Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Žiūrim ką turim. Na ką - šis RAW buvo tikrai įdomus. Kaip kai kas minėjo - žiūrintšį RAW galima jaustis kaip per PPV. Taigi - pirma turime Chris Jericho laidelę "Piper's Pit". Gaila, bet šis segmentas manęs nė kiek nenustebino. Buvo aišku, kad Chris Jericho paliks Snuka dekoracijų nuolaužose. Manau, kad jau kitame RAW išvysime Stone Cold Steve Austin arba Hulk Hogan. Šie žmonės IMO yra realaiusi pretendentai mačui per WrestleMania 25 su Y2J. Toliau turime Money In The Bank Qualifier. Gaila, kad nelaimėjo Rey Mysterio, bet WWE galima visiškai suprasti. Juk reikia išlaikyti face/heel santykį. Nebūtų juk įdomu stebėti kaip 7 face'ai wrestlina su 1 heel'u pvz. Toliau divos - nesiruošiu komentuoti jų :). Po divų išvystame vieną iš geriausių pastarųjų segmentų. Įspudingai pašnekėjo tiek vienas, tiek kitas. Well done Randy Orton and Triple H. Po to seka turbūt MOTN - Shawn Michaels vs. Kozlov. Bent jau man visai smagiai susižiūrėjo šis mačas. Aš tik nesuprantu koks pointas buvo išjobbinti Undertaker prieš Kozlov,o Kozlov išjobbinti prieš HBK. Kažkoks užburtas trikampis gavosi. Na, anyway kai Undertaker įžengė į areną po mačo, pasijuto gryna WrestleMania atmosfera. Norėčiau, kad WM mačas tarp Taker ir HBK nebūtų eilinis singles, o būtų Steel Cage arba Hell In A Cell. Bet po to pamąsčiau - galbūt išvysime Buried Alive? Tai būtų nerealu. Na ir galiausiai ME. Kažkaip žiūrėjau, žiūrėjau, bet ne taip linksmai kaip HBK ir Kozlov mačą. Nugalėtojas mačo buvo labai lengvai nuspėjamas, bet to, kad Big Show taps no.1 contender mane labai nustebino. Visgi kaip daugelis minėjo - Cena bus tame mače. Duodu 99%. Na ką - šis show IMO buvo nerealus, gal net per geras prieš WM25. Jausmas lyg būčiau pamatęs gana aukšto lygio Pay-Per-View. Kaip show duočiau 10/10. Ir net neabejoju, kad tokius pat balus gaus didžiausias metų pro-wrestlingo renginys.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
priezastis labai paprasta, bandys manau visaip parodyt kad siemet per wm turetume laukti 16-1 o kaip jau ten bus suzinotume tik per pacia wm. tad hbk nutraukia kozlovo undefeated serija vos keletui dienu praejus poto kai tas pats kozlovas ta serija buvo prateses pries tapati takeri. taigi paprasta matematika taker < kozlov < hbk o tai taker < hbk.
ir siaip man patinka si ideja. nes per paskutinius keleta wm macai tarp taker o jo oponento nebudavo tiek idomus nes budavai beveik garantuotas taker pergale. tad siemet tikiuosi kad bus kitaip. o jai dar ir taip nutiktu isvis butu nerealu bent jau man. (nesu didelis taker gerbejas o hbk butu idealus kandidatas siam reikalui.)

PerOdox

Baltas diržas

• Naujokai
0
Geras raw buva sia sawaite del kvalifikacijos del MITB matcho vietos nesitikejau kad Kane laimes daugiau tikejausi kad Rey Mysterio. Visai neidomi kova buva su Kazlov ir HBK nes viskas aisku kad laimes hbk. WHC matche to ir tikejau kad Edge sumastys ka nors kad neprarastu titulo. Jerico pradeda atsibost , kad jie nekviecia geru legendu kaip Hulk Rock Bret Austin ir t.t. Raw sia savaite nepasakyciau kad buvo geras, ar blogas...

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąPerOdox, 2009-03-08, 20:48, pasakė:

Geras raw buva sia sawaite
....
Raw sia savaite nepasakyciau kad buvo geras, ar blogas...
?

