- Dan Henderson ($50,000) nugalejo Wanderlei Silva ($150,000)
- Mauricio Rua ($50,000) nugalejo Alistair Overeem ($10,000)
- Nick Diaz ($15,000) nugalejo Takanori Gomi ($20,000)
- Joachim Hansen ($15,000) nugalejo Jason Ireland ($10,000)
- Sokoudjou ($10,000) nugalejo Antonio Rogerio Nogueira ($20,000)
- Hayato Sakurai ($10,000) nugalejo Max Danzig ($10,000)
- James Lee ($10,000) nugalejo Travis Wiuff ($10,000)
- Sergei Kharitonov ($10,000) nugalejo Mike Russow ($10,000)
- Frank Trigg ($10,000) nugalejo Kazuo Misaki ($10,000)
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2007-02-27, 19:00
2007-03-01, 21:29
- As jauciu daug itampos, nes tai buvo mano pirma patirtis kovojant octagon'e, o ne ringe. Itampos buvo net daugiau, nei mano pirmoje kovoje PRIDE taisyklese arba pirmoje MMA kovoje. Ir mano nerimavimas buvo neveltui. Man prireike 4-iu minuciu, kad knockout'uoti Eddie... vienintele priezastis yra taisykliu ir kovos lauko skirtumai.
- Eddie begiojo po octagon'a, kuris yra pakankamai didelis. Ar jus to tikejotes?
As niekaip to netikejausi. Edzio taktika yra paprasta: "nauduotis placiu octagon'u ir begioti nuo kaires i desine", bet as negalejau sulauzyti sio plano. Man tai buvo sokas. - Kodel si Edzio taktika buvo naudinga?
Norejau KO pirmame raunde. As esu PRIDE GP championas. Jei jis stovetu antrame raunde - tai butu jo pergale. Taigi as norejau greito knockout'o, bet jis vis begiojo nuo manes, nors ir buvo metes keleta smugiu - man tai patiko labiau uz jo pasitraukima. Daug gerbeju sake, kad tai buvo vienpuse kova, bet as negaliu buti patenkintas tokiu pasirodimu. - Kaip jums taisykliu skirtumai? Pavyzdziui UFC'e ant zemes yra uzdrausti smugiai keliu.
Tai yra labai sudetinga, nes as galiu smugioti keliu nesamoningai - as 6 metus treniravausi su kelio smugiais. UFC kovotojai nesaugo galvos sprawl pozicijoje - jei as mesciau smugi keliu, Eddie butu knockout'uotas. As manau kad PRIDE taisykles yra realesni uz UFC. Jokios apsaugos sioje pozicijoje?.. nesamone. - Ar PRIDE'e Eddie gautu geltona kortele uz tokia kovos taktika?
As sakyciau taip - prasau, pasakykite tai UFC teisejui Bet as buvo pernelig susikaupes kovoje - as galvojau tik apie KO pirmame raunde ir nepastebejau tai kovos eigoje. - O kodel jus neatvikote i press-konferencija po PPV? Del itampos?
Ne, ne. As nezinojau apie sia press-konferencija. Taigi kalbu atvirai - tik del to. As ne boikotavau sia konferencija, o neatejau tik del to, kad mane neinformavo. Jei tai butu PRIDE show, as pasilikciau po savo kovos ir persirengamajame kambaryje ziureciau show iki pabaigos su main-event'u, bet si vakara mane nedomino kitos kovos ir ME, taigi man nebuvo prasmes pasilikti po kovos. Mano komanda iskart iskeliavo namo. - Ar kasnors prase jusu ateiti i press-konferencija?
Ne, tikrai ne. Kai as paklausiau "ar as galiu gristi i viesbuti?" UFC atstovai pasake "per sios vartus" ir palidejo mus is pastato. - Per sekanti UFC PPV, ar jus ateisite i press-konferencija?
Ziurint i aplinkybes. As zinau, kad ziniasklaida yra svarbi, bet mano darba yra parodyti ziurovams geriausia pasirodima. Jei press-konferencija neitakos manes susikaupimo), tai as eisiu, jei tures itaka - as geriau eisiu trenerotis. Galu gale as gi turiu parodyti UFC KO matchus, nes tik sis rezultatas irodis, kad Dana White pasirinko teisingai. - Tarp kitko, jusu isejimo muzika yra PRIDE kompanijos theme. Tai buvo siurprizas. Kodel?
Todel, kad as noriu tureti toki pat susikaupima kaip turejau PRIDE'e. As turiu parodyti 100% jegos. Tai savotiskas irankis, kad pasiruosti octagon'ui. Nors UFC to nepaskelbe, as esu PRIDE OWGP championas. As atvikau po sunkiausio turnyro pasaulyje, taigi as turiu nauduotis sia muzika. As esu dekingas Sakakibarai uz ai, kad jie leido man nauduotis sia sutrumpinta versija. - Ar jus pajutote skirtuma octagon'e?
