Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2008-12-31, 17:23, pasakė:

Ne į temą
O ar aš sakiau ,kad aš ka skaitysiu? aš tik viena akimi paskaitau ar geras ar blogas raw ir tiek jei blogas tai skaitau toliau :)

Ne į temą
Tai tu vien pagal Bottom nespresk, vienam show gali patikt, kitam ne.

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-12-31, 13:00, pasakė:

Nu si karta daug wrestlingo - mazai segmentu. Nepatiko sis RAW dauguma matchu buvo labai nuobodus. Cody vs. Punk viskas aisku pasidare kai pamaciau Regali einanti link ringo, Sim Snuka .vs. Haas matchas uzbaigtas drop kick veiksmu?! Nu dar taip nemates... Manu pralaimejimas nustebino, gal ir gerai, kad jis nebebus legacy grupuotej, nes man jis ten labiausiai netinka, tikiuosi gryzes DiBiasi prisijungs prie legacy ir neprades feisint. Cenos ir Steph segmentas visai patiko, nors, kad ir kaip stengesi, bet manes tie jo baeriai neprajuokino. Man vienintelis tikrai vykes jo baeris buvo "SO I BANNED MY DOG FROM WATCHING RAW!" :) 5 vs 5 matche, kad ir kaip butu keista Cena nors ir trumpai buvo ringe, bet atrode tikrai gerai, techniskai atliko savo 4 veiksmu kombinacija, Mysterio paeme pin'a zodziu viskas ok. Daug tikejausi is fatal 4 matcho, bet WHAT THE HELL!? TAG'AI!? DAMN... Nepaisant to matchas vistiek buvo idomus visi wrestleriai (iskyrus JBL) atrode stiprus. Pabaiga buvo tikrai per daug uztepta, o artejatis Cena vs JBL matcha suckins... Oi kaip suckins... :)
Ne į temą
Keistas tu man. Labai idomu stebet show, kai totaliai zinai kas kur ir kada ivyks jo? Damn...

Manau ta jo "nusizeminima" atperka didelis pushas. Pvz per si fatal four HBK uzpinino Y2J, RKO,o matcho pabaiga buvo padaryta taip, kad zmones galvotu "jei HBK butu norejas butu nukirtes ir JBL" taigi matche buvo totalus HBK dominavimas.

HBK ne heelas.
Zinau,kad HBK ne heelas, bet tingejau isplestai rasyt, kad jis face'as, bet parsidaves jbl ir todel negauna diidelio publikos palaikymo. Aisku visai siai siuacijai istaisyt prireiks 1 scm ant jbl.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDZT, 2008-12-31, 19:42, pasakė:

Zinau,kad HBK ne heelas, bet tingejau isplestai rasyt, kad jis face'as, bet parsidaves jbl ir todel negauna diidelio publikos palaikymo. Aisku visai siai siuacijai istaisyt prireiks 1 scm ant jbl.

Oi jis daug palaikymo gauna, tikrai daug. Pažiūrėk,kai jis tik įeidinėja į areną ir užskambėjus muzikai visi galvom ant betono šokinėja. Arba kai jis ką nors nupinina :)

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąSmS, 2009-01-01, 00:45, pasakė:

Oi jis daug palaikymo gauna, tikrai daug. Pažiūrėk,kai jis tik įeidinėja į areną ir užskambėjus muzikai visi galvom ant betono šokinėja. Arba kai jis ką nors nupinina :)
As zinau, jis gi mano megstamiausias visu laiku wrestleris, bet siuo metu del scenarijaus su jbl publikos palaikymas markiskose salese smarkiai krenta.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-01-01, 03:30

