Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Lietuvos PW forumai

Temoje atsakymų: 185

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-11-04, 22:32, pasakė:

Nu nebesusilaikysiu ir pasakysiu aiškiai:
Eeeeeiiiiik durneli tu mažas. Populiarumas nelygus kokybei!!! Tai tas pats kaip, Kodėl Jono lūšninė parduotuvė Vilniaus centre sėkmingesnė, nei Petro tvarkinga parduotuvė kaimo kampely? Duhhh. I dunno, maybe todėl, kad ten daugiau žmonių? Taip kad kodėl PWR turėjo daugiau narių? Duhhh... Gal todėl, kad ten nėra taisyklių ir viskas yra leidžiama? Tiesiog apmastyk tai bent kartą.

O dėl to tavo vargano web'o, tai nežinau, sėkmės tau su juo, patark nariams iš kur snogdaun'ą parsisiųst...

Ne į temą
Bottom siuo postu manau tu viska issakei ka visi NMO nariai norejo pasakyt :)

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąImpact, 2008-11-04, 21:39, pasakė:

Ne į temą
Bottom siuo postu manau tu viska issakei ka visi NMO nariai norejo pasakyt :)
Nmo norejo tik pasisaipiti s ww.bottom irgi nieko gudro nepasake mazvaikiu man isvadino nors pats neka viresnis :)

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 21:45, pasakė:

Nmo norejo tik pasisaipiti s ww.bottom irgi nieko gudro nepasake mazvaikiu man isvadino nors pats neka viresnis :)

Ne į temą
Nesuprantu ko tu nori..? Eik tada ir sėdėk savo tam apgailėtinam forume čia ne floodines.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-11-04, 21:53

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 21:37, pasakė:

Vadini mane mazu nors tik metais viresnis esi.Kas is tos kokybes jei useriu nera.Del taisikliu tai ir pwr taisikliu buvo ir geru.Mano saitas yra pradedantiesiems dometis wrestlingu.netoks kajp nmo.Ir nevarikit ant tu kurie dar ti pradeda dometis ir paraso kanors netaip.Nori pasakit tu tajp nerasei.
Oi man ta frazė jau iki gyvo kaulo įkyrėjusi... NE! Nerašiau! Savo post'us nMo visus pirmus galiu nukopint, ir galiu pasakyt, kad mažai tenusišnekėdavau. Aišku čia dar faktorius yra, kad prieš tai lankiausi PWR apie pusmetį ir ten kažko sužinojau. Bet tai ne esmė, nes ten irgi stengdavausi nenusišnekėt. Esmė tame, kad jei kažko nežinai - nerašai. Simple as that. Ilgai skaitaisi, mokaisi, savo žinias gilini, o tik po to jau pats gali bandyt reikšti savo nuomonę, nes be pirmos dalies, tavo nuomonė kaip ir bevertė ir neįdomi. O bėda tame, kad visi tipiniai PWR nariai ir pasižymėjo tuo - lad rašydavo ką papuola, kur papuola. Šnekėdavo apie dalykus, kuriuos pirmą kart girdi, tačiau bandydavo to neparodyt. O ir šiaip, snogdaunas. Comon, jei tu einu jau nebe į pradines klases, reiškia turi būti retarted, kad taip parašytum.
Dėl to pavadinimo mažu, tai nei man įdomu, kiek tau metų, nei ką. Tiek kad iš rašysenos akivaizdžiai matau, arba esi mažas, arba esi retard.
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 21:45, pasakė:

Nmo norejo tik pasisaipiti s ww.bottom irgi nieko gudro nepasake mazvaikiu man isvadino nors pats neka viresnis :?

Tai gal rašysi ne kaip mano brolis?? Vyresnis! Pasišaipyti! Apie "sugatvintus" žodžius net nekalbu.

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0
as isvis atejas i sia tema norejau kad jus nesisaipitumet is ww. tajp ir parasiau.bet ne jus saipotes.nieko nerasikit apie ww ir as nieko nerasisiu sio

Šį pranešimą redagavo Aloyzas: 2008-11-04, 22:07

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 22:03, pasakė:

as isvis atejas i sia tema norejau kad jus nesisaipitumet is ww. tajp ir parasiau.bet ne jus saipotes.nieko nerasikit apie ww ir as nieko nerasisiu sio

Jei Bottom už tave vyresnis metais tai jam 11 arba 12. And that's the bottom line cuz SmS said so!

