Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Spoiler'is

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Gal vel koki monstra atsives.Aisku butu idomu ji pamatyt , taciau neissivaizduoju ka jis veiktu WWE.Ir isvis manau tai tik didelis nesamoningas gandas ;)

P.S jo svetaine per paskutinias kelias dienas aplanke 80000 zmoniu , o tai kaip asmeniniam puslapiui yra daug :)

Šį pranešimą redagavo Crack: 2008-07-12, 22:48

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Nu Raw pradzia buvo labai Russorific'iska :) Ne vienas iMPACT! buvo panasiai prasidejes :D Kane vis tiek gavo pop'o, nepavyksta jam gero heel turn'o padaryt, nors veliau lyg ir geriau ejosi, kai Batista Punk'a gelbejo. Burchill man visiskai nepatinka, neturi savitumo, galetu duot jam mic time'o, nors kazkada buvo jis snekejes, bet trumpai, tai manau turi potencialo, tik reikia jam duoti pasireiksti. Ringe man jis visai nepatinka, ypac jo finisheris kvailas, Johnny Devine ta "pritreskima" padaro tris kartus ir vis tiek ne kaip finisheri, tai mano akyse tas foot stomp'as credibilit neturi. O ir match'o nevertejo taip anksti daryti, aisku buvo kad Kofi titulo nepraras. Santino prajuokino eilini karta "Where is Punk? Did you try the Pepsi machine?" :) Beth lyg ir face turn'a daro, manau tai yra gerai, nes ji yra gera kovotoja ringe, o geri ringo performeriai ringe geriau atrodo kaip feisai. Bet tas Beth izengimas i ringa su Santino nors ir buvo linksmas, bet man pasirode Awesome Kong kopijavimas, visgi TNA tai pirmi pradejo. Cenos promo visai patiko, tik ta piktuma jis galejo pasaugoti heel turn'ui arba sugriztanciam Basic Thuganamics gimmick'ui. Toliu buvo tag team cempionu promo. Dibiase balsas juokingas, Cody jau ir tai geriau su mic'u atrodo. Nors pats tas promo visai patiko, dziugu kad ne vien main eventeriams ir Santino duoda pasneketi ir kiti gauna sansa. CM Punk vs. Kane visai nepatiko, nepatiko tas, kad Punk net ir nesiodamas WHW titula vis tiek kovoja kaip upper mid carderis antra Raw is eiles. Ypac durnas buvo Batistos gelbejimas savo varzovo per GAB. Todel as ir nemegstu face vs. face. Jamie Nooble patinka man, noreciau jo ir Marello feud'o :D O main event'e labai patiko Cenos legdrop'as - Cody uzkliude ne kojom, bet su desine ranka :D O tas Cenos-JBL ieskojimas tai isvis be rysio, jau taip kvailai Cena atrode, taip paprastai ji isdure, ka as zinau :D Cenos nutrenkimas isvis be komentaru :D Siaip bendrai paemus Raw nepatiko, kovos tradiciskai prastos, segmentai neblogi, bet buna ir geriau.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
jop marella vs noble manau butu neprastas :)
bet ka turejai omeny del kopijavimo tna del kong - kad nuo bobu pasikrauna?, ar ka nes siaip tai chyna cia jau seniausiai

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
"I'm sorry" ale šaunuolis Kane, mandagus... Įdomu ką jis tame maišelyje nešiojo? Santino pagyvina visą Raw pagal mane. Su tuo "Did you try the Pepsi machine?" tai vos nenukritau :D Po to Cena (jis panašėja į JBL :)) su savo bla bla bla... Santino vs. What??? Beth Pheonix??? thats insane... Bet taip nusižvengiau skaniai per tą kovą :) Jau Santino man pradeda patikt su savo baireliais. Punk vs Kane boring. Kaip sake Walleris nepavyksta Kane'ui turnint... Y2J vs. Paul London visai patiko kova, tokia greita ir gražūs veiksmai. Šita patiko. Paskuj Jamie Noble :D Pavadinčiau jį Kasanova tačiau jis nesuvilioja divu niekaip. Pirma užsišoko ant Kane dabar ant Snitskio :D Main event. Jau atsibodo man tas Cena nu negaliu, jau vemt verčia... Ždž tą kovą prasukinėjau, geriausia kovos dalis buvo (tiksliau nekovos) kai vijosi Cena JBL'ą ir ten jie daužėsi. Tačiau jau taip netikroviškai, visur kamerų pristatyta kaip kokiam vaidybiniam filme. Taigi Raw labiausiai patikę epizodai buvo Santino ir Santino vs. Beth :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Daug įvykių bet visumoje gana nuobodokas raw, nepaisant to nebuvo prastas šou.
Kai Santino vs Beth kova buvo galvojau, kad pamatysime feudą ekranizuotą legendiniame "Man on the moon" filme, bet to tikriausiai neįvyks, nes Santino turėjo laimėt tokiu atveju, o gaila, labai tikęs Santina tokiam feudui manau būtų :) Patiko pabaiga visai šou su Cena vs JBL cat-mouse, labai geri camera-shotai, tikriausiai visas tas buvo nufilmuota prieš šou :)

