Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-16, 20:39, pasakė:

Kovos pusėtinos, o va Glamarella, JBL, Orton ir Batista,tai super :) Žiauriai galingai, tik galėjo gale Beth nuskausmint Batistą :) O ten su HBK,tai nerealus buvo segmentas. Nežinojau kas bus ir nerealiai buvau įsitempęs, šiurpuliukas belekoks bėgiojo.. Taip žiauriai seniai nebuvo (H) Dabar tikiuosi,kad jis laimės, nors duodu 10% tik.. Bet žiauriai,žiauriai,žiauriai norėčiau..

Ne į temą
Čia, kad nuo kopėčių jis nuvirs bijojai? :)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąBottom, 2008-09-16, 16:13, pasakė:

Geras segmentas su Orton'u, Bradshaw, GlaMarella ir Batista. Na ką galiu pasakyt, tai Batista tikrai pakilo mano akyse po šito segmento. Žmogus tik vieną kart susivėlė, neištardamas kažko, bet ir bajeriukų numetė kelis ir kaip kažkada Lix ligtais sakė, tinka jam prie gimmick'o toks "Loud and clear" šnekėjimas. Tikrai nepamenu, kada Batista taip gerai prie mic'o paskutinį kart pasirodė.

Batista normaliai dirba, nesu jo fanas jokiu budu, bet manes jis kazkaip nenervina, savoj vietoj, promo normalus, wrestlingas normalus + ziauriai over, geriau uz Hogana visais atvejais, nepasakysi kad nenusipelno pusho.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-09-16, 22:13, pasakė:

Ne į temą
Čia, kad nuo kopėčių jis nuvirs bijojai? (H)

:) :) :) Ne, čia kai pasakė Mike,kad dabar ateis contenderis ir ta tyla tokia.. Blyn kaip širdis pradėjo tranytis :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na tikrai ne daugiau 10% kad Michaels laimes, atsizvelgiant i tai, kad jis kazkiek traumuotas, o ir pats nenori tureti "full time schedule", ko reiktu norint buti champu.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Geras RAW buvo, neteko nuobodziaut. Gera pirma kova buvau isitikines kad Jericho laimes, bet vienu momentu labai issigandau, kai kekse Punkas vos neissliauze is narvo. Kane promo buvo visai nieko, kaip supratau Kane tikslas nuplest Mastrio kauke... Toliau... Stop singing Jillian my ears is bleeding! Divu ir JBL matchus prasukau toliau labai geras segmentas buvo, pastebejau, kad Ortonas kaip heelas labai nemazai pop'o susilaukia... Batista visai graziai pakalbejo ir labai grazhus spinebuster to Phoenix. Nustebino greita Noble pergale pries kraujomaisininku porele ,o Buarchill tik tam ir tinkamas - jobbint lowcarderiam. Geras Mastrio ir Kane matchas ,bet tiksliai nesupratau del ko buvo nutrauktas. Jericho kalba ziauriai nuobodi ir apskritai pradejau nemegt Jericho kadangi tas jo rimtuolio gimmickas baisiai suckina... Beto didziausias blogiukas susilauke daugiau pop'o nei heato that's bad... Isgirdes HBK muzika susinervavau nzn kaip jus bet as jau to HBK ir Y2J feudo atsikandau ir daugiau man jo nesinori. Y2J pergale garantuota 99,9%.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-09-17, 14:39, pasakė:

Geras RAW buvo, neteko nuobodziaut. Gera pirma kova buvau isitikines kad Jericho laimes, bet vienu momentu labai issigandau, kai kekse Punkas vos neissliauze is narvo. Kane promo buvo visai nieko, kaip supratau Kane tikslas nuplest Mastrio kauke... Toliau... Stop singing Jillian my ears is bleeding! Divu ir JBL matchus prasukau toliau labai geras segmentas buvo, pastebejau, kad Ortonas kaip heelas labai nemazai pop'o susilaukia... Batista visai graziai pakalbejo ir labai grazhus spinebuster to Phoenix. Nustebino greita Noble pergale pries kraujomaisininku porele ,o Buarchill tik tam ir tinkamas - jobbint lowcarderiam. Geras Mastrio ir Kane matchas ,bet tiksliai nesupratau del ko buvo nutrauktas. Jericho kalba ziauriai nuobodi ir apskritai pradejau nemegt Jericho kadangi tas jo rimtuolio gimmickas baisiai suckina... Beto didziausias blogiukas susilauke daugiau pop'o nei heato that's bad... Isgirdes HBK muzika susinervavau nzn kaip jus bet as jau to HBK ir Y2J feudo atsikandau ir daugiau man jo nesinori. Y2J pergale garantuota 99,9%.

