Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąBottom, 2008-11-04, 16:09, pasakė:

<...> Batista prarandantis HW titulą po 8 dienų... To nesitikėjau. Turbūt WWE supranta, kad Jericho tinkamesnis žmogus, titulo laikymui, bet reikėjo fanams primint, kad Batista vis dar "main-event material" tai davė titulą jam, bet ne ilgam. Anyway, esu patenkintas daugmaž visu Raw.
Batistai titulas per PPV buvo numestas, kad jis nebutu taip negrazei isejes is feudo su Chris Jericho, kaip nevikelis, o nuimtas, kaip man atrodo, del to, kad John Cena griztant turi pasiimti dirza per WWE Survivor Series 2008. Kadangi Cena vs. Batista II rematcha tikriausiai nori sutaupiti WrestleMania XXV vakarui, reikejo, kad i SS championu eitu ne Batista - taigi patogiau, kad John'ui WHC auksa numestu Chris :) Beto naturaliai galiam bus grizti prie Batista pergales pries Cena ju pirmame susitikime ir, kaip rezultatas, Dave gali pareiksti pritenzija, kad "as tave esu nugalejes ir to pagrindu reikalauju title shot'o". Beabejo, galiu klisti, bet man situacija atrodo taip.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąJeff, 2008-11-04, 16:33, pasakė:

O kaip su Khali? Gal tai jau face turn'as? Tik nelabai jį įsivaizduoju būnantį face'u :)

Kiss-cam jau jo buvo face turn'as, čia tik vėlesnė to realizacija. Dėl Batistos, kaip ir spėjau - nešvarus titulo laimėjimas sumažino jo credability, todėl nebuvo sunku tą titulą nuimti, gal tik nesitikėjau, kad taip greitai šitas atsitiks.
Kas liečia 800-ąjį RAW(how did I mess up that? O.o) tai manau buvo gana geras, ypač patiko DX segmentas ir tai, kad Miz ir Morrison nebuvo per daug susquashinti, net sweet chin music leido švarų padaryt Morrison'ui. Tai tiek... :D

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2008-11-04, 18:08

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-11-04, 17:00, pasakė:

Kas liečia 500-ąjį

Leisk tave pataisyti... 800-ajy RAW

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-11-04, 16:37, pasakė:

Batistai titulas per PPV buvo numestas, kad jis nebutu taip negrazei isejes is feudo su Chris Jericho, kaip nevikelis, o nuimtas, kaip man atrodo, del to, kad John Cena griztant turi pasiimti dirza per WWE Survivor Series 2008. Kadangi Cena vs. Batista II rematcha tikriausiai nori sutaupiti WrestleMania XXV vakarui, reikejo, kad i SS championu eitu ne Batista - taigi patogiau, kad John'ui WHC auksa numestu Chris :? Beto naturaliai galiam bus grizti prie Batista pergales pries Cena ju pirmame susitikime ir, kaip rezultatas, Dave gali pareiksti pritenzija, kad "as tave esu nugalejes ir to pagrindu reikalauju title shot'o". Beabejo, galiu klisti, bet man situacija atrodo taip.
Na as kazkaip dar drystu abejoti del Cenos pergales,Kazkaip sunku galvoti apie jericho pralaimejima taip greit,bet is kitos puses rr gali batista laimet ir tada Gaus Title shot o gal ir Taip kaip tu sakei Tiesiog paparasys ir Uzsitarnaus kaip Cena pries wm 24 nugaledamas ortona uzsitarnavo patekima i wm 24 wwe championship matcha.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2008-11-04, 18:23