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Tuk tuk, kas ten ? :lol:
Siaip uz ginkluota isilauzima i namus ir dar uzpuolima namo seimininko tupdo gan ilgam, tai veikiausiai per ateinanti sd hhh nepamatysim :lol: visai nieko segmentas aisku buvo ji galima nuspet jau raw pradzioj bet gal truputi persistenga nes realumo tai neperdaugiausiai. cia primine ta atveji kai kazkas per raw brovesi su sautuvu i kito namus tada wwf problemu del to turejo. bet visai patiko nekreipiant demesio i realuma :lol:
siaip raw gerulis, aisku pries wm visi turi tokie but ir kolkas visi tokie ir yra. hbk vs taker nieko ipatingo gal promo bet as begalo laukio hbk pergales per wm ir ko tais vis labiau tikiu kad galiu ir sulaukti. rickas vel pasirode raw taip sutrukdydamas patekti y2k i wm mitb bet nenoreciau kad butu kova nei per wm nei kitam raw tarp ju. nenoreciau vien del to kad tas macas per wm 24 nieko nebereikstu tiesiog. atsiustas yrasas buvo truputi blogai sukarpytas tad neteko matyt 6 man tag team pabaigos. bet kaip supratau pinas atiteko 619. taipogi ryt bus sansas cage'ui patekt i MITB ko as labiau noreciau negu jo kovos del ecw titulo per wm. aisku su ta mintim kad ta MITB ir laimetu tas pats cc.
Ir aisku meiles trikampiai keturkampiai :D vienas viso sio reikalo privalumas kad pagaliau svieciasi pabaiga vickei ir edge santuokai kartu ir visam sitam storyline tarp ju.
ai ir dar jbl ic cempas. cia turbut bus kazkuo susije su tuo jo didziuoju pareiskimu kad kazka ispudingo padarys per wm. bet kolkas tai nelabai mane domina. rezume laukiam nesulaukiam wm

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Vargšas Ortonas, visą "chatą" apvertė aukštyn kojom :D Bet visai gražiai ten jie pasimušė, man labiau patiko negu aną savaitę kaip vaikėsi visur Hunteris... :lol: aišku, kai pirm kartą neatėjo į ringą, jau buvo aišku kur jis eina :D
HBK - Taker segmentas nebuvo ypatingas, tik toks vaizdas kad jie jau pasakė viską vienas kitam, tai per kitus susitikimus reiktų tikėtis SCM ir Tombstone, kitaip bus labai neįdomu...
Jericho - Kingston irgi jau buvo aišku kas laimės, nors manau galėjo duot ir švaresnę pergalę Kofiui. Vis dar įdomu kas bus Jericho varžovas per WM :lol:
Na ir labiausiai man apkvailinęs momentas, tai kai Cena pasakė, kad myli Vickie... o aš dundukas ir patikėjau... Bet kaip galima spręst, tai bus triple threat ir tai jau galutinis variantas. taigi to video su Big Show reikėjo tam, kad sukiršinti Edge su Show. viskas logiška. nemanau, kad vėliau tęsis Big Show ir Vickie romanas.
JBL new IC champ? I don't give a shit... yra ir "lietuviškas" žodis šiam jausmui apibūdinti bet manau supratot, ka aš apie tai manau :lol:
Raw - geras :D

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
O man patiko HBK ir Takerio promo,aisku nebuvo auksinis,bet tikrai neatpurte manes,bei didina intriga Werstlemania 25 match'ui.Tiesa pasakius patiko ir kontrakto pasirasymas,bet nemanau ,kad reikejo i ta match'a kisti Big Show.Aisku turbut viena-Laimes arba Edge arba Cena.Kofi pateko i MITB match'a,nors prasidejus match'ui maniau ,kad WWE pakeite planus ir Jericho nieko neliko kaip buti MITB matche.Kitai savaitei anonsuotas match'as JBL,Kozlov vs Taker,HBK-nieko gero nesitikiu is sio ME,bet man patinka tokie buildai.Jbl gavo dirza.Na tai turbut reiskia,kad bus jam "mesta pirstine" del dirzo per Wrestlemania 25.Na tikekimes tas No 1.Contenderis bus geru match'u padarytojas.HHH vs Orton-man nelabai patinka tas ju feudas,turejome juos iki ortono traumos ir as ju nepasiilgau,bet yra kaip yra.Raw-Geras :lol:

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-03-10, 14:59

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Man sis Raw patiko. :) Kuo toliau tuo labiau mane žavi Randy Orton vs Triple H feudas jis daug geresnis nei kiti praeje vat kaškodėl nejaučiu simpatijos Cena vs Edge vs Big Show feudui nors aišku tas Vickie + Show buvo tik sukiršint santikius tarp jų taigi tikėkimės baigsis tos nesamonės ir turėsim normalų feuda. JBL IC champion? Jaučiu prieš koki Koslow gins titula...Šiaip gal ir reikėjo duot jam tą titula ,nes atjobbino žiauriai pastaruoju metu ,o kaip žinome WWE jis itakinga asmenybė. Ai dar Undertaker vs Shawn Michaels? Iš jų feudo promo gerų daug mano nuomone nebus ,bet jų mačas kaip kaškas minėjo manau kova bus EPIC! Money in the Bank atrodo žymiai prasčiau nei pernai ,bet manau jei Christian prie jų prisidėtu tai jis su Shelton ir dar kuo nors laisvai gali steal the show!

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-03-10, 15:32

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Beje sia savaite mes nemateme vieno match'o.John Cena nugalejo Big Show dark match'e.

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Aš taip ir nesupratau, kas ten per nesąmonė buvo, kai 6 man tag team matcho eigoje kažkokią reklamą pradėjo rodyt, po tos reklamos žiū jau Priceless lygtai rodo.
Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-03-10, 15:43, pasakė:

Beje sia savaite mes nemateme vieno match'o.John Cena nugalejo Big Show dark match'e.

Ne į temą
Gal galetum issamiau kaip nors paaiskinti? pirma kodel mes jo nematem ir kaip suprast dark matche?

Joa,dizee man tas pats su ta reklama buvo,kai rey rey dar huricarana nuo turnbuckle :) Zodziu gerai ten buvo kai go open the door....poto WAIT don't open it :) beje paziurekite kai randy poto pribega ir trenka tam storam mentui,o jis kaip hoganas no sellino,toks tik atsisuko ,tipo kas cia buvo :) Na vel ziauriai suerzino tas reklamu padaugejimas ,o labiau kai viena matcha net nutrauke,nors ten manau blogas ripas,bet reklamos tikrai PER daug.Maciau vidutiniski,su y2j vs kofi buvo viskas aisku ,nes y2j gi turi feuda su legends..Na siaip visai nieko ,kad kofi pateko,manau jis ten paskraidys nuo kopeciu.Tada takerio ir shawn promo,na vel buvo nelabai idomu,kol shawn kalbejo dar klausiausi viena ausim truputi,veliau tai tik bukai ziurejau i ekrana ir po to promo nieko neprisiminiau ka sake,tiktai dar like galvoi to susukto video vaizdai su takerio wm pergalem :).Hmm gaila,kad punkas prakiso,bet man kazkaip atrodo yra galimybe ,kad jis vel laimes money in the bank,kadangi katik prarado title,nemanau ,kad taip imtu ir be reikalo atimtu.Su cena tai isvis kai prisipazino ,kad myli vickie,blem jau galvojau isvis nepasakys tiesos ka ten jai susnibzdejo,bet gerai ,kad buvo numatyta ta pati show parodyti viska ,tai kaip ir edge dabar piktas ant bigo su kuriuo katik kaip ir susitaike :) linksmiausia tai ,kad vakar su draugu aptarinejom kada gi pagaliau baigsis tos edge/vickie nesamones :D Na siaip raw vidutiniskas toks7,5/10

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-10, 17:03

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-03-10, 17:02, pasakė:

Ne į temą
Gal galetum issamiau kaip nors paaiskinti? pirma kodel mes jo nematem ir kaip suprast dark matche?

