`MalioK`, Jan 27 2007, 12:13 PM, pasakė:
Kaip matau, viskas dar rimciau. Mes net turime skirtingus supratimus apie superman push'a. Pvz. Is tavo isvardintu wrestleriu, pagal mane, tik Brock'as gavo superman pusha (bet, patvirtinant mano ankstesnius zodzius, jis 2003 metais ir gavo "Best Brawler" apdovanojima), t.y. jam leido run wild though the roster ir jis buvo vaizdojamas kaip nepalieciamas (iki to chiken-shit heel'o fazes). HBK isvis isbarukiamas, nes savo aukso metais jis buvo heel'as ir tikrai neturejo superman pusho - tiesiog turejo puiku main-eventerio pusha. Steve Austin'as irgi neturejo Superman pusho - jis nebuvo vaizdojamas dviem galvom geresnis/stipresnis uz visus kitus, tiesiog jo kortele buvo ta, kad jis nepasiduoda, lauzo taisykles ir pns. Tiesiog HBK, Austin'as ir Rock'as zibejo Attitude eros laiku, o is tos eros as neprisimenu wrestleriu gavusiu Superman pusha. Istikruju man iki sios dienos ryskiausi Superman pusho produktai butu: Hulk Hogan, Ultimate Warrior, John Cena.
Na tai tavo tokia interpretacija apie supermenus.
Bet, as tau paprastai ir trumpai pacituosiu tave ir pridesiu viena fakta:
1. "tik Brock'as gavo superman pusha"
2. "" Zinai, Fortaz, kai gauni superman pusha, tau reikti pamirsti "normalu wrestlinga"""
3. Brock'as nepamirsho. kas trukdo tai daryti Cenai?
Hoganas yra KURKAS zemesnio lygio in-ring darbuorojas, nei Cena.
...
jis kompensoja tai savo darbstumu ir palieka dideli procenta saves tame ringe.
Nemanau, kad Cena su Inokiu sugebetu turet toki matcha, koki su juo sugebejo Hoganas. Du kartus.
Ne kiekvienos pastangos wrestleri padaro geru. Tai ka, jej man atrodo, kad BoogeyMan'as palieka gera dali saves ringe - tai jau ji padaro neblogu wrestleriu?
Visu pirma, gal jis iki siol mano, kad gerai ji atlieka ir niekas jam nepadare pastabos. Istikruju cia net nezinau, ka pasakyti jo gynibai, nes su RAW brandu keliauja Dean Malenko ir Cenai reikia tik zodi tarti, kad gauti pamoka. Tikriausiai i tai tiesiog nera kreipiama demesio, su mintimi, kad mazai kas pastebi netvarkinga judesio atlikima.
Ash manaw, kad Malenko su Cena net nekalba, ir nenori kalbet. Ka jis jam patartu apie matcha? Kada daryt You Can't see me? Na cenos repertuare nieko naujo - nei psixologijos patobulejime, nei judesiu atlikime, nej judesiu skajchiuje - ash tame mataw jo noro trukuma.
Gerai, pripazhinsiu, kad jis ypatingaj stengiasi, atlikdamas savo 5 judesius. Bet shios pastangos manes nezhavi, manaw kad ju turetu but daugiau ir kitos krypties. Visishkaj.
Ne man tau aiskinti, kiek valdzios turi Paul'as ir kokio svorio yra jo zodis kompanijoje. Taigi kai jis svariai put over Batista, tai cia buvo jo sprendimas. Tiesiog Triple H hand picks tos zmones, kuriem yra pasiruoses padaryti job'a. Argi as vienas toks durnas ir pastaroju metu, matau, kad Levesque daro tai, kas butu gerai kompanijai?
Batista jis puttino over, nes tai buvo tinkama situacija + Batista buvo jo kaip minimum sugerovas ir bendrakelejvis. Ir ne man tau ajshkinti (
), kad tai tik virshunele ju ryshiuose;)
Taigi.. No problem putting over.
Tu kaj ka pamirshti - HHH gali turet nors i zhodi, kurio verte milijonas itakos vienetu, bet Vincas tures visada zhodi, kuris yra bent vienu itakos vienetu didesnis.
Ash tau pasakysiu savo vizija shioj situacijoj (nesuprask jos labaj tiesmukaj):
WM bookinimo posedis:
Dalyviai: Steph, Vincas, HHH + like writeriai.
Vincas: Manaw Cena turi laimet shvariai, Paul'ai - tu tap'outini.
HHH: WHAT?
Steph: WHAT?
Vincas: o kas jum nepatinka?
HHH+Steph: tigi jis kovot nemoka, ir nuo jo jau fanaj nusisukineja.
Vincas: tai Paulai nesutinki jobbint?
HHH: nu nenorechiau:)
Vincas: Nu kaip... Pagalvokit su Steph, kad tu noresit shia kompanija kazhkada valdyt, man pasitraukus... (kitaip sakant - ultimatimumas).
Ajshq paskutiniai zhodzhiai ne vienam sakiny nuskambejo ir jie aplamaj neturejo nuskambet.
HHH gali but kad ir savo noru sutiko jobbint, bet tikraj ne taip kaip tu pieshi - manydamas kad tai geras zhingsnis bizniuj. Jis padare tai vien noredamas parodyt, kad gali padaryt taip, kaip Vincas mano kad geriau. Pasakysiu dar populiariau ir ziauriau: padare taip, noredamas nusipirkti sau writinimo galios akciju atejciai.
Dar kitaip - jis padare tai, ne del to, kad, kaip tu pieshi, kad mane jog tai geras zhingsnis bizniuj. Jis tai padare noredamas atejty daugiau nagu prie to biznio prikisht.