Fortaz, 2010-04-08, 00:22, pasakė:
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-04-08, 09:59
2010-04-20, 15:35
Dziaugiosi, kad sugrizo senas geras Joe, idomu kaip jie viska isrutulios is tos istorijos su pagrobimu, butu geriausia, kad isvis neuzsimintu apie kvailaji pagrobima
Rodos viskas juda teisinga linkme, dingo Nasty Boys, Val Venis, reikia dar sulaukti kad dingtu is eterio The Band ir TNA rosteris bus isvalytas nuo parazitu. Jai TNA sugegbes pateikti pastoviai toki kokybiska show, tai reitingai turetu pakilti. Bet niekada nereikai pamirsti kad tik TNA sugeba zengti zingsni pirmyn ir du atgal
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-04-20, 15:38
2010-07-30, 12:32
Kol kas Beer Money vs. MCMG programa yra nuostabi, kiekvieną savaitę vis geresnis mačas. Šios savaitės Steel Cage ne išimtis. Aš įsitraukiau nuo pat pirmųjų akimirkų, kai Guns'ai perlipo narvo sieną ir užpuolė BM, iki pat galo. Mačo tipas buvo logiškas, viską puikiai paaiškino Tenay ir Tazz'as. Patiko visi spot'ai, netgi subotch'intas Sabin'o šuolis nuo narvo ant Beer Money narių buvo įspudingas. Tas botch'as buvo ne tiek Chris'o klaida, o James Storm, kuris nesugebėjo pilnai sugauti Gun'o. Anyway, manau šis Best Of 5 Series nusitęs iki to ypatingojo iMPACT!, kuris vyks po dviejų savaičių. Kitą savaitę vėl tikriausiai laimės MCMG ir viskas būent spręsis per rugpjūčio dvyliktosios iMPACT!
Kalbant apie segment'us, tai tiek pirmasis su buvusiais ECW nariais, Hogan'u ir Abyss, tiek su Ric'o nauja stable paliko tikrai neblogą įspudį. Per main-event tikėjausi, kad atbėgs Sabu, deja tai buvo Raven, tačiau mane visiškai suglumino netikėtas screw ant Dreamer'io. Tai kažkiek painu, vienas naujas priimamas (Bubba), vienas išeina (Raven), tačiau tai TNA ir tai atleistina. Tiesa atėjus Hogan'ui pagalvojau, kad gali kilti Old ECW vs. WCW feud'as. Aš būčiau nieko prieš.
Vienintelis dalykas kurį pavadinčiau "weirdo", tai Eric'o ir Orlando Jordan'o programa. Taip, pripažinsiu, kad mane prajuokino tas manekenas, Eric'o vaidyba čia buvo gera, tačiau visvien, vienintelės trys raidės, kurios atsirado galvoje - WTF? Taip pat Anderson ir Morgan feud'as, nepaisant to, kad abu gerai (Anderson puikiai) atliko darbą prie mic'o, kažkaip nesižiūri.
Šiaip, apibendrinant viską, pasakyčiau tik tiek, kad tai viena iš geresnių TNA erų, vis mažiau matosi Russo booking'o, o ir mačų kokybė yra padori. Keep going.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-07-30, 20:28
2010-07-31, 00:53
Kalbant apie paskutinį - TNA is going hardcore!!! Yeah, baby, I love it!!! Nors abejoju ar Dženis turės kontaktą su kuriuo nors wrestleriu, vistiek nusimato puikus PPV. Labai patiko pirmas segmentas, kai visi įkalbinėjo Bubba prisijungti, o orgazmas buvo kai buba paklausė "ar galėsim ką nors padegti?"
Na, Unbroken jau pagyrė, aš nekopijuosiu jo teksto, tik pridėsiu vieną dalyką kuris man nelabai patinka. t.y. AJ kaip Television championas... Oh c'mon... To titulo prestižas nedidesnis nei mano antro golfo o dar jis ir pakeitė pavadinimą, taip tarsi net neaišku kaip AJ tapo Television čempionu. Taip, suprantu, kad AJ turi turėti diržą, bet kadangi WHC diržą nešioja ne tik smarkam, bet ir markam pažįstamas žmogus, tai kodėl neduoti bent jau X-Division titulo? Neabejoju, kad Williams daug geriau atrodytų tarkim lygioje ilgoje kovoje su AJ, nei dabar Ultimate X mače su Kendrick. Kad ir neturėtų jis to titulo... Galų gale tas storyline, kad Doug neva bando pakeisti X divizioną... Jei prieš 2,5 metų to nesunaikino 3D, tai Douglas šansų tikrai neturi.
