Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Lietuvos PW forumai

Temoje atsakymų: 185

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Gal kiek ir per žiauriai pasakiau, BET aš čia kalbu iš grynai tik iš savo perspektyvos, tai yra mano asmeninė nuomonė, aš nesakau to kaip "NMO vardu bla bla bla". Juolab, kad adminu esu čia tik nuo šių metų vasario mėnesio, o tokią nuomonę apie romeo turiu susidaręs daug daug seniau.

O dėl nebeklausinėjimo - nes tai jau (rodos) buvo kalbėta kitose temose, jei nebuvo pratrinta bei, todėl, kad tu vat aukščiau esančiuose postuose gražiai paaiškinai kaip ir kas su romeo forumu, taigi daugiau apie tai klausinėt nėra reikalo.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Impaler, cia tu sudeliojai *** vietoj P W R? :thumb: Tegul uzsimena/kalba sioje temoje kiek nori, gi cia ir yra tam sukurta, kad aptarti kitus forumus Lietuvoje + cia Anger Management.

P.S. Nuimka ta raidziu kombinacija - tegul naudojasi sau i sveikata.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na jo, cia, Angeryje, turbut turetu visi jaustys free, tik aisku proto ribose, kurios mano nuomone dar nebuvo perzengtos kalbanciuju apie p w r.
p.s. Ir ta replace siulyciau nujimti. Visgi nors kaip zmogus to forumo kurejas gal ir nieko vertas, bet uz darba skatinant domejimasi PW jis vertas pagarbos.
Juolab, jej jau Impaler isreiski tik savo nuomone, tai nereiketu savo asmenine iniciatyva piktnaudziauti Admino pareigomis :thumb:

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
jep buvau uzmetes, :lol: replace'ą. :thumb:

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ha ha ha, kažkokį radau "forumą" http://worldwrestling.ucoz.com

Negaliu, juokas ima skaityti. Ypač jų WM 24 tema. Pusė postų apie tai, kada vyks mūsų laiku(lyg kas nors iš jū žiūrėjo), o likę - per kiek laiko ją parsisiuntė :)

Ar čia senai įsikūręs tas šiukšlynas? Gal yra čia jų narių? :P
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Apklausa isvis ju nereli:

Geriausia Wrestlingo Lyga
WWE
ECW
CZW
TNA
RON - ROH gal? :D lolai
PWG
NJPW

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Beje dar vienas geras dalykas, romeo forumo indexacija googleje visishkai pranyko. pakeliam bokala uz tai :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Sapoka (cia buvo kaip Tomas) rado savo naujus namus :D

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
aš tai nesuprantu kodel tie forumai vieni tarp kitu taip pykstasi. manau jog lietuwoje reiketu bent keletos wrestlingo forumu, bet aisku reikia zmoniu kurie nusimanytu apie tai ir foruma priziuretu, kad nebutu tokiu blevyzgu kaip Romeo forume ir padetu plesti zinias tokies kaip sakant 'dundukams' kurie nieko gero nežino. tie forumai turetu bendradarbiauti tik zinoma nekopijuojant info vieni nuo kitu. tai tik mano nuomone tad niekas neisizeiskite ir neuzpykite :)

Šį pranešimą redagavo Paulius: 2008-05-25, 18:55

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
nepritariu tavo nuomonei.

niekam nereik daugiau forumu, yra NMO, kur zmones nusimano ka kalba, kur tvarka yra palaikoma. plesti ziniom ir tom ziniom pateikti uztenka ir vieno forumo pilnai.

pateisinu tik vienu variantu, jeigu yra tupu vartotoju, kurie kalba nesamones, blevyzgoja ir tt buna metami lauk na ir tai tokiem kaip tik ir tiktu romeo forumas. kaip sakant atmatos ir lapausiai gali ten tarpusavy rasti kalba bendra uz nMo ribu.

viskas kas pasakyta - pasakyta IMHO. ;]

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
tupas lankydamasis tupu forume ir liks tupas :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą

Rodyti pranešimąPaulius, 2008-05-25, 21:55, pasakė:

tupas lankydamasis tupu forume ir liks tupas :D
Bet kadangi jis tupasm jis to nesupras:)

