Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

deep

1000

• Naujokai
0
Ne į temą
jo cia zeurokai stumia :) , nepatinka batista tj ir neziuri jo (H) gi nevisi gali itikti tau [Pwned by Bottom ] :D

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-08, 07:51

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Man pasirode labai idomus dalykas, kai Vicke skelbe Edge vs. Cena rematcha tas jos evil laugh ir last man standing matcho stipuliacija. Man atrodo, kad ji ir Big Show per Backlash isduos Edge. Visai maloniai nustebino Batistos sugryzimas, bet jo itraukimas i Legacy vs. The Family matcha mano akyse gerokai sumazina intriga.

Ne į temą

Rodyti pranešimąDZT, 2009-04-08, 02:53, pasakė:

Ne nu neturiu zodziu. Atsisiunciau RAW siandien, nes linkomanijos komentaruose prie torrento kazkas rase - gale laukia staigmena, tikejausi pasirodancio Rock'o ar kazko panasaus ir tada kai atrode, kad wwe jau negali prasciau pasirodyt nei per wm ( nes tai neimanoma), uzgrojo to asilo muzika ir po to ibego pusnuogis kaip koks spartietis rekdamas ir mojuodamas rankomis - This is RAW.

Ne nu keistas padaras esi... Kokio velnio isvis tu ziuri ta wrestlinga jei jame visiskai nieko nesigaudai ir viskas tau suckina? Ateini cia ir visiem gadini nervus. GET A LIFE DAMN IT!

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Nesuprantu ko cia stumiat jei man nepatiko, kad grizo vienas mano nemegstmiausiu visu laiku wrestleriu.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą

Rodyti pranešimąDZT, 2009-04-08, 13:23, pasakė:

Nesuprantu ko cia stumiat jei man nepatiko, kad grizo vienas mano nemegstmiausiu visu laiku wrestleriu.
Tai taip ir galėjai kaip žmogus parašyt, kad tu jo teisiog nemėgsti, o ne šūkauti kaip mažvaikis. Čia tokie post'ai palankiai nepriimami jei dar nepastebėjai.
P.S. Man pradeda atrodyt, kad tu tyčia rašai nesamones, kad susirinktum warn'ų...

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
ka pastebejau kad wwe melagiais pradeda darytis. pagal ju prognozes batista gi vasara turejo gryzt, berods gal net vasaros vidury o mes ji jau balandzio pradzioj matom. tas pats ir su cena buvo. Aisku mums tik i nauda tokie gryzima nes ir si karta buvau maloniai nustebintas kai pamaciau Dave. beje ar jis dar labiau isdidejo, nes jau net hunteris liesas antrodo salia batistos.
Pats raw geras buvo, bet koks dar gali but kai pries tai diena buvo wm. Vienintelis dalykas ko pasigedau tai hbk/taker. ar jie bando uzglaistyt viska ar ruosia kazka dar irgi didngo tarkim per koki backlash tarp ju.
Santina! Santina!

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
O nemanai, kad tas melavimas i nauda iseina? Nes zmones dar toli grazu nesitiki grizimo, bet gauna ji. :D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Ne į temą

Citata

Aisku mums tik i nauda tokie gryzima nes ir si karta buvau maloniai nustebintas kai pamaciau Dave.
tai taip ir manau ;)

tutas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
vcfgdgfsvbgrjrxdyjh7tjhuhufghfyg

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-04-11, 21:52
+20% ispejimo. Originalus budas uzsibaninti... Not really.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Nu kagi Vincas nepatenkintas SmackDown! populerumu ir kokiu gi jam reiktu imtis priemoniu? Gal sumazinti main eventeriu skaiciu? YEAH, THAT SOUNDS LIKE A F'N GOOD IDEA! (sarkazmas)

