Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

NUOTRAUKOS IR ANIMACIJOS

Temoje atsakymų: 907

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
tikrai manau kad fake, kas kas bet jis manau nesidetu tokios maikes. Beto tikrai uzhrasha neitikinamai atrodo.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
ash kaip mataw, chia ish kazhkokio psl.. Jej ten ne bajeriu psl (tik tai galetu buti ishimtis), tai mazhaj shansu kad butu fake:)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Negalvojau, kad tai svarbu, bet cia yra tikra fotografija ;) Reiskia kai Hulk Hogan'as apsirengia Pokemon'u marskiniais - viskas normaliai ir chiki, o kai jis apsirengia 18+ marskinius - cia jau prasideda panika ir "fake" skanduotes :D

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
ne, tiesiog man ta P raidė pasirodė įtartina, dėl to, kad ant jos nesimato jokių šešėlių žymių beveik:)
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
  • Na cia sena fotografija ir WWF laiku tour'o (kaip matote, centre sedi, visu gerbiamas, Markas;)

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Kejsta kad visas Clicue+Markas+Stevas:) Kejsta, kejsta...
Foto mano pastebejimais bus ish 96 pavasario, kovo-geguzes pradzios menesiu.
Neatpazystu dvieju zmoniu: vieno is kajriuju (kazkuris bus Nashas (Diesel) - kas kitas, nzn), ir kieno galva virs Austino (i desine nuo Underio)?

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Jo, as ju irgi neatpazistu :D O tas kuris is desines (pries Shawn'a) - manai ten X-Pac?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
jo, tas pac, syxx :D
p.s. turiu itarima, kad vienas ish tu dvieju musu nepazhystamu gali but ne kas kitas, o Mr.Glen :D nes, sprendziant is mano nustatyto laikotarpio, neuzilgo turejo pasirodyt Fake Diesel, o tai rejshkia, kad nieko nuostabaus, kad kajreje du vyrukai panashus - vienas ju originalas, kitas - kopija - Glen Jacobs, the Early Kane :D
lieka klausimas, del akiniuoto zmogaus, i desine nuo kairio akiniuoto :D xmmm... Fake Scot Hall? :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Beje, gal kas turi video koki, su Fake Diesel ir Fake Kane?

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
I Kane'a man ten nei vienas is dveju ne panasus :D

P.S. Tik dabar pastebejau, kad sia foto kazkada cia buvo imetes Impaler
.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Mar 18 2007, 03:57 PM, pasakė:

I Kane'a man ten nei vienas is dveju ne panasus :D
Tavo akylesniam zhvilgsniuj ir gilesniems apmastymams:
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Nelogiska. Glen'as nusidaze barzda juodai tik kai jam reikejo imti Fake Diesel vaidmeni (o tai buvo po Nash'o isejimo is WWF). Sioje gi fotografijoje matome, kad Kevin'as dar su WWF - reiskia ir Kane'as dar turejo svesia barzda + man jo veidas vistiek niekaip nepanasus i Glen'o.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Mar 18 2007, 09:42 PM, pasakė:

...
Glen'as nusidaze barzda juodai tik kai jam reikejo imti Fake Diesel vaidmeni
...
Saltinis?
p.s. tik tarp kitko: o kokia naturali Glen'o plauku spalva?:D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Mar 18 2007, 10:59 PM, pasakė:

Saltinis?

Nera jokio saltinio. Cia tiesiog logiskai mastant, paskutinis jo gimick'as pries Fake Diesel buvo Isaac Yankem (1; 2), kur jo barzda buvo nedazita juodai, o svesi. Tai kam jam buvo dazyti ja pries Diesel gimick'a? :D

Rodyti pranešimąFortaz, Mar 18 2007, 10:59 PM, pasakė:

p.s. tik tarp kitko: o kokia naturali Glen'o plauku spalva?:D

Sprendziant is sios fotografijos - русые (nezinau kaip lietuviskai).

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
LT = RYŽIKAS? :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Mar 18 2007, 11:27 PM, pasakė:

...
kur jo barzda buvo nedazita juodai, o svesi. Tai kam jam buvo dazyti ja pries Diesel gimick'a?:D
...
ne, nu kolega, kejsta net, kad ne faktais, o pasakelem remiesi.. Paprastas irodymas, kad nuotraukoj Glen'o nera, nebent jau dantisto gimick'e plaukus dazhesi:

pask Diesel pasirodymas: May 19, 1996 - MSG House Show: Shawn Michaels defeated Diesel in a Cage Match to retain the WWF title..
pask DDS pasirodymas: May 26, 1996 - In Your House 8: Bob Holly defeated Isaac Yankem DDS..

