Aloyzas, 2008-11-04, 21:37, pasakė:
Vadini mane mazu nors tik metais viresnis esi.Kas is tos kokybes jei useriu nera.Del taisikliu tai ir pwr taisikliu buvo ir geru.Mano saitas yra pradedantiesiems dometis wrestlingu.netoks kajp nmo.Ir nevarikit ant tu kurie dar ti pradeda dometis ir paraso kanors netaip.Nori pasakit tu tajp nerasei.
Oi man ta frazė jau iki gyvo kaulo įkyrėjusi... NE! Nerašiau! Savo post'us nMo visus pirmus galiu nukopint, ir galiu pasakyt, kad mažai tenusišnekėdavau. Aišku čia dar faktorius yra, kad prieš tai lankiausi PWR apie pusmetį ir ten kažko sužinojau. Bet tai ne esmė, nes ten irgi stengdavausi nenusišnekėt. Esmė tame, kad jei kažko nežinai - nerašai. Simple as that. Ilgai skaitaisi, mokaisi, savo žinias gilini, o tik po to jau pats gali bandyt reikšti savo nuomonę, nes be pirmos dalies, tavo nuomonė kaip ir bevertė ir neįdomi. O bėda tame, kad visi tipiniai PWR nariai ir pasižymėjo tuo - lad rašydavo ką papuola, kur papuola. Šnekėdavo apie dalykus, kuriuos pirmą kart girdi, tačiau bandydavo to neparodyt. O ir šiaip, snogdaunas. Comon, jei tu einu jau nebe į pradines klases, reiškia turi būti retarted, kad taip parašytum.
Dėl to pavadinimo mažu, tai nei man įdomu, kiek tau metų, nei ką. Tiek kad iš rašysenos akivaizdžiai matau, arba esi mažas, arba esi retard.