Ziauriai nuviliantys draft'ai jau ko nesitikejau, tai kad RAW bus dar labiau sustiprintas. Nei vienas is super didvyriu, nei Cena, nei Batista nebuvo nudraftintas, reiskia, kad SD! lieka be superbaby face, Christian liko puti ECW. Vienintelis zmogus kuris mano galva is tikruju atnes naudos SD! yra Jericho. Bent gera zinoti, tai kad dabar nereiks ilgai laukt kol MITB briefcase bus iscashintas, nors tas pats scenarijus antrus metus is eiles, kai Punk'as atnesa world title i savo branda, atrodo siek tiek banalokai.
Kalbant apie pati RAW, tai vieniteliai matchai kurie mano manymu buvo vertni demesio tai Cena vs. Swagger ir Christian vs. Benjamin.
Cena - Swagger, champion vs champion ir 2 draft picks on the line stipuliacijos sudare nemazai hype, smagu, kad buvo leista sitaip pasirekst Swagger.
Labai nuvyle Mysterio vs. Bourne matchas. Buvo matyt, kad siuo atveju visi lauke spotu fiestos, bet vietoj to gavom headlock'us kurie matcho eigoj net neturejo jokios prasmes, be to svarus pralaimejimas pries Mysterio per 3 minutes leidzia suprast, kad WWE nesiruosia buildint Evan'o.
Main Event'as buvo grynu gryniausias nusivylimas, kadangi nebuvo jokio draft pick on the line ir to pasekoje ziurovam priesingai, nei kituose tos dienos matchuose, viskai nebuvo svarbu kas laimes.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
kaip sakant dejau ant tokiu as draft :)

daba ka galima speti tai nebent kad edge laimes pries cena per backlash o tai butu zymiai geriau negu mintis kad cm punk vel darys tapati. tai yra pasiema lagamineli vien tam kad i savo branda grazintu titula...
toliau cristianas. as tikrai nesuprantu ka jis tokio blogo padare vincui. argi nebutu idealus momentas po edge pergales kai vienas is picku butu cc? bet kur tau geriau paliekam ecw gales gal pafjudint su kozlovu...
Toliau gaila, bet buvo jau kaip ir aisku kad M&M era baigesi. jai ne isskirimas butu jie tape tag team campais, taciau nusprende kad pakaks mus dziuginti ir daba tikriausiai turesim fjuda tarp ju paciu.
daugiau tai buvo cempu apsikeitimai, bei jericho i big show.
pats raw tai kaip "3h" tai nieko ispudingo. net nesulyginsi su praitu metu. tada isties buvo sokas kai HHH buvo issiustas i SD. daba grazino atgal bet tai tik salia jo vardo einant ir ringa pasikeite pavadinimas nes paskutiniu metu jau ilga laika pagrinde raw sededavo jis. plius ir taip buvo aisku kad keliaus i raw. vat kas nustebino kad cena neisvaziavo i sd. kartu nustebino ir net sunervino... del ko jau as ir pries tai zmones rase.
vienitelis dalykas kas patiko tai cena vs swagggerrr. netik macas bet ir segmentas pries ji. mano manymu jis daugiau to vadinamo Credibility gavo per si raw negu per visa laika praleista ecw. o tai rodo ant kiek antrarusis yra ecw beltas...
siaip labai nuviliantis raw.
O apie ME nesamone net rasyt nesinori

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Triple H gryzo i Raw, ko buvo galima tiketis, atejo Big show, kuris nieko gero niekad nepadaro, liko Cena su Batista :) manau RAW, jau ne taip lauksiu, kaip anksciau, man atrodo SD rosteris dbr net geresnis atrodo ir galima tiketis idomesniu Feudu, gaila kad CC liko ECW, na bet dar turiu vilty kad treciadieny ji kur nors issius, pacios kovos nebuvo labai idomios, gal kiek Cena su Swagger kiek idomesne buvo, bei Jericho finisheris visai neblogai atrode, juokingai atrode kai poto Dreameris ten purtesi xD, visos kitos nieko gero, kaip ir pats ME, vienu zodziu nieko gero draftai, bent jau RAW'ui, Smackdownui sy karta labiau pasiseke. Pamirsau pamineti kad patiko kai Edge is nugaros Cena uzpuole ^^