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Mar 19 2007, 09:12 AM, pasakė:

pask Diesel pasirodymas: May 19, 1996 - MSG House Show: Shawn Michaels defeated Diesel in a Cage Match to retain the WWF title..
pask DDS pasirodymas: May 26, 1996 - In Your House 8: Bob Holly defeated Isaac Yankem DDS..

Nesupratau ka norejai paaiskinti siomis eilutemis :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
tas, kad paskutinis laikas, kada shita foto galejo buti padaryta yra May 19, 1996, o DDS pasirodes savo gimick'e buvo dar ir po to (May 26, 1996). T.y. nuotraukoj tikraj Gleno Jacobs'o nera, nebent jis dantisto gimick'e jau butu buves juodajs plaukajs:)
kitaip sakant - pateikiau konkretu irodyma, o ne koki nors pasakyma, kurio gale teigiama, kad sis pasakymas logiskas:)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Mar 19 2007, 06:38 PM, pasakė:

kitaip sakant - pateikiau konkretu irodyma, o ne koki nors pasakyma, kurio gale teigiama, kad sis pasakymas logiskas:)

Ne, tu tiesiog skaiciais isreiskei mano lagiskus teiginius ir pats dar karta patvirtinai, kad tavo spejimas, jog tai gali buti Glen'as, nelogiskas :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
logika chia niekuo deta, kol nebuvo shiu faktu, pilnaj buvo galima manyt, kad V.K.MM norejo kad Glenas pasiaugintu barzda, ir plaukus dar esant Dieseliuj, teigdamas, kad kuriam non-nonsence gimick'a, ir norim paziuret kaip i tave reaguoja fanaj:P man sitai nepriestarauja logikaj, nezinant mano aukstesniu irodymu,.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
  • Stacy Keibler, jei dar prisimenate tokia (be kosmetikos) :)

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
na nera tas bajsus varijantas, kokiu yra Briteny, Pamelos ir Apelgate nuotrauku.
p.s. o gal mane daug kas ir durniu ishvadins - bet man ji jau nuo WCW laiku negrazhi - t.y. niekada grazhi man ir nebuvo:)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Mar 23 2007, 09:24 PM, pasakė:

p.s. o gal mane daug kas ir durniu ishvadins - bet man ji jau nuo WCW laiku negrazhi - t.y. niekada grazhi man ir nebuvo:)

Durniu? Tai as toks pat durnius :) Istikruju, is visu dabartiniu WWE Divu ir Knockout'u mano skoniu atitinka vien Torrie (nors ji jau visai solidaus amzio). O tokios anareksines divos kaip Ashley ir Hemme man kelia daugiau pasislikstejima nei simpatijas.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimą`MalioK`, Mar 23 2007, 10:20 PM, pasakė:

Durniu? Tai as toks pat durnius :D Istikruju, is visu dabartiniu WWE Divu ir Knockout'u mano skoniu atitinka vien Torrie (nors ji jau visai solidaus amzio). O tokios anareksines divos kaip Ashley ir Hemme man kelia daugiau pasislikstejima nei simpatijas.

Atsimenu kazkada buvo Lilian "ismylejes" :) Ar kazka maisau?

Stacy pasilenkusi, sunku sprest ar gerai/blogai atrodo.

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, Mar 23 2007, 10:34 PM, pasakė:

Atsimenu kazkada buvo Lilian "ismylejes" :) Ar kazka maisau?

Deja niekad nebuvau isimylejes i TV/medija zvaigzdes (nors ne... ne deja). Gal mane tai isvenge nes laimei gimiau/gyvenu Klaipedoje, kur kasdien (ypac vasara) matau ne maziau Divu nei tame paciame TV;)
Griztant prie temos - jo, Lillian kazkada kele simpatijas (reges net paprasiau Tru imesti kelias foto) - o jam imetus foto galejau isiziureti i jos veido "ypatumus" :D Siaip ar taip turiu pripazinti kad ji idomi paliginus su kitomis divomis.

Vartotojų skaito šią temą: 11

narių: 0, svečių: 11, slaptų narių: 0