P.s. Unbroken, MSMG vs BM penktas mačas turėtų vykt per Hard(CORE) Justice
2010-07-31, 09:07
WWE daro screwjob angle - tuo paciu metu TNA daro screwjob angle.
WWE dar Fatal Four Way PPV - TNA sekencio PPV main eventa padaro Fatal Four Way
Cia yra niekis taciau niekada nepamirsiu WWE angle kai Nexus antra karta puole Cena, tada wrestleriai is RAW rosterio po viena pradejo begti i ringa, kovoti su Nexus. Pamenu kai atbego Ortonas buvo tikrai smagu ir neiprasta matyt Ortona padedanti Cenai. Dar veliau atbego ir Sheamus tai buvo tada kai Nexus ir taip buvo out-numbered, bet buvo tikrai geras jausmas kuomet net blogiukai bego kovot uz savo branda. Uz keliu savaiciu ECW originals isiverzia i TNA ringa ir mes matom ta pati, tik kad si kart viskas atrode taip pigiai, kad negaliu nei zodziai nusakyti. Be jokios abejones TNA taip pat bande perteikt tokia "bad guys gone good" nuotaika, bet pirmi i ringa bego kovoti uz TNA rosteri ne Jeff Hardy, ne MCMG, ne Kurt Angle, pirmi kovoti uz TNA rosteri isbego chicken-shit heel'ai tokie kaip Matt Morgan ir Shane Douglas. Tai buvo didziulis apsurdas. Ir taip ringe buvo visiskas chaosas, nesuprasi kas yra kas, pvz kad Brother D-von ejo uz ECW supratau tik ziuredamas antra karta, nes komentatoriai tuo metu dare gana sudina darba. Visko pabaigoj Dixie pasako, kad butent ji pakviete ECW vyrukus. Taip pat kaip Vincas prisipazino, kad jis pakviete Nexus. Todel dar karta pakartosiu ACIU DIEVUI, kad jie nedaro invasion stiliaus storyline'o!
Na, o siuo metu man tikrai patinka tai ka matau. Puikus matchai, puikus promo. Siek tiek nuliudino tai, kad i "The Fortune" nebuvo itrauktas Desmond Wolfe. Jis ten labai graziai pritaptu. Tuomet ketvirtas galetu buti Eric Young, bet vienu ar kitu atveju tam jau per velu (welcome back Mr. Silly Gimmick). Beer Money su jais man tiesiog nesiziuri.
2010-10-15, 10:23
Beja Kaip jums Hady hylinimas? Man tai visai neblogas, tikėjausi kur kas šudinesnio jo pasirodymo, o dabar ir pagirti ji galima, stengies žmogus (atrodo)
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-10-15, 17:54
2010-10-23, 11:53
2010-11-06, 20:07
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2011-02-04, 19:14
2011-02-09, 17:57
Impaler, 2011-02-04, 19:59, pasakė:
Manau, kad gali prie immortals prisijungti Desmond Wolfe, nes jis neseniai darė return'ą, bet jo per TV paslaptingai neparodė.
O Bendrai vertinant Impact'ą tai tikrai patiko. Tik kovos pirmoje šou dalyje buvo nelabai įdomios, greitos ir lyg iš reikalo. Tačiau viso šou metu nesinorėjo "perjungti kanalo" ir iki galo buvo intriga. O Fortune face turn'as buvo išties netikėtas, nes tikėjausi, kad atbėgs Angle + THEY. Bet gavosi tikrai įspūdingai, ypač AJ finišerį gražiai papozavo ir šauniai atrodė. Dar patiko šis skilimas dėl to, kad Immortals Hardžiai iš esmės liks TOP dogs. Ir bendrai jau reikėjo kažkokios atsvaros visai šiai Immortals kompanijai.
Manau, kad ir reitingas atspindi šio šou vertę (mano duomenimis 1,31). Ir šis reitingas jei neklystų yra antras pagal gerumą visų laikų impact reitingas.
2011-06-17, 11:10
- Didžioji dalis segment'ų man paliko neblogą įspūdį. Ypatingo pagyrimo nusipelnė Steiner'is. Gal jis ringe ir atrodo prastai, bet prie mic'o jis yra DIEVAS! "I can't play guitar!" Jis labai tiktų kokio mentor/manager'io rolėj. Kiti nebuvo tokie įspūdingi, tačiau buvo pakenčiami/vidutiniški. Bet tai pliusas, tai yra tvarkoma.
