Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2007-05-21, 21:45
kazkaip vis galvojau galvojau ir ziurejau ar kas prisimins toki iviky kaip C.L. =] db jau beliko finalai taigi diskutuoti nebera tiek daug.
Manau visiems labai smagu buvo del ac milan xD xD kaip visada kai tikiuosi itemptos ir idomios kovos islenda sutriuskinimas [pvz roma vs manu, milan vs manu, liverpool vs psv]. Galime pasvarstyti taktikas ir sudetis.
Liverpool beabejo zais aukstais kamuoliais ir bandys permesti kamuoly crouchui. Nes milan zaidziant ant zemes juos sutriuskintu. Taigi Liverpool tikslas butu zaisti aukstais kamuoliais o milano atvirkscias =] didziausias karstis wirs tarp saugu. Mano numanoma milano sudetis.: dida jankulovski maldini nesta oddo, pirlo ambrossini gattuso, seedorf, kaka, gilardino
tai aiksteleje turetu atrodyti taip
dida
oddo nesta malda janku
pirlo ambro
gattuso seedorf
kaka
gila
gali buti kad ancelotti pasirinks tokia pat taktika kaip pries manu kaka bus FC, protinga butu sudeti 2 DM`us ir trikdyti liverpool saugu darba, ginybinio pobudzio saugu galima sakyti bus 3 nes gattuso atsiranda visur kur reikia. Labai liudna kad ronaldo negales zaisti, nes siais metais gila susirges kazkokia liga zmogus tiek kartu nepataiko i tuscius wartus Pippo Inzaghi bus gerai leisti kai gynejai jau bus nusikale ir siek tiek prarade greiti, tada wartus bus galima naikinti xD o juk visi isitikinome kaip pippo moka zaisti dezuteje =] jam tik reikia atiduoti kamuoly.
Liverpool sudeties nedrisiu speti nes nenusimanau tiek daug komandos reikaluose.
Manau visiems labai smagu buvo del ac milan xD xD kaip visada kai tikiuosi itemptos ir idomios kovos islenda sutriuskinimas [pvz roma vs manu, milan vs manu, liverpool vs psv]. Galime pasvarstyti taktikas ir sudetis.
Liverpool beabejo zais aukstais kamuoliais ir bandys permesti kamuoly crouchui. Nes milan zaidziant ant zemes juos sutriuskintu. Taigi Liverpool tikslas butu zaisti aukstais kamuoliais o milano atvirkscias =] didziausias karstis wirs tarp saugu. Mano numanoma milano sudetis.: dida jankulovski maldini nesta oddo, pirlo ambrossini gattuso, seedorf, kaka, gilardino
tai aiksteleje turetu atrodyti taip
dida
oddo nesta malda janku
pirlo ambro
gattuso seedorf
kaka
gila
gali buti kad ancelotti pasirinks tokia pat taktika kaip pries manu kaka bus FC, protinga butu sudeti 2 DM`us ir trikdyti liverpool saugu darba, ginybinio pobudzio saugu galima sakyti bus 3 nes gattuso atsiranda visur kur reikia. Labai liudna kad ronaldo negales zaisti, nes siais metais gila susirges kazkokia liga zmogus tiek kartu nepataiko i tuscius wartus Pippo Inzaghi bus gerai leisti kai gynejai jau bus nusikale ir siek tiek prarade greiti, tada wartus bus galima naikinti xD o juk visi isitikinome kaip pippo moka zaisti dezuteje =] jam tik reikia atiduoti kamuoly.
Liverpool sudeties nedrisiu speti nes nenusimanau tiek daug komandos reikaluose.
