Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

G&G Sindikatas

Temoje atsakymų: 29

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai
Ka manot apie ju kuriama muzika?Man taj viena is normaliausiu LT grupiu :)

Guest_bliuska_*

• Svečiai
taip.. kaikuriu daunu textai jega. ypac pasaka apie du brolius, nerealiai ustumta ant broliuku gaidziuku Bendžiukų ir ant keliu lietuviskos popsuxos atstovu, respectas us sita daina G&G !

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Baikit offtopic del sito ir per pm galima susitart dabar trinu postus
Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_bliuska_*

• Svečiai
Va imk ir siusk :arrow: G&G Sindikatas - Pasaka Apie 2 Brolius *CLICK*

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai
JOa,man dar sindikato smogikai zjbs

Guest_TourneY_*

• Svečiai
Hmm, visiškas šūdas, o ne grupė čia. Aplamai apie pačia Rap/Hip-Bullshit kultūra: Visi žinot, kad šitas pasityčiojimas iš muzikos atsirado USA, negrų getuose, kur pertraukų tarp žolės pūtimo ir narkotikų varymosi, sugalvodavo ką nors ir parepuodavo...

Analogas: Juk jei Lietuvoje koks sušiktas bomžas pragertu balsu pradėtų nesuprantamus žodžius marmaliuot, jo neaukštintumėt ir toli gražu tai nebūtų muzika.

Apie Piece-of-Shit: Jum atrodo priimtina, kad ~30 metų vyrai, turintys vaikų taip išsidirbinėja? Kai kuriems tokio amžiaus kartais pasiseka ir susiranda tikrą Darbą? Išvis, kokio žemo mentaliteto turi būti žmogus, jei keikiasi kaip 12-13 metų vaikas?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
TourneY nereiktų ant negrų ir repiorų taip varyt. Nors man jie irgi nelabai prie širdies, bet pakalbėkim apie pvz mum abiem labai mėgiamą metalą, rocką ir panašiai? Aišku čia visai kitoks daug aukštesnis ir geresnis dalykas, bet tie patys 30 metų vyrai rengiasi ne ką padoriau, dar tos visos tatuiruotės, auskarai ir pan? Nejaugi čia yra geriau? Hip-hope (nu tikram, ne ten visokie 50cent) taip pat yra prasmingi žodžiai (tik jų nelabai eina suprast) lygiai taip pat kaip rocke :) Tik nesupraskit manęs klaidingai, aš nebandau gynti repo ir panašaus šūdo, bet reik būt labiau tolerantiškiems :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Dabar supratau, kam tau toks rangas uzdetas. Pirmiausiai, jei tau kazkas nepatinka, tai galetum ir nenaudoti tokiu zodziu, kaip "visiskas shudas" ir daug kitu. Speju, kad tu net negirdejes normalaus repo, nes turbut klauses tik tokiu, kaip 50 centu, arba pati repo "karaliu" EMINEMA, arba geriausiu atveju, gal kaip nors netycia isgirdai Snoop Dog (tiksliai nznau ar taip rasosi), tai ka tu gali spresti apie muzika ? Beje, jei nesupranti zodziu, tai tada gal cia tavo problema, o ne juos dainuojancius.

Hmm... siaip tiesa pasakius, as nelabai suprantu apie ka tu kalbi. Tu kalbi apie rap'a ar apie "Hip-Bullshit kultūra" (cia turbut turejai galvoje Hip-Hop kultura). O sitas parodo tavo issimokslinima sioje srityje nes tu turbut net nesi girdejes, kad i "Hip-Bullshit" kultūra yeina ir DJing, Graffiti art, Breakdancing ir dabar Beatboxing. Tai mano manymu DJ'ejui, grafiti paisanciam zmogui, Breikeiui ar tam paciam beatbox'eriui balso kaip ir nelabai reiktu, tai ka tu cia nusisneki ?
Krc... man nepatinka tavo garbinamas rockas, as i ji nosies ir nekisu. Taciau as ant jo ir nevarau, nors gal reiktu pradet ? Taciau ne, nes tai turbut butu panasios sapaliones kaip tavo poste. Todel jei tu nei bum bum sitoje srityje, tai geriau irgi tylek.

