Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

*OLD* SPEJIMU REZULTATAI

Temoje atsakymų: 116

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
ot tie japonai su savo panasiom pavardem ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Nu dar visai padoriai pasirodziau,nors ne paskutinis ;)
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Pagaliau perziurejau UFC 89: Bisping vs. Leben ir suskaiciavau stebetinai ligius rezultatus :wub:

Lix - 10
Walleris - 10
Valhalas - 10
`MalioK` - 10
Duncan - 9
koltasXxX - 6

`MalioK`

• Administratoriai
34
Vakar perziurejau UFC 90: Silva vs. Cote ir suskaiciavau rezultatus :P

Duncan - 13
Lix - 13
SmS - 13
Walleris - 12
Valhalas - 11
`MalioK` - 10
Mass - 8
Bottom - 7
koltasXxX - 6

Bendri rezultatai surasyti pirmame temos poste.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Perziurejau UFC 91: Couture vs. Lesnar ir suskaiciavau rezultatus :D
  • `MalioK` - 14
  • Lix - 12
  • Valhalas - 12
  • Duncan - 10
  • Mass - 10
  • Walleris - 9
  • koltasXxX - 9
  • Bottom - 9
Kaip iprasta, bendri rezultatai surasyti pirmame temos poste.

Mass

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aš teisingai nuspėjau visas Lesnaro kovas, esu jo expertas Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąMass, 2008-11-18, 23:37, pasakė:

Aš teisingai nuspėjau visas Lesnaro kovas, esu jo expertas Nuotrauka
Jo, plius tu buvai tik vienas treju, kurie tikejo Brock pergale UFC 91 (kartu su manim ir koltasXxX) :D
Ne į temą
P.S. Vistiek, as manau, kad kai tu rasei UFC 81 spejimuose, kad Frank Mir laimes pirmame raunde su submission, tu tikejeisi paprasto takedown ir sub'o kaip dauguma Lesnar kritiku tam momentui, t.y. kad Mir nuves Brock "i mokykla" ir greitai - prisipazink, tu kazkiek nustebai, kad Lesnar laimedavo apie 01:29 (grubiai tariant) laiko is tos pusantros minutes kovos. Ar tu grinai taip ir numatei kova? :)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
O as turbut vienintelis, kuris neatspejo VISU Lesnario kovu :) Nesiseka man.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
o as vienintelis kelis ppv is eiles velkuos pabaigoj, kita karta nenoresiu tiek daug kraujo ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Mass

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-11-18, 23:57, pasakė:

Ne į temą
P.S. Vistiek, as manau, kad kai tu rasei UFC 81 spejimuose, kad Frank Mir laimes pirmame raunde su submission, tu tikejeisi paprasto takedown ir sub'o kaip dauguma Lesnar kritiku tam momentui, t.y. kad Mir nuves Brock "i mokykla" ir greitai - prisipazink, tu kazkiek nustebai, kad Lesnar laimedavo apie 01:29 (grubiai tariant) laiko is tos pusantros minutes kovos. Ar tu grinai taip ir numatei kova? ^_^
Ne į temą
Na aš panašiai ir numačiau kaip buvo. Aš iškarto nesitikėjau lengvos pergalės Mir'o, dėlto ir mano procentuali išraiška irgi nebuvo labai didelė kažkieno naudai, 51 % Mir - 49 % Lesnar. Mano atsargumas buvo kaip tik tame, kad aš galvojau, kad Lesnar'as gali uždaužyti Mir'ą greičiau nei Mir'as spės jam kažką padaryti, tos kovos mano vizija buvo: Lesnar'as greitai pirmame raunde uždaužo Mir'ą, Frank'as nespėja nieko padaryti, kita vizija panaši, tik šį kart jau Lesnar nesuspėja, o Mir'as spėja greit atlikti kažkokį skausmingą veiksmą, būnant tuo metu daužomam, mušamam.
Aš pasirinkau antrą variantą... neprašoviau :D
Taigi aš gan teisingai numačiau įvykius toje kovoje...
Norit tikėkit, norit ne :)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
K-1 Dynamite! 2008 rezultatai:
  • Lix - 27
  • `MalioK` - 25
  • Duncan - 23
Sie rezultatai i bendrus spejimu rezultatus neitraukti, nes tema buvo smarkiai per velai sukurta :)

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau UFC 92: The Ultimate 2008 rezultatus ;) Maza to, kad as paskutinis - as neatspejau nei vieno vakaro nugaletojo, nors Mir/Nogueira atveju galiu tik to pasidziaugti.
  • Walleris - 12
  • Mass - 12
  • Duncan - 11
  • SmS - 10
  • Lix - 9
  • koltasXxX - 9
  • Valhalas - 8
  • Bottom - 7
  • `MalioK` - 6
Tiems, kas turejo ta pati tasku skaiciu, vietos buvo sudeliotos pagal spejimu laika (kas anksciau parase - tas auksciau "stovi"). Kaip iprasta, bendri rezultatai surasyti pirmame temos poste.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau UFC 93: Franklin vs. Henderson rezultatus :) Pakankamai lygiai suspeliota
  • Valhalas - 10
  • Lix - 10
  • `MalioK` - 10
  • Walleris - 9
  • Duncan - 9
  • Mass - 9
  • koltasXxX - 8
  • Bottom - 7
  • SmS - 7
Tiems, kas turejo ta pati tasku skaiciu, vietos buvo sudeliotos pagal spejimu laika (kas anksciau parase - tas auksciau "stovi"). Kaip iprasta, bendri rezultatai surasyti pirmame temos poste.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau Affliction: Day of Reckoning rezultatus ;) Tik Walleriui buvo blogas vakaras.
  • Duncan - 15
  • Paulius - 15
  • Valhalas - 12
  • Lix - 12
  • `MalioK` - 12
  • koltasXxX - 8
  • Walleris - 5

