Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

IMPACT WRESTLING

Temoje atsakymų: 632

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Na pagaliau Bobis pasirodė - rodos bus face kaip ir WWE ir, deja, dar labiau negu ten užhype'intas. 1 vs 5? ;D Krc... Čia pranoksta net HHH su savo plaktuku - totalus absurdas. Benrai pats Impac neypatingas - promo neblogi, bet kovos žemoko lygio.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Kam bobikas laimes nesa, na o kam hernandesas :D duok dieve kad bfg main eventas nebutu kurtas vs bobikas, nes visas sis storyline su MEM dominavimu nueitu suniui ant odegos.
Na o kalbant apie impacta, tai nieko ipatingo, jau buvau "pasiilges" on the pole macu :D Nesuprantu as kodel russo taip myli si maco tipa, gal del to kad IWC su ironija visada praso subukinti on the pole maca.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-07-24, 20:45

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-07-24, 20:10, pasakė:

Na pagaliau Bobis pasirodė - rodos bus face kaip ir WWE ir, deja, dar labiau negu ten užhype'intas. 1 vs 5? ;D Krc... Čia pranoksta net HHH su savo plaktuku - totalus absurdas. Benrai pats Impac neypatingas - promo neblogi, bet kovos žemoko lygio.
A man from MMA? :D
Manau teisingai buildinama.
Realiai tera du matchai, jei storyline nesikeicia - Angle vs Bobby ir Bobby vs Joe.. Kadangi Joe dbr medzioja X-Div title, o Lashley jo tikrai niekas nesiulys, cia tik savo talentus galima taip nurasyt, tai lieka vs Angle.. Cia turbut galima prasukti ivairiu "you have to get through [insert names here] to get to me" zaidimus is Angle puses..

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Na kaip 200th laidoje tai nieko gero. Lashley promo, bent jau mano akimis, siaubingas, charizmos skylė jis man buvo ir liks. Vietomis vos girdėt buvo galimą ką jis ten po nosimi sau murmėjo. Atrodo jį kaip one-man army bandys vaizduot, nieko gero IMO. Tai ką pamačiau tikrai nepatiko. Foley Legends belt'ą pasiėmė... Prie pavadinimo gal ir tinka jo veidas, bet dabar išeina, kad nuo AJ jis buvo nuimtas tik tam, kad Foley duot, tai čia labai menkas pasiteisinimas maitint praktiškai švariai didžiausią savo žvaigždę "milžinui molinėmis kojomis."
Patys mačai irgi neypatingi, Joe vs Hernandez pabaiga buvo epic fail.
Realiai vienintelį gerą dalyką kokį IMO gavome šiame šou - AJ švarią pergalę prieš Morgan, bet nesu tikras kur ji jį dabar palieka, nes prie TNA belt'o aiškiai dabar stovi Bobbis, Hernandez irgi lyg ir push'ą gavo, reiktų lagaminėlį jam tik susigrąžint savo. Kas lieka? X-div champioship? Vargu... Feudas su Eric? Greičiausiai. ;( Ir AJ vėl liks nuošalį "rimtų" įvykių.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Iki bfg dar du PPV laukia, tai AJ spes pafjudinti su Eric ir pastates i vieta ji gales eiti i main eventa kovoti pries kurta. Vis dar bandau likti optimistu, kas belieka :) Bendrai paemus impact vidutinis, jai jie norejo si jubiliejini impacta padaryti bomba, tereikejo zmonem duoti gera 30 minuciu maca, kad ir tag team war AJ, daniels beer money, bobikas vs MEM. O dabar kaskoks failed main eventas gavosi, negana to kad puse jo dalyviu negali wrestlinti, bet da sumaste ikisti kreivoka finisa ir numesti dirza Mickui. Jai jie zadejo Nash laikyti cempijonu pora savaiciu, tai na*** aj turejo atlikti svaru joba? kur logika? buciau pateisines Aj svaru pralaimejima jai Nash legends dirza butu svariai numetes per bfg kokiam daniels, hernades. o dabar gavosi nei penki nei devyni. Rodos MIckas iskovos daugiau dirzu tna per vienerius metus, nei per visa WWE karjera.