Šį pranešimą redagavo zalgirietiz: 2009-04-14, 17:44

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimązalgirietiz, 2009-04-14, 18:00, pasakė:

Triple H gryzo i Raw, ko buvo galima tiketis, atejo Big show, kuris nieko gero niekad nepadaro, liko Cena su Batista :) manau RAW, jau ne taip lauksiu, kaip anksciau, man atrodo SD rosteris dbr net geresnis atrodo ir galima tiketis idomesniu Feudu, gaila kad CC liko ECW, na bet dar turiu vilty kad treciadieny ji kur nors issius, pacios kovos nebuvo labai idomios, gal kiek Cena su Swagger kiek idomesne buvo, bei Jericho finisheris visai neblogai atrode, juokingai atrode kai poto Dreameris ten purtesi xD, visos kitos nieko gero, kaip ir pats ME, vienu zodziu nieko gero draftai, bent jau RAW'ui, Smackdownui sy karta labiau pasiseke.

Ne į temą
hmmm...kita karta gal malonetum uzdeti spoiler tagus? juk ne visi spejo paziuret tuos draftus, o tu jau beveik viska isdestei....

Šį pranešimą redagavo Paulius: 2009-04-14, 17:23

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Rašiau žiūrėdamas.
Na nieko nesutebino Batistos kalba po to Shane „trys žodžiai“ tai jau atsiprašau, and gues who ? Aišku HHH. O Ta situacija kai visi norėjo Randy tai man net juokinga pasirodė :). Na, o iš Vickie pasirodimo tai sudomino mane ta tokia idomi sistema. Liko tik stebėti įvykius. Pamates pirmam matche jau Evan labai nudžiugau  Pirma kova aišku patiko, bet nuvyle Rey pergalė. Pirmas draftas patiko, kad perėjas į RAW MVP galbūt ir pakils iš Mid Cardo, bet deja tai tik mintys, o ne faktai. Antra matcha net nenoriu pavadint matchu, nes nemėgstu aš žiurėt tokiu matchu kai koks Kendrick šokinėja prieš Kane. Antras draftas nieko įdomaus neparodė, bet kilo tokia mitis, kad galbūt vėl susivystis fuedas tarp Vickie ir Big Show. Linksmas sagmentas su Cena ir Swager. Divu matcha persuku. Na o draftas man nebuvo aktualus, nes nežiuriu aš divu matchu. Bet vėlgi nuvylė, kad buvo draftuota Melina, o ne koks svarbesnis asmuo, bet aišku ir divos turi gauti draftų. Champion vs Champion matchas man nepatiko, kad matcho pradžio buvo tokia lėta. Swargeris nenuvylė, bet norėjosi , kad Cena laimėtu vien dėl to, kad RAW gautu 2 draftus ir aišku tie draftuotieji būtu svarbesni asmenys WWE. Na ko norėjau to ir gavau. Ir vėlgi buvo gaila, kad nebuvo draftuotas pvz Christian, bet Matt na ir aišku ir gerai, kad tikiuosi daugiau neamtysim Jeff vs Matt fuedo, bet vis atrodo, kad neleis bookeriai palikt Jeff kaip loserio, kas mane ir liūdina. Na, o, kad HHH buvo draftuotas į RAW tai jau ir ankščiau buvo aišku kai prasidėjo McMahonu ir Randy fuedas. Santino ir Khali matchas buvo tokia pačio tipo kaip ir Kendrick ir Kane, bet didžiausias skirtumas tas, kad jis buvo linksmas. Na, kad Punkas draftuotas į SD tai jau šiek tiek įdomiau ką jis darys su savo briefcase SmackDown ir taip galėtu susukt su juo manau neblogą fueda. Kofi vs Miz matchas vėlgi buvo tiesiog vidutiniškas na, o draftas dar blogesnis už matcha tik, kad Miz už[uolimas ant Morison šiek tiek sudomino. Battle Royal RAW teamas nustebino kai buvo sukišti beveik visi Mid Carderiai palyginus su praeitų metu RAW teamu, bet pamatęs ECW teama nustebimas nuslėgo. SmackDown teamas irgi nieko nenustebino na aišku tik gerai, kad Edgas nors pasirodė SD teame. Battle Royal šių metų nuvylė, net man pačiam neidomu žiūrėti ją buvo ir berods ir praeitais metais Draftų Battle Royal laimėjo SD ir vėlgi išlikęs buvo Edge. Pirmas draftas visiškai nuvylė. Tikria tikėjausi ko geresnio nei „Big Red Machine“. Na, o Jericho buvo puikus RAW tai manau SmackDown gretos su tokiais žmonėm padidėja. Pagaliau Christian ! Labai tikėjausi Christiano pralaimėjimo, nes norisi visgi pamatyt Christian jau ne Mid Carde. Pats Matchas buvo vidutinis tik, kad teko pažiūrėt kaip Captain Charisma kovoja na o iš Sheltono tikėjausi daugiau. Kaip ir gerai, kad Kozlovas draftuotas į ECW bet vėlgi taip norėjau pamatyti Christiano draftą, bet dėja... Matt vs Punk vėlgi jau stipriai pabodęs lėtas matchas dėl Jeff tik nusivyliau, o Maryse vėlgi man neaktualu. Rey draftas į SmackDown vėl nesamoningas. Jau net jaučiasi, kad specialiai visi kurie turi championshipus yra draftinami. Iš Main Evento tikėjausi daugiau, o vėlgi gavau nuobodų matcha.
Apibendrinant draftai nepatiko ir nuvylė. Tikrai tikėjausi ir pačių draftų geresnių aišku pora buvo neblogų, bet dauguma nuvylė.