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Beje, negalima nesistebeti, kaip fantastiskai nuostabiai per paskutini Raw pries GAB yra build'inamas World Heavyweight title match'as. Tiesiog puikiai, net 30 sekundziu jie tyliai kalbejosi be mikrofono, o Batista isgelbejo Punk'a - nuostabus build-up'as, as pritrenktas, tik WWE taip moka :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Raw ne koks. Patiko tai, kas neturėjo patikti.

Prajuokino Kane įėjimas. WWE net pasamdo žmonių tarp fanų, kurie suvaidintų 'bėgimą' nuo monstro :) Or are they serious?
Po to prajuokino Kofi-nusmuktkelnis :) Patiko, kaip visad, Santino. Taip pat Ted ir Cody segmentas. Gaila, kad pakoreaguota Dibiasi daina blogesnė.
Visas main event tikras pile of crap, kaip ir dauguma Raw main event'ų.
Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Dar kaiko nepaminėjot kai Santino kovojo prieš Beth.Santino laiko beth ir rėkia IM THE MAN bėga ir isimūrija i turnbuckles :DDD

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-07-15, 15:56

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Tai čia smulkmena, bet vistiek juokinga :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Per visa RAW du ispudziai buvo
DAMN!Is he good or what?-Kai Cena cuttino savo promo.Puikiai suvaidintas pyktis buvo.
Ir antras ispudis:
BWHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA.Why don't heels do this all the time?-Kai JBL eterio metu bande uzmust Cena. :)
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
:) geriausia tai kad JBL norėjo paleist vėjasi Cenos smegenis ;) bet ne juk SUPERMENAS BUTINAI PASITRAUKS :)

Didžiausias ? tai ka kane nešiojo savo maišelyje ? gal kauke? arba ta inda tipo paul grįs :)

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Si karta baisiai lievas RAW buvo... Patiko tik Santino su savo pasakymais Red Mastrio, did you try the pepsi machine? ;) Dar visai nieko kai Batista padare spinebuster Punkui. Dar nustebino toks dalykas ,kad Cena per 1minute padare 8 veiksmus cia buvo sioke toke sensacija :)

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-07-16, 07:29, pasakė:

Si karta baisiai lievas RAW buvo... Patiko tik Santino su savo pasakymais Red Mastrio, did you try the pepsi machine? :) Dar visai nieko kai Batista padare spinebuster Punkui. Dar nustebino toks dalykas ,kad Cena per 1minute padare 8 veiksmus cia buvo sioke toke sensacija ;)

Ne į temą
tj ka cenos veiksmus skaičiuoji? :) galvojau as vienas tai darau :)

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe Game, 2008-07-16, 18:35, pasakė:

Ne į temą
tj ka cenos veiksmus skaičiuoji? ;) galvojau as vienas tai darau :)

Ne į temą
Ne vienas. Prie veiksmų skaičiuotojų priklausau ir aš. :)

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
RAW nieko nenudziugino, nebuvo kovos kuri butu idomi man, nu ziauru ;)

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąGoldberg, 2008-07-16, 20:17, pasakė:

Ne į temą
Ne vienas. Prie veiksmų skaičiuotojų priklausau ir aš. :)
Ne į temą
paskaiciuokit ir matt veiksmus ir big show ir galu gale JBL taip pat galit ir batistos bei HHH -_-

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-07-16, 18:29, pasakė:

Si karta baisiai lievas RAW buvo... Patiko tik Santino su savo pasakymais Red Mastrio, did you try the pepsi machine? :) Dar visai nieko kai Batista padare spinebuster Punkui. Dar nustebino toks dalykas ,kad Cena per 1minute padare 8 veiksmus cia buvo sioke toke sensacija -_-

Ne į temą
Sutinku, aš irgi pastebėjau, kad Cena padare gan nemažai veiksmų :D

tiezys

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nebeidomu pasidare RAW ziuret, puse prasuki ir viskas -_- Galetu Santino kol McMahon'as atsigaus GM pabuti, ir jo "isminties" daugiau paklausytumem, ir mano manymu kovu geresniu surengtu ( arba bent jau ne tiek daug prastu per jo snekejima parodytu :) ).

