Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Adamle kaip GM bent jau man visai gerai ziurisi. Dabar daug geriau nei tada kai nebuvo jokio GM. Show iskart pasidare idomesni. Kita savaite manau irgi bus idomu paziuret kaip Adamle bando atimt maiseli is Kane.
O dabar apie sios savaites show. Pradzioje Adamle susilauke daug heato ,bet jeigu jis toliau face'ins manau greitu laiku tas heatas isgaruos kaip dumas. I Santino kaip ir visada buvo idomiausia ziuret "What? A womens title?? I don't wanna become a womans champion.":D Toliau handicap match - BS!!! WWE nesiliauja visu stebint... Zinoma blogaja prasme. Kaip rase Bottom WWE pasirinko pati blogiausia varianta, net neisivaizduoju kas galetu but blogiau. Tikiuosi iki SS ka nors pakeis ,nes siuo metu abu world tittle championship matchai tiesiog siaubingi.
Main eventas be rysio. Matosi ,kad bookeriai labai jau issiseme kadangi dabar eina tas pats scenarijus kai Cena ir HBK buvo tag team champai vienas is ju buvo babyface ,o kitas tweeneris. Tikejausi kitokios kovos baigties maniau po to Cenos slap'o Batista atliks Cenai spinebuster ir tai bus Batistos heel turnas ,bet WWE vel padare nesamone.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Šis Raw palyginus su anksesniais visai Neblogas.

Adamie kaip GM patinka. :D Kaip sake real_deal tas Heatas turėtu išnykt...
Kofi Kingston vs Paul Burchil: Nieko Blogo, bet nieko gero.
Divos prasuktos iki Beth Phoenix su Santino Marella flirto :D
Backstage. I do like to see Beth happy...So i want what the Glamazon want...Intercontinentinal Championship :D Santino thats not what i want...Mike make the match for the Womans title...What? A womens title?? I don't wanna become a womans champion.:D Sorry anglu man nekaip :D
CM Punk vs Y2J vs JBL(na jeigu Bookeriai mane ,kad mes nustepsime ,kad JBL LAIMEJO...tai jie puikiai pasidarbavo...)(viskas pasakyta su ironija)
HBK Interwiew(Visai neblogas patiko)
Kane vs Striker...(Eilinis Jobbinimas...O paskui keli Kane žodžia nk ipatingoi)
Praeito SD Promo...Great :D
Cena Speech...Ech Cena galetum turnint Heelu nes Feicas iš taves kaip iš manes AJ Styles...(Čia blogaja prasme)
Main Event: Bloga pabaiga...Padaro Šį Raw iš gero tik i Normalu...

Tai tiek labai laukiu WWE Fryday Night Smackdown.

Ne į temą
Yes...Pirmas mano žiurėtas Torrentas ir kokybė gera :D

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
visų pirma - "Adamalė". jis kaip GM man patiko. Toliau: Santino ir toliau džiugina, jam šiek tiek talkina Noble. man atrodo, kad kuo toliau, tuo mažiau Kofi "šokinėja"... tai irgi ne į gera... visa kita BS, Cenos ir Batistos tas diržų kilnojimas priminė vaikų darželį...

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
siaip tas dirzu kilnojimas pademonstravo wwe politika, kam daugiausiai ploja tas ir yra cia kieciausias ^_^

siaip raw neblogas, adamle kaip gm jau pirma savaite yra tikrai geresnis negu kaip komentatorius. aisku tai pagrinde paskutiniu metu raw traukia santino su noble, nes atmetus juos butu graudus vaizdas.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Na IMO labai aiškiai matosi, kad kuo toliau, tuo labiau WWE kid-friendly darosi, su tom savo mini-pamokėlėm ir nuvalkiotais boring feudais ;) ...
Kane maišo istorija, turint galvoje kiek jai laiko yra skiriama - bunch of cr*p, idėja prastesnė už didžiąją dalį Russo nesamonių, esu tikras, kad niekam nei trupučio šis feudas neįdomus.
Batista - Cena showing off prieš vienas kitą per tag-team gynimą ir po jo atrodė kaip cock-battle tik truputį prasčiau.
Apskritai iš šio raw nieko gero nesitikėjau tai per daug ir nenusivyliau... Laukiu grįžtant Ortono, nes su vieninteliu rimtesniu heelu (JBL) mano akimis byra RAW viskas.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
rey mastrio's mask wtf? nejau wwe bookeriai nieko nesugalvoja damn rimtai kaip sake "..." tiek laiko skiriama buvo sitam ir pasirodo cia rey mastrio's mask boyaka boyaka !!