EDIT :
Ne į temą
Pauliau tai kam tu išvis eini į nMo į RAW temą dar nepažiūrėjas show ? Pats pamastyk kiek čia visiem reikėtų dėt spoiler tagų. Nenori spoilintis nežiurėk ir viskas.

Šį pranešimą redagavo Impact: 2009-04-14, 17:33

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
WOW that was amazing!Tokiu DRAFTU dar nemaciau!IR TIKIUOSI NEBEPAMATYSIU!Kaip jau "real_deal" sake "Vincas nepatenkintas SmackDown! populiarumu ir kokiu gi jam reiktu imtis priemoniu? Gal sumazinti main eventeriu skaiciu?"Gerai.Pradedam zvalgytis i geraja puse del Smackdown.Turbut bus iskeltas CM Punk ir Y2J nebus pamirstas.Taip pat nebeturime Kozlovo!!!Taip,as nusivyliau,kad Christianas neatejo i SD ar RAW,bet jei jis per Backlash pasiims ECW dirza,tai mane tai kiek apramins.Taip pat galime pasidziaugti,kad Matt'as RAW rosterije!Nezinau del ko,bet man tai skamba patraukliai.Taip pat tikiuosi,kad bent per Backlash neateis Punk'as ir necashins savo "Cemodano".Gal Morrisonas bus NO.1 contenderis i ECW championshipa ir feudins su Christianu,bei KK(Kenedis) smackdown'e bus padarytas main eventeriu.Nera taip blogai su SmackDown kaip atrodo.Ten ir Umaga yra,ir Y2J,CM PUNK,EDGE,KK,619,JEFF,Taker.Taip pat R-Truth ir Benjamin.nors su jais turbut nebus nieko rimto.Aisku,RAW dabar per daug supermenu ir tai neiseis i nauda,bet smackdown nenumirs.(Publika buvo labai prasta!)RAW kaip 3H buvo prastas.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-04-14, 19:22

