Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-06-22, 15:57
Sveiki ,
Sunkiam svori: mėgstamiausias mylimiausias be abejo Fedor Emelianenko, Lietuvis: Tadas Rimkevičius
Pussunkiam svori: Wanderlei Silva, Lietuvis: Kestutis Arbočius
Vidutiniam svori: Paulo Filho, Lietuvis: Egidijus Valavičius
Pusvidutiniam svori: Paul Daley, Lietuvis: Marius Žaromskis
Lengvam svori: Takanori Gomi, Lietuvis: Sergei Grečicho
Lengviausiam "Gaidžio svori": Masahiro Oishi, Lietuvis: Artemij Sitenkov.
Sunkiam svori: mėgstamiausias mylimiausias be abejo Fedor Emelianenko, Lietuvis: Tadas Rimkevičius
Pussunkiam svori: Wanderlei Silva, Lietuvis: Kestutis Arbočius
Vidutiniam svori: Paulo Filho, Lietuvis: Egidijus Valavičius
Pusvidutiniam svori: Paul Daley, Lietuvis: Marius Žaromskis
Lengvam svori: Takanori Gomi, Lietuvis: Sergei Grečicho
Lengviausiam "Gaidžio svori": Masahiro Oishi, Lietuvis: Artemij Sitenkov.
2009-02-11, 21:24
Gerai manau reiktu atnaujint savo favoritu sarasely, nes paziuros pasikeite ;]
Heavyweight - Frank Mir, ka galiu pasakyt... Megstu grapplerius.
Light Heavyweight - Tito Ortiz all timer lieka, na o jai is dabartiniu aktyviu kovotoju - Forrest Griffin, uz protinga taktika kovojant ;].
Middleweight - cia sunkiau, na siuo laiku favoritas Anderson Silva ir kazkaip nematau nieko geriau, jokioj kitoj organizacijoj.
Welterweight -GSP ir neseniai labai pradejes patikt Nick Diaz, kuris tikiuosi kada nors sugrys y UFC.
Lightweight - megstamiausias diziionas kuris pilnas zvaigzdziu, y cia itktu ir alvarez ir gomi ir guida ir jaunasis diaz, o reik isirinkt viena... Manau Shinya Aoki uz puikius grapplingo sugebejimus, vienintelis trukumas slykscios kelnes ;D .
Featherweight - Urijah Faber, be komentaru ;]
Heavyweight - Frank Mir, ka galiu pasakyt... Megstu grapplerius.
Light Heavyweight - Tito Ortiz all timer lieka, na o jai is dabartiniu aktyviu kovotoju - Forrest Griffin, uz protinga taktika kovojant ;].
Middleweight - cia sunkiau, na siuo laiku favoritas Anderson Silva ir kazkaip nematau nieko geriau, jokioj kitoj organizacijoj.
Welterweight -GSP ir neseniai labai pradejes patikt Nick Diaz, kuris tikiuosi kada nors sugrys y UFC.
Lightweight - megstamiausias diziionas kuris pilnas zvaigzdziu, y cia itktu ir alvarez ir gomi ir guida ir jaunasis diaz, o reik isirinkt viena... Manau Shinya Aoki uz puikius grapplingo sugebejimus, vienintelis trukumas slykscios kelnes ;D .
Featherweight - Urijah Faber, be komentaru ;]
pilnametis...
2009-02-12, 20:18
Gera mintis, jau deretu atnaujinti, nors ne tiek daug pasikeitimu turiu, praejus daugiau nei 2 metam Reiskia esu kazkiek istikimas gerbejas.
- Heavyweight - Brock Lesnar - manau tai niekam ne sokas. Kai rasiau savo 2006 metu favoritus, Brock ateitis MMA nebuvo aiski, kadangi teturejome jo pareiskima apie ketinima ir viskas. Siandien pries mus stovi pirmas zmogus laikes WWE ir UFC auksa. Ir jo kelias i titula organizacijoje tikrai nebuvo "dovana". Pirmas oponentas, buves UFC Championas, po to vienas senesniu sporto veteranu, kuris dalinosi ringa su sporto elita, Heath Herring ir galu gale zmogus-legenda, Captain America. Galiu tik sukrizioti savo pirtus ir tiketis revanso pries Frank Mir. Norisi tiketi i labai svesia Brock ateiti - jis imtininkas, o pastareji pasizimi ypatingu darbstumu. Be to, jis yra tikras atletas, nesisukantis tarp zvaigzdziu arba vakareliuose. Lesnar tiliai gyvena "pasaulio pakrastyje", trenerojasi ir noriai mokosi.