- Gunner'io push'as. Linksma matyti, kad TNA push'ina kažką naujo. Ir ne WWE reject'ą (!). Na Gunner'is galėtų būti kažkas panašaus į Goldberg'ą. Be mačo su Anderson'u aš jo nedaug matęs esu ir kiek mačiau, ringe jis nėra pats geriausias performer'is, tačiau turi gerą kūną, jo in-ring skill'ų pakanka (plius patobulės) ir tikrai gali būti gan stipriu face'u. Juolab parinkus ryškesnį in-ring stilių turinčius oponentus nei Ken'as.
- Joe vs. RVD. Ką mačiau, man visai patiko. Žinoma, Joe kiek lėtesnis ir pastambėjęs, tačiau maas buvo visai neblogas. Žinoma, Joe turėtų labiau į submission specializuotis, tačiau iš jo neblogas šioks toks powerhouse'as. Visgi, atgavęs formą jis dar gali sužibėt. Ir pagaliau jam atsiranda daugiau vietos. Jau atsibodo, kad jis naudojamas kaip filler'is. O dabar kažkas rimtesnio galbūt nusimato.
- Kurt vs. Jarret prasitęsia? WTF? Maniau, kad mačas Slammiversary turėjo užbaigti jų feud'ą. Ir jis pratęsiamas? Nepatiko tai. Tikėkimės Parking Lot Brawl'as yra kulminacija, bet IMO tai nužudė Slammiversary mačą ir apskritai jų feud'ą. Tiesiog kaip guma tempiasi, nors jau turėjo įvykti blow-out'as.
- Damn, kaip norėtūsi Desmond'ą matyt ringe. Tiek ****+ mačų galima susukti. Wolfe/Styles, Wolfe/Daniels, Wolfe/Joe, Wolfe/RVD ir t.t. Labai gaila jo.
- Na ir momentas, dėl kurio žiūrėjau Impact'ą. Triple Threat mačas. Vou. Trumpas, bet visas uužduotis atliko: buvo entertaining, įtraukė žiūrovus ir pabuild'ino Aries'ą. Tikiuosi jis liks čia ilgesniam laikui, o ne tik Destination X event'ui. Buvo smagu žiūrėti, koks jis energingas ir atsidavęs performer'is. Lyg jame būtų dinamto! Iš kart tapo over su publika (ne tik dėl to, kad yra Austin Aries). Awesome. Aries'e matau viską, ko reikia main-eventer'iui. Tik WWE standartais trūksta ūgio, tačiau čia TNA, todėl jei liks ilgesniam laikui, gali tapti rimtu veidu TNA. Ir geriausia tai, kad jis buvo savo "The best man who ever lived" gimmick'e. Puiku!
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-19, 18:20
2011-06-17, 18:20
Unbroken, 2011-06-17, 11:10, pasakė:
2011-06-24, 09:33
Kalbant apie Gunner ir Crimsom pushus, tai nieko prieš jos aš neturiu, taip jie nėra ringe perliukai, bet savo in ring skilais nemanau, kad ko nors nusileidžia dabartiniam TNA champui Mr Anderson. Abu wrestleriai yra ganėtinai jauni, nėra iškankinti traumų ir ateiti gali būti neblogi upper midcarderiai, jai Batista sugebėjo tapti Main eventeriu tai ir jie gali jais tapti Na bet žinome kad TNA sugeba pusiaukelei nuleisti rankas, taip nutiko su Pope, taip nutiko su Morgan taip gali ir nutikti su jais. Didesni potencialą įžvelgiu Crimsone, kažkaip jis man geriau žiūrisi ringe negu Gunner, plius dar nenugalimo gmikas suteiktas. Džiugu būtų kad šis veikėjas bent vienerius metus išliktų nenupinintas
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2011-06-24, 09:36
2011-06-24, 10:41
Primusas, 2011-06-24, 10:33, pasakė:
As girciau kompanija jei ji bandytu taisyti ta zala, kuri yra padaryta kazkokiai ju produkto daliai, o ne elementariai sleptu is TV eterio ta, savo paciu rankuomis, nusauta "diviziona". Cia tas pats kaip pasliepti visa suda savo kambaryje po kampus ir sakyti, kad sutvarkei buta (kaip vaikai megsta) - tai tik laiko klausimas kada tas sudas prades listi atgal is visu skyliu.
Primusas, 2011-06-24, 10:33, pasakė:
2011-06-26, 21:28
Vartotojų skaito šią temą: 8
narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0