Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night Raw

Temoje atsakymų: 974

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

T-N-Z, 2008-07-01, 12:21, pasakė:

OMG nesitikejau kad CM Punk greit cashins savo lagamineli , tuo labiau nesitikejau kad jis championu isvis taps :D :D :D

Tuoj jis bus nustumtas i midcarda...Cenai atiduos titula ir visas pushas baigtas...

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Tikrai labai geras RAW buvo. Nors nemalonu sutikti su Cole, bet jis teisingai pasake, kad buvo visiska anarchija :D Ir man tai patiko, nes kaip jau esu minejes forume, man jau labai uzkniso tie patys feudai, tie patys veidai main evente. O dabar gi turime malonu siurpriza su CM Punk, o Kofi su IC titulu man irgi gerai ziurisi, nes jam sis titulas reikalingas, o Jerichui - ne. Manau jokiu abejoniu, kad titulas greit bus nuimtas nuo Punk, bet nesutinku, kad jis bus nugrustas i midcarda. Net ortonas, turejes trumpa ir nesekminga title run'a, vistiek du metus po jo isliko tvirtas upper midcarderis ir pagaliau vel gavo titula. Taigi manau ir CM Punk'as, net jei nuo jo greit bus nuimtas titulas, igaus to itikinamumo ir bus pasiruoses tvirtoms programoms su main eventeriais.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Extreme, 2008-07-01, 09:24, pasakė:

Nu ir kaip naujas jum World Heawiweight cempas CM Punk
Manau yra gerai,kad world title dave CM Punkui,o ne tiems patiems wrestleriams Cenai ar Batistai
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Shakes,senai toki smagu show maciau.
1.Buvau pamirses koks awesome Edge yra,labai patiko promo.
2.Buvau VISISKAI pamirses apie MiTB taigi buvo labai didelis ir malonus siurprizas.
3.Kuo toliau tuo labiau patinka Y2J-HBK feud'as.
4.Ir labiausiai prajuokino Santino "And you are no Batman" :D
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Punkas ziauriai nustebino...Santino nuzude :D HBK vs Y2J turetu but Unreal feudas...Na o kitur nieko per daug stebuklingo nbeuvo

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
eh tikejausi kad taip punk padarys per NOC po HHH ir Cena kovos, bet tada tektu ji heelu versti. Nes labai norejau kad HHH kovotu del whc o ne nesiotu vaikiaska wwe belta. o siaip raw labai neblogas

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
WOW RAW WAS AMEZING ! ! ! Rimtai RAW ziauriai patriko per viena vakara nesitikejau, kad gali tiek daug atsitikt :D

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
RAW buvo tikrai idomus, pamatėme labai daug naujų įvykių. Džiaugiuosi, jog CM Punk gavo WH Title, ineš šiokių tokių permainų.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ka gi, dbr visi kalbeje, kad CM Punk dirzo TIKRAI nelaimes, turetu siek tiek susimastyti.
Geras pavyzdys TNA: kaip padaryti 90 minuciu show su ~15min wrestlingo ziauriai geru ir isimintinu ir is gerosios puses, o ne del to, kad zmones skanduoja "Fire Russo".
Markinausi kai CM Punk laimejo isejo ;) Dar buvo ir intrigos siek tiek like :) simboliska, kad is Edge pasieme dirza.
WWE, karc nuo karto, moka puikiai nustebinti ir taip maloniai sakyciau :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Patiko. Kas patiko? Ogi viskas! :) Tikrai nuostabus šou, nieko nereikėjo prasukti. Tikrai, kaip jau ir Fortaz ir Lix minėjo, geras šou su beveik vien entertainment'u. Tokie RAW man priimtiniausi, nes aš WWE žiūriu ne dėl wrestling'o.

Visų pirma geras Edge promo, Punk'o schocker'is, Rey Mastrio is not Bat Man, Cenos išmetimas, Young''erių geras promo, Jamie bajeriai, Kofi retains, Cena grįžta su Cryme Tyme, Punk retains. IR VISA TAI PER VIENĄ VAKARĄ. Sakote blogas šou? Nepažįstate gero šou ;)
Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Hehe, matau visi maloniai nustebinti shio RAW :D. Man ji irgi paliko labai gera ispudi. Patiko kaip Punk'as cashin'o savo lagamina - Edge stilium, kai prieshininkas guli sumushtas ir negali prieshintis, dar galejo turn'int Punk'as tuo pachiu ish vis butu buve nerealu, tik gaila, kad jau zhinojau jog Punk'as panaudojo lagamina nes naujienose susispoilinau per savo apdairuma netychia :(.. Ai, vos nepamirshau Edge promo paminet, kuris dar kart irode, kad Edge yra puikus, mokantis kalbet heel'as, promo man labai patiko :D. Po promo shiam RAW pradejau megt Marella, neapdairumas ar kas, bet tik dabar izhvelgiau, kaip gerai jis moka kalbet :D. Rhodes su DiBiase irgi neblogai pashnekejo, tik manau jiems reik kokio vyresnio heel'o pashonej. Noble eilini kart gerai pasirode, kai gauna laiko jam pavyksta :D. Kofi gauna pusha, zhiuresim ka darys su Sheltonu ar jis vis tiek liks Most Underrated in WWE :\. Taip pat patiko kaip per ME Cena gryzho su Cryme Time, kazhkoks zhvilgsnis i praeiti, norechiau kad Cena i Cryme Time priimtu, juk ir jis pradzhioj karjeros turejo savo Chain Gang, battle-rap'indavo priesh kitus, tiesiog buvo idomesnis, tai ir dabar su tokiais gatves juodaodzhiais, jo pasirodymas man atrode idomus :D.

