Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-11-29, 21:00
2010-01-05, 19:54
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2010-01-05, 21:13
Na o kalbant kas patiko tai Abyss vs Joe, galvojau bus blogas macas, bet po keliu minuciu paaiskejo, kad visai geras macas, tikrai nebloga chemistry turi sie du wrestleriai, tikiosi isvysti ilgesni maca per Genesis. Na ir zinoma Kurt vs AJ sie metai tik prasidejo, o mes jau turim rimta pretenda i geriausio free tv maco titula. Tai pat patiko segmentas su Jahretu, operatoriai laiku ir vietoi priartindavo Dixie veida, o jame budavo galima izvelgti nepasitenkinima.
Apibendrinant tiek daug hypintas Impactas galejo buti geresnis, sunku pasakyti ar jis padejo pritraukti nauju ziurovu, nes kaip ir budinga TNA bulshitas maisesi su gerais dalykais. Idomu bus pamatyti ketvircio valandos reitingus. Mane nuvyle tai kad per tris valandas buvo pasirode daugiau retardu, nei per istisus septynis metus. Jia cia tie pokyciai apie kurios kalba Dixie tai RIP TNA, parazitu siai federacijai tikrai nereikia.
p.s labai istrigo sis plakatas, net fotika issitraukiau:
http://img246.images...4/dscn1122v.jpg
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-01-05, 21:14
2010-01-05, 21:52
2010-01-05, 22:04
EDIT
Pasirodo Jeff'as su TNA pasirase sutarti del "lengvesnio tvarkarascio" Su TNA nereikia tiek keliauti,kiek su WWE ir jis tiki,kad gales buti tokio pat ryskumo zvaigzde TNA,kaip buvo WWE.
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-01-05, 22:33
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2010-01-05, 22:18
"Gražūs žmonės" su savo strip-poker'iu gal ir užkabino, bet kažkaip per daug viską išbėrė, t.y. kad nemoka lošt, kad nusirengs bla bla bla. Galėjo pasakyt, kai žais strip pokerį ir padėt tam epizode tašką. būtų likus intriga.
Nuostabus knockout'čių tag team mačas parodė, kad čia sėdi ne Divos, o tikros wrestlerės. šitas mačas man buvo geresnis net už Raw DX - Jerishow mačą.
Pope - Wolfe. Puikus. Noprs ir trumpas, bet puikus su netikėtu nugalėtoju.
Abyss - Joe. Čia labai didelis nusivylimas ir turbūt ne tik mano. Turėjo būt Rhino ir full metal maythem, o čia singles mačas. jaučiuosi apgautas.
Morgan su Hernandez tai praktiškai nieko neparodė, tai jei būčiau pirmą kartą žiūrėjęs TNA, tai šie kovotojai nieku gyvu nebūtų patekę į mano mėgstamiausių sąrašą. Nu ir nuostabus ME. ai, nėr ką čia ir kalbėt, iki pilnos laimės trūko man tik Kurto 450 arba moonsault. Bet šiaip tai duodu ****99/100.
Dabar apie naujus veidus. Hall, Waltman - na, kas lankosi mano profily, tai matė, kad X-pac yra vienas mėgstamiausių, tai jį matydamas aš džiaugiusi. taip pat turiu mažytę viltį jį išvysti ir ringe Hall - i don't give a coockie, bet dėl didesnės nWo komandos jis ten nemaišo. Jaučiu turėsim "sekančią" Main event mafia.
Flair - man patiko, kad jis nešnekėjo, nes wooo man knisa juodai. Taip pat tikiuosi, kad tai padėjo prtraukt daugiau fanų, nors manau jie liko nusivylę, nes Flair taip ir neprabilo.
Val Venis - Man patiko, bet jaučiu, kad ne visi žino, kad jis prieš 10 metų buvo "ladies man". Kita vertus 2 "Kip James'ai" gali sukurti įdomų bei juokingą feudą.
Sting - jei būčiau vienas jo gerbėjų - vėlgi būčiau nusivylęs.
nasty Boyz - not intrested, kaip ir turbūt dauguma. spėju tai buvo vienkartinis pasirodymas.
