Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-12-01, 20:00
Fortaz, Dec 1 2006, 07:45 PM, pasakė:
<...> vs. Alexander Emoilenko - Feodoro brolis, +bonusas kaip Feodoras zhiuri shia kova. <...>
Cia ta kova, kur pabaigoje Fedoras reke: "Стоп! Блять! Сука..."? Butinai mesk;)
EDIT: O su Barnett'u kuria turi - gal ta, treju raundu? Nes norisi pamatyti ilgesne kova
2006-12-01, 20:29
2006-12-01, 20:40
db post, bet nieko:
kur imest?
padariau archyviuka, kuriame daugiau:
Feodoras besikejkiantis, rimchiausiu Takados kovu santrauka, labaj parodanti jo MMA galimybes.
Viso: 48mb.
tai dar karta: kur idet?
p.s. dar perzhiurejes radaw:
-Egidijus Valavicius vs Feodor Emoilenko.
-Best of Silva - labai neblogas..
-Takada vs CroCop. Liudniausia Takados kova:D
kur imest?
padariau archyviuka, kuriame daugiau:
Feodoras besikejkiantis, rimchiausiu Takados kovu santrauka, labaj parodanti jo MMA galimybes.
Viso: 48mb.
tai dar karta: kur idet?
p.s. dar perzhiurejes radaw:
-Egidijus Valavicius vs Feodor Emoilenko.
-Best of Silva - labai neblogas..
-Takada vs CroCop. Liudniausia Takados kova:D
2006-12-19, 21:37
Gerai, kadangi itariu niekas neimes Liddell/Ortiz I *ir istikruju jus nieko neprarasit nepamate tos kovos - as neturejau jos atsisiuntes, bet maciau per Discovery kanala - nieko ypatingo - daug atsargumo pirmame raunde, o antrame pirstas i aki ir KO - jokio veiksmo ant zemes* as veliau (po GSP/Penn *kuria daug kas turetu pamatyti*) imesiu UFC 57: Liddell vs. Couture 3, kur galesite pamatyti gera kova ir susipazinti su Liddell'u pries jo antra kova su Ortiz'u
2007-01-02, 23:46
Taigi greit pas mane baigsis siusti PRIDE Shockwave 2006 (Gruodzio 31 d.) Mane domina ar man verta jums mesti sio show main-event'a, t.y. Fedor Emelianenko © vs. Mark Hunt. Siuncios ne japoniska versija, taigi kova bus komentojama anglu kalba. Fedor'a turbut visi zinote - #1 sunkiasvoris MMA pasaulyje ir dabartinis PRIDE Fighting Championships HW championas. Idejau apklausa, kad suzinoti kiek zmoniu siustusi ir i koki host'a butu jums patogiau.
P.S. Jei kam idomu - "Nesiusciausi" iskart prabalsavau as, nes jau turiu;)
P.S. Jei kam idomu - "Nesiusciausi" iskart prabalsavau as, nes jau turiu;)
2007-01-17, 21:16
Dabar toks reikalas. Esu atsisiuntes "Wanderlei Silva: Fighting for Pride" PPV, kuriame yra paspartinta daugumos jo kovu apzvalga. Tarp ju ir Dan Henderson vs. Wanderlei Silva I. Ten nera kovotoju pristatimu, iskirpti nesvarbi momentai ir pns. As iskirpau sia kova - ji sudaro 7:01 minutes - tai aisku ne pilniausias variantas (be pristatimu, pertrauku tarp raundu ir kitu momentu), bet grinas action - zodziu vistiek geriau uz ta YouTube video + su normaliai komentatoriais ir geru video.
Man reges RazieL_ norejo sios kovos - taigi klausiu, ar verta mesti (uzima ~90 MB)?
Man reges RazieL_ norejo sios kovos - taigi klausiu, ar verta mesti (uzima ~90 MB)?
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0