Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

UnFormat

Temoje atsakymų: 49

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąkoltasXxX, May 17 2007, 04:34 PM, pasakė:

1. del daugumos dalyku kalti zhydai, paglavokite vien dabar didziausiu firmu vadovai yra zhydai , kas butu jai ne ju apmazhinimas 3 reicho metais.
2. shaly turi sudaryt tik tos rases pilieciai , ar jus patys noretumet kad privaziuotu visokiu chiurbanu ir cia idrbtu uzh mazhesniu atlyginimus ir is vietiniu atimtu darba

As aisu esu priesh visus smurtus ir pns, nesigink kad komunizme to nebuvo , komunizmas buvo lygiai tokia pat baisi valdymo sistema , su sugadinta ekonomikos sistema. Visi shaliu uzgrobimai ssrs buvo netiesiogiai o pasirasinejant neaiskias sutartis ir ishtaikant momenta kai tuo metu pasaulyje vyko kas nors svarbaus, kad neatkreiptu demesio kitos shalys. Taigi abi valdymo sistemos veike panasiai tik ssrs ne taip tiesiogai viska dare. ir seip nemegstu tik zhydu ir islamieicu
1. Tai ka mum dabar daryt kad zydai protingesni uz mus ir sugeba kontroliuoti pinigus.
2. Musu salyje to dar ilgai nebus, mes pas mus pigu darbu imam mes patys, anglijoje tiesiog patogu moketi centus mums, lietuvoje centus gaunam mes. Beto anglijoje nedarbingumo procentas nera didelis =]

As nekalbejau kaip rusai valde sali, as kalbejau apie komunizmo ideologija, kuri is pamatu nebuvo nematyta griauti. Salis grobe valdininkai o ne komunizmas. Nacizmas jau nuo pat pradziu buvo nukreiptas uzimti visa pasauli ir isvalyta pasauli nuo kitos rases tautu.... zodziu manau beprasme diskusija, ir wisa ka cia rasom yra offtopicas xD jeigu dar bus norinciu reikstis prasom, as savo argumentus uz ir pries pasakiau. Dabar turbut isikisiu tik patikslinti koki teiginy xD

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"(nenugincijamas faktas kad ssrs nuzhude dvigubai tiek zmoniu nei vokietija)"

"SSRS turejo keturgubai daugiau zmoniu todel ir nuzude tokiu santykiu."

Noreciau skaiciu, apie kuriuos kalbat: per pus daugiau, 4 kartus daugiau nuzhude SSRS - norechiau bent milijono tikslumu, kiek kurie nuzhude savo egzistavimo laikotarpiu tokiais skaiciavimais:
1. Skaiciuojant vidurki vieniems metams
2. Skaiciuojant bendra suma

nes man sie skaiciai prasilenkia su atmintimi...

p.s. Koltas, tu lygiai taip pat kaip zhydu nekenti ir tautiechiu ajrijoje?:)

Nuotrauka
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
100milijonu - 200milijonu , as tike bent zinau .

p.s. nereikia pizdavotis :)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąSkorpio, May 17 2007, 04:41 PM, pasakė:

"(nenugincijamas faktas kad ssrs nuzhude dvigubai tiek zmoniu nei vokietija)"

"SSRS turejo keturgubai daugiau zmoniu todel ir nuzude tokiu santykiu."

Noreciau skaiciu, apie kuriuos kalbat: per pus daugiau, 4 kartus daugiau nuzhude SSRS - norechiau bent milijono tikslumu, kiek kurie nuzhude savo egzistavimo laikotarpiu tokiais skaiciavimais:
1. Skaiciuojant vidurki vieniems metams
2. Skaiciuojant bendra suma

nes man sie skaiciai prasilenkia su atmintimi...