Orlando Jordan - ...
kas dar ten buvo... kaip ir viskas kiek pamenu, tad pabaigai galima supeikti už tai, kad nebuvo parodyta tai, dėl ko TNA yra TNA, t.y. high flying, hardcore man and women ir t.t.
Ai dar krūva sumuštų wrestlerių, slaptas AJ užpuolikas... Galėjo bent jau jį "nukaukint"...
Ech, jau pavargau rašyt, bet vistiek bus kai kas, kas prirašys čia vandenyną kritokos TNA, tai aš einu miegot
2010-01-05, 22:18
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-01-06, 17:22
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2010-01-05, 22:34
O vat kur skundziausi kad per si raw sale galejo but zymiai geresne, tai per impacta pamatem ka sugeba ir tokia palyginus nedidele zmoniu grupele ispaust - atmosfera buvo fantastiska!
2010-01-05, 23:21
Mauglis, 2010-01-05, 22:04, pasakė:
Live TNA iMPACT! January 4th. Manau tai vistiek liks vienu svarbiausiu, jei ne pačiu svarbiausiu TNA momentų. Žinoma, pirmas kartas tiesioginiame eteryje - buvo ir klaidelių, tačiau ne tokių kurios visiškai gadintų šou. Iš dalies net pagirčiau juos.
X-Division Steel Asylum mačas būtų buvęs tikrai labai geras šou atidarymas ir tai būtų parodę įsijungusiems žiūrovams What TNA is all about, tačiau no-contest?! What kind of bullshit is that? Buvau visiškai už tuos kurie skandavo šį chant'ą. Dar viena kvailystė, bandymas slėpti tą chant'ą. Jei jūs neesate joks TV-PG ir tai yra į pliusą tai kam taip daryti, ypač tiesioginiam eteryje. Manau išviso tos skanduotės parodo, kad TNA fanai yra tikri ir jie gaudosi situacijoje (net nekalbu apie kvailus WWE girdimus "WHAT?!" kiekvieno promo metu). Taigi, išgirdus Jeff'o theme iškarto pašokau, išsišiepiau ir tiesiog grožėjausi, tik vėliau supratau, kad jo grįžįmas buvo ne per geriausiai padarytas. Manau geras sprendimas pradžioje leisti jį į nedidelį feud'ą su Homicide, nes iškarto Jeff'ą kelti link WHC būtų išlipus iš duobės kitą dieną vėl kristi į tą pačią, o TNA tai sugeba, nes pastaruosius kartus kai ex-WWE talentas ateidavo į jų kompaniją, jį būtinai išaukštindavo kaip dievą, ypač graudu buvo žiūrėti į Mick Foley ant peties pasikabinusį Heavyweight diržą.
Am, what's next? Pasirodo Ric Flair. Gerai, kad šį kartą bent elgėsi normaliai, nepradėjo wooo'inti ir pan. Aš nieko prieš jo buvimą TNA, bet tai turėtų būti smūgis McMahon'ui žinant koks gražus išlydėjimas Ric'ui buvo surengtas. Aišku negražu iš pačio Flair'o pusės.
Hulksterio entrance'as man tikrai patiko - ramus, tvirtas, gražu žiūrėt. Visa salė šurmuliavo. Jo promo buvo tikrai gana reikšmingas, lakoniškas, viskas ko jam reikėjo. Didvyris atėjo, pasakė viską ką mes norėjome sužinoti ir padėjo daugtaškius ant to ką dar norėsime sužinoti. Eric'o taip pat, jų abiejų man buvo gražu klausytis. Jau po pirmo vakaro abu įgijo absolučią valdžią kurią fanai visiškai pajautė.
The Pope yra tikrai talentingas vyrukas ir mic ir in-ring atžvilgiu. Malonu matyti, kad jį pagaliau pradės push'inti, jis to vertas. Taip pat, net nežinau kas gali būti daroma su Nigel'u, jis pravestų puikią programą su kiekvienu, tad čia jau belieka laukti.
Abyss vs. Joe gerąja prasme nustebino tikiuosi ne vieną mane, bet ir naujuosius TNA žiūrovus, kurie norės pamatyti dar ir dar kas išeitų į naudą kompanijai (jei buvo tokių kurie nepersijungė į RAW žinoma).