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

eta stota

Baltas diržas

• Naujokai
0
ortonas dar ilgiau negris, nes su motociklu belaxtydamas prie savo namu griuvo

Šį pranešimą redagavo eta stota: 2008-08-12, 13:23

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
As manau, kad RAW buvo visiskai levas. O del kane masio turinio tai cia isvis kazkokia nesamone. :D

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Vienas prastesniu RAW sia vasara...nesuprantu kam reikejo duoti beltus Cenai ir Batistai,kad po savaites jie juos prarastu?CM Punko ir JBL kova per SS ir viskas kas su ja susije tiesiog vemt vercia...Rey kauke Kane maise?Kazkas netiketo,bet nieko idomaus nezada.Ir maza to dar ir RKO sugeba susitraumuoti...
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Bottom is f'kn fk'd up!!!!111!@

Raw buvo tikrai prasčiausias šią vasarą, gal net prasčiausias visuose 2008-uose. Šiandien yra vienas iš tų momentų, kai TIKRAI norisi mest visą World "Wrestling" ENTERTAINMENT. Visą tai įtakojo:

1) Šiandien pažiūrėjau Hard Justice, puikų PPV, kuris buvo ne WWE, o TNA darbas.

2) Perskaičiau siaubingą naujieną, kad traumuotas VĖL vienintėlis wrestleris, kuris man įdomus Raw brand'e.

3) Pažiūrėjau šį "load of crap" ir pagalvojau: jei taip reikės kankintis iki pat žiemos, kam vargintis? Turbūt nebežiūrėsiu iki pat Orton'o grįžimo.
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Sios savaites RAW butu galima apibudint vienu zodziu - AUTOPILOTAS.
Si karta show neisgelbejo net GlaMarella... Main Eventas sukele dideli juoka kadangi jo deka prisiminiau filma svilpiko diena. Visi tie patys veiksmai kaip ir praeita savaite, ta pacia eiga... YOU GOT TO BE KIDDING ME!!! Pradzioj Cenos ir Batistos promo vel buvo meslas. I respect you bla bla bla I love you bla bla bla... This is wrong... This is so wrong...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
vel, taim tiu Lyncaz tiu sei hiz vord :?
bet Lyncaz neturi žodžių, nes nieko gero pasakyt negalima, o keiktis negražu...
jei ne GlaMarella, tai būtų jau žemiau jūros lygio...
va tik vienas dalykas patiko, tai "mastrio" kaukė Kane maiše. nesjei būtų ištraukęs savo kaukę (man gal ir patiktų Kane su kauke), bet tai būtų banalumo viršūnė... o dabar tas maišiuko nešiojimasis bent jau įgavo prasmę... nors aš manau, kad WWE iš pradžių planavo Kane'o kaukę dėti į vidų, bet gal apsigalvojo, kaip pamatė internetinius spėjimus...? ir nutarė nustebint visus...
ką gi, laukiam SS ir fantastiškų mačų tarp HHH ir Khali, Punk ir JBL.
nors aš tikiu (po to kai Bottom parašė kad Orton re-injury gali būt fake) kad jis grįš, ir taip pagyvins šitą nuobodybę...