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Bam... Rock daug aukstesnis ir geresnis dalykas? Nebandai gint repo ir panausaus SHUDO? Ir dar sakai kad tolerantiskas esi? Whatever...
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_bliuska_*

• Svečiai
TourneY, shoot yourself!
nieko tu neismanai, gautum tiek babkiu kiek tie solidus vyrai sindikate ir tu ten nesamones dainuotum, o neitum i stroikes dirbt ar pan..

Guest_TourneY_*

• Svečiai
Vienintelis teisingas buvo Bam argumentas, kad metalą klausantys žmonės rengiasi ne ką geriau už tuos ten. "Solidūs vyrai iš G&F"? ROFLMAO. Repe prasmingų žodžių nesu girdėjęs (gal jų ir yra, tačiau būna tik "Non-mass" grupių/atlikėjų dainose). Mane užknisa ne pats Rap'as, o pati žmonių, jį klausančių, kultūra - apklauskit 10-16 metų vaikus (vėliau lyg ir proto įgauna) kokios jų mėgstamiausios grupės, ir vienvaldis lyderis būtų 33,68 Kapeikos. Viskas lyg ir OK, bet nė vienas jų nesupranta ką tas dainuoja, ir tai priveda prie mūsų liaudies nubukėjimo, etc.

P.S. Čia paprasčiausiai išdėsčiau savo mintis, daugiau nieko. Tie, kas joms nepritaria, paprasčiausiai nekreipkit dėmesio. Pvz. Bam sako, kad SOAD albumas Mesmerise - šūdas, man jis "Unreal", todėl kad ir ką jis besakytų, man px. Sėkmės. 8)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tu isreiskiai savo nuomone ? Tu isdejau visokiais zodziais nors nei truptuti apie tai nesupranti. Pasakyk, nors viena normalu reperi, arba grupe, o tada gal ir bsu galima testi kalbas.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
nu nzn , bbd ant GandG , nes LT rap sux balls , mano nuomone neymanoma padaryt lietuviskais zodziais , geors dainos (bent kol kas). Sheip RAP kai kurie faini ir bl baikit ce ant 50 varyt pimp kaip pimp , toks jo stilius ir man priimtinas , dar vienas dalykas F lyrics , man tai p kas dainuojama dainoje gali dainuot ir du zodzius F that
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

koltasXxX pasakė:

nu nzn , bbd ant GandG , nes LT rap sux balls , mano nuomone neymanoma padaryt lietuviskais zodziais , geors dainos (bent kol kas). Sheip RAP kai kurie faini ir bl baikit ce ant 50 varyt pimp kaip pimp , toks jo stilius ir man priimtinas , dar vienas dalykas F lyrics , man tai p kas dainuojama dainoje gali dainuot ir du zodzius F that

Kapeikos yra Pimp'as :) tu zinai ka tai reiskia?
Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_bliuska_*

• Svečiai
pimpas = suteneris, svadautojas ;p
Ir isvis ce tema ne apie pimpus 50cnt rap'us hip-hop'us G&G and so on.
G&G Sindikatas brother :) kurkit topika RAP vs POP ir stumkit tankus ten vieni ant kitu :)

Guest_Hellboy_*

• Svečiai

bliuska pasakė:

G&G Sindikatas brother :) kurkit topika RAP vs POP ir stumkit tankus ten vieni ant kitu :)
Vienas off-topic klausimas - o rap nero pop?

Guest_bliuska_*

• Svečiai

Hellboy pasakė:

bliuska pasakė:

Vienas off-topic klausimas - o rap nero pop?

