2009.01.05 Raw prasidėjo klipuku apie HBK feud'ą ir jis buvo gan neblogas. Poto sekė Y2J ir Randy Orton protestas. Nuliūdau išgirdęs, kad HBK nedalyvaus RR (ar dar neaišku?), gal taip prasidėtų jo atsiskyrimas nuo JBL? (tarkim jis laimi ir eina prieš Cena į Wrestlemania, o bobutė nori,kad tas šansas būtų suteiktas jam. Mister Wrestlemania atsisako ir suqashina JBL
) Na buvo vilties kibirkštėlė užsidegus, kad bus dar vienas mačas dėl shot'o, nes kovos dėl World Heavyweight titulo tikrai nenoriu matyti, kai joje yra boba. Deja, teks vėl kęsti JBL... Pirmasis mačas - Melina & Goldust vs Beth Pheonix & Marella. Nugalėtojas buvo aiškus, tik vėl nesupratau tos "fanės". Ar aš kažką praleidau? Aną savaitę ją mačiau irgi po mačo, bet jokio segmento juk nebuvo?
Nes čia kažkaip keistai,kai net Glamarella atėjo pas Steph dėl jos išvarymo. Po visai neblogo CM Punk interviu galvojau,kad jis pasiims titulą, deja kova baigėsi DQ. Ne viskas taip blogai, iš WWE pusės tikrai geras sprendimas duoti rematchą. Toliau JBL kalbas su HBK, nieko įdomaus. Kitas yra Legacy segmentas. Manu visiškai pasitraukia ir nebeturi vilčių patekti į Legacy, džiugu. Antrasis mačas - The Priceless vs Kofi & Rey. Gan neblogas mačas (tokio ir tikėjaus), tik mane nustebino tas Priceless gyrimas iš komentatorių pusės per jų entrance: "Look at them entrance", "Look at his hair" ir pan. Juk jie heel kaip ir?
Ir kiek man leidžia prisiminti mano galvelė, tai komentatoriai nelabai kaip sutardavo su Miz & Morrison... Vėl Mike Knox. Ką jis čia daro? Man atvažiuot ir jam snukin trenkt ar jis pats trenksis kurnors į duris?? Negi WWE galvoja išsukti normalų feudą su Mike Knox ir Rey Mysterio? Dabar trumpas HBK ir The Champ pokalbis. Smagu girdėti ryžtingai nusiteikusį The Showstopper. Toliau Jillian vs Kelly Kelly. O velnias ji tikrai graži! Beto jos ta šypsena (kai jinai žiūrėjo į įeinančią Jillian)
LABAI panaši į Batistos
Kas laimės aišku jau buvo, tik tas Kane ir Kelly feud'ukas man labai keistas... Ketvirtas mačas. Jim Snuka & Cody Rhodes vs The Cryme Time. Kas laimės jau buvo aišku, negi Randy liks vienas, bet segmentas vėliau... Džiaugiuosi,kad Snuka buvo irgi pašalintas. Tik dabar nesuprantu, ar čia WWE staigiai pamatė, jog iš Snukos nieko nebus, ar jau iš anksto buvo suplanuota vieną savaitę jį paimt, o poto išmest? Žmonės net į 5 svarbiausius įvykius jį įtraukė, o dabar neaišku kada pamatysim jį kovojantį vėl. Va Glamarella ir Steph. Nesupratau kodėl Beth ir Marella taip piktinosi , bet apie tai jau anksčiau rašiau. Ir štai savaitės naujiena: Vince pagaliau grįžta! Šiaip galėjo WWE padaryti tai kaip siurprizą, bet matyt reitingo didesnio nori labai. Įdomu ką pasakys chebrantas. ME. Tikrai nebloga kova, tik užkniso tie HBK "SCM" Cenai ir Cenos "FU" HBK. Labai gerai, kad davė pin'ą Shawn'ui, nes jam dabar tai yra labai reikalinga.
Reziume RAW neblogas, sužinojom,kad grįžta šefas ir bus remačas dėl IC titulo. 7/10