Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

IMPACT WRESTLING

Temoje atsakymų: 632

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Paskutini karta ziurejau IW lygiai pries tiek pat laiko kada paskutini karta rasiau i sia tema. Viskas ko man uztekdavo tai pasiskaityti naujienas apie neaprepema Hogan'o "ismone" ir visas jo blizgancias idejas. Negaliu negerbti zmogaus uz jo neeilinius nuopelnus verslui taciau VISKAS ka jis daro slegia ir kelia depresija. Pagrindine priezastis del ko anksciau sekdavau IW ivykius buvo Kurt Angle, taciau dabar tai yra viena didziausiu priezasciu kodel visiskai nenoriu ziureti sio sou. Noriu prisiminti ji toki koks buvo anksciau, nes ziureti i degradavusi Kurt'a man yra per sunku. Wanna leave the memories alone... Siuo metu nelabai zinau kas dedasi Impact zonoje, bet negaliu teigti, kad man rupi. Tiesiog per visa ziurejimo laika jie primale pernelyg daug meslo, pernelyg daug blogu prisiminimu, pernelyg atstumianti atmosfera. Russo nebera, taciau randai nedings. Nuolatos prisimenu to sumauto highlight'u megejo nesamones, visiska logikos nepasisyma, nesvarbu kas vyko pries, nesvarbu kas vyks po, svarbu pats highlight'as, kind of thing, bei jo "real wrestling" savokos supratima. Siuo atveju "real wrestling" reiskia pilna rosteri over-done, cartoonish, action adventure personazu kurie tarsi patys save double-crossina tycia lauzydami kayfabe. Tune in next week, because we don't know what the fuck we're talking about! Only on TNA! Aisku brudas kuris mane galutinai atgrase pernai metais, nebuvo vien Russo nuopelnas. Gerai, kad jo nebeliko istiesu tai MILZINISKAS zinksnis teigiama linkme kompanijai, taciau nei kiek nenusbeciau jeigu Dixie ir vel ji pasamdytu... Anyway, kompanija ir apskritai visa industrija issigyde nuo siaubingos ligos, bet mes visdar turim Hulksteri su Easy E... Russo poelgius galiu suprasti, taip jis yra besmegianis kuriam istiesu atrode, kad jis daro gera darba, taciau netikiu, kad tie du gali buti tokie kvaili. Taip pat nesinori tiketi, kad jie visa tai daro tycia, is blogos valios. Visos pasibaisetinos Hogan'o idejos neturi jokio filtro anything goes ir tai yra klaiku. Ir zinoma ant viso to virsau turim moteriske kuri yra apsoliutus vakumas, kuomet kalba eina apie wrestling'o kompanijos valdyma. God damn, jeigu matet jos youshoot interviu, suprantat apie ka kalbu. Viskas ka ji mato savo kompanijoje tai saulutes, drugelius ir vaivorykstes. ...pretty bird~!!! :special: Yra ant tiek full of crap, jog stebiuosi kaip jos oda nera ruda... (no racist references) Dabar kalbat apie dirzu prestiza,,, Tam kad jie butu prestiziski visu pirma pati kompanija turetu igauti prestiza, o tam reikia susigrazinti fanu pasitikejima. Pushinti naujus talentus be abejones yra zingsnis reikiama linkme taciau tol kol kompanija valdis auksciau isvardinti evil-doers ir begalve moteryte yra gerokai per anksti spresti ar dar kada nors isvysim sviesa sio juodo tunelio gale.
Beje, man istikruju juokingai skamba kitu nariu paskatinimai ziureti IW. Really??? Is it safe now??? Nezinau kaip pasikeite bookingas isejus Russo, taigi jei kas galit/sugebat tai nupasakoti maloniai isklausyciau, taciau nemanau, kad yra bent vienas dalykas kuris siuo metu priverstu mane vel ziureti si sou. Siuo metu Aries laiko titula... Puiku! Things are looking up! Linkiu jums stiprybes ir toliau tuo tiketi... I'm out of here...