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na show tikrai patiko. Kaip jau buvo mineta wwe moka padaryti gera rengini specialom progom, zinoma sis RAW neprilygo 15 metu jubiliejui, bet vistiek puikus reginys. Pradzioje tas ortono isejimas buvo beprasmis, nes nieko naujo kaip ir nesuzinojom ir tas sedejimas atrode keistokai, reikejo Shane'ui iskart iseit arba Randy nepalikt ringo. Pirmoji kova buvo tinkama show atidarymui, Hardziai atliko savo firminius veikmus, nebuvo jokiu tampymu ir grazus finishas, tik Jeffa gal gelejo ideti i aukstesne laidos pozicija, bet siaip viskas gerai. Royl Rumble wrestlingo prasme buvo gana prastokas ir galvojau, kad Dibiasi gaus dar didesni pusha. Laimetojas menes netenkino, bet storyline atzvilgiu taip idomiau. Is Santino komentavimo tikejausi daugiau ir galvojau jam bus skirta atskiro show laiko. Na bent isgirdom pora joke'u apie jerry. Po to sekes Adamle atsistatydymas per daug nenustebino, bet tai protingas wwe zingsnis, neabejoju mes ji dar isvysime. Kozlov v.s Bret the Hitman Haas. Kaip ir reikejo tiketis, Haas prajobino visa matcha, jo promo pradzioje per daug paprastas atrode. Beje Charlie parodijuoja per daug populiarius wrestlerius, jam reiktu daugiau parodijuot heelus, o dar geriau savo priesininkus, siuo atveju kozlova. Batistos interviu su todu taip pat labai jau paprastas ir netinkams championui. DX pasirodymas vienas geriausiu is visu pasirodymu per special progas. HHH perdaug neuzsilaike mikrafo ir patiko, kad dalis promo vyko dialogo tipu. Buvo pora neblogu juokeliu ir primine senus laikus, tai tikrai vena geriausiu sio show daliu. Pati kova netiketai buvo apylyge, visi gavo pasireiksti, kai HHH isejo i ringa ir pradsejo MM taskyt galvojau, kad pabaiga ir nusiyliau, bet po to jis svariai sujobbino ( kaip is Shawn pries tai). Abi komandos po sio matcho isejo gana stipriai MM gavo dar daugiaui heel heeto, bet nebuvo isjobinti ir netgi gavo daugiau credibility ir pusho,( John graziai kopijavo Shawn), o DX padare ispudinga comeback'a ir gera paentertainin'o. 16 divas match'as buvo trumpas, taip ir turejo atsitikt. Gerai, kad wwe nepamirsta hall of fameriu (may young), bet ji ringe neitikinamai atrode. Heelu pergale tokiuose renginiuose visada netiketa tai dar 1 pliusas. Prajuokino gale Santino trimitas. Punk v.s Orton wrstlingo atzvilgiu vidutine kova, bet buvo malonu isvysti Randy ringe. Jam tinka tos tatuiruotes ir fizine forma zymiai geresne. Gaila, kad RKO nepadare svaraus finisho, bet tai tikriausiai veda prie Randzio vadovavimo stable, kuris valdys visa RAW. JBL v.s Taker trumpas, bet gan efektyvus matchas, gerai, kad JBL neprieme pino. Man atrodo tas HBK isbegimas reiskia, kad jis nutrauks takerio WM serija (aisku neseis metais) , be to jam tai puikiai tiktu, i sarasa prie flair atleidimo ir visa kita, o takerio pralaimejo wm matchas butu geros kokybes, be to jis pralaimetu ne mazesnei legendai.Apie ta soki viduryje ringo net nesusidariau nuomones, toks WWE stiliaus, bet gal tai ir nebloga pertraukele tarp matchu. Rey and Koffi v.s Kane and Mark, na kova nebuvo labai ispudinga, bet nustebino heelu pergale. Khali apsireiskimas gale idomiai atrode, gal pamatysim vieno maziausiu ir vieno didziausiu kovotoju sajunga. Chris v.s Batista matchas tikrai geras, kovotojai puikiai isnaudojo narva ir nebuvo tu letu lipimu, o greiti lipimai tik pagerino match'a. Is batistos gavau daugiau nei tikejausi, bet poroj vietoj jis padare klaidu, kai laisvai galejo islipt is ringo, bet nepasinaudojo proga ir tai atrode nelogiskai. Patiko vieta, kai Jericho perlipo per narva, o Batista atidare duris ir ji sugavo. Kazkas naujo, bent jau man. Pats galas idomiai sugalvotas, is pradziu galvojau Jericho pabegs, tada ,kad Batista ji isitrauks atgal ir po to vel, kad pabegs. Galas labai patiko, vis del to laimejo vienas megstamiausiu mano wrestleriu ir jam titulas geriau tinka. Be to chrisas po kovos atrode gan stipriai ir tinkamas matchui su Cena.Woohooo jau septinatas Jericho title run'as, tik dabar crisas kazkoks nuobodus pasidare. Manau per survivor series gali buti team shane v.s team steph del valdzios ar pannasiai, butu tikrai smagus frudas. Kazkaip tuose senuose RAW klipukuose pasigedau Y2J ir HBK , ir gaila, kad visi vaizdai buvo matyti. Manau Cena gali grizt heelu, nes tai butu didelis netiketumas auditorijai ir tu filmuku su jo face'inimu itartinai per daug. Tikriausiai jis nelaimes titulo, nes tada pasikartotu senoji cenos nekentimo situacija ir siaip jam truputi per gerai, per pirma sugrizima laimejo RR, dabar ,manau,tikrai negaus title.Siaip kai Shane pranese SS WH championchip, pagalvojau apie Batistos pergale ir Dave v.s John rematcha, bet tada susimasciau apie didesni netiketuma ir atsakymas kas laimes ME buvo aiskus.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-11-04, 19:38