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Apie Cryme Time ir Cena ir as taip pat pagalvojau...Man jie kazkaip tiko..Bet taip turbut neimanoma

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Kadangi Rey jau Raw, tai galima imest, ka jis pasisake apie Euro 2008:

"Aš buvau nusivylęs, kad Meksika nepateko į Euro 2008."
Meksikos WWE imtynininkas Rey Mysterio pademonstravo savo milžiniškas futbolo žinias televizijai “Sky”.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Raw buvo nuostabus išskyrus pora momentu, t.y. JR nuobodžią kalbą, ir JBL. visi kiti privalumai jau paminėti aukščiau, todėl nieko neperrašinėsiu :D

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Svarbiausia, kad zmones, rasnatys tokias naujienas (as tik pakopijavau), neskiria "futbolo ziniu" nuo "geografijos ziniu" ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Woohooo... WWE RAW pamazu vejesi NME Heat. :)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Gerai ,kad WHC titulas gryzo i RAW ,bet nesidziaugiu ,kad ji turi CM Punk... Nu mano nuomone jam sis titulas VISIKAI netinka ir is jo tikrai nebus geras WH chapmas. Nuzude Jamie Noble pasakymas "I am new on RAW but on SmackDown!... I was big deal..." :D Buvo geras Mysterio ir Santino promo... Vis labiau pradeda patikt Y2J heelinimas si karta titatrone buvo uzrasas SAVE_ME.222 gal buvo ir anksciau ,bet as tik dabar pastebejau.:) Buvo idomu pamatyt Cena kartu su Cryme Time manau iseitu visai idomus stable. Pats ME buvo nuobodokas...

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2008-07-02, 20:59

nt2

Baltas diržas

• Išbaninti
0

T-N-Z, 2008-07-01, 12:21, pasakė:

OMG nesitikejau kad CM Punk greit cashins savo lagamineli , tuo labiau nesitikejau kad jis championu isvis taps :rolleyes: :D :D
tj panasu kad isvis whc titulas bus raw titulas o wwe bus sd titulas

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

nt2, 2008-07-03, 18:52, pasakė:

tj panasu kad isvis whc titulas bus raw titulas o wwe bus sd titulas

Tai, kad jis jau nuo pirmadienio kaip ir RAW titulas.... :)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Idomi situacija su tais titulasi dabar :) biski title history pasikeis..nebe tie patis whc champai batista edge taker...gal net jeffas gasu whc title ..o wwe champu taip pat takeri noriu matyti.... tik tas diržas tragiškai atrodys :D

Šį pranešimą redagavo The Game: 2008-07-04, 09:25

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0

The Game, 2008-07-04, 09:55, pasakė:

Idomi situacija su tais titulasi dabar :) biski title history pasikeis..nebe tie patis whc champai batista edge taker...gal pagaliau hhh si titula gaus gal net jeffas ..o wwe champu taip pat takeri noriu matyti.... tik tas diržas tragiškai atrodys :D

HHH tą diržą 5 kartus turėjo. Ir pralošė batistai per jų feudą, tada batista nuėjo smackdowną, o cena atėjo į raw. Tad jau įvyko titulų sukeitimas. Tiesiog whc grįžo į raw.

Tarp kitko HHH sėdi smackdown'e, o ten dabar jei nuo pirmadienio niekas nesikeitė yra wwe beltas

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Sry susipainiojau del hhh pamirsau kad whc beltas dbr raw kaip ir seniau o hhh juk siuo metu smackdowne :)

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na neziurejau as raw nuo to laiko kai isdraftino HHH is ten. tai paziurejas smackdowna buvau sokiruotas, edge pagrindinis ginklas lagaminelis pasisuko pries ji :) dziaugiosi kad kartais gali nustebinti WWE mumis. dauguma maneme, kad punkas paskes midcarde, ir jis lagamino neisnaudos sekmigai, bet pasidare viskas priesingai, tiek lupo punka visi kas netingejo, ir bam jis cempijonas. cempijonas nebelekur, o raw, kur sedi syna ir batista.

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
WTF???? Batista vs CM Punk :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Galėjo geriau JBL duot title shot'ą nuobodus manyčiau Batistos ir CM Punk feudas bus, jeigu užsitęs, kas tikriausiai ir įvyks, nes pagal idėją JBL vs Ceną turėtų dabar eit, o Kane vs Lawler ar dar ką nors, susijusio su paskutinio RAW pabaiga, (nelabai įsiklausiau ką jis ten vapėjo, pasirodė, kad apie Undertakerį kažką, bet tikrai nesu tikras) artimiausiu metu :) Esmė, kad nei Batista nei Punkas neturi norm mic skills, kad galėtų įdomų promo padaryt(tuo galėjome įsitikinti iš CM bandymo juokauti, pokalbyje su Vickie, gana apgailėtinai tie jo jok'ai atrodė :) )

Vartotojų skaito šią temą: 17

narių: 0, svečių: 17, slaptų narių: 0