Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WrestleMania 23

Temoje atsakymų: 133

Savekas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąfighter, Mar 2 2007, 10:42 AM, pasakė:

siaip ta kova tarp milijonieriu bus idomi :) dar tas kas pralaimi nuskuta priesininkui galva xD

O labai didelis malonumas pamatyti kaip kitas apsiskuta del kompanijos?Man pvz. nei silta nei salta,del to apsiskutimo,galejo isvis jo ir nebut,bet svarbu kad matcha padarytu bent ****.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąSavekas, Mar 3 2007, 07:34 PM, pasakė:

O labai didelis malonumas pamatyti kaip kitas apsiskuta del kompanijos?Man pvz. nei silta nei salta,del to apsiskutimo,galejo isvis jo ir nebut,bet svarbu kad matcha padarytu bent ****.

Tau gal nei silta, nei salta, o kompanijai tai atnesa mass-media exposure, o WWE tai yra tik i nauda. Apie si matcha jau kalba CNN, ABC ir, kaip as pamaciau, net Forbes saite, kuris yra verslo sventikla. Net ju oponentai, TNA prezidente Dixie Carter pasake, kad toks Vince'o projektas yra "genialus". Istikruju McMahonas nusipelne pagarbos uz tai kad pakloja viska kompanijos labui ir siaip pagalvojus matchas nera jau tokia tuscia vieta. Vince'o sukuosena per metus/desimtmecius jau tapo jo rimtu atributu (pvz. kaip ta pati jo uzpatentuota eisena) ir net man bus linksma paziureti kaip per WM23 plaukai, su kuriais ji mateme istisus desimtmeciu, bus nuskusti. Kitas dalykas, kad atstovus galima butu pasirinkti kitus, bet tai jau praeityje.

P.S. Bent ****? Zodi "bent" su tokiu zvaigzduciu skaiciumi galima nauduoti tik keliem WWE zvaigzdem ir Lashley su Umaga tikrai nera tarp ju. As busiu patenkintas jei matchas pasieks/perkops good match riba.

Savekas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, Mar 3 2007, 07:52 PM, pasakė:

Tau gal nei silta, nei salta, o kompanijai tai atnesa mass-media exposure, o WWE tai yra tik i nauda. Apie si matcha jau kalba CNN, ABC ir, kaip as pamaciau, net Forbes saite, kuris yra verslo sventikla. Net ju oponentai, TNA prezidente Dixie Carter pasake, kad toks Vince'o projektas yra "genialus". Istikruju McMahonas nusipelne pagarbos uz tai kad pakloja viska kompanijos labui ir siaip pagalvojus matchas nera jau tokia tuscia vieta. Vince'o sukuosena per metus/desimtmecius jau tapo jo rimtu atributu (pvz. kaip ta pati jo uzpatentuota eisena) ir net man bus linksma paziureti kaip per WM23 plaukai, su kuriais ji mateme istisus desimtmeciu, bus nuskusti. Kitas dalykas, kad atstovus galima butu pasirinkti kitus, bet tai jau praeityje.

P.S. Bent ****? Zodi "bent" su tokiu zvaigzduciu skaiciumi galima nauduoti tik keliem WWE zvaigzdem ir Lashley su Umaga tikrai nera tarp ju. As busiu patenkintas jei matchas pasieks/perkops good match riba.

Taip,apie tai sneka visa Amerika ir pats Trumpas.Bet ar sneka apie tai,kad jis neteks plauku ar apie tai,kad dalyvaus per WM?As seip si Trumpo apsireiskima labai gerai vertinu ir man sitas Storyline isties prie sirdies.Bet tas plauku nuskutimas,kazkaip nieko nekeicia.Apie tai,kad as gerbiu/negerbiu Vinco tai jau kita kalba.Bet,kad jis pasiryzes tai padaryti +++Respect.Taciau,gali laikyti mane senamadisku ar pan,bet as nebuvau sujaudintas kai Bishoffas neteko plauku,ir taip pat as nesu suinteresuotas su Vinco plauku netekimu.Nu juk jam virs 60,jis daznai buna TV eteryje ir jam nusiskusti?Nu po galais,Britney nussikuto ir kas dabar?Greit degraduos visiskai.As aisku nesakau,kad atsistiks tas apts su Vincu,bet jis tiesiog praras savo orginaluma,kaip Mr. McMan.Nors gal cia tik mano sapaliones :(

Ir del zodzio "bent" as taves tikrai nesupratau...Nes as ir sakau,kad noreciau,jog matchas pasiektu bent-Kaip nors ****,nesakau,kad bent minimum ****,sioje vietoje gal manes nesupratai :)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąSavekas, Mar 3 2007, 11:07 PM, pasakė:

Bet ar sneka apie tai,kad jis neteks plauku ar apie tai,kad dalyvaus per WM?
Nesupratau :) O apie ka kalba medijoje? Tipo: "Trumpas dalivauja WWE programoje, bet mes nepasakisim kokiame PPV ir kokio tipo matche ji pasieks kulminacija". Aisku visur kalbama kad jis tures hair vs. hair "matcha" WrestleManijoje 23 (pvz. tas pats gerbiamas Forbes: Hair Apparent: Trump Vs. McMahon). Kitaip si programa neturetu prasmes, ar ne? Programos tikslas - reklamoti PPV, matcho tipas ir daliviai yra pagrindinis reklamos irankis.

