Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Mixed Martial Arts

Temoje atsakymų: 26

Apklausa: Jusu domejimasis MMA... (20 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Jusu domejimasis MMA...

1. Nedomina (nuobodu, net nenoriu giliau susipazinti) (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

2. Domina (siuncios show, seku naujienas) (2 balsai(-ų) [10.00%])

Balso procentinis santykis: 10.00%

3. Domina, bet nedaug zinau (norieciau susipazinti placiau) (13 balsai(-ų) [65.00%])

Balso procentinis santykis: 65.00%

4. Nezinau kas yra MMA (5 balsai(-ų) [25.00%])

Balso procentinis santykis: 25.00%

Balsuoti

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Dabar cia nenoriu kolkas aiskinti savo motivu ir plesti minti, tiesiog siandien nusprendziau visgi susipazinti su forumo nariu nuomone apie MMA. Cia tiesiog noriu, kad visu pirma jus prabalsuotumete apklausoje, o po to keliais zodziais (gal placiau, jei netingite), parasytumete savo individualia susidomejima, nuomone apie MMA (gal atskirai apie UFC, PRIDE, K-1 ar kt.) Tiesiog as noriu susipazinti su jusu poziuriu i Mixed Martial Arts. Patikekite, tai ne tiesiog tucias klausimas - prasau jusu rimtai atkreipti demesi i si mano prasyma ir pasisakyti. Man tai gali buti naudinga informacija :)

P.S. Aciu uz jusu demesi ;)

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
nžn, nesidomiu, tik žinau, kad yra kažkoks Fiodoras su dvejais diržais :/
Nuotrauka

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
As balsavau, kad nezinau kas yra MMA, nes rimtai nezinau ;) Bet ir man neidomu. As esu tk kazka girdejusi, kad toks dalykas yra ir viskas.
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na tu mano nuomone jau zinai, bet prabalsavau ir as ;) Cia labiau tiktu "Domina, bet dar nedaug zinau ir nelabai turiu tam laiko". Jei kazka planuoji daryti su MMA, as aisku buciau visiskai UZ.

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
na labai dometis MMA neturiu noro bet bendra supratima tai tikrai noreciau tureti ;)
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
domina nedaug zinau bet noriu suzinoti daugiau ;) :) parsipuciau ultimate fighter 4 cia kzkada seip geras daiktas :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
As ankciau maniau ,kad zinau daug :thumb:(bet is jusu forumo suzinojau ,kad ten maeda ir takados lygos buvo netikros)tai manau dabar nieko nezinau.Bet aisku noreciau suzinoti daugiau

Guest_putupas_*

• Svečiai
Nieko nezinau, noreciau suzinoti :D

Guest_astulka_*

• Svečiai
na as tik esu girdejusi apie MMA, bet nieko doro nezinau. susipazinti butu idomu.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
tai gal bus sukurtas subforumas :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąSkorpio, Nov 7 2006, 02:40 PM, pasakė:

tai gal bus sukurtas subforumas :D

Taip, Skorpio, akivaizdu, kad as tai norieciau, BENT jau tam, kad rasyti apie UFC show ne kalendoriuje, o normalioje temoje. BET:
1. Siaip tuscia tema/subforuma nekursiu. Reikia versti/rasyti kazkokia ivestine informacija. Tam reikia laiko. Laiko as nelabai turiu.
2. Aisku korektiska butu sukurti subforuma "Mixed Martial Arts", o ne "UFC", bet problema ta, kad as beveik visiskai nesidomiu K-1, PRIDE ir kitomis MMA kompanijomis. As domios UFC ir normaliai (t.y. bent kazka ismanydamas) as galieciau sneketis/aiskinti tik dalikus susijusius su UFC. Taigi faktas tas, kad man reiktu Fortaz'o ar/ir XEUS'o pagalbos, kad pateikti ne vien UFC informacija.
3. Reikia aktivumo - tai svarbiausia. Aisku cia 12 zmoniu prabalsavo, kad jie noretu susipazinti su MMA, bet kiek is ju buvo saziningi, atsakydami i si klausima? Dalykas tas, kad as norieciau ismokti vokieciu kalbos, bet padek man vadoveli ant stalo - as nesimokisiu. T.y. as visgi turiu tos baimes, kad jeigu musu pro-wrestlingo forumas yra minimaliai aktivus pro-wrestlingo temose, tai as bijau, kad MMA subforumas bus grinai mano, Fortaz'o, Lix'o ir XEUS'o pokalbiai, arba isvis bus tuscias subforumas i kuri niekas is nMo nariu nerasis ir net tinges perskaityti tai ka as/mes padesime pastangas versti/rasyti. Zodziu, bijau kad MMA skiltis nesulauks demesio.
4. Pats esu visdar zalias MMA pasaulyje (pradejau visa jega domietis/ziureti UFC tik pries pusmeti) ir velgi negalesiu i viska deramai ir 100% teisingai atsakyti ir paaiskinti. Taigi man reikia pagalbos is minetu zmoniu - XEUS, Fortaz, Lix.

