Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Ne į temą
po Triple H frazes po jo maco su Legacy manau visiems turetu but akivaizdu :D
And if you're not down with that We've got 2 words 4 Ya - Shawn Michaels

Šį pranešimą redagavo Hunter: 2009-08-04, 17:07

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Po sio RAW nelabai zinau ka pasakyt.RAW lyg ir kyla is pelenu mano akyse,bet vistiek kazkas ne taip.ME nepatiko,kuo toliau ,tuo labiau yra zaidziama su Match'u pavadinimais.Sugadinta pabaiga-Cena nei is sio ,nei is to padaro "F-U" ir laimi,nors pries puse minutes ji talze "belekiek" blogiuku,kur logika?Is Piven'o nic nieko nesitikejau,nic nieko ir negavau.Praplove man smegenis kartu su Cena,kad ziureciau jo filma ir tiek :D . D-GENERATION-X Na nezinau,ar dziaugtis ,ar verkti.Kol kas si ideja man atrodo gera,reikia palaukti norint kazka aiskiau pasakyti apie tai :D Dziugu,jei HBK gris per SUMMER SLAM.Kol kas nelabai matau galima Takerio grizima per SUMMER SLAM.Match'u rimtai neziurejau,todel nelabai galiu ka apie juos pasakyti.Beje nejau tik man vieninteliam pasirode,kad DR.KEN skaudziai trinktelejo galva i grindini,kai CENA numete ji?

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
RAW tai žiaurus buvo :D . Nesuprantu, kam taip reikėjo išsityčioti iš Kanados ir išniekinti himną ir vėliavą. Dar keista, kad žiūrovai neišėjo iš arenos, tada būtų buve epinis owned. Įdomiai Miz'ą sugražino, kai jis išėjo užsimaskavęs net nešovė mintis, kad ten jis, galvojau, kad šitaip Eugene sugražins. Visai patiko segmentai su DX, o segmento su Jericho, kad jis varo ant Kanados tai visai nesupratau kam to reikėjo :D . Tik todėl, kad Cena nebūtų booinamas? O taip tai pats visas RAW kažkaip nesmagiai žiūrėjosi.
P.S tas RKO to Jericho nuo Cenos pečių buvo SICK, atrodė, kad Jericho kaklas lūžo :D .
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Kovos prastos, bet pačio šou booking'as įdomus.
Kai užleido Bret Hart muziką jau rimtai pagalvojau, kad jis išeis (jau galvojau: "eik tu..." ir pradėjau trint rankas). :D
HBK sagmentai buvo nevykę, išskyrus paskutinį. Linksma buvo, kai pasišaipė iš Shawn'o tikrosios pavardės, o tas SUMMERFEST pavadinimas irgi nerealus, nuo šiol taip ir vadinsiu Summerslam'ą. Superkickai irgi buvo smagu, bet mergaitei? Man pačiam patiko, bet kokiam mažam naiviam vaikui tai gali padaryt blogą įtaką, dar pradės mušti savo sesutes :D.
Neblogas būdas susigrąžinti Miz'ą. Aš pats jo nenorėjau matyti SD!, o tai dar būtų pradėjęs feudint su Morrison'u, kas Morrison'ui nebūtų į naudą. Iškart supratau, kad tas kaukėtasis vyrukas yra Miz'as iš jo sudėjimo.
Nepatiko ME. Cena eilinį kartą pavaizduojamas kaip supermenas (kuo toliau, tuo labiau NEKENČIU jo gimminck'o). Taip pat nepatiko Y2J mega heel'inimas backstage ir WWE bandymas priversti žmones iš Kanados mėgti Ceną.
RAW toks pusė velnio, guest host gerai atliko savo darbą, o pats šou buvo įdomesnis negu praeitą savaitę.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
ARE YOU READY?
Aš tiesiog kaip mažas vaikas šokinėju (sėdėdamas kėdėje) iš laimės kad grįžo mano dievukai... If you're not down with that - ... Iš pradžių galvojau kad HBK vis atsisakinės grįžti ir paskui "netikėtai" grįš per Summerfest, todėl galvojau, kad pakankamai kvaila ir neįtikinama nauja HBK darbovietė ten. Bet kadangi jis nutarė grįžti daug greičiau, tai viskas puiku. O ta maža mergaitė - taip jai ir reikia, nekenčiu tokių lepūnėlių niurzgalių, čia gera pamoka ir kitiem vaikam nebūti išpindėjusiem :D
Seržantas Skerdikas man atrodė prasčiausias Guest Host kol kas. Pirmas jo promo buvo toks nuobodus, kad antrąjį prasukau. ir šiaip bendrai tas visas USA - Canada "karas" buvo nevykęs ir be tikslo, tik tai skatinantis rasizmą...
Eugene grįžimas... chmmm, yra vienas panašus veikėjas vardu Santino, dabar bus du... gal ir gerai, ne taip greit atsibos... (Santino, tai neatsibos niekada, aš apie Eugene :D) Miz back... ai, whatever...
Va kas dar patiko, tai neblogas divų mačas. keli mini spotai, kažkas įdomesnio.
taip visai gražiai sužaidė Cena - Orton "komanda", kiek pamenu tai ne pirmas kartas, kai jie neblogai atrodo karti... :D
For the thousands in attendance... For the millions watching at home... OOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
L E T S G E T R E A D Y T O SUCK IT!