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąDZT, 2008-11-04, 19:31, pasakė:

<...> Royl Rumble <...>
Battle Royal.

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą

Battle Royal.

Ne į temą
Ai tiksliai, visai susimaisiau. Aciu, uz pataisyma :?.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-11-04, 20:49

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
0
Tik ka perziurejau.. visai patiko :) ir ratio uzsikeliau per torrent.Nu neesme. Esme tame kad labai isimine man HBK fraze:

Citata

...You can mock my kids, You can punch my wife to the face...

Šį pranešimą redagavo biznieriux: 2008-11-04, 20:54

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
WOW. Now that was impresing :?
seniai RAW nebuvo toks geras, ir netgi neprasukau nei akimirkos ;) taigi nuo pradziu:
Hardys - MVP&TBK
na, gavau tiek kiek ir tikejaus, nothink special happened, lets move on...
D-GENERATION X segmentas: sventa karve, senai taip saldziai besikuokiau. taip ir macas buvo geras, Morrisonas SCM atliko dar graziau us pati HBK :D
Toliau Battle Royal kuri jau norejau prasukti, bet isgirdau Santino Theme ir apsigalvojau ;) realiau per ta maca buvau susikoncentraves i klausyma o ne i ziurejima :) nors po to kaip Ted ismete savo komandziokus maniau kad jis laimes, bet pasirodo klydau. bet del Regalio pusho (kad jo nebus) as ramus, tas title shotas tik del to, kad RAW goes to England (next week) :)
Kane ir Henry vs Rey ir Kofi. irgi nieko neiprasto, isskyrus gala, kai Khali galutinai pativrtino savo face-turna...
Divu paradas... cia ir baigias mano komentaras...
JBL - Deadman
irgi nothink special neiziurejau...
Punk - RKO
na, ortonas sveikas, tai yra gerai, nors kol jis buvo WWE champ man nepatiko, dabar atrodo kad patinka :)
ME. yra buve geresniu, bet sitas ne pats prasciausias, gal tik isskyrus kad ne toks greitas kaip Hamiltonas Batista sunkiai spedavo pagaut bepabeganti Y2J ir jam reikdavo palaukt :D taciau po to kai Shane paskelbe kad Cena grizta per SS ir bus title mace, visa kova sirgau uz Y2J ir atrodo gavau ko norejau. labai noreciau kad atisnaujintu Cena - Y2J feudas, taip pat po parodyto promo su Cena, supratau del ko as ji megau anksciau :) taig idabar jis man vel patinka :)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Yeah, Lyncaz, that WAS impressing!
Pirma kova buvo su aiškia baigtimi, bet tinkama openeriui. Ko sedėjo Randy ten tai nesupratau, negi negalėjo vėliau ateit? ;)
Battle Royal buvo nuobodus, galvojau,kad DiBiase laimės, bet poto prisiminiau Regal.. Then the mystery was solved :)