Kaip matote - cia yra laiko ir rizikos klausimas. Siandien daug pro-wrestlingo fanu pereina i MMA fanus (kaip po laipsniu ir as), taigi MMA su UFC (Amerikoje) priesakyje tapo vis aktualesne/populiaresne tema. Bet ar sulauks tai demesio musu forume - didelis klausimas :D

P.S. Toks mano pesimistiskas atsakimas nereiskia, kad as nusiplaunu rankas, net nepradedamas - tai tiesiog reiskia kad artimiausia savaite, gal net menesi, GAL net du - MMA skitis nebutinai pasirodis. Kol as normaliai nesuplanosiu visko, nerasiu laiko (kas padaro si dalika dar sudetingesniu;) nieko nepradesiu.

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Siaip as labiausiai noreciau suzinoti MMA pagrindus, Mixed martial arts suprantu kaip maisytus kovos menus, o as ivariais kovos menais jau senokai domiuosi o_O
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
na va, ka tik grizhaw ish siemens arenos, k1 heros.
Dar pilnas ispudzhiu.
Pirmasis mano kovinis renginys.
Ispudzhiai nerealus.
Jej kam idomu, galesiu papasakot apie viska plachiau.
Shiaip ish esmes subookintas show buvo gan idomiai, bevejk visas kovas priesh paskelbiant ju pradzhia acpejaw (ish berods 12 ivykusiu, berods 10chiai kovu pasakiau kas lajmes, iskajtant kad vienaj pasakiau kad visas 10 min kova uzhtrux]. Ir ne del to kad ash mma expertas bcuhiau, o ish papraschiausio lanxtinuko kuri dave. Ten mma kovu rezultatai pateikti buvo, amzhius, ir titulai. Tai bevejk visoms kovoms buvo vienas varzhovas rimtesnis uzh kita. Tik dvi buvo lygiaverchiu.
Ish esmes visi lietuviai kurie pralajmejo, pralajmejo del savo jaunumo.
Suniasvoriu [100+] kovos man rodos buvo 3, visos trys ne lietuviu naudaj.
Garis Goodridzhas... Teshlius, bet musu meshkis jo napatvarke. Jej ka, zhiurekit ryt po sopranu man rodos, net nzn per kur, man rodos rodys viska. Ish esmes visos kovos geros labaj, jej nerodys ishejimu kovotoju, zhiurekit viska nuo pradzhiu iki galo, nieko nepralajeskit.

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
na va, tai ir pasimate, kiek kam realiai idomu MMA.
Didzhiausio lietuvos metu MMA renginio detales galejaw papasakot, o niekam neidomu. Vadinasi visi pasisake uzh domejimasi, buvo priskirtini `MK` pasisakymuj, kur jis kalba apie "bet kiek is ju buvo saziningi, atsakydami i si klausima?"...
Manaw, `MK`, galim rakinti...

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 12 2006, 04:37 PM, pasakė:

na va, tai ir pasimate, kiek kam realiai idomu MMA.
Didzhiausio lietuvos metu MMA renginio detales galejaw papasakot, o niekam neidomu. Vadinasi visi pasisake uzh domejimasi, buvo priskirtini `MK` pasisakymuj, kur jis kalba apie "bet kiek is ju buvo saziningi, atsakydami i si klausima?"...
Manaw, `MK`, galim rakinti...