Tiek rap tiek pop susija i viena - muzika.
Bet tai nera tas pats. Mepasakysi gi kad tarkim delfinas rap'o atlikejas :)

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
NU BLET JAI JUS KLAUSOT KAZKOKIO 50 CENTU ARBA KOKIO NX TANOKO BEARD & LINAS IR SIMONA, O NE KOKIO 2PAC, SCARFACE, XZIBIT, TAI SKIRKIT KAS YRA RAP IR POP NES SNEKAT VISISKUS VEJUS.
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
brup , o kox skirtumas jai ash sakykim ir 50 ur xzibit klausau
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_Rider34_*

• Svečiai

DeSerT pasakė:

NU BLET JAI JUS KLAUSOT KAZKOKIO 50 CENTU ARBA KOKIO NX TANOKO BEARD & LINAS IR SIMONA, O NE KOKIO 2PAC, SCARFACE, XZIBIT, TAI SKIRKIT KAS YRA RAP IR POP NES SNEKAT VISISKUS VEJUS.

THUMBS UP. 50 cent visiskas grybas ir jo G-Unit pamazu skilineja. Jis kazkoks keistas yra. Neseniai Nelly pavadino kvailiu, nes anot jo Nelly pinigus kvailai leidzia, blt koks jam skirtumas :roll: . Ir rapuoja jis nekaip. Xzibit nemegstu, bet 2Pac ir Scarface zjbs

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0

TourneY pasakė:

Vienintelis teisingas buvo Bam argumentas, kad metalą klausantys žmonės rengiasi ne ką geriau už tuos ten. "Solidūs vyrai iš G&F"? ROFLMAO. Repe prasmingų žodžių nesu girdėjęs (gal jų ir yra, tačiau būna tik "Non-mass" grupių/atlikėjų dainose). Mane užknisa ne pats Rap'as, o pati žmonių, jį klausančių, kultūra - apklauskit 10-16 metų vaikus (vėliau lyg ir proto įgauna) kokios jų mėgstamiausios grupės, ir vienvaldis lyderis būtų 33,68 Kapeikos. Viskas lyg ir OK, bet nė vienas jų nesupranta ką tas dainuoja, ir tai priveda prie mūsų liaudies nubukėjimo, etc.

P.S. Čia paprasčiausiai išdėsčiau savo mintis, daugiau nieko. Tie, kas joms nepritaria, paprasčiausiai nekreipkit dėmesio. Pvz. Bam sako, kad SOAD albumas Mesmerise - šūdas, man jis "Unreal", todėl kad ir ką jis besakytų, man px. Sėkmės.  8)

Čia kiti turėjo suprasti, kaip "aš pasakiau, o kiti tylėkit"?. Manau taip nebus.

Ką gi. Dėl tų visų aprangų, papuošalų ir etc. Laisvas labai mūsų pasaulis, todėl niekas per daug tavęs neklausys, jei tau nepatinka. Nežiūrėk. (:
Apskritai dėl to repo. Aš prieš pačią muziką neturiu nieko prieš (jos nemėgstu, bet koks reikalas ant jos varyt?) man nepatinka pati subkultūra. Reperių ir hiphoperių nusikaltimų skaičius nusileidžia tik skinams. Dauguma reperių ir kt., kurie gyvena ar šiaip bazuojasi Amerikoje yra musulmonai. O islamas, kaip tik yra paremtas smurtu.

Kaip pasakė katinas Leopoldas "Gyvenkime draugiškai". (:
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
TourneY o tu nors viena daina repo girdejas, kad sakai kad ten zodziai neprasmingi?
patarciau paklausyt kad ir lietuvisko underground rapo, manau isgirsi

seip Sindikatas gerai varo, bet man labiau patinka ltu underground rap( Sharaz, Roliz, Pentagrama,Motywaz, MoNaDa ir t.t) , o ne komercianiai projektai :D

Nuotrauka

Guest_Triple-H`_*

• Svečiai
o ka tu vadini komercinaias ? G&G ?

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Triple-H` pasakė:

o ka tu vadini komercinaias ? G&G ?
vis delto Sindikatas uz tai gauna pinigus, jie to veltui nedaro taigi galima skaityti juos prie komerciniu

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
man sindikatas nepatinka lietuviu rapas SUXXX

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0