Man taip pat PILNAI užtenka tokio puikaus forumo, kaip nMo. Aišku, tas mano prieš tai minėtas šiukšlynas visiškai tinka fanboy'ams, kuriems neįdomu kitų mintys ir nuomonės, o tik jų pačių. BET, man jie netrugdo. Tegul jie džiaugiasi Batistos techniškumo iki gyvenimo pabaigos :)
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
lol pritariu tau Bottom :)

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Nu,Impaler'is zymiai per daug krastutiniskas,tarkim as manau,kad butu smagu,jei butu kitas lankomas LT PR forumas su normalia administracija,nes nors cia yra keletas zmoniu,kurie tikrai zino,ka sneka,bet atsmosfera kartais tikrai ne kokia.Kitavertus ta atmosfera labai sunku palaikyt,nes labai greit viskas gali baigtis kazkuo panasiu i romeo foruma.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąBottom, 2008-05-25, 22:02, pasakė:

Ne į temą

Bet kadangi jis tupasm jis to nesupras:)

Man taip pat PILNAI užtenka tokio puikaus forumo, kaip nMo. Aišku, tas mano prieš tai minėtas šiukšlynas visiškai tinka fanboy'ams, kuriems neįdomu kitų mintys ir nuomonės, o tik jų pačių. BET, man jie netrugdo. Tegul jie džiaugiasi Batistos techniškumo iki gyvenimo pabaigos :)
Perskaicius si tavo posta, man apie tave i galva ateina 2 zodziai: padai ir laizyti :D Labai tikiuosi, kad pirmas ispudis klaidingas ir kad cia nera tik tavo bandymas pritapti (nes siaip manau, kad kaip ir esi pritapes), juolab kad kazkada per skype rasei, kad pasiilgai PWR. As tai noreciau, kad tas forumas griztu del del 3 priezasciu:

1)griztu kazkokia konkurencija, nes dabar NMO konkurencija sudaro tik su games.lt WWE Raw diskusijomis, kurios gana populiarios, taciau ju lygis kur kas zemesnis ir as lankausi vis dar ten tik del keliu forumo senbuviu, kuriu nesinori palikti.
2)po PWR isnykimo kruva kvailu mark'u priviso i NMO, kur jiems tikrai visiskai ne vieta ir tokiu yra daug, tai vienintele is to nauda, kad e-fed'as turi daugiau kovotoju, bet PW diskusiju lygiui tai labai kenkia.
3)PWR buvo labiau off-topic forumas. Kai nesilankydavau NMO galvodavau, kad tai blogai, bet dabar kaip tik pagalvojau, jog apie wrestlinga galiu padiskutuoti cia, tai PWR visai noreciau kaip off-topic forumo, juolab kad ten buvo kruva idomiu zmoniu, kuriems wrestlingas nerupejo ir galedavai papliurpti apie viska, ka cia daryti nera jauku.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-05-26, 00:40

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-05-26, 01:40, pasakė:

Perskaicius si tavo posta, man apie tave i galva ateina 2 zodziai: padai ir laizyti :D Labai tikiuosi, kad pirmas ispudis klaidingas ir kad cia nera tik tavo bandymas pritapti (nes siaip manau, kad kaip ir esi pritapes), juolab kad kazkada per skype rasei, kad pasiilgai PWR. As tai noreciau, kad tas forumas griztu del del 3 priezasciu:

1)griztu kazkokia konkurencija, nes dabar NMO konkurencija sudaro tik su games.lt WWE Raw diskusijomis, kurios gana populiarios, taciau ju lygis kur kas zemesnis ir as lankausi vis dar ten tik del keliu forumo senbuviu, kuriu nesinori palikti.
2)po PWR isnykimo kruva kvailu mark'u priviso i NMO, kur jiems tikrai visiskai ne vieta ir tokiu yra daug, tai vienintele is to nauda, kad e-fed'as turi daugiau kovotoju, bet PW diskusiju lygiui tai labai kenkia.
3)PWR buvo labiau off-topic forumas. Kai nesilankydavau NMO galvodavau, kad tai blogai, bet dabar kaip tik pagalvojau, jog apie wrestlinga galiu padiskutuoti cia, tai PWR visai noreciau kaip off-topic forumo, juolab kad ten buvo kruva idomiu zmoniu, kuriems wrestlingas nerupejo ir galedavai papliurpti apie viska, ka cia daryti nera jauku.
Ir kaži kada gi taip rašiau? Prieš mėnėsį? 2? 3? :) Gal tada buvo kažkas užplaukę, nes šiuo metu man kaip ir nieko nebereikia iš PWR.
1) Konkurenciją matau tik OT postų skaičiuose ir lankomume, bet wrestlingo diskusijos čia 10x intelektualesnės.
2) Tegul būna tie mark'ai čia ir vystosi į smark'us. Negi tau geriau, kad jie visą laiką liktų tokie? O jei ir parašys nesąmonių čia, bus nubausti.
3) O man OT visai nereikalingas. Tingėdavau aš ten postinti. Yra ką ir įdomiau veikti.
Taigi, nieko aš čia "nelaižau" dammit... Viską visada mėgsti priimti iš blogosios pusės.

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Walleris, internete kruva forumu "apie viska", jis nebutinai turi buti PW forumas :) Tai ir parasyk savo draugeliams, kad i koki viena visi uzsiregintu, kur niekas nekontroliuoja postu ir snekekit sau i sveikata.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
PWR gris/grizta

[2008.05.04 15:47:51] Vilius/Refresh™ sako: swx
[2008.05.04 15:47:55] Vilius/Refresh™ sako: cia romas?
[2008.05.04 22:41:35] [PWR], [KKT] Everlast sako: Labas
[2008.05.04 22:41:36] [PWR], [KKT] Everlast sako: Jo
[2008.05.04 22:41:53] Vilius/Refresh™ sako: kada pwr veiks?
[2008.05.04 22:42:22] [PWR], [KKT] Everlast sako: Лфш тфьгщыу игышг
[2008.05.04 22:42:25] [PWR], [KKT] Everlast sako: Kai namuose busiu
[2008.05.18 10:10:24] Vilius/Refresh™ sako: swx
[2008.05.18 10:10:28] Vilius/Refresh™ sako: kada pwrgris?
[2008.05.18 10:10:31] Vilius/Refresh™ sako: pwr gris?
[2008.05.18 10:14:34] Vilius/Refresh™ sako: ar ne gris?
[2008.05.18 16:03:26] Vilius/Refresh™ sako: tai kada gris?
[2008.05.18 16:03:28] Vilius/Refresh™ sako: pwr?
[2008.05.18 16:03:34] Vilius/Refresh™ sako: neapsimesk kad negirdi
[2008.05.18 16:14:35] [PWR], [KKT] Everlast sako: Kai grisiu namo
[2008.05.18 16:14:43] [PWR], [KKT] Everlast sako: Vakar girtas buvau, todel neatsakiau
[2008.05.18 16:14:57] Vilius/Refresh™ sako: tai
[2008.05.18 16:14:59] Vilius/Refresh™ sako: tu jau sakei
[2008.05.18 16:15:03] Vilius/Refresh™ sako: seniau kad kai namo grisi
[2008.05.18 16:15:09] [PWR], [KKT] Everlast sako: Ir?
[2008.05.18 16:15:13] [PWR], [KKT] Everlast sako: As sanatorijuje dabar
[2008.05.18 16:33:40] Vilius/Refresh™ sako: o kada namo grizi?
[2008.05.18 17:09:21] [PWR], [KKT] Everlast sako: Po savaites

Tiesa kaip matote biski romeo veluoja , bet yra kaip yra.. manau kai gris padarys koki zmogu adminnu.. pasiilgau offtopic.. Manau mano postas bus istrintas ir as gausiu varn.. IMHO
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Nera cia uz ka gauti warn.
Taip - daugelis pasisake cia turi krastutine nuomone.
PWR rado savo nisa - zmoniu, nepasizyminciu dideliu noru dometis (ir ne su dideliu ziniu bagazu) wrestlingu, mase, ziurinti tik mainstreama ir dar dazniau tik per btv, kurie megsta varyt offtopica, kurio deka ir postu ir lankomumo skaiciumi tas forumas lenke NMO.