Fortaz, neisizeisk, bet ir mane is MMA kolkas domina tik UFC :) Taigi net mane nelabai domina tas show. Tiesiog jei pradeti pereiti nuo pro-wrestlingo i MMA ziurejima, tai UFC butu optimalus variantas, nes jie moka gerai suderinti entertainment/sport elementus, paruosdami tokius video-package'us, kurie iskramto visa kovos tiksla, papasakoja istorija ir pns. + tokie show kaip All Access, Ultimate Figher padeda pakelti tavo susidomejima artejanciam PPV/kovai. Ir pats narvad suteikia idomia (gal net patogesne) aplinka MMA kovoms. Taigi UFC pateikia pakankamai iskirtinga MMA produkta. Visgi kada nors pabandisiu as sukurti ta skiltele - bent PABANDISIU :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
na tai tavo postas visishkaj neacako i manaji, ir ish esmes prashoka ir visa topiko tema. T.y. jis kaip ir offtopic, nes:
1. tu klausi topike apie: "Jusu domejimasis MMA..."
2. visi acakineja apie savo domejimasi MMA.
3. ash patejkiau realu ir pagrindini metu MMA ivyki Lietuvoje, ir 0% response.
tai gerai, dabar apibendrinkim viska kas chia parashyta.

*Shiame topike [visi-1] zhmones tik skiede apie nora dometis MMA. T.y. zhmones nezhinojo ko nori, ar, kaip minimu, nezhinojo ka shneka.
*Vienas zhmogus ish visu paajshkino, kad jo noras dometis MMA yra labaj ribotas. Tachiau tai yra puiku - jis nors zhino ko nori, o tai turbut yra pac geriausias pagyrimas tokiose temose;]
*Pujku, mums tikraj rejkia MMA skilties:D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 12 2006, 07:10 PM, pasakė:

na tai tavo postas visishkaj neacako i manaji, ir ish esmes prashoka ir visa topiko tema. T.y. jis kaip ir offtopic, nes:
1. tu klausi topike apie: "Jusu domejimasis MMA..."
2. visi acakineja apie savo domejimasi MMA.
3. ash patejkiau realu ir pagrindini metu MMA ivyki Lietuvoje, ir 0% response.
tai gerai, dabar apibendrinkim viska kas chia parashyta.

*Shiame topike [visi-1] zhmones tik skiede apie nora dometis MMA. T.y. zhmones nezhinojo ko nori, ar, kaip minimu, nezhinojo ka shneka.
*Vienas zhmogus ish visu paajshkino, kad jo noras dometis MMA yra labaj ribotas. Tachiau tai yra puiku - jis nors zhino ko nori, o tai turbut yra pac geriausias pagyrimas tokiose temose;]
*Pujku, mums tikraj rejkia MMA skilties:D

