Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Norėjau iš RAW labai daug, bet gavau palyginus mažai. Šiaip mačai neblogi buvo, bet paprasčiausiai nebuvo labai įdomu stebėti pvz. tokius segment'us kaip Miz & Goldust. Žodžiu - reikėjo įdomesnių backstage. Sudomino Trump'as - nejaugi vėl prasidės feud'as? Tada - patiko tai, kad Punk'as ant savo rankų tos juostos (neatsimenu pavadinimo) užsirašęs MISAWA buvo. Na, nepatinka man labai daug ir trumpų reign'ų - Randy-Batista-Randy - išvis nesamonė buvo. Tommy jau metas išeiti manau - labai nepatiko tai, kad subotch'ino Roll-Up'ą jis. Atrodė Christian laisvai galėjo padaryti Kickout'ą. Patiko Punk'o ir Matt'o segmentas - gali būti, kad iš tiesų bus turn'as, bet nežinau - Punk'as dabar kažkoks tweener'is - sunku suprasti. Bent jau iš publikos gavo heat'o kai iškėlė diržą. WHC mačas man patiko - ir netgi labai. Na, Main-Event'e reikėjo manau taip, kad Miz'as išmeta Cena. Taip labiau pabuild'intas feud'as būtų.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Isvis,po draftu is RAW nebesitikiu nieko.Na del to ne taip uzknisa ,kai nieko ir negaunu.Tiesa ,kad ir kaip keista,LABAI patiko WWE Championship match'as.Deja laimetojas nepatiko,BET si kart pasijutau,kaip tikras PW gerbejas ir iki paskutines sekundes sirgau uz bet ka tik ne uz RKO.REY REY vs Y2J-Man patikna jiedu,mano manymu jeims tarpusavyje viskas gerai klijuojasi,todel kiek vienas ju tarpusavio match'as man patinka.WHC match'as nelabai patiko,gal del to,kad yra taip kaip prognozavo Walleris.Hardy face,EDGE-heel,PUNK-tweener.Nors ir turejau ta pati negera RIP'a,tas nei kiek netrukde man,nes tikrai zinojau,jog Punk'as apgins titula.Is pradziu tikrai pagalvojau,jog Trump'as nusipirko RAW,visgi kam jam ten kistis,bet greitai nuvijau sias mintis salyn.Nezinau ar tai duos kazkokios naudos.Isvis deja kaip wwe fanas turiu pripazinti,kad iMPACT dabar bene idomiausias.Tai tiek :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Pažiurėjau aš šį Raw po ilgos pertraukos ir mintyse pagalvojau.

1.Smackdown
2.Impact
3.ECW
4.Superstars
5.ROH
99999. Raw

Du man patike matčai buvo iš Smackdown(gal čia tik sutapimas). +Turėsim dar viena nuostabu RKO reigna. Kas dar geriau ,kad pagaliau matysime Triple H vs Randy Orton. Jų feudas toks gaivus ,kad nežinau. Galėčiau stebėti jų magija kuria jie pademonstravo per WM XXV. Ahhhh...Smackdown is da best!

Ne į temą
Atsiprašau ,kad visas postas paremtas sarkazmu ,bet šis Raw mane išvedė iš kantrybės.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Ne į temą
WTH,kazkaip keista net ,nesuprantu kas jus taip supykde ten? Ka jus tikejotes ,kad paims ir is niekur nieko uzsibaigs tas orton vs hhh feudas (Jei ka tai jis man jau labai igriso taip pat)As tai sakau ,kad kaip monday night raw geras,o aisku kaip 3hour special tai truputi nuliudina,bet vis delto,as daug ka ziuriu optimistiskai :)

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Kaip ir galima buvo tiketis geriausi matchai buvo is melynojo brando. Tik del to ir ziurejau Raw. Y2J vs Rey puikus feudas, puikus matchas, kaip visalaika.
WHC matchas buvo labai geras. Tie kurie ziurejo sukarpyta raw versija ir nemate whc galo (truksta apie 5 min) praleido tikrai gera kovos pabaiga. Labai gerai subookinta, na o Punk taip puikiai sellino kojos trauma, kad as po kovos ieskojau kokiu nors naujienu apie CM Punk "patirta trauma".
WWE champ matchas buvo padorus, o ir laimetojas ne pats blogiausias (geriau jau ortonas negu tripsius 14 karta). Vis dar giliai sirdyje viliuosi, kad The Bash nepasibaigs Tripsiaus riaumojimu su titulu rankoje.
Bendrai paemus Raw buvo geras, bet vistiek nezadu aukoti savo laiko tol, kol nebus normaliai pushinami mvp,kofi,miz.