Joa,dizee man tas pats su ta reklama buvo,kai rey rey dar huricarana nuo turnbuckle :) Zodziu gerai ten buvo kai go open the door....poto WAIT don't open it :) beje paziurekite kai randy poto pribega ir trenka tam storam mentui,o jis kaip hoganas no sellino,toks tik atsisuko ,tipo kas cia buvo :) Na vel ziauriai suerzino tas reklamu padaugejimas ,o labiau kai viena matcha net nutrauke,nors ten manau blogas ripas,bet reklamos tikrai PER daug.Maciau vidutiniski,su y2j vs kofi buvo viskas aisku ,nes y2j gi turi feuda su legends..Na siaip visai nieko ,kad kofi pateko,manau jis ten paskraidys nuo kopeciu.Tada takerio ir shawn promo,na vel buvo nelabai idomu,kol shawn kalbejo dar klausiausi viena ausim truputi,veliau tai tik bukai ziurejau i ekrana ir po to promo nieko neprisiminiau ka sake,tiktai dar like galvoi to susukto video vaizdai su takerio wm pergalem :).Hmm gaila,kad punkas prakiso,bet man kazkaip atrodo yra galimybe ,kad jis vel laimes money in the bank,kadangi katik prarado title,nemanau ,kad taip imtu ir be reikalo atimtu.Su cena tai isvis kai prisipazino ,kad myli vickie,blem jau galvojau isvis nepasakys tiesos ka ten jai susnibzdejo,bet gerai ,kad buvo numatyta ta pati show parodyti viska ,tai kaip ir edge dabar piktas ant bigo su kuriuo katik kaip ir susitaike :) linksmiausia tai ,kad vakar su draugu aptarinejom kada gi pagaliau baigsis tos edge/vickie nesamones :D Na siaip raw vidutiniskas toks7,5/10
Kodel mes jo nemateme tai as nezinau,turbut wwe nusprende ,kad jo rodyti visiems nereikia,tik saleje esantiems zmonems.O dark match'as reiskia,kad match'a gali stebeti tik ziurovai esantys saleje.Dar kartais wwe.com gali matyti ,pvz praeitais metais per kazkuri ppv buvo galima pirma match'a stebeti per wwe.com ten buvo berods US Championschip mach'as:)

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
RAW toks neblogas. IMO beveik puikiai vystomas Randy Orton ir Triple H feudas. Na, o Edge, Cena ir Big Show neatrodo labai įdomiai. Na, apie MITB dar jau buvau skaitęs, kad Punk gaus mačą su JBL prieš WM dėl IC titulo ir tai gali būti nulemiantis veiksnys MITBank'o nugalėtoju tampant CM Punk'ui. Labai norėčiau išvysti 2 years in a row streak'ą :). Šiek tiek nepatiko Undertaker ir Shawn Michaels segmentas. RAW vertinčiau 7/10

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Sios savaites RAW patiko, toliau destomi storylines del wm. :) Na kovas nelabai ir stebejau :) Patiko kai Cena "pokstavo" su I Love you Vicke. :) Na kai HHH nepasirode per savo macha iskart buvo aisku, kad jis atsidurs pas Randy Ortan. :) Smagiai ten pasislaiste kuju. :)

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Beje kas nors pastebejo,kad per Ortono promo salia jo sedejo ne jo zmona,o aktore?Kiek esu mates jo zmona,tai tikrai ji ne kiek nepanasi i aktore per si RAW.Velgi tokia pati situacija kaip ir su Jeff Hardy drauge pe car accident.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

diSaber

Baltas diržas

• Naujokai
0
Visu pirma atsiprasau, kad rasau paveluotai. Manau HHH ir Ortono macas tikrai nusiseks, taciau nusivyliau praeitos savaites segmentu kuriame HHH isprovokavo Orton'a, nes tikejausi, kad Randy kausis WHC mace bet tai suprantama ,nes vystomas Mc Mahon'u pries Ortona feudas. Labai to norejau todel, kad anksciau Edge ir Ortonas buvo partneriai komandoje Rated RKO.
NA man nelabai patiko, kad JBL laimejo IC titula, nes jis nekaip pasirodo ringe taciau uz komentatoriu stalo jam vieta tinkama. Komentuoti jis tikrai moka.
Y2J ir Kingston'o kova siek tiek nuvyle, bei suintrigavo.