2007-05-22, 14:43
kazkaip mazai aktyvumo situo klausimu xD labai idomu kodel visi palaiko Milana o.O cia del to, kad milan 3-0 manu iveike? o juk visi prisimename ka zmones sake kai manu iveike roma [uoj ne iveike sutriuskino] galiausiai kesminas net sake finalas yra finalas. Kazkaip dabar pergalvojau liverpoolio taktika, budamas benitezu leisciau pradziai bellamy, antram kelyniui ivaryciau i aikstele croucha gynejai nebus tokie atidus, viduri antro kelinio milanas dazniausiai buna labiausiai pazeidziamas.
p.s. nesu labai patenkintas ancelotti-benitez-gattuso-gerrard zodziu karu negrazu taip futbole negrazu. Bet ka padarysi.... MOURINHO NIEKAS NEAPLENKS xD
p.s. nesu labai patenkintas ancelotti-benitez-gattuso-gerrard zodziu karu negrazu taip futbole negrazu. Bet ka padarysi.... MOURINHO NIEKAS NEAPLENKS xD
2008-02-24, 17:51
tingiu as naujus topikus kurinet....
http://www.dailymotion.com/video/x4hd3k_bi...230208-ed_sport
Eduardo trauma.... baisu :| baisiai gaila zmogaus, juolab, kad tokia trauma ir karjera gali uzbaigti.
http://www.dailymotion.com/video/x4hd3k_bi...230208-ed_sport
Eduardo trauma.... baisu :| baisiai gaila zmogaus, juolab, kad tokia trauma ir karjera gali uzbaigti.
2008-03-06, 19:24
Realas vėl nukrito jau tai tapo net nebekeista...
Štai įvarčiai vakarykščiai:
http://real.madrid.v...s.vaizdelis.lt/
http://chelsea.vs.ol...s.vaizdelis.lt/
http://porto.vs.scha...t.vaizdelis.lt/
http://porto.vs.scha...t.vaizdelis.lt/ - 11 metrų baudiniai
Štai įvarčiai vakarykščiai:
http://real.madrid.v...s.vaizdelis.lt/
http://chelsea.vs.ol...s.vaizdelis.lt/
http://porto.vs.scha...t.vaizdelis.lt/
http://porto.vs.scha...t.vaizdelis.lt/ - 11 metrų baudiniai
2008-03-14, 17:56
Kagi
Ketvirtfinalių burtai
Londono "Arsenal" (Anglija) - "Liverpool" (Anglija)
"Roma" (Italija) - "Man Utd" (Anglija)
Gelzenkircheno "Schalke" (Vokietija) - "Barcelona" (Ispanija)
Stambulo "Fenerbahce" (Turkija) - Londono "Chelsea" (Anglija)
Pusfinalių burtai
"Arsenal/Liverpool" - "Fenerbahce"/"Chelsea"
"Schalke"/"Barcelona" - "Roma"/"Man Utd"
Na burtai per daug intrigom nekvepia(bent man) ,bet vis dėlto čia CL ,taigi siurprizu gali būti
Ketvirtfinalių burtai
Londono "Arsenal" (Anglija) - "Liverpool" (Anglija)
"Roma" (Italija) - "Man Utd" (Anglija)
Gelzenkircheno "Schalke" (Vokietija) - "Barcelona" (Ispanija)
Stambulo "Fenerbahce" (Turkija) - Londono "Chelsea" (Anglija)
Pusfinalių burtai
"Arsenal/Liverpool" - "Fenerbahce"/"Chelsea"
"Schalke"/"Barcelona" - "Roma"/"Man Utd"
Na burtai per daug intrigom nekvepia(bent man) ,bet vis dėlto čia CL ,taigi siurprizu gali būti
2008-03-14, 20:13
na neversiu dabar, bet va:
Citata
The Champions League quarter-final draw has been called into question after the ties were predicted two hours in advance on an internet forum.
A post on the Liverpool Echos forum correctly forecast the draw at 10.28am around an hour and a half before the ties were decided.
The user in question claimed that they had heard a rumour that Liverpool would meet Arsenal and also correctly predicted Roma would meet Manchester United, Chelsea would play Fenerbahce and Barcelona would be paired with Schalke.
However, a UEFA spokesman has vehemently denied that any rigging took place.
There is no way that the draw was rigged, William Gaillard insisted. This draw was made in front of millions of TV viewers and so many officials I just dont see how it could be possible.
The balls were not marked at all and they were put in the bowls and shuffled around before they were drawn. I was there and it was all done properly and I know the people who did that draw are 150 per cent honest.
I cannot understand how this happened he must have had supernatural powers.
The simple solution to the mystery is that the mystery man guessed the pairings no mean feat given that the odds of doing so were 119/1.
