Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-03-04, 17:29
2009-03-04, 17:44
ir siaip man patinka si ideja. nes per paskutinius keleta wm macai tarp taker o jo oponento nebudavo tiek idomus nes budavai beveik garantuotas taker pergale. tad siemet tikiuosi kad bus kitaip. o jai dar ir taip nutiktu isvis butu nerealu bent jau man. (nesu didelis taker gerbejas o hbk butu idealus kandidatas siam reikalui.)
2009-03-08, 20:48
2009-03-10, 13:41
Siaip uz ginkluota isilauzima i namus ir dar uzpuolima namo seimininko tupdo gan ilgam, tai veikiausiai per ateinanti sd hhh nepamatysim visai nieko segmentas aisku buvo ji galima nuspet jau raw pradzioj bet gal truputi persistenga nes realumo tai neperdaugiausiai. cia primine ta atveji kai kazkas per raw brovesi su sautuvu i kito namus tada wwf problemu del to turejo. bet visai patiko nekreipiant demesio i realuma
siaip raw gerulis, aisku pries wm visi turi tokie but ir kolkas visi tokie ir yra. hbk vs taker nieko ipatingo gal promo bet as begalo laukio hbk pergales per wm ir ko tais vis labiau tikiu kad galiu ir sulaukti. rickas vel pasirode raw taip sutrukdydamas patekti y2k i wm mitb bet nenoreciau kad butu kova nei per wm nei kitam raw tarp ju. nenoreciau vien del to kad tas macas per wm 24 nieko nebereikstu tiesiog. atsiustas yrasas buvo truputi blogai sukarpytas tad neteko matyt 6 man tag team pabaigos. bet kaip supratau pinas atiteko 619. taipogi ryt bus sansas cage'ui patekt i MITB ko as labiau noreciau negu jo kovos del ecw titulo per wm. aisku su ta mintim kad ta MITB ir laimetu tas pats cc.
Ir aisku meiles trikampiai keturkampiai vienas viso sio reikalo privalumas kad pagaliau svieciasi pabaiga vickei ir edge santuokai kartu ir visam sitam storyline tarp ju.
ai ir dar jbl ic cempas. cia turbut bus kazkuo susije su tuo jo didziuoju pareiskimu kad kazka ispudingo padarys per wm. bet kolkas tai nelabai mane domina. rezume laukiam nesulaukiam wm
2009-03-10, 14:14
HBK - Taker segmentas nebuvo ypatingas, tik toks vaizdas kad jie jau pasakė viską vienas kitam, tai per kitus susitikimus reiktų tikėtis SCM ir Tombstone, kitaip bus labai neįdomu...
Jericho - Kingston irgi jau buvo aišku kas laimės, nors manau galėjo duot ir švaresnę pergalę Kofiui. Vis dar įdomu kas bus Jericho varžovas per WM
Na ir labiausiai man apkvailinęs momentas, tai kai Cena pasakė, kad myli Vickie... o aš dundukas ir patikėjau... Bet kaip galima spręst, tai bus triple threat ir tai jau galutinis variantas. taigi to video su Big Show reikėjo tam, kad sukiršinti Edge su Show. viskas logiška. nemanau, kad vėliau tęsis Big Show ir Vickie romanas.
JBL new IC champ? I don't give a shit... yra ir "lietuviškas" žodis šiam jausmui apibūdinti bet manau supratot, ka aš apie tai manau
Raw - geras
2009-03-10, 14:58
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-03-10, 14:59
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-03-10, 15:30
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-03-10, 15:32
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2009-03-10, 17:02
Mauglis, 2009-03-10, 15:43, pasakė:
Ne į temą | Gal galetum issamiau kaip nors paaiskinti? pirma kodel mes jo nematem ir kaip suprast dark matche? |
Joa,dizee man tas pats su ta reklama buvo,kai rey rey dar huricarana nuo turnbuckle Zodziu gerai ten buvo kai go open the door....poto WAIT don't open it beje paziurekite kai randy poto pribega ir trenka tam storam mentui,o jis kaip hoganas no sellino,toks tik atsisuko ,tipo kas cia buvo Na vel ziauriai suerzino tas reklamu padaugejimas ,o labiau kai viena matcha net nutrauke,nors ten manau blogas ripas,bet reklamos tikrai PER daug.Maciau vidutiniski,su y2j vs kofi buvo viskas aisku ,nes y2j gi turi feuda su legends..Na siaip visai nieko ,kad kofi pateko,manau jis ten paskraidys nuo kopeciu.Tada takerio ir shawn promo,na vel buvo nelabai idomu,kol shawn kalbejo dar klausiausi viena ausim truputi,veliau tai tik bukai ziurejau i ekrana ir po to promo nieko neprisiminiau ka sake,tiktai dar like galvoi to susukto video vaizdai su takerio wm pergalem .Hmm gaila,kad punkas prakiso,bet man kazkaip atrodo yra galimybe ,kad jis vel laimes money in the bank,kadangi katik prarado title,nemanau ,kad taip imtu ir be reikalo atimtu.Su cena tai isvis kai prisipazino ,kad myli vickie,blem jau galvojau isvis nepasakys tiesos ka ten jai susnibzdejo,bet gerai ,kad buvo numatyta ta pati show parodyti viska ,tai kaip ir edge dabar piktas ant bigo su kuriuo katik kaip ir susitaike linksmiausia tai ,kad vakar su draugu aptarinejom kada gi pagaliau baigsis tos edge/vickie nesamones Na siaip raw vidutiniskas toks7,5/10
