Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-02-17, 18:03, pasakė:

Ne į temą
Naudos absoliuciai nera ir kaip sake zalgirietiz HBK jau "nutrauke" flair'o karjera ir jam tos "naudos" kaip ir uztenka.Bet is dabartiniu superstaru ar reikia kam nors to?Tada siais metais nelabai yra kam nutraukti ta streaka.Tegu buldina MVP,MR. Kennedy...ta pati Dibiase,bet siai Wrestlemaniai nereikia tiketis Takerio streako nutraukimo.
Ne į temą
Zmogau, kalbi nesamones. Viena karta pasakai, kad Takeris sutiktu atlikti job'a jei tai butu naudinga verslui ir kaip fantastiska varianta ta pergaliu serija nutraukti pasiulai HBK, o kita karta tvirti, kad is to nera jokios naudos ir tegu taip nedaro ir net prisiulai eile zmoniu, kurie tam turetu buti build'inami. Apsispresk, nes priestarauji pats sau.
Ir dar toks patarimas - bandydamas zvelgti i ateities perspektyvas, atkreipk demesi wrestleriu amziu. Tarkim, nors MVP yra labai charizmatiskas, puikiai dirba prie mikrofono ir yra neblogas workeris ringe, as jam tikrai neduociau pergales pries Takeri. Kodel? Nes jam jau 35-eri.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Dabar perziureja Raw dar karta, Raw neblogas viskas buvo puiku Orton vs Triple H atrodo bus ziauriai geras feudas ,bet yra vienas ,bet!
Ne į temą
Jeigu jau WWE nebedaro blade-jobu(man atrodo ,nes aiskiai matesi ,kad Randy buvo busted.) Tai gal nedarom tokiu segmentu kuriuose padaromi finisheriai moteriai? Uzpuolama moteris!??! Man daug ziauriau yra stebeti kaip RKOinama Stephanie nei Randy apsimalusi visa krauju! Vaikai aisku kraujo prisiziureje gali prikresti nesamoniu ,bet ar neprades mazieji Ortoniukai netik uz kasyciu mergaiciu tampyti?! Nors aisku cia tik mano pasamprotavimai.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-02-17, 18:44

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Patiko Edge promo :D . Iškart nuteikė geram RAW. Bet juoko buvo daug :lol:. Džiaugiuosi, kad Edge visdelto champas :lol: . Poto atėjo da superman John Cena! Cena taip pat neblogai pašnekėjo. Žodžiu segmentas patiko.

Nepatiko 6-Man tag match. Tiesiog eilinis RAW lygio matchas. Neturiu net ką komentuoti.

Jericho ir Piper segmentas. Gan neblogas. Matosi kaip Jericho yra įvaldęs kalbėjimą. Kai pradžioje Piper`is galvoje "blemba jau visai senukas nebeprašneka..." poto kai įsišnekėjo tai kažkiek ir patiko man jo kalba.

Kane vs Jamie Noble. No comment... :lol:

Michaels ir JBL segmentas. Patiko, Michaels atsigavęs pagaliau! Įsitikinęs, kad HBK laimės. Ir mes per WM25 turime matchą Shawn Michaels vs Undertaker! Minimum ****.

Mysterio vs Knox. Visas matchas nuobodus + gavome 1min bear hug action + BS finish = DUD

Divas. Kas kovojo? Ai nepamenu:D .

Shane Mcmahon vs Randy Orton. OMG Shane can beat former WWE champion, roryal rumble winner Randy Orton without help? OMG WTF? Serialas rimtai. Ortonui kažkas su psichika iš taško visa mcmahonu šeimą ir here comes the hero kuris apsiašarojęs apžiūri savo žmona. DAMN IT! Rimtai biški pieva :D .