Taip, yra labai daug skirtumo tarp ringo ir narvo. As nusipirksiu octagon'a ir pastatisiu ji savo saleje ir trenirosius narve kiekviena diena. Gal jus galvojate, kad as galiu tapti UFC championu lengvai, bet tai toligrazu ne tiesa. Narvas turi savo taisykles. As turiu padaryti octagon'a savo gimtaja vieta. Ka daryti kai oponentas stums mane prie narvo sienos? Koks bus skausmas ir pasekmes? Jei busiu ispaustas i kampa, kaip man istrukti? Visa tai as turiu ismokti kunu. As esu lengvasvoris UFC sunkiasvoriu divizione. Tim Sylvia ir kiti gali stumti mane i narvo sienas. Taigi as turiu du priesus - mano oponentas ir octagon'as. Zodziu as paversiu save Mirko "Octagono versija" Cro Cop'u. - Jusu kita kova bus balandzio menesi Anglijoje.
Tai labai idomu - Europoje. Daug kroatu gales atvikti i sia arena ir as galesiu parodyti jiems savo kova. O sekanti kova bus... liepos menesi, uz titula! - O kas bus jusu oponentas - Randy Couture ar Tim Sylvia?
Betkas tiks. Tim'as yra didesnis uz mane; Randis pilniausiai zino octagon'o taisykles. Bet jie manes nesustabdis - as noriu rematcho su Fedoru. Mano galutinis tikslas yra Fedoras. Sis tikslas nesikeicia, taigi as negaliu sustoti.
2007-03-06, 23:05
- Randy Couture $250,000 ($125,000 uz pasirodima, $125,000 uz pergale)
Tim Sylvia $100,000 ($100,000 uz pasirodima) - Martin Kampmann $20,000 ($10,000 uz pasirodima, $10,000 uz pergale)
Drew McFedries $6,000 ($6,000 uz pasirodima) - Rich Franklin $42,000 ($21,000 uz pasirodima, $21,000 uz pergale)
Jason MacDonald $14,000 ($14,000 uz pasirodima) - Matt Hughes $150,000 ($75,000 uz pasirodima, $75,000 uz pergale)
Chris Lytle $10,000 ($10,000 uz pasirodima) - Jason Lambert $18,000 ($9,000 uz pasirodima, $9,000 uz pergale)
Renato Sobral $21,000 ($21,000 uz pasirodima)
- Menki minusavimai (keli simtai doleriu) uz draudima, licenzijas ir panasiai;
- Tipiniai UFC bonusai uz vakaro submission'a, vakaro knockout'as ir FOTN;
- Galimi kovotoju (main-eventeriu) procentai nuo PPV prikimu;
- Kovotoju uzdarbiai is sponsoriu.
2007-03-11, 16:31
- Dana White patvirtino, kad UFC 70: Nations Collide (kuris ivyks Anglijoje), Amerikoje bus parodytas per nemokama TV, Spike kanale. Tai galima vertinti kaip savotiska investricija i ateiti, nes, nors ir atsisakydama PPV pelno, Dana siekia pritraukti naujus gerbejus ir pasiekti savotisku ratingu rekirdus + Taip daugiau akiu pamatis nauja UFC pirkini, Mirko Filipovic'a.
- Pagal sklindancius gandus, sekantis pretendentas i Fedoro Emelianenko titula (PRIDE Heavyweight Championship) bus amerekeciu boksininkas virtes MMArtistu, Eric "Butterbean" Esch (1; 2). Jus galite prisiminti si boksininka is WWF Wrestlemanijos XV.
2007-03-11, 23:30
2007-03-19, 11:55
Lix, Mar 19 2007, 08:07 AM, pasakė:
Beabejo del titulo. O vat "be didesnio vargo" ne faktas. Siam momentuio Quintonas nera on top of his game (nors ir laimejo paskutinias 4 kovas, tarp kuriu ir pergale pries Matt Lindlanda), bet jis vistiek turetu sukelti Chuck'ui daugiau problemu uz Tito.
2007-03-19, 23:51
- Kolkas nera officialiaus patvirtinimo, bet "rimti" saltiniai pranesa, kad Fertitta broliai nusipirko PRIDE FC uz $65 mln. Palauksiu oficialaus patvirtinimo, kol pradesiu sverti "+" ir "-". Kolkas cia yra tik vienas DIDELIS gandas, bet tai pranesa vienas Sherdog staff naris, taigi si naujiena gali turetu rimta pagrinda.
2007-03-20, 16:16
Lix, Mar 20 2007, 04:05 PM, pasakė:
Na Fertitta broliai turi 90% Zuffa, LLC akciju (Dana White tik 10%), kuri, kaip tu sakei, savo nuosavybeje turi UFC. Bet idomiausia, kad pasak pranesimus, Fertitta broliai nusipirko PRIDE savo vardu (ne Zuffa, LLC vardu) ir Dana *tikriausiai* netures jokios tiesiogines jegos PRIDE FC. Bet aisku White'as yra artimas su Fertittais ir siaip ar taip tures didele itaka PRIDE FC. Gerai tai, kad ir Dana ir Fertitta broliai nori, kad PRIDE dirbtu kaip savarankiskas promotionas (t.y. ne WWF/WCW pirkimo schema;) Bet as manau, kad sioke tokie interpromotional renginiai, kovos, titulai bus (nes cia dar didelis klaustukas kaip su jais), taigi man smalsu paziureti kaip viskas vistisis.