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
taip pat dasove kad ir mastrio gali pasirodyti per ss ir sakyti el corrona madafakeritto el espanioll ir tt :? tada sakyt give my mask back because i am not dead ir tai gal ir pagyvins viska :)

Nuotrauka

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Kaip suprantu Kane theme pasikeite, ispradziu dar pagalvojau, kad cia senas jo theme, buvau apsidziauges, bet nei velnio, labai nevykusi melodija, prie sprogimu netinka ir prie jo eisenos...

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Kaip suprantu po shito raw ivykiu, galima tiketis, kad del pavogtos kaukes gali kazhkiek keistis Rey Mastrio gimmickas ir sugrysht i tv jis gali be jos, kas butu bent kazhkiek idomiau, nei jo niekad nesikeichiantas ir igrises gimmickas.
Taip pat man asmenishkai patiko Championship Scramble macho ideja, kazhkiek panashu i tai, kaip seniau buvo su Hardcore dirzhu, kai ji buvo galima laimet bet kada ir bet kur, svarbu kad shalia butu teisejas.

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-08-19, 11:45

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
RAW visikai nepatiko nieko idomaus nebuvo kane theme sucks nu zodziu tikras meslas.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Kad tą kaukę Mysterio ne be reikalo nešioja, labai jau menkai be jos atrodo, abejoju ar atsisakys jos. :)
Kas liečia paskutinį RAW tai praktiškai, atmetant paskutinį matšą, visos kitos kovos pushinės, prasčiau nebūna... Viską per 20 min prasukau. ... CM Punk po šio pralaimėjimo duočiau 75 % , kad praras titulą, per sekantį PPV, žiūrėsim kaip toliau bookinamas jis bus.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Eilinis prastas RAW...Championship Scramble-ideja gal ir nebloga,bet manau matchas bus labai jau vidutinis.Buvo galima ikisti i sia kova Y2J jis butu ja tikrai pagyvines,bet ko gero dar nesibaige jo fjudas su HBK,greiciausiai del to jo cia ir nera.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Sios savaites RAW buvo ne ka geresnis uz praeitos savaites. Laukiau Batistos ir Cenos segmento ,bet tikriausiai visu taip lauktas feudas uzsibaige po 3savaiciu buildo ir vieno matcho.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
sios savaites raw neipatingas,bet tokie neipatingi visalaika buna po ppv :) newsupratau ka kane savo sneka norejo pasakyt rey mastrio dar per unforgiven turbut negrys.kovos buvo neidomios o jericho man atsibodo taigi raw visumoje prastas :) nezinau man sita daina nepatinka kazkaip.

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Šitą Raw teko parsisiūst, kai skaitant spoiler'ius perskaičiau, kad bus anonsuotas Cenos pakeitimas, pamaniau, kad yra galimybė, kad tai bus Orton'as, o tokio momento aš nenorėjau parleist :) Mano laimei, Orton'o gryžimas bus įdomesnis(tikiuosi). Pats Raw, kaip ir visi šio mėnėsio, suck'ino big time. Tik įdomu buvo Santino ir neblogas buvo JBL-Punk'o opener'is.
Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Shis RAW stipriai fail'ino, Cenos pakeitimas buvo nujauchiamas ir tikrai aishkus, Daugiau neturiu ka pasakyt, nebent tai, kad man ish tikro gaila Cenos, nes zhmogus gal neturi didzhiulio talento, bet tikrai stengias ir tokia trauma tikrai sutrukdys jam tobulet, bei privers praleist keleta didzhiuju WWE event'u.. dabar tie visi iki pamishimo einantys Cena hateriai rankutem ploja turbut..

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
na ka Apie cena jau visi pasake taigi vienintelis geras dalykas sios savaites raw tik Glamarella :) visos kovos suck'ino .Ps kaip manot ar Rey Mastrio turi schancu paimt dirza? :)

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Visas Raw wel suckino. Tik Marella ne. Labai gaila Cenos zmogus taip stengesi :)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Man patiko pirmoji kova. Rodos senasis Punk pamazu grista. Na kitos kovos nelabai. Tiksliau buvo susiktos.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0