Na ir Kurt Anlge vs. AJ Styles ©. Tai buvo paprasčiausiai nuostabu ir aš labai džiaugiuosi, kad TNA jau kelis mėnesius iš eilės dovanoja mums puikius PPV Main-Event'us, o šia proga ir iMPACT mačą. Labai tikiuosi, kad tai ir toliau tęsis. Per Turning Point pamatėme nelabai pasisekusį 450, o čia juos pamatėme net 2! ir abu atliktus puikiai! Žodžiu, tai buvo gražu, nuostabu, puiku ir nieko daugiau. Galėjo žinoma nebūti tų glėbesčiavimusi.
Wait... Aren't something missing? Oh yeah, Beer Money vs. British Invasion Full Metal Mayhem.
Apskritai paėmus iMPACT'as nubloškė RAW. Neveltui jam buvo taip daug ruoštasi. Tikriausiai dabar jie žiūrės kokie bus reitingai, ir nuspręs ką daryti dėl pirmadieninio slot'o. Šeip tai manau, kad jie turėtų kol kas pasilikti Ketvirtadienį, ir kartas nuo karto daryti pirmadieninius šou, face to face with RAW, bei žiūrėti kas iš to išeis.
Peace,
Nervas.
I watch:
I don't watch:
2010-01-05, 23:30
Nervas, 2010-01-05, 23:21, pasakė:
Žinoma, pirmas kartas tiesioginiame eteryje - buvo ir klaidelių, tačiau ne tokių kurios visiškai gadintų šou.
.........
2010-01-06, 01:23
Nervas, 2010-01-05, 23:21, pasakė:
Nuo saves galiu pasakyti, kad pirmadienio vakara man, be menkiausios abejones, svarbiausias abeju show segmentas buvo Bret Hart isejimas, t.y. pirmas RAW segmentas ir pokalbis su Shawn - su paskutiniu segmentu, kur buvo McMahon spiris jie mane nuvile. Kitaip, retai galiu tai pasakyti, bet labiau pasimegavau iMPACT! nei RAW. Show toligrazu nebuvo tobulas, bet kadangi as kaip ir dauguma cia, nesispoilinau nei RAW nei iMPACT! - siurprizai is TNA mane nustebino. Is pradziu, show dave man ispudi, kad manes laukia stambiu proporciju fail, kai paciame pirmame matche Homicide apgailetinai susimove, nesugebedamas istrukti pro lubas. Deja, sis fiasko neapsiribojo Homicide botchu, nes Jeff Hardy, atlikdamas savotiska sio desimtmecio Lex Luger vaidmeni (as tikejausi, kad Bischoff paruos "suvi" i WWE, bet galvojau tai bus RVD, taigi be abejo Jeff mane LABAI nsutebino), padare viena is antiklimatiskiausiu debiutu - zmogus buvo, mano nuomone, 2009 metu WOTY, didziausiu babyface versle, gal ne pagal merch pardavimus, bet bent pagal pop'us pranokdamas net Cena ir jis gauna toki pristatima? Ir jei jis bus isiveles i X Division, tai as maldauju visu sventuju, kad tai butu kazkokio TNA Master Plan dalimi, kur jie bandis pakelti si diviziona ir jo titula i viena ligi su TNA World titulu arba auksciau, atkurdami tai kaip savo atskiriamaji bruoza ir unikaluma, bet kadangi nemanau, kad planas toks - Jeff ten ne vieta. Toliau, amen, kad Easy E bus personazu televizijoje, nes zmogus tiesiog yra sukurtas Dievo, kad musu Zemeje vaidinti arba buti authority figure ir su to vaidmeniu tvarkosi geriau nei betkas PW versle, iskaitant Cornette, McMahon ir net Heyman (mano nuomone, taigi galite net nevargti reiksti savo antipatijas). Kas liecia Mauglio "WCW fanams turetu but grazus vaizdas", galiu pasakyti, kad as uzaugau su WCW, net nezinodamas, kad Austin ir Rock egzistavo ir dristu vadintis vienu is saujos rimtu WCW fanu siame forume ir nuo saves galiu pasakyti - ne, tai nebuvo grazus vaizdas. Nesupraskite mane neteisingai, Hogan visdar turi ka pasiuliti siam verslui, t.y. varda, sugebejima