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Klysti real_deal. Pats nežiūrėjau TNA pastaruoju metu, bet Destination X privertė pakeisti nuomonę apie dabartinę situaciją TNA. Ir pakeisti nuomonę į gerąją pusę. Mano akimis, TNA viskas tiesiog nuostabu šiuo metu. X Division'as, atsigavęs kaip niekad. Styles/Daniels feud'as, matyta, bet visad įdomu. Joe/Angle feud, vėl gi, matyta, bet vien ką reiškia šie du žmonės ir jų feud'as. Dar kas, pagaliau Joe pradeda atsigauti, omfg, jie susiprotėjo jį naudoti tinkamai, po šitiek laiko... Ir aišku pagrindinis dalykas - Aries is the new WHC champ!!! Šiaip, žiūrint realiai, tokia situacija, kokia yra TNA, lyginant su WWE, man WWE nesinori žiūrėt iš vis. WWE domina tik dėl Cm Punk/Bryan feudo, kur ir tai jie abu išsisėmę. Daugiau... Na taip, intrigos įneš MITB PPV, bet ir tai, dabartinė situacija WWE <<< TNA.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Nelabai suprantu kurioj vietoj tu cia man priestarauji. Juk minejau, kad nezinau kas siuo metu vyksta IW, nebent kalba eina apie zmones kompanijos manegment'e.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na man juokingai atrodo postai, kuriose bandoma isreiksti nuomone apie show kuri matei pries simta metu. As tarkim nedrisciau komentuoti dabartines RAW bukles, nes tiesiog paskutini karta kada as ziurejau RAW buvo balandzio menesis, dar net buvau RAW filmavime O2 arenoi Londone, kad labai laimingas palikau arena negaliu pasakyti, istikro daugiau entertaimento gavau padorios indy federacijos show, na bet ten ir su linksma chebra teko varyti ir seip i front row nusiunte mumis ;) O kada maciau smackdowna isvis nepamenu ;)
Ginant Hulka, as galiu tau pasakyti, kad butent Hulko ideja buvo padaryti Roode "selfish generation" lyderiu, nes jis puikiai suprato kad laimejus ROODE titula per BFG jis butu eilinis sunkiai dirbantis wrestleris, kuris pagaliau laimejo dirza :) Taciau jis pamaste out of the box ir suprato su ko tada ROODE fjudins? Su random Heel turna padariusiu Anderson? Ar darys klasikinius face vs face macus kuriu tikslas kad geresnis wrestleris laimes. Boring!!! Vietoj to mes gavome mega heela kuris negerbia nieko, spjaudo kompanijos prezidentei i veida, niekina legendas, kompanijos GM ir visus kitus wrestlerius, zodziu gavome klasikini Chiken Shit Heel. Net as esantis nelabai casual wrestlingo fanas megaujausi galimybe nekesti Roode. Roode Heel run'as man primena sena gera HHH heel run'a su evoliucija priesaki, butent Triple H buvo tas wrestleris kurio deka as susidomejau PW, man tiesiog budamo smagu ziureti kaip jis puikiai ikunija savo personaza. Toliau is visai neblogu Hulko and co kompanijos ideju yra Open fight night koncepcija ir Gut Check. Beabejones nereiktu pamirsti BFG series idejos kuri yra sauniausias dalykas sio metu wrestlinge :)