Adamle išėjimas buvo netikėtas ir tikiuosi,kad įsiplėks Steph vs Shane fjūdas.
Diskono ringe nesupratau ir nesuprasiu.
SUCK IT! :? Seniai taip nelūžau bežiūrėdamas WWE :) Jau kai DX ėjo koridorium ir HBK taip žaismingai su lazdelėm mušė HHH per petį pradėjau žvengt. Poto tas "I don't feel good anymore" :) Su HBK plaukais irgi gerai buvo. Kai pasakė HHH apie M&M,kad jie nori šeimos tai pirma nepagavau, o poto teko atsukti atgal laidą ir paklausyt dar. O tada: xoxoxoxoxo :) Kas dėl mačo buvo smagu tai abi pusės išėjo stipriai, nes buvo abejonių ar neliks M&M suqašinti. Šiaip labiau norėjosi su HBK džiazu baigt kovą, o ne HHH Kit-Kat'u, bet whatever, he's the king of the kings. Waha.
Punk vs Orton. Nesinorėjo to DQ.. Seniai laukiau RKO, bet kogero jis bus paliktas Survivor Series kaip kokia intriga.. Neblogas mačas.
Just Big Loser vs Deadman. Gerai, nes truko neilgai.
ME. WOW! I'm Surprised. Ir dėl diržo perėjimo ir dėl mačo neblogo. Aišku buvo tokių klaidų kaip: Jericho kažkaip pro duris lipo ir galėjo laisvai išsiverst laimėdamas, bet turėjo laukti atslenkančio Batistos ir grįš į ringą. Taip pat vieta, kai Y2J galėjo per viršų laisvai perlipt, bet anyway. Mes žmonės, o žmonės klysta :) Na lauksim Cena vs Jericho kur tikiuosi THE CHAMP (Cena) laimės ;)

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąMauglis, 2008-11-04, 18:22, pasakė:

Na as kazkaip dar drystu abejoti del Cenos pergales,Kazkaip sunku galvoti apie jericho pralaimejima taip greit,bet is kitos puses rr gali batista laimet ir tada Gaus Title shot o gal ir Taip kaip tu sakei Tiesiog paparasys ir Uzsitarnaus kaip Cena pries wm 24 nugaledamas ortona uzsitarnavo patekima i wm 24 wwe championship matcha.

Buvo sunku galvot ir apie Batistos pralaimejima...
Ne į temą
(Kazkaip, Gaus, Taip, Tiesiog, Uzsitarnaus)Man labai idomu kuo siti zodziai tokie stebuklingi, kad juos vidurij sakinio reikia rasyt didziaja raide?

Dziaugiuosi Jericho pergale, nes jis daug geriau atrodo kaip champas, bet siek tiek ir nusivyliau, nes noreciau kuo greiciau pamatyt dar viena matcha Cena .vs Batista, bet matyt teks laukt WM... RAW superinis show buvo si karta prasukau tik divu matcha, o seip neteko nei biskio nuobodziaut. Labai patiko Ortono sugryzimas i ringa, manau jei RKO susijungs su priceless bus dar idomiau, galetu padaryt kazka panasaus i evolution RKO butu WHC, Manu - IC, Cody ir Ted tag team champai. Man tai labai patiktu...
Patiko, kad Dirt Sheet taip stipriai atrode pries DX. Cia kaip tik diskutavom, kad HHH neleidzia pasirekst jauniem talentam ir stai pamatom visikai skirtinga vaizda. :?