Taciau,gali laikyti mane senamadisku ar pan,bet as nebuvau sujaudintas kai Bishoffas neteko plauku,ir taip pat as nesu suinteresuotas su Vinco plauku netekimu.
As irgi nebuvau (nors nesu "senamatiskas" ir velniai zino ka norejai tuo pasakyti), nes visu pirma tai buvo jau antras kartas - pirma gi karta (1999) buvo linksmoka.

juk jam virs 60,jis daznai buna TV eteryje ir jam nusiskusti?Nu po galais,Britney nussikuto ir kas dabar?Greit degraduos visiskai.As aisku nesakau,kad atsistiks tas apts su Vincu,bet jis tiesiog praras savo orginaluma,kaip Mr. McMan.Nors gal cia tik mano sapaliones :(
Jo, matau cia paralele... Britney gi irgi yra 60 metu vyras, kuris turi didziausios pasaulyje PW kompanijos kontrolini akciju paketa... susimastem. Dabar rimtai. Cia buvo absurdas. Kiei kartu Vince'as buvo pats pazemintas televizijoje arba PPV - DAUG (feudas su Austinu, feudas su Shawnu, feudas su DX - ir cia tik populiariausi). As turiu omeny ne daug, o DAUG. Bet kaip matome jis dar nedegradavo ir nebuvo uzrakintas narkologinei. As net neisivaizdoju kodel isvis komentavau sia... minti?

Ir del zodzio "bent" as taves tikrai nesupratau...Nes as ir sakau,kad noreciau,jog matchas pasiektu bent-Kaip nors ****,nesakau,kad bent minimum ****,sioje vietoje gal manes nesupratai :(
As esu rusas, bet net as suprantu, kad tai ka tu parasei praeitame poste ir siame - du skirtingi dalykai ir jei tu nemoki isreiksti savo minciu lietuviu kalbos gramatiska zodziu konstrukcija - cia tavo problema, o ne tai, kad as taves nesupratau.

Guest_Striker_*

• Svečiai
Visu pirma noreciau su visais pasisveikinti , nes sitame forume nebuwau tikrai ilga laika, tik kai gawau maliok laiska dar po poros menesiu sumasciau cia sugrysti . :lol: o antra tai labai laukiu sito renginio, o cenos ir HBK kova tikrai intriguojanti... Kas laimes tikrai net nenumanau bet esu uz Shawn nes Cenos nelabai megstu ;)

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
O as pagalvojau, o gal nei vienas miliojonierius nepraras plauku. Lieps ju pasirinktiems wrestleriams nusiskusti. :lol:
Nuotrauka
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3

Rodyti pranešimągirlscancry, Mar 4 2007, 06:59 PM, pasakė:

O as pagalvojau, o gal nei vienas miliojonierius nepraras plauku. Lieps ju pasirinktiems wrestleriams nusiskusti. :lol:
Cia suprask sakydama "pagalvojau" turi minty,kad jau persigalvojai?Nes sansu,kad taip butu tai beveik neimanoma. ;)
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Lashliui Britney Spears peruka uzdes... :lol:

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimągirlscancry, Mar 4 2007, 08:59 PM, pasakė:

Tai jau tikrai butu 'bad business decision', sitaip apgaudinet fanu negalima ;) beto nelabai kokia ir intriga lieka, nes vienas is wrestleriu ir taip yra plikai nusiskutes :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na kadangi Lashley plikas + zhinom kad Trumpo puse ishlosh tikrai. Tai lieka kandidatai McMahon ir Umaga, tai vis delto manaw, kad Lix McMahon nuskustas, gal net su to pachio Umagos pagalba, taip turninant ji Face;)

Nuotrauka
Nuotrauka

piLvuzas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kad McMahon'as tirkai pralos manau nera priestaraujanciu, bet man regis, kad kentes ne jo seveliura, o bus surastas kazkoks "nezinomasis" (galbut Estrada), kuris po pralaimejimo ir bus nuskustas :D

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3

Rodyti pranešimąpiLvuzas, Mar 6 2007, 05:50 PM, pasakė:

Kad McMahon'as tirkai pralos manau nera priestaraujanciu, bet man regis, kad kentes ne jo seveliura, o bus surastas kazkoks "nezinomasis" (galbut Estrada), kuris po pralaimejimo ir bus nuskustas :D
Taip tikrai nedarys,nes tokiam match'ui,kuris skirtas sudomint spauda tiesiog negali buti tokio ending.Beto turint minty,kiek kartu Vincas pateko i visokias nekokias situacijas per savo visus feudus tai viskas tikrai atrodo gan realu.
And I mean it

piLvuzas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąMarkaL, Mar 6 2007, 07:56 PM, pasakė:

Taip tikrai nedarys,nes tokiam match'ui,kuris skirtas sudomint spauda tiesiog negali buti tokio ending.Beto turint minty,kiek kartu Vincas pateko i visokias nekokias situacijas per savo visus feudus tai viskas tikrai atrodo gan realu.
Galbut, taciau man jau kazkaip nesitiki, kad McMahon'as leisis skutamas plius pasiziurekit kaip jis iseina maskatuodamas galva tikrai matosi, kad jis didziuojasi savo sukuosena, o jeigu pvz Umaga priversti nuskusti Estrada, manau, butu pirmas zingsnis i Umagos Face'inima :D

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąpiLvuzas, Mar 6 2007, 08:44 PM, pasakė:

Galbut, taciau man jau kazkaip nesitiki, kad McMahon'as leisis skutamas plius pasiziurekit kaip jis iseina maskatuodamas galva tikrai matosi, kad jis didziuojasi savo sukuosena, o jeigu pvz Umaga priversti nuskusti Estrada, manau, butu pirmas zingsnis i Umagos Face'inima :D

Tai butu zemiausio lygio bait and swith - netikiu, kad WWE tai sau leis, ypac per WrestleMania.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
jo, nelejs:)

Nuotrauka
Nuotrauka

piLvuzas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Dauguma cia pasisake, kad McMahon'as pralos, bet kazkodel USA izimybes galvoja atvirksciai :D

Lix

• Administratoriai
36
Na neveltui mes vadinames smart markais :D

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3

Rodyti pranešimąpiLvuzas, Mar 9 2007, 05:08 PM, pasakė:

Dauguma cia pasisake, kad McMahon'as pralos, bet kazkodel USA izimybes galvoja atvirksciai :D
Nu supranti jiem duoda toki pasirinkima,cia gal panasiai kaip rinktis ka noretum matyt plika:Bill Gates ar Steve Jobs(Apple valdytoja) ir visi rinktusi Bill'a,nes jis yra zyhmiai zinomesnis,taip ir cia visiem labiau juokinga atrodytu Donald'a plika matyt,ypac,kai jis dabar kaip supratau filmuojasi savo realybes sou(nebent jie pre-taped).
And I mean it

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
SCSA jau pasilges buvau juodai, dabar 1000000% kad
Spoiler'is
:). Dar ECW vs. new breed irgi okay matchas. Manau kaip ant WM23 visi pasistengs inest po sioki toki indeli y matcha ir jis bus geresnis nei normalus...hope so..

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

fighter

Baltas diržas

• Naujokai
0
MITB geras :D mano manymu koks MITB laimes

Jeff hardy , matt hardy arba RKO

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
idomu pastebeti, kad Ortonas atrodo vel prisidirbo - jis ishbrauktas ish visu busimu non-tv shedulu. Pagal paskutine wellnes-policy, tai butent rejshkia, kad jis vel vartojo:) Nori baxuriukas WM pasiruosht...
Na kagi - punishment=push in wwe, taigi...:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
http://www.wwe.com/s...a/maniamadness/

idomiu ten dalyku jie turi WWE.com
1, 10 ir 12 idomu:)
Idomu tuo, kad padarytas visas shis rejkalas lyg neshalishko smarko akimis:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Jo... Lesnar vs Goldberg laimejo pries HBK vs Angle, kitaip tariant DUD > *****. Siaip tai jo, wwe.com tikrai yra idomiu dalykeliu, kai nera ka veikti ten galima surast ka nors kas patrauks aki :D

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, Mar 23 2007, 01:24 PM, pasakė:

Jo... Lesnar vs Goldberg laimejo pries HBK vs Angle, kitaip tariant DUD > *****. Siaip tai jo, wwe.com tikrai yra idomiu dalykeliu, kai nera ka veikti ten galima surast ka nors kas patrauks aki :D

Dabar as pasirodisiu jums kaip absoliutus siknius ir WWE Mark 4 Life!, bet man Goldberg/Lesnar > Michaels/Angle:) Tiesiog man tas matchas, koks nevikes jis bebutu, buvo istorinis - WCW isauginta zvaigzde svariai nugali WWE isauginta zvaigzde (aisku as suprantu visa uzkulisiu istorija uz sio sprendimo, bet vistiek...). + Tai vienas garsiausiu Bill'o oponentu, kur matcha turejo solidu build'a. Ir kad dar pagrazinti si momenta - matchas ivyko MSG'e, per WMXX ir tai buvo pirmas ir paskutinis Goldberg'o pasirodimas Wrestlemanijoje;)

P.S. Gal man uzsideti rank'a "Goldberg mark 4 life"? :D

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimą`MalioK`, Mar 23 2007, 01:43 PM, pasakė:

P.S. Gal man uzsideti rank'a "Goldberg mark 4 life"? :D

Gali bet tada tau teks keistis avatara :D

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0