Rašiau žiūrėdamas.
Na nieko nesutebino Batistos kalba po to Shane trys žodžiai tai jau atsiprašau, and gues who ? Aišku HHH. O Ta situacija kai visi norėjo Randy tai man net juokinga pasirodė
. Na, o iš Vickie pasirodimo tai sudomino mane ta tokia idomi sistema. Liko tik stebėti įvykius. Pamates pirmam matche jau Evan labai nudžiugau Pirma kova aišku patiko, bet nuvyle Rey pergalė. Pirmas draftas patiko, kad perėjas į RAW MVP galbūt ir pakils iš Mid Cardo, bet deja tai tik mintys, o ne faktai. Antra matcha net nenoriu pavadint matchu, nes nemėgstu aš žiurėt tokiu matchu kai koks Kendrick šokinėja prieš Kane. Antras draftas nieko įdomaus neparodė, bet kilo tokia mitis, kad galbūt vėl susivystis fuedas tarp Vickie ir Big Show. Linksmas sagmentas su Cena ir Swager. Divu matcha persuku. Na o draftas man nebuvo aktualus, nes nežiuriu aš divu matchu. Bet vėlgi nuvylė, kad buvo draftuota Melina, o ne koks svarbesnis asmuo, bet aišku ir divos turi gauti draftų. Champion vs Champion matchas man nepatiko, kad matcho pradžio buvo tokia lėta. Swargeris nenuvylė, bet norėjosi , kad Cena laimėtu vien dėl to, kad RAW gautu 2 draftus ir aišku tie draftuotieji būtu svarbesni asmenys WWE. Na ko norėjau to ir gavau. Ir vėlgi buvo gaila, kad nebuvo draftuotas pvz Christian, bet Matt na ir aišku ir gerai, kad tikiuosi daugiau neamtysim Jeff vs Matt fuedo, bet vis atrodo, kad neleis bookeriai palikt Jeff kaip loserio, kas mane ir liūdina. Na, o, kad HHH buvo draftuotas į RAW tai jau ir ankščiau buvo aišku kai prasidėjo McMahonu ir Randy fuedas. Santino ir Khali matchas buvo tokia pačio tipo kaip ir Kendrick ir Kane, bet didžiausias skirtumas tas, kad jis buvo linksmas. Na, kad Punkas draftuotas į SD tai jau šiek tiek įdomiau ką jis darys su savo briefcase SmackDown ir taip galėtu susukt su juo manau neblogą fueda. Kofi vs Miz matchas vėlgi buvo tiesiog vidutiniškas na, o draftas dar blogesnis už matcha tik, kad Miz už[uolimas ant Morison šiek tiek sudomino. Battle Royal RAW teamas nustebino kai buvo sukišti beveik visi Mid Carderiai palyginus su praeitų metu RAW teamu, bet pamatęs ECW teama nustebimas nuslėgo. SmackDown teamas irgi nieko nenustebino na aišku tik gerai, kad Edgas nors pasirodė SD teame. Battle Royal šių metų nuvylė, net man pačiam neidomu žiūrėti ją buvo ir berods ir praeitais metais Draftų Battle Royal laimėjo SD ir vėlgi išlikęs buvo Edge. Pirmas draftas visiškai nuvylė. Tikria tikėjausi ko geresnio nei Big Red Machine. Na, o Jericho buvo puikus RAW tai manau SmackDown gretos su tokiais žmonėm padidėja. Pagaliau Christian ! Labai tikėjausi Christiano pralaimėjimo, nes norisi visgi pamatyt Christian jau ne Mid Carde. Pats Matchas buvo vidutinis tik, kad teko pažiūrėt kaip Captain Charisma kovoja na o iš Sheltono tikėjausi daugiau. Kaip ir gerai, kad Kozlovas draftuotas į ECW bet vėlgi taip norėjau pamatyti Christiano draftą, bet dėja... Matt vs Punk vėlgi jau stipriai pabodęs lėtas matchas dėl Jeff tik nusivyliau, o Maryse vėlgi man neaktualu. Rey draftas į SmackDown vėl nesamoningas. Jau net jaučiasi, kad specialiai visi kurie turi championshipus yra draftinami. Iš Main Evento tikėjausi daugiau, o vėlgi gavau nuobodų matcha.
Apibendrinant draftai nepatiko ir nuvylė. Tikrai tikėjausi ir pačių draftų geresnių aišku pora buvo neblogų, bet dauguma nuvylė.
EDIT :
Ne į temą
| Pauliau tai kam tu išvis eini į nMo į RAW temą dar nepažiūrėjas show ? Pats pamastyk kiek čia visiem reikėtų dėt spoiler tagų. Nenori spoilintis nežiurėk ir viskas. |
Šį pranešimą redagavo Impact: 2009-04-14, 17:33