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Na šis Raw buvo gėris :D Tiesa sakant jis man labiau patiko nei Cyber Sunday...Na o dabar išvardinsiu man patikusius dalykus.

Visi tie prisiminimai iš senesniu show.
Cenos Old School promo-Butu gerai ,kad jis gryštu kaip heelas :)
DX Segmentas :D :D :D
DX vs MnM Man patiko matčas neblogas...
Orton return
Ortono kickas ir segmentas su Priceles.
Kad nepamirštas Evan Bourne tikėkimės iki wrestlemanios išsigydis trauma.
Paskelbiamas matčas: John Cena vs ???
Chris Jericho new world champion!!!! wohooooo!!!

Štai šis Raw buvo gėris!!! :D

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąDZT, 2008-11-04, 19:31, pasakė:

Woohooo jau septinatas Jericho title run'as
Kokius title skaiciuojam? :)

Nuotrauka
Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Jau senai, nemaciau tokio gero show, geriau uz daugely siu metu PPV. Kova Dx su MM buvo nebloga, tik galvojau lengviau juos patvarkys. Idomu kaip ten su Khali su Rey, gal tam up bus. Kova Batista su Chris, nelabai patiko, kadangi buvo nemazai nelogisku vietu, kai lengvai galejo islpt tiek batista tiek jericho, na bent jau jericho laimejo, nustebes buvau, galetu sujungt visus divisinus , kiekviena savaite tokio gerio gautume ;)

