Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Fav Football club?

Temoje atsakymų: 36

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Ahbhramhovhic? todel ir sakau, kad zydu klubas... beto prisiminkime fakta, kad vienas is feeder clubu yra Tel Avivo Macabis

Koks jis jums zydas? :D (H) :P Jau ziuriu nepirmas asmuo, kuris mano, kad Chelsea savininkas yra zydas. Atrodo apie futbola nusimanot, bet kai isgirsti tokiu dalyku... Jis RUSAS.. kiek dar reikes kartoti? Jau nepirma karta gi sakau.

O as aisku Chelsea fanas. Esu Anglisko futbolo megejas ir palaikau daugiau maziau anglu komandas, bet zinoma labiausiai Chelsea prijauciu. Arsenal maziau megstu nes Chelsea rivarly, Liverpoolio nemegstu tiesiog, o Manchester U del Cristiano Ronaldo nemegstu ;D

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-05-04, 16:15, pasakė:

Koks jis jums zydas? :D (H) :P Jau ziuriu nepirmas asmuo, kuris mano, kad Chelsea savininkas yra zydas. Atrodo apie futbola nusimanot, bet kai isgirsti tokiu dalyku... Jis RUSAS.. kiek dar reikes kartoti? Jau nepirma karta gi sakau.

O as aisku Chelsea fanas. Esu Anglisko futbolo megejas ir palaikau daugiau maziau anglu komandas, bet zinoma labiausiai Chelsea prijauciu. Arsenal maziau megstu nes Chelsea rivarly, Liverpoolio nemegstu tiesiog, o Manchester U del Cristiano Ronaldo nemegstu ;D
Jisai yra zydas, nesvarbu kad ne Izraelije gyvena:
http://en.wikipedia....ry:Russian_Jews
http://en.wikipedia....oman_Abramovich

Citata

Roman Abramovich is a Russian Jewish billionaire

Citata

Early life and education
Born into a Jewish family, Roman's

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
hm.... O tau vien pavarde ABH HRA MHO HVICH nieko nesako ?(H))

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Vienareiksmiskai Chelsea FC.Megstu visa anglu futbola iskyrus Manchester United,kuriu tiesiog pakesti negaliu.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
O tai prie ko Russian? Ir prie ko vadinamas Rusu milijonieriumi? As kiek zinau jis abejo kraujo turi.

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-05-04, 21:48, pasakė:

O tai prie ko Russian? Ir prie ko vadinamas Rusu milijonieriumi? As kiek zinau jis abejo kraujo turi.
Nu jei tu gyventumei USA,bet butum lietuviu tautybes tu butum lietuviu milionierius,ar kaip? (H)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-05-04, 21:48, pasakė:

Nu tai gi jo pilietybe yra kaip ruso, bet jo religija yra zydu. Albertas einsteinas irgi buvo zydas.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Nu tada sorry reiskias zinojau tik tiek, kad pilietybe ta turi.

Citata

Nu jei tu gyventumei USA,bet butum lietuviu tautybes tu butum lietuviu milionierius,ar kaip?

Jeigu esu lietuvis tai ir vadinuos lietuviu, jei esu amerikonas tai ir vadinuos amerikonu. Prie ko cia pvz jeigu as esu Anglas ir gyvenu Skotijoj ir ka tureciau vadintis Skotu milijonieriumi? Visiska nesamone. As buciau anglas tai ir vadinciaus Anglu milijonierius.

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimądomaz, 2009-05-04, 22:23, pasakė:

Nu tai gi jo pilietybe yra kaip ruso, bet jo religija yra zydu. Albertas einsteinas irgi buvo zydas.
Patikslinsiu-Jis zydu tautybes.Jo gyslomis teka zydu kraujas,bet jis gyvena rusijoje,todel ir yra rusijos pilietis.(Lavrinovicius irgi ne Lietuvis)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Lavrinoviciai gime Lietuvoj, bet ju tevai kitokio kraujo. Sabonio sunus irgi Ispanijoj gime tad jis Ispanas/Lietuvis.

Nuotrauka

laila

Baltas diržas

• Naujokai
0
Only and The Best - TURINO JUVENTUS

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Ne į temą
The1andOnly ir Mauglis, jei norite testi offtopic diskusija, susikurkite atskira topica arba susirasykit privaciai. I si posta nereikia atsakyti. Dekui.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0