Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

IMPACT WRESTLING

Temoje atsakymų: 632

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Kadangi TNA dabar turi nemažai momentumo ir aš dabar jau viena koja esu TNA warwagon'e, tai norėčiau juos pagirti, kur yra ką girti - man šis iMPACT buvo paprastas, bet gerai subookintas wrestlingo šou. Būtent todėl aš mėgstu, kai TNA daro one-night turnyrus - būna mažai kvailų vignett'u, angle'u, nebūna laiko daryti tipinį "throw a million things on one show", nes mačai suryja didžiąją dalį eterio laiko, o tai yra gerai, nes TNA rosteris turi užtektinai talento, kad davus laiko, ringe būtų smagių dalykų. Taip buvo ir šįkart. Gavome krūvą **1/2-***1/4 lygio (mano akimis) gerų TV mačų, o likęs eterio laikas buvo paskirstytas tinkamai. Likę šou elementai man irgi patiko, norėčiau išskirti puikų Roode promo, prieš finalinį TCS mačą su Lashley bei AJ/Daniels segmentą. Pastarajame aš buvau maloniai nustebintas, kokį smarkų heat gavo Daniels - mat nedažnai wrestleris taip greitai tampa over kaip heel'as, kai nebūna kažkokio "out of nowhere" turno, kaip čia. Matyt, kaip Jeff Hardy šią vasarą buvo puikus pasirinkimas, prieš kurį oponentas gali būti labai over kaip heel'as (kaip CM Punk), taip TNA tą rolę gali atlikti AJ, ir tai šaunu. Kai kurie buvo nepatenkinti Lashley pergale, neva visas dėmesys turi būti Daniels vs. AJ feudui, o The Boss (BTW, ši pravardė yra kvaila, nes ji neturi nieko bendro su Lashley gimmick'u, ar padėtimi, o pats "The Boss" būdvardis man visados asocijuosis su Bruce Springsteen) yra ne į temą, bet aš nesutinku - Lashley reikėjo stambios pergalės po kvailo pralaimėjimo Steineriui per Turning Point, o Styles ir Daniels gali toliau ramiai feud'int, Lashley, savo ruožtu, ramiai turėdamas "titleshot in his pocket", galės sutriuškint tą patį Steinerį ir gal dar kažką, ir tuo pačiu menkai "žvalgytis" į Daniels ir AJ kovą, taip suteikinant ateities Styles/Lashley feudui long-term build'ą. Kalbant, apie Lashley, aš buvau labai maloniai nustebintas jo darbu ringe. Kas liečia jo mačus, aš matau pas jį nemažą pasistūmėjimą į priekį lyginant su jo WWE mačais, nes būtent dėl to aš jo tais laikais itin nemėgau. Žinau, kad dabar jo visas dėmesys yra suteiktas į MMA, o TNA jam tėra hobis, bet žiūrint šį iMPACT aš to tikrai negalėčiau pasakyt, nes žmogus, kuris WWE laikais buvo vadinamas "Be charizmos ir wrestlinti nemokančiu Lesnaru", ar "dar blogesniu už Batistą" šiame šou bustino savo subinę ringe ir jame atrodė gerai. Viena yra gerai atrodyti, kai tavo varžovas yra Nigel McGuinness, bet šiame iMPACT jis padarė 3 gana gerus TV mačus per viena šou kovodamas su trim visiškai skirtingais wrestleriais. Lieka tik nuimt nuo jo Kristal, kuri nepaisant to, kad yra wrestlerė, neturi jokio reikalo būti šalia Bobby ir veltis į jo feudus, ir tada aš gal net pradėsiu jį mėgti, ko tikrai nebūčiau nuspėjęs prieš kiek daugiau nei 2 metus. Taip kad overall, tikrai stiprus ir, dar kartą pabrėšiu, wrestlingo šou, išskyrus Foley dalykėlius, kas buvo šlamštas ir smarkiai per daug laiko užėmę segmentai. Taip, Russo ir Ferrara, aš suprantu, kad Mickas nepatenkintas Hogano atėjimu ir pyksta ant Dixie, bet man nereikia daugiau nei 5 segmentų apie tai, būtų užtekę ir vieno. Gaila, kad jame nebuvo nei Joe (kuris nuo AJ ir Daniels feudo lieka vienas be angle), nei Morgano (kuris, deja po truputį tampa "lost in the shuffle" ir praranda tą momentumą, kurį turėjo po puikaus mačo su Angle per BFG), bet visi gi neliks patenkinti vienu metu, tikiuosi, kad ir jiem TNA Creative'as suras įdomias programas. Geriausia, kad jie abu feudintų vienas su kitu. Suprantu, kad sekantis iMPACT bus tikrai prastesnis, vis tik reikės skirti dėmesio kvailiems angle'ams (Abyss/Foley/Stevie/Raven ar 3D/Rhino/Neal only to name a few), kurie mūsų džiaugsmui buvo primišti šiame epizode, bet šis šou lyg signalas, kad tokie šou kaip šis yra ta kryptis, link kurios ateityje gali stumtis TNA, net ir su Hoganu priešakyje. Laukiu Final Resolution, sudėtis turėtų būti gera - iš Feast or Fired tikiuosi smagaus spotfesto, o Styles ir Daniels lai neišeina iš ringo su blogesniu nei **** maču. Pridėkime Angle/Wolfe remačą, TNA Tag Team Championship, X Division Championship, galbūt ir Joe/Morgan, ir turėsime dar vieną gerą cardą. Geras Final Resolution PPV būtų trečias geras TNA PPV iš eilės, o tai būtų kaip tik tai, ko man reikia vėl po poros metų pertraukos tapti pilnu TNA marku :)

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Well...Buvo geriau,nei tikejaus.Ne stebuklas,bet neblogai.Ir Hogan'as atrodo su amzium siek tiek proto igavo,aisku,nesakau,kad labai daug,bet siek tiek.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

diSaber

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na,mano nuomone iMPACT buvo tikrai gana geras.Kovos irgi man patiko ypac main event ,bet labiausiai kazkodel mane
šokiravo Jeffo sugrįžimas net žagsėt pradejau is to jaudulio :D

