Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Lietuvos PW forumai

Temoje atsakymų: 185

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
geez niekas taip nesake, tiesiog yra buku ir nesuprantanciu zmoniu su kuriais neturiu noro "draugiskai" sneketi, cia internetas po velniu as ir neturiu buti draugiskas, mes ateiname cia ne draugauti manau ir tersti temu offtopicu, o protingai padiskutuoti. Kokia nepagarba, objektyvi nuomone nera nepagarba :?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 19:00, pasakė:

Jus cia ant worldwrestling nevarikit.Nmo pradzioje tkriausiai irgi neviskas buvo tvarkoj tikriausiai.Sutinku padariau klaidu.Bet nevaidiniki tokiu kietu patis klaidu irgi padarot.Mane siutina jusu nepagarba kitiems forumams,varimas ant ProWrestling.lt . Gal jus ir dominuojate lt wrestlingo forumuose bet atmosfera ce tikrai nedraugiska, viena pasiklausius kad jus savo narius vadinat "siukslem".

Dominavimas čia niekam nerūpi ir šiukšlėmis niekas nieko nevadina, taip kad didžiąja savo post'o dalimi nusišnekėjai gana riebiai :?
P.S. Negi tik tam prisireginai, kad parašinėt kokie visi blogi čia? :?

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 20:00, pasakė:

Jus cia ant worldwrestling nevarikit.Nmo pradzioje tkriausiai irgi neviskas buvo tvarkoj tikriausiai.Sutinku padariau klaidu.Bet nevaidiniki tokiu kietu patis klaidu irgi padarot.Mane siutina jusu nepagarba kitiems forumams,varimas ant ProWrestling.lt . Gal jus ir dominuojate lt wrestlingo forumuose bet atmosfera ce tikrai nedraugiska, viena pasiklausius kad jus savo narius vadinat "siukslem".

Visiskai nesutinku. Man cia atmosfera labai draugiska. O jai ir pavadino siuskle tai ne del nieko, reiskia kazka jau padariai, kad siuksle vadina.

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-11-04, 19:49, pasakė:

geez niekas taip nesake, tiesiog yra buku ir nesuprantanciu zmoniu su kuriais neturiu noro "draugiskai" sneketi, cia internetas po velniu as ir neturiu buti draugiskas, mes ateiname cia ne draugauti manau ir tersti temu offtopicu, o protingai padiskutuoti. Kokia nepagarba, objektyvi nuomone nera nepagarba :?

Tu cia manes buku nevadink.Sutik su tuo kad nmo varo ant kitu forumu jeigu norit ww gali irgi varit anr nmo.Mes tik atsikirsim.Visdelto siulau jum smarkiai keisti savo poziuri.

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąImpact, 2008-11-04, 19:57, pasakė:

Visiskai nesutinku. Man cia atmosfera labai draugiska. O jai ir pavadino siuskle tai ne del nieko, reiskia kazka jau padariai, kad siuksle vadina.
Man kitaip atrodo.varot tik ant kitu.Ant prowrestling.lt varet.nors jie slauke daug daugiau useriu negu jus.varot dabar ant ww.net nesuprantu galima bendrauti normaliai nesikisant vienas i kitu reikalus.taj ne reike variti vieniems ant kitu.

Valhalas prisiregistravau cia dar pries sukuriant savo foruma.

Šį pranešimą redagavo Aloyzas: 2008-11-04, 20:06

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 21:00, pasakė:

Man kitaip atrodo.varot tik ant kitu.Ant prowrestling.lt varet.nors jie slauke daug daugiau useriu negu jus.varot dabar ant ww.net nesuprantu galima bendrauti normaliai nesikisant vienas i kitu reikalus.taj ne reike variti vieniems ant kitu.

Mes gi nesakom, kad kiti LT PW forumai yra š. Mes apie juos tiktai taip diskutuojam. Tiesa tu cia rimtai uzsireginai, kad pamokslaut mum ir sakyt kokie mes negeri ?

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 20:00, pasakė:

Aš turėjau galvoje dabartinį prisijungimą (+ datą blogai truputį pažiūrėjau) :? Nes nieko dabar niekur kitur dar nepapostinai ir iškart į Anger Management puolei.

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2008-11-04, 20:23

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-11-04, 20:21, pasakė:

Aš turėjau galvoje dabartinį prisijungimą (+ datą blogai truputį pažiūrėjau) :? Nes nieko dabar niekur kitur dar nepapostinai ir iškart į Anger Management puolei.
Nea ,tiesiog googlej jieskojau kitu lt wrestlingo forumu ir atradau sia tema ten tada ivejas pamatciau kad varot ant prowrestling.lt pradejau jieskot ar nevaro an ww.seip nebesneku apie nmo.nieko sia tema neberasisiu nebent vel prisikabinsite prie ww.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 17:58, pasakė:

Tu cia manes buku nevadink.Sutik su tuo kad nmo varo ant kitu forumu jeigu norit ww gali irgi varit anr nmo.Mes tik atsikirsim.Visdelto siulau jum smarkiai keisti savo poziuri.
gerai nesubrendes kolega, tu dabar pats siulai "varyti" ant to jusu forumo? [kurio as nezinau... dumb me], kuom jus atsikirtinesit? isvadinsit mus visus asilais, del to kad kazkuris musu narys pasakys kad biografijoje padarete klaidu? :? deja mielasai ne tau spresti keisti mums poziuri ar ne, poziuris yra geras, atsakingas ir disciplinuotas [o kadangi jau esu angeryje leisiu sau nusikeikt] o jeigu kas nepatinka mielai prasom valinti NACHUI is cia. :? Dekui uz demesy.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-11-04, 20:35, pasakė:

[kurio as nezinau... dumb me]

You're not alone :? Aloyzai, koks adresas jūsų saito? :?