O del bobiko visada jis buvo ir bus black hole of charisma :D Man tik patinka kad jis buildinamas kaip superman, nes pagrinde lietuvoje pro wrestleriu steriotipas yra toks, ateitu zmogus is tikru kovu jis visus isdauzytu :) Na kaip matome jie neklydo. Bobikas selsta TNA.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-07-31, 10:50

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Nebesuprantu aš TNA :D Turėjo normalų feud‘ą Front Line vs MEM reikėjo ir vystyt, db FL kaip ir numirė or smthng, MEM jungiasi su World Elite, tai gauname ~20 žmonių, kovoti prieš ką? Foley? :D Bardakas žodžiu, kiekvieną šou ryškiai per daug visko įvyksta, kas labai nenaudinga, jeigu jie tikisi didinti reitingus – reikia viską daryti paprasčiau, viską stabilizuoti, o ne kažkokį sudėtinga raizgalyną daryt, seku kiekvieną šou, bet jau vargu ar galėčiau išvardinti visus feud‘us ir side-feud‘us kurie vyksta. I mean, jų gal kokius 2-3 kart daugiau nei RAW SD ir ECW kartu sudėjus, dėl ko gauname mėšlinus PPV. Kalbant apie PPV... Card‘as eilinį kartą perkrautas... Vienintelis geras dalykas, kad AJ potencialiai shot‘ą ME gali gaut. Nash vs Foley... Man gėda tokią kovą į house show būtų dėt – new low. Aš net neįsivaizduoju kaip toks mačas galėtų būti įgyvendinamas, jei AJ nieko nesugebėjo iš Nash išspaust... Ir why, why, why Foley vis į PPV visus kišamas, ir vis dėl belt‘ų!!! Jam tik promo sakyt, gal prie ringo dar pastovėt pora kart į metus, o ne Main Event‘erį vaizduot. Na man tiesiog norisi plaukus rautis, matant, kaip neišnaudojamas lygos potencialas. Dar kelis post-WWE recycled „starts“ tegu pasamdo ir IMO bankrutuos ir nugarmės su visom tom savo svajonėm ir viltim. Viskas, kas buvo TNA pasiekta, dabar yra trypiama su žeme. Bottom line – reikia DRASTIŠKŲ pokyčių(ironiška, kad per reklaminius klipus apie kažkokią "revoliuciją" vis kalba, įdomu čia tik "ruošias" daryt ją ar jau jie jau galvoja, kad ją daro).

P.S. ~35-tą minutę, kai beveik visas roster‘is į areną subėgo pradėjau isteriškai kvatoti (random what the frog nuo tos akimirkos dar maždaug 10 min tęsėsi).

galis

Baltas diržas

• Naujokai
1
Ne į temą
babarara babarara kiek po galais gali skustis? po kiekvieno impacto asaros verksmai fail fail fail epic fail... kam tai idomu? paprasciausias dalykas... produktas nepatinka-nevartoji :D juolab kad nuo tu aimanu niekas nepasikeis... primena man poros santykius kai vienas visad visiem skundzias kaip tas blogai kaip tas blogai viskas blogai bet nieko nedaro :D

o impactas buvo gan smagus nesigailejau paziurejes... idomu kur nuves sitas rosterio susiskaldymas... dziugu kad Hernandezas prades vaidentis main eventuose...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimągalis, 2009-08-07, 16:32, pasakė:

Ne į temą
babarara babarara kiek po galais gali skustis? po kiekvieno impacto asaros verksmai fail fail fail epic fail... kam tai idomu? paprasciausias dalykas... produktas nepatinka-nevartoji :D juolab kad nuo tu