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-11-04, 22:21, pasakė:

Jei Bottom už tave vyresnis metais tai jam 11 arba 12. And that's the bottom line cuz SmS said so!
na vel pradedi.ko tu nori is manes.man 15

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 22:22, pasakė:

na vel pradedi.ko tu nori is manes.man 15

Noriu sužinot ,ar tau 10, ar tu retard kaip bandė spėt Bottom.

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-11-04, 22:26, pasakė:

Noriu sužinot ,ar tau 10, ar tu retard kaip bandė spėt Bottom.
what nu nebenusisnekek SmS kokia tau is to nauda

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 22:34, pasakė:

what nu nebenusisnekek SmS kokia tau is to nauda

Atsakyčiau, jei mokėtum klausiamojo sakinio gale padėti klaustuką.

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-11-04, 22:51, pasakė:

Atsakyčiau, jei mokėtum klausiamojo sakinio gale padėti klaustuką.
nebeflodink geraj.Butciau moderas tau ispejima duotciau

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 22:56, pasakė:

Cia Anger skiltis, taisykliu galima nesilaikyti

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 22:56, pasakė:

Būčiau tavo motina tai tave pas lietuvių kalbos mokytoją nusiūsčiau.

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-11-04, 23:34, pasakė:

Būčiau tavo motina tai tave pas lietuvių kalbos mokytoją nusiūsčiau.
Prikibai dabar prie man rasto.Nu nesvarbu nieko neberasau nes matau Niekas ce nesigaus.durniu laivas

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 23:48, pasakė:

Prikibai dabar prie man rasto.Nu nesvarbu nieko neberasau nes matau Niekas ce nesigaus.durniu laivas

Man patinka kai žmonės kaltina kitus dėl floodo ir tuo pat metu bando savo "paskutinį žodį" visur be jokio reikalo įkišt ;D Be to, kadangi tavo post šiam atvejui daugiausia yra, tai jeigu čia durnių laivas - tu jo kapitonas.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 20:03, pasakė:

Dude, tavo to WūrldWryeštling niekas nezinojo kur tu cia nepradejai reikstis :D aplamai tokio juokingo padaro jau seniai nemaciau. Is esmes turbut atejai cia pareiksti kad toks saitas egzistuoja :D

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 18:41, pasakė:

REKLAMA
beto +20% warn uz reklama ne tam skirtoje vietoje :)

Have a bad day.
Skorpio.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-11-08, 12:06

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Aloyzai ka tu bandai apgaut. Man 12 metu ir as rasau normaliau uz tave. O tu sakai, kad tau 15 ir tu sitaip rasai. Anyway jei tau ir 15 tai tikrai turetum ismokt normaliai rasyt, o ne kaip mazvaikis.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 21:37, pasakė:

Vadini mane mazu nors tik metais viresnis esi.Kas is tos kokybes jei useriu nera.Del taisikliu tai ir pwr taisikliu buvo ir geru.Mano saitas yra pradedantiesiems dometis wrestlingu.netoks kajp nmo.Ir nevarikit ant tu kurie dar ti pradeda dometis ir paraso kanors netaip.Nori pasakit tu tajp nerasei.
As tavimi detas patyleciau,nes cia "useriu"pakankamai kas is to kad cia butu ju labai daug ir durnu kaip dabar games.lt raw diskusijose???P.S.tie kas pradeda tikrai gali cia buti jei nefloodins ir nerasys tokiu temu kaip "ar matet vakar per BTV...", o bus naujoku vietoje viskas bus jiems gerai.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Muhahaha ,Azloyzai, ;) tu tikras juokdarys ;) ;)
Sakai tavo forumas pradedantiesiems? Tik idomu ,ka ten tie pradedantieji ismoks? Siaip gyvenime yra 'read and learn' ,o ne 'write shit and learn'. O tas sarasas tai is vis...sakai atsiunte tau toki? Idomu ,kas per kvailys ji sudare...Net negali surasyt visu WWE main-eventeriu. Pats negali sudaryt? Nedaryk gedos penkiolikmeciams ,abeli!

Sapsint0

Baltas diržas

• Naujokai
0
Perskaičiau visą temą ir rankos nesusilaiko neparašusios atsakymo į šią temą.

