Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
Guest_bliuska_*
2005-08-16, 18:57
Guest_TourneY_*
2005-08-17, 09:11
Analogas: Juk jei Lietuvoje koks sušiktas bomžas pragertu balsu pradėtų nesuprantamus žodžius marmaliuot, jo neaukštintumėt ir toli gražu tai nebūtų muzika.
Apie Piece-of-Shit: Jum atrodo priimtina, kad ~30 metų vyrai, turintys vaikų taip išsidirbinėja? Kai kuriems tokio amžiaus kartais pasiseka ir susiranda tikrą Darbą? Išvis, kokio žemo mentaliteto turi būti žmogus, jei keikiasi kaip 12-13 metų vaikas?
2005-08-17, 10:25
2005-08-17, 11:00
Hmm... siaip tiesa pasakius, as nelabai suprantu apie ka tu kalbi. Tu kalbi apie rap'a ar apie "Hip-Bullshit kultūra" (cia turbut turejai galvoje Hip-Hop kultura). O sitas parodo tavo issimokslinima sioje srityje nes tu turbut net nesi girdejes, kad i "Hip-Bullshit" kultūra yeina ir DJing, Graffiti art, Breakdancing ir dabar Beatboxing. Tai mano manymu DJ'ejui, grafiti paisanciam zmogui, Breikeiui ar tam paciam beatbox'eriui balso kaip ir nelabai reiktu, tai ka tu cia nusisneki ?
Krc... man nepatinka tavo garbinamas rockas, as i ji nosies ir nekisu. Taciau as ant jo ir nevarau, nors gal reiktu pradet ? Taciau ne, nes tai turbut butu panasios sapaliones kaip tavo poste. Todel jei tu nei bum bum sitoje srityje, tai geriau irgi tylek.
Guest_TourneY_*
2005-08-18, 11:41
P.S. Čia paprasčiausiai išdėsčiau savo mintis, daugiau nieko. Tie, kas joms nepritaria, paprasčiausiai nekreipkit dėmesio. Pvz. Bam sako, kad SOAD albumas Mesmerise - šūdas, man jis "Unreal", todėl kad ir ką jis besakytų, man px. Sėkmės. 8)
2005-08-18, 19:56
pilnametis...
2005-08-18, 20:06
koltasXxX pasakė:
Kapeikos yra Pimp'as tu zinai ka tai reiskia?
Guest_bliuska_*
2005-08-18, 20:40
Hellboy pasakė:
bliuska pasakė:
Ir isvis ce tema ne apie pimpus 50cnt rap'us hip-hop'us G&G and so on.
G&G Sindikatas brother kurkit topika RAP vs POP ir stumkit tankus ten vieni ant kitu
Tiek rap tiek pop susija i viena - muzika.
Bet tai nera tas pats. Mepasakysi gi kad tarkim delfinas rap'o atlikejas
Guest_Rider34_*
2005-08-19, 13:36
DeSerT pasakė:
THUMBS UP. 50 cent visiskas grybas ir jo G-Unit pamazu skilineja. Jis kazkoks keistas yra. Neseniai Nelly pavadino kvailiu, nes anot jo Nelly pinigus kvailai leidzia, blt koks jam skirtumas :roll: . Ir rapuoja jis nekaip. Xzibit nemegstu, bet 2Pac ir Scarface zjbs
2005-08-21, 14:28
TourneY pasakė:
P.S. Čia paprasčiausiai išdėsčiau savo mintis, daugiau nieko. Tie, kas joms nepritaria, paprasčiausiai nekreipkit dėmesio. Pvz. Bam sako, kad SOAD albumas Mesmerise - šūdas, man jis "Unreal", todėl kad ir ką jis besakytų, man px. Sėkmės. 8)
Čia kiti turėjo suprasti, kaip "aš pasakiau, o kiti tylėkit"?. Manau taip nebus.
Ką gi. Dėl tų visų aprangų, papuošalų ir etc. Laisvas labai mūsų pasaulis, todėl niekas per daug tavęs neklausys, jei tau nepatinka. Nežiūrėk. (:
Apskritai dėl to repo. Aš prieš pačią muziką neturiu nieko prieš (jos nemėgstu, bet koks reikalas ant jos varyt?) man nepatinka pati subkultūra. Reperių ir hiphoperių nusikaltimų skaičius nusileidžia tik skinams. Dauguma reperių ir kt., kurie gyvena ar šiaip bazuojasi Amerikoje yra musulmonai. O islamas, kaip tik yra paremtas smurtu.
Kaip pasakė katinas Leopoldas "Gyvenkime draugiškai". (:
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
2005-08-25, 14:45
patarciau paklausyt kad ir lietuvisko underground rapo, manau isgirsi
seip Sindikatas gerai varo, bet man labiau patinka ltu underground rap( Sharaz, Roliz, Pentagrama,Motywaz, MoNaDa ir t.t) , o ne komercianiai projektai
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0