taip, taip, aš DX markas...

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Na, o sitas RAW pasirode visai linksmas. :D Nu aisku guest host buvo tragedija bet i tai labai demesio nekreipiau. Tiesiog prasukau. :D
Pradzio labai linksmai pasirode Cena kai pries RKO stojo galvom susiremti. :D Gerai matesi ugio skirtumas ir Cena'i reike pasisteipti. Kovos buvo idomios, na aisku ne visos. Labiausiai kaip daugumai patiko paskutine. Cena ir RKO geras duetas pasirode. Dar visai patiko Shawn'o paieskos. Esu girdejas gandu, kad WWE gryzta prie PG-14, manau DX promo to pavyzdys. Superkick mergaitei, tokios frazes kaip SUCK IT. :D Na ir gerai gal nors kiek pasikeis WWE. :D DX gryzta ir manau tai gerai tikiuosi baige feaudint su The Legacy prades "kara" del tag team dirzu. Manau butu saunu.
RAW vertinciau 7/10

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Siaip visai neblogas RAW, pagaliau DX gryzo, labai patiko segmentai 'Beieskant Shawn Micheals' grys DX tikiuos tokiu segmentu dar bus ir ne vienas, ir ne du, ir pagaliau Triple H bus toks koks man patinka pusiau comedy ir pusiau supermenas. Be abejones sis RAW Hostas buvo pats prasciausias, kaip ir jo visi promo. Ortono ir Cenos ''team'as'' neblogas ypac ispudingai atrode RKO nuo Cenos. O kovos nelbai buvo idomios. Siaip pats Raw 6//10.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Tai buvo tiesiog nerealu! :lol: Nė sekundės neatsitraukiau nuo šou, nes jis taip įtraukė - tokio aš jau seniai neesu matęs. DeGeneration X ir Vince promo buvo puikus. Turbūt visi nujautė kas išlįs iš to nepaprasto torto. FREAK! ;) Kaip jis gali rodytis TV ekrane... Visa likusi gimtadienio dalis man laabai patiko. Guest Host tikrai nenuvylė nors ir daug jo nematėme, bet jis suteikė RAW šiokio tokio prieskonio :) Patiko net ir Mark/MVP vs. Chris/Show mačas. Na, o DX ir Vince prieš Legacy paliko tikrai gerą įspūdį. Po tiek laiko vėl pamatyti Vince ringe buvo lyg šventė.
Smagu, kad ir po vieno iš Big 4 PPV RAW'as nenuvylė, o netgi nustebino. Iškart pradėtas buildinti Breaking Point, kas yra labai gerai.
P.S. Atleiskit jei išdėsčiau mintis kvailai, senokai nerašiau komentarų ir netgi užmiršau kai kuriuos PW terminus

