. Bet kokių atvėju jie man vienodi ir perdaug tai man nerūpi, svarbu ,kad Ted su tuo artėjančiu feudu su Ortonu įsitaisytu naudos ir iškiltu jis tikrai refreshintu rosterį. Ilga laika nežiurėjau Raw ,bet tai man patiko, štai kurie man labiausiai įsiminė per RAW.

Patiko:
1. Shawn piktumas, o čia jau geras build-upas link tikriausiai Undertaker vs. Shawn matčo ,bet Vince su savo sapnais ir keitinėjimais mus gali labai apkvailinti, nemanau ,kad matysim draugų feuda ,kadangi nukentėtu visi merchai.
2. Cena vs. Batista-The rematch? Va čia tai įdealu būtų, Cena(w/Bret) vs. Batista(w/McMahon), netik ,kad pamatyčiau taip laukta ir niekaip nesulaukta Summerslam 08 rematcha, bet dar prie jų prisidėtu ir Bret su McMahonu, tai man daug patraukliau nei matčas kadangi netikiu ,kad ten būtų kasnors gero, nors...
3. Elimination Chamber card, Cena, Triplius ir Randis + Sheamus ir jaunieji Cody bei Tad, manau kiekvienas gali pasireikšti, kad ir tas pats Ted nupininti koki Ortona pradedant jų feuda, o kai dar pagalvoju koks gali būti EC card. Punk vs. Rey vs Undertaker vs. Jericho vs. Shawn vs. Batista, tada tai būtų skanumėlis ,net be kraujo abu Elimination Chamber.

Iš dalies čia kiek Wrestlemania prognozės ,o ne Raw apžvalga, bet ka ten jau apžvelgsi visai geras šou ir tiek.

Ne į temą
Wrestlemania card i see:

Jericho© vs. Edge
Shawn vs. Undertaker
HHH© vs. Sheamus
Cena(w/Bret) vs. Batista(w/Vince)
Rey vs. Punk Mask vs. Hair
Money in the Bank
Ted DiBiase vs. Randy Orton(Gal dar prisidėtu ir Cody)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Nu kaip jum Raw? ;) Man tai dar kart primine, kodel kazkada sekdavau kiekviena wrestlingo laida. Jau treti metai, kai praktiskai neseku wrestlingo, nebent labai jau nuobodziauju, bet kai sausi pradeda artet Royal Rumble visada catch-up'ini, o po Rumble jau viska ziuriu. Sakykit, ka norit apie WWE, bet jie road to WM labai gerai bookina, tiesiog ziuri ir nuosirdziai idomu zet, o ne kad laika tiesiog stumi.
Spoiler'is
Ech, kad TNA nors viena PPV per metus moketu taip subookint, kad is tikro atrodytu, kad tas PPV yra didelis ivykis....
Spoiler'is

And I mean it

spike

Baltas diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąMarkaL, 2010-02-23, 19:39, pasakė:

Nu kaip jum Raw? :) Man tai dar kart primine, kodel kazkada sekdavau kiekviena wrestlingo laida. Jau treti metai, kai praktiskai neseku wrestlingo, nebent labai jau nuobodziauju, bet kai sausi pradeda artet Royal Rumble visada catch-up'ini, o po Rumble jau viska ziuriu. Sakykit, ka norit apie WWE, bet jie road to WM labai gerai bookina, tiesiog ziuri ir nuosirdziai idomu zet, o ne kad laika tiesiog stumi.
Spoiler'is
Ech, kad TNA nors viena PPV per metus moketu taip subookint, kad is tikro atrodytu, kad tas PPV yra didelis ivykis....
Spoiler'is

manau takeris kis nes turi kojos trauma o hbk neujienose sake kad jis turetu retired mazdaaug per tris metus...

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Toks vidutiniškas epizodas, nors match-wise, ko gero, prasčiausias šiais metais. Ai, koks skirtumas, svarbu gi tai, kad gerai buildinama WM. Iš viso Raw išskirčiau Batistos promo. Labai patiko - geriausias jo promo, kokį tik esu matęs. Nors ir tikriausiai herojus apeis visas kliūtis ir laimės, aš vis tiek palaikysiu Batista ir norėčiau, kad jis pasilaikytų tą titulą ilgokai, ypač, kai jis keičiasi taip dažnai. Rimtais, kad ir kaip visi varytų ant Batistos, kad ir kaip jis prastai wrestlintų, aš jau geriau paspringsiu kojinėm, negu palaikysiu Cena. Kita storyline ,Vince vs Bret, man nelabai patinka, nes ji labai netikroviška. Iš pradžių su mašina, o dabar... Jeigu koja yra LŪŽUSI, uždėtas gipsas, naudojamas ramentas. Jau kad gali minti yra truputi nerealu, bet kai pradeda vaikščioti...really? Gal jie galėjo apsieiti be viso šito BS?