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
2009.01.05 Raw prasidėjo klipuku apie HBK feud'ą ir jis buvo gan neblogas. Poto sekė Y2J ir Randy Orton protestas. Nuliūdau išgirdęs, kad HBK nedalyvaus RR (ar dar neaišku?), gal taip prasidėtų jo atsiskyrimas nuo JBL? (tarkim jis laimi ir eina prieš Cena į Wrestlemania, o bobutė nori,kad tas šansas būtų suteiktas jam. Mister Wrestlemania atsisako ir suqashina JBL :D ) Na buvo vilties kibirkštėlė užsidegus, kad bus dar vienas mačas dėl shot'o, nes kovos dėl World Heavyweight titulo tikrai nenoriu matyti, kai joje yra boba. Deja, teks vėl kęsti JBL... Pirmasis mačas - Melina & Goldust vs Beth Pheonix & Marella. Nugalėtojas buvo aiškus, tik vėl nesupratau tos "fanės". Ar aš kažką praleidau? Aną savaitę ją mačiau irgi po mačo, bet jokio segmento juk nebuvo? :P Nes čia kažkaip keistai,kai net Glamarella atėjo pas Steph dėl jos išvarymo. Po visai neblogo CM Punk interviu galvojau,kad jis pasiims titulą, deja kova baigėsi DQ. Ne viskas taip blogai, iš WWE pusės tikrai geras sprendimas duoti rematchą. Toliau JBL kalbas su HBK, nieko įdomaus. Kitas yra Legacy segmentas. Manu visiškai pasitraukia ir nebeturi vilčių patekti į Legacy, džiugu. Antrasis mačas - The Priceless vs Kofi & Rey. Gan neblogas mačas (tokio ir tikėjaus), tik mane nustebino tas Priceless gyrimas iš komentatorių pusės per jų entrance: "Look at them entrance", "Look at his hair" ir pan. Juk jie heel kaip ir? :) Ir kiek man leidžia prisiminti mano galvelė, tai komentatoriai nelabai kaip sutardavo su Miz & Morrison... Vėl Mike Knox. Ką jis čia daro? Man atvažiuot ir jam snukin trenkt ar jis pats trenksis kurnors į duris?? Negi WWE galvoja išsukti normalų feudą su Mike Knox ir Rey Mysterio? Dabar trumpas HBK ir The Champ pokalbis. Smagu girdėti ryžtingai nusiteikusį The Showstopper. Toliau Jillian vs Kelly Kelly. O velnias ji tikrai graži! Beto jos ta šypsena (kai jinai žiūrėjo į įeinančią Jillian) LABAI panaši į Batistos :rolleyes: Kas laimės aišku jau buvo, tik tas Kane ir Kelly feud'ukas man labai keistas... Ketvirtas mačas. Jim Snuka & Cody Rhodes vs The Cryme Time. Kas laimės jau buvo aišku, negi Randy liks vienas, bet segmentas vėliau... Džiaugiuosi,kad Snuka buvo irgi pašalintas. Tik dabar nesuprantu, ar čia WWE staigiai pamatė, jog iš Snukos nieko nebus, ar jau iš anksto buvo suplanuota vieną savaitę jį paimt, o poto išmest? Žmonės net į 5 svarbiausius įvykius jį įtraukė, o dabar neaišku kada pamatysim jį kovojantį vėl. Va Glamarella ir Steph. Nesupratau kodėl Beth ir Marella taip piktinosi , bet apie tai jau anksčiau rašiau. Ir štai savaitės naujiena: Vince pagaliau grįžta! Šiaip galėjo WWE padaryti tai kaip siurprizą, bet matyt reitingo didesnio nori labai. Įdomu ką pasakys chebrantas. ME. Tikrai nebloga kova, tik užkniso tie HBK "SCM" Cenai ir Cenos "FU" HBK. Labai gerai, kad davė pin'ą Shawn'ui, nes jam dabar tai yra labai reikalinga.

Reziume RAW neblogas, sužinojom,kad grįžta šefas ir bus remačas dėl IC titulo. 7/10

