Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-05-24, 15:10
Lix, 2008-05-23, 22:56, pasakė:
2008-05-24, 17:35
Del sprawl'a su tavim sutinku, nes tik dabar pagalvojau, kad Herring tikrai negarsejo savo TD gynyba. Bet kiti kovotojai vistiek sugebetu sustabdyti ta takedown'a, jei Lesnar ji be perstojo darys, labai lengva bus ji atspeti ir bausti.
Dabar del GnP. Pagal tave - nuo Lesnario GnP neimanoma apsiginti, nors Lesnaris ta savo neislavinta GnP naudoja is guard'o. Dabar as nezinau tokio kovotojo, kuris atlikes takedown'a, jau galetu skelbti save nugaletoju, tuo labiau paemes tik guard'a. Na galbut Ortiz ar Hughes savo karjeros zenite, bet jau matome, kad sportas kazkiek peraugo juos, t.y. jie nebera tokie dominuojantys. Dabar prasau paaiskink man, kodel Lesnar yra tas fenomenas, nuo kurio GnP is guard'o neimanoma apsiginti? Taip, jis turi ilga reach, bet dabar cia tinka net tavo minetas "Little Lesnar" Sean Sherk, kuris takedownina varzovus nesunkiai, taciau ten jau nelabai sugeba ka nors atlikti, o jo record'e matome daugiau submission pergaliu nei TKO. Ta pati galime apie Hughes pasakyti, kuris remiasi irgi daugiau submissionais. Tai va, prasau man paaiskinti kodel Lesnaris yra vienintelis wrestleris, kuris atlikes takedown'a gali finisuoti varzova iskarto. Dar jei bandysi sakyti, kad "as nesakiau, kad Lesnario GnP yra neustabdomas ar nuo jo neimanoma apsiginti ar kad jis pribaigs Herringa iskarto", tai as butent taip supratau tavo "Lesnar via murder".
Na gerai, tarkim Herring turi mazai galimybiu atlikti sweep
Submissions - bet kokiu atveju, Herring submissions > Lesnar submission gynyba. Nepamirskime, kad Brock'as pradejo mokytis MMA vos pries kiek, 3 metus? Heath neturi tokiu geru igudziu kaip Mir, taciau ant naujoko Brock'o, jis galetu surakinti kad ir armbar. Visi kovotojai, o ypac wrestleriai savo MMA karjeros pradzioje daro begales klaidu ant grindu, kaip tarp kitko pripazino TUF7 dalyvis CB Dollaway, nors jis ir tai turi daugiau kovu uz Lesnar. Savo bloge jis pasake, kad pries geresni submission meistra, jis butu tikrai pagautas ir kad jam dar reikia daug dirbti. Na o Lesnariui - dar daugiau ir greiciau. Na zodziu, sutinku, kad cia klaustukas, bet nenurasau jokiu budu galimybes, kad Herring istrauks submission.
Cardio - na po kovos jis uzduses nebuvo, bet kad ta kova truko 2min. Visas 15min Lesnar nesugebes mesti savo "revoliucinio GnP".
Nenuarasau galimybes, kad Herring gali atsistoti, nes kaip ir anksciau sakiau, Lesnar siame savo karjeros etape darys kruva klaidu ir gali buti, kad jis trumpam paleis Herring'a arba bus daugiau sutelkes demesi i savo "pasakiska GnP', nei i varzovo islaikyma ant grindu.
Tarp kitko, as jokiu budu nenurasau lesnario galimybiu laimeti. Tiesiog tai nebus via murder, o manau daug daugiau galimybiu, kad bus via LnP ir triju raundu decision'as. Bent jau butu protingiau is Brock puses, nes jei jis sau ramiai rinks taskus ant virsaus, tai galimybe, kad jis bus submittintas - dar mazesne.
2008-05-24, 18:28
Reikia nepamirsti, kad Lesnaris yra mental midget (off goes the hat for Kurt), ir jej jis dbr nelaimi, as nemanau, kad jis ras jegu savyje tas perspektyvas realizuoti.