Ne į temą
mačas nutrauktas, nes kai esi isikibes i virves gali tik 5 sec lyg daužyt ar laužima daryt, gal klystu, tai va Kane dauže be perstojo Mysterio ir buvo diskvalifikuotas

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Na iš pradžių keistai pasirodė, kad pirmas matčas bus Steel Cage. Jericho laimėjo - tai yra gerai. Punk jau nebevertas titulo. Ištikrųjų jau stipriai pabodo tie Kane svaičiojimai apie savo galias, ir tas jo nesveikas juokas... Na tai pat patiko kaip ir visiem Batista, Glamarela, Randy, JBL segmentas. BTW ta skanduotė WHAT jau stipriai pradeda užknist... OOOJ žvengiau susiriesdamas kai atėjo Good OOLD Jim Haas :) Man Haaso bajeriukai vis dar neatsibosta :) Pabaigoj tikėjaus, kad No.1 contender bus Rey Mysterio, bet ištikrųjų logiškai paskelbtas matčas. HBK, Y2J feudas dar tęsias ir laukia (tikėkimės) gana geras Ladder Match.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Raw neblogas patiko Orton,Glamarrela,JBL,Batista segmentas...CM Punk vs Y2J bei Rey Mysterio vs Kane...HBK Segmentas :D Bėja visai nieko butu jei Evan Bourn su Rey sudarytu team :lol:

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
800-asis Raw. Pasistengė ir buvo tikrai malonu žiūrėt visą šou. Pati maloniausia staigmena buvo, kai užgrojo "Here comes the money". Shane 'O Mac senai matytas, spėjo ir kelias žilas sruogas jau pasigaut :P Patinka man dabar vykstantis Glamarella - Batista/Kelly fjudas. Gražiai Santino pakomentavo Batistos įėjimą :) Tuo geras fjudas, kad jį pagrinde vairuoja Glamarella, taigi Babtista ir Kelly x3 normaliai jame žiūrisi. Po to vyko Kane-Bourne. Tai turbūt buvo nuobodžiausia Raw vieta. Matchas su Cryme Tyme suėjo. Kažkodėl man dauguma jų matchų sueina. Haas vėl prajuokino :) Pasidarė antras Santino, bet kitoks, taigi neatsibosta;) Main Event buvo solidus, geras. Senai bebuvo Michaels normaliam matche per savaitinį šou. Jis labai daug pridėjo tam matchui. Nustebino, kad Cade gavo pin'ą. Turbūt tikrai Vincas jame mato kažko daug.

Bendrai gal net pavadinčiau šį Raw labai geru.
Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Matosi kad WWE pushina RAW ;D tikrai gera laida buvo.
Gan įdomus opening'as, Randy Orton, CM Punk, Mike Adamle & Shane! Tikrai electrifying buvo Shane'o įėjimas.
CM Punk vs Cody Rhodes kovoje man pasirodė kad CM turninamas heel'u.
Kane vs Evan Bourne, gera kova. Pastaruoju metu daug pusho Bourne gauna.
Word Up vs Dirt Sheet :P smagi kova, su geru pristatymu.
Charlie Haas - Nuostabi reklama Mr. Perfect DVD :)
Main Event - Va tokie main event'ai man patinka! Jau buvau pasiilgęs Shawn'o kovojant RAW.

Apibendrinus - matosi kad Vincas susirūpino RAW ;D

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Puikus RAW-tikrai jau senai nemaciau tokio gero RAW,net malonu ziureti buvo.Dziaugiuosi,kad kiekviena savaite RKO pasirodo RAW ir sugeba idomiai pasneketi.Pradeda jau atsobosti CM Punkas,nes dabar nieko gero jame nematau,butu gerai jei butu suspenda gaves :P .Labai apsidziaugiau,kad HBK pagaliau gavo matcha per RAW,ME buvo isties puikus
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Pasistenge si karta bookeriai ir raw buvo nuostabus...Neprasukau nei vienos vietos..Net Kane patiko...Haas buvo nesveikas , o kai Marella vaidino Batista isvis luzau :P Main Evento jau senai tokio gero nebuvau mates ir tikrai nesitikejau kad pinins Cade...Manau vyrukas gaus gera pusha greitu metu

