- Siek tiek TNA homoro - man pasirode linksma
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2007-06-06, 21:21
- KODEL?! Kodel visi tylejo visa sita laika?! As tik dabar perziurejau SNME. Kaip ir galvojau, pasimegavau tik visur kur buvo Finlay (zmogus yra komedijos AUKSAS su Hornswoggle;)) Kai pamaciau si momenta (ne jokauju ir neperdedu) - pargriuvau nuo kedes ir esteriskai juokiausi keleta minuciu - po to vel ir vel perziuredavau. Noriu pasidalinti sio istoriniu momentu. DAMN! I love Finlay and that Little Bastard! + Jis dare ta "soki" po muzika, kurios ritmas nuostabiai papilde si SNME momenta.
2007-10-06, 15:58
Joje (mazdaug pries menesi) dalyvavo Batista, Flair, Coach, Kennedy ir King Booker, is Divu - Queen Sharmell, Michelle McCool, Candice Michelle, Layla El ir Maria. Idomu, kad video dar neparodytas per TV, bet nutekejo i net'a. O WWE ten dar atstovauja Bookeris:)
videos:
v/w6F_O0XQe18
v/41AvxJNSj5A
v/tC2XgRSM9lQ
v/pGto5sbIVig
2007-10-06, 22:50
v/X5cBHsoKtZY
2007-10-08, 16:35
BOTCHAMANIA (wrestleriai susimauna)
v/mF435iTQ46A&NR=1
na ir cia yra 19 o ju yra daug daugiau paziurekit ten tikrai ir ziauru buna ir juokinga... man galingiausias turbut momentas kai sabu vos pajudino stala ir jis perluzo
2007-10-16, 13:03
Ir gaila man, kad TNA nepasirase sutarties su Melissa, nes ji butu didele paspirtis kuriant nauja diviziona.
2007-10-16, 13:21
Buciau labai dekingas jei imestum si matcha, tai neabejotinai bus geriausias mano matytas moteru matchas, o ano evento aprasyta as jau skaiciau, taciau neprisimenu rezultatu ir kas pamineta butent apie si matcha, o tai labai gerai, nes galesiu pats ivertinti matcha ir veliau pasakyti nuomone
2007-11-01, 23:21
v/wvFUtymCBZI - hogano interviu apie sunaus paklydelio avarija.
v/DdgtOyFSH88 - angle parodijuūoja reklama. labai gera.
v/L88hQwA7Pks - Hogano paskutinis matchas - vs Big Show.
v/5N9mX1y4pjg - Warriorio interviu, kokiu 20+ metu senumo. Identishkas kaip ir WCW/WWE.
2007-11-02, 19:13
vienas geriausiu blooperiu klipu aka botched prijomu, zodziu pasijuokti galima, yra ir kitu dar daug.
vienas prajuokino juodai kai booker su h heat tagu dejo promo ant hogano ir bookeris sako 'were comming for you nigga' ir ishkart po to jis uzh galvos susijeme nu pizdiec kritau prie zemes
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0