Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2007-01-22, 23:44
2007-01-23, 17:44
2007-01-23, 18:07
O siaip man nepatiko dar kelios kategorijos. Pvz. Diego/Karo kova buvo pavadinta geriausia MMA metu kova. Cia, aisku, skonio reikalas, bet man labiau patiko Josh Barnett vs. Big Nog I ir manau pagal vardu/sugebejimu lygi jie daugiau nusipelne FOTY vardo.
Dabar apie geriausia savaitini show. As perziurejau TUF4 visa ir keleta TUF3 seriju, taigi turiu teisia tai sakyti. As esu isitikines, kad siais metais WWE, o tiksliau SD! writeriai/talentai nusipelne komplimento - butent SmackDown! siais metais buvo geriausias savaitinis show (Angle/Taker programa, visas Finlio inasas; JBL komentavimas ir kt.)
Nesutinku ir su geriausio MMA metu kovotoja kategorija - Mirko Cro Cop riskiai pralaimi sioje kategorijoje UFC championui Tim Sylviai... NOT!
Na cia is tokiu svarbiausiu kategoriju. Tarp smulkmenu galiu pamineti, kad geriausia metu knyga (nors negaliu buti objektivus, nes, tiesa pasakius, nei vienos neskaiciau) buvo "Controversy Creates Ca$h". Bent jau del to, kad ji sukele daug emociju, diskusiju ir, svarbiausia, buvo sold out uz savaites pries isleidima (reiskia buvo sekmina pelno atzvilgiu). T.y. ji bent jau sukele dideli susidomejima.
P.S. Kazkiek uzgavo mane tai, kad blogiausiu metu PPV pavadino UFC 61... Suprantu Dave'o motivacija - abu main-event'ai did not deliver ir baigesi per kelias minutes, bet vistiek, manau ECW December to Dismember buvo kurkas sudingesnis.
2007-01-23, 18:33
`MalioK`, Jan 23 2007, 06:07 PM, pasakė:
P.S. Kazkiek uzgavo mane tai, kad blogiausiu metu PPV pavadino UFC 61... Suprantu Dave'o motivacija - abu main-event'ai did not deliver ir baigesi per kelias minutes, bet vistiek, manau ECW December to Dismember buvo kurkas sudingesnis.
Na jei gerai prisimenu, tai per UFC 61 Arlovskio ir Sylvios kova kaiptik truko 25 min, bet buvo labai nuobodi. TUF, Geriausios knygos ar kovos komentuoti tikrai negaliu, bet sutinku, kad December to Dismember mano manymu irgi turetu buti worst ppv.
2007-01-23, 19:58
Lix, Jan 23 2007, 06:33 PM, pasakė:
Yup, my bad Supainiojau Arlovski/Sylvia kova is UFC 59 su UFC 61. Buna.
2007-01-23, 20:13
# Best on Interviews
Mick Foley
# Most Charismatic
John Cena
manaw jiems liudeti galima tik del worst show.. Daugiau visa kita - kaip ir dzin..
Ash izhvelgchiau daug liudnesni dalyka: paskajchiuokit kiek apdovanojimu turi TNA.
Nesvarbu - geru ar blogu. Jie neisirasho normaliai i istorija...
2007-01-23, 20:29
2007-01-23, 22:30
Fortaz, Jan 23 2007, 09:02 PM, pasakė:
tai kaip chia `MK`, ish atminties gal rashej ish viso?
Rasiau is Wikipedijos, nes zinojau, kad kasnors, kas gavo WON laiska ta diena, pasirupins kitais IWC nariais (mumis) ir paskelbs ten. Siaip as manau, kad tai ne as padariau klaida (nes rasiau po laipsniu), o tiesiog tas sarasas buvo keleta kartu papildomas (o veliau turbut karegojamas) per diena. O jei ir as apsirikau, tai butu naturalu, juk ten 36 kategorijos;) Dabar viskas atrodo OK.
2007-01-24, 16:42
Savekas, Jan 24 2007, 03:41 PM, pasakė:
Jej cia mintis ta, kad wrestling observeris uzhsiimineja kuo jam nepriklauso - tai ne chia ja parashej, rashyk Meltzeriuj.
Jej mintis ta, kad i Wrestlingo naujienas `MK` idejo kazhka susijusio su wrestlingu ir ne tik... Matysim...
Tai kokia ta mintis ish tikro?
2007-01-24, 17:01
Fortaz, Jan 24 2007, 04:42 PM, pasakė:
Krc, vel as neitikau Fortaz'ui su tema Tai gal man reikejo padaryti dvi kopijas - i MMA ir i pro-wrestlingo naujienas? Arba isskirti kategorijas i MMA pergales ir Pro-wrestlingo pergales? Arba... Zodziu, gal jau neeikim is proto?
2007-01-24, 17:34
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0