Ne į temą
HBK užbaigė Ric Flair karjerą, nes HBK tai garantas, kad matchas bus geras :lol:

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-02-17, 19:20

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-02-17, 18:44, pasakė:

Dabar perziureja Raw dar karta, Raw neblogas viskas buvo puiku Orton vs Triple H atrodo bus ziauriai geras feudas ,bet yra vienas ,bet!
Ne į temą
Jeigu jau WWE nebedaro blade-jobu(man atrodo ,nes aiskiai matesi ,kad Randy buvo busted.) Tai gal nedarom tokiu segmentu kuriuose padaromi finisheriai moteriai? Uzpuolama moteris!??! Man daug ziauriau yra stebeti kaip RKOinama Stephanie nei Randy apsimalusi visa krauju! Vaikai aisku kraujo prisiziureje gali prikresti nesamoniu ,bet ar neprades mazieji Ortoniukai netik uz kasyciu mergaiciu tampyti?! Nors aisku cia tik mano pasamprotavimai.

Ne į temą
Tai gal isvis tegu padaro, kad wrestleriai nesimustu, o zaistu stalo tenisa??? Tokius samprotavimus geriau pasilaikyk sau, nes cia jau ziauriai fail'ini.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-02-17, 19:17, pasakė:

Ne į temą
Tai gal isvis tegu padaro, kad wrestleriai nesimustu, o zaistu stalo tenisa??? Tokius samprotavimus geriau pasilaikyk sau, nes cia jau ziauriai fail'ini.

Ne į temą
As ir nesakau ,kad jie zaistu tenisa! Taciau jai jie jau PG reitinge tai nemanau ,kad turetu buti RKOinama moteris!?!? Gal geriau grazinkim krauja ir atsisakykim RKOinti moteris?! Cia jau virs visko! In my opinion this is my opinion!

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-02-17, 18:02, pasakė:

Ne į temą
+ Prisidedu prie Real_Deal nuomones isvis beviltiska skaityt kai raso galejo atdauzyti Jericho arba tas pats Beggaras vaidina Cena-hateriu tik iš mados! Nes netgi daug tehniskesni ir charizmatiskesni Batista kuris atlieka (net!!!!!) 3 veiksmus giria kiek tik gali! Nervina tokie dalykai suprantu gali nekesti Cenos ,bet dabar kai tai daroma is mados ,o tuo paciu nesuprantama ,kad tu megsti daug blogesni wrestleri ,nei tas kurį tu niekini.
Ne į temą
Parodyk nors vieną citatą kur aš būčiau taip sakęs. Iš vis aš an Cenos nevarau, nei jis man patinka nei jis man trukdo. Geriau neišsigalvok nebūtų dalykų, čia jau šmeižtas :D

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-02-17, 19:30

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Nebloga "Žaliava" buvo IMO. Labai aukšto lygio segmentai padarė didelį mačą. Žinoma įspudingų mačų per eilinį RAW tikėtis neverta, tačiau lyg ir bandyta kažkas daryti su Shane vs. Orton. Bet visgi Shane išnešamas neštuvais - Randy naudojasi pagalba. Šiaip iš dalies pritariu Jobberiui, kad nesamonių pripinta gale buvo. O HHH veido išraiškai tai priminė psichinio ligonio :D. HHH žvilgsnis vienu metu atrodė žudo Orton. Šita vieta prajuokino :D:
Spoiler'is

(Po spoilu Funny momentas.)

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-02-17, 19:35

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Gal apsiraminam su Offopicu? :D Reikai suprasti, kad 3-4 offtopic postai (ju dalis) yra dar pakenciama, bet kai diskusija issiplecia i 8+ pranesimus ne i tema - reikia susimastiti apie naujos temos kurima ir ten testi pokalbi, o adminsitracija pasiruppins, jei ka, pirmu postu perkelimu.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-02-17, 19:23, pasakė:

As ir nesakau ,kad jie zaistu tenisa! Taciau jai jie jau PG reitinge tai nemanau ,kad turetu buti RKOinama moteris!?!? Gal geriau grazinkim krauja ir atsisakykim RKOinti moteris?! Cia jau virs visko! In my opinion this is my opinion![

Na, tai juk nėra daroma pastoviai +, kuo tas RKO tau taip žiaurus, kad labai išsiskirtų iš pvz visokių bulldog ir pnš, daromų per Divų mačus. Ortonas dabar rutulioja "nepakaltinamo/nevaldomo "žvėries" (XD) " gimmick'ą, tad čia nematau nieko blogo, man on women action pastoviai karts nuo karto WWE pasitaiko(kitas pvz iš ankstesnių: Undertaker'io tombstone Vickie), bet kadangi tai nėra ypatingai akcentuojama tai čia nėra nieko non-PG, juk ne su kėde ten ją uždaužė ir dar po to stovėjo puse min susiėmęs už galvos, tipo - "omg, what have I done."