Tai tada pabandiziu dabar atsakyti i ta tavo posta :) Dabar kuo tu tikeisi? Kad visi prades tave pulti PM'ais - na kas kaip kovojo? Ar kaip atmosfera? Kas laimejo? Zmones atvirai atsake kad noretu dometis, bet nedaug ka zino. Taigi zmonems, pries jiems puldant tave su klausimai apie ta show - noretusi ISVIS suzinoti kas yra MMA ir benrai apie jo gimima, pagrindines taisikles ir padeti dabar - tam ir tarnautu skiltis.
Dabar apie kita dalyka. Kodel as klausia apie MMA, o ne UFC? Nes butu labai nekorektiska kurti skilti tik UFC. Tiesiog sukurtoje skiltije as pradeciau kazkaip ivesti zmones i UFC (patogiausia kompanija tam kad pradeti domietis MMA), o truputi veliau, toje skiltyje XEUS (kuriam jau esi parases PM'a), ar tu, ar betkas, kas nori supazindintu mones su PRIDE ar K-1 ir kt.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
p.s. kejsta, kad tave, kaip besidominati UFC, nesudomino kaip Gary Goodridge kova atrode;] O jis gi buvo ir UFC. Na chia shiaip.
O del MMA skilties... `MK`, ash tai suvokiu toki dalyka... Jej yra paklausa, turi ir acirasti pasiula. Chia tas butinaj. Tachiau kad tai galima butu pasakyt atvirkshchiai - tikraj nemanaw.
Taip acirado Rekrutu ruoshimas. Del pasikartojanchiu klausimu apie kraujavima, ish kur siusti, ka tas ar anas rejshkia ir pan. t.y. buvo paklausa, acirado pasiula.
Dabar kas del MMA.
Q:Kiek kas ko nors klausinejo?
A:nedaug. Labaj nedaug.
Q:Ar tai galetu irodyti, kad tavo pamastymai chia, kad nori zhmones dometis, bet kaip ir nesidomi, kaip ir tau su vokiechiu kalba - nori, bet nesimokaj...
A:taip
Q:kaip tu jautiesi, kaj tave spraudzhia kas nors i kazhkoki standarta?
A:manaw ne kaip
Q:kaip tu jautiesi, kaj tave spraudzhia i standarta, sukurta asmenishkaj?
A:manaw taip pat.
trumpaj tariant: niekas musu nieko neklausinejo iki shiol, kodel turetu pradet dabar?
Kodel manaj, kad visiems pradet nuo UFC geriausia, jej tau tai buvo geriausia?
Ash tai pvz visishkaj tam prieshtarauju, nes tu vesi nuo Wrestlingo prie MMA per aukshchiausia lygmeni - t.y. per jau gatavus produktus.
O rejketu per pachia apachia. Rejketu pradeti nuo Ali vs Inoki. O UFC+Pride+K1 turetu likti pachiai pabajgaj.
Tai kad taip sakaw, nerejshkia kad ash tejsus. Bet taj rejshkia, kad shiuo atveju, kaip rejketu pradeti dometis, vieningos tiesos nera. Vienam vienajp patogiau, kitam kitaip. O ash nesu suzhavetas mintimi kishti zhmonems domejimasi butent taip, kaip tu pradejaj. O tuo labiau kishti minti 'domekis'. Shios minties neikishi niekaip, kol zhmoguspac to nesumastys. Pirmiausia pac zhmogus turi pradeti dometis.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 12 2006, 07:32 PM, pasakė:

p.s. kejsta, kad tave, kaip besidominati UFC, nesudomino kaip Gary Goodridge kova atrode;] O jis gi buvo ir UFC. Na chia shiaip.

Fortaz, nejokauk tu taip :) UFC 8, 9 ir 10 - man tai tusti garsai. Tai buvo pries nauja UFC era - o kolkas, kaip as ir pats minejau, as nesu tokliame lygyje, kuriame mane itin domintu UFC pati pradzia, kuri buvo vos vos panasi i tvarkinga sporta. Taip, gal as kazka zinau apie Shamrock'o/Royce itaka pacioje UFC pradzioje - BET Goodbridge? Cia jau nerimtai - beto jis niekaip neissiskire , net tada.

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 12 2006, 07:32 PM, pasakė:

O del MMA skilties... `MK`, ash tai suvokiu toki dalyka... Jej yra paklausa, turi ir acirasti pasiula. Chia tas butinaj. Tachiau kad tai galima butu pasakyt atvirkshchiai - tikraj nemanaw.
Taip acirado Rekrutu ruoshimas. Del pasikartojanchiu klausimu apie kraujavima, ish kur siusti, ka tas ar anas rejshkia ir pan. t.y. buvo paklausa, acirado pasiula.
Dabar kas del MMA.
Q:Kiek kas ko nors klausinejo?
A:nedaug. Labaj nedaug.
Q:Ar tai galetu irodyti, kad tavo pamastymai chia, kad nori zhmones dometis, bet kaip ir nesidomi, kaip ir tau su vokiechiu kalba - nori, bet nesimokaj...
A:taip
Q:kaip tu jautiesi, kaj tave spraudzhia kas nors i kazhkoki standarta?
A:manaw ne kaip
Q:kaip tu jautiesi, kaj tave spraudzhia i standarta, sukurta asmenishkaj?
A:manaw taip pat.
trumpaj tariant: niekas musu nieko neklausinejo iki shiol, kodel turetu pradet dabar?

