1. Itariu sumaitins ji Cenai, tarkim, no hold barred matche, ir paleis nesibajgianchiu neapmokamu atostogu;) Ironishka, bet kaip Angle:D
2. Niekur niekas nejo, ir Chrisui savo iniciatyvos nerejkejo rodyt. Priesh WM labai idomu sekti house-show rezus, ir jie juose turejo ne viena 15-30 minuchiu matcha, kuris daugelio apibudinimu budavo 'Suprisingly good'. Taigi ash ne tik gero matcho tikejawsi...
3. ...bet ir ilgo (mano spejimas tai sako)
4. Jo, pergale tai malonu, bet matant ji laimint, suprataw, kad Cena irgi laimes, nes dvieju zhmoniu su 40+ amzhium ir 15+ metu stazhu toj pachioj kompanijoj jie negali turet headlineriais.. Man tik kejsta, kad priesh pat WM pasirode spoileriu, kurie tejge, kad finishas pakesjtas i Takerio pergale. Tipo turejo pradzhioj Batista laimet???? Tai kitais metais tikrai Cenai Underis tap-outins:D p.s. Difencas pirmoj PPV pusej - nesamone.
5. Jo, ash matydamas 4 face'us irgi bent vieno tikejawsi.
6. Tai nebuvo stunneris:D Trumpas aplamai, kaip ir po to pasirode praneshimai paliudijo, man primine abejinga zhmogysta, esanti chia tik del kazhkokiu priezhachiu (kurios veliau paajshkejo esanchios: McMahono chekis labdarai)..
7. ...ir jo pasakymai "c'mon bobby.. come on bobby" primine butent... Shuniuko saukima:D
8. Apie matcha nieko nepasakej - o man chia kejsta.. Matchas trumpas, o priesh ji gi pasirode buvo praneshimu, kad jis nuspres Melinos atejti.. Tai idomu ka jis nusprende, kai matchas tox, tox..
9. ooo, ziuriu jau rimciau priimi mano senokaj ishsakyta teorija:)
10. Pasakyk Cenos PPV maineventu, kurie turejo big time feel? Ash jauchiu, kad jis overpushinamas, ir man jo matchas automatishkaj neidomus.. Taip yea del per anxtaus jo pakilimo.. Labai bijaw, kad su KK to nebutu, bet atrodo ji subuuildins tvargingai - nepamirshdami, kad zhmogus yra zhmogus, ir gali pralaimet..
11. Atliktas idealiai??? Kaip tau nusileidimo dalis? You have to be kidding:)
12. Chia ta jo dalis, kuri panashi i Hogana - atejk, nepadaryk nieko naujo/ispudingo, laimek, ishejk.. O tu dar nesenaj irodinejaj, kad jis nesvejkaj darbshtus zhmgus.. Sakej kazhka tokio kaip "jis ilipes i ringa atiduoda visa save", t.y. "worked his ass off".. Nu tai ar gali shita pasakyt apie jo WM pasirodyma??? O jej jis to WM nepadare, tai ar gali apie koki nors kita pasakyt taip????