- Light Heavyweight - Chuck Liddell - cia nieko nepasikeite, kaip matote. As iki siol esu istikimas The Iceman gerbejas ir, kokia kvailiste dauguma jusu tai bevertintu, sventai tikiu jo grizimu i 205 svaru UFC sosta (gal neilgam, bet bent trumpam - tikiu). Reliai daug kas nuplove rankas ir nurase Chuck i "pirdylas". Tegul. As iki siol nemaciau jo dominuoto - Jackson kovoje, jis is giedro dangaus nusizenge nuo game plan ir uzpuole Jackson kuna, nuleisdamas kaire ranka. KO. Jardine kovoje jie ejo koja i koja ir Liddell nusprende pasiimti atsargu teiseju sprendima, griztant po knockouto - neivertino tu tasku, kurios Keith rinko su spiriais ir pralaimeji nevienbalsi sprendima (be to, po kovos jis pakele rankas, manydamas, kad padare pakankamai darbo pergalei). Rashad kovoje, jis medziojo Evans visa laika, bet ieskodamas to ispudingo KO ir mesdamas desine, automatiskai nuleido kaire ranka. KO. Iki siol jis vienas pavojingiausiu strikeriu divizione su nepriekaistinga TD ginyba. Taip pat, daug vilciu dedu i American Top Team, kadangi pasirode pranesimai, kad jis pagaliau isejo ieskoti trenerociu uz The Pit ribas. Neneigiu ir sentimentu, kadangi as esu labai laimingas vaikis, gal vienas keliu forume, kas turejo laime pagauti jo epocha UFC organizacijoje, kai Chuck visdar buvo laikomas nenugincijamu dominojanciu championu kompanijoje.
- Middleweight - Frank Shamrock - kovotojas menininkas. Tai fenomenaliai charismatiskas, iskalbus ir talentingas kovotojas. As nesvaigsiu ir nestatisiu ji i №1 ar net mazdaug artimoje pozicijoje divizione, bet ir nenuvertinsiu jo kaip daro daug MMA gerbeju - mano knygoje, jis visdar desimtuke. Frank yra placiai laikomas pirmu visapusskai parostu MMA kovotoju, kuris turejo kaip gera stovesena, taip ir grappling igudzius. Iki sios dienos jis yra protingas kovotojas, kuris zino ka daro narve, bet to tarpu ir duoda ziurovams show. Artjenati kova su Nick Diaz yra nuostabus testas jam, kad patikrinti kur 185 svaru laiptineje jis stovi sio momentu - neziurint i jo mazesni svori, Diaz yra vienas pavojingiausiu LW/WW kovotoju sporte.
- Welterweight - Georges St. Pierre - cia irgi senas vardas. Nuo pat to moemnto kai pradejau domietis sportu, Georges nuvile mane tik viena vieninteli karta per UFC 69, bet po sio soko jis grizo dar stipresnis. Tai fenomenas, vaikinas kuris neturi imtyniu pagrindo atejus i sporta, savo darbstumo deka, is esmes pakilo iki Olimpinio lygio imtynininko. Be to, jis turi nusotabias ranaks ir virtualiai neturi silpnybes. Kuri laika jo psichika ir morale buvo po klaustuku - siandien, po keliu rimtu testu jo karjeroje, manau ir cia nelieka abejoniu. Be to, ji galima statyti i viena eile su kovotojais kaip Randy Couture, kai reikalas liecia protingiausius kovu game plans ir taktika/strategija.