Suprantu ir net sutinku su tavimi. Bet vistiek noriu pabanditi - nes is savo patirties zinau, kaip lengvai susirgti MMA :) Tiesiog cia butu eksperimentas - as parasiciau pora straipsniu, sukurciau temas, kur bandiciau paaiskinti kodel pvz. sita PPV kova yra labai idomi/laukiama - kodel ji domina mane, kokie kovotoju stiliai ir pns. GAL mano postai/straipsniai kazka sudomintu ir paskatins atsisiustu bent viena show (o man uzteko tik vieno) ir toliau jis negales atsispirti. Tie GAL ir reiskia, kad tai bus bandimas.

Citata

Kodel manaj, kad visiems pradet nuo UFC geriausia, jej tau tai buvo geriausia?
Ash tai pvz visishkaj tam prieshtarauju, nes tu vesi nuo Wrestlingo prie MMA per aukshchiausia lygmeni - t.y. per jau gatavus produktus.
O rejketu per pachia apachia. Rejketu pradeti nuo Ali vs Inoki. O UFC+Pride+K1 turetu likti pachiai pabajgaj.
Tai kad taip sakaw, nerejshkia kad ash tejsus. Bet taj rejshkia, kad shiuo atveju, kaip rejketu pradeti dometis, vieningos tiesos nera. Vienam vienajp patogiau, kitam kitaip. O ash nesu suzhavetas mintimi kishti zhmonems domejimasi butent taip, kaip tu pradejaj. O tuo labiau kishti minti 'domekis'. Shios minties neikishi niekaip, kol zhmoguspac to nesumastys. Pirmiausia pac zhmogus turi pradeti dometis.

Tavo tiesa - ne visiems UFC butu geriausias variantas domejimosi pradzia, nes pvz. neseniai man i PM'a parase Skorpio, kuris dabar uzsiima koviniu sportu ir ji domina PRIDE ir K-1 - bent jau kai as jam pasiuliau pradeti nuo UFC, jis atrase, kad noretu paziureti ir ta it ta.
Bet kas liecia Ali vs. Inoki - pradeti nuo istorijos? Nemanau. UFC dabar yra karsciausias dalykas JAV'e is MMA- o, kaip mes puikiausiai zinome, amerekecius traukia viskas kas "blizga". Tuo noriu pabrezti tai ka jau sakiau - UFC produktas, tai gerai i entertainment'a suviniotas, puikiai isreklamotas ir pateiktas, idomiais elementai pagardintas (pvz. narvas, realiti show + hype'inantis papildomi show), sportas. Jie daro idomius build'us ir daug ko pasiskolino is pro-wrestlingo - toks produktas traukia amerekecius. O jei prisipazinti, kad sioje sritije mes is dalies panasus i amerekecius, t.y. WWE-isko pro-wrestlingo fanus irgi traukia viskas kas blizga, tai as ir padariau isvada, kad nuo to butu geriau pradeti. O PRIDE ir K-1 yra rimtesnems sporto fanams arba tiems ka jau giliai nori domietis MMA.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
tai va privedzhiau prie to ko turbut norejaw:
tai tu ne skatintum zhmones dometis pachia MMA kaip sporto rushim, o tiesiog kishtum jiems jau kazhkokia to realizacija.
Chia tas pac kas ash siulychiau sukurti tema 'bilijardas' kokiam sporto forume, tachiau joje kalbechiau tik apie snokkeri: t.y. kas vyksta tik snookerio pasaulyje. Nu tai yra... Nekorektishka. Dar bajsiau sakant: nesolidu.
Ash pac nesu tox didelis kazhkokios konkrechios MMA 'lygos' fanas, ir butent todel esu shalininkas kad rejktu skatinti dometis pachia mma, o ne kazhkokia jos realizacija, kuri ivyniota i saldajnio popieriuka.
Ish vis, man kazhkodel dbr shauna i galva pvz tokia mintis: forumas apie wrestlinga, kurio adresas yra raw.tik.lt:D manaw minti supratai?
Pirmiausia turi but pagrindaj, kas kaip ir kodel, o ne rezultatai ishkarto ar istorija.