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Pritariu nervui-viskas buvo nuostabu,kas buvo su DX :) Vinco gimtadienis-puiku!Tiesa pasakius galvojau ,kad is torto kokia 1950 metu "DIVA" islys,bet FREAK'as dar labiau prajuokino :) Guest Host-nah...nieko gero is jo nesitikejau.Padare promotiona savo ateinancios kovos ir tiek.Nepatiko,kad mateme mazai match'u,bet atsizvelgiant ,kad DX del to kalti,per daug nepergyvenau.Truputi nepatinka,kad turesime I QUIT match'a,bet viskas patikti negali... Laukiam Penktadienio ir Takerio :)

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Man tai nepatiko DX šiame šou ;/ Aišku, RAW jau kuris laikas buvau nematęs tai negaliu palyginti su tuo kas prieš tai buvo, bet tie Birthday jokes imo per daug užsitęsė ir link niekur nenuėjo. Iš Chavo baisu žiūrėt kas yra daroma - kodėl negalima Santino tokiems dalykams naudot ar pnš? MVP ir Henry vs Chris and BS man geriau žiūrisi nei Cryme time, bet vis tiek ta komanda, bent jau kol kas jokio potencialo kažkur kilti neturi. Vnžn, nebuvau entertained, kitą savaitę tikriausiai vėl nebesisiųsiu RAW, per daug pašalinių šou elementų ir per mažai good old school wrestling stuff man jame.

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Na man RAW pasirode neblogas, kaip jau minejo valhalas buvo ir trukumu, gimtadienio nesamones tikrai uzsitese per ilgai ( pacioje pradzioje buvo dar idomu ) ir man irgi nepatiko ka daro is chavo. Bet neskaitant viso to, show mane sudomino, nebuvo nuobodu ziureti. Main event man pasirode geras, kazkiek patiko ir MVP/Henry vs Show ir Jericho kova, ko nesitikejau. Guest Hostas man asmeniskai LABAI ne prie sirdies, nei entertainment'o dave nei ko kito. Taciau bent ilgai jo nemateme.

Šį pranešimą redagavo Infest: 2009-08-26, 13:04

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
RAW buvo tragiškas :) . Miegojau jau nuo tų DX gimtadienio pokštų. O svarbiausia įvyko kas blogiausia galėjo įvykti - DX ir Vincas vienoj pusėj :D Tai kam per SS reikėjo rodyt tuos visus segmentus su McMahonais? Tie visi pokštai buvo tikrai per ilgai užtęsti, atrodė, kad jie pasišaipys iš Vinco, bet visa tai privedė prie tos nesamonės taigi nieko juokingo iš DX pusės nepamačiau. Legacy buvo stipriai parodyti per SS o per šį show vel tos 2 prieš 3 nesąmonės (Vinco neskaitau kaip trečio) ir vėl mušamas jų credability. Su Chavo išvis tragedija, grynas show leliukams. Matcho ne vieno neįsiminė, guest host tragiškas, nu vienas žodis man dabar mintyse kartojasi po šio show - tragedija :) Na, aišku, Vincui svarbiau jo gimtadienis negu Monday Night Raw, neblogą šventę sau pasidarė. RAW TRAGIŠKAS, miegojau absoliučiai per visą show :)
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą

Rodyti pranešimąNervas, 2009-08-25, 12:37, pasakė:

Tai buvo tiesiog nerealu! :)

Rodyti pranešimąBeggaras, 2009-08-26, 14:25, pasakė:

RAW buvo tragiškas :) .
Štai kas yra skirtingos nuomonės :)

