Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

MVP

Temoje atsakymų: 40

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąImpaler, Jun 13 2007, 02:18 PM, pasakė:

Kai bus pasikeites inmesk pora scrrenu, nes SD neziuriu.
http://www.wwe.com/shows/smackdown/photos/...MVPEntrance.jpg

Rodyti pranešimąLix, Jun 16 2007, 04:14 PM, pasakė:

Koks dar screenu imetimas? Per sunku i WWE.com uzsukt?
O jo:)
Bet kaip kazhkas sake, ash tiesiog sukandes dantis padariau to, kas buvo prashoma:)
Bet tachiau kadangi, tik todel, kad ta naujiena pasirodo buvusi fake, pateikta fano, nemachiusio seniau MVP su shiuo kostiumu:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Labai gaila, bet MVP atrasta rimta sirdies liga, vadinama Wolff-Parkinson-White syndromu, kuri gali sukelti sirdies smugi. Todel jis dbr newrestlina.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Jo, per SD! irgi tai sako jeigu ka, ir tai kayfabe priezastis MVP pabegti is kovu :)

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na MVP yra puikuas hyllas ir manau tai gali pasakyti,parašyti visi,na kaip wretleris jis įdomiai kovoja,kaip tikras hyllas,taigi galiu parasyti jog mvp tikrai neblogas wretleris,ir puikus hyllas ;)

Crosshair

Baltas diržas

• Naujokai
0
MVP man išvis nepatinka visiškai nevertas but United States Champion ;)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąCrosshair, 2008-02-23, 14:44, pasakė:

Su pirma sakino dalimi problemu neturiu, nes cia "skonio" reikalas. Bet nevertas buti US Championu? Zmogus turi gera gimmicka, kuri moka isnauduoti, jis gali kalbeti, turi normalius matchus (t.y. kolkas nemaciau, kad jo matchas perkoptu **** lygio, bet geru pakanka), padare didele pazanga praeitais metais (jei neklistu gavo WON "Most Improved" apdovanojima) + turejo viena geriausiu 2007 metu WWE feuda su Matt Hardy (SmackDown! brande nusileido tik batista/Taker feudui). Taigi, mano nuomone, sio momentu US championo auksas jam kaip tik tinka.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąCrosshair, 2008-02-23, 14:44, pasakė:

Jis titulo tikrai vertas, tik jį jau užlaikė per ilgai. Jei neklystu jau apie metai laiko, kaip jis US Champ.
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąbottom, 2008-02-23, 15:44, pasakė:

Jis titulo tikrai vertas, tik jį jau užlaikė per ilgai. Jei neklystu jau apie metai laiko, kaip jis US Champ.
sumuse man rodos laikymo rekorda dar neseniai ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-02-23, 17:49, pasakė:

sumuse man rodos laikymo rekorda dar neseniai :)
Ne rekorda, bet dabar jis ilgiausiai karaliaujantis U.S. Championas per paskutinius 15 metu (nuo Rick Rude reign'o 1992 metais) ;)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na man tas ilgas reign'as jo tai visai nekenkia, tik beda ta, kad kaip ir Jeff'as, MVP beveik niekad negina savo titulo, o jei gina, tai dazniausiai dar ir pralaimi via DQ ar CO. Tikekimes Matt'as sugebes pasveikti iki Wrestlemanios ir tureti match'a su MVP.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą
Šnekant apie Matt, gal kas numanot, kada jis griš?

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąbottom, 2008-02-23, 22:10, pasakė:

Šnekant apie Matt, gal kas numanot, kada jis griš?

Na siaip apie ji dabar mazai ka girdeti. Is to ka as zinau nieko sensacingo nepasakisiu - manau sio momentu visi laukia jo grizimo pries WMXXIV, kad speti atgaivinti programa su MVP del US dirzo artejanciame PPV.

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
MVP tikrai gabus talentas ...tikuosi ateityje pamatyti ji SU WHC TITLE ON RAW

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
0
Anksčiau man jis kažkaip nelabai patiko, bet dabar kažkaip atrodo labiau stengtis pradėjo, tai gi aš dabar į jį visai kitaip žiūriu

NEWTAS

Baltas diržas

• Naujokai
0
MVP entrance geras, o siaip tai man jis nei patinka nei nepatinka

deep

1000

• Naujokai
0
Ne į temą
Laimejo MVP US titula viskas lyg normalei nuejau i http://www.wwe.com/s...tars/smackdown/ ziuriu kad nuotrauka MVP (bet aprasymas Benjamin) :) o jis laimejo titula praita penktadieni

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-03-24, 20:26

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0