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Dar vienas geras RAW. Patiko Y2J ir rko segmentas iki Punk atejimo (GOD I HATE HIM!) Daug laiko buvo skirta Glamarellai ir tai labai gerai buvo tikrai linksma ziuret ir apskritai paemus si kart RAW buvo pusiau humoristinis: 2 Glamarellos matchai, linksmas Dirt Sheet ir Cryme Tyme promo, Charlie "Mr.Perfect" Haas . Visi matchai patiko isskyrus Punk vs Rhodes, ziurejau netgi divu matcha.
Evan vel atrode nuostabiai, kad nors tik bookeriai susiprotetu jam daugiau pusho duot. Ziauriai juokingas Mr.Perfect DVD pristatymas. ME galvojau bus nuobodesnis, bet ziurejosi labai idomiai. HBK jau senei tai gerai neatrode jokiam matche, Batista irgi pasirode puikiai tik kazkaip keista, kad Cade paeme pin'a. Labai nenoriu, kad jis pusha gautu ir tikiuosi taip nebus.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Eilinis raw, keli paskutiniai patiko labiau nei šitas, labai šou IMO pagadino tas Ortono "noone-can-touch-me" pradžioje ir po to sekęs segmentas su Piktu Punku, Shane tekstai sumauti buvo, na segmentas su Mr. perfect gal ir nieko, nors ir skylių jame galima būtų norint nemažai rast, o daugiau kaip ir nieko ypatingo... Turint galvoje, kad laida 800-oji (kas maloniai mums buvo priminta ~30 kartų) tai net labai sumauta...

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
O aš visiškai prieštarauju Valhalo nuomonei. Manau, kad jubiliejinis RAW buvo tikrai liuksiškas, ir manau, kad tokia proga WWE, bet kokio BS į RAW nedėtų. Taigi, patiko man Y2J, RKO, Shane, Punk, Adamle segmentas. Na, bet kas jau man vos ne labiausiai iš šou patiko tai Marellos komentavimas apie Batista. OMG dar taip žvengęs nebuvau :D "BUM BUM BUM I'm a Batista BUM BUM BUM" :D :D Nu vnž, tikrai liuks. Oj pamiršau pasakyt, kad Openeris suckino. Punkas parodė heeliškumo savybių. Kane vs. Bourne matčas tikrai labai patiko, matosi kad Evan tikrai gauna pusho ir nusipelno jo. Pradėjo ECW nugalėdamas visokius jobberius. Dabar po biški ateina į RAW ir greitu metu manau galėsim jį pamatyt RAW rosterį, gal net kaip IC čempioną. Aišku būtų gaila, kad Santino nepasiektų Honky Tonk man rekordo, bet vistiek :D Na ME buvo tikrai geras, daug gražių episodų, reversinimų ir t.t. Taigi RAW tikrai buvo geras, ir Vincas tikrai padarė ką galėjo kad jubiliejus būtų labai geras.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
:D :D :D
Myliu Santino :D
"Tu Tu, Look at me, a Tu Tu Tu Tu I'm Batista Tu Tu.. " :D :D :D
Dar jis gerai reagavo,kai išsigando Batistos: "A!!" :D
Patiko tas segment'as su "Mr. Perfect" - Charlie Hass :D
ME irgi patiko, lb nusisekęs RAW krč :D

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
jo, man ir patiko Mr. Perfect tribute :D smagi kova buvo Bourne vs Kane :D nu aisku buvo kad Kane laimes bet smagu buvo paziuret Bourne suoliukus :D tik jau pradeda mane nervint tas Marella su savo tokiom pergalem tokiais pinais :D galetu nors finisher ismokt kokį :D
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBeggaras, 2008-09-24, 15:24, pasakė:

tik jau pradeda mane nervint tas Marella su savo tokiom pergalem tokiais pinais :D galetu nors finisher ismokt kokį :D

Na matai, jeigu pradės jis pinnint visus normaliai tai bus "kietas" , o niekam nereikia, kad jis būtų "kietas" , reikia tik kad kalbėtų, kad toks yra :D

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Na va, tikrai geras RAW. Smagu buvo vel per RAW po ilgo laiko tarpo pamatyt Shane. Na, o Haas ir Glamarella tai ir toliau kas savaite verchia shypsotis zhiurint RAW :D.

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Vėl geras RAW.