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

deep

1000

• Naujokai
0
NU ka nesitikejau tokiu draftu kad ir koki jie bebutu geriau negu nieko del HHH atejimo sutikciau bet kam Big Show idejo i RAW geriau butu i ECW numete , o dabar sedes RAW rostery ir wel nieko neweiks :), gerai kad MVP perejo taciau kai jis atejo jau buwo nuspejama kad Rey rey eis i SD , Miz i RAW puiku :) , apie divas visai nekalbu labiausiai tikejausi kad koki CEna i SD numestu o dbr liko ir wel sedes wisus metus (nu nebent treciadieny permes kur nors ), CM Punk manau jam tiks buti SD (kazkodel kyla mintis kad Edge weliau su CM punk feudins SD nes manau CM punk ishgryinis MITB ir taps WHC), Nu Kozlov'a numete i Land of Extreme nu zesim kaip jam ten seksis manau visus dauzys ir tiek . Apibendrinus man nuomone labiausiai liko nuskriaustas ECW rosteris tik 1 pick'as galejo nors 2 duoti , Raw wel perpildytas ME todel smarkiai nukentes SD show :D
Aisku ce nepaminejau keliu kitu wrestler'iu kurie pakeite roaster'i , nes man jie nei nepatiko nei patiko :).
Ai dar apie mathus Cena vs Swager vienintelis matcha kuri ziurejau su susidomejimu kiti neidomus norejau pamatyti kaip kaunasi SteamBoat :D butu buwus gera kova :D

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-14, 19:30

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Ne į temą
Klaida

Citata

JOHN CENA vs. JACK SWAGGER
RAW VS. ECW / NON-TITLE MATCH
WINNER: EDGE?

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąDizzee, 2009-04-16, 22:12, pasakė:

Klaida
Aciu uz pastaba - pataisiau :)

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Draftai buvo tikrai neblogi. Dziaugiuos, kad Rey vel grizo i smackdown. MVP atejimas i raw siek tiek nustebino, nes to nesitikejau. Nusivyliau tuo kad Christian nebuvo isdraftintas, bet tikekimes dabar kai Kozlovas perejo i ECW iswysim feuda christian vs kozlov :lol:

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
RAW 04.20 buvo labai geras, labai patiko kovos Jericho vs Cena ir HHH vs RKO. Na, kadangi show vyko ne USA iškarto girdėjosi chantai Jericho'ui ir labai nemažai buvo nuboo'intas Cena. Abu tikrai pasistengė, na gal Jericho labai norėjo, kad jo last match in RAW būtų geras. Tik va nesupratau kovos galo, kai atbėgo Edge ir jis abu nustūmė, pasigirdo gongas, kad kova baigėsi. Tai kodėl Cena gavo pergalę jeigu Edge juos abu nustūmė tuo pačiu metu :) ? Batista vs Chavo visai nepatiko ta vieno veiksmo kova. CM Punk vs Kane man nelabai patiko, finishas kvailokas. Tas pinas neatrodė jau toks, kad Kane negalėtų kickoutinti. Jau segmentai su ta Santina tai užknisa juodai. Gal iš pradžių ir atrodė šiek tiek juokinga, bet dabar tai visiškas absurdas. Divų kova normali kaip divų. Rey vs Big show man jau aišku buvo kas laimės, kova taip pat labai trumpa ir neįdomi. HHH vs RKO patiko, manau daug geriau, kad čia no DQ match, galėjo toks variantas būti per WM25 :) ginklai nebuvo visiškai užmiršti ir jų naudojimo man pakako. Gražiai atrodė Spinebuster ant garbagge can (nu tai kas, kad tos šiukšlių dėžės labai plonos, bet vistiek smagiai atrodė). Vienintelis minusas man bežiūrint tai, kad pas mane failas buvo šiek tiek mess-uppintas (vaizdas vėlavo, arba garsas skubėjo) taigi pirmiau pasigirsdavo garsas, o tik po kiek laiko visa tai įvykdavo. Galima sakyt kad žiūrėjau su mini spoilu. Nu, aišku, ši kova neapsiėjo be įsikišimų. Priceless šį kartą galingai atrodė (sukūlė HHH, po to Shane nors seniau tai arba HHH arba Shane'as būami po vieną visus ištaškydavo :D ) . Toliau pasirodė Batista, nuspearino Shane. Manau, kad tarp jų kažkas dar įvyks. RAW geras, man patiko, dvi kovos PPV lygio :D

