Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-07-03, 19:42
Sapsint0, 2009-07-02, 23:23, pasakė:
Kadangi ši tema guli skiltyje "Anger Management" kuri, kaip aš suprantu, būtent ir yra skirta "maišymui su šūdais" ir pnš; tavo pasipiktinimas man yra nesuprantamas.
2009-07-03, 22:07
Sapsint0, 2009-07-03, 20:56, pasakė:
Net jei tai ir anger managemenet, ar būtina maišyti su šūdais niekuo nenusikaltusį forumą?
I don't think so...
O anger managemente nariai parodo savo tikrąjį veidą
Tavo nesupratimo nesupratimas liko nesuprastas.
Koks skirtumas, "ar būtina" ? Nebūtina pvz eiti čia ir bambėti, kokie mes visi gyvuliai ir kaip kažkuris mūsų adminas tave ar dar ką nors nuskriaudė, tai kodėl taip darai? Jei niekam neužkibęs tas forumas būtų, tai niekas nieko ir nebūtų sakęs, jei yra tokia tema, kur galima išlieti negatyvias emocijas, kad ir ne itin pagrįstas, why not?
Taigi "think" iš naujo.
Čia yra internetas. Kokį kas nori, tokį "veidą" ir "rodo".
2009-07-31, 17:56
2009-07-31, 18:34
Goldberg, 2009-07-31, 18:56, pasakė:
2009-07-31, 19:08
Goldberg, 2009-07-31, 18:56, pasakė:
"Inteligentas" atsirado Kokių tu čia moralės normų aukštų ieškai? Kas čia tau - bažnyčia? Pavaikščiok tu gal po kitus forumus, kur visokios nesąmonės 24/7 darosi, visokie mažvaikiai rašinėja ką tik nori ir t.t. Pavaikščiok tu po internetą ir palygink. Vieną temą čia surado, kuri pora kartų į metus apskritai aktyvi tampa ir dažniausiai tik dėl tokių verksnių kaip tu ir skundžiasi - moralizuot bando kažką. Pasilaikyk gal savo "kilnias" mintis sau, ŽMOGAU. Juoktis daugiau nieko iš tokių pareiškimų.
2009-08-01, 16:39
Valhalas, 2009-07-31, 20:08, pasakė:
Lyncaz, beje as tau neliepiu iseiti is sio forumo tiesiog norejau bent kazkiek ykresti proto tokiem kaip Valhalas .Tavo nuomone as gerbiu ir malonu kad bent tu atrasiai y mano posta nebandydamas manes yzeist. Tiesiog nesinori kad kiti taptu tokie kaip jis. Yra siame forume ir neblogu zmoniu esu su keletu bendraves pagrindinis administratorius visai malonus kiek matau ir tave butu galima prie ju priskirti. Taigi sekmes tau .
2009-08-01, 16:47
Goldberg, 2009-08-01, 17:39, pasakė:
Lyncaz, beje as tau neliepiu iseiti is sio forumo tiesiog norejau bent kazkiek ykresti proto tokiem kaip Valhalas .Tavo nuomone as gerbiu ir malonu kad bent tu atrasiai y mano posta nebandydamas manes yzeist. Tiesiog nesinori kad kiti taptu tokie kaip jis. Yra siame forume ir neblogu zmoniu esu su keletu bendraves pagrindinis administratorius visai malonus kiek matau ir tave butu galima prie ju priskirti. Taigi sekmes tau .
And I sure don't give a damn about you Neturi ką atrašyti tai taip ir sakyk. Pats matai, kad nesąmonių prirašei ir vaidinti "subrendusį" tavo atveju jau per vėlu. Pabandyk paneigti, bent vieną teiginį, kurį numečiau tavo pusėn pirmiausiai prieš nusiplaudamas rankas, tada pažiūrėsim kas teisus, o kas ne. Pats pirmasis su pirmuoju žodžiu parodei, kad laikai save daug aukštesniu už bet kurį iš šio forumo narių, o tikriausiai ir apskritai daugumą žmonių, kas automatiškai padaro tave dviveidžiu egoistu. Sėkmės sapnuojant, "žmogau."
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0