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Na matai man net nereikia ziureti, kai info semiuosi is patikimu zmoniu ir anksciau minetus veikejus zinau kaip nuluptus. Taciau cia nenoriu atrodyti kaip eilinis hater'is todel viska paaiskinsiu kitaip. Daleiskim zinau, kad tie zmones yra laiko patikrinti zudikai ir prievartautojai. Jeigu metu begyje isgirstu, kad jie padejo mociutei pereiti per gatve, paaukojo naslaiciams ir iskele kaciuka is medzio, tai jau reiskia, kad galiu del ju buti ramus ir drasei eiti pas juos i svecius? Ne. Jeigu (kai) jie mane isdulkins negalesiu kaltinti nieko apart save nes puikiai zinojau su kokiais zmonem prasidedu. Siaubingi Hulksterio twitter rant'ai, blaiviu protu spoilinami ivykiai, beprasmis kayfabe lauzymas, zmogus pats pamirsta ar jis yra heel'as ar feisas, o ka kalbeti apie jo stebuklinga sumanyma skatinti zmones isvaizduoti, kad jie TMZ ir stalkinti wrestlerius. Beje pastaroji ideja labai jau ironiskai sulindo i viena laiko juosta su tamstos sex-tape skandalu. Nejaugi niekam neuztenka drasos atsistoti ir pasakyti "are you out of your f'n mind!?" Gryztant prie praeitu metu BFG. As buvau pasislykstejes, bei tuo paciu dziaugiausi, kad neziuriu sio produkto. Po viso BFG series hype, gavot ~15min matcha su WTF finishu. Atrode taip jog matchas buvo pastatytas i auskciausia vieta tik ant popieriaus, o Hulksteris su savo spektakliu eilini karta pastate savo poreikius auksciau kompanijos ir uz tai as niekada jo nemegsiu kaip politiko. Manau netgi pats pripazinsi, kad ~15min matchas su tokiu finishu buvo, svelniai tariant, prastas budas uzbaigti PPV. Tuo labiau BFG. Vincas taipogi primala daug sudo, bet reikalas tas kad kartais norisi ji nuzudyti, kartais norisi ji isbuciuoti. Daznai ir ta ir ta norisi padaryti tuo pat metu. Nesvarbu kada isijungciau WWE, zinau kad ant ju stalo visuomet rasu bent si ta gardaus. TNA nekelia man jokiu dvejopu jausmu. Dar siek tiek gryztant prie metaforu, visa mano kaip buvusio TNA mark'o patirtis yra tokia tarsi IW butu trobele su ant jos pakabintu sviecianciu uzrasu "We Have Cookies" taciau viskas ka nuejes ten gaudavau tai surprise butt-sex. Metams begant ir kaupiant zinias apie si versla toks reiskinys TNA ime manes nebestebinti, kol galiausiai supratau, kad neverta su tuo taikstytis. Be to pamaciau si grazu ir be galo israiskinga paveiksliuka:
Spoiler'is
Taigi po metu laiko prieinu link tos pacios trobeles ir pamatau is jos isbegancius, iki ausu issiepusius vaikus, su trupiniais ant lupu rekiancius "they DO have cookies!!!". Aciu jums taciau the damage has been done ir as i ta trobele gryzti nebenoriu. Tokia yra mano TNA patirtis.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Mano nuomone TNA trūksta entertainment'o. ir viskas. Nes ištisas šou tik problemos, problemos, problemos. tas padarė tą, tas padarė aną, todėl dabar jūs susikausite per PPV. Trūksta skirtingų gimmick'ų. (nors šita ir WWE galiu pritaikyt). Visi heelai yra arogantiški šikniai kurie mano kad yra geriausi, visi feisai bando jiem įrodyt, kad taip nėra. Todėl visi feudai atrodo labai panašiai, ko pasekoje greičiau atsibosta. Yra išimčių, bet LABAI mažai. Pagrindinis IW ginklas - X-Division, kuris sugeba priversti fanus stovėti ant pirštų galų, kaip suprantu tik dabar pradeda atsigauti, (aš irgi ilgai nežiūrėjau TNA, grįžau tik prieš 3 savaites).
Backstage segmentai yra tokie neįdomūs, kad aš geriau skaičiuosiu kiek ant galvos turiu plaukų, negu juos žiūrėsiu.

Nuotrauka

Vienibe

Baltas diržas

• Naujokai
11
Russo seniai nera, neperseniausiai isspirtas Prycardas, o galutinis produktas nepasakysi, kad butu desimteriopai patrauklesnis, svarbu IWC tik rekt klykt, kad pasholvonintu Vinciuka su Briusu (nors sitas pats prisidirbo) greiciau, o ka matom dabar? Buvo sia vasara geru momentu, pats geriausias - jau kelinti metai is eiles - BFG series siais metais isvis virsyja visus lukescius (pvz tokie macai kaip AA vs Styles pirma karta per Impacta), bet gerumas, deja cia praktiskai ir uzsibaigia.

