Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

IMPACT WRESTLING

Temoje atsakymų: 632

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-04-08, 00:22, pasakė:

Is tiesu Angle nepavydetinoje situacijoje - nezinau kaip reikalai su jo kontraktu?
Jo pirmas kontraktas su TNA (treju metu sutartis, pasirasyta 2006 metais) baigesi dar 2009 metu rugsejo menesi. Kurt pasirase pratesima, tik neprisimenu kokiam laiko tarpui, bet atrodo tik metams - buvo gandai, kad WWE atsisake zengti i derybas su jo, kadangi to metu Angle buvo isiveles i visa Rhaka Khan situacija.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na pagaliau galiu pagirti TNA impact, ko gero geriausias impactas is Hogano eros. Kadangi neziurejau knockoutu kovos, tai viskas man siame show patiko. Buvo puikus balansas tarp promo, back stage segmentu ir wrestlingo, aisku AJ styles dirzo numetimas RVD man kelia abejoniu, negi nebuvo galima palaukti Sacrifice PPV? ar dar geriau Slaminversary su king of the mountain macu? Na ka padarys yra kaip yra, man AJ Styles cempijonu gali buti amzinai, gal kitiems jis pabodo ir TNA nusprende siek tiek paivairinti cempijonu sarasa, o gal RVD cempijonu pabus tik kelis menesiukus ir AJ styles atsilos dirza, na suzinosime kaip ten toliau viskas vystysis per sekanti impact.
Dziaugiosi, kad sugrizo senas geras Joe, idomu kaip jie viska isrutulios is tos istorijos su pagrobimu, butu geriausia, kad isvis neuzsimintu apie kvailaji pagrobima :D
Rodos viskas juda teisinga linkme, dingo Nasty Boys, Val Venis, reikia dar sulaukti kad dingtu is eterio The Band ir TNA rosteris bus isvalytas nuo parazitu. Jai TNA sugegbes pateikti pastoviai toki kokybiska show, tai reitingai turetu pakilti. Bet niekada nereikai pamirsti kad tik TNA sugeba zengti zingsni pirmyn ir du atgal ;)

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-04-20, 15:38

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Pastarasias savaites mane iMPACT! iš tiesų stebina! Šou tiesiog tobuli! Apskritai, ir mačai, ir segment'ai - viską sudėjus į vieną krūvą, gaunasi kažkas tikrai neblogo arba netgi įspudingo.

Kol kas Beer Money vs. MCMG programa yra nuostabi, kiekvieną savaitę vis geresnis mačas. Šios savaitės Steel Cage ne išimtis. Aš įsitraukiau nuo pat pirmųjų akimirkų, kai Guns'ai perlipo narvo sieną ir užpuolė BM, iki pat galo. Mačo tipas buvo logiškas, viską puikiai paaiškino Tenay ir Tazz'as. Patiko visi spot'ai, netgi subotch'intas Sabin'o šuolis nuo narvo ant Beer Money narių buvo įspudingas. Tas botch'as buvo ne tiek Chris'o klaida, o James Storm, kuris nesugebėjo pilnai sugauti Gun'o. Anyway, manau šis Best Of 5 Series nusitęs iki to ypatingojo iMPACT!, kuris vyks po dviejų savaičių. Kitą savaitę vėl tikriausiai laimės MCMG ir viskas būent spręsis per rugpjūčio dvyliktosios iMPACT!

Kalbant apie segment'us, tai tiek pirmasis su buvusiais ECW nariais, Hogan'u ir Abyss, tiek su Ric'o nauja stable paliko tikrai neblogą įspudį. Per main-event tikėjausi, kad atbėgs Sabu, deja tai buvo Raven, tačiau mane visiškai suglumino netikėtas screw ant Dreamer'io. Tai kažkiek painu, vienas naujas priimamas (Bubba), vienas išeina (Raven), tačiau tai TNA ir tai atleistina. Tiesa atėjus Hogan'ui pagalvojau, kad gali kilti Old ECW vs. WCW feud'as. Aš būčiau nieko prieš.

Vienintelis dalykas kurį pavadinčiau "weirdo", tai Eric'o ir Orlando Jordan'o programa. Taip, pripažinsiu, kad mane prajuokino tas manekenas, Eric'o vaidyba čia buvo gera, tačiau visvien, vienintelės trys raidės, kurios atsirado galvoje - WTF? Taip pat Anderson ir Morgan feud'as, nepaisant to, kad abu gerai (Anderson puikiai) atliko darbą prie mic'o, kažkaip nesižiūri.