p.s. Koltas, tu lygiai taip pat kaip zhydu nekenti ir tautiechiu ajrijoje?biggrin.gif

realiai tiksliu duomenu buti negali, as tik pateikiau logiska fakta kas SSRS turejo daugiau kareiviu, resursu, gyventoju negu SSRS. Skaiciaus apytikrius stengsiuosi istraukti, jei rasiu butinai papostinsiu.
beto apie pilieciu/kareiviu zudymus tiesiog neturiu nuvokos nes neminima knygose, o archyvose pasiknisti gana kebloka, taigi cia gal ir suklydau sakydamas. O imant daugiau nuzude priezastis labai elementarios: 1.Vokietijos kariuomene demoralizuota del absurdisku hitlerio isakymu 2.Rusai dare daugiau puolimu 3.Vien berlyno sturmas pareikalavo milzinisku auku, kai kiekviena diena neziurint buvo bombarduojama katiusomis, nes vokieciai bande sukurti iliuzija kad ju kareiviu yra daugiau negu rusai mano.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąkoltasXxX, May 17 2007, 07:49 PM, pasakė:

100milijonu - 200milijonu , as tike bent zinau .

p.s. nereikia pizdavotis :)
saltinis?

As tau pakopijuosiu, ka wiki sako:
Stalinas (na cia tingejaw kitu ieskot, bet visi suprantam - prie jo 90%+ mirchiu padaryta):

"Regardless, it appears that a minimum of around 10 million surplus deaths (4 million by repression and 6 million from famine) are attributable to the regime, with a number of recent books suggesting a probable figure of somewhere between 15 to 20 million. Adding 6-8 million famine victims to Erlikman's estimates above, for example, would yield a figure of between 15 and 17 million victims. Pioneering researcher Robert Conquest,[40] meanwhile, has revised his original estimate of up to 30 million victims down to 20 million. Others, however, continue to maintain that their earlier much higher estimates are correct.[41]"

Hitleris:
"Between 1939 and 1945, the SS, assisted by collaborationist governments and recruits from occupied countries, systematically killed somewhere between 11 and 14 million people, including about 6 million Jews,[32] in concentration camps, ghettos and mass executions, or through less systematic methods elsewhere."

TAIGI, ISHVADOS
1. Nors ir pataikei, kas daugiau sumoje, prasimetei, kas daugiau per vienus metus nuzhudo.
2. Hitleris, paskajchiuojant mirchiu skaiciu metams nuzhude daugiau zhmoniu, o tai rejshkia, kad jej ilgiau butu ishsilaikes valdzhioj (bent tiek pat kiek stalinas) - butu ir nuzhudes daugiau nei stalinas. Palygink skaicius: 31 metai valdzhioje vs 6 metai valdzhioje. Paskajchiuok vidurki, ir permastyk savo apgailetina logika.
3. Tavo zhinios apgailetinos - paklaida siekia 1000%, ivardinant tixlia suma.
4. I tavo bet kokius pasisakymus aukshchiau esanchia tematika galima nekrejpti demesio, del to kad zhinios ne kokios.

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
aaa, as irgi wiki tik db paziurejau xD o seip gal kam is rkka.ru idomios sudetis armijos? xD xD

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
istorijos mokytojos shaltinis ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Jin Kazama

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kvaila kalbeti apie Pasaulio buvusias nelaimes.Geriau kalbam apie Nostradamo pranasystes,kurios kaip tik siuo metu ir pildosi.Ka manot?

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu ka, einu mokytis istorijos, ryt rasau kontra. Gaila nelabai temos atitinka :)

PS: Jin kazama, naujas topicas gal?

Jin Kazama

Baltas diržas

• Naujokai
0
Zinoma

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
aaaam jim kazama tu norejai pasakyt kad kvaila yra kalbeti istorinemis temomis? xD

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Griztant prie temos - kuo skirasi gotas nuo emo? Tipo emo pjaustosi ir pan. o gotai ne?

Jin Kazama

Baltas diržas

• Naujokai
0
Atvirksciai,emo neturi pjaustytis.Jie is viso,kazkokie mutantai.Neaisku del ko,bernai maudosi vienoj vonioj,laizosi.WTF?Gotai to nedaro.O siaip emo yra panku ir gotu misinys

koltasXxX

• Išbaninti
0
nebutinai visi gejai, bet linke y depresija buna ir pns
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąJin Kazama, May 18 2007, 12:10 PM, pasakė:

Atvirksciai,emo neturi pjaustytis.Jie is viso,kazkokie mutantai.Neaisku del ko,bernai maudosi vienoj vonioj,laizosi.WTF?Gotai to nedaro.O siaip emo yra panku ir gotu misinys

Žiūriu, kad tu visiškai nežinai, nei kas yra emo, nei gotas:) tik tavo paskutinis sakinys yra teisingas, kurį galima rasti wiki:)
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąRazieL_, May 20 2007, 11:04 PM, pasakė:

Žiūriu, kad tu visiškai nežinai, nei kas yra emo, nei gotas:) tik tavo paskutinis sakinys yra teisingas, kurį galima rasti wiki:)
Shis postas tas pac kas pvz mano shis postas: Vince Russo, as taves nemegstu. Ziuriu tu prastai bookini... Suvokimo, ko nori jusu kompanijos zhiurovas neturi net bendro:)
Trumpai tariant - zmogus chia neskaito..
Tik prieshingai nei Vince Russo, pasirinkimo laisves jis neturi:)

Nuotrauka
Nuotrauka

RazieL_

• nMo nariai
0
Įtariu, kad jis vistiek į jį atrašys, nes žmogus yra toks, kad būtinai gins savo nuomonę, taigi, man įdomu būtų išgirsti platesnę jo nuomonę:)
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąRazieL_, May 21 2007, 05:51 AM, pasakė:

Įtariu, kad jis vistiek į jį atrašys, nes žmogus yra toks, kad būtinai gins savo nuomonę, taigi, man įdomu būtų išgirsti platesnę jo nuomonę:)
Na as tai daugiau manaw, kad jis atejo, pashiukshlino, o dbr mintyse mus pasiunte nx, nes jauchiasi auka:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
taigi jis banned :)

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Mano nuomone,forsai ir kt.nzn normalus turi stiliu ir t.t bet emo...reikia tokiam psihiskai sedusiam,but kad "nueit" i ta stiliu ir visiem skutis ,man tas blgoai ir t.t..mano nuomone tokia,butu valia iszudyciau visus

koltasXxX

• Išbaninti
0
pagal mane dauguma kalba apie emo, tik paziureje the emo song :)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

RazieL_

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąGhZ, May 21 2007, 11:12 AM, pasakė:

Mano nuomone,forsai ir kt.nzn normalus turi stiliu ir t.t bet emo...reikia tokiam psihiskai sedusiam,but kad "nueit" i ta stiliu ir visiem skutis ,man tas blgoai ir t.t..mano nuomone tokia,butu valia iszudyciau visus

aš tj daug pvz emo panų pažįstu, galiu pasakyt, kad dauguma tik tokį stilių, kaip subkultūrą daro, t.y. tik išvaizdą. čia tik mažumos tokių psichiškai nesveikų:)
Nuotrauka

Road dog

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąRazieL_, May 16 2007, 07:12 PM, pasakė:

šiuolaikinis jaunimas - skinai, forsai? :P tik jie visų neformalų nemėgsta atrodo:)

Turiu su tavim nesutikti, emo yra nemegstami visu, tiek metalu tiek skinu,tiek forsu :) ash nu patc kaip link metalu tai nenoreciau sutikt su tavim :D , beto emo patys kalti.

RazieL_

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąRoad dog, May 22 2007, 06:10 AM, pasakė:

Turiu su tavim nesutikti, emo yra nemegstami visu, tiek metalu tiek skinu,tiek forsu :P ash nu patc kaip link metalu tai nenoreciau sutikt su tavim :) , beto emo patys kalti.

am. aš ne dėl emo. aš dėl pankų pvz. ir šeip, dėl metalų, tai čia labiau įsigilint reik. jeigu metalas fašis, tai aišku, jis nemėgs emo, bet jeigu metalas nėr fašis, tai jam jokio skirtumo nebus. tas pats ir su panku - daxuja emo sėdi galeroj ir jiems nieko:) sharp'ams irgi px ant emo. taipkad tie emo nėr tokie nekenčiami, kaip tau gali atrodyt;) man tj jokio skirtumo ar emo ar ne žmogus, tegul būna kas nori. tiesiog bendrauju su tokiais emo, kurie nesipjausto, nedepresuoja ir t.t., o į tuos kitus tiesiog nekreipiu dėmesio:)
Nuotrauka

Road dog

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nu matai chia jej del tikru subkulturu tai tokiu rimtu yra tikrai mazhokai, nes tai ne tik rubu stilius bet ir gyvenimo budas, o del emo tai ka ash zhn... verksniai, mano draugas turejo linksma pokalbi su emo. :P nu zhvengem tai ilgai

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0