Na visu pirma man nepatiko, kad y EC pateko Kofi. Kane, taip galingai pasirodes per RR ir gaves vel pagaliau siek tiek pusho prakiso low-carderiui
? cia tai jau visai nesamone. Dziaugiuosi, kad Cryme Tyme negavo titulu. Visai patiko Cena vs HBK matchas ir gerai, kad Cena laimejo
(bo JBL nebus per EC, GAL). Divu matchas nelabai patiko (tik Kelly Kelly apranga buvo very nice
). Filmo "12 rounds" traileris sudomino, reiks butinai paziuret
. Gerai kad Y2J pateko y EC, matchas normalus tik Codebreaker pasirode kad buvo atliktas nekokybiskai. O show pabaiga tai jau buvo TRAGISKA
Shane'o smugiai tai kazkokie absurdiski, visos ribos buvo tikrai perzengtos. galejo geriau ir Shane Ortonas nupuntint, tada Stephanie pasikviestu savo bernuzely HHH ir butu feudas Legacy vs McMahons ir HHH nu gal ne visai toks bet kazkas panasaus, o HHH del to butu perkeltas y RAW
(mano nuomone)
P.S tikiuosi nepyksit, kad gal jau ir per velai parasiau sita posta tiesiog RAW perziurejau tik sendien nes anksciau nebuvo galimybiu, bo buvau uzsivertes darbais ir + siunte man ir RR ir RAW ~15kb/s tai pirma kol RR parsiunte, ir kol RAW tai tik dabar paziurejau
ir tikiuosi uz sy posta negausiu warno nes jau baisu postint darosi
Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-01-30, 23:54