P.S. Fedor/Mirko 2, Chuck/Wandy, Chuck/Mauricio, Mirko/Rodrigo 2, Mirko/Mark 2 ir t.t.
2007-03-21, 22:54
- Cia kazkiek spoileris artejanciai TUF5 premjerai. Pirmoje serijoje BJ Penn (kuris seniai nesutaria su Dana White ir tuo labiau Jens Pulver) jau pradeda kelti emocijas. Pasirodo, pirmoje serijoje, Pulver laimejo monetos metima ir jam buvo duota teise arba pirmam pasirinkti kovotoja (is 16 projekto dalyviu), arba bookinti pirma show kova. Jis pasirinko pastaraji varianta. Taigi Penn'ui liko teise pirmam pasirinkti kovotoja. BJ nepraleido galimybes suzadinti aistras ir paprase pakelti rankas tos kovotojus, kurie ne tik norejo buti jo komandoje, bet kartu nenori, kad Pulver butu ju treneris. Rezultatas - 10 kovotoju (is 16) pakele rankas - tarp ju gera dalis potencialiu projekto favoritu. Taigi jau pirmoje serijoje BJ padare sekminga bandima "spjauti" Pulver'iui i veida. Idomiausia, kad kovotojai pasiskirs lygiai ir kaip rezultatas, minimum du Jens'o kovotojai nepageidaus tureti ji savo treneriu.
- O dabar svarbesne naujiena (nors tai dar vienas didelis gandas). Pries pusvalandi viename MMA radio show buvo teigiama (gando pavidale), kad Mauricio "Shogun" Rua pasirase cross-promotion kontrakta - t.y. neiprasta kontrakta tarp dveju kompaniju, pagal kuri jis turi dvi kovas su PRIDE FC ir dvi kovas su UFC. Jei sis originalus gandas pasitvirtins, Liddell'ui reiktu nerimauti
2007-03-25, 12:42
- Pasirode UFC 69: Shootout Pierre/Serra ir Sanchez/Koscheck pirmi lazybu koeficientai:
Georges St. Pierre -900
Matt Serra +600
Diego Sanchez -200
Josh Koscheck +170
- Vakar turejo ivykti Dana White vs. Tito Ortiz bokso matchas. Bet Tito nepasirode per wigh-ins ir kova neivyko. Pats daba atvko i weigh-in'us ir buvo pasiroses matchui. Kaip veliau paaiskejo, Ortiz paliko White'ui pranesima "kad paleidzia ji". Zinant nesutarima tarp White'o ir Ortiz'o, tai gali tureti pasekmiu.
- Kolkas sklinda kruva skirtingu ir painiotu gandu (bandau susigaudyti), kad kovo 24 diena Fedor Emelianenko pasirase ilgalaiki kontrakta su bodogFIGHT ir visai tiketina, kad nuo siol jis netures nieko bendro su PRIDE FC (ir jokiu isipareigojimu). Now that's... THAT'S NOT... DAMN!
2007-03-25, 15:10
Fortaz, Mar 25 2007, 02:58 PM, pasakė:
Vienintele mintis shauna i galva - jauchia kad silpneja, ir bijo CroCop:D
Na, pagal gandus, jis nenori kautis narve ir tuo labiau UFC. Bet tai nelabai logiska, nes pagal prnesimus, Sakakibara (PRIDE prezidentas) sugudravo ir pasirase visus PRIDE FC kovotojus naujiems kontraktams, kurie reikalauja, kad kovotojai kautusi tik PRIDE ringe (t.y. Fertittas negaletu, net nusipirkus kompanija rinktis favoritus ir tempti jos kovoti UFC). Taigi jei sie gandai turetu pagrinda, Fedoras ir taip galetu pasilikti PRIDE'e ir nekautis octagone/UFC. Bet cia atsiranda dar niuansai - bodogFIGHT tarsi pasiule jam didesnius pinigus (nors nesuprantu kaip tai imanoma, atsizvelgiant i Fertittu kisenes) + jie siulo jam kautis Rusijoje (o Fedoro sena svajone yra populiarinti MMA Rusijoje).
P.S. As cia apibreziau labai bendrai - dabar foumose sklinda tiek painiotu gandu, kad as vos speju susigaudyti + PRIDE pirkimas VEL atsiranda po klaustuku, kai Dana White pasake kad kolkas viskas miglota. Zodziu dabar MMA pasaulyje verta daug dalyku - neaisku kas su kuo pasiraso, kur kovos, kokie kontraktai kam priklausis ir pns. Chaosas.
2007-03-27, 18:46
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0