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
RAW suckino, big time.
Trumpas prie mico tragedija, mamahono backstage skitai visai nejuokingi. Primo v.s Cody - du wrestleriai man visiskai neidomus, todel ir matcha prasukau. Taip pat prasukau divas, hhh v.s orton ir cena v.s bs. Sie feudai jau taip atsibode ir vien pamacius siuos wrestlerius vienam ringe uzima nuobodulys. O dar per ppv hhh v.s orton......
Vieninteliai geri dalykai siam RAW buvo openeris ir cena/miz, bet ir tai nieko special.
O Trump v.s Vince koks Epic Fail......

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Nu RAW tikrai nuvylė, galvojau gal tą pardavimo storyline tęs ir daugiau iš to ką nors susuks, bet čia vėl MCmahon atsigražino, tipo sumokėdamas dvigubai ir viskas kaip ir užmiršta. Tai kam reikėjo išvis to pardavimo istorijos? Tik dėl vieno show be reklamų? Pointless :lol: . Taip pat, norėdamas atsigražinti RAW, Vincas elgėsi heeliškai (spardė vairuotoją, šiek tiek varė ant publikos), o vos tik atsigražinęs vėl patapo babyfac'u, atseit pakurs Ortonui pragarą ;) . Su Vincu prajuokino tik tas vaizdelis su jo ofisu (tuoletas). Visos kovos nepatiko, išskyrus HHH vs RKO. Na, jūs varykit varykit, (pripažinsiu, feudas jau pabodęs) bet kova man patiko. Ir pagaliau, Ortonas nebuvo visą kovą dominuojamas, kas man primena Cenos stilių, šį karta, netgi gal atrodė ir stipriau už HHH, net Legacy neprireikė. Tokio mačo rezultato nesitikėjau, buvau beveik įsitikinęs, kad Hunter laimės. Tikiuosi, jų kova per The Bash bus vykusi. O tas segmentas gale, kai HHH atlekia buvo visai nereikalingas, HHH elgėsi taip lyg jų kovos visai nebuvo, kaip koks supermenas. Tikrai nekoks RAW.
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ar man tik pasigirdo, ar is tikro Goldust'as uzdedamas peruka McMahonui name-dropino Goldberga, pasakydamas, kad jam tas perukas padejo? :?

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-06-28, 16:06, pasakė:

Ar man tik pasigirdo, ar is tikro Goldust'as uzdedamas peruka McMahonui name-dropino Goldberga, pasakydamas, kad jam tas perukas padejo? :?
man irgi taip pat pasigirdo...

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-06-28, 16:06, pasakė:

Yeah... the good ol' days.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
RAW sužavėjo Miz vs. Cena maču. Šis labai patiko vien dėl to, kad Miz'as visą mačą dominavo + jis tą darė labai gerai ir įtikinamai.
Per tag-team mačą Lawleris sumaišė Jericho su Christian'u. Privertė išspausti šypseną. Tiesą sakant Jericho ir Edge man į komandą kažkaip nesipaišo. Jie man atrodo visiškai skirtingi žmonės su visiškai skirtingais pasauliais. Na tikriausiai prie to reikės priprasti.
Mark Henry gavo labai daug pop'o kas atrodė nerealu, ir tas jo tauntinimas šou gale privertė susimąstyti. Labai labai tikiuosi, kad jis neįsipaišys į WWE title picture, nes tai mano akims būtų labai liūdna matyti...

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na seniai jau taip megavausi RAW.

Jau tikrai galvojau, kad VKM special host paskelbs save, bet kai pasake batista iskart prasukau, batistos/ ortono promo, jie visiskai nesiderina.

HHH v.s MVP - HHH tikrai reikia pasimokyt is Jericho ir EDGE, jie ba abejones maineventeriai, bet nusileido iki ic titulo ir tag team division. Tuo tarpu HHH yra senesnis, labiau traumuotas, bet pamato jauna, potencialu talenta (MVP) ir iskart sudegina.