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą
Nuostabu, kad tiek zmoniu skaicioja John Cena veiksmus -_- BET offtopic tag'ai nereiskia, kad su jais galima pradeti (Goldberg), pratesti (Mauglis) ir pabaigti (fanatix) flood'o banga - jais leidziama nauduotis kai turite kazka vertingo pasakyti nuosalia tema. Taigi jusu trijule gauna po 20% ispejimo kiekvienas.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Galetu Masked Kane gryst visvien idomiau nei paprastas Kane :D

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Batista vėl pasiūlo kovą dėl belto... Aišku Punk sutinka, kitaip ir būt negali. Boring. Paul London atbėga ginti HBK garbės ir gauna į kaulus nuo Lance Cade. Šaunuolis Paul... Jericho pašnekėjo gana įdomiai. Duggan nori palikti WWE, tačiau Kingas jį sustabdo, ir mano nuomone blogai padaro. Vistiek tas Duggan jau nebepasirodo beveik... CTC vs. John Simply PRINCESS... Iškarto prasukta... Man iki gyvo kaulo atsibodo tas Cena ir JBL ir visi tie patys feud'ai ir WWE! (pradėsiu žiūrėt ir TNA ir UFC. Yeah!) Kofis ir Mickie, netinkama porelė. Jie netink viens kitam nė biškio, geriau susipyktų. O štai Santino ir BETH jau kits reikalas. Čia tai bus porelė, įsivaizduokit jų vestuves :) Įdomu į ką išaugs jų bučinys? CM PUNK from the pepsi machine vs. Batista the unleashed animal. Man visiškai tas pats nemėgstu nei vieno iš jų. Ir žinoma pabaigoje atbėga Cena ir visus išgelbsti. Cena have to be injured again! Please, or you turn heel, or you injure your self Cena.
Šou nepatiko. Kaip ir praeitą savaitę, geriausias segmentas buvo Santino! (jis jau mėgstamiausias iš RAW rosterio)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Pusė šou buvo nuobodus. Pakomentuosiu tik patikusias ir įsiminusias vietas.

Jericho kalboj jis paminėjo kažką tokio kad mes norėjome to ilgaplaukio bajerius skaldančio bičo, bet jis iš to išaugo. Na... Jo. Dėl tų dalykų tu ir išpopuliarėjai :) Atjaunėk atgal.

Jaunimo team vėl pasirodė gerai. Tikrai norėtųsi, kad prie jų prisijungtų koks nors dar vienas narys ir būtų stipresnis stable. Nesakau, kad dabar yra blogai, bet kaip stable, jie pasiektų daug daugiau ir būtų įdomiau žiūrėt.

Taip pat pamatėm Santino antrą iššūkį. Jį priėmęs žmogus - Ogi D-LO. Ar tik man vienam pasirodė kad jis per daug taunt'ina? Anyway, tas viskas nublanksta prieš Santino ir Beth akimirką :) O Dieve, šaunu, kad dabar jau per beveik kiekvieną Raw išvystame Marella. Laukiu nesulaukiu sekančių jų susitikimų.

Main event'ą kaip ir prasukau, tik pastebėjau tą, kad Batistos turn'as garantuotas. Tas yra gerai.
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Si karta RAW patiko. Pastebejau ,kad Y2J pagaliau pradeda susilauk pakankamai heato is ziurovu. Patiko montazas is GAB kurem Y2J doroja HBK. Tas vaizdelis primine man filma kristaus kancia :) Po to 6man tag matchas buvo visai nieko tas Cenos double FU puse bedos atrode... Labai nervavo JBL visur kisantis savo plytos besiprasancia fizionomija. Tada pakele nuotaika kaip visada juokinga Santino kalba :D Dziaugiausi matydamas sugzytanti D'lo Brown manau bus puikus midcarderis ,bet tas sugryzimas visiskai nublanksta pries Santino ir Beth bucki :D Ir tada main eventas (per kuri vos neuzmigau...) Galvojau ,kad kova vel sugadins Kane ,bet ne... beveik ne... :) Po chokeslam Batistai kaip ir maniau beveik visa kova ejo i vienus vartus CM Punko naudai ir stai Batista padaro 2 veiksmus Punkui ir pergale beveik jo rankose. Tada atbega just big loser ir kova sugadinta... tada kaip ir dera tiketis atlekia Cena... Ir stai netycinis smugis Batistai (Now thats something...) Jau Batista darosi panasus tweeneri ziauriai laukiu Cenos ir Batistos feudo...

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Viska pasakėt.Bet jau užnervino su tuo maišu tas kane...

Vartotojų skaito šią temą: 9

narių: 0, svečių: 9, slaptų narių: 0