Šiaip, apibendrinant viską, pasakyčiau tik tiek, kad tai viena iš geresnių TNA erų, vis mažiau matosi Russo booking'o, o ir mačų kokybė yra padori. Keep going.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-07-30, 20:28

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Aš per pastarąją savaitę turėjau progą pažiūrėti keturis paskutinius iMPACT ir PPV. Ir ką jūs sau manot? Aš džiaugiuosi, kad buvau sutaupęs tuos senesnius šou, nes nekantriai laukiu naujo šou. ir kaip gerai, kad jį galiu žiūrėt jau kitą dieną ir nereikia laukt savaitę :D Ištikrųju tiek bookingo prasme, tiek (YPAČ) wrestlingo iMPACTai tiesiog blizga.
Kalbant apie paskutinį - TNA is going hardcore!!! Yeah, baby, I love it!!! Nors abejoju ar Dženis turės kontaktą su kuriuo nors wrestleriu, vistiek nusimato puikus PPV. Labai patiko pirmas segmentas, kai visi įkalbinėjo Bubba prisijungti, o orgazmas buvo kai buba paklausė "ar galėsim ką nors padegti?"
Na, Unbroken jau pagyrė, aš nekopijuosiu jo teksto, tik pridėsiu vieną dalyką kuris man nelabai patinka. t.y. AJ kaip Television championas... Oh c'mon... To titulo prestižas nedidesnis nei mano antro golfo o dar jis ir pakeitė pavadinimą, taip tarsi net neaišku kaip AJ tapo Television čempionu. Taip, suprantu, kad AJ turi turėti diržą, bet kadangi WHC diržą nešioja ne tik smarkam, bet ir markam pažįstamas žmogus, tai kodėl neduoti bent jau X-Division titulo? Neabejoju, kad Williams daug geriau atrodytų tarkim lygioje ilgoje kovoje su AJ, nei dabar Ultimate X mače su Kendrick. Kad ir neturėtų jis to titulo... Galų gale tas storyline, kad Doug neva bando pakeisti X divizioną... Jei prieš 2,5 metų to nesunaikino 3D, tai Douglas šansų tikrai neturi.