# Free PPVs - ABSOLIUCIAI nera juntama PPV atmosfera, paprasti/eiliniai du epizodai su paturbintu ME. Destination X buvo vienas is kompanijos kertiniu eventu - siemet neblogai pakastruotas :) ;

# Toliau tyciojamasi is moteru diviziono - TNA moterys tuoj bus ant vienos ranku pirstu suskaiciuojamos, gerai, kad pagaliau daejo deaktyvuoti Knockouts Tag Team titulus ;

# TV titulo reiksme. Tokia egzistuoja? ;

# Isejo Pritchard - kontraktines problemos liko. Dabar Styles ant ledo ;

# Sabins title run - what was that? Lygtai jau atsikratyta 2011 (iki rudens) sindromo (vien jau Roode run'as), kai svarbiausio kompanijos titulo keliones tarp ranku buvo per daznos ir gincytinos, dabar vel... Jau net nekalbant ar ne per anksti Sabin'as apskritai gavo titula, vos spejes apsilti kojas po traumos. Aisku, macas tarp jo Manik ir Aries del X-Div titulo, buvo man graziausias paskutiniu metu. Bet ar to uzteko jo overness'a iki kompanijos pagrindinio veido uzkelti? Nematau kuo blogiau (Impostor Suicide) Aries vs Bully Ray ir Aries 2x champion, ar vien tik del Heel vs Heel fanai neipirktu sito maco, bet "Hail Sabin" tuo tarpu irgi ne visi iperka kaip girdisi is chant'u :). Kazkokia klyzma abiem atvejais, sita kompanija turi polinki save ivelt i tokias situacijas. O gal Chris;as savotiskas kompanijos Triple H (just kiddin')? Nepaslaptis, kad Velvet - Carter BFF, toliau suveskit galus patys...

# Bringin' in MMA guys - be komentaru. Tito kaip Tito, bet Rampage, balselis kaip tarakono, ringe pilnos 1 on 1 kovos (DAR) nebuvo, bet uzteko to sneak peak per elimination maca - toks ispudis, kad Rampage'as patyliukais stiffinius smugius kala ; D nera visiskai uzsimojimo, ciut matosi suduodami smugiai. Juokiuosi, kai realiai reiketu verkti. Rampage'as galbut pats to nenoredamas, niokoja fundamentini PW suvokima - nepaslaptis PW viena is svarbiausiu elementu ta, kiek kovotojas sugeba pateikti ziurovo akiai hit'a/suplex'a ir t.t. daroma priesininkui kaip uz tikra/realu, tuo paciu padarant kuo maziau zalos varzovui ar apskritai be jos, o cia vaikinukas net nesistengia. TNA - Bellator partnership vaisiai. MEM v.2 tikrai, pasak Stingo ar Kurto, renkant narius pakeite poziuri - rinko wrestling ELITE :). Tik ,deja, tas elitas ne nuo to galo.

Šį pranešimą redagavo Vienibe: 2013-08-26, 02:22

Samoa Joe On the Infamous Kidnapping angle and Vince Russo:

Quote:

Citata

"I don't have a problem with Vince Russo. When he left i just told him, It is what it is. He always had 22 million reasons for making the decisions that he made. But when Hogan and Bischoff came in they said 'Oh we have this great idea. We are going to do this thing and take you off of TV and re-brand you. Do all this other stuff. We do this kidnapping thing and you come back as a psychopath.' I was cool with it.

I sat at home for 3 months on a bitching ass vacation. I had one of the best vacations in the history of vacations. Paid vacation. Getting ready so i call them back Week after Week 'What do you guys need me to do'. They would say 'We are still coming up with something'. Vince Russo with his infinite ridiculousness just said, we are short on babyfaces and so i get a call saying 'Joe we need to bring you back to TV'.

So I asked him, So how is it that you are going to bring me back. He said, I don't know how just yet but we need to bring you in. So the dude couldn't write his way out of a kidnapping."

Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka

Source: http://www.tnainside...2#ixzz2qJo3vOaN

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
19
TNA turi savybe kurti gera produkta, o po kurio laiko ta gera produkta paversti sudu. Jie turejo potencialo su Aces & Eights storyline'u, bet sugebejo ji susikti, jie turejo potencialo su grizusiu AJ Styles, kuris su savo nauju gimmic'u atrode tikrai idomiai ir daug zadanciai, bet ir velgi jie sugebejo tai sugadinti. Na bet kad ir kaip bebutu keista, vis tiek laikas nuo laiko as griztu prie TNA produkto, nors jau 100 kartu esu sau zadejes jo nebeziureti, tiesiog kai kurie storyline'ai sugeba itraukti, tiesa, labai neilgam.

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0