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-10, 17:03
2009-03-10, 17:09
NevermanO_O, 2009-03-10, 17:02, pasakė:
Ne į temą | Gal galetum issamiau kaip nors paaiskinti? pirma kodel mes jo nematem ir kaip suprast dark matche? |
Joa,dizee man tas pats su ta reklama buvo,kai rey rey dar huricarana nuo turnbuckle Zodziu gerai ten buvo kai go open the door....poto WAIT don't open it beje paziurekite kai randy poto pribega ir trenka tam storam mentui,o jis kaip hoganas no sellino,toks tik atsisuko ,tipo kas cia buvo Na vel ziauriai suerzino tas reklamu padaugejimas ,o labiau kai viena matcha net nutrauke,nors ten manau blogas ripas,bet reklamos tikrai PER daug.Maciau vidutiniski,su y2j vs kofi buvo viskas aisku ,nes y2j gi turi feuda su legends..Na siaip visai nieko ,kad kofi pateko,manau jis ten paskraidys nuo kopeciu.Tada takerio ir shawn promo,na vel buvo nelabai idomu,kol shawn kalbejo dar klausiausi viena ausim truputi,veliau tai tik bukai ziurejau i ekrana ir po to promo nieko neprisiminiau ka sake,tiktai dar like galvoi to susukto video vaizdai su takerio wm pergalem .Hmm gaila,kad punkas prakiso,bet man kazkaip atrodo yra galimybe ,kad jis vel laimes money in the bank,kadangi katik prarado title,nemanau ,kad taip imtu ir be reikalo atimtu.Su cena tai isvis kai prisipazino ,kad myli vickie,blem jau galvojau isvis nepasakys tiesos ka ten jai susnibzdejo,bet gerai ,kad buvo numatyta ta pati show parodyti viska ,tai kaip ir edge dabar piktas ant bigo su kuriuo katik kaip ir susitaike linksmiausia tai ,kad vakar su draugu aptarinejom kada gi pagaliau baigsis tos edge/vickie nesamones Na siaip raw vidutiniskas toks7,5/10
2009-03-10, 19:42
2009-03-10, 20:24
... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
2009-03-13, 16:18
NA man nelabai patiko, kad JBL laimejo IC titula, nes jis nekaip pasirodo ringe taciau uz komentatoriu stalo jam vieta tinkama. Komentuoti jis tikrai moka.
Y2J ir Kingston'o kova siek tiek nuvyle, bei suintrigavo.
2009-03-17, 14:58
Na siaip RAW vertinciau 7/10
... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
2009-03-17, 17:52
Jericho toliau trinasi su HOF-mer'iais, viskas iš esmės normalu, bet iki WM liko tik 20 dienų, o matcho dar ir neturim. Vis dar sau neigiu, kad Jericho bus numestas į kažkokį lousy Raw lygio pasispardymą per WM jubiliejų, nors jau ir duodama tokių užuomenų, kad Flair sedės front-row ir žiūrės...
2009-03-17, 18:26
Bottom, 2009-03-17, 17:52, pasakė:
Labai patiko SCM "fiesta", iš pradžių JBL'ui, po to ir Takeriui, netgi šiek tiek prajuokino
bet dabar tik laiko klausimas kada (turbūt per SD) HBK bus tombstoned arba chokeslamed
dėl Jericho tai nenustebčiau jai varžovas būtų paskelbtas tik per pačią WM, ir net jei tai būtų SCSA
O kaip dėl Rey'aus challenge'o JBL'ui, tai kolkas į tai žiūriu skeptiškai, nes JBL netinkamas varžovas Rey'ui. Na bet reikia tikėtis, kad Bradshaw tęsės pažadą ir duos mum tikrą "bombą"
2009-03-17, 19:36
Na, o kova tarp HHH ir Cody Rhodes buvo su staigmena Triple H ne tik gerai kaunasi, bet ir turi protinga galva.
Edge ir Cena kova buvo šiek tiek nuspėjama juk teisėja buvo Vikė Edge žmona ir be to kovėsi John Cena, o as jo tikrai ne pats didžiauses fanas.Bet vistiek main eventas buvo geras
Šį pranešimą redagavo diSaber: 2009-03-17, 19:37
2009-03-17, 20:52
Taigi desimt baleje sistemoje 2009 03 16 Raw duociau twirta 7.
Šį pranešimą redagavo deep: 2009-03-17, 20:59
2009-03-17, 21:21
1. Austin'as turejo pasirodyti vakar, bet del internete nutekejusios info Vince'as eilini karta nusprende nukelti jo pasirodyma ir oficialaus matcho paskelbima;
2. Austin'as galbut svarste pasirodyti per WM, bet galu gale atsisake del sveikatos bukles, del ko ir nepasirode vakar.
Bet kuriuo atveju - tikiuosi Y2J vs X nebus blowintas kokiu kvailu last minute backup sprendimu del potencialiai pakitusiu Austin'o planu...
2009-03-17, 21:57
2009-03-17, 23:32
Vartotojų skaito šią temą: 5
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0