A post on the Liverpool Echos forum correctly forecast the draw at 10.28am around an hour and a half before the ties were decided.
The user in question claimed that they had heard a rumour that Liverpool would meet Arsenal and also correctly predicted Roma would meet Manchester United, Chelsea would play Fenerbahce and Barcelona would be paired with Schalke.
However, a UEFA spokesman has vehemently denied that any rigging took place.
There is no way that the draw was rigged, William Gaillard insisted. This draw was made in front of millions of TV viewers and so many officials I just dont see how it could be possible.
The balls were not marked at all and they were put in the bowls and shuffled around before they were drawn. I was there and it was all done properly and I know the people who did that draw are 150 per cent honest.
I cannot understand how this happened he must have had supernatural powers.
The simple solution to the mystery is that the mystery man guessed the pairings no mean feat given that the odds of doing so were 119/1.
2008-03-21, 09:45
Londono "Arsenal" (Anglija) - "Liverpool" (Anglija) - Sakyčiau viena įdomiausių porų iškrito. Ir po tiesai anglų klubams, tai išeis, tik į gerą, kadangi bet kuriuo atveju Arsenal arba Liverpool išeis į pusfinalį. Neskaitant ir Chealsea, bei MU kurie yra savo rungtynių favoritai taipogi. Manyčiau Liverpool išeis į kitą etapa, nes jie visada būna geriau pasiruošę tarptautiniams turnyrams, tarp kitko daug kas priklausys kaip jie sužais Anfield'e. Galvočiau, kad ir lažybų bendrovės daugiau šansų statys už LPOOL.
"Roma" (Italija) - "Man Utd" (Anglija) - Vėlgi galim prisiminti šį matchą - http://man.utd.vs.as...1.vaizdelis.lt/ , kuriame Roma patyrė skaudų praliamėjimą. Bet, tada tokie žaidėjai kaip De Rossi ar Mancini dar nebuvo tokie subrendę, kad galėtų labiau prisidėti prie komandos pergalių. Dabar, tai padaryti gali. Tikėkimės, kad šį sezoną sėkmingai žaidžiantys Roma futbolininkai sėkmingai pasipriešins MU ir sukurs intrigą OLD Trafford'e. Svarbiausia pasiekti, bent minimalią pergalę namuose ir atiduoti visas jėgas Manchesteryje.
Gelzenkircheno "Schalke" (Vokietija) - "Barcelona" (Ispanija) - Kaip spėju dauguma šios poros favoritu laiko Barcelona, bet šiuo momentu, tai dryščiau paneigti. Barca yra "duobėje" ir, tai rodo Ispanijos championato rungtynės kuriose pastarieji labai negausiai renka taškus ir taip visas galimybes į titulą atiduoda Realui. Ronaldinho jau nebetas kokį matėm pernai, Henry nepasitiki treneriu, Messi trauma, tai skandina barca klubą. Tad šioje poroje galima tikėtis netikėtumo.
Stambulo "Fenerbahce" (Turkija) - Londono "Chelsea" (Anglija) - Fenerbahce gana netikėtai nugalėjo Sevilla klubą, todėl Chelsea turėtų į juos žiūrėti rimčiau. Na, bet favoritas ir taip visiems aiškus ir jis yra Chelsea. Manyčiau Turkijoje maximum galima sulaukti lygiųjų, o Londone solidaus Turkų pralaimėjimo. Manau, čia yra neįdomiausia ketvirtfinalio pora.
Labai norėčiau, kad Roma išmestų MU iš ketvirtfinalio ir pusfinalyje būtų bent viena Italijos komanda. Nes jau kaip žinom kažkuri viena iš anglų komandų "užsitrikrino vietą" pusfinalyje. Taipogi sudomins ir Barca - Schalke akistata, kadangi čia paskutiniai likę Ispanijos ir Vokietijos klubai.
Būtų įdomu išgirst ir kitų vartotojų komentarus apie ketvirtfinalio poras.