Tag team kova - na colonai atrode per stipriai kovoje, bet is esmes atrodytu labai neitikinamai jei du midcarderiai nugaletu du meineventerius. Pati kova patiko, viskas ok.

The Miz v.s Cena - bent jau tokia kova reikejo ideti i ME. Mizas nesuzlugdytas galutiniai, todel dziaugiuosi. Cia nugaletojas buvo iskart aiskus, bet kova stebet buvo visai idomu .

Moterys ir Koffi/BS skipped.

Po ilgo laiko RAW buvo idomu stebeti ME. Bourne ir Swaggeris buvo seniai pasiruose stipresniam brandui. Siaip juos reikejo kelti i SD, ten galetu buti tvirtai subuildinti ir tureti ilgus/gerus matchus. Dzaiugiuosi, kad jie nebuvo sudeginti ir atrode pakankamai stipriai. Po ilgo laiko buvo idomu stebeti ortono kova. Kai isejo Henry taip nusivyliau. Jo vietoj turejo buti Christian. Kokia isvaistyta pusho galimybe. Henry/Orton prasukau.

Visumoj neblogas show, bet vis dar toli iki SD.

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąDZT, 2009-06-30, 15:42, pasakė:

Tuo tarpu HHH yra senesnis, labiau traumuotas, bet pamato jauna, potencialu talenta (MVP) ir iskart sudegina.

Ne į temą
Kalbi lygtais HHH tai nusprestu <_<

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-06-30, 16:20, pasakė:

Ne į temą
Kalbi lygtais HHH tai nusprestu :lol:
Ne į temą
Turint tiek backstage galios, nenustebciau jei ir nusprendzia

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
visai patiko tiesa sakant sis raw. kazkaip filmuose netaip ryskiai matos kosk greenas mazas, nes kaip vaikas tarp wwe wrestleriu atrodo. bet siaip puikiai susitvarke su uzduotim, buvo tikrai idomesnis uz pries tai du buvusius. vat is kitos savaites tai turbut bus pravalas. pastoves pasivaipys ir tuo pasibaigs.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Man kaip tik RAW buvo daug prastesnis už praeitą. Matchai prasti, nesamonės su Henry (išvis kam jį pradėjo pushint), po to su Horniu. Nieko gero <_<

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-07-15, 18:33

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

spike

Baltas diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąBeggaras, 2009-07-15, 19:20, pasakė:

Man kaip tik RAW buvo daug prastesnis už praeitą. Matchai prasti, nesamonės su Henry (išvis kam jį pradėjo pushint), po to su Horniu. Nieko gero :lol:

Kas bus kita sawaite special quest host? Beje sios sawaites raw man nelabai patiko ... Paskutine kova buwo bent jau man nlb cena triple h ir tasai pries legacy nu nesamone ... o seip wisai geras raw :mellow :)

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5

Rodyti pranešimąspike, 2009-07-15, 21:38, pasakė:

Kas bus kita sawaite special quest host? Beje sios sawaites raw man nelabai patiko ... Paskutine kova buwo bent jau man nlb cena triple h ir tasai pries legacy nu nesamone ... o seip wisai geras raw :mellow :lol:

Kitą savaitę special guest host RAW'e bus roko grupė ZZ Top.

spike

Baltas diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąKiausingalvis, 2009-07-15, 22:02, pasakė:

Kitą savaitę special guest host RAW'e bus roko grupė ZZ Top.

a aciu =D

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
kaip ir sakiau, greiciau santino guest host buvo negu zz top. bet uztat kita savaite bus fun. shack attack - onealas sou moka daryt, tikrai bus idomu ka jam bus prigalvoje wwe. siaip patiko is raw tik filmukai su santino, daugiau tai grynas autopilotas vos ne tas pats kas buvo pries savaite. gan greit prasuktas raw si karta

