Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-01-22, 21:14
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2010-01-22, 22:34
2010-01-22, 23:03
Skirtingai nei daugumai, man nepatiko AJ ir Flair promo. Galbūt dėl to, kad visiškai neesu pripratęs prie kostiumuoto, trash-talkin'ančio Styles, plius būrys merginų šalia jo. Tai visiškai kitoks įvaizdis prie kurio teks priprasti, bet tai bus sunku. Pačio Ric'o kalba labai neaiški kai jis šneka greitai, tai irgi gadina vaizdą. Apsidžiaugiau kai pagaliau išgirdau Angle muziką. "I'm making that match, cause I can", taip be abejo ir turėjo būti, nes užbaigti viską tokiais palaidais galais irgi būtų nelogiška.
Pripažinsiu laukiau Angelina Love mačo, bet nesitikėjau, kad jis bus toks. Iš jo tikrai buvo galima išspausti daug daugiau, nors tikriausiai viskas bus vystoma iki Sky vs. Love.
Bobby Lashley vėl tampa geruoju Bobiku kas šitame šou mane ypač sunervino, po visų ką tik vykusių puikių promo su jo žmona jis vėl pripažįsta, kad TNA yra jo namai ir jam tai labai rūpi.
Orlando Screw-Job = Montreal Screw-Job
- Earl Hebner CHECK!
- Opponent's finishing maneuver CHECK!
- Spit in da face CHECK!
I watch:
I don't watch:
2010-01-22, 23:06
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-01-22, 23:09
2010-01-22, 23:57
Orlando debuts in Orlando. Mačas buvo tikrai geras pagal situaciją. Mane (o taip pat ir fanus) užvedė antausiai, vyrai sukūrė įvaizdį, kad jie ištikrųjų vienas kito nekenčia ir nori sumalt į miltus, ir būtent pati kova atrodė gana tikroviška, o būtent to aš dabar labai pasigendu šiuolaikiniam pro-wrestlinge. Taip pat Jordano pergalė yra logiška, nes tai nebuvo koks lempinis finišas, viskas normaliai, skauda Pope'ui koją, tai ir pralaimėjo. Nasty Boys vs Wolrd Elite. joooo... negalvojau, kad Nash dar gali atrodyt geras wrestleris nu gerai, tiek to, duokim reklamos Hulko draugam aukodami tikrų TNA talentų eterio laiką. Juk kas iš to, niekas nežino kas čia tokie Beer Money ar Motor City Machine Guns'ai jie tik užima vietą atsinaujinusiam tnawrestling.com/stars puslapy... [/sarcasm] Hernandez - Brits. nu čia viskas savo vietoj, čempionai laimi, man visai patiko Morgan'as ir jis neabejotinai turėtų atrodyt šioks toks šitos komandos lyderis, nes dėka naujo milžiniško ringo ir "laukų" aplink jį, per pus sumažėjo Hernandez move-set'as.
Knokout'čių wrestlige sumažėjo ir kiekybė ir kokybė. Jei anksčiau turėdavom du neblogus mačus per šou, dabar turim vieną trumpą ir prastą.
Anderson... Na, segmentas man patiko, patiko labai, ypač Abyss fizionomijos, tik kyla įtarimas, kad bus feudas tarp jų, o tai nėra gerai, nes kartu ringe jie nedera.
nu ir pabaiga. iš tikrųjų vis dar nežinau, kaip jaustis. viena vertus tuo metu emocijos kaip reikiant užvaldė, Kurtas tikrai privertė patikėti, kad tai screwjob. Kita vertus, tai tik pigi kopija įvykio, kuris LABAI smarkiai prikeltas ir apie jį sukas visas reikalas "elsewhere" ©Mr. Anderson. Taigi dabar aš kur kas labiau laukiu, kas bus toliau, bet iš kitos pusės tai buvo pigus kakutis. Ką gi, panašu, kad tik ateitį bus galima sakyt ar tai buvo OMG ar BS.
Mick Fired? OOO, aš tikrai nenusiminčiau. Nes rolė kurią jis turėjo paskutiniu metu mane nervino. 5 segmentai per šou, kaip jis kažką vaikosi, kažko ieško ir vistiek neranda. Eterio gaišimas. Jau geriau žiūrėsiu SUPER gerą komediją "Dantukų fėja" kur vaidina imtynininkas Uola!
2010-01-30, 00:05
kalbant apie reikalus: šitas iMPACT man kažkaip labai "lengvai" sulindo. Beveik viskas buvo švaru gražu ir nepatiko tik pora smulkmenų. pirma, tai Išdykusio berniuko su šviesia skiautere šnekėsena, aš jau maniau, kad jis infarktą gaus berėkdamas. Toks vaizdas, kad net Bubba (Ray Dudley) galvojo "tik nepersisteng". Mačas tarp čių dvijų komandų per AAO - man tinka. Man visas žiūrisi mačai kai varžovai yra panašių gabaritų. Aišku, jei tos mačas nevirs Tables maču, tai jis jau turi lubas ties "*" riba, bet juk mes visi būsim patenkinti, kai vėl turnine feisais Team 3D iškarš kailius išdykėliams. Deja, nujaučiu, kad storašikniai laimės...
Toliau užkliuvo potencialiai gero mačo (na čia gal reiktų sakyti spot-fest'ų fanams gero mačo), t.y. 6-man tag team mačas. Na, mačo eiga buvo gera, tik vaizdą pagadindavo akivaizdžiai TNA X-Divizsion'ui nepribrendęs Kendrick, aišku pasiima sau pergalę, na bet jei žmogų jau pushinat, tai duokit jam kitą auką, pvz Sharkboy, o ne leiskit gadint gero mačo. Ir dar lyg to būtų negana, ateina Britai. Rob teškia čempioną į žemę, atrodo duok teisėjui lagaminą ir pasiimk pin'ą, bet ne iš vyro kurio "bicką" norėtų pačiupinėt kiekviena merga "draugai" atima lagaminą, tada dar vienas iš jų susuka dviejų žvaigždučių mačą su žmogum kuris ką tik buvo "sulamočintas" ir laimi X-Division titulą! Nice! Lyg TNA neturėtų tikrų x-division wrestlerių...
Toliau tęsiant kritiką: Vis dar negaliu priprast prie AJ naujo gimmicko. Nors užmuškit, niekaip man jis nesižiūri tokiame amplua. Man atrodo, kad prasidedant Hogan/Bishoff erai geriau galėjo atiduot diržą Kurtui ir iš jo padaryt tokį Flairo šunelį. Netgi nebūtinai Kurtą. Kandidatų yra nemažai.
Pamiršau praeitą savaitę, bet tam tikrai nevėlu dabar. Nepatinka man ir naujos Vilko apteškės. Mano akim nesižiūri, galėjo likt tos trumpikės, o jei būtinai reikėjo keist - tai galėjo kitaip. Nors gal čia daugiau skonio reikalas, tačiau yra devynios galybės atletų kurie žiūrisi su tom apteškėm, o va Desmond - ne.
Na ir paskutinis nepatikęs dalykas, tai kad vietoj to, kad DIDELĖ dalis rosterio gautų laiko (nesvarbu mačui ar promo) mes gaunam krūva beprasmių segmentų kurie kurią feudo įvaizdį tarp dviejų žmonių kurie net nelabai yra wrestleriai - Foley - Bischoff! Čia tai jau tikrai cross the line...
Na, o likusi dalis man tiko ir patiko iir bendrai iMPACTĄ vertinu teigiamai
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-01-30, 00:07
2010-01-30, 01:00
Ne į temą | Lyncaz, 2010-01-30, 00:05, pasakė: ar čia MK suklydo, ar čia iš tikrųjų visi išskyrus vieną mačą gavo ***? |
2010-01-30, 20:59
Pats tas pirmas sagmentas nors ir trumpas labai man jis pasirodė realus ir tikrai geras, galėjo jis ir ilgesnis tikrai būtų. Mr. Anderson negaliu sagmento nepakomentuok, nes jo mic skillai tiesiog žavi Nemačiau arba negirdėjau aš tokių Kennedy speak-out'u iš jo pusės. Nežinau kodėl pushinamas taip Morley prieš Wolfa nors tai ir buvo tas kvalifikacijos matchas, bet....aniway nenorėčiau jų fuedo. Dėl ko nereik aiškint. Aišku turėjau blogu minčių dėl Morley laimėjimo, thank God tai tik kvailos mintys, kitaip ir neturėjo teisės būti. Main Eventuj aiškų huge hypa gavau, po visų tų Anderson talkų čia dar ir Jeff, excelent :* Jau Laimingas, o iMPACT tik 20 minučių eina...
Nepatinka man tas nenatūralus AJ, jau kam kam, bet jam pasipūtusio heel vaidmuo ojojoi kaip netinka. Aišku prie visko priprantama, bet jaučiu, kad daug lengviau vėl pripraščiau prie Princess Aj nei prie dabartinio.
Linksmai susižiūrėjo Daniels ir Hernandez matchas. Aišku dėl abiejų žmonių ir kartu su tuo Hernandez bulldog fighting stilium.
Nasty Boys ir 3D sagmentas buvo geras tik, kad jeigu tas nasty boys tas blondinas (dėl savo lievo PW išprūsimo nežinau jo name'o) buvo JAU visas suprakaitavęs vien bendraudamas tai kaip jis atsiprašant dalyvaus matche ? I have f'n bad, bad feeling :\
Na ir peršokam prie ME Iš Jeffo pusės jis su savo Dropkickais, manęs visiškai nenuvylė. Matchas nebuvo geriausias, bet man jis labai gerai susižiūrėjo. Su irgi neįprasta pabaiga, kartu ir labai įdomu kas toliau su Jeffu bus.
Dabar sulyginant impact su SD tikrai iš mano pusės geresnis buvo impact.
2010-01-30, 21:11
2010-01-31, 13:50
- Styles/Angle again - jei gerai pamenu, savo Genesis apžvalgoje aš negailėjau komplimentų stipulation'ui, kuris buvo main evente tarp Kurto ir AJ, kad Kurto pralaimėjimo atvėju, tai bus paskutinis jo titleshotas prieš AJ 2010-aisiais. Nevardinsiu vėl priežaščių, tik paminėsiu fakta, kad manau, jog tai buvo geras gimmick'as. Ir suprantu, kad wrestlinge yra tradicija viską laužyt, tačiau sekančiame šou? Ir koks gi paaiškinimas buvo iš Hulko? "Because I can!" - freakin' idiots!
- AJ Stylin' n' profilin' - kaip ir spėjau, iš Styles heel'as silpnas. Buvo galima numanyti, kad AJ kaip heel'as prie mikrofono šnekės geriau, taip ir buvo, tačiau buvimas su Flair jam pakenkė. Ric užuot davęs AJ rub'ą, jo overness prasme iš pradžių nutempė jį žemyn ir neaišku ar AJ pakils atgal bent iki to lygio, kuriame buvo. Užuot atrodęs kaip didesnė žvaigždė, AJ atrodo "2nd rate". Lance Storm pasakė geriausiai: "One of the reasons the Nature Boy gimmick worked so well for Ric Flair was that he lived it; he really did live this life style. AJ Styles is about as far from this gimmick in real life as humanly possible."
- Orlando beats Pope - Aš suprantu, kad Dinero sell'ino traumą nuo Desmondo rankų ir už tai pralaimėjo, tačiau tai, kad šis dalykas made sense nereiškia, kad tai buvo gerai. Aš tai tiesiog galėčiau pavadinti "booking to nowhere" - labai stengiamasi pavaizduoti daug wrestlerių kaip stiprius contenderius, tačiau vietoj krūvos įtikinamų žvaigždžių gaunasi mišrainė. Reikia turėti kelis pagr. singles wrestlerius, kurie būtų pastovios pagrindinės savaitinių šou žvaigždės. Tai pernai vasarą padarė SD tokiu geru - buvo 6 pagr. wrestleriai, kurie temdavo šou ant savęs: Punk, Hardy, Edge, Jericho, Morrison ir Mysterio. Aplink juos sukdavosi šou, iš jų kiekvieną savaitę gaudavai gerus promo ir gerus mačus. O TNA dabar AJ yra on top, Kurt yra on top, o Pope, Joe, Daniels, Desmond, Anderson, Lashley ir visi kiti - lost in the shuffle.
- Nasty Boys in da house - Graudus buvo vaizdas, kaip Knobs įsibėgėjas į turnbuckle tėškia žiauriai stiff clothesline kampe atsirėmusiam Eric Young'ui.
- Orlando Screwjob - Aš net nesivarginsiu vardinti milijono priežaščių, kodėl šis visas angle buvo absoliučiai nelogiškas. Geriau tiesiog paskaitykite Lance Storm apžvalgą, kur jis labai trumpai ir aiškiai tai išdėstė - ČIA. Angle keiksmai, spjūviai ir grasinimai grįžti į WWE nepadarė TNA "edgy", kaip manau norėjo Bischoff ir Hogan, o padarė "2nd rate". Ir kaip visada TNA liko ištikima sau - padaro mačą, susuka angle, ir po to angle užbaigia šou su dar vienu angle. Tikrai paliko blogą skonį burnoje, labai prastas šou.
O tuo tarpu šios savaitės šou man buvo visiškai kitoks - gerai parašytas, įdomus, logiškas, neprailgęs ir įsimenantis. Nors gana kvaila praėjusio šou pagr. angle'ą Orlando Screwjob taip numesti per vieną backstage segmentą, tačiau aš būčiau daręs tą patį, nes manau, kad šitos nesąmonės reikėjo atsikratyti kuo greičiau. Kitavertus, Bischoff/Foley angle man patiko. Kas iš pradžių atrodė kaip tipinis authority figure nesutarimas, tapo gana įdomiu storyline'u. Bischoff atrodė kaip visiškas šiknius, vaidindamas savo užpuolimą, o po to grasindamas Mick'ui jo draugais Jeremy Borash ir Abyss. O tą rolę Easy E atlieka kaip visada puikiai. Kitas man patikęs dalykas buvo turnyras dėl titleshoto per Lockdown. Grafikos žmonės gerai padirbėjo, o pati idėja man atrodo labai šauni - Lockdown'ui kaip PPV prideda rimtumo, kad buildas jam prasideda dar prieš 2 PPV - panašiai kaip WM buildas prasideda nuo Royal Rumble. Tikiuosi, kad iš to bus išspausta kaip galima daugiau ir šių metų Lockdown turės gerą main eventą. Ir žinoma dar vienas aspektas - tai mum kiekvieną savaitę duos krūvą neblogų ir kas svarbiausia prasmingų TV mačų. Vienas segmentas buvo skirtas ir IWC nemėgstamiausiam feudui - Team 3D vs. Nasty Boys. Man tai buvo malonus siurprizas. Žinoma, Team 3D visada buvo puikiai šnekanti komanda, tačiau priežastis kodėl šis segmentas buvo pavykęs buvo ta, kad iš Ray ir Devon lūpų ėjo visiška tiesa - "Where the hell have you been for the last 10 years?" Manau kad šis feudas gali suveikti, tačiau tam reikia, kad jie turėtų mačą per AAO ir tai būtų viskas, programos pabaiga. Toliau apie Jeff Jarrett. Man patiko, kad pagaliau creative team paklausė fanų ir nusprendė bookinti Jeffą kaip face. Nes iš pradžių buvo labai keista, kai sausio 4-ąją jis buvo toks over kaip face, o kitame šou jį jau bandė vaizduoti kaip heel. Ir iMPACT zone reakcija parodė, kad face Jarrett kol kas yra teisingas sprendimas. Norėjau vėl pagaliau išgirsti jo puikią theme, tačiau buvo dar geriau - Double J pradeda iš naujo vėl, išėjimas be jokių blizgučių, jokios muzikos - tik didžiulis publikos pop'as. Labai įsimintinas momentas. Publika buvo labai karšta TNA įkūrėjui. Anderson irgi labai šauniai žaidė su publika, užlipdamas ant turnbuckle ir bandydamas gauti Jarrett reakciją. Pats mačas manau buvo pakankamai geras kaip 8-9 min trukmės kova tarp dviejų wrestlerių, kurie ringe buvo gana "rusty". Gal netgi *** galėčiau duoti. Teisingas žmogus nugalėjo ir tai padarė teisingu būdu. Post-match beatdown buvo priceless - Anderson primušdamas Jeffą ir dar kartą išrėkdamas savo vardą atrodė kaip tikra žvaigždė, o JJ tai neturėjo pakenkti - jis kol kas yra labai over, buvo smarkiai pabrėžtas faktas, kad jis neturėjo laiko pasiruošti ir storyline prasme, pralaimėjimas logiškas. Easy E asshole'iškas komentaras po mačo irgi labai tiko. Tai pabaigai man tikrai patiko šis šou, nors apie mačus nešnekėjau, bet jie buvo gana neblogi **-*** lygyje, taip ir toliau norėčiau kad būtų, tik kitą kartą mielai sutikčiau kito šou opening segmentą be Hogano ir Bischoffo.
2010-03-05, 23:41
2010-03-06, 02:07
Ne į temą | `MalioK`, 2010-03-05, 23:41, pasakė: <...> dabartinis TNA storyline tarp Eric Bischoff ir Ric Flair <...> |
Aš neseniai pažiūrėjau tris Nitro iš 2000 metų balandžio mėnesio ir per jas pastebėjau dar ir daugiau panašumų. Po truputį pradedu bijot, kad atsiras pirmas kvailys kuris gali užlipti ant to pačio grėblio du kartus...
2010-03-06, 14:16
`MalioK`, 2010-03-05, 23:41, pasakė:
2010-03-09, 16:41
Stingo oponentas... Aš kažkodėl galvojau, kad tai bus Hardy, nes maniau, kad RVD pasirodys kaip nors kitaip. Va čia jau buvo ne taip kaip reikėjo. Galėjo leist Van Dam'ui ir daugiau negu 2 veiksmus padaryt. Čia pirmas dalykas. Paskui tiek daug smūgių su byta ir niekas neateina gelbėt, o kai išeina Hulk'as, tai jį laiko apsauga, nors logiškai mastant, tai jie turėtų ginti RVD nuo chuligano Sting Ir čia vėl aš vis laukiau pasirodančio Jeff Hardy bet ne...
Beer money vėl heel? ai, man dzin, man jie vistiek patinka
Per ilgas segmentas Hall, Syxx, Nash, Young segmentui. Ypač kaip niekam nerūpi Hall ir be manęs daugiau niekam nerūpi Syxx. Dabar tas mačas per Destination X man toks kaip susiplėšymas. Noriu kad TNA neliktų Hall, bet noriu, kad liktų Sean
Toliau vystomas Angle - Anderson feudas... Nu man, kaip ne amerikiečiui tai ta istorija su US Army yra bull, taip pat nemanau, kad Kurt ir Ken yra tinkami vienas kitam kaip workeriai ringe. Tikiuosi, kad klystu.
Moterų mačas... visų pirma, tai čia jų buvo per daug, antra Knockout'čių divizija krenta žemyn mano akyse nuo tada kai atsirado tag team diržai.
Nu ir ME. Mačas išties smagus akiai, diedukai ėjo teisinga linkme. Jei nemoki jokių kvapą gniaužiančių veiksmų, tai leisk kraujui lietis laisvai. Man šitas mačas jau dabar daug labiau patiko nei artėjantis Batistos ir Cenos susirėmimas.
Tik nauja theme man nelabai nors video lyg ir geresnis... bet ai, čia smulkmena...
2010-03-09, 21:32
Bendrai, isvargintas sio show as pradejau ziureti RAW ir kaip man buvo malonu tiesiog klausytis to ilgo ir gero Shawn Michaels ir The Undertaker promo - viskas ejo ramiai, nieko neskubint, zinojau, kad neisbegs koks Jeff Hardy ir nesumus abeju. Man nereikejo siurprizu, kad buti entertained, nes viskas turejo savo vieta ir logika. Nesakau, kad visas RAW buvo tobulas - Chris Angel segmentai man buvo tik siuksles laidoje, bet jei TNA laidoje minusu (bent jau mano skoniui) triuskinanciai daugiau nei pliusu, tai WWE man pateike keleta plunksnu siuksliu kartu su pagalve gero build'o i WrestleMania.
Ir galui - viskas. Viskas, TNA istrauke visus savo kozirius, pradedant mazais kaip Hall ir Waltman, pereinant prie vidutiniu kaip Mr. Anderson ir baigiant stambiais kaip RVD bei Hardy. Net Hulk Hogan ir Ric Flair jau padare savo riebius grizimus i ringa. Kalade tuscia. Bill Goldberg nepasirasis su TNA (taip, cia tik mano nuomone ir jis sako visokius "never say never", bet to nebus), The Rock ir Steve Austin yra tik drambliuko svajones, o Shane McMahon yra pernelig protingas, kad investoti i tokia kompanija. WWE nepaleis dabar nieko reiksmingo is po savo sparno, nebent Wellness Policy ikis pagali i ratus. Taigi sekmes TNA ir sekmes pradedant sekancia savaite. Jus idejote is esmes visus savo "kiausinius" i viena si tiesiogini show, o jums reikia kazkaip sekancia savaite su irasitu iMPACT! kovoti pries tiesiogini Stone Cold grizima i RAW. That should be simple... O ka jus darisite kovodami su post-WrestleMania RAW? Tai bus skerdines. Istraukti savo kumscius kai WWE produktas yra pokeliui i WrestleMania yra netinkamas laikas kaip minimum. As linkiu jiems sekmes, nes Dievas mato - as noriu konkurencijos kaip ir betkoks sveiko proto PW fanas, bet sio metu tai ne karas - tai mazas vaikas duriantis pagaliu i 600 svaru gorila. Man bus idomu pasiziureti i vakarikscius TV reitingus, nes si karta jie netures tos pirmos valandos prabangos be konkurencijos, kaip sausio 4 diena, taigi smugis nuo WWE RAW nebus sumunkstintas tos 20:00 - 21:00 valandos "pagalve".
2010-03-09, 22:12
2010-03-09, 22:28
- WHAT
THE
HELL
WAS
THAT?
2010-03-09, 22:37
2010-03-09, 22:37
1. Su Jeff'o atejimu i kompanija jie turi pirma tikra WWE zvaigzde, kuri daugiau ar maziau siuo metu tikrai hot , o kas svarbiausia tai zmogus, kuris idomus fanu daliai ant kurios TNA deja- vaikams. Manau, cia labai daug galimybiu pasidaryt gero pinigo, bet kazkur 85% esu isitkines, kad TNA sito neisnaudos.
2. TNA kalba apie kazkoki kara, bet patys atrodo, kaip antraruse kompanija. Del to, kad visalaik ten pat filmuoja ir maza auditorija, tai tiek to, dar turiu vilties, kad sitas pasikeis. Bet kad vidury Jeff'o veiksmo baigt laida... ?
3. Kiek laiko jau Samoa Joe pagrobtas nindziu be jokio zinios? Vargsai jo artimieji
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2010-03-10, 12:05
Zvilgtelejau i wikipedia kiek zmoniu TNA yra virs 35 metu ir sarasas gavosi tikrai ilgas.
2010-03-10, 16:07
2010-03-10, 16:47
Unbroken, 2010-03-10, 16:07, pasakė:
P.S. Kai kazkoks ne tavo kompanijoje dirbantis klounas pavadina show SummerFest - nemalonu, bet tiek to. Kai panasia klaida padaro zmogus dirbantis su kompanija nuo 2004 metu - now that's a kick to the balls.
2010-04-07, 23:22
Angle yra geriausias solidus (ne indie lygio) wrestleris kovojantis ne WWE. Period. Jis gali but heel, gali but face, gali daryti browl gali daryti tech matchus.. You name it..
Padare zmogus nesveika flip-dive nuo kopeciu zemyn ant zemes (kiek tokiu spoto pvz gavom per siu metu MITB???), nusileido gan skaudziai.. Matchas buvo isties gan geras..
Bet visa tai.. Vainikavo kai Anderson (...Anderson) nesesi penktoko isskaptuota ir sestoko ant virsaus isdeginta lentele su ten kazkokiu tai uzrasu "key smth"... Nu cia toks minor-league buvo, kokio TNA senai nebuvo istraukus...
Zodziu labai pagailo Angle (labiau nei po pralaimejimo Machizmo), kad jis atidirba viska nerealiai, bando kiekvienu matchu kurtis legacy + puttinti over jaunuosius talentus BET aplinka jam yra ziauriai nepalanki..
Is tiesu Angle nepavydetinoje situacijoje - nezinau kaip reikalai su jo kontraktu?
As jo vietoj jo nepratesciau, pasiimciau laisvo laiko, susitvarkyciau sveikata ir asmenini gyvenima ir grisciau ~metams i WWE su Angle vs Under WM matchu gale viso run'o..
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0