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-04-22, 10:38

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Jaučiuosi kaip po kokio PPV :) RAW puikus. šiaip visą šou žiūrėjau būdamas geros nuotaikos (turbūt dėl to, kad pradžioje skaniai pavalgiau ir buvau dėl to laimingas :D)
Jericho promo tai toks "normalus", nieko ypatingo.
Dar vienas super Santino segmentas, vėl vos ašara neištryško nuo juoko :) tik arba Santino žiauriai gerai moka elgtis tokioj situacijoj, arba ten tyčia buvo padarytas tas Santinos dainos vėlavimas, nes laiko praėjo tikrai daug kol pradėjo dainuot. o eilėraštuką Santino pasakė labai greit. tik kvailai atrodė, kad sesutė vis ploja, nors jau Beth buvo atėjus ir aiškinosi su "chachaliu". Bet "man enough to be miss..." puikiai išsisuko iš situacijos.
Toliau du puikūs mačai, tik labai jau keistai atrodė, kad Cena buvo boo'inamas, o Jericho palaikomas :D bet vėliau ir Cena gavo plojimų (ko gero nusipelnė). ME irgi labai geras, mačas daug geresnis už WM mačą. Jei būtų laimėjęs HHH, būčiau per backlash titulą davęs Ortonui, nes Shane ir Dave savo varžovus 1on1 jau nugalėjo. Bet dabar man lieka neaišku, kaip viskas baigsis.

Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Labai geras show vien tik del PPv lygio mathcu Cena ir Y2J, HHH Vs Orton, sitie matchai buvo puikus, senai beziurejau matcha su Cena kury butu buve idomu ziuret, marelo linksmai visai, bet man su ta santina tai kazkaip nelb, geriau ka kito sugalvotu, promo Y2J neblogas, patiko edgo elinis cenos uzpuolimas, kane'a vel sujobino jau atsibodo, galetu duoti pina, kiti matchai nieko ipatingo. pats raw labai geras. 8.5/10. ai dar labai patikoCenos booinimas ir Y2j palaikymas, europieciai geresni sirgaliai.

Šį pranešimą redagavo zalgirietiz: 2009-04-22, 00:19

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
RAW buvo tikrai geras. Nors Santinas ir labai nusibodęs visdėlto šį kartą tikrai prajuokino jo ir Hornswoggle segmentas :D Atėjęs į RAW MVP manau greitai turėtų gauti rimtesnio pusho dėl WWE titulo ką parodė jo ir Ortono matchas nors jis buvo no contest. Viskam savas laikas ir galbūt jau greitai pamatysim MVP su WWE titulu. Šaunu, kad Batista laimėjo no 1 contender matchą prieš Big Show, todėl manau, kad jis taps champu nugalėjęs Ortoną per Judgement Day, nes internete esu skaitęs, kad tai gali būti paskutinieji Batistos metai WWE ir turbūt wrestlinge ir jis nori, kad jie būtų gan sėkmingi, tad WWE beltas būtų pats tas :D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
O man labai kvailai atrodė tos nesąmonės kai MVP metė iššukį Orton'ui, it Kendrick'as metė iššūkį Cena'i. Nemanau, kad tokie išsišokimai duotų kokį feud'ą. Tad ir mačas tarp MVP ir Randy buvo nieko vertas. Jis tik smarkiai, labai smarkiai sumažino Randžio credibility. Kas nėra gerai. Tikrai iškart paskelbus mačą maniau, kad Ortonas vienu RKO paties MVP.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

deep

1000

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąNervas, 2009-05-01, 08:03, pasakė:

it Kendrick'as metė iššūkį Cena'i.
Ne į temą