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Prastokas buvo šis RAW. Nepatiko guest host (IMO prasčiausias kolkas), ypač tas antras kur rėkia pastoviai. Beveik visos kovos buvo squashai: Bourne'ą sumaitino Swaggeriui per pora minučių, Carlito vs Primo - tas pats. Kam juos išskyrė, jei vėliau jų akistatai duoda pora minučių? Negi negalėjo daugiau laiko jiems duot vietoj tų nevykusių backstage sagmentų? Taip atrodo, kad tas aktorius (Jeremy Piven) atėjo tik tam, kad pareklamuotų savo filmą, o tas jo draugelis pagadintų vaizdą. Nustebino nebent tik tai, kad Ortono pakalikai švariai nugalėjo HHH. ME - prastas, Cena eilinį kartą užkasė po žeme Miz'ą, manau Miz po šitos kovos bus išsiųstas į Smackdowną ar ECW, visgi jis yra pašalintas iš RAW (tokios buvo kovos sąlygos - jei jis pralaimės, jis bus "banned from Summerslam and RAW). Šiaip patiko guest hostų "heel turn'as" gale, bet negi 7 ar 8 žmonės negali nugalėt Cenos? Nesąmonė. Visiškai nelaukiu Cena-Orton per Summerslam.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Man labai patiko viena Jerry Lawler fraze-"Ted DiBiase look more and more like Randy Orton every day".Ir is tiesu-ar man cia vienam DiBiase tiek savo isvaizda,tiek grimasomis,tiek wrestlinimu tampa stulbinamai panasus i Ortona?
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
ok, WTF ? :lol: na sikarta jau buvau sokirutoas cenos "jegos". Po masterlocko, + legacy+orton beatdown, + miz in ring, cena ramiai atsitoja po to kai buvo leisgyvis padaro viena FU ir laimi kova... Na taip piesia ji kaip jau visiskai godlike, bet cia jau virs visko... net slykstu pasidare, kaip galima sitaip pagailet duot tam mizui viena pergale, bet vietoj to dar karta parodyt kad cena nebe 3 atskalbia vienas o vos ne puse locker roomo... virs visu logikos desniu cia jau, jau gal net pralenke siuo klausimu ir paty hogana. Bet siaip pagaliau kazka ir gudresnio su guest host padare. heel turnas tikrai buvo vykes ir labai vietoj. DX, buvo jau aisku praitam show. ir tiesa sakant protingiausias variantas. sitaip grazinant hbk, sitaip patraukiant hhh is titulo zonos, bei beabejo pamelziant DX pinigu karve su vel kruvom maikiu ir aisku papildomais ppv pirkimais per ss, na ir beabejo tarimais didesniais reitingais. Visumoj visai neblogas raw, bet pabaiga nuzude...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąHunter, 2009-08-04, 14:05, pasakė:

DX, buvo jau aisku praitam show. ir tiesa sakant protingiausias variantas. sitaip grazinant hbk, sitaip patraukiant hhh is titulo zonos, bei beabejo pamelziant DX pinigu karve su vel kruvom maikiu ir aisku papildomais ppv pirkimais per ss, na ir beabejo tarimais didesniais reitingais.
Kas čia su DX? aš nežiūrėjau RO ir deja, nepažiūrėsiu, nes neturiu laiko, pamatęs pas Tave šias dvi raides galvojau WT(ph), aišku nuėjau į WWE.com, wikipedia, Youtube, bet niekur nieko neradau apie tai...? gal kas nors man ką nors paminės?
(tiesa buvau skaitęs pwmaniojoj kažkieno pasvarstymus kad per SS jie gali grįžt, bet tai buvo tik pasvarstymai...)

Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-08-04, 14:18, pasakė:

Ne į temą

Kas čia su DX? aš nežiūrėjau RO ir deja, nepažiūrėsiu, nes neturiu laiko, pamatęs pas Tave šias dvi raides galvojau WT(ph), aišku nuėjau į WWE.com, wikipedia, Youtube, bet niekur nieko neradau apie tai...? gal kas nors man ką nors paminės?
(tiesa buvau skaitęs pwmaniojoj kažkieno pasvarstymus kad per SS jie gali grįžt, bet tai buvo tik pasvarstymai...)

Ne į temą
Po pralaimejimo Legacy Handicap matche, HHH pasake kad vienas su legacy negali susitvarkyt, ir tipo pasikvies pagalbos, su didelem uzuominom kad tai bus Shawn Micheals.

Vartotojų skaito šią temą: 9

narių: 0, svečių: 9, slaptų narių: 0