2008-05-24, 21:03
Lix, 2008-05-24, 18:35, pasakė:
2008-05-24, 22:11
`MalioK`, 2008-05-24, 22:03, pasakė:
O tai tu ne Lesnario markas? Jei ne, tai prasau istrinti is savo profilio Lesnari kaip savo "favorite mma fighter"
Aciu Dievui! Taip - as galvojau, kad tu esi pusprotis, kuris mano, kad Brock'o TD niekada nebus sustabdytas. Myth Busted! Dabar i sia tema jau kiek kitaip galesiu pazvelgti... vat butent is taves reikejo tai isgauti.
Viskas aisku kaip kad 2x2
Gali atsistoti. Tik kad neilgai ir stoves. Kaip ir Georges St. Pierre atveju, zmogus kuris savo rankuose turi geresnius imtiniu igudzius - dazniausiai butent jis diktos, pagal savo nora, kur kova viks.
Gal... pamatysim I guess.
Desperate times call for desperate measures! Antras pralaimejimas butu nekas musu herojui, taigi manau galime isvysti ir to, nenurasyciau visai to.
2008-06-27, 21:47
Labai matau jus čia keliate ta Lesnarą, aš pasakysių labai paprastai,
be to kad griaut ir bandyt smūgiuot parteri, Lesnar tiesiog nieko negali.
7 ar kiek ten tarp jų kilogramų svorio skirtumas kovos momentu nelabai ką reiškia, ypač
tarp tezu tai yra mažas skirtumas. Kitas reikalas griovimu nenuspėjamumas na čia labai įdomiai gaunasi
nes ištikro kaip negalima atspėti to jeigu Lesnar be to nieko tiesiog negali padaryt kovoje. Kaip kovos Heat
manau labai panašiai kaip kovojo prieš tokį kovotoją Mark Kerr, na jus čia visi nesenai mma domites tai gal ir
nežinosite, bet tas Mark tuo laiku atrodė labai panašiai į dabartini Lesnara, jeigu neklystu UFC čempu buvo, bet
dar senais laikais, kada dar žiūrėjau UFC ant Kasetniko, pirkausi sau kasetes turgui pastoviai vienas žmogus turėjo
brangiai kainavo tos kasetes skirste jas į "Boji bez pravil ruskije" ir "Boji bez pravel vosmeugolnik"- UFC. Silpniausia
Lesnar vieta nėra netgi jo technika, silpniausia jo vieta tai "Kovos dvasia" Charakteris, nors čia manau pas jus daug
sportininkų nėra tai nedaugelis tai supras. Kova manau nokautu ar techniniu nokautu, laimės Herringas, Lesnar dar reikėtų
daug patirties įgaut, kad kovot aukštam mma tolygiai su veteranais, nes ko neprivalgei to neprilaižysi, čia kalbu apie patirti.
2008-06-28, 00:01
Alfredas, 2008-06-27, 22:47, pasakė:
Zodziu, cia bus bendras 14 kilogramu skirtumas, o jei kalbam apie raumenu mase, tai kalbam apie didesni skaiciu. Kitaip tariant, Herring bus juntamai mazesnis sunkiasvoris nei Frank Mir, o Lesnar neturejo problemu kontroliojant pastaraji. The Texas Crazy Horse, mano "fanatiska" nuomone, bus tik lele Brock rankom ant grindu.