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
worst day of my life....o as gal dar galvojau, kad undercardo kovotoju nezinojimas kojos nepakis ;)

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau UFC 94: St. Pierre vs. Penn 2 rezultatus :) Su siais spejimais, koltasXxX atima trecia vieta is Mass bendruose rezultatuose.
  • Valhalas - 11
  • `MalioK` - 11
  • Bottom - 10
  • Walleris - 10
  • SmS - 10
  • koltasXxX - 10
  • Lix - 9
  • Duncan - 9
  • emouTe - 7

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau UFC 95: Sanchez vs. Stevenson rezultatus :) Galiam pagirti SmS, kuris vienintelis svariai suspeliojo visa Koscheck/Thiago kova.
  • SmS - 13
  • Lix - 13
  • Valhalas - 11
  • Walleris - 11
  • Duncan - 11
  • `MalioK` - 11
  • koltasXxX - 8

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau UFC 96: Jackson vs. Jardine rezultatus. Kagi, galime paploti man uz ispudinga pasirodima :lol:
  • `MalioK` - 16
  • Lix - 13
  • Walleris - 11
  • Bottom - 10
  • koltasXxX - 10
  • Duncan - 9
  • Valhalas - 8
  • Mass - 8

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau Strikeforce: Shamrock vs. Diaz rezultatus.
  • Paulius - 13
  • koltasXxX - 12
  • SmS - 10
  • Duncan - 9
  • Valhalas - 9
  • Lix - 9
  • `MalioK` - 8
  • Powis - 7

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau UFC 97: Redemption rezultatus. Visi pasveikinam Lix, kuris pagaliau pasivijo mane bendruose ir UFC spejimuose. Taip pat Valhalas apejo Walleri bendruose spejimuose.
  • Lix - 14
  • SmS -11
  • Bottom - 9
  • Paulius - 9
  • Valhalas - 8
  • Duncan - 8
  • koltasXxX - 8
  • Powis - 6
  • `MalioK` - 5

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau UFC 98: Evans vs. Machida rezultatus. Walleris grazino sau №6 Bendruose spajimuose, nustumdamas Valhala i №7. As gi sulauziau ligiasias su Lix del №1 Bendruosiuose ir UFC spejimuose, nustumdamas ji i №2 :lol:
  • Bottom - 15
  • Powis - 12
  • Walleris - 12
  • Valhalas - 11
  • `MalioK` - 11
  • Duncan - 9
  • koltasXxX - 9
  • SmS - 9
  • Lix - 7

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau DREAM.9: FWGP 2009 Second Round rezultatus.
  • `MalioK` - 27
  • Duncan - 26
  • Valhalas - 23
  • koltasXxX - 22
  • Lix - 20
NOTE: Bendruose spejimuose Duncan pasieme is Mass №4 vieta, o Valhalas is Wallerio susigrazino sau №6 vieta. Atskiruose DREAM spejimuose as susigrazinau sau №1 vieta is Lix, o Valhalas debiutavo №5 vietoje.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau Strikeforce: Lawler vs. Shields rezultatus.
  • `MalioK` - 12
  • Valhalas - 10
  • Duncan - 9
  • koltasXxX - 7
  • Lix - 7
  • Paulius - 4
NOTE: Bandruose spejimuose pasikeitimu nera. Strikeforce spejimuose as nustumiau Pauliu nuo №1, o pastarasis atsiranda №4 vietoje. koltasXxX islaike №2 vieta, bet igavo kompanija, kadangi antra vieta jis daliansi su Valhalu. Duncan nustume SmS is №3 vietos. Lix pasikele viena pozicija i №5 vieta.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau UFC 99: The Comeback rezultatus.
  • Powis - 19
  • Lix - 16
  • `MalioK` - 16
  • Walleris - 15
  • Bottom - 15
  • Duncan - 14
  • Valhalas - 12
  • koltasXxX - 11
NOTE: UFC spejimuose nera pasikeitimu, o Bendruose spejimuose Powis pasiima Pauliaus №10 vieta, nustumdamas pastaraji i №11 vieta. Valhalas gi nustumia Mass is №5 vietos i №6 vieta.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Suskaiciavau UFC 100 rezultatus.
  • Walleris - 15
  • `MalioK` - 13
  • Valhalas - 12
  • Duncan - 11
  • Lix - 10
  • Powis - 9
  • koltasXxX - 9
  • Šnypas - 8
NOTE: Bendruose ir UFC spejimuose nebuvo pasikeitimu, tik Šnypas debiutavo №14 eiluteje abejuose stulpeliuose.

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0