Pasižiūrėkit į savę. Perskaitykit šią temą nuo pradžios, ar pastebit kaip jūs elgetės? Kaip laukiniai? Man jūs labai panašūs į Liūtus, jei atėjo prie tavo patelės kitas, jį visais įmanomais būdais reikia nuvyti, tačiau, TAČIAU nepagalvojat apie pozityvią pusę. Negi negalima draugiškai? Be pykčio reikšti savo minčių? pvz.: Vietoj to, kad eilinį kart parašytumėt "Eik tu tas poll'as ten išvis šūdas kažkoks, o adminas debilas vapšė", jūs galėtumėt parašyti kaip nors gražiau, be įžeidinėjimo.
Nesakau, temoje buvo pora protingų postų, tačiau dauguma kvailų postų išėjo iš svarbių forumo asmenų kas mane labiai nustebino.
Jūs nepernešat tų jūsų vadinamų mark'ų (Kas priminsiu išvertus iš anglų kalbos yra žymė)-lol?-, tačiau nepagalvojat, kad kažkada patys buvot "sušikti" synos ar batistos fanai. Šie resleriai dirba savo darbą. Jūs pavyzdžiui pagalvojat, kokia fanų auditorija turi syna? Kaip manot, kodėl šitas forumas taip ir neperlipa 1000 vartotojų ribos? Priminsiu, kad PWR buvo virš 4500 vartotojų. Aišku dabar man pisit protą, kad svarbu ne kiekybė, o kokybė, tačiau be kiekybės nėra ir kokybės. Get it and live with it :mellow:
Tiesiog siųlau apmastyti savo išsireiškimus ir galbūt padaryt išvadas.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na paklausiu ir cia - jei nesidomi wrestlingu, kam esi sio "reslingo" forumo narys? ;)
p.s. as asmeniskai, kad ir kas bebuvo anksciau, esu uz draugiskus santykius. Tuo paciu noreciau priminti, kad vienos blogos puses nebuna :mellow: Kad ir siuo atveju - ar tamstele eidamas per visur ir pildamas purva ant musu, bei rasydamas propagandinius postus paciu jauciates teisus? Ar taip suvokiate "gyvenikime draugiskai" fraze? :)

Cia tas pats, kas as nueiciau i Zaliosios Mirties fanu tribuna, ir pradeciau aiskint: "argi negalime gyventi draugiskai? Mes noretume, bet jus tiek sudo esat primale... Galvojat tik Zalgiris geri? Kartais geriau ne kokybe, o kiekybe, geriau daugiau laimeti Taurei, nei maziau Eurolygoj.. Pazekit i savo, Zaliosios mirties, vadovus - juk jie loxai, pravardziuoja musu vadovus.. Sakau, noretume sugyventi, nu bet jus is vis nemastot, ir paziurekit kokias nesamones snekat.."

Kaip manai, normalu? :) Sveiko proto zmogus tokiu nesamoniu nesneketu ten.. Nes viskas paprasta - nepatinka, nematai noro cia buti - ir eini is cia.. Kam cia sedi, a? Jei cia taip blogai, m?

Nuotrauka
Nuotrauka

Sapsint0

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nes noriu dalyvaut NME, anyway, jeigu tu kabinies prie mano reslingo, nors aš rašau kaip man patinka, aš prisikabinsiu prie tavo žaliosios mirties, kai dauguma papratę ją vadinti tiesiog GDV. Esmė ta pati, bet požiūris skiriasi, argi ne?
Niekur nesakiau, kad nesidomiu reslingu, tiesiog nežiūriu į jį rimtai, skirk šias dvi frazes, Btw purvą pradėjau drapstyt dėl asmeniškumu, nes vienas iš šio forumo administratorių kai dar nebuvau nei PWR ar MF narys, o tiesiog norėjau paklausti kelių dalykų apie konsoles mane išvadino tokiais žodžiais, kad net anger managemente nenoriu jų sakyti. Aišku supratot kas tas adminas, dabar sakys to nebuvo, labai gaila, kad per skype persirašymą nebeliko history...

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSapsint0, 2009-07-02, 21:22, pasakė:

aš prisikabinsiu prie tavo žaliosios mirties, kai dauguma papratę ją vadinti tiesiog GDV.
Nesnekam ko nezinom :mellow: Zalioji mirtis nera GDV.
Zalioji mirtis - GD (oficiali fanu grupuote kaune)
GDV - Green Death Vilnius (cia jau Zalgirio fanai is vln)
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Sapsint0

Baltas diržas

• Naujokai
0
My bad, sedėdamas ltpride lygos čatuose papratau vadint GDV...

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0