Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Good booking `MK`, non-autopilot;)
p.s. Kaip sign'as: "Lesnar Goldberg UFC remetch" ?
:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Aha liudna, kad abu dirzai bus MITB matche. Is dalies dziaugiuosi, kad dirzas nuimtas nuo Hardzio, nes jam jo visiskai nereikia, bet kita vertus tai vel Y2J nuleidimas i midcard'a, lygiai toj vietoj, kur buvo pries iseidamas is WWE (na neskaitant to feudo su Cena). Kazkaip abejoju ar WWE turi kokiu planu del IC dirzo, tiesiog jis pakeite rankas, kad butu idomiau ir kaip build'as MITB match'ui...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na du pin'ai ant Hardzio, tai reiskia kad galim tiketis feudo, ir skolos grazinimo minimum viena karta;)
Man, velgi, gaila KK.. Galima sakyt, eilinis namu arenos herojaus sudrozimas:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Jericho-Hardy matchas gavo 3.5*, kaip ir maniau :D Turbūt jau pradedu geriau nuspėti :D Bet pvž HBK-Cena matchas mane sužavėjo dvigubai mažiau, bent jau psichologiniu atžvilgiu.
Ne į temą
Fortai, ką reiškia tas tavo KK :D ?

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąBottom, 2008-03-12, 13:10, pasakė:

Jericho-Hardy matchas gavo 3.5*, kaip ir maniau :D Turbūt jau pradedu geriau nuspėti :D Bet pvž HBK-Cena matchas mane sužavėjo dvigubai mažiau, bent jau psichologiniu atžvilgiu.
Ne į temą
Fortai, ką reiškia tas tavo KK :D ?
Ken Kennedy ?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
jo, idomu kas dar galetu but jej ne Kennedy? :D
Cia is kolegu forumu nebent susimaisyt galetu, Karlito Karybijan Kul.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą
Kofi Kingston? :D

Na taip ir maniau, kad Kenedy, bet tik norėjau pasitikslinti:)

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Kagi matome, kad Melina stealin'a OBT catchphraze, "im not just another pretty face". nevykes bandymas.

Spoiler'is

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Yayh!Cryme Time is back :thumb:

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
sios savaites raw man tikrai patiko :thumb:

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Puikus RAW buvo. Galiu sakyti, kad VISKAS jame patiko. Žiūrovai labai šaunūs susirinkę buvo. Per Show-Khali segmentą, skandavo "You can't wrestle" Khaliui, po to "You suck", o per vidurį, nežinau ar man pasigirdo, bet ar tik ne "Joe is gonna kill you" ?
Pabaiga buvo nepakartojama. Tiek senai matytų asmenų atvyko pagerbti Flero, kad net graudu pasidarė. Nebėra ko bepridurti, tik WHOOOOOOOOOOOOOOOOO
Nuotrauka

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
'Show's gonna kill you' - awesome :thumb:

Flair islydejimo segmentas buvo geriausias koks tik gali buti ir HHH gerai atliko darba jo metu.

Beje jaunesnysis Rick Flair sunus Reid pradejo dirbti su Florida Championship Wrestling (tai WWE development lyga). Jaunylis seka tecio pedomis. Ir verta pamineti tai, kad mokykloje jis buvo sekmingas amateur wrestleris.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tikekimes nebus taip kaip David Flair'ui.

Nuotrauka
Nuotrauka

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-04-02, 18:46, pasakė:

Tikekimes nebus taip kaip David Flair'ui.

As galvoju, kad nebus.

Pirma David niekada nebuvo pasisventes wrestlingo fanas, kuris jau nuo vaikystes svajojo izengti i ringa, kai tuo tarpu Reed jau turi wrestlingo patirties ir pradeda mokytis anksciau nei jo brolis.

Antras punktas tai visiskai subjektyvus. Tiesiog stebint Flair seimyna per Hall of Fame ir wrestlemania man jaunylis pasirode daug labiau savimi pasitikintis ir ryztingesnis zmogus, o butent tokie zmones tampa geriausiais, bet kaip jau sakiau tai labai subjektyvu, spejimas ir nebutinai tiesa :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąBeef, 2008-04-02, 23:24, pasakė:

As galvoju, kad nebus.