Kas liečia šios savaitės šou apskritai, tai tikrai gerai paruoštas, mačai nekokie, bet promo viską atpirko, tikrai jau dabar galima jausti artėjančios Wrestlamanijos intrigą :D

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-02-17, 21:22

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
1. Na ka gi, kaip ir sakiau po nwo - nujauciu du matchus: HHH vs RKO ir Cena vs Edge. Prie sito auto-pilot booking prisideda Taker vs HBK.
2. Su dabartiniu bookinimu, nusimato kaip minimum 4 matchai ~**** lygyje, taigi geriau nei vidutine WM. Taker vs HBK bus MOTYC be abejones, Edge vs Cena turbut bus nukista i mid-card (kaip pernai buvo HHH-RKO-Cena), nes siemet bus panaudotas ruls'as: McMahon-included-Main-Event-must-be-this-year-already :D Na ir MITB, kaip visada.
3. Graziai bookinama HHH vs Orton - palengva istraukiama "paslepta realybe", ir jau pries 6 savaites zinome/nujauciame HHH vs Orton matcha - nuostabu - buildas geras, chemistry jie pasigirti negali, bet WM matche manau sudirbs viskas: entertanment (McMahon run-in FTW~!), abieju geri work-skil'ai, ir zinoma, jubiliejines WM (paziurekit matchu kokybes 10 ir 20 WM) lygio bookinimas. Kadangi HHH jau senokai nelaimejo WM, itarciau pergale jam, bet pries WM22 sakiau ta pati.. Vis delto, manau jau laikas HHH suspurdet paskutini karta WM - kitos progos (tokiu lygiu) nebus :D
4. HBK vs Taker - na dar ne 100%, bet tikiuosi ir noriu to.. Reik tiketis, kad bus panaudotos visos istorijos detales - nuo HBK pralaimejimo pirmajame HIAC, iki paskutines, kuria siame Raw jau mateme - Taker-quote :D

Pats raw - nei vienas matchas, kaip buna dazniausiai, neuzstrigo. Bet bookinimas.. Nuostabu... Tikiuosi TNA ziuri.. Piper promo.. iki asaru.. :D Nuostabu, ka gali Piper su mic'u - atrodo net Jericho buvo realiai pasimetes, o tik paskui dare, ka turejo daryti..
Zodziu gaminami 4 high profile matchai - HHH-Orton, Taker-KBK, Cena-Edge, Jericho-XXX (noreciau ir manyciau Austin, ypac po Piper referenco i "i have only one hip").
Pridekime potencialu Trish Stratus pasirodyma matche per WM - jau turime 5 matchus, kuriu kiekvienas domina.
Pridekime MITB - kuriam siemet potencialiu laimetoju netgi nuspet sunku. Jau 6.
Ar daug tokiu WM buna? :D O dar liko 6 savaites iki WM :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ne į temą
Na manau kad Fortaz si karta neprasausi nujausdamas HHH pergale,nes kaip jau sakei jis senai nelaimejo Wrestlemanijoje,o Ortonas praeitais metais laimejo.Labai noretusi pamatyti gera match'a is ECW puses,bet tai ne labai imanoma,nors Christian vs Morrison matchas mane domintu.Idomu butu suzinoti kas bus siu metu money in the bank ladder match'e,konturus lyg ir galima izvelgti,bet nieko tikslaus.Tikiuosi ,kad po wrestlemaniijos bus pushinamas MVP bei MR. Kennedy.Nors mateme ,kad MVP nori savo USA titulo.Labai noreciau isvysti MVP ar Kennedy pasiimant lagamineli.Nereiketu pamirsti Jeff vs Matt match'o,manau jis irgi bus pamatytas per WM 25 kaip Fortaz sake-Ar daug tokiu WM buna?