- Lightweight - Sean Sherk - ir cia figuroja tas pats vardas. Taip, gal jis nera geriausias lengvasvoris pasaulyje, bet pagal mane jis tvirtai stovi penketuke. Cia turiu pripazinti tai, ka galejo pastebeti daugelis jusu - as esu darbstumo ir nezmonisku pastangu gerbejas ir labiau vertingu gal mazesni talenta is prigimties, bet kasdieninius prakaito kibirus, negu Dievo dovana, kuri kompensoja sunkaus darbo stiga. O kadangi dazniausiai tokia disciplina savo darbe turi imtininkai - butent jie daznai figuroja tarp mano favoritu. Realiai Sean turi fantastiska cardio, jis turi tvirta imtiniu pagrinda, brutalia jegai labai gera boksa, kuris tobuleja su kiekviena kova (zr. Tyson Griffin). Galite mane vadinti The Muscle Shark nuthuggeriu, bet as tematau du kovotojus 155 svaru divizione, kurie mano akyse gali ji nugaleti - tai Shinya Aoki ir BJ Penn.
- Featherweight/Bantamweight - Norifumi Yamamoto - deja, del traumu daugelis is jusu neturejo malonumo matyti KID veiksme, o atskirai manau niekas nesisiunte jo kovu. Sunku priskirti si kovotoja vienam divizionui, kadangi jis gali nusileisti iki pat 135 svaru ir kautis auksciau. Sis kovotojas yra Olimpinio ligio imtininkas, kuris parodoksaliai pagarsejo del savo agresivios, dinamiskos ir negailestingos stovesenos. Reliai Norifumi iki sios dienos nera nugaletas MMA kovoje - vienintelis jo "L" buvo nuo ipjovimo. Noriu pasakyti, kad turiu neitiketinai daug pagarbos Faber ir Torres, bet pinigus, ju kovuose su Yamamoto, staticiau ant KID. Galime tik sukrizioti pirstus ir iketis, kad ringe ar narve, anksciau (geriau) ar vieliau pamatisime tas kovas. Be to, jis turi labai grazia zmona;)
2009-02-12, 22:38
Ne į temą | Fortaz, 2009-02-12, 21:33, pasakė: "be to, po kovos jis pakele rankas, manydamas, kad padare pakankamai darbo pergalei" - va cia tai argumentas tiesiog 100% parodo, kad Liddel jokiais budais negalima vadint pidyla~! Bent jau pirdylu markams P.S. Vel pas tave припадок сучности su pirdylom Cia as pripazinsiu, as esu The Iceman markas (skirtingai nuo Udertaker, Cena, Sakuraba ir kitu atveju), bet tai neatima fakto, kad jis jokiu budu ne "pirdyla" siame karjeros etape;) |
2009-12-12, 01:07
Heavyweight - Frank Mir. Aiskinti manau nieko nereikia, protingas ir talentingas kovotojas. Turbut pats megstamiausias visam MMA, imant bendrai visus kategoriju.
Light Heavyweight - Forrest Grffin. Labai patinka, turbut del to, nes mano pirmoji mma kova buvo matyta su siuom kovotoju. Man No. 2 tarp visu kategoriju.
Middleweight - Dan Henderson. Tiesiog megstamiausias kovotojas middle svorio kategorijoj.
Welterweight - Josh Koscheck/Dan Hardy. Abu labai megstami kovotojai, Josh Koscheck labai patinka kovojimo stilius, o Dan Hardy man susiziuri kaip netradicinis kovotojas.
Lightweight - Joe Stevenson. Taipogi panasi priezastis kaip Josh Koscheck.
Light Heavyweight - Forrest Grffin. Labai patinka, turbut del to, nes mano pirmoji mma kova buvo matyta su siuom kovotoju. Man No. 2 tarp visu kategoriju.
Middleweight - Dan Henderson. Tiesiog megstamiausias kovotojas middle svorio kategorijoj.
Welterweight - Josh Koscheck/Dan Hardy. Abu labai megstami kovotojai, Josh Koscheck labai patinka kovojimo stilius, o Dan Hardy man susiziuri kaip netradicinis kovotojas.
Lightweight - Joe Stevenson. Taipogi panasi priezastis kaip Josh Koscheck.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0