- MARK KERR
1 karta NCAA Division I All-American
1 karta USA Senior Freestyle Champion
BROCK LESNAR
Junior College National Champion (1998)
2 kartus Big Ten Champion (1999-2000)
1999 NCAA Division I Antra vieta
2000 NCAA Division I Pirma vieta
2 kartus NJCAA All American
Toliau mes turime ta fakta, kad Mark buvo pakankamai mazas sunkiasvoris. Net su visa galinga JAV farmacija uz savo peciu (ir steroidais savo gisluose) jis tesvere 225 svarus, kas yra apie 25 kilogramais maziau nei Lesnar (be steroidu). Maza to, kalbame apie zmogu, kuris nenorejo tobuleti ir sedejo Hammer House stovykloje besitrenirodomas su Mark Coleman, kai sportas jos aplenke, o kai jis atsigavo ir pradejo tobulinti savo stovesena su El Guapo, jis jau pradejo virsti to 107 kilogramu hipopotamu, kuri mes matome siandien. Lesnar gi visada mokosi ir isiurbia zinias kaip kempine (ka jau buvau kazkada minejes su pavyzdziais jo WWE ir NFL metais) - siai artejanciai UFC 87 kovai ruostis, jis pasikviete buvusi Pasaulio Jiu Jitsu Championa Rodrigo Medeiros, kad pastarasis padetu jam tobuleti. Kaip rezultatas, as tikiu, kad jei rugpjucio 9 diena i narva zengs Heath su tokiomis imtinemis, kokias mes mateme jo kovoje pries Kongo, jis pakankamai greitai atsiras kitame Brocko GnP gale su TKO pralaimejimu.
2008-06-29, 13:40
mums nereikia zmoniu su poziuriu "jus čia visi nesenai mma domites tai gal ir nežinosite", ir po to pasakant: "Mark tuo laiku atrodė labai panašiai į dabartini Lesnara, JEIGU NEKLISTU UFC čempu buvo"
Tai dar klausimas, kas cia ilgiau domisi MMA, jei net bandydamas vaizduoti "rimta sportininka" ir "veterana MMA zinova", negali normaliai argumentuoti savo kalbos, o ja grindi savo "jei neklistu pasakymais".
Mintis paprasta: nori vaziuot ant Lesnario - prasom.
Nori tai daryti vaziuodamas per zmones, kurie ziniu turi panasiai kaip tu - busi isbanintas, just like that.
Net jei ir zmones turi maziau ziniu uz tave - savo tarima "rimto sportininko" ir "patyrusio MMA eksperto varda" gali ginti be asmeniskumu.
Bet koks nesutikimas su siuo postu baigsis tavo palydetuvemis kuriu pac nepamatysi.
2008-06-29, 14:07
Ne į temą | Ne, Fortaz, jis istikruju yra labai giliai iklimpes i si sporta. Alfreda jau pazistu apie metus ir jis Valetudo.lt administratorius, keliu kovotoju vadybininkas ir bendrauja, is esmes, su visais zinomiausiais Lietuvos kovotojais, pradedant Smirnovu, Arbociu ir baigiant Morkeviciu - taigi jis nevaidina visazini (kaip buna pas mus forume) Taip pat, is asmeniskai pazista Lietuvos MMA promoterius ir pats bando prastumti savo kovotojus i uzseni (pagrinde Cage Rage). Maza to, skirtingai nuo manes, jis pats sportoja karate (kazkada), imtynes, BJJ ir pns. Paprasciausiai, Alfredas turi, mano nuomone, pernelig stipria antipatija ir niekinima UFC ir ju championams - cia pastovus musu gincu objektas + jis nepripazista interneto kaip rima MMA ziniu/informacijos saltini (kartais iki absoliutaus absurdo). P.S. Alfredai, turi suprasti Fortaz'a - musu forumas per trys+ metu turejo kruva zmoniu, kurie ateidavo ir pradedavo vaidinti arba pro-wrestlingo, arba MMA ekspertus. Fortaz, tave nepazistamas, pagalvojo, kad tu eilinis toks atvejis. P.P.S. Fortaz, turi suprasti Alfreda - jis tiek laiko sukasi nacionaliniuose MMA ratuose, kad priima UFC kaip dramteatra su antrarusiais kovotojais |
2008-07-04, 22:14
`MalioK`, 2008-06-28, 01:01, pasakė:
O kas liečia Brocką Lesnarą, tai aš kaip ir buvau teisus dėl jo pirmos UFC kovos, daugelis (arba bent taip jau man atrodo) manė, kad Brockas padarys Franką Mirą, aš taip nemaniau ir nors ir nedrąsiai, bet atidaviau pergalę Frank Mir 51% - Brock Lesnar 49 %, mano intuicija manęs nepavedė, aš tikrai maniau, kad normalus bjj-istas, Frank Mir gali padaryti daug ne gero, nepatyrusiam Brockui Lesnarui, tai buvo blaivi, racionali mano tos kovos vizija, o kas liečia emocijas ir panašius dalykėlius, tai aš prisipažinsiu, kad toje kovoje aš kaip neįprastai sau buvau ypatingai vieno kovotojo pusėje, tas kovotojas buvo Frank Mir, man nelabai norėjosi, kad pro-wrestleris laimėtų savo pirmą UFC kovą (būtent pirmą), visa tai buvo pateikta kaip, aš (Brock Lesnar) ateinu... saugokitės visi, ateina būsimas čempionas }}} Frank Mir, Tim Sylvia, na nesvarbu, kad jie jau kažko pasiekę, treniruojasi kiekvieną dieną, daugel metų, na ir kas, nors ir nemoku skausmingu, stovėsenoje nekoks, aš juos užmušiu }}} aš būsimas UFC čempionas...