"Roma" (Italija) - "Man Utd" (Anglija) - Vėlgi galim prisiminti šį matchą - http://man.utd.vs.as...1.vaizdelis.lt/ , kuriame Roma patyrė skaudų praliamėjimą. Bet, tada tokie žaidėjai kaip De Rossi ar Mancini dar nebuvo tokie subrendę, kad galėtų labiau prisidėti prie komandos pergalių. Dabar, tai padaryti gali. Tikėkimės, kad šį sezoną sėkmingai žaidžiantys Roma futbolininkai sėkmingai pasipriešins MU ir sukurs intrigą OLD Trafford'e. Svarbiausia pasiekti, bent minimalią pergalę namuose ir atiduoti visas jėgas Manchesteryje.
Gelzenkircheno "Schalke" (Vokietija) - "Barcelona" (Ispanija) - Kaip spėju dauguma šios poros favoritu laiko Barcelona, bet šiuo momentu, tai dryščiau paneigti. Barca yra "duobėje" ir, tai rodo Ispanijos championato rungtynės kuriose pastarieji labai negausiai renka taškus ir taip visas galimybes į titulą atiduoda Realui. Ronaldinho jau nebetas kokį matėm pernai, Henry nepasitiki treneriu, Messi trauma, tai skandina barca klubą. Tad šioje poroje galima tikėtis netikėtumo.
Stambulo "Fenerbahce" (Turkija) - Londono "Chelsea" (Anglija) - Fenerbahce gana netikėtai nugalėjo Sevilla klubą, todėl Chelsea turėtų į juos žiūrėti rimčiau. Na, bet favoritas ir taip visiems aiškus ir jis yra Chelsea. Manyčiau Turkijoje maximum galima sulaukti lygiųjų, o Londone solidaus Turkų pralaimėjimo. Manau, čia yra neįdomiausia ketvirtfinalio pora.
Labai norėčiau, kad Roma išmestų MU iš ketvirtfinalio ir pusfinalyje būtų bent viena Italijos komanda. Nes jau kaip žinom kažkuri viena iš anglų komandų "užsitrikrino vietą" pusfinalyje. Taipogi sudomins ir Barca - Schalke akistata, kadangi čia paskutiniai likę Ispanijos ir Vokietijos klubai.
Būtų įdomu išgirst ir kitų vartotojų komentarus apie ketvirtfinalio poras.
2008-03-21, 12:22
Man asmeniskai idomios trejos rungtynes :
1."Roma" (Italija) - "Man Utd" (Anglija)
2.Gelzenkircheno "Schalke" (Vokietija) - "Barcelona" (Ispanija)
3.Stambulo "Fenerbahce" (Turkija) - Londono "Chelsea" (Anglija)
1. Beabejo per likusi C.L. laika busiu uz Roma vienintele likusi Italijos komanda is 3ju... [negi jus intera norite pavadinti italu klubu? ;D]. Kad Roma, kai nori gali jau pamateme dvikovoje su Real'u, dabar reikia tiketis, kad jie nores MU atkersyti uz pastaraji pralaimejima.
2. Sergu uz autsaiderius beabejo t.y. Schalke abejoju ar jai vilciu yra.
3. Velgi sergu uz autsaiderius beje man rodos pati neidomiausia dvikova yra Schalke's, nes Chelsea kartais megsta "sugrybauti". O fener gali pateikti nebloga siurpriziuka.
1."Roma" (Italija) - "Man Utd" (Anglija)
2.Gelzenkircheno "Schalke" (Vokietija) - "Barcelona" (Ispanija)
3.Stambulo "Fenerbahce" (Turkija) - Londono "Chelsea" (Anglija)
1. Beabejo per likusi C.L. laika busiu uz Roma vienintele likusi Italijos komanda is 3ju... [negi jus intera norite pavadinti italu klubu? ;D]. Kad Roma, kai nori gali jau pamateme dvikovoje su Real'u, dabar reikia tiketis, kad jie nores MU atkersyti uz pastaraji pralaimejima.
2. Sergu uz autsaiderius beabejo t.y. Schalke abejoju ar jai vilciu yra.
3. Velgi sergu uz autsaiderius beje man rodos pati neidomiausia dvikova yra Schalke's, nes Chelsea kartais megsta "sugrybauti". O fener gali pateikti nebloga siurpriziuka.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0