Santino HONK-A-METER ;DD tik 58 savaitės liko! Linksma Baptistos pergalė ;D - Gera pradžia, pusė darbo. 8/10
Interviu su Shawn'u tikrai suintrigavo, pirmu spėjimu galvojau kad kažkas iš WWE hall of fame'erių bus Shawn'o partneris. 9/10
JTG vs The Miz, įdomiai žiūrisi šių dviejų team'ų kovos. 7,5/10
CM Punk, Kofi Kingsto, Rey Mysterio & Evan Bourne vs Kane, Manu, Cody Rhodes & Ted DiBiase, velniškai graži kova, vienoj pusėj Punk'as su geriausiais dabartiniais WWE high flyer'iais, kitoj - Tag Team Champions, Manu ir Kane. Gražūs high Flyer'iški veiksmai su netikėta kovos pabaiga. 10/10
Mike Adamle & Randy Orton promo - jei Ortonas galėtų kovot, Mike Adamle būtų gavęs RKO. Tačiau spear'as JBL'ui kompensavo RKO. 8/10
The Great Charlie - kuo toliau tuo labiau linksmina mus visus Charlis :DD gaila kad Khali atėjo, viską sugadino. 9,5/10
Ir galiausiai ME - galima pašokt nuo kėdžių išgirdus DX entertrace song!!! Graži kova ir gražus laidos užbaigimas. 10/10

Įvertinimas - 9/10

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne toks geras kaip 800-asis, bet vistiek geras Raw. Per daug nekišo Batistos/JBL, daugiau rodė Y2J, Cade, HBK. Jei Batista būdavo nepatenkintas praeity, kai main event'indavo visus Raw, tai dabar tikrai nepatenkintas, kad dabar jo pagrindinis priešininkas - Santino :? Bet tai yra geras sprendimas. Orton'as šią savaitę buvo toks vaizdas, kad atėjo ne į temą. Visada turėdavo priežastį, o dabar šiaip išėjo prikibt prie Adamle. Haas patiko, po truputį bando persiversti į patį save, nebe vien kopijuot kitus. Bet deja, kai jis darė savo veiksmus, salė miegojo.
Nuotrauka

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
HBK partneris mainevent'e kaip ir buvo aiškus, ką gi jis daugiau pasikviest galėjo, nežinau kaip jūs, bet aš iškarto supratau, kas toks jis bus. Pradeda patikti Charlie Haas parodijos, gan neblogai su Khali išėjo... Ai kadangi Kane praeita savaite laimėjo prieš Evan Bourne (kuriam į pagalba atbėgo Rey Mysterio ir jam taipogi kliuvo), o šia savaite Kane, Cody Rhodes, Ted DiBiase & Manu nugalėjo Rey Mysterio, CM Punk, Kofi Kingston & Evan Bourne, tai gali reikšti, jog per No Mercy PPV Rey Mysterio nugalės Kane, o gal net negali reikšti, o taip ir bus... Dažnai būna, kad prieš PPV daugiau pergalių gaunantis kovotojas, per PPV pralaimi! Šiuo atveju "gėris" (Rey) turėtu nugalėti blogį (Kane) finale t.y per PPV.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Tikrai smagus RAW :D
Tos 58 savaitės irgi mane pralinksimino :D
Tas 4 vs 4 mačas irgi geras buvo, patiko kai visi face'ai ant hell'ų užšoko :D HBK segmentas taip pat suintrigavo. Buvo kilus mintis,kad bus DX, bet kai pagalvojau,tai neeee.. Ir tada tikrai labai nudžiugau išgirdęs muzikytę tą :D ME geras buvo,nors ir buvo aišku kas laimės :D

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Santino vel gerai pasirode pradzioj ziauriai prisizvengiau is jo.
4 vs 4 seip nesu tokiu matchu megejas, nes dazniausiai jie buna nuobodus bet sitas buvo labai geras. HBK partneris kazkodel maniau, kad bus Ric Flair po to kai minejo tuos the best there is the best there was... Biski juokas paeme kai HBK pasake maybe its gonna be THE REAL AMERICAN! (visi tyli) :D
Main Eventas labai patiko kai DX muzika isgirdau net siurpuliukai perejo, bet HBK sia savaite vel atrode kaip sulauzytas, o dar tas jo suolis pabaigoj... Atrode, kad Shawn'ui skaudejo 100 kartu labiau nei Cade'ui.

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2008-09-30, 19:54

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Blahh, nesižiūri man šiandien WWE visiškai. Tepatiko tas, kad anonsuoti Honky Tonk Man ir Austin'o pasirodymai per Cyber Sunday. Gal šiemet susilauksim seno gero stunner'io? :) Taip pat šiek tiek įsijaučiau per Main Event'ą, kai į vaizdą buvo įsukti Orton'as su Regal'iu. Dėl Regal'io įdomu, kokie planai dėl jo. Vėlgi push'inamas Cade. Vėlgi nematau, dėl ko. Nežinau kaip kitiems, man jis ta pati pilka masė, kuri prieš metus laimėjo World Tag belt'us kartu su Tevor Murdoch. Gal net tada jis man atrodė charizmatiškesnis nei dabar.
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0