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Raw tradiciškai pradedamas su main event'erių segmentu, kad nuspręst vakaro main-event'ą. HBK jau ir kartu su JBL limuzinu "atvažiuoja"(gal ir prieš tai buvo, bet nepastebėjau). Stephanie man pasirodė kiek numetus svorio ir turbūt ta proga apsimovė trumpus šortukus :rolleyes: Melina pergalė prieš Beth iš niekur nieko. Galima sakyt, kad trūko laiko, nors tai buvo eilinės trukmės divų matchas. Bet šį syk buvo galima daugiau išspaust. Tas angle su fane kiek nelogiškas(nieko naujo). Iš kur po galais komentatoriai žino kažkokios fanės vardą? O gal čia aš kažką praleidau, nes nelabai seku divas... Punk'o interviu jautėsi skaudus work'as. IC titulas toliau put'inamas over. Dabar seks ta pati istorija kaip pernai, kai Punk gaudė ECW titulą iš Morrison'o, o pagaliau gavo tik po John'o suspension'o :P Šiuo atveju, visa ši istorija gan reali. Legacy segmentas visai patiko. Tuo, kad kažkas įvykiai toliau vartosi. Smagiai Orton'as pavarė ant Afa/manu. Nušokant į priekį ir kalbant apie Snukos išmetimą - aš už. Manu, Snuka + DiBiasi nebus nukišti į šešėlį ir kažkaip vėl grįš pas Orton'ą, o tai reiškia neautopilotinį booking'ą, kas yra visad malonu. Nesupratau, kas mąstoma su Kane/Kelly. Kane vėl grįžta prie savo merginimo ypatumų? Ta vieta pasirodė neapdirbta. Vėl, iš niekur nieko. Po to Jericho pranešė Steph, kad grįžta Vinnie Mac. Pagaliau. Viskas būtų dar geriau, jei kas paaiškintų, kur prasmego Shane? Jei jis šiuo metu negali būti įtrauktas į šį storyline dėl tam tikrų priežasčių-suprantu, bet jei ne-it's dumn.
Main event'e jautėsi mažas HBK pop'as išeinant. Matchas buvo neblogas, su gera mintim, bet nu rūpūs miltai, kaip aš neprijaučiu šitam HBK feud'ui tai net pačiam keista. What are they thinking?? Vis dar nematau, kur tai nuves ir kas bus iš to. Vienintėlis pliusas, kad turi ką į matchus dėliot per Raw.
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Raw buvo nebuvo kazkuom isskirtinis ,bet smagiai ziurejosi.Kaip ir anksciau taip ir dabar nepakeiciau nuomones apie JBL ir HBK.Kovos visos raw lygio (neskaitant divu nes ju neziurejau)ME neblogas smagu kad shawn'as abu (ortona ir jericho) isspyre ir nupinnino jericho. :rolleyes:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Man tas JBL ir HBK story buvo labai nevykes pradzioje, taciau kuo toliau tuo labiau man dabar visa tai patinka.. as isivaizduoju kaip sale osh kai HBK neishlaikys i sushers SCM JBLooseriui.. galu galiausiai paskutiniu metu HBK keliamas yra.. ir tikrai pvz as ji noreciau pamatyti kovoje del titulo per WM

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Nu ka šis Raw buvo toks normalus. Labai nustebino Y2J atleidimas ,aišku tai tik storyline ,bet ka iš to rengia daryti Bookeriai. Toliau vėl nesamonės su Rey Mysterio ir Mike Knox...Come on? Nejaugi WWE negali rasti geresnio žmogaus feudinti su Rey? Tikiuosi ta jų nesamonė baigsis kita savaite. Paskui Kane vs Randy Orton ir vėl keista ,kad vienam iš Main Eventeriu neleidžia laimėti švariai prieš jau nusenusi Kane ,kad ir kaip ten būtų man daug geriau Legacy atrodo su Ted Dibiase ir Rhodes nei su tais dviem Manu ir Snuka puikus wwe pasirinkimas :D . Divos aišku nieko gero tačiau manau ,kad per Royal Rumble gausim gera matča. Ir tikiuosi ,kad pagaliau Beth praras titula man ji jau išsisėmusi ir savo nenugalimos ivaizdi prarado. John Cena vs HBK matčas patiko buvo daug gražių near-fallu ir pastebejau ,kad Cena pagaliau Cena ,o ne tas kaškoks pavarges wrestleris kuris aišku kaunasi per skausma.
Ne į temą
P.S aišku tikiuosi ,kad JBL ir HBK nesamonės greitai baigsis ,nes bent jau man jų feudas nesižiuri.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-01-13, 20:31

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Raw eilini karta prastas nebuvo,gryzo dibiase ir tikrai sitokia legacy su tais trimis noreciau matyti (pamacius kai abu ir rhodes ir dibiase atliko savo finisherius pamaniau ,kad jei batista gris ir feudins su rko tai tie manu ir snuka prie jo prisijungs)Iki idealios komandos ar stable jiem truksta vieno seno wwe vilko tada butu super.ME irgi patiko ,bet labai ka komentuoti negaliu ,tiesiog negadino vaizdo.Idomu kada jericho grys ar per RR ar kita savaite?