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
kodel nesidomi zmones buwo iswyke :) labai pats norejau i k1 bet tevas dirbo beto planawau eit i warzybas bet man pazymos nedawe. O Goodridgas nu rezultatus kai paskutini karta ziurejau 7 loss 3 wins tai man isai gana levai atrodo, tik tiek atrodo kaip meska :D o seip idomu is kur galima gauti ta show kuris wyko vilniui [video].
Dabar galima gal visu 12kos kovu dalyvius ir nugaletojus suzinot :)
Goodridgas nokautu laimeju ar teiseju sprendimu?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
nokautu:]
nebutu ten nej vienas ish ju pratempes net vieno kelinuko... Garis po kovos kalbejo, tai vos ne prakajto lashiukaj girdejosi i mikrofona nuo nosies tykshtantys..
Ish esmes Rimkevichius pirmas ~3 min dauzhe Gary, efektingaj bet visishkaj neefektyviai. Tiesa garis nieko nepadare. Paskuj viena smugi acakoma imete, Tadas apako, ir ant netiketumo pradejo dauzhyt, ir jau nebesustojo. Kova apie 4min turbut. Kampe uzhdauzhe, kol tejsejas nutrauke kova, tachiau Rimkevichius nenugriuvo. Tai buvo vienintelis KO (tixliau TKO] stovesenoj.
Shita kova mano vertinimu buvo viena ish triju geriausiu.
Like dvi:
Ruslan Kolodko prieš Rolandas Agrba
Valdas Pocevičius prieš Bazigit Atajev
visi rezultataj:
http://www.mma.lt/lt...=article&id=343

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 12 2006, 08:16 PM, pasakė:

tai tu ne skatintum zhmones dometis pachia MMA kaip sporto rushim, o tiesiog kishtum jiems jau kazhkokia to realizacija.
Chia tas pac kas ash siulychiau sukurti tema 'bilijardas' kokiam sporto forume, tachiau joje kalbechiau tik apie snokkeri: t.y. kas vyksta tik snookerio pasaulyje. Nu tai yra... Nekorektishka. Dar bajsiau sakant: nesolidu.

Na, mes kaip visada, kalbam skirtingom kalbom :) As gi nesakau, kad sukursiu MMA skilti ir ten snekesimes vien apie UFC. As sakau, kad prasau tavo ir XEUS pagalbos (XEUS'ui, kaip velgi buvau minejes, jau parasiau PM'a) - as pats esu pakankamai zalias MMA pasaulyje. Taip as noriu ispradziu sudominti atskira MMA tema - Ultimate Fighting Championship, kad bent pakabinti zmones, o veliau jau plesti ir savo ir ju zinias i kitas kompanijas/alternativas. Juk jei tu noretum sudominti zmogu pro-wrestlingu, tu irgi noretum jiems pateikti optimaliausiai jiems viena varianta, o tik veliau plesti ju zinias apie visa likusi pro-wrestlingo pasauli. Kaip ispradziu pas mus Lietuvoje, zmones susidomejo WWE, o tik veliau jiems buvo parodyta, kad yra visas Indie pasaulis ir kitos tvirtos kompanijos :) Tas pats ir cia - as nesirosiu visa MMA skilti skirti vien UFC, bet kad isplesti ta MMA pasauli man reikia pagalbos.

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 12 2006, 08:16 PM, pasakė:

Ish vis, man kazhkodel dbr shauna i galva pvz tokia mintis: forumas apie wrestlinga, kurio adresas yra raw.tik.lt:D manaw minti supratai?
Pirmiausia turi but pagrindaj, kas kaip ir kodel, o ne rezultatai ishkarto ar istorija.

Cia jau kita problema :D Jei paviktu kazka padaryti su MMA skiltimi (kurios kolkas isvis nera;) tai reiktu kazka svarstiti... Bet kolkas apie tai nelabai reiktu galvoti. O siaip svarbi MMA dalis yra wrestling'as, taigi...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
o seip imanoma butu uploadint i ftp showus? nes kzkp man penktadieni zeuriai sunku siustis iseinu tik grizes is mokykla o sestadieni jau nlb randu unleashed, o tuf4 tj is pwt dar gaunu. Tai del unleashed manau wisiem butu patogiau is ftp pumpuotis kad susidometi.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
hooray st.pierre captured the title :thumb:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2