P.s. Unbroken, MSMG vs BM penktas mačas turėtų vykt per Hard(CORE) Justice :D

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
As be galo dziaugiuosi, kad TNA nedaro invasion stiliaus storyline'o, nes tai jau butu paskutinis lasas. Nuo to laiko kai Hogan'as ir Easy E atejo i TNA yra taip tarsi WWE diktuoja jiems ka rodyti. Gal taip budavo ir anksciau, bet as neatkreipiau demesio.
WWE daro screwjob angle - tuo paciu metu TNA daro screwjob angle.
WWE dar Fatal Four Way PPV - TNA sekencio PPV main eventa padaro Fatal Four Way
Cia yra niekis taciau niekada nepamirsiu WWE angle kai Nexus antra karta puole Cena, tada wrestleriai is RAW rosterio po viena pradejo begti i ringa, kovoti su Nexus. Pamenu kai atbego Ortonas buvo tikrai smagu ir neiprasta matyt Ortona padedanti Cenai. Dar veliau atbego ir Sheamus tai buvo tada kai Nexus ir taip buvo out-numbered, bet buvo tikrai geras jausmas kuomet net blogiukai bego kovot uz savo branda. Uz keliu savaiciu ECW originals isiverzia i TNA ringa ir mes matom ta pati, tik kad si kart viskas atrode taip pigiai, kad negaliu nei zodziai nusakyti. Be jokios abejones TNA taip pat bande perteikt tokia "bad guys gone good" nuotaika, bet pirmi i ringa bego kovoti uz TNA rosteri ne Jeff Hardy, ne MCMG, ne Kurt Angle, pirmi kovoti uz TNA rosteri isbego chicken-shit heel'ai tokie kaip Matt Morgan ir Shane Douglas. Tai buvo didziulis apsurdas. Ir taip ringe buvo visiskas chaosas, nesuprasi kas yra kas, pvz kad Brother D-von ejo uz ECW supratau tik ziuredamas antra karta, nes komentatoriai tuo metu dare gana sudina darba. Visko pabaigoj Dixie pasako, kad butent ji pakviete ECW vyrukus. Taip pat kaip Vincas prisipazino, kad jis pakviete Nexus. Todel dar karta pakartosiu ACIU DIEVUI, kad jie nedaro invasion stiliaus storyline'o!
Na, o siuo metu man tikrai patinka tai ka matau. Puikus matchai, puikus promo. Siek tiek nuliudino tai, kad i "The Fortune" nebuvo itrauktas Desmond Wolfe. Jis ten labai graziai pritaptu. Tuomet ketvirtas galetu buti Eric Young, bet vienu ar kitu atveju tam jau per velu (welcome back Mr. Silly Gimmick). Beer Money su jais man tiesiog nesiziuri.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Nu ka pasveikinkime TNA ji sugebėjo sumušti rekorda, 2 valandu wrestlingo show turėjo NET 16min wrestlingo ir dalis ME nukelta buvo i reaction ;) Bet nepaisant žiauraus wrestlingo stygiaus show man patiko. Pirmiausia dėl to, kad buvo sudėti visi taškai ant i ir 10 mėn iš pažiuros visiškai skirtingų storyline neturinčiu jokios logikos staiga tapo logiški. Vos per savaite TNA backgraundas kardinaliai pasikeitė. Prieš BFG jau viskas buvo užknise Abyss su savo They, Nash ir Sting su savo konspiracijos teorijom, Fortune su savo nepykanta EV 2.0 ir Kurtas su Hogano šiknos bučiavimu, jau buvau beprades susidomėjima TNA, tačiau po šio impact TNA nuspaudė restart mygtuka ir vėl sugrįžo susidomėjimas TNA. Žinoma turint omeni TNA tradicijas jie visa ši susidomėjima sugebės numušti sušikdama PPV main eventus su visokias šudinais brawlais ir isiterpimais, bet aš esu naivus fanbojus ir tikiosi, kad šiais metais bus viskas kitaip :thumb: ech tos rožinės drambliuko svajonės :)
Beja Kaip jums Hady hylinimas? Man tai visai neblogas, tikėjausi kur kas šudinesnio jo pasirodymo, o dabar ir pagirti ji galima, stengies žmogus (atrodo) ^_^

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-10-15, 17:54

Nuotrauka

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man tai Hardžio hylinimas ypač patiko, net nesitikėjau, kad jis gali atrodyti toks hm... forsiškas? labiausiai tai patiko kai jis atėjęs į ringą (kai pradėjo rodyti stambiu planu) nusispjovė :D. Nieko čia įspūdingo, bet man tai labiau nei Y2J bailiuko heelinimas. Kitas dalykas tai, kad kovų trūko man atrodo buvo klaida. Nes po tokios "ekstravagantiškos" BFG pabaigos buvo galima tikėtis geresnio reitingo, tai reikėjo įdėti MCMG arba X diviziono kokį gerą match'ą. Tai būtų fanams parodę kuo TNA wrestlingas skiriasi nuo WWE. Na bet visumoje Impact'as patiko. Dabar reiks žiūrėti sekantį.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Labai geras straipsnis cia (anglu k.)

Nuotrauka
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Tikrai geras straipsnis, bet tuo paciu kaip pro-wrestlingo fanui labai liudnas.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Impact tapings.
Spoiler'is

Nuotrauka
Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-11-09, 08:59, pasakė:

Impact tapings.
Spoiler'is

Ne į temą
Atsiprašome, bet Jūs neturite teisės naudotis šia savybe. Jeigu Jūs neprisijungęs, prašome padaryti tai dabar.

Kas per? :lol:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąKzkas, 2010-11-09, 11:09, pasakė:

Ne į temą
Atsiprašome, bet Jūs neturite teisės naudotis šia savybe. Jeigu Jūs neprisijungęs, prašome padaryti tai dabar.
Kas per? :lol:
Pataisiau.