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na RAW tikrai nuvyle. Kam reikejo atimti is Santino title? Juk jis dabar juokingiausias wrestleris WWE, visada puikiai atlieka savo darba, nors in ring skillai nepergieriausi, bet jo pasirodymo visada laukiu. Po Advanced Honka meter atsiradimo buvo aisku, kad marella pralaimes. Kam Reagal reikalinga ta pergale? Jis visiskai neidomus ne vienoj srity. Na aisku tikriausiai prisidejo faktas, kad jis geras HHH draugas ir HHH noras uzpushint reagali issipilde.Gal tai ir nera taip blogai, Santino Honka meter promo nebuvo tokie idomus, gal jis dabar labiau stengsis. Batistos kalba nuobodi ir neisskirtine, gerai, kad jis negavo title shot. Kai Steph paskelbe Orton v.s Batista, supratau, kad tai per gerai, kad butu tiesa. Na Cody gavo push'o, tik neaisku ar jis ji isnaudos, bet ziurovam si kova nebuvo aktuali. Rey v.s Kane vidutinis matchas, bet svarbiausia kane pralaimejo ir tai feudo pabaiga. Is kane galetu mikrafa atimt, nes per jo promo galima uzmigt.Mike Knox debiutas RAW nepaliko ispudzio, nes jis pasirodyt sugeba ispudingiau, maciau tai per ecw. Kaip tokio sudejimo jis juda labai atletiskiai. Kam WWE reikejo sugrazinit d-lo, jei neturi kur jo kist? Is HBK v.s Jericho tikejausi daug daugiau, matchas tikrai nuvyle,. Nors visada su PPV rematch'ais per weekly show taip buna. Per ppv HBK v.s Y2J last man standing match'a padarytu ,manau, 4,5 zvaigzduciu. USA network nebereikalo skundziasi RAW reitingais ir liapia daryti gersnius/idomesniu show, tik WWE padare viseskai priesingai.
P.S Smagu, kad UK fanai palaiko zmones ne pagal ju personazus, o pagal sugebejimus. Na priesingai nei Amerikoj neuztenka parodyt filmuku su Cena ir visi ji pradeda palaikyt. Patiko RKO, Santino skanduotes, truko tik Jericho, bet aplamai publika buvo kazkokia tyloka.
P.P.S Man atordo WWE bandymas Cena su filmukais padaryt mega star prides jam dar daugiau nepykantos. Reikia jo heel turn'o. Tie zodziai klipe apsurdiski kiekvienas wrestleris svajojo apie si darba ir ji myli. Visi kito medijoj jei jiems duoda sansa taip pat visada pasirodo.
P.P.P.S Galejo Ortono, Umagos ( jis manau sugris per viena is artimu SD), Cenos, Edge comeback'us pasilaikyt SS. Tada bustu tikrai ispudingas reginys.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
O man Raw nebuvo toks blogas. Iš įdomesnių toks. Kaip ir spėjau, Regal'is laimėjo titulą. Bet vistiek, išsižiojau tą išvydęs. Ne dėl to, kad Regal'is laimėjo, ne, jis visai vertas titulo ir yra įdomus žiūrėt, bet kad taip netikėtai užsibaigė Honk-a-meter reign'as. Net kiek pagailo... Bendrai smagu, kai WWE išvyksta iš JAV ribų. Įdomu pasiklausyti kitataučių fanų reakcijų. Kaip matėm(ar girdėjom), britai yra kiek labiau "smark'iškesni" nei amerikiečiai, bet neypatingai. Iš Orton'o gang'o segmentų visada tikiuosi kažkaip daugiau, o gaunu vis tą patį lėtą build'ą... Ir meldžiuos, kad visa tai įsivažiuotų į vėžias, ir arba jie pradėtų kartu feud'int su kuo nors, arba tarpusavy drąskytis. O ne dabar - mižu mižu ir vietoj stovi.
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
mano nuomone fanai buvo nerealus :) Kai Chantino RKO o ne BATISTA ! va tokio dalyko amerikoje neisvysime turbut niekada(kalbu apie wwe)Siaip raw tikrai nepagerejo nors turejo.Tikejausi ortono kovos,Jericho vs michalels?Nezinau kaip cia sake ppv padarytu 4.5 stars ,dabar nuvyle ir nepatisino vilciu.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Nu jo UK auditorija labai skiriasi nuo USA, vos ne kaip japonai ramus toki, matchu metu arenoj mirtina tyla :) Tikrai, kad "smark'iskesni" vos paminimas Cenos vardas iskart BOOOOO!!! Tikiuosi ir per SS bus tas pats. Girdisi chantai ...rko... rko... ...Santino...Santino... Daug smagiau buvo ziuret buvo kaip toke auditorija. Gaila, kad Santino prarado belta ir viskas taip greitai ivyko, kad ispradziu net nesusigaudziau taigi atsukau kova ir ziurejau per naujo. Nors seip to ir tikejausi si karta toki nuspejamuma leme 3 faktoriai: Jau nebe Honk-a-meter, o honk-a-perfect-mountie-meter, skaicius 13 ir matchas pries Ragali Anglijoj. Gerai, kad nors Phoenix neprarado belto... Kane .vs Mysterio matchas buvo visai toks puse velnio, buvo pora graziu spotu, bet jau tas ju feudas taip daknises, kad i juo ziurint tik miegas ima... Main eventas labai patiko Y2J ir HBK vel pavyko labai grazu PPV lygio matcha padaryt.

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDZT, 2008-11-11, 19:38, pasakė:

P.P.S Man atordo WWE bandymas Cena su filmukais padaryt mega star prides jam dar daugiau nepykantos. Reikia jo heel turn'o. Tie zodziai klipe apsurdiski kiekvienas wrestleris svajojo apie si darba ir ji myli. Visi kito medijoj jei jiems duoda sansa taip pat visada pasirodo.

Nesutinku. Daugelis wrestleriu gauna sansa ir jo neisnaudoja - nesugeba isvystiti mic skilu, nepalaiko formos, neatiduota viso saves per matcha. Cena visa tai daro. Dar pridekime jo puikiai darbo etika(jokiu prasizengimu ir nesamoniu), wwe atstovavima ivairiose renginiuose ir konferencijose ir pamatysime kaip John sugebejo iskilti auksciau visu kitu.