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Na sios savaites Raw visai nieko. Toliau vystomi feudai WM. Visos kovos patiko tik divas prasukau nes ten nieko gero nebuna. :) Gerai ten HHH su tuo narvu sugalvojo. Galetu ir per WM buti kokio nors panasaus tipo machas tarp HHH ir RKO. Tobula butu jei tai butu koks 3 Stage of Hell :) Kazkaip jau ygryses Y2J varymas ant legendu, na nors sy karta jis 4 vs 1 pasitepe is ringo. :) Na siaip bus ydomu pazeti Y2J vs Wrestling Legends. :) (Jei taip atsitiks aisku). Na o paskutine kova, na jeigu galima ja taip pavadinti. Vicke referee... Jaaa right...
Na siaip RAW vertinciau 7/10

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Gal čia tik man, bet narvinis matchas buvo per daug ištemptas. Priminė nerealiai lėtą Hunter-Orton matchą per Judgement Day. Taip ir čia, viskas kaip pasakose, kiekvienas veiksmas daromas po tris kartus, kad ir mažiausieji viską suprastų. Dar man nepatinka, kai žiūrima pro pirštus į praėjųsį book'ingą. Šiuo atveju-vieną ssavaitę gaunam įsilaužimą, policiją, Hunter'io areštavimą(vos ne visą veiksmo filmą), o kitą savaitę jis vėl laisvas kaip paukštis. Tuo labiau, kai Orton'as prieš savaitę šaukė "arrest him", dabar šneka kitaip. Na logikos kažkiek yra, bet tokie šokinėjimai negražiai atrodo.
Jericho toliau trinasi su HOF-mer'iais, viskas iš esmės normalu, bet iki WM liko tik 20 dienų, o matcho dar ir neturim. Vis dar sau neigiu, kad Jericho bus numestas į kažkokį lousy Raw lygio pasispardymą per WM jubiliejų, nors jau ir duodama tokių užuomenų, kad Flair sedės front-row ir žiūrės...
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąBottom, 2009-03-17, 17:52, pasakė:

Dar man nepatinka, kai žiūrima pro pirštus į praėjųsį book'ingą. Šiuo atveju-vieną ssavaitę gaunam įsilaužimą, policiją, Hunter'io areštavimą(vos ne visą veiksmo filmą), o kitą savaitę jis vėl laisvas kaip paukštis. Tuo labiau, kai Orton'as prieš savaitę šaukė "arrest him", dabar šneka kitaip. Na logikos kažkiek yra, bet tokie šokinėjimai negražiai atrodo.
Na juk Ortonas atsiėmė kaltinimus :) juk sakė, kad pats nuteis Hunterį per WM :)

Labai patiko SCM "fiesta", iš pradžių JBL'ui, po to ir Takeriui, netgi šiek tiek prajuokino :D
bet dabar tik laiko klausimas kada (turbūt per SD) HBK bus tombstoned arba chokeslamed :)
dėl Jericho tai nenustebčiau jai varžovas būtų paskelbtas tik per pačią WM, ir net jei tai būtų SCSA :)
O kaip dėl Rey'aus challenge'o JBL'ui, tai kolkas į tai žiūriu skeptiškai, nes JBL netinkamas varžovas Rey'ui. Na bet reikia tikėtis, kad Bradshaw tęsės pažadą ir duos mum tikrą "bombą" :)

Nuotrauka

diSaber

Baltas diržas

• Naujokai
0
Šios savaitės RAW man tikrai patiko pirma kova tikėjausi, kad ja nusivilsiu tačiau suklydau tas mačas mane labai suintrigavo kai HBK pavogė iš Undertakerio show
Na, o kova tarp HHH ir Cody Rhodes buvo su staigmena Triple H ne tik gerai kaunasi, bet ir turi protinga galva.
Edge ir Cena kova buvo šiek tiek nuspėjama juk teisėja buvo Vikė Edge žmona ir be to kovėsi John Cena, o as jo tikrai ne pats didžiauses fanas.Bet vistiek main eventas buvo geras