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Pagaliau ta ka iskart buvo galima matyt wwe pagaliau padare su legacy, jie tryse puikiai atrodo visi panasaus sudejimo panasiu sukuosenu. Primena man koledzio pasiturinciu teveliu sunelius kurie sau leidzia viska. Zodziu daba galima rimto kazko laukti is ju - gal ortono pergales RR? visai tiketina.
Ir dar klausimas toks kilo, kuriam brandui mizas su morisonu priklauso, nes zmones kala per visus tris pastoviai. Gauna nemazai puso bet ir atidirba kaip reikiant.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąHunter, 2009-01-14, 01:10, pasakė:

Pagaliau ta ka iskart buvo galima matyt wwe pagaliau padare su legacy, jie tryse puikiai atrodo visi panasaus sudejimo panasiu sukuosenu. Primena man koledzio pasiturinciu teveliu sunelius kurie sau leidzia viska. Zodziu daba galima rimto kazko laukti is ju - gal ortono pergales RR? visai tiketina.
Ir dar klausimas toks kilo, kuriam brandui mizas su morisonu priklauso, nes zmones kala per visus tris pastoviai. Gauna nemazai puso bet ir atidirba kaip reikiant.
Ne į temą
Ir Miz ir Morrison priklauso ecw,bet raw turbut jie pasirodo del to kad jie world tag team champai,o del sd ir ecw tai sd irasinejimai vyksta po ecw todel jie pasirodo ir smackdown'e

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-01-14, 15:30, pasakė:

Ne į temą
Ir Miz ir Morrison priklauso ecw,bet raw turbut jie pasirodo del to kad jie world tag team champai,o del sd ir ecw tai sd irasinejimai vyksta po ecw todel jie pasirodo ir smackdown'e
Ne į temą
Ne tai as zinau kokiam oficialiai priklauso jie, cia daugiau retorinis klausimas buvo ;)

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
jau tik kai pamaciau dibiase raw pirma kart, kazkodel pagalvojau butu gera team su orton, dbr tai issipilde. o tas feudas su HBk jau neidomu, tokiam geram wrestlriui toky vaidmeny dave, gaila bisky.

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimązalgirietiz, 2009-01-15, 20:03, pasakė:

jau tik kai pamaciau dibiase raw pirma kart, kazkodel pagalvojau butu gera team su orton, dbr tai issipilde. o tas feudas su HBk jau neidomu, tokiam geram wrestlriui toky vaidmeny dave, gaila bisky.
Hmm,del to HBK vaidmens ,kartais siek tiek nemalonu ziuret ,taciau visada pasidaro linksma ,kad jis vis delto gale atsikirs ,beje sitoks vaidmuo man bent dar nematytas :D

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
vau tokios pabaigos as nesitikejau :P isvis kazkaip rodesi kvailai tas ortono isejimas, bet poto apstulbes buvau. Aisku daba vincas vel koki menesi nebesirodys bet cia jau kazka rimto manau ant wm suka negi vincas vs orton ? abejoju bet kazka susijusio tokio gali but

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Now that was awesome! visas šou tai buvo - pražuvo, bet pabaiga tai... net aiktelėjau. jau žvengiau kaip Y2J keliaklūpsčiavo, bet Punt kick VKM tai kažkas neįtikitino :P
EDIT: ir dar pamiršau užsiminti apie neblogą IC mačą. išties maloniai nustebino mano vienas nemėgstamiausiį RAW "talentų" - Regal. tikrai nebloga kova buvo, ir dar puikiau kad naujas "Čempas" :)
Ne į temą
nors kai pagalovji, kaip smagu dirbti McMahonui... juk ne kiekvienam darbe gali spirt į galvą savo bosui :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-01-20, 22:46

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
That was cool!!!Raw patiko nors buvo gal tik 3 matchai,bet visi promo ir viskas sudejus padare labai gera Show!CM punk new champ,Mc Mahon'as Isjungtas,Cena taip pat,Jericho gryzo i raw po savaites ir buvo pad***intas ;) .8/10!!!