pateikti profesionalu ir nuslifuota promo ir savo charizma; Bischoff yra auksas vadybininko/boso vaidmenyje, net Big Sexy turi ta ligi iskalbingumo, kad galiu ramiai i ji ziureti, bet Waltman ir Hall neturi ka veikti siame versle siandien. Man nereikia eilinio nWo atgimimo kitu vardu - ir Hogan aisku pasake viska teisingai ir grazuciai, bet faktas tas, kad turejome pirma show ir visi jo draugeliai (pradedant Bubba ir baigiant Hall), isskirus Leslie, gavo cekius bent uz si pasirodima ir, atsizvelgiant i show pabaiga, tikriausiai gaus dar keleta ateityje. Va jei Terry pasakitu tai ka jis pasake ir paprasitu apsauga palideti is arenos Nasty Boys, Syxx, Hall ir gal net Nash su Bubba - tada as gauciau ta gurksni svezaus oro, kuri jis bande mums pateikti zodziais. Kas liecia Flair, tai as nedristu sakyti, kad jis parsidave, kaip padare Jobberis_Extreme, nes skirtingai nuo The Hitman (Hart yra labai finansiskai stabilus siandien ir grizta vien del saves, nors net jo absoliuciai nekaltinu ir esu patenkintas, kad jis perzenge savo pazada ir paliks dar viena puslapi WWE ringe), Ric yra finansineje skyleje ir zmogus, kuris atidave karjera verslui neturi pinigu pensijai, taigi jei WWE neduoda jam asmenines vardines pensijos, as suprantu jei Flair daris viska, kas aprupins jam garbinga pensija. Be to, kaip rasiau anksciau, jo kontraktas su Bollea galbut nepaliko jam pasirinkimo neeiti i TNA, jei Terry to paprase. Geriausiu atveju, The Nature Boy liks kokiame nors Styles vadybininko vaidmenyje ir nezengs i rigna JAV televizijoje, bet jei tures matcha - cia jo teise. Is to kas man nepatiko siame eteryje, tai situacija su limuzinu - mums tiap ir nepaaiskino kas atvyko su Hoganu limuzine, bei nebuvo formalaus limuzino atvykimo ir keleiviu "islaipinimo" (reikai suprasti, kad tai buvo Eric, bet aiskiai to nebuvo pateikta). Taip pat prasauta su viena vieta Hogan promo, kur jis pasake (pora kartu), kaip praleido ta vakara nemazai valandu uzkulisiuose su darbuotojais, kai pagal scenariju, Terry atvyko tik dabar. Nepatiko ir visa situacija su uzpuolimais, kadangi net nebuvo pazadeta kazka panasaus kaip "mes turesime uzpuoliko tapatybe kita savaite" arba panasiai - taigi si ideja paliko toki random jausma ziurovams. Kurt ir AJ matchas man labai patiko ir ne tik del kokybes, nes buvo duota svari pergale Styles ir tai svarbu, kadangi nespoilindamas as galvojau, kad home grown talentas bus isjobintas main evente - o kai Styles laimejo, tai parode naujiems ziurovams, kurie galbut isbando TNA produkta si vakara, kad "tas TNA championas, apie kuri negirdejau, ne tik geras wrestleris, bet ir nugalejo ta man matyta zvaigzde Angle, kuri teko stebeti championu WWE". Labai geras dalikas + Kurt visada nepries padaryti job'a jauniems talentams. Va paskutinis segmentas su klasisku nWo beatdown man paliko kartu skoni - aisku, mes turime nezinoti ar Hogan vis gi slaptai heelas ar babyface ir jo reakcija suzinosim kitoje laidoje ir bla bla, bet as noriu, kad Sean ir Scott isnyktu is mano monitoriaus ir man nemalonu, kad Naujos Eros iMPACT! show baigesi su 90-uju metu pabaigos talentu bei 90-uju metu pabaigos segmentu. Jokio Hardy paskutiniuose kadruose, jokio Styles, jokio Wolfe, bet "The Band" ir Foley.
2010-01-06, 09:39
P.s. pamiršau paminėti f*** Nasty Boys.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-01-06, 10:00
2010-01-06, 12:38
Pradinis X Division match'as buvo per trumpas, kad kazka gero ten izvelgti, o finishas buvo visai kvailas. Jei cia rimtai Homicide subotchino, kaip `MK` sake, tai ziauriai isejo... Visvien kam tas narvas isvis buvo reikalingas ar kokios ten taisykles, tai taip ir nesupratau.
Absoliuciai mark outinau, kai isgirdau Jeff'o sena TNA muzika. Tikiuosi, kai tures oficialia entrance, ji vel apsvies tom juodom, zaliom, melynom spalvom kaip per praeita TNA run'a, nes ta entrance yra awesome. Kita vertus, tas Jeff iejimas nedave nieko, isskyrus tai, kad TNA galetu parodyti, kokios zvaigzdes pas juos yra.
Neatsimenu, kad isvis kada buciau girdejes Krystal kalbant, bet ji kalba tikrai 10 kartu geriau nei Lashley. Aciu dievui, kad jis neistare ne zodzio.
Segmentas su Eric, Hoganu ir buvusiais nWo nariais buvo labai idomus. Gal net savotiskas kayfabe lauzymas, kai Hoganas netiesiogiai pareiske, kad jokios pazintys nepades gauti pusho TNA. Butent tai mane suzavejo ir itikino, nes visiems jau ir taip aisku, kad Hall ir Nash yra per seni ir netinkami sukiotis upper midcarde ar main evente.
Jarret'o kalba buvo nebloga, taciau nereikalinga ir praktiskai nepadare nieko. Na cia tas isnyks, kai TNA tures 2 valandas ir nereiks zutbutinai uzpildyti laiko.
Beje, kodel Nigel yra plikas? Jis atrodo per daug blankiai, sugrazinkite jam spyglius! Po sio pralaimejimo, jis atrodo isvis kaip jobberis.
Matchai buvo ok, main eventas aisku geras, tik klausimas ar tikrai reikejo ji daryti per iMPACT! Taip ir nesupratau kokia role turejo Flair, "Masked Man", Nasty Boys, Sting, kas visus dauze backstage ir tas pabaigos segmentas, kur Hulk'ui padejo Hall, X-Pac ir Nash sudoroti Foley. Prasme buvo "It's total mayhem in TNA" ar "Tune in next week to find out"? Manau siek tiek persistengta su tais "netiketais ivykiais". Tikiuosi tiesiog pirmas variantas, nes vel metu ziureti TNA, jei tie WCW seniai uzsibus mano ekrange ilgiau nei 2 savaites.
Bendrai, kaip ir sakiau, show buvo tikrai geras, galejo buti siek tiek geresnis, bet pagrindinis tikslas - sudominti ziurovus manau pasiektas. Follow-up will be the key. Ziuresim, kiek ilgai neissisems Bischoffo idejos ir koki produkta jis mums mes veliau.
2010-01-06, 16:47
2010-01-12, 20:52
Bendrai, šou buvo pasisekimas. Norėta daug parodyti, ne viskas gavosi taip, kaip norėtasi. Tenka tikėtis, kad su 2h šou bus mažiau visokių filler'ių, kaip dabartiniai Mick'o nuotykiai. Bet kalbant kaip fanui, tai TNA tikslą pasiekė-mane privertė laukti kito Impact. Ir ne dėl to, kad pažiūrėt, kaip susimaus book'inime ar pan., bet dėl tinkamų priežasčių.
2010-01-15, 15:47
Apibendrinant vidutiniskas impactas, skirtas subuildinti Genesis PPV, turint tik viena show buildinant PPV, visai neblogai atliktas darbas, cardas atrodo padorus, na o kai kurie mid cardo macai turi potencialo perzengti triju zvaigzduciu barjera.
p.s visa impacta galite paziureti Youtubeja: http://www.tnawrestl...t/view/1874/84/
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-01-15, 15:47
2010-01-15, 17:43
2010-01-16, 20:11
2010-01-22, 17:26
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-01-22, 20:57
2010-01-22, 19:13
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0