Šį pranešimą redagavo diSaber: 2009-03-17, 19:37

deep

1000

• Naujokai
0
Nu ka visai neblogas Raw . Man tai buwo idomiausia kova kurioje dalyvavo Undertaker ir HBK , ir super kick kury gawo undertaker nustebino :) (manau tai galejo buti main event o ne pradzioje show ) , nudziugino komentatoriu pranesimas jog Ray Mistereo nori title matcho per WM priesh JBL :) tai visgi Ray dalyvaus WM XXV. HHH ir Orton feudas dar labau tampa itemtesnis taciau siandieniniame show kova tarp Rhodes ir HHH uzsitese ir buwo siek tiek nuobodoka . Jericho nustebino mane savo pasiulimu kautis vienam pries tris nu paziuresim ka jis dar sugalwos :D.O main event main isvis nepatiko nieko idomiaus ten nemaciau buwo aisku kad bus interfierence ar kazkas panasaus ir nieko doro nesigaus , beje John man atrodo nuobodus wrestleris nors ir yra ME , prajuokino kad specail referee buwo Vicky kalbant kad match bus John Cena vs. Edge :).
Taigi desimt baleje sistemoje 2009 03 16 Raw duociau twirta 7.

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-03-17, 20:59

Resilient

Baltas diržas

• Nariai
0
Del Y2J vs someone legendary: kaimynas barake buvo paspekuliaves kad vakarykstis RAW vyko Texase+buvo kovo 16 (t.y. 3.16), tad asmeniskai tikejausi Stone Cold'o pasirodymo ir issukio Jericho per WM, bet tai neivyko, match'as toliau buildinamas. Siaip i galva ateina ir tokie pamastymai:
1. Austin'as turejo pasirodyti vakar, bet del internete nutekejusios info Vince'as eilini karta nusprende nukelti jo pasirodyma ir oficialaus matcho paskelbima;
2. Austin'as galbut svarste pasirodyti per WM, bet galu gale atsisake del sveikatos bukles, del ko ir nepasirode vakar.
Bet kuriuo atveju - tikiuosi Y2J vs X nebus blowintas kokiu kvailu last minute backup sprendimu del potencialiai pakitusiu Austin'o planu...

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na noreciau kiek papildyti Resilient-Turbut pakito ne vien Austino planai,bet ir Rourkes planai.Manau,kad Rourkei buvo numantoma kazkas daugiau,nei TIK sedejimas su Flair'u ir Sirgimas uz Hall Of Famerius.Kas liecia Raw tai tikrai padorus buvo,bet reikia kazka kardinaliai pakeisti su dabartiniu Cena.Tikrai kaip sake deep jis neidomus.Taip vienodai daryti viska...Nezinau.Gal uztektu pakeisti Gimmick.Gal reiketu ir daug daugiau pakeisti.Bet dabar turime uobodu Cena.Nors turbut Vince'ui tai neidomu.Cena uzdirba-tik to ir te reikia.Dar vienas dalykas.Nejau Swaggah negaus jokio ,kad ir 5 minuciu match'o per Wrestlemania?Ir ar as blogai suskaiciauvau,bet Shelton'as is dabartiniu MITB match'o dalyviu yra labaiausiai patyres,po jo eina Punk'as?

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Nepulkime nurasyti Jericho storyline - matchas oficialiai nepatvrtintas, ir as turiu daug vilciu isvysti kazka rimtesnio :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-03-17, 18:26, pasakė:

Na juk Ortonas atsiėmė kaltinimus :) juk sakė, kad pats nuteis Hunterį per WM :)

Rodyti pranešimąBottom, 2009-03-17, 17:52, pasakė:

<...>Tuo labiau, kai Orton'as prieš savaitę šaukė "arrest him", dabar šneka kitaip.<...>
Aš tuo tą omenyje ir turėjau, kad jo požiūris per staigiai pasikeitė. Anywhoo, čia nothing big, tik noriu kad vienas kitą pilnai suprastųme.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0