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2009-08-26, 13:48

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Raw nieko gero... Divu matchas isvis manes nedomino, prasukau didziaja dali. Chavo zeminimas ir toliau tesiasi su tomis nesamonemis su hornswoggle, na nezinau, sunku patiketi kad tai isvis kazkam idomu. Jericho vs MVP irgi nieko ipatingo, nors tai nebuvo blogas matchas. Big show vs henry... baisi, baisi kova. Matem 'whopping' 1 veiksma, tai big show bandymas daryti spear :) . US Championship kova man asmeniskai buvo kaip gurksnis gryno oro, be jokiu abejoniu geriausia kova siame raw. Divu championship yet again, manes nedomino. Main event pakrypo man netiketa kryptimi ,tikrai nesitikejau kad viskas taip pakryps. Taciau neskaitant to, kad sugebejo mane nustebinti, tai daugiau nieko gero nepadare, o as norejau isvysti 'normalia' kova. Viska apibendrinus, show gana prastas, galetu viskas buti geriau jei BS butu konors verti, bet taip nebuvo.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
WOW, po ilgos, net labai ilgos pertraukos pagaliau vėl mačiau gerą RO. o gal net puikų. naujų ir įdomių feudų užuomazgos, nemažai netikėtumų, pakankamai daug linksmų momentų, šiek tiek neblogo wrestlingo (labiausiai patiko Santino) - tai ko man ir reikia iš Dabulju Dabulju Y. vienintelis kol kas nepatikęs dalykas, tai paskelbtas mačas dėl WWE drižo, na bet tikiuosi kažką gero iš to padarys ir neišardys DX. :D

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Man sis show priesingai nei absoliuti dauguma post-WM Raw, patiko, taciau pagrinde del vienos priezasties - Kofi, t.y. up and comer'is buvo show zvaigzde, o tai visada yra gerai. Jo openeris su Jericho buvo gana geras TV matchas ir kas svarbiausia pergalingas (speju, kad Jericho ji labai megsta, nes vakarykstis show buvo berods jau kevirtas jo job'as Kofiui, jei gerai pamenu). Taciau geriausia buvo ne tai. Man, asmeniskai, sio Raw highlight'as buvo buvo Kofi'o promo ant Ortono masinos - super. Tiesiog parodo, kas yra kvailas gimmickas ir kokia palaima wrestleriui yra jo atsikratyti. Be to kvailo akcento visai kita asmenybe buvo, iskart rimtai klausiausi jo. Gal kiek perdedu, taciau malonu matyti tai, kas sviezia. Kudos Raw writeriams, kad toki ribota workeri kaip Kofi sugebejo ikisti i idomia programa. Tikiuosi, kad tam jo "momentumui" nepakenks "Kofi Johnson" botch'as, kuris nepaklius i "Jeff Harvey" ir "Summerfestu" serija.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Katik turejau malonuma perzvelgti RAW... Mes einam i Survivor Series, t.y. viena is McMahon Didziojo Ketvirto PPV ir pagrindineje sio brando programoje mums siulo komedijini build'a? Cia absurdas. Vietoj to, kad duoti mums uzuominas, kad D-Generation X atides draugiste i sali siam matchui, vietoj to, kad kalbeti koks svarbus jiems tas auksas ir kaip tarp Triple H ir Michaels gali atsirasti itampa, mums tiesiog rodo kaip jiem edzioja leprekona :) Nu nerai, nenorite jus liesti DX draugystes - nu bent pabrezkite, kad Cena bus 1 vs. 2 situacijoje. Dar dameskim, kad uz dveju ar treju savaiciu Cena mums papasakojo kaip bendrai nera svarbu kas ka nugalejo praeityje, nes jie visi trys vienas kita nugalejo cia ir ten ir W/L bendrai nera svarbus, nes svarbiau aptarti nikstuko rubus. Idomu kodel man MMA siandien yra №1 prioritetas. Beje, man aisku jau teko girdeti apie Hatton antraja "Ricky Fatton" puse (per Pacquiao-Hatton 24/7), bet neturejo malonumo matyti ji storu iki sio RAW - as apstulbes. Tik pries puse metu jis atejo i sverimus TOKS, o dabar jis pasirode su antru smakru ir Roy Nelson pilvu. Wow, jis tikrai paleidzia forma tarp kovu.