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąBeef, 2008-11-11, 21:42, pasakė:

Nesutinku. Daugelis wrestleriu gauna sansa ir jo neisnaudoja - nesugeba isvystiti mic skilu, nepalaiko formos, neatiduota viso saves per matcha. Cena visa tai daro. Dar pridekime jo puikiai darbo etika(jokiu prasizengimu ir nesamoniu), wwe atstovavima ivairiose renginiuose ir konferencijose ir pamatysime kaip John sugebejo iskilti auksciau visu kitu.
Pamirsai pamineti, kad kai kurie dirba daug metu wwe ir nagauna savo sanso, o kartu ir galimybes atstovauti kompanija medijoj. Pasiusk bet koki iskalbingesni wrestleri i konferencija ir jis atliks savo darba. Taip pat wrestleriai kiek gali tiek prisizuri pagal savo grafika.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Geras raw patiko...
Patiko:
Fanai
Orton-Pricelles Feudas
Jericho vs HBK
Rey Mysterio vs Kane
Santino segmentas ir jo Thank You, Thank You :)
Nepatiko:
MID-Carderiu matčai
Santino Marrela vs Viliam Regal
Batistos kalba

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Raw toks vidutinis.. is pacio card'o tiketis buvo galima daugiau.. Visu pirma:
Geras Ortono ir Pricelelles fjudas, taciau nepatiko tai, kad vieotj RKO i kova ejo Cody.. visiskai nepatiko. Intriga numushe.
Antra:
Chris vs HBK kova buvo gera.. Kane vs Rey visiskai jau tampa nuobodu. fjudas ishsisemes.
Trecia:
Santino segmentas geras, taciau visiska nesamone del IC praradimo.. o as tikejaus kad Santino pagerins Honkio rekorda ;D

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
RAW tikrai buvo nerealus. Shane'o iejimas pradzioje primine kokinors filma ar lnk ziniu reklama. .Tikrai buvo juokingu ir idomiu vietu. Poto seke labai neblogas promo. Pagaliau nusimato rimtas feudas tarp Shene ir Steph. Buvau pasiilges tokiu dalykeliu. Pirmas matchas wrestlingo prasme tikrai buvo geras, galejo heelai laimet, bet man kas laimes nerupejo, tiesiog norejau grazios kovos. Labai pattiko Shawn'o kurybingas pasikeitimas su REY (sliuogimaas virve). Atejus JBL iskart supratau, kad jis kersys Morrison'ui uz pralaimejima per SS, tikiuosi face'u bus verciamas ne JBL, o Morrison ir turesim grazu feuda. Idomu koks ten sanderis tarp JBL ir HBK. Kane v.s Koffi visa matcha istempe Kingston'as . Ta pabaiga nebuvo reikalinga ir matchas Kane v.s Cena nesukelia jokios intrigos ir i Kane tiesiog nuobodu ziuret ringe. Triple threat vidutinis, bet kaip RAW matchas tai tikrai geras. Jam kazko truko. Batistos dominavimas atrode absurdiskai, nekenciu tokiu supermenisku vietu. Dziaugiuosi Jericho pergale. aisku titulo jis tikriausiai nepasiims bet WWE gali nustebint. CM Punk v.s Snitsky vidutine kova. Pabaiga iskarto buvo aiski. Pasirode, kad Reagal'is daro face turn'a. Smagu,kad sugrizo melina ir Divu match'o pabaiga buvo aiski. Kenedzio sugrizimui kazko truko. Gal didesnio palaikymo ir geresnes kalbos. Siaip ar taip svarbiausia jis grizo ir turesim daug smagiu akimikru. Goldust grizimas man visiskai nerupi, bet Santino kalba prajuokino. Ypac kai taip rimtai kalbejo apie pastiprinima, o po to perejo prie bicepsu vardu. Jericho kalba tokia pati kaip visada. Cena'os irgi, padlaiziavo fanmas, papilste istuscio i kisura ir viskas. Tiesiog jis turi vadinamaji flow, iskalba, todel jo smagu klausytis. Y2J budamas face'u visada prajuokindavo, darydavo skirtingus ir idomius promo. Dabar abu jie nuobodus, cena ir jericho reikia sukeist rolem. Jericho dabar kaip heelas nuobodus, ne taip kaip seniau. Tas Cena'os dominavimas pabaigoje nepatiko, juk Jericho sitiek laiko ant savo perciu tempe RAW, o 1 diena grizes Cena jau pasiima title. Jericho po grizimo isbuvo apie puse metu, tada padare heel turn'a ir paseme titula, nors jis prie wrestlingo istorijos prisidejo daugiau nei cena.Tas cena'os zvilgnis ppabagoj buvo kazkoks keistas. Gal tai reiskia heel turn'a. Fanai nebebuvo tokie kaip per Survivor Seris, tikejausi didelio Jericho palaikymo. Na nenuostabu, didziaja dali publikos sudare vaikai. Gal tai ir gerai, nes kai stipriai yra palaikomas face'as ir stipriai booinimas heel'as matchai ir promo tampa idomesni. Dar patiko DX reklama, tikrai pralinksmino jie net reklama sugebejo prikaustyt ziurovu demesi ir buvo pora neblogu juokeliu. Visumoj RAW 8.5/10.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-11-25, 17:38