Pirma David niekada nebuvo pasisventes wrestlingo fanas, kuris jau nuo vaikystes svajojo izengti i ringa, kai tuo tarpu Reed jau turi wrestlingo patirties ir pradeda mokytis anksciau nei jo brolis.

Antras punktas tai visiskai subjektyvus. Tiesiog stebint Flair seimyna per Hall of Fame ir wrestlemania man jaunylis pasirode daug labiau savimi pasitikintis ir ryztingesnis zmogus, o butent tokie zmones tampa geriausiais, bet kaip jau sakiau tai labai subjektyvu, spejimas ir nebutinai tiesa :D

Na as pirmiausia ir turejau galvoj David'o nenora ir neapsisprendima.

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_Tomas_*

• Svečiai
kaip jum Raw?geras buvo,kai mickie james tapo cempione ir numete laizeka tam su akiniais net varda pamirsau(todui grisemui lt)atrododo!mani eventas be zodziu.sudo kruva tiesa pasakius.visai patiko kova tarp umangos ir jerico,tik kad tas mokilinukas nesamone,jis jau mane nervint pradeda(todel kad daznai kovos baigiasi arba schoolbojum arba dq!!!)visai patiko santino iskalbos menas,jis ant sio dalyko profas!seip Raw tikrai gera buvo pasistenge wwe,kaip visada nuvyle maain event ;D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Paskutinysis, nors ir turėjo būti geras, buvo tik pusėtinas. KOTR visai grybavimas. Buvo keli geri matchai, pusėtinas pasirodė divų segmentas. Net labai patiko kandidatų promo. Taip pat, kai Hillary su Barock(tikiuos, kad taip rašosi) šnekėjo. Ką pastebėjau, tai kad Bill labai geras aktorius. Smagu buvo vėl išgirst Rock'o muziką, frazes, tik nesupratau, kame esmė su tomis ausimis?
Main Event buvo trumpokas. Įėjimai truko ilgiau nei pats matchas :) Bet užtat gale patiko finisherių-fest :D
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą
Ką tik pramečiau akimis šios savaitės, tai atrodo gan gerai. New stuff is poppin' :) Manau bus geras show. Pilna mano nuomonė už kelių valandėlių.

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Labai patiko Raw, kur kas labiau nei Backlash! Show pabaiga buvo tiesiog ideali :)

Triple H

Baltas diržas

• Naujokai
0
Laukiu Judgent Day Matco lbj Triple H vs Randy Orton(cage) cena tikriausiai su jbl kovos

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Smagu, kad mano prognoz4s pasitvirtino-RAW geras. 2 geri segmentai - tai Kennedy ir Regal. Kennedy tweener'is? Interesting... Ir Jericho - HBK. Sarcasm overdose :D Tokiais momentais galima juoktis iš USA fanų. Nesvarbu, kad Jericho varo ant Michaels'o jį vadindamas Nr. 1 aktoriu, bet jie visi jį vistiek cheer'ina :) Taip pat buvo geras promo su Santino. Žinoma pabaiga buvo tikrai, kaip čia pasakius, neeilinė. Kaip MalioK ar kažkas kitas prognozavo, Regal stumiamas į Main Event'o lygį. Gerai, kad matcho baigtį padarė tokią, nes betkokia švari baigtis būtų buvusi nevykusi.

Ne į temą
P.S. Kennedy nerealiai garsiai užšaukė šį syk. KENEDYYY :)

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Slipnas RAW... Pralinksmino tik Trish pasirodymas ir dar pusėtinas 2 on 2 matchas. Žinoma dar buvo keli neblogi promo, bet visa tai neištraukė gero šou :D
Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
man tai šis raw buwo gan neblogas. nustebau kai pamačiau trish :D gal ji ruosiasi girzt i wwe?

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPaulius, 2008-05-06, 22:36, pasakė:

man tai šis raw buwo gan neblogas. nustebau kai pamačiau trish :D gal ji ruosiasi girzt i wwe?
Sio metu, ne. Tai buvo vienkartinis pasirodiimas.

Sharkx555

Baltas diržas

• Naujokai
0
pusetinas raw. labiausiai patiko triple h and mr kennedy vs ecw o seip jokiu ispudingu kovu nebuvo mano manymu :thumb:

Šį pranešimą redagavo Sharkx555: 2008-05-11, 10:18

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0