EDIT: Beje, nezinau ar tas segmentas istikruju buvo toligus, kaip man pasirode, arba nepastebimai paredaguotas, bet jei Hatton isties be antro bandimo po keliu minuciu segmento mete 50 tasku smigi - ispudinga.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na va,cia tai RAW,ne tiek tas show buvo toks WOW,kiek pats ME.Ziuredamas ME pasijutau,lyg ziureciau PPV.Tikrai grazus match'as,aisku gal ne pats kokybiskiausias ir tikrai ne nenuvalkiotas,bet kaip savaitiniam show tiko :) Gal kas paaiskinsite,kodel kai Miz sako "I'm the MIZ,and i'm awesome" Publika irgi sako zodi AWESOME,kaip suprast?Jis gi nemegstamas publikos ;)

Nuotrauka

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-11-17, 20:19, pasakė:

Na va,cia tai RAW,ne tiek tas show buvo toks WOW,kiek pats ME.Ziuredamas ME pasijutau,lyg ziureciau PPV.Tikrai grazus match'as,aisku gal ne pats kokybiskiausias ir tikrai ne nenuvalkiotas,bet kaip savaitiniam show tiko :) Gal kas paaiskinsite,kodel kai Miz sako "I'm the MIZ,and i'm awesome" Publika irgi sako zodi AWESOME,kaip suprast?Jis gi nemegstamas publikos ;)
Publika sako awful kas reiskia siaubingas, baisus, blogas.

Kane

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na sios savaites RAW mane labay nuvyle padarydama Sheamus pretendentu i WWE titula, tai apsurdiska ir tas macas vyks per TLC? John Cena vs. Sheamus in TLC match? Na mano nuomone tai yra visiskai nevykes macas. Po velniais ka WWE galvoja su tokiais kvailais sprendimais, kam isvis tuos PPV teminius padare jey negali rast wrestleriu kurie atitiktu maco lygy

laila

Baltas diržas

• Naujokai
0
Taigi gyva suvalgys ta Sheamusa Supermenas

Kane

Baltas diržas

• Naujokai
0
kad ir kaip ten baigsis macas bet Tables mace tokius wrestlerius suleisti tai yra apsurdiska

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
O jūs labiau norėtumėt matyti tame matche kokį HHH arba Ortoną? Anyway, iki TLC dar gali kas nors pasikeisti, bet jeigu ne, tada Džonas pasiliks titulą 99%.
Pačio show nežiūrėjau. Iš įvertimų matos, kad nieko gero, išskyrus Cena vs Punk, kurį permečiau Youtubėje. Bet, kadangi ir taip buvo aišku, kad Cena laimės, tai koks skirtumas.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
GEDULAS TOTALUS.Gal title shot duokim Kozlovui?Nu kas per nesamone,tikejausi,kad titula gaus arba Ted Dibiase arba Kofi,bet tas RYZAS... Jau vien kai jis sneka man vemt vercia,kas per chemistry bus tarp ju dvieju?Bus tokia nesamone,kaip HHH vs Kozlov praeitais metais per (Kazkoki ppv kai Edge grizo) Kol neatejo Edge,tol buvo totalus Sudas LIUDNA... ;)

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Labai nustebau, kai Sheamus laimejo Battle Royal, ir tapo Nr.1 contender del WWE title. Ziuredamas Battle Royal, galvojau, kad laimes arba Ted arba Cody. Vienas dalykas, man pasirode keistas. Battle Royal matche, dalyvavo - Randy Orton. Juk Ortonas, negali gauti title shoto, del WWE title, pokol, WWE championu yra Cena. Biski nelogiskai, atrode, tas Ortono dalyvavimas, Battle Royal matche. Na ziuresim, ar pavyks, Sheamus ir John Cena'i padaryti gera matcha per TLC PPV.

Vartotojų skaito šią temą: 14

narių: 0, svečių: 14, slaptų narių: 0