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
geras raw, na tiksliau geresnis negu pries tai buvo keli.
ypac nudziugino pagaliau prasidejes rimciau fjudas tarp shane ir steph. ziaurei megstu jos bitch attitude.
daugiau nieko labai ispudingo, dx pasirode kad pratumtu pora marskineliu ir game, bet tai jie tai daro linksmai, idomiai, visai net pamirsti kad tai tiesiog paprasciausia reklama isnaudojant savo popiuliauriausius wrestlerius.
vat pabaiga truputi nustebino, kazkaip kaip face'ui tai perdaug cena vanojo y2k, aisku vienas variantas tam kad kitose laidose y2k turetu ka pasneket, kad ji, nieko deta zmogu, sitaip sumuse pamises cena ir panasiai. na arba kaip transliacijos pabaigoj tai gal naujas cena. cena healas? abejoju kazko

ir aisku

Goldust Goldust ;)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Neblogas Raw. Ką pamatėm - tai kad pagaliau gavo rimtą startą McMahon'ų feud'as. Gal kiek per staigi čia gavosi. Vieną minutę jie pasibučiuoja besisveikindami, kitą - Steph duoda bitchslap'ą. Patiko keli matchai, likus Batistai ir Orton'ui, turbūt jie feud'ins tarpusavy. Kennedy grįžimas kiek be ryšio pasirodė. Reikia jam normalų priešininką duot. Tik, ar gerai supratau, kad Kennedy jau be traumų? Naujienose ligtais buvo skelbta, kad jis į ringą grįš tik 2009. Kas dar patiko - tai IC titulo turnyras. Mėgstu tokius dalykus. Kam visokių nerealių storyline'ų, kai gali "stick to the old-school". Bet šiaip įdomu, kokia priežastis jo. Žinant WWE, jie tokių dalykų be reikalo nedaro. Tai arba tiesiog pritrūko matchų per Raw, arba numatyta kažkas daugiau. Jericho suown'inimas pasirodė per ilgas. Ir palei keyfabe, nelabai Cena ir turėjo priežastį. Juk ne per Jericho gavo traumą, titulą jis ką tik iš jo laimėjo. Tai dabar reikia jį visiškai su žeme sulygint, už tai, kad įžeidinėjo "jo fanus"? Nežinau.
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0