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na kartais planas B PW pasaulyje būna šimta kartu geriau už plana A ^_^ džiaugiuosi, kad Fortune permetė immortals, tik labai gailiosi kad vėl eilini kartą buvau susispoilines ;) Aj styles promo buvo tobulas, toks jausmas kad jis shootino ant easy E ir Hogano vadovavimo. Pagrindinė šio storyline bėda dabar yra ta kad talentas yra nevienodai pasiskirstęs, žmonės kurie moka wrestlinti ir gali patempti savo oponentą yra vien tik face, na o visi ringo inkarai ar šeip vidutiniokai yra blogiuku pusei, tačiau reikia tikėtis kad mačų kokybė bus geresnė nei MEM vs Frontline storyline metu. Kalbant apie impact, tai jis buvo vienas iš geresnių per pastaruosius mėnesius, daugiau nei puse show buildinamas main eventas, na o kita puse show skirta They pasirodymui, brawlu buvo minimaliai, na pasakyti promo ganėtinai geri. reik tikėtis kad TNA toliau laikysis tokio standarto. Tačiau TNA laikosi tradicijos, jai pagirių aš jų show šiame forume, jie iškarto pradeda vėl viską daryti tai pat kaip ir darė prieš tai :D Tad man nieko kito nebelieka kaip laukti kitos savaitės ir tikėtis kad viskas bus kitaip :)

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Jo, tik dar dalykas, kiek zmoniu bera immortale o kiek fourtuneje + new they? Persvara per didele immortals nenaudai? zodziu matysim kas cia gausis.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąImpaler, 2011-02-04, 19:59, pasakė:

Jo, tik dar dalykas, kiek zmoniu bera immortale o kiek fourtuneje + new they? Persvara per didele immortals nenaudai? zodziu matysim kas cia gausis.

Manau, kad gali prie immortals prisijungti Desmond Wolfe, nes jis neseniai darė return'ą, bet jo per TV paslaptingai neparodė.

O Bendrai vertinant Impact'ą tai tikrai patiko. Tik kovos pirmoje šou dalyje buvo nelabai įdomios, greitos ir lyg iš reikalo. Tačiau viso šou metu nesinorėjo "perjungti kanalo" ir iki galo buvo intriga. O Fortune face turn'as buvo išties netikėtas, nes tikėjausi, kad atbėgs Angle + THEY. Bet gavosi tikrai įspūdingai, ypač AJ finišerį gražiai papozavo ir šauniai atrodė. Dar patiko šis skilimas dėl to, kad Immortals Hardžiai iš esmės liks TOP dogs. Ir bendrai jau reikėjo kažkokios atsvaros visai šiai Immortals kompanijai.

Manau, kad ir reitingas atspindi šio šou vertę (mano duomenimis 1,31). Ir šis reitingas jei neklystų yra antras pagal gerumą visų laikų impact reitingas.

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13

Only in TNA :thumb: :)

Šį pranešimą redagavo Crack: 2011-02-25, 12:23

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
What a joke :thumb: TNA - Where impossible happens :)

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
EPIC FAIL.

Šį pranešimą redagavo SvR: 2011-02-25, 15:38

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Spoiler'is
(SPOILER: IMPACT Wrestling tapings)

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-06-15, 19:56
Uz №19 taisykles pazeidima.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Spoiler'is
(SPOILER: IMPACT Wrestling tapings)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Kai card'e išvydau Austin Aries nutariau pažiūrėti šou. Ir nenusivyliau. :) Some random thoughts:
  • Didžioji dalis segment'ų man paliko neblogą įspūdį. Ypatingo pagyrimo nusipelnė Steiner'is. Gal jis ringe ir atrodo prastai, bet prie mic'o jis yra DIEVAS! "I can't play guitar!" Jis labai tiktų kokio mentor/manager'io rolėj. Kiti nebuvo tokie įspūdingi, tačiau buvo pakenčiami/vidutiniški. Bet tai pliusas, tai yra tvarkoma. :)
  • Gunner'io push'as. Linksma matyti, kad TNA push'ina kažką naujo. Ir ne WWE reject'ą (!). Na Gunner'is galėtų būti kažkas panašaus į Goldberg'ą. Be mačo su Anderson'u aš jo nedaug matęs esu ir kiek mačiau, ringe jis nėra pats geriausias performer'is, tačiau turi gerą kūną, jo in-ring skill'ų pakanka (plius patobulės) ir tikrai gali būti gan stipriu face'u. Juolab parinkus ryškesnį in-ring stilių turinčius oponentus nei Ken'as.
  • Joe vs. RVD. Ką mačiau, man visai patiko. Žinoma, Joe kiek lėtesnis ir pastambėjęs, tačiau maas buvo visai neblogas. Žinoma, Joe turėtų labiau į submission specializuotis, tačiau iš jo neblogas šioks toks powerhouse'as. Visgi, atgavęs formą jis dar gali sužibėt. Ir pagaliau jam atsiranda daugiau vietos. Jau atsibodo, kad jis naudojamas kaip filler'is. O dabar kažkas rimtesnio galbūt nusimato.
  • Kurt vs. Jarret prasitęsia? WTF? Maniau, kad mačas Slammiversary turėjo užbaigti jų feud'ą. Ir jis pratęsiamas? Nepatiko tai. Tikėkimės Parking Lot Brawl'as yra kulminacija, bet IMO tai nužudė Slammiversary mačą ir apskritai jų feud'ą. Tiesiog kaip guma tempiasi, nors jau turėjo įvykti blow-out'as.
  • Damn, kaip norėtūsi Desmond'ą matyt ringe. Tiek ****+ mačų galima susukti. Wolfe/Styles, Wolfe/Daniels, Wolfe/Joe, Wolfe/RVD ir t.t. Labai gaila jo.
  • Na ir momentas, dėl kurio žiūrėjau Impact'ą. Triple Threat mačas. Vou. Trumpas, bet visas uužduotis atliko: buvo entertaining, įtraukė žiūrovus ir pabuild'ino Aries'ą. Tikiuosi jis liks čia ilgesniam laikui, o ne tik Destination X event'ui. Buvo smagu žiūrėti, koks jis energingas ir atsidavęs performer'is. Lyg jame būtų dinamto! Iš kart tapo over su publika (ne tik dėl to, kad yra Austin Aries). Awesome. Aries'e matau viską, ko reikia main-eventer'iui. Tik WWE standartais trūksta ūgio, tačiau čia TNA, todėl jei liks ilgesniam laikui, gali tapti rimtu veidu TNA. Ir geriausia tai, kad jis buvo savo "The best man who ever lived" gimmick'e. Puiku!

