MitB-Nu vat keistoka,kad openeris,bet vistiek geras matchas.Taigi nuo pradziu-pirma sypsena per WM sukele Queen Sharmell kailiniai
that's class .Toliau vienas is momentu,kuriu labai laukiau,tai Kennedy saukiantis savo intro kartu su visa arena.Na,o dabar prie match'o-is pradziu sunku kazkaip buvo isijaust,bet kazkur apie Jeff Hardy/Edge spot'a isijauciau.Nors vistiek kazkaip norejaus tokio vieno ziauraus spot'o,kuris is niekur ateitu(nors ir nemaciau MitB 1,bet is tu visu klipuku,kad tas Shelton'o begimas ladder ir buvo mazdaug tai ko norejau).Tiesa kaip jau kazkas minejo Punk'as siek tiek susimove su ladder on head spot'u.Ir taip Punk'as keistai atrode,ypac nepatiko,kai Booker'i vidury sakinio istrauku mini-ladder nutrauke.That's not cool
.
O siaip pabaiga pradziugino del dvieju priezasciu-nes vienas is paskutiniu dvieju isgyvenusiu match'a buvo Punk'as ir,kad Mr. Kennedy laimejo....Kennnnnnnnnnedy!
Ai tiesa labai epic atrode Edge'o enterance su daugybe dumu,ir net naujom Edge'o kelnem
) .
Kane vs Khali-Prasukau,tada atsukau atgal,nes pamaciau per replays,kaip Kane pakelia Khali,pazejau ta spot'a ir prasukau.
Benoit vs MVP-Nu vat tikejaus,kad MVP turetu deliverint,nes buvau skaites,kad Benoit yra kaip ir idealas MVP ir del to sita match'a subookino.Nu ir nenusivyliau,MVP tikrai padere savo namu darbus.Taip pat nudziugino,kad Benoit laimejo.
Batista vs 'Taker-Takerio enterance aisku labai suzavejo ir apsilde mane match'ui.Na,o pats match'as tikrai daug geresnis,nei tikejaus is situ dvieju.Ypac is Batistos,nezinau ar jis visalaik,kai gryzo po injury nesistenge ir tik db sugalvojo,kad WM ir reikia bandyt kazka daryt,ar jis visalaik stenges,o dabar dar labiau pasistenge.
Bet,kurio atveju likaus patenkintas situ match'u,nes siaip tikejaus vos ne DUD.Ypac patiko spotas su annouce tables ir power slam'u.
Orginals vs New Breed-Nu blin,cia turbut labiausiai mane nuliudino.Mane sitas storyline tikrai itraukes buvo,nors kita vertus man labiau idomi dalis apie Punk vs NB.Bet kurio atveju,tikejaus 20 minuciu matcho(juk
8 zmones match'e!) ir gal net kokiu tikrai extreme spots.Kai jau buvau uzsivedes match'ui finishas atejo.
Tuo labiau skaiciau,kad WM baiges 15-30 mins per anksti tai galejo sitam match'ui duot nors papildomas kokias 7 minutes.
Lashley vs Umaga-Ties cia jau pradejo jaustis,kad as jau atprates ilgai neit miegot ir tuo labiau zet kazka per kompa nakti.Match'as is tikro manes nlb domino,nes man Lashley visishkai nerupi,Cena nors gera promo gali padaryt,daugmaz visalaik stengias,ir neverkia del booinimo.Vienuzodziu match'a beveik visa prasukau,pazejes tik kelis spot'us.Ir aisku zvilgtelejau i Vinco kirpima.Beje,Trump'as galejo nors pasipraktikuot paimt stunneri...
Melina vs Ashley-Prasukau,bet nustebino Melinos pergale.
Cena vs HBK-Kai pradejau sita match'a zet siek tiek norejau miego,tai sunkiai sekes isijaust i match'a,bet viena match'a palik zet kitai dienai tai nesiruosiau
. Vnz siaip netaip isijauciau,bet vistiek kazko mano nuomone tam matchui truko,gal kaip Lix sake,tai buvo del Cenos nesugebijimo padaryt to wrestlingo ant grindu.Ir po velniu,jei jau zinojot,kad Cena booins,tai nors galejot padaryt,kad crowd butu into-the-match.Man butu daug labiau patike apsikeitimas "atakomis" pradzioje match'o,o ne HBK dominavimas,kuris atrodo grynai padarytas,tam kad nebutu progos Cenos booint.Ir isvis crow'das kazkoks mires atrode,ishkyrus tuos kelis Batistos smugius nuboointus ir Cene'os kelis nubooinimus,nors skaiciau didziulis dydis viso pastato sugere garsa,bet booinimo Batistos smugiu pastatui nepavyko sugert.
Vienuzodziu match'o gale siek tiek nusivyliau finish'u ir vos galva nulaikiau,nes miego norejau.Matchas buvo ten ir tiek,tikejaus kazko daugiau.
Taigi labiausiai patiko MitB,o kas tikrai buvo blogai praskipinau.Siaip sita WM,pirma mano kaip fano gan patiko,bet manau buvo galima siek tiek daugiau is sito dalyko isspaust.Duociau
7.5 of 10 .