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Na is pirmo zvilgsnio pasirode, kad bus eilinis RAW, bet pasirodzius BOSUI visa nuomone apie RAW apsiverte aukstyn kojom. ;) Y2J atsiprasymas WOW toky heela priverte atsiprasyti ziurovu atsiklaupus. Hmm gal tai face turn? :) RKO kaip visad blogiukas nr 1. Bosas ne bosas nesvarbu nu tik po spyrio toks persigandes atrodo lyg nesupratu ka padare. ;)

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSwedaS, 2009-01-20, 22:51, pasakė:

Na is pirmo zvilgsnio pasirode, kad bus eilinis RAW, bet pasirodzius BOSUI visa nuomone apie RAW apsiverte aukstyn kojom. ;) Y2J atsiprasymas WOW toky heela priverte atsiprasyti ziurovu atsiklaupus. Hmm gal tai face turn? :D RKO kaip visad blogiukas nr 1. Bosas ne bosas nesvarbu nu tik po spyrio toks persigandes atrodo lyg nesupratu ka padare. ;)
Ne į temą
tai jau akivaizdu kad "bosas" facas. jau per "milion dollar mania" feisino... todėl ir turėtų būt feudsa su RKO... :)

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-01-20, 22:59, pasakė:

Ne į temą
tai jau akivaizdu kad "bosas" facas. jau per "milion dollar mania" feisino... todėl ir turėtų būt feudsa su RKO... ;)
Ne į temą
As turejau omeny Y2J face turn ;)

Nuotrauka

And on a quiet night

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSwedaS, 2009-01-21, 12:25, pasakė:

Ne į temą
As turejau omeny Y2J face turn ;)
Ne į temą
I don't think so... jau greičiau jis prisidės prie Ortono prieš Mcmahonus...

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-01-21, 15:39, pasakė:

Ne į temą
I don't think so... jau greičiau jis prisidės prie Ortono prieš Mcmahonus...
Ne į temą
Na toks variantas butu visai nieko ;)

Nuotrauka

And on a quiet night

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąSwedaS, 2009-01-21, 15:55, pasakė:

Ne į temą
Na toks variantas butu visai nieko ;)

Ne į temą
I legacy galetu Jericho, bet nemanau kad tai imanoma.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
nu nesusilaikiau neparases. Ar tik raw neperzenge visas nerealistiskumo ribas? aisku kalbu kaip vienas pats shane mcmahon istaske visa legacy ir dar kofi kingstonui gerai ziebe. Aisku prie viso to reiktu dar pamineti ir tragiska kumsciavimosi vaidyba. vienu metu graudu buvo ziuret. Po tikrai neblogo raw ir ypac gero duelio steph vs orton pabaiga mano manymu buvo tragiska, ir ka jie sau galvojo? Kaip cia daba Shane'a suprasti, suprasciau jo vietoj butu tas pats batista ar cena. bet kai sitaip dauzo dabar viena pagal siuzeta stipriausiu wrestleriu raw ir dar jo du pagalbaninkus zmogus kuris net pagal tapati siuzeta nera net wrestleris ir tragisko shape'o tai ka as zinau...

Aisku cia greit pasimirs sita situacija. bet man tikrai idomu kaip atrodyt turetu viso sio siuzeto pasitarimas uzkuliuose. negi niekam nedasilo kad tai kvailiausia ka butu galima sugalvot?

da betruktu kad shane imestu i wm macha - cena vs orton vs shane. ir pagal siandienini shane pasirodyma galima butu buta uzstaty kad turesim nauja champa ir tai tikrai ne randy butu...
truputi suerzino tiesa sakant :)

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0