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-19, 18:20

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

wrestlefan

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-06-17, 11:10, pasakė:

[*]Gunner'io push'as. Linksma matyti, kad TNA push'ina kažką naujo. Ir ne WWE reject'ą (!). Na Gunner'is galėtų būti kažkas panašaus į Goldberg'ą.
Na tas saunu, kad jie pushin'a Gunner nors istiesu jie jau lyg ir kuria Crimson personaza panasu i Goldberg'a nors Crimson atsilieka smarkiai fizinem savybem nuo Goldberg, bet kazkokie panasus veido bruozai yra. O kokie jusu paciu nuomone apie si veikeja "Crimson" ?

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Pagaliau sulaukiau Impacto kuri galima pagirti :rolleyes: Kadangi nežiūrėjau nieko susijusio su bobom, tai galiu pasakyti kad skaniai susivalgė show. Puikiai buildinamas Destination X ppv, geras balansas tarp wrestlingo ir backstage segmentų, plius TNA nieko neatidavė kas būtų verta PPV eterio. Nebūtina show turėti svajonių mačo, kad jis būtų geras :shifty: Jai tokia kokybės kartelė TNA sugebėtų išlaikyti bent jau puse metų, net neabejoju kad kai kurie buvę TNA fanai vėl pradėtų gerbti šia kompanija :mellow: Patinka man BFG series koncepcija, dėka jos mes gauname daugybę mačų kuriose yra svarbus laimėtojas, nekyla mum klausimų kodėl jie kovoja tarpusavyje ar Heel vs Heel, ar face vs face mums visiškai nesvarbu, žinome kad visi kovoja dėl galimybės dalyvauti BFG main evente ir to mums užtenka. Genialumas slypi paprastume.
Kalbant apie Gunner ir Crimsom pushus, tai nieko prieš jos aš neturiu, taip jie nėra ringe perliukai, bet savo in ring skilais nemanau, kad ko nors nusileidžia dabartiniam TNA champui Mr Anderson. Abu wrestleriai yra ganėtinai jauni, nėra iškankinti traumų ir ateiti gali būti neblogi upper midcarderiai, jai Batista sugebėjo tapti Main eventeriu tai ir jie gali jais tapti :boxing: Na bet žinome kad TNA sugeba pusiaukelei nuleisti rankas, taip nutiko su Pope, taip nutiko su Morgan taip gali ir nutikti su jais. Didesni potencialą įžvelgiu Crimsone, kažkaip jis man geriau žiūrisi ringe negu Gunner, plius dar nenugalimo gmikas suteiktas. Džiugu būtų kad šis veikėjas bent vienerius metus išliktų nenupinintas :thumb:

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2011-06-24, 09:36

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPrimusas, 2011-06-24, 10:33, pasakė:

Kadangi nežiūrėjau nieko susijusio su bobom, tai galiu pasakyti kad skaniai susivalgė show.
Kokia ironija, kad tu nori jos pagirti ir rasai si sakini :shifty: Leisk man tau priminti, nors tu tikrai ta pameni kaip vienas ilgalaikiu TNA fanu siame forume ir zmogus, kuris tirkiausiai gali duoti man ju istorijos pamoka (atsizvelgiant i tai, kad neziuriu iMPACT! jau virs metu), kad vos pries 3 metus "bobos" buvo sio sumauto show highlight'u. Moteru Knockouts divizionas kazka reiske ir zmones isijungdavo Spike, kad i jas pasiziureti ir issijungdavo, kai segmentas pasibaigdavo. Taigi girti TNA uz tai, kad neziurejai "nieko susijusio su bobom" butu tas pats kaip sakyti "aciu Dievui, kad neteko ziureti nieko susijusio su to weak-ass X Divisionu", jei X Division butu truputi dar giliau palaiduotas suduose (nors tai sunku isivaizduoti).
As girciau kompanija jei ji bandytu taisyti ta zala, kuri yra padaryta kazkokiai ju produkto daliai, o ne elementariai sleptu is TV eterio ta, savo paciu rankuomis, nusauta "diviziona". Cia tas pats kaip pasliepti visa suda savo kambaryje po kampus ir sakyti, kad sutvarkei buta (kaip vaikai megsta) - tai tik laiko klausimas kada tas sudas prades listi atgal is visu skyliu.

Rodyti pranešimąPrimusas, 2011-06-24, 10:33, pasakė:

Abu wrestleriai yra ganėtinai jauni, nėra iškankinti traumų ir ateiti gali būti neblogi upper midcarderiai, jai Batista sugebėjo tapti Main eventeriu tai ir jie gali jais tapti :rolleyes:
Dabar as nemaciau Gunner ir Crimsono, taigi nepulsiu ju, nezinodamas apie ka kalbu, bet sis sakinis man nuskambejo kaip dar izeidimas Dave adresu. Klausikit, Batista nebuvo Ric Flair ar net Triple H. Bet niekad neabejokit, kad Batista turejo charizma (daug jos) ir nora ismokti versla. Zmogus vazinejo su Ric ir Paul, mokesi is ju (su noru), karjeros begyje buvo visai geras promo, o paskutiniame heel run'e (John Cena feudas pries WrestleMania XXVI) tapo vienu geriausiu kalbetoju kompanijoje. Zmogus yra turejes nuostabiu matchu ringe - gera sauja puikiu/isimintinu ****(+) matchu ir ne tik su Undertaker ir Triple H, bet ir Cena. Ir leiskit man jums priminti, kad Trips ir Taker nera Angle ar Michaels, t.y. jie gali susukti puiku matcha jei jiems tenka dirbti ne su rastu, o geru darbuotoju. Taigi noriu pabrezti, kad laikyti Dave kaip si zema standarta kaip "jei jis tavo main eventeriu, tai sitas tikrai gali" yra juokinga, nes jei padalinti visus WWF/WWE istorijos main eventerius i Good/Bad puses, tai galiu jus uztikrinti, kad Batista nestovetu su The Great Khali.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Nežinau gal kam ir buvo bobos šio "sumauto" show spindulys, bet aš jų nežiūrėjau prieš kelis metus nežiūrėsiu ir dabar, nesu aš seksistas, bet ne moterims wrestlinti... Gerbiu aš Awesome kong, gerbiu aš Gail kim, gerbių aš Trish Stratus ir visas kitas moteris imtynininkes, bet aš wrestlinga pamilau tikrai ne dėl moterų wrestlingo... Jeigu jums ponas nepatinka kad aš pagyriau show kurio vis vien niekada nežiūri, tai atsiprašau už sugadinta nuotaika. Ką aš mačiau prieš kelias dienas man patiko, o kas dedasi moterų divizione niekada man nerūpėjo ir nerūpės. Dėl manęs jos gali turėti Bikini on a pole mačus kiekvieną savaite, tebūnie Russo įgyvendina visas savo idiotiškas idėjas su jomis, man jos rūpi tiek pat kiek man rūpi kas laimėjo Danijos krepšinio pirmenybes... Gal kažkas liūdi dėl to kad su moterų divizija vėjai dedasi, bet tai jau to žmogaus problema :rolleyes:

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0