As jau esu pasakes, kad neprivalu gerbti Romeo uz tai, kokia jo asmenybe (as irgi nesu auksinis berniukas), ar uz jo nemokejima matyti kitos tiesos isskyrus savo tiesa, bet ji galima, ir manau nieko baisaus, gerbti uz tai, kad imasi iniciatyvos ir daugiausia (kaip suprantu) savo jegomis, sukuria tam tikrai IWC (na kad ir marku, bet vis tiek IWC) visuomenes daliai vieta reikstis (na kad ir offtopic daugiausia, kaip cia visi paminejo, bet vis tiek - reikstis).

Nematau cia tame nieko blogo, nei raidziu replacinimo kontekste nei vienas su kitu apsizodziavimo (lendant i asmeniskumus) kontekste - tu dalyku galetu ir nebuti. Ne visi gali buti tolerantiski, bet parodykim kad mes galim.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąLix, 2008-05-26, 13:06, pasakė:

Walleris, internete kruva forumu "apie viska", jis nebutinai turi buti PW forumas :P Tai ir parasyk savo draugeliams, kad i koki viena visi uzsiregintu, kur niekas nekontroliuoja postu ir snekekit sau i sveikata.
Beda ta, kad PWR off-topiceriu pasiilgstu, o grizus PWR, gal visokie cia ateje markai griztu atgal i PWR...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tai as nesuprantu - reikia offtopico, susikurkit anger skiltyje temas norimas, ir varykit i valias - cia nieks nieko nedarys :P

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-05-26, 18:11, pasakė:

Tai as nesuprantu - reikia offtopico, susikurkit anger skiltyje temas norimas, ir varykit i valias - cia nieks nieko nedarys :P
Tai bet zmoniu tu paciu tai nera....

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
na tarkim pabegs, hm na paiimkim Bottom koks tolkas jam begti jeigu ir cia gali puikiai padiskutuoti. Mes vadinames WRESTLINGO forumu o ne APIE VISKA. Apie viska gali papliurpti, bet juk esme ir pagrinda del ko sis forumas yra sudaro wrestlingas, apie ji ir turi but didzioji postu dalis... taip ir yra, jeigu zmogus nori buketi prasau pirmyn i PWR, niekada niekas neismete is cia zmogaus kuris rodo iniciatyva tobuleti ir rasho protingai ir apgalvotai.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-05-26, 19:42, pasakė:

na tarkim pabegs, hm na paiimkim Bottom koks tolkas jam begti jeigu ir cia gali puikiai padiskutuoti. Mes vadinames WRESTLINGO forumu o ne APIE VISKA. Apie viska gali papliurpti, bet juk esme ir pagrinda del ko sis forumas yra sudaro wrestlingas, apie ji ir turi but didzioji postu dalis... taip ir yra, jeigu zmogus nori buketi prasau pirmyn i PWR, niekada niekas neismete is cia zmogaus kuris rodo iniciatyva tobuleti ir rasho protingai ir apgalvotai.
Nesuprantat jus manes. Kai PWR gris as tikrai is cia nebegsiu. Lankysiuosi abiejuose forumuose - NMO wrestlingo diskusijose ir PWR off-topic diskusijose.

Aloyzas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Jus cia ant worldwrestling nevarikit.Nmo pradzioje tkriausiai irgi neviskas buvo tvarkoj tikriausiai.Sutinku padariau klaidu.Bet nevaidiniki tokiu kietu patis klaidu irgi padarot.Mane siutina jusu nepagarba kitiems forumams,varimas ant ProWrestling.lt . Gal jus ir dominuojate lt wrestlingo forumuose bet atmosfera ce tikrai nedraugiska, viena pasiklausius kad jus savo narius vadinat "siukslem".

Šį pranešimą redagavo Aloyzas: 2008-11-04, 19:23

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0