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-11-04, 20:38, pasakė:

You're not alone :? Aloyzai, koks adresas jūsų saito? :?

***Reklama pasalinta***

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-11-05, 20:16

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Poll:

Best WWE Wrestler

Randy Orton
John Cena
Jeff Hardy
Matt Hardy
CMpunk
Umaga
Undertaker
Kane
Rey Mysterio
Evan Bourne
Brian Kendrick

:? OMG :? Kur HHH,HBK? :D Evan Bourne, Kendrick kandidatuoja? :D Gėris :D

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-11-04, 20:56

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
0
na spustelejau virsui nauji pranesimai,zvilgetelejau sia tema ir pirmam poste pamaciau citata vieno zmogelio.. jau tiek luzau.. :?

Citata

<...>P.S. gaila to snogdaun lygos paziuret negaliu...

EDIT:

Citata

Pool:

Best WWE Wrestler

Randy Orton
John Cena
Jeff Hardy
Matt Hardy
CMpunk
Umaga
Undertaker
Kane
Rey Mysterio
Evan Bourne
Brian Kendrick

OMG :DKur HHH,HBK? :? Evan Bourne, Kendrick kandidatuoja? :D Gėris :D
Jauciu koks Cena laimejo :D:D

Šį pranešimą redagavo biznieriux: 2008-11-04, 20:52

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Kazin ar kas girdejes apie si tavo foruma...
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąSmS, 2008-11-04, 20:48, pasakė:

Pool:

Pool? Wt*

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-11-04, 20:52, pasakė:

Pool? Wt*

Poll :) Čia Aloyzo saite :)

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0
nesuprantat kvailiai kad man gera darot lankidamiesi mano saite.jusu ticiojamasis parodo tik nmo nariu durnuma.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 21:02, pasakė:

nesuprantat kvailiai kad man gera darot lankidamiesi mano saite.jusu ticiojamasis parodo tik nmo nariu durnuma.

Na tai už gerą dėkot reik, o ne durniais vadint :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 21:02, pasakė:

Durnumą? Poll'ą tu darei? Matau,kad protingas esi :)

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-11-04, 21:07, pasakė:

Durnumą? Poll'ą tu darei? Matau,kad protingas esi :)
Polla nepadariau o gavau
nerades kito.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
:) Prajuokino viskas negaliu... sekmes tau su forumu, o man atrodo musu valdzia (administratoriai t.y.) nera juokesi is kitu forumu nuo... Romeo forumo pradzios? Nu zodziu jau pora metu tikrai.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 21:09, pasakė:

Polla nepadariau o gavau
nerades kito.

Ir tipo negali pakeist kandidatų? Prikolistas :)

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąLix, 2008-11-04, 21:10, pasakė:

:) Prajuokino viskas negaliu... sekmes tau su forumu, o man atrodo musu valdzia (administratoriai t.y.) nera juokesi is kitu forumu nuo... Romeo forumo pradzios? Nu zodziu jau pora metu tikrai.
Romeo forumas turejo daug daugiau registruotu nariu negu jus idomu kodel :) nors ir is jo juokates nezinau kodel

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąAloyzas, 2008-11-04, 21:13, pasakė:

Romeo forumas turejo daug daugiau registruotu nariu negu jus idomu kodel :) nors ir is jo juokates nezinau kodel
Nu nebesusilaikysiu ir pasakysiu aiškiai:
Eeeeeiiiiik durneli tu mažas. Populiarumas nelygus kokybei!!! Tai tas pats kaip, Kodėl Jono lūšninė parduotuvė Vilniaus centre sėkmingesnė, nei Petro tvarkinga parduotuvė kaimo kampely? Duhhh. I dunno, maybe todėl, kad ten daugiau žmonių? Taip kad kodėl PWR turėjo daugiau narių? Duhhh... Gal todėl, kad ten nėra taisyklių ir viskas yra leidžiama? Tiesiog apmastyk tai bent kartą.

O dėl to tavo vargano web'o, tai nežinau, sėkmės tau su juo, patark nariams iš kur snogdaun'ą parsisiųst...
Nuotrauka

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-11-04, 21:32, pasakė:

Nu nebesusilaikysiu ir pasakysiu aiškiai:
Eeeeeiiiiik durneli tu mažas. Populiarumas nelygus kokybei!!! Tai tas pats kaip, Kodėl Jono lūšninė parduotuvė Vilniaus centre sėkmingesnė, nei Petro tvarkinga parduotuvė kaimo kampely? Duhhh. I dunno, maybe todėl, kad ten daugiau žmonių? Taip kad kodėl PWR turėjo daugiau narių? Duhhh... Gal todėl, kad ten nėra taisyklių ir viskas yra leidžiama? Tiesiog apmastyk tai bent kartą.

O dėl to tavo vargano web'o, tai nežinau, sėkmės tau su juo, patark nariams iš kur snogdaun'ą parsisiųst...
Vadini mane mazu nors tik metais viresnis esi.Kas is tos kokybes jei useriu nera.Del taisikliu tai ir pwr taisikliu buvo ir geru.Mano saitas yra pradedantiesiems dometis wrestlingu.netoks kajp nmo.Ir nevarikit ant tu kurie dar ti pradeda dometis ir paraso kanors netaip.Nori pasakit tu tajp nerasei.

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0