Žiūrėkime koks įvyko greitas nusileidimas ant žemės, žmogų nuleido... e čiuvakas tu tikrai manai, kad tavo TD ir GnP pakanka šiuolaikiniam mma...
Koks būna nemalonus kartėlis kai garsiai ateini ir prakiši savo debiutinę UFC kovą... čia ne tie seni UFC laikai, kai pakako masės, jėgos... eeeee ... viskas ? čia aš griežtai, bet dabar bus truputi lengviau...
Kaip viskas staiga apsisuka ir kitoje Brocko Lesnaro kovoje prieš Herringą, dabar jau Heathas aukštai kotiruojamas, jo šansai aukštai vertinami, o aš kaip tik manau, kad Miras buvo labiau neparankus Brockui nei Heathas, iš pradžių pervertinimas, paskui neįvertinimas... Brocko.
Lesnaras gali uždaužyti Herringą (čia aš tikrai taip rašau), net gi galvoju, kad Brockas Lesnaras turi daugiau šansų šį kartą nugalėti Heathą Herringą, kodėl taip galvoju...
1) Herringas stovėsenoje ne super
2) manau Heathui bus sunku išvengti B.Lesnaro TD
3) Herringas nėra skausmingųjų asas
4) jeigu bus Murkagugliotas ringo teisėjas, tai kovą sustabdys ankščiau nei Brockas pradės smūgiuoti
5) Lesnaras gali geriau pasiruošti
6) Brockui nėra kur trauktis, du pralaimėjimai UFC-juje, tai nelabai gerai, gali baigtis kaip Copui
7) Dana White gali supykti
Aš paliksiu tuos pačius, pirmos kovos procentus, tik apversiu Brock Lesnar 51 % - Heath Herring 49 % (ir čia rašo, tas žmogus kuris džiaugėsi Miro pergale prieš Lesnarą), o tai yra tik dėl to, kad aš iš principo, pabrėžiu žodį iš principo, ne esu už ar prieš kažką , man yra kova, tikra kova, kovoja žmonės, ir tiek...
aš būsiu visada už tą, kuris daugiau dirba, pluša, stengiasi, prakaituoja, tiki, nugali... aš būsiu pirmas kuris pasveikins ir pasidžiaugs už Lesnarą, jeigu jis laiminės...
Pradžioje aš buvau priešiškas Brockui Lesnarui, dabar kaip ir neutralus (koks progresas), o jeigu jis laiminės... puiku, aš būsiu už jį...
O kas liko UFC-juje iš sunkiasvorių, ne tiek ir daug, Arlovski, Couture išėjo, iš tipo stiprių kuriem Brockas gali pralaimėti, tai Nogueira, Werdum... o Colemaną, Gonzagą, Kongą gali praeiti... ne taip ir blogai, matote kaip aš gerai vertinu Brocką Lesnarą, vo kaip, na bet, žinoma ne be ironijos... laikas viską parodys.
2008-07-04, 23:03
Mass, 2008-07-04, 23:14, pasakė:
Žiūrėkime koks įvyko greitas nusileidimas ant žemės, žmogų nuleido...
2008-07-05, 02:13
`MalioK`, 2008-07-05, 00:03, pasakė:
Citata
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0