Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-06-17, 07:17
2009-06-17, 21:44
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-06-17, 22:28
1.Smackdown
2.Impact
3.ECW
4.Superstars
5.ROH
99999. Raw
Du man patike matčai buvo iš Smackdown(gal čia tik sutapimas). +Turėsim dar viena nuostabu RKO reigna. Kas dar geriau ,kad pagaliau matysime Triple H vs Randy Orton. Jų feudas toks gaivus ,kad nežinau. Galėčiau stebėti jų magija kuria jie pademonstravo per WM XXV. Ahhhh...Smackdown is da best!
Ne į temą | Atsiprašau ,kad visas postas paremtas sarkazmu ,bet šis Raw mane išvedė iš kantrybės. |
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2009-06-17, 23:12
Ne į temą | WTH,kazkaip keista net ,nesuprantu kas jus taip supykde ten? Ka jus tikejotes ,kad paims ir is niekur nieko uzsibaigs tas orton vs hhh feudas (Jei ka tai jis man jau labai igriso taip pat)As tai sakau ,kad kaip monday night raw geras,o aisku kaip 3hour special tai truputi nuliudina,bet vis delto,as daug ka ziuriu optimistiskai |
2009-06-18, 11:41
WHC matchas buvo labai geras. Tie kurie ziurejo sukarpyta raw versija ir nemate whc galo (truksta apie 5 min) praleido tikrai gera kovos pabaiga. Labai gerai subookinta, na o Punk taip puikiai sellino kojos trauma, kad as po kovos ieskojau kokiu nors naujienu apie CM Punk "patirta trauma".
WWE champ matchas buvo padorus, o ir laimetojas ne pats blogiausias (geriau jau ortonas negu tripsius 14 karta). Vis dar giliai sirdyje viliuosi, kad The Bash nepasibaigs Tripsiaus riaumojimu su titulu rankoje.
Bendrai paemus Raw buvo geras, bet vistiek nezadu aukoti savo laiko tol, kol nebus normaliai pushinami mvp,kofi,miz.
2009-06-23, 14:30
Trumpas prie mico tragedija, mamahono backstage skitai visai nejuokingi. Primo v.s Cody - du wrestleriai man visiskai neidomus, todel ir matcha prasukau. Taip pat prasukau divas, hhh v.s orton ir cena v.s bs. Sie feudai jau taip atsibode ir vien pamacius siuos wrestlerius vienam ringe uzima nuobodulys. O dar per ppv hhh v.s orton......
Vieninteliai geri dalykai siam RAW buvo openeris ir cena/miz, bet ir tai nieko special.
O Trump v.s Vince koks Epic Fail......
2009-06-23, 18:12
2009-06-30, 11:41
Per tag-team mačą Lawleris sumaišė Jericho su Christian'u. Privertė išspausti šypseną. Tiesą sakant Jericho ir Edge man į komandą kažkaip nesipaišo. Jie man atrodo visiškai skirtingi žmonės su visiškai skirtingais pasauliais. Na tikriausiai prie to reikės priprasti.
Mark Henry gavo labai daug pop'o kas atrodė nerealu, ir tas jo tauntinimas šou gale privertė susimąstyti. Labai labai tikiuosi, kad jis neįsipaišys į WWE title picture, nes tai mano akims būtų labai liūdna matyti...
I watch:
I don't watch:
2009-06-30, 14:42
Jau tikrai galvojau, kad VKM special host paskelbs save, bet kai pasake batista iskart prasukau, batistos/ ortono promo, jie visiskai nesiderina.
HHH v.s MVP - HHH tikrai reikia pasimokyt is Jericho ir EDGE, jie ba abejones maineventeriai, bet nusileido iki ic titulo ir tag team division. Tuo tarpu HHH yra senesnis, labiau traumuotas, bet pamato jauna, potencialu talenta (MVP) ir iskart sudegina.
Tag team kova - na colonai atrode per stipriai kovoje, bet is esmes atrodytu labai neitikinamai jei du midcarderiai nugaletu du meineventerius. Pati kova patiko, viskas ok.
The Miz v.s Cena - bent jau tokia kova reikejo ideti i ME. Mizas nesuzlugdytas galutiniai, todel dziaugiuosi. Cia nugaletojas buvo iskart aiskus, bet kova stebet buvo visai idomu .
Moterys ir Koffi/BS skipped.
Po ilgo laiko RAW buvo idomu stebeti ME. Bourne ir Swaggeris buvo seniai pasiruose stipresniam brandui. Siaip juos reikejo kelti i SD, ten galetu buti tvirtai subuildinti ir tureti ilgus/gerus matchus. Dzaiugiuosi, kad jie nebuvo sudeginti ir atrode pakankamai stipriai. Po ilgo laiko buvo idomu stebeti ortono kova. Kai isejo Henry taip nusivyliau. Jo vietoj turejo buti Christian. Kokia isvaistyta pusho galimybe. Henry/Orton prasukau.
Visumoj neblogas show, bet vis dar toli iki SD.
2009-07-14, 19:10
2009-07-15, 20:38
Beggaras, 2009-07-15, 19:20, pasakė:
Kas bus kita sawaite special quest host? Beje sios sawaites raw man nelabai patiko ... Paskutine kova buwo bent jau man nlb cena triple h ir tasai pries legacy nu nesamone ... o seip wisai geras raw :mellow
2009-07-15, 21:02
spike, 2009-07-15, 21:38, pasakė:
Kitą savaitę special guest host RAW'e bus roko grupė ZZ Top.
2009-07-21, 17:34
2009-08-04, 12:46
2009-08-04, 13:05
2009-08-04, 14:18
2009-08-04, 14:34
Lyncaz, 2009-08-04, 14:18, pasakė:
Ne į temą | Kas čia su DX? aš nežiūrėjau RO ir deja, nepažiūrėsiu, nes neturiu laiko, pamatęs pas Tave šias dvi raides galvojau WT(ph), aišku nuėjau į WWE.com, wikipedia, Youtube, bet niekur nieko neradau apie tai...? gal kas nors man ką nors paminės? (tiesa buvau skaitęs pwmaniojoj kažkieno pasvarstymus kad per SS jie gali grįžt, bet tai buvo tik pasvarstymai...) |
Ne į temą | Po pralaimejimo Legacy Handicap matche, HHH pasake kad vienas su legacy negali susitvarkyt, ir tipo pasikvies pagalbos, su didelem uzuominom kad tai bus Shawn Micheals. |
Vartotojų skaito šią temą: 9
narių: 0, svečių: 9, slaptų narių: 0