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
A man tai pus velnio. Jei zeciau gyvai ir negaledamas prasukt,tai gal ir sakyciau, kad nepatiko. Bet dabar priprates kazkaip pasidaryt RAW trukme tiesiog tiek kiek idomu. Siaip sutikciau, kad kazkaip keistai buldin'a Hart vs McMahon, bet palauksiu ilgiau iki priimdamas sprendima. O del Batistos promo pilnai sutinku. Man labai patinka, kai matchu motyvacija buna ne tik titulas, bet ir kazkas asmenisko. Deja, WWE retai pavyksta ta asmeniskuma padaryt idomiai ( dazniausiai buna, as tau sutrukdziau laimet kazka, o tu man, gal poto dar as tave sumusiau, o tu kita kart mane ir dabar mes vienas kito nemegstam), o si kart sakyciau labai vykusi motyvacija abieju pusiu. Labai patiko, kaip WWE sellina koks Batista badass, kad net reik zmoniu, kad kitus saugotu nuo jo :) ir prajuokino ta jo remarka apie storas fanes ir kudikius :) . Is vis labai nustebino, kad net paminejo attitude era. O kitas stuff- HBK ir Legacy tai tiesiog gerai, bet neishskirtinai.
And I mean it

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Chebrytė, ar man vienam atrodo, kad iš Legacy face turn'ą darys Orton, o ne Dibiase? Jau kuris laikas Orton'as nepadarė nieko heeliško, gauna vis daugiau pop'o... Be to, aš manau, kad jiem netgi naudingiau Ortoną atsukt geriečiu, nes jir ir charizmos prasme lenkia savo "mokinius" ir merch' geresni. Vargu ar Ted net kartu su Cody gautų tiek skanduočių savo naudai...

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Iškart žiūrėjau paskutinius 2 Raw. Pirmas dalykas, kuris krito į ausį, tai nauja daina. Nežinau, kada ją čia pakeitė, bet ji tikrai nebloga ir žymiai geresnė nei ta mega-fag buvusioji. Kiek net primena geriausią visų laikų SD dainą "Beutiful people"... Bendrai pagrindiniai feud'ai vystomi pagirtinai. Kiekvienas iš jų turi savo ne tik pagrindą, bet ir side-story. Labai gerai padirbėta prie Batistos char'o paskutniame šou. Tas bad-ass įvaizdis super tinka Dave'ui. Cena prieš jį atrodo kaip iš 16bit žaidimo. Hitman-McMahon reikalas atrodo ne kaip. Netikroviškas, neįtraukiantis, neįdomus. Ir nematau potencialo jame, kad pramuš dar už savaitės/kitos. Eterio švaistymas, Bret'o neišnaudojimas... Legacy besivystymas toks pusė velnio. Neaišku, kuris ten labiau face'as bus, ar tweener'is. Gal kiek per daug paliavos ir visokių posūkių jame. Reiktų paprastesnio angle'o, kuris būtų lėtai vystomas, kai visi lauktų, KADA tarkim Ted pratrūks ant Orton'o, o ne KAS įvyks. Edge-Jericho programoje Rated R vaizduojamas labai stipriai, tuo tarpu Jericho dedamas į šuns dienas. Man nepatinka, kai tokio kalibro wrestler'iai statomi kaip tokie chikenshit'ai. Visgi įdomiai ten sukama su tuo "Spear". Dar liko paminėti CM Punk. Kada po galais jis gaus normalų promo padaryt? Kol kas tik visokios užuomazgos, nėra konkretaus feud'o. Gaila, kad Punk po tokių metų užims tokią mažą vietą šių metų WM...
Nuotrauka

ReiKaz

Baltas diržas

• Naujokai
1
Nu ka, buvo be galo smagu pamatyti Steve Austin'a, ech, nostalgija ir prisiminimai gryzo. Kiek vaizda gadino PG cenzura, taciau nieko tokio, siektiek tikejausi Austino kaip special referee Bret Hart vs. Vince McMahon per WM26, ech kaip butu smagu..
¨¯¯¨˜“ª¤♣NuotraukaNuotraukaNuotrauka♣¤ª“˜¨¯¯¨

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimą˜“ª¤♣ReiKaz&, 2010-03-17, 23:42, pasakė:

<...> siektiek tikejausi Austino kaip special referee Bret Hart vs. Vince McMahon per WM26, ech kaip butu smagu.. <...>
Tai gal ir butu smagu, bet butu siek tiek prastas bookingas, is babyface/heel perspektivos. Bret Hart yra face, o Vince McMahon yra heel. Gerutis pastoviai turi kazka iveikti ir tureti kliuciu, kad zmones emocionaliai prisiristu prie jo, bet cia turime kitokia situacija. Bret Hart yra buves 7 kartus pasaulio championas, buves aktivus wrestleris, jaunesnis uz Vince McMahon 12 metu ir dabar zinome, kad jis net neturi kojos traumos ir kayfabe atzvilgiu, eina i kova sveikas ir kaip tvirtas favoritas del savo veterano ringe statuso. Taip, mes zinome, kad Bret turi galvos trauma ir Vince irgi buves [fluke] WWF championas - bet storyline tai niekaip nefiguravo ir nebuvo skiriama demesio, taigi Bret lieka su koziriais rankuose. Is esmes, Vince i matcha eina priverstas pasikliauti tik savo raumenimis. The Hitman neturi ko ivekti ir viskas jo naudai (nes fizine jega galima pasakyti, kad ligi, nes feude jie nepabrezdavo McMahon kaip monstra). Tai jei dar pastatitu Steve Austin kaip referee, kuris turi gilia istorija su Vinnie ir butu babyface refas - beliks tik uzdeti ant kiekvieno WrestleMania posterio uzrasa "Bret Wins 100%". Manau visi suprantame, kad Hart laimes, bet visada gerai tureti kliuciu babyface'ui, kad uztikrinti drama ir geriui butu ka iveikti - cia gi situacija, kur McMahon blogiui reikia kazka iveikti. Gal net butu neblogai pasamdyti Dave Hebner siai programai (jei jau Earl dirba TNA), kad jis butu referee ir sukeltu klausimu.

Vartotojų skaito šią temą: 12

narių: 0, svečių: 12, slaptų narių: 0