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Ne į temą
As pagalvojau, ar nereiktu temos apie WM, kad off-topic postai nesimetytu belenkur. Dar match'ai neaiskus, bet kolkas padiskutuoti butu galima toje temoje. :D

Nuotrauka

PerOdox

Baltas diržas

• Naujokai
0
Seip geras raw neblogai ten isejo su ortonu ir sheinu street fight galim sakyti winner Randy , bet nesamone dx randy RKO mergai atliko... dar HHH zmonai ar ten draugei , bet esmes nekeitcia ir Triple h zvilgsnis nieko gero nesako, rendziui bus blogai... :D

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąPerOdox, 2009-02-18, 19:05, pasakė:

Seip geras raw neblogai ten isejo su ortonu ir sheinu street fight galim sakyti winner Randy , bet nesamone dx randy RKO mergai atliko... dar HHH zmonai ar ten draugei , bet esmes nekeitcia ir Triple h zvilgsnis nieko gero nesako, rendziui bus blogai... ;)

Ne į temą
Jai tas tavo zodis pries randy RKO yra kaip supratau ,tai perskaityk 11taisykle ir 22 dar karta ir stephanie yra HHH žmona :)

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-18, 19:20

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Ne į temą

Rodyti pranešimąPerOdox, 2009-02-18, 19:05, pasakė:

Seip geras raw neblogai ten isejo su ortonu ir sheinu street fight galim sakyti winner Randy , bet nesamone dx randy RKO mergai atliko... dar HHH zmonai ar ten draugei , bet esmes nekeitcia ir Triple h zvilgsnis nieko gero nesako, rendziui bus blogai... ;)

+20% warn uz 11 ir 22 taisykles pazeidima vienu zodziu :)

PerOdox

Baltas diržas

• Naujokai
0
As taip ji iwardinau del tokiu jo veiksmu o ne del jokios priezasties , "kad jis toks anoks tens svaigsta ir t.t" Kaip kas supras ta zodi ar kaip nepagarba Wrestleriui ar jo bruozus...

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąPerOdox, 2009-02-18, 19:48, pasakė:

As taip ji iwardinau del tokiu jo veiksmu o ne del jokios priezasties , "kad jis toks anoks tens svaigsta ir t.t" Kaip kas supras ta zodi ar kaip nepagarba Wrestleriui ar jo bruozus...

Ne į temą
Nezinau kaip kitiem ,bet man is tavo postu kartais kyla tokia mintis! Tu manai ,kad wrestlingas tikras?! Turiu omenyje nezinai tokiu terminu kaip Sellinimas ir t.t? Tiki ,kad storyline tikri? Nes man is tavo postu susidaro tokia nuomone.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-02-18, 20:57

Citata

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Citata

4. HBK vs Taker - na dar ne 100%, bet tikiuosi ir noriu to.. Reik tiketis, kad bus panaudotos visos istorijos detales - nuo HBK pralaimejimo pirmajame HIAC, iki paskutines, kuria siame Raw jau mateme - Taker-quote smile.gif

Norėčiau pataisyti Fortaz, kad HBK laimėjo pirmąjį HIAC matchą prieš Undertakerį.

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Jo, dekui, supainiojo interferience.

Nuotrauka
Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Mano akyse Ortono credibility stipriai krito pastarajame feude su Shane'u McMahonu, toks ispudis, kad be Legacy jis yra complete nobody, kai Shane'as pirma karta uzpuole Legacy dar nieko blogo tame nemaciau neskaitant Shane'o smugiu, nes kaip veliau Rendis paaiskino jis nesigyne todel, kad nenorejo nelygios kovos, kad visas Raw rosteris ant jo neuzsoktu, ir tada as viska pateisinau, No Holds Barred matche taip pat dar viska pateisinau tuo, kad Shane'as geriau isnaudoja ginklus, bet man labai nepatiko, kad Rhodesas su Dibiasiu buvo jei gerai pamenu vos nesusquashinti, du treniruoti jauni talentingi wrestleriai gavo jobbinti kazkokiam pusamziui riebalais apaugusiam zmogui, bet kas man labiausiai kliuvo tai kaip Rendis silpnai atrode pastarajame Raw matche pries Shane'a, tai Rendziui ne i nauda jo itikinamumas smarkiai krito, Jeigu Rendis nesusitvarko net su Shane'u tai what kind of a chance did he have against the King of Kings at Wrestlemania? Ir kam dar reikejo pereiti i ta TV-PG, suprantu, kad didziaja WWE auditorijos dali sudaro vaikai, bet IMO tai reitingo tikrai nepakels, asmeniskai as buciau kur kas labiau patenkintas jeigu kraujas nebutu uzdraustas. Jeigu mano atmintis manes neapgauna tai kraujas nera uzdraustas per PPV, tiesa?

Šį pranešimą redagavo Mastytojas: 2009-02-18, 21:58

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Atminkite, kad,
mark'ams: Shane yra tik viena karta i metus kovojantis (reiskia neisvarges) + isiutes zmogus.
smarkams: google-fraze: superShane :lol:

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Geras Raw, geri promo, pusėtinos kovos, toliau gal punktais mintis išdėstyt galėčiau:
Miz vs Morrison vs Punk jau viskas aišku nuo pradžių buvo, galėjau dėl įdomumo dar kokį superstar'ą įmest.
Kas liečia visą Kozlov reikalą tai labai tikiuosi, kad per WM neatsitiks tokia tragedija kaip Kozlov vs Undertaker - streak vs streak ;/
Geras ending'as, gal šiek tiek per daug galios tam plaktukui suteikiama buvo, bet šiam kartui visai priimtinai viskas atrodė :o

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Nu Raw'as toks neblogas pasirode. Ir kovos visai nieko. Promo tai labai patiko :D Na, o pabaiga tai kaip is filmo kokio. :D Gerai ten HHH pasiautejo :D

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Raw geresnis nei visada(bent man) Pradzia linksma buvo kai cena atejo,geras ten buvo 400poun's disgusting beast ,oh and you brought the big show too XDD ten tai luzau.Pirma kova buvo gera,bet gaila ,kad taip paprastai viska,ismete,ir taip buvo aisku kas laimes,kai pakabino ta lagamineli virsui tai pagalvojau ,kad jiem ji reikes nuimti :D Pl kas tada buvo? beroc cryme tyme su melina pries marela,beth ir dolpha,na kai isejo marella taip pat buvo viskas aisku,bet vistiek juokinga ,ypac kai pina padare,man pasirode ,kad marella guli kaip koks suo vaidinantis negyva :D HBK vs JBL,na cia buvo aisku,bet vel isimaise kozlovas gale ir hbk gavo :D tikiuosi hbk vis delto nugales ji ir kovos pries takeri,nes to kozlovo man jau per daug.Na tada cena istaske chavo,nieko stebuklingo.Ir HHH ateina i raw su savo draugu-plaktuku :D Na zodziu jai jau tiek daug galios teikia tam plaktukui kaip cia kazkas sake,tai man idomu kodel kai DiBiasi is jo gavo tai dar sugebejo pakelti ortona ir begti lyg nieko neatsitiko ,kazkaip nepamaciau kur rhodes dingo,graziai stikla tackes ismuse ,o poto uzsimojo ir vos i langa nepataike,ir subyrejo taip mylymas tripliaus plaktukas :D na siaip raw tikrai buvo geras tai 8.5/10

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Raw show geras antra karta is eiles.Vickie-GM!? :D kodeel? EXCUSE ME!!!Tikrai patiko Cenos promo.Toks ispudis susidare ,kad si karta arenoje buvo labai daug vaiku nes Cena chantino daug daug vaiku.Man patiknka ,kad turbut iki wm matysime du savaitinius show su tais paciais MEventeriais ir abu show suksi apie ta pati :D HHH jau labai inirses atrode,bet man tai patinka,net gi labai patinka.Tie visi dauzymai tai turbut gali reiksti senojo Hunterio grizima.Noretusi suzinoti kazka aiskiau apie Jericho vs Legend.Chicago Made Punk jau Wrestlemanijoje ,laukiame kitu dalyviu.Laukiame rytojaus ECW (kuri kaip gaila pamatysiu tik 4-adieni)Bus CC vs SFAGER for ECW championship :D

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-02-24, 21:47

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Vartotojų skaito šią temą: 13

narių: 0, svečių: 13, slaptų narių: 0