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Atidaromasis filmukas labai patiko, uzhaipino mane kaip reikinat, na o po jo aplanke dvejopi jausmai. Pirma pasidare pikta kam reikia prisikviesti tiek retardu, kam jiems moketi pinigus, jai visvien is ju jokios naudos, kam rupi Val venis? Orlando jordan? Nasty boys? X-pac ir t.t negi sitie seniai gali pakelti reitingus? Tikiosi, kad Hogano promo buvo nors ziupsnelis tiesos ir jam visiskai dzin ant draugysciu. Jai nemoki wrestlinti ir kalbet nesdinkis lauk. Tai pat nuvyle, kad negavo uztektinai laiko X-division kovotojai, keliu minuciu spotfestas su sudiska pabaiga, negi TNA nezino patarles gera pradzia puse darbo. :D Hardy sugrizimas isviso nelogiskas, atejo padauze Homocide ir isejo, galejo duoti laiko jam suskelti promo, kurio pagrindas butu stumimas ant WWE talentu. Tarkim Jeff atejo i TNA ieskodamas nauju issukiu, jam siule vincas milijonus, taciau giliai sirdi zinoja, kad pilnai save relizuoti gales tik TNA.
Na o kalbant kas patiko tai Abyss vs Joe, galvojau bus blogas macas, bet po keliu minuciu paaiskejo, kad visai geras macas, tikrai nebloga chemistry turi sie du wrestleriai, tikiosi isvysti ilgesni maca per Genesis. Na ir zinoma Kurt vs AJ sie metai tik prasidejo, o mes jau turim rimta pretenda i geriausio free tv maco titula. Tai pat patiko segmentas su Jahretu, operatoriai laiku ir vietoi priartindavo Dixie veida, o jame budavo galima izvelgti nepasitenkinima.
Apibendrinant tiek daug hypintas Impactas galejo buti geresnis, sunku pasakyti ar jis padejo pritraukti nauju ziurovu, nes kaip ir budinga TNA bulshitas maisesi su gerais dalykais. Idomu bus pamatyti ketvircio valandos reitingus. Mane nuvyle tai kad per tris valandas buvo pasirode daugiau retardu, nei per istisus septynis metus. Jia cia tie pokyciai apie kurios kalba Dixie tai RIP TNA, parazitu siai federacijai tikrai nereikia.
p.s labai istrigo sis plakatas, net fotika issitraukiau:
http://img246.images...4/dscn1122v.jpg

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-01-05, 21:14

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Tiek daug įvyko per šį šou, kad pavargtų pirštai berašant visus įspūdžius. Buvo ir blogų dalykų, bet gerieji užgožė juos. Buvo tiek daug energijos ir prieš ją man net nubluko Bret Hart grįžimas. Seniai nebuvau taip užsihypinęs, + nerealus ME. Verta, VERTA žiūrėt šį Impact.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ai,parasysiu ir as ka manau apie isgarsintaji TNA iMPACT :D Turiu pripazinti,kad mane tikrai maloniai nustebino pati pradzia,pristatomasis klipas ir tt. Kadangi buvau paziurejes RAW,tai iskart turejau su kuo lygint iMPACT.Pirmas match'as buvo super iki tos vietos,kai buvo paskelbta DQ Rimtai this is Bulshit... Anyway kas man dar labiau nepatiko,tai pamaciau savo akimis ir jau 100% isitikinau,kad JEFF is TNA :D Nieko pries TNA as neturiu,bet jei sakyciau,kad esu laimingas ,kad matau JEFF TNA,tai buciau melagis.Be to jis isejo po X-Division match'o pabaigos ir "dave i snuki" vienam is X-Division kategorijos wrestleriu.Taigi nejau tai nereiskia,kad jis ir bus X-Division wrestleris.Nesakau,kad jis turetu gauti iskart TNA WHC,bet tai yra nelogiska ziurint is jo puses,nes jis is WWE isejo butent kaip Main Eventeris po trumpo,BET vistiek WHC runo,o dabar?Viskas is naujo...kam???Beje,ar jo Entrance song(toliau es) priklauso WWE,ar siaip jis jas keicia kaip kojines?Pvz Kurt man mieliau ziuretusi su savo WWE es...Na ,mano zodis jam(Hardy) nieko nereiskia,taigi jis vien del to negris i WWE.Knockouciu match'as---NEXT--- Lashley zmonos trumpas pasisakymas---Na,as jo TNA nemaciau,bet neabejoju,kad jei jis ir isejo,tai nieko nepraradom.Pasirode X-Pac ir Scott Hall-Teigiamos emocijos,taciau apie siurpuliukus kurie begiojo BRET HART belaukiant negalima sneket.Hogano promo.Na,turiu pripazint,kad publika buvo sauni,Hoganas pasake,kad nebus draugysciu-Taip pat idomu ar cia jis tik siaip ausina burna,ar tame yra kazkiek tiesos?Tai suzinosim netrukus.Ateina Nash ir Draugeliai-Nors WCW nesu mates nei vieno show,bet isivaizduoju,kad tai WCW fanams turetu but grazus vaizdas.Pripazystu tai atrode graziai,tas visas old school ,bet ne tame esme.Atejo Eric ir tik patvirtino tai ka sake Hogan,jei tai tiesa bus idomu stebeti iMPACT.Toliau BOBOS---NEXT--- TNA match'ai Ju nekomentuosiu,geras Joe vs Abyss match'as,bei POPE(kuris pavoge Morrisono akinius) vs Wolfe match'as.Nesitikejau,kad laimes POPE.Jeff Jarret-Na,respect jam uz viska,bet as nesu TNA pastovus ziurovas ir tuo labiau didelis fanas,taigi man asmeniskai buvo neidomu kaip jis pastate TNA,o po to dar ji su sudais sumaise Hulksteris.Ka ten daro tie Stambiakai?Jie gali wrestlint?Big Show yra isimtis,bet tie?Nelaukiu to momento,kai jie wrestlins uuu...Na ir eina Labai geras match'as,bet labai didele problema vel asmeniskai man-Tai TNA match'as ir man nei vienas is ju nepatinka.Nieko pries juos neturiu,priesingai gerbiu abudu,bet nesergu nei uz viena is ju,todel tai sioks toks minusas.I TNA man visada sunku isivaziuot,nes WWE buvo mano pradzia ir niekaip nepereinu to barjero.Todel nera taip SUPER,kaip butu jei sis match'as butu buves RAW(Cia jau mano problemos)Bet visa kita-SUPER,vyrai sukure tikra match'a ir man tikrai dziugu matyt toki vaizda.Na gal per daug finisheriu buvo.Tai Angle daro Ankle lock,tai gauna Styles Clash,bet nepaisant to kaip sakiau match'as geras.RIC pasirodymas nenustebino,turetu padeti pritraukti ziurovu,manau,kad jis ten newrestlins(ir nereikia)Pabaiga-mano akimis ziurint eilinis TNA sudas,del kurio as nepereinu prie TNA.

EDIT
Pasirodo Jeff'as su TNA pasirase sutarti del "lengvesnio tvarkarascio" Su TNA nereikia tiek keliauti,kiek su WWE ir jis tiki,kad gales buti tokio pat ryskumo zvaigzde TNA,kaip buvo WWE.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-01-05, 22:33

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
nu dabar ir pas mane dvejopi jausmai. Pirmas mačas - steel asylum su x-div wrestleriais ir paverst niekais vien tam, kad ateitų Hardis? teisingai fanai sakė (nors ir prieš Jeffo atėjimą) - This is bullpoo! mačas prastas niekas ieko gero nepadarė išskyrus vieną spot'ą kuris mano nuomone buvo sudirbtas, nes dėl blogo kameros kampo matės kaip Sabin laukia ant jo "pareinančio" Red ir tai pavogė visą kovos dvasią. Juk tai turėjo užkabinti tuos kurie planavo už pusvalandžio įsijungti RAW. Mission failed.
"Gražūs žmonės" su savo strip-poker'iu gal ir užkabino, bet kažkaip per daug viską išbėrė, t.y. kad nemoka lošt, kad nusirengs bla bla bla. Galėjo pasakyt, kai žais strip pokerį ir padėt tam epizode tašką. būtų likus intriga.
Nuostabus knockout'čių tag team mačas parodė, kad čia sėdi ne Divos, o tikros wrestlerės. šitas mačas man buvo geresnis net už Raw DX - Jerishow mačą.
Pope - Wolfe. Puikus. Noprs ir trumpas, bet puikus su netikėtu nugalėtoju.
Abyss - Joe. Čia labai didelis nusivylimas ir turbūt ne tik mano. Turėjo būt Rhino ir full metal maythem, o čia singles mačas. jaučiuosi apgautas.
Morgan su Hernandez tai praktiškai nieko neparodė, tai jei būčiau pirmą kartą žiūrėjęs TNA, tai šie kovotojai nieku gyvu nebūtų patekę į mano mėgstamiausių sąrašą. Nu ir nuostabus ME. ai, nėr ką čia ir kalbėt, iki pilnos laimės trūko man tik Kurto 450 arba moonsault. Bet šiaip tai duodu ****99/100.

Dabar apie naujus veidus. Hall, Waltman - na, kas lankosi mano profily, tai matė, kad X-pac yra vienas mėgstamiausių, tai jį matydamas aš džiaugiusi. taip pat turiu mažytę viltį jį išvysti ir ringe :D Hall - i don't give a coockie, bet dėl didesnės nWo komandos jis ten nemaišo. Jaučiu turėsim "sekančią" Main event mafia.
Flair - man patiko, kad jis nešnekėjo, nes wooo man knisa juodai. Taip pat tikiuosi, kad tai padėjo prtraukt daugiau fanų, nors manau jie liko nusivylę, nes Flair taip ir neprabilo.
Val Venis - Man patiko, bet jaučiu, kad ne visi žino, kad jis prieš 10 metų buvo "ladies man". Kita vertus 2 "Kip James'ai" gali sukurti įdomų bei juokingą feudą.
Sting - jei būčiau vienas jo gerbėjų - vėlgi būčiau nusivylęs.
nasty Boyz - not intrested, kaip ir turbūt dauguma. spėju tai buvo vienkartinis pasirodymas.
Orlando Jordan - ...
kas dar ten buvo... kaip ir viskas kiek pamenu, tad pabaigai galima supeikti už tai, kad nebuvo parodyta tai, dėl ko TNA yra TNA, t.y. high flying, hardcore man and women ir t.t.
Ai dar krūva sumuštų wrestlerių, slaptas AJ užpuolikas... Galėjo bent jau jį "nukaukint"...
Ech, jau pavargau rašyt, bet vistiek bus kai kas, kas prirašys čia vandenyną kritokos TNA, tai aš einu miegot :D

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Jei Fortaz vadina Bret Hart parsidavėliu tai aš Ric Flair pavadinčiau 100x didesniu parsidavėliu, po tokio išleidimo, na eina... Platesnis postas ryt.(Bus paeditintas šis postas)

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-01-06, 17:22

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Orlando Jordan tai čia tas kur trynesi su JBL?
šiaip TNA tikrai patiko labiau nei RAW, asmeniškai aš seniau TNA reikalais nelabai domėjausi, o dabar po šio didelio ažiotažo teks labiau ikišti nosį :D

Šį pranešimą redagavo Ezzy: 2010-01-05, 22:30

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Taip intro filmukas labai geras, ir tai labai nebudinga tna, nes dazniausiai tokio tipo intro buna tiesiog tragiski. Kai pasirode Jeffas iskart kilo klausimas tai jis issiteisino ar ne, nes kiek teko girdet gresia jam rimti nemalonumai o jis tik svarstymus vilkina. bet neesme net jai ir juodziausias variantas istiktu manau cia TNA didziausias pirkinys po Kurto. WWE nuo uzpraitu metu taip uzpushino Jeffa kad wwe arenose pagal popa gaunama ir plakatu/atributikos skaiciu nebent Cenai nusileido. Bet i X-Divizijona? Butu zymiai protingiau mano manymu kad jis butu isejes iskart po angle vs aj kovos. Toliau neskaitant Flairo (kurio vaidmuo man visiskai neaiskus kompanijoj) kiti "pirkiniai" tai greiciau juos pavadinciau inkarais. Aisku visa Hogano hebra tai suprantama kad pasirodys ir nei kiek nenustebau, bet bukim biedni bet teisingai gal x-packas dar ir sugebetu wrestlint bet scot hall pirma reiktu numest 30 kg ir pabegiot kartais nes sakydamas promo jau nuduso visiskai, o apie nasty boys as ne sneket nenoriu, biefcake (nzn kaip rasos panasiai skamba kiek pamenu) isvis invalido vezimeli sedet deretu bet Val venis su Orlandu tai jau virs visko. Ir po galais kur Angelina Love (nuosirdziai sakau as jos fanas :D ) taip apsidziaugiau kad susitvarke ta viza ji ir gryzo atgal i TNA, bet ne kvapo as jos nemaciau, nors naujienu puslapiuose zadejo kad turetu pasirodyt. Rezume sou geresnis uz RAW bet su nerimo gaidele tokia.
O vat kur skundziausi kad per si raw sale galejo but zymiai geresne, tai per impacta pamatem ka sugeba ir tokia palyginus nedidele zmoniu grupele ispaust - atmosfera buvo fantastiska!

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąMauglis, 2010-01-05, 22:04, pasakė:

Beje,ar jo Entrance song(toliau es) priklauso WWE,ar siaip jis jas keicia kaip kojines?
Šią entrance music jis naudojo dar savo pirmojo run'o TNA metu (2004-2006).

Live TNA iMPACT! January 4th. Manau tai vistiek liks vienu svarbiausiu, jei ne pačiu svarbiausiu TNA momentų. Žinoma, pirmas kartas tiesioginiame eteryje - buvo ir klaidelių, tačiau ne tokių kurios visiškai gadintų šou. Iš dalies net pagirčiau juos.
X-Division Steel Asylum mačas būtų buvęs tikrai labai geras šou atidarymas ir tai būtų parodę įsijungusiems žiūrovams What TNA is all about, tačiau no-contest?! What kind of bullshit is that? Buvau visiškai už tuos kurie skandavo šį chant'ą. Dar viena kvailystė, bandymas slėpti tą chant'ą. Jei jūs neesate joks TV-PG ir tai yra į pliusą tai kam taip daryti, ypač tiesioginiam eteryje. Manau išviso tos skanduotės parodo, kad TNA fanai yra tikri ir jie gaudosi situacijoje (net nekalbu apie kvailus WWE girdimus "WHAT?!" kiekvieno promo metu). Taigi, išgirdus Jeff'o theme iškarto pašokau, išsišiepiau ir tiesiog grožėjausi, tik vėliau supratau, kad jo grįžįmas buvo ne per geriausiai padarytas. Manau geras sprendimas pradžioje leisti jį į nedidelį feud'ą su Homicide, nes iškarto Jeff'ą kelti link WHC būtų išlipus iš duobės kitą dieną vėl kristi į tą pačią, o TNA tai sugeba, nes pastaruosius kartus kai ex-WWE talentas ateidavo į jų kompaniją, jį būtinai išaukštindavo kaip dievą, ypač graudu buvo žiūrėti į Mick Foley ant peties pasikabinusį Heavyweight diržą.
Am, what's next? Pasirodo Ric Flair. Gerai, kad šį kartą bent elgėsi normaliai, nepradėjo wooo'inti ir pan. Aš nieko prieš jo buvimą TNA, bet tai turėtų būti smūgis McMahon'ui žinant koks gražus išlydėjimas Ric'ui buvo surengtas. Aišku negražu iš pačio Flair'o pusės.
Hulksterio entrance'as man tikrai patiko - ramus, tvirtas, gražu žiūrėt. Visa salė šurmuliavo. Jo promo buvo tikrai gana reikšmingas, lakoniškas, viskas ko jam reikėjo. Didvyris atėjo, pasakė viską ką mes norėjome sužinoti ir padėjo daugtaškius ant to ką dar norėsime sužinoti. Eric'o taip pat, jų abiejų man buvo gražu klausytis. Jau po pirmo vakaro abu įgijo absolučią valdžią kurią fanai visiškai pajautė.
The Pope yra tikrai talentingas vyrukas ir mic ir in-ring atžvilgiu. Malonu matyti, kad jį pagaliau pradės push'inti, jis to vertas. Taip pat, net nežinau kas gali būti daroma su Nigel'u, jis pravestų puikią programą su kiekvienu, tad čia jau belieka laukti.
Abyss vs. Joe gerąja prasme nustebino tikiuosi ne vieną mane, bet ir naujuosius TNA žiūrovus, kurie norės pamatyti dar ir dar kas išeitų į naudą kompanijai (jei buvo tokių kurie nepersijungė į RAW žinoma).
Na ir Kurt Anlge vs. AJ Styles ©. Tai buvo paprasčiausiai nuostabu ir aš labai džiaugiuosi, kad TNA jau kelis mėnesius iš eilės dovanoja mums puikius PPV Main-Event'us, o šia proga ir iMPACT mačą. Labai tikiuosi, kad tai ir toliau tęsis. Per Turning Point pamatėme nelabai pasisekusį 450, o čia juos pamatėme net 2! ir abu atliktus puikiai! Žodžiu, tai buvo gražu, nuostabu, puiku ir nieko daugiau. Galėjo žinoma nebūti tų glėbesčiavimusi.
Wait... Aren't something missing? Oh yeah, Beer Money vs. British Invasion Full Metal Mayhem.

Apskritai paėmus iMPACT'as nubloškė RAW. Neveltui jam buvo taip daug ruoštasi. Tikriausiai dabar jie žiūrės kokie bus reitingai, ir nuspręs ką daryti dėl pirmadieninio slot'o. Šeip tai manau, kad jie turėtų kol kas pasilikti Ketvirtadienį, ir kartas nuo karto daryti pirmadieninius šou, face to face with RAW, bei žiūrėti kas iš to išeis.
Peace,
Nervas.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąNervas, 2010-01-05, 23:21, pasakė:

..........
Žinoma, pirmas kartas tiesioginiame eteryje - buvo ir klaidelių, tačiau ne tokių kurios visiškai gadintų šou.
.........
Ne pirmas, o trečias kartas :D Pirmas kartas buvo per 2008-ųjų WM savaitgalį, kai buvo bandoma pritraukti į WM atvykusius žmones, o antras buvo tų pačių metų spalį, Las Vegase, kai buvo įkurta MEM.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąWalleris, 2010-01-05, 23:30, pasakė:

Ne pirmas, o trečias kartas :D Pirmas kartas buvo per 2008-ųjų WM savaitgalį, kai buvo bandoma pritraukti į WM atvykusius žmones, o antras buvo tų pačių metų spalį, Las Vegase, kai buvo įkurta MEM.
My bad :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąNervas, 2010-01-05, 23:21, pasakė:

Dar viena kvailystė, bandymas slėpti tą chant'ą. Jei jūs neesate joks TV-PG ir tai yra į pliusą tai kam taip daryti, ypač tiesioginiam eteryje.
TNA cia neturi zodzio, nes Spike TV sprendzia kokia leksika yra leistina ju kanale ir zodis "shit" yra tabu.
Nuo saves galiu pasakyti, kad pirmadienio vakara man, be menkiausios abejones, svarbiausias abeju show segmentas buvo Bret Hart isejimas, t.y. pirmas RAW segmentas ir pokalbis su Shawn - su paskutiniu segmentu, kur buvo McMahon spiris jie mane nuvile. Kitaip, retai galiu tai pasakyti, bet labiau pasimegavau iMPACT! nei RAW. Show toligrazu nebuvo tobulas, bet kadangi as kaip ir dauguma cia, nesispoilinau nei RAW nei iMPACT! - siurprizai is TNA mane nustebino. Is pradziu, show dave man ispudi, kad manes laukia stambiu proporciju fail, kai paciame pirmame matche Homicide apgailetinai susimove, nesugebedamas istrukti pro lubas. Deja, sis fiasko neapsiribojo Homicide botchu, nes Jeff Hardy, atlikdamas savotiska sio desimtmecio Lex Luger vaidmeni (as tikejausi, kad Bischoff paruos "suvi" i WWE, bet galvojau tai bus RVD, taigi be abejo Jeff mane LABAI nsutebino), padare viena is antiklimatiskiausiu debiutu - zmogus buvo, mano nuomone, 2009 metu WOTY, didziausiu babyface versle, gal ne pagal merch pardavimus, bet bent pagal pop'us pranokdamas net Cena ir jis gauna toki pristatima? Ir jei jis bus isiveles i X Division, tai as maldauju visu sventuju, kad tai butu kazkokio TNA Master Plan dalimi, kur jie bandis pakelti si diviziona ir jo titula i viena ligi su TNA World titulu arba auksciau, atkurdami tai kaip savo atskiriamaji bruoza ir unikaluma, bet kadangi nemanau, kad planas toks - Jeff ten ne vieta. Toliau, amen, kad Easy E bus personazu televizijoje, nes zmogus tiesiog yra sukurtas Dievo, kad musu Zemeje vaidinti arba buti authority figure ir su to vaidmeniu tvarkosi geriau nei betkas PW versle, iskaitant Cornette, McMahon ir net Heyman (mano nuomone, taigi galite net nevargti reiksti savo antipatijas). Kas liecia Mauglio "WCW fanams turetu but grazus vaizdas", galiu pasakyti, kad as uzaugau su WCW, net nezinodamas, kad Austin ir Rock egzistavo ir dristu vadintis vienu is saujos rimtu WCW fanu siame forume ir nuo saves galiu pasakyti - ne, tai nebuvo grazus vaizdas. Nesupraskite mane neteisingai, Hogan visdar turi ka pasiuliti siam verslui, t.y. varda, sugebejima pateikti profesionalu ir nuslifuota promo ir savo charizma; Bischoff yra auksas vadybininko/boso vaidmenyje, net Big Sexy turi ta ligi iskalbingumo, kad galiu ramiai i ji ziureti, bet Waltman ir Hall neturi ka veikti siame versle siandien. Man nereikia eilinio nWo atgimimo kitu vardu - ir Hogan aisku pasake viska teisingai ir grazuciai, bet faktas tas, kad turejome pirma show ir visi jo draugeliai (pradedant Bubba ir baigiant Hall), isskirus Leslie, gavo cekius bent uz si pasirodima ir, atsizvelgiant i show pabaiga, tikriausiai gaus dar keleta ateityje. Va jei Terry pasakitu tai ka jis pasake ir paprasitu apsauga palideti is arenos Nasty Boys, Syxx, Hall ir gal net Nash su Bubba - tada as gauciau ta gurksni svezaus oro, kuri jis bande mums pateikti zodziais. Kas liecia Flair, tai as nedristu sakyti, kad jis parsidave, kaip padare Jobberis_Extreme, nes skirtingai nuo The Hitman (Hart yra labai finansiskai stabilus siandien ir grizta vien del saves, nors net jo absoliuciai nekaltinu ir esu patenkintas, kad jis perzenge savo pazada ir paliks dar viena puslapi WWE ringe), Ric yra finansineje skyleje ir zmogus, kuris atidave karjera verslui neturi pinigu pensijai, taigi jei WWE neduoda jam asmenines vardines pensijos, as suprantu jei Flair daris viska, kas aprupins jam garbinga pensija. Be to, kaip rasiau anksciau, jo kontraktas su Bollea galbut nepaliko jam pasirinkimo neeiti i TNA, jei Terry to paprase. Geriausiu atveju, The Nature Boy liks kokiame nors Styles vadybininko vaidmenyje ir nezengs i rigna JAV televizijoje, bet jei tures matcha - cia jo teise. Is to kas man nepatiko siame eteryje, tai situacija su limuzinu - mums tiap ir nepaaiskino kas atvyko su Hoganu limuzine, bei nebuvo formalaus limuzino atvykimo ir keleiviu "islaipinimo" (reikai suprasti, kad tai buvo Eric, bet aiskiai to nebuvo pateikta). Taip pat prasauta su viena vieta Hogan promo, kur jis pasake (pora kartu), kaip praleido ta vakara nemazai valandu uzkulisiuose su darbuotojais, kai pagal scenariju, Terry atvyko tik dabar. Nepatiko ir visa situacija su uzpuolimais, kadangi net nebuvo pazadeta kazka panasaus kaip "mes turesime uzpuoliko tapatybe kita savaite" arba panasiai - taigi si ideja paliko toki random jausma ziurovams. Kurt ir AJ matchas man labai patiko ir ne tik del kokybes, nes buvo duota svari pergale Styles ir tai svarbu, kadangi nespoilindamas as galvojau, kad home grown talentas bus isjobintas main evente - o kai Styles laimejo, tai parode naujiems ziurovams, kurie galbut isbando TNA produkta si vakara, kad "tas TNA championas, apie kuri negirdejau, ne tik geras wrestleris, bet ir nugalejo ta man matyta zvaigzde Angle, kuri teko stebeti championu WWE". Labai geras dalikas + Kurt visada nepries padaryti job'a jauniems talentams. Va paskutinis segmentas su klasisku nWo beatdown man paliko kartu skoni - aisku, mes turime nezinoti ar Hogan vis gi slaptai heelas ar babyface ir jo reakcija suzinosim kitoje laidoje ir bla bla, bet as noriu, kad Sean ir Scott isnyktu is mano monitoriaus ir man nemalonu, kad Naujos Eros iMPACT! show baigesi su 90-uju metu pabaigos talentu bei 90-uju metu pabaigos segmentu. Jokio Hardy paskutiniuose kadruose, jokio Styles, jokio Wolfe, bet "The Band" ir Foley.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
iMPACT! buvo geras, man netgi labai patiko, nors labai daug keistų sprendimų (nesakau, kad neteisingų, nes velniai žino, gal jie atsipirks!). Visų pirma - pristatomas video: iš tiesų patrauklus ir pritraukiantis, well done TNA's media-crew! Taigi X-Division mačas. Ir asakysiu, kad jis visapusiškai mane nuvylė. Visų pirma - kam reikėjo čia kišti Steel Asylum (tą gremėzdišką, vaizdą užstojantį ryžą narvą). Man asmeniškai pritrūko spot'ų ir jei tai būtų paprastas arba Ultimate-X mačas, tai jis neabejoju būtų kur kas efektyvesnis. Na gerai, praleidžiu tai pro akis, bet pabaiga tai tiesiog tragiškai tragiška. Visų pirma, ar tai buvo tikamas metas Homicide atskirti nuo World Elite? Ne! Tai tiesiog turėjo būti kaip ir pristatomasis (naujiems žiūrovams) mačas parodantis kuo TNA skiriasi nuo WWE. Toliau. Kodėl Homicide nutarė išlipti iš narvo??? Mačas gi juk buvo nutrauktas... Na jei taip norima parodyti jo chicken-heel'iškumą (na, kad jis bijo apačioje likusių oponentų), tai sprendimas buvo prastas. Tada, mums demonstruojama, kad Homicide dar ir nevėkšla nesugebantis netrukdomas išlipti iš narvo??? Labai tiko chant'as "This is bullshit" (kurio cenzūravimas man labai rėžė ausį). Ir netgi po to manaiu, kad tai tiesiog bus kažkoks įspūdingas spot'as, kai kiti wrestler'iai pradėjo lipti narvu, bet po šimts pypkių, Homicide nukrito :D. Jeff Hardy pasirodymas ten buvo neįtemą. Aš irgi nenorėčiau jo matyti besitrinančio su X-Div. wrestler'iais. Nors tai žinoma geresnins sprendimas, negu tai, kad jam būtų duoti prilupti Wolfe ar Styles, geriau jam sumaitinti kokį mažiau užbuild'inta (bet tikrai neprastą) Homicide. Anyway. Net man šiurpuliukai ėjo nugara ir pasijutau kaip tikras mark'as kai pasirodė Jeff. Taip, aš jo nemėgstu, bet tai buvo netikėta gerąja prasme. Po to, Shannon Moore. Neabejoju, kad jis kvos tik X-Div. ir nedaugiau (na gal ir bus koks Jeff'o parankinis), jo TNA visiškai nereikėjo IMO (bet vis dar tikiuosi, kad jie turi idėjų su juo). Taip pat patiko ir Flair'o pasirodymas, gerai, kad visa tai įvyko per pirmą valandą. Moterų mačai nenuvylė, tačiau į juos vilčių iš viso nedėjau. Tiesiog galiu drąsiai teigti Knockouts > Divas. Su Foley ten kažkokia pieva buvo. Waltman'o ir Hall'o pasirodymas nebuvo netikėtas. Tiesiog galiu pasakyti, kad man labai patiko tas lyg ir WCW reborn'as. Nash, Waltman, Hall, Hogan, Sting, Flair, Foley, Steiner, Jarrett ir Bischoff. Vadinkit mane bepročiu, bet aš to labai laukiu, gal dėl to, kad teko stebėti nemažai WCW Nitro's (apytiksliai 1998-99 metų) Manau, kad tarp jų visų vyks kompanijos main-feud'as, kažkas susyję su nWo ir pan. Orlando Jordan manau yra visiškai nereikalingas. Joe ir Abyss'o mačas sužavėjo, tikrai nieko nesitikėjau gero. Taip pat likau nusivylęs sprendimu duoti Pope'ui pergalę prieš Wolfe, tikrai nekoks build'as former ROH World Champion. Na ir ME, ištiesų įspūdingas mačas, kaip jau ir Primusas minėjo, galimas variantas į Free TV match of the year. Anyway šou man patiko ir nenustebčiau jei viršytų 1.5.
P.s. pamiršau paminėti f*** Nasty Boys.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-01-06, 10:00

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na kagi, show tikrai buvo ispudingas. Nesitikejau daug, bet jau vien sis show parode, kad Hogan ir Bischoff rimtai uzsiime su TNA.
Pradinis X Division match'as buvo per trumpas, kad kazka gero ten izvelgti, o finishas buvo visai kvailas. Jei cia rimtai Homicide subotchino, kaip `MK` sake, tai ziauriai isejo... :D Visvien kam tas narvas isvis buvo reikalingas ar kokios ten taisykles, tai taip ir nesupratau.
Absoliuciai mark outinau, kai isgirdau Jeff'o sena TNA muzika. Tikiuosi, kai tures oficialia entrance, ji vel apsvies tom juodom, zaliom, melynom spalvom kaip per praeita TNA run'a, nes ta entrance yra awesome. Kita vertus, tas Jeff iejimas nedave nieko, isskyrus tai, kad TNA galetu parodyti, kokios zvaigzdes pas juos yra.
Neatsimenu, kad isvis kada buciau girdejes Krystal kalbant, bet ji kalba tikrai 10 kartu geriau nei Lashley. Aciu dievui, kad jis neistare ne zodzio.
Segmentas su Eric, Hoganu ir buvusiais nWo nariais buvo labai idomus. Gal net savotiskas kayfabe lauzymas, kai Hoganas netiesiogiai pareiske, kad jokios pazintys nepades gauti pusho TNA. Butent tai mane suzavejo ir itikino, nes visiems jau ir taip aisku, kad Hall ir Nash yra per seni ir netinkami sukiotis upper midcarde ar main evente.
Jarret'o kalba buvo nebloga, taciau nereikalinga ir praktiskai nepadare nieko. Na cia tas isnyks, kai TNA tures 2 valandas ir nereiks zutbutinai uzpildyti laiko.
Beje, kodel Nigel yra plikas? Jis atrodo per daug blankiai, sugrazinkite jam spyglius! Po sio pralaimejimo, jis atrodo isvis kaip jobberis.
Matchai buvo ok, main eventas aisku geras, tik klausimas ar tikrai reikejo ji daryti per iMPACT! Taip ir nesupratau kokia role turejo Flair, "Masked Man", Nasty Boys, Sting, kas visus dauze backstage ir tas pabaigos segmentas, kur Hulk'ui padejo Hall, X-Pac ir Nash sudoroti Foley. Prasme buvo "It's total mayhem in TNA" ar "Tune in next week to find out"? Manau siek tiek persistengta su tais "netiketais ivykiais". Tikiuosi tiesiog pirmas variantas, nes vel metu ziureti TNA, jei tie WCW seniai uzsibus mano ekrange ilgiau nei 2 savaites.
Bendrai, kaip ir sakiau, show buvo tikrai geras, galejo buti siek tiek geresnis, bet pagrindinis tikslas - sudominti ziurovus manau pasiektas. Follow-up will be the key. Ziuresim, kiek ilgai neissisems Bischoffo idejos ir koki produkta jis mums mes veliau.

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Visa show jauciau, kad vyksta kazkas labai svarbaus ir nors buvo daug meslo nuostabi atmosfera isgelbejo viska. Pradekime nuo pradziu. Steel asylum, okey sounds cool, deja nieko kieto nebuvo. Keli spotai per tas 5 minutes buvo nevyke del blogu camera angle. Finishas tai visiska nesamone. DQ narve? LOL. Tada turejome Jeff'o pasirodyma, deja as susispoilinau ir zinojau, kad Jeffas bus impacte tai didelio soko nebuvo. Kalbant apie pati segmenta, jis buvo padarytas prastai. Manau kad butu uzteke paprasto entrance ir trumpo Jeff promo, o ne kazkokio balagano kuri gavome. Divu matche patiko ODB roll-up :D Bet matchas velgi buvo neipatingas. Hulk Hogan promo patiko, arenoje susirinke ziurovai tiesiog selo, kai Hoganas pasirode, man atrodo viena merga net pradejo verkti :D Apskritai visas segmentas su Hoganu ir jo senais biciuliais priverte mane siek tiek sunerimti. Tikiuosi, kad jie neuzims tiek daug laiko, kiek uzeme per si Impact. Toliau buvo divu tag matchas kuris buvo puikus, Desmond vs Dinero irgi visai nieko, gal trumpokas ir beabejo labai geras Main eventas. Jei lyginti Raw ir Impact, tai man atrodo kad Impact buvo geresnis. Mane sudomino, laukiu kitos savaites Impact :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kad ir dėl techninių nesklandumų negalėjau grįžt prie PW, bet neiškenčiau sedėt nežiūrėjęs impact, taigi nuėjau pas kaimyną:) Dviese pasirodo dar smagiau žiūrisi. Anyway, pradžia mačiau kitiems gerai lipo, bet aš žiūrėdamas šnekėjau, neįsigilinau į tą intro taigi negaliu apie jį nieko pasakyt. Arenoje iškart matėsi, kad smagi liaudis susirinkusi, gyva, kas prisidėjo prie šou kokybės/energijos. Pirmas match'as, Asylum'as pasirodė geras sprendimas, kaip čia visi kalbėjo forume prieš šou, kad reikia TNA pasirodyti pries casual'us, bet match'as manęs neužkabino, jau nekalbant apie pabaigą. Iš pakibusio Homicide nei juoktis nei verkt... Užgrojusi Jeff'o muzika, man pirmam pramušė atmintį ir pradejau šaukt "Hardis, Hardis", nes kas be ko, mano manymu čia buvo vakaro staigmena. Pati debiuto forma, deja, ne pati geriausia. Ne dėl to, kad jis kišamas i X-Div picture, bet dėl to, kad galejo bent kelis žodžius numest, kaip kad MK sake. Gavosi tiesiog vaizdas kad "Aš Jeff Hardy, atėjau į TNA" Fsio. Minčiai, kad reikia jį stumt į main event'a, nesu labai linkęs. Žinoma, jis didelis draw, bet nenorėkim dar vieno hyper-ex-wwe-reign'o. Kad ir žvaigždė, tegul gauna programą su kokiu mid-carder'iu, kiek pabūna TNA, prieš lipant į aukštumas. Tuo labiau, kad dar neaišku, ar išvis saugu ant jo titulą dėti... Moterys, kaip visad, ne mano sritis. Sekantis rimtas epizodas-Flair'o pasirodymas. Tai jau buvo taškas, kai galvoji "Damn, kas dar?!". Fooulio skit'as kažkuo priminė(taipogi ir draugui) situaciją '92 metais, per pirmąjį Raw, kai nepamenu kas(kažkoks backstage veikėjas) niekaip neįėjo į pastatą. Nežinau, ar dabartinę situaciją sukant buvo bent kiek tuo remiamasi. Bet prasmės iš tikro tai nesupratau. Tai nebuvo juokinga. Beveik niekur nebuvo nueita, meaningless. Pirmą kart teko išvyst Bobio žmoną. Hottie. Plius, ne pėsčia prie mic'o. Viso to palikimo reikalo taipogi nesupratau. Kažkoks per staigus turn'as. Bet pats angle sakyčiau būtų žiūrimas. Toliau-Strip Poker. Kažkaip pigiai padarytas segmentas. Eilinį kart nervina, kad visi TNA backstage plotai yra kažkokioj prietemoj, kaip siaubiake/detektyve. Tokią nemalonią atmosfertą suteikia, bent man. Sekantys debiutantai-Outsider'iai. Na neslėpsiu, juokas ima man žiūrėt į Razor'ą :) Toks kiek iš nevilties, juodas juokas. Still, funny. Eisena, morda, judesiukai, negaliu nežiūrėt tiesiog. Bet štai vieną sekundę žiūri į Outsider'ius, kitą užgroja Hollywood'o muzika. Ir iš niekur įeina Hogan'as. Tikėjausi maždaug minutės gumos tempimo, per kurį fanai skanduotų "Hogan, Hogan", dabar gavome ką kita. In-ring pokalbio idėja graži. Toks ale old-school vs new-school(kuris yra old). Nash kažko nepakeitė, bet pritariu jo būvimui tame segmente. Eric pasirodė gan santūriai ir stebėtinai ramiai. Bet man tai labai patiko. Kaip MK(berods) sakė, tai žmogus, kurio negali nepastebėt/būt jam aejingas. Pačios kalbėtos pasakos tiesiog byrėjo blizgučiai ir vaivorykštėm. Laikas parodys, kiek tai tiesa. Sting thing-meh. Val Venis. Štai, pirmas šou break'as, kuris mane paveikė. Turiu tik vieną klausimą: WHO CARES ABOUT VAL VENIS? Tikrai, bad, bad... Ir lyg atrodytų mažai, iškart po to seka Nasty Boys snukiai. Susinervinau. Kaip jie įrodė, jie gali pašūkaut, parėkaut, susukt žiūrimą promo, bet tam yra 3D. Ir jie(tiksliau, Bubba) gali susukti ne tik daug geresnę kalbą, bet ir duoti **** match'ą su tinkamais priešininkais ir aplinkybėm. Fui, negaliu žiūrėt į tuos Ne(ė)sčius. Orlando-meaningless. Eterio švaistymas ir tiek. Double J monologas niekuo neišsiskyrė, tiesiog jo pabaiga davė užuomenų, kas dėsis su TNA valdžia(kurios yra dafiga). Main Event'as buvo awesome. Beveik jokių priekaištų, labai gerai. Beveik, kad pačiam keistokai atrodė tokia masė veiksmų, priimtų Angle. Nemanau, ar reikėjo jam tiek Styles Clash'ų. Olympic Slam'ų, užtat, pasigedau match'e. Šou pabaiga-peace of crap. Priminė Angle alliance-Christian Coalition laikus, kai kiekvienas Impact baigdavosi beatdown'ais.

Bendrai, šou buvo pasisekimas. Norėta daug parodyti, ne viskas gavosi taip, kaip norėtasi. Tenka tikėtis, kad su 2h šou bus mažiau visokių filler'ių, kaip dabartiniai Mick'o nuotykiai. Bet kalbant kaip fanui, tai TNA tikslą pasiekė-mane privertė laukti kito Impact. Ir ne dėl to, kad pažiūrėt, kaip susimaus book'inime ar pan., bet dėl tinkamų priežasčių.
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Paziurejau Impacta, labiausiai patiko Generation Me debiutas, daug as apie jos girdejau, taciau niekada neprisiversdavau paziureti ju macu ROH ar kitose indy federacijose. Galvojau kad jie yra pervertinami, bet per gautas 10 minuciu eterio jie man irode, kad tikrai yra verti visu geru atsiliepimu. Tiek daug spotu ir jokio broko, deka Generation me veiksmu arsenalo, net MCMG man pasirode nobodus. Tikiosi kad sita komanda gaus progu pasireiksti ir nebus isjobinta kaip Jay lethal ir Creed duetas. Toliau labai patiko Daniels promo, zmogus sneka simtaprocentine tiesa, atidave kompanijai septynis metus, o jo vieta vis taikosi uzimti ivairiausi retardai is WWE. Patinka man dabartinis Daniels vaidmuo, tikiosi kad ir toliau bookeriai jam leis stumti netesiogiai ant visokiausiu WWE rejectu.
Apibendrinant vidutiniskas impactas, skirtas subuildinti Genesis PPV, turint tik viena show buildinant PPV, visai neblogai atliktas darbas, cardas atrodo padorus, na o kai kurie mid cardo macai turi potencialo perzengti triju zvaigzduciu barjera.
p.s visa impacta galite paziureti Youtubeja: http://www.tnawrestl...t/view/1874/84/

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-01-15, 15:47

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
Good iMPACT! Labai patiko tas pirmadieninio iMPACT! apibendrinimo video, tačiau kas dar labiau patiko - GENERATION ME (a.k.a. The Young Bucks). Mačas su Guns'ais buvo tiesiog tobulas, kaip opener'is, galiu pasakyt, man tai turbūt buvo didžiausią įspūdį šou palikęs dalykas. Generation Me įrodė, kad jie išties yra vienas iš geriausių dalykų ką šiuo metu turi ne tik komandinis pro-wrestling'as, bet ir apskritai visas šis biznis. Potencialo juose matau per akis. Pavadinimo pakeitimas jiems labai nieko nelėmė, kaip ir aprangos. Anksčiau jie buvo labiau glam įvaizdžio nešiotojai. Bet tai nesvarbu. Šiaip man jie kažkuo primena The Hardy Brothers, tik galiu tvirtai teigti, kad ringe jie už Hardžius yra turbūt 30 kartų įdomesni ir kas manote, kad Jeff'as ir Matt'as yra geri highflyer'iai, tada jūs nematėte brolių Jackson'ų (Generation Me)! Anyway. Kaip minėjau, tai buvo labai stiprus opener'is. Sprendžiant iš pergalės prieš MCMG, manau Generation Me laukia didelis push'as. Kiek gaila, kad taip jobb'inami Lethal Consequences ir taip aukštinamas Bobby, man jis visiškai nelimpa. Sutinku su Primusu, Daniels'o prom'o buvo geras ir man taip pat patinka dabartinis jo vaidmuo kompanijoje. Toliau, Tomko. Na, man labai nepatiko, kad Tomko sugrįžo būtent taip, jam skirta per daug dėmesio. Taip, jis turi ilgą praeitį su AJ, bet Tomko nebuvo vertas viso to, beveik neabejoju, kad Tomko laukia jaunų talentų iškėlėjo vaidmuo. Kalbant apie Kurt'o ir AJ feud'ą, tai jis nors ir labai trumpai subuild'intas, bet vistiek žiūrisi neblogai. Gal tik kiek nesupratau momento, kai AJ nepaspaudė rankos Kurt'ui. Manau mače kažkokį vaidmenį turės ir Flair. Toliau, BM vs. Nash ir Hall per Genesis tikrai ne blogiausia idėja, žinoma jei mačas bus panaudotas iškelti Beer Money Inc. Visiškai nedera man Waltman'as beje. Na, o visa kita kažkaip keista, lyg ir primenami nWo laikai, bet dabartinis booking'as neišpildo lūkesčių. P.s. Desmond'o ir Joe mačas nebuvo blogas, o ir Wolfe'o pergalė buvo geras sprendimas. That's it.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Ne į temą
Norėtųsi pažiūrėti Generation Me kovą. Gal kas pasakytų, kurioje TNA dalyje Youtube ji yra? Ačiū

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Ne į temą
Pats pirmasis matchas per Impact'ą. Štai čia:

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Pažiūrėjau šios savaitės Impact! tai galiu pasakyti, kad toks šiaip sau, bet nėra blogas. Pažiūrėjus susidaro toks įspūdis, kad beveik visi kovotojai pasirodę turėjo kažkokią programą link ateities. Kitaip tarent panašu, kad tikrai daug wrestleriu turės feudus. Tik pasigedau Jeff Hardy, be to nesupratau kokia prasmė Rick Flair komentuoti kovą, nėra jokių sąsajų apart to, kad Angle ir Flair yra kažkada kovoję WWE. Taip, kad nesuprantu ką jie su tuo Flair galvoja daryti. O Deneration Me tikrai paliko tokį didelį įspūdį, kad net gera pasidarė. Jie neatrodo kažkaip ypatingai gerai ar kažkas tokio, tačiau kaip jie kaunasi. Seniai bemačiau tokią kovą, kad matydamas PIN'ą tikrai nuosirdžiai noriu kad kova dar nesibaigtu. Kitas reikalas tai, kad jie parodė daug efektingų veiksmų, bet finisher'is buvo tik kopijos: Super kick poto Finlay finisheris, tada 450 splash (kas kaip ir AJ finisheris), o tada dar Moonsault kas yra tiek Matt Hardy, tiek Kurt angle ir kitų kovotojų finisher'iai. O kas man nepatiko tai pavadinimas Generatiom ME. Nu kodėl TNA nesupranta, kad jei jie nori pasiekti kažką tikrai gero neverta kopijuoti WWE, nes tie vaikai tikrai gali iš garsėti ir savo vardu. Šiaip Impact! patiko.

Unbroken

• nMo nariai
26
Pažiūrėjus šou mintys kyla dvejopos. Ric ir Styles segment'as buvo labai geras, nors ir Flair kalbėjo gan sunkiai, bet viską pasakė puikiai, nemažiau geras prie mic'o buvo ir AJ, taigi iMPACT! prasideda teigiamom emocijom. AJ bent jau man labai gražiai susižiūri ir tas jo turn'as logiškas, juk jis yra TNA nuo pat pradžios. Tada pasirodo Hogan ir tas Angle last time nueina šuniui ant uodegos. Nesuprantu, kam reikia build'inti tai, kad Angle šįmet nebegaus title-shot'o prieš AJ, o jis jį gauna jau sekančiame šou. This is bullshit... Birtish Inavasion vs. Hernandez and Morgan, mačas neįtraukė kažkaip (turbūt dėl to, kad nugalėtojas jau buvo aiškus), pabaiga - tipinė heel'ų fail'o. Ir visiškai nesupratau Foley pasirodymo priežasties. Trys raidės - WTF? Toliau trumpas mačas tarp D'Angelo Dinero ir Orlando Jordan. Ir jį laimi Jordan. Trumpas mačas, neįspūdingas, tačiau nugalėtojas ne tas... Knockouts - skipped. Tada, nuliūdau sužinojęs, kad Hall ir Waltman gauna kontraktus. Panašu, kad jie užsibus ilgiau... Ir vėl bullshit, Hogan nutraukia jų entrance ^_^. And then The Band is fighting the security again! Trys raidės WTF? Toliau Nasty Boys vs. Nash ir Eric. Labai prastas mačas, Nasty Boys atrodo tragiškai, net finisher'į subotch'ino. Ir mačą laimi Nasty Boys? Bullshit. Na bent jau Team 3D pralinksmino. Ken ir Abyss - linksmas segment'as, ypač Abyss'o reakcijos. Anderson kol kas prie mic'o bene įdomiausias char'as TNA. Tiesa, kai Ken norėjo pabėgti iš ringo, jam pamaišė pakyla ir jis tikėjosi iškristi, bet tai tik šiaip pastebėjimas. And the main-event. Mačas buvo geriausias šou, bet pabaiga buvo absurdiška. Orlando Screwjob? WTF? Regis TNA virsta WWE no.2. And it sucks. Na, gal bent iš to sugebės TNA išpešt įdomų feud'ą, bet šansai nemanau, kad labai dideli. NA ir kulminacija, kruvinas Bischoff'as praneša, kad Foely atleistas. Ir tikrai to nesitikėjau, kad pasakysiu, bet jei Foley iš tiesų yra fired man tai prie širdies, nes jis tapo visiškai nenaudingas char'as tik užimantis per daug eterio. Kas dar užkliuvo? Tai, kad dabar Bobby TNA visiškai nereikalingas, vietą užimantis roster'io "filler'is". Antra - tai, kad šou visiškai nebuvo dabartinių X-Division atstovų, nebuvo Desmond Wolfe, nebuvo Daniels, nebuvo Samoa Joe, nebuvo Sean Morley (kurio man ir nereikėjo) ir nebuvo visų top tag-teams (I mean MCMG, Generation Me ir Beer Money Inc.), nors reikia pagirti TNA, kad jie nebekiša viso roster'io į vieną šou, bet manau naudingiau ir taupiau būtų nebepasirašinėti kontraktų su tokiais kaip Nasty Boys ir juos neužilgo išimti iš TNA eterio visiems laikams, nes dabar tiesiog švaistomos galimybės, kam pirkti prastą dviratį, jei gerą jau turi? Geras posakis. Na ir būtų įdomu pagaliau pamatyti Jeff'o istorijos tęsinį, bet manau jis stabdomas mainly dėl jo reikalų su teisėsauga. Taigi, po monday night iMPACT! kolkas kreivė leidžiasi žemyn (ir gana stačiai).

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-01-22, 20:57

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

galis

Baltas diržas

• Naujokai
1
Na, man patiko sis impact!, ypac po tokio prasto Genesis PPV. Aisku, Orlando Jordano pergale pries The Pope truputi suerzino, bet tai niekai, palyginus su is proto isvariusio Denielso suserimo Val 'the ex porn star' V(P)eniui. O del Nasty Boys esu gan ramus, nes neisivaizduoju kito varianto kaip, kad ju ir Team 3D macas del pasitraukimo is TNA, kuri jie be abejo pralaimes. Impactas! prasidejo puikiu segmentu su AJ, Ric Flair ir tos panos tarp ju lb graziai ziurejos, megavausi kiekviena sekunde. Kai prie AJ, Kurto, Flairo prisijungs Stingas, manau turesime labai didelio potencialo storyline. ^_^ Kas liecia Mick Foley ir Jarretta, tai manau ju konfrontacija su Hoganu ir Bischoffu nebus prasta taip pat. Esu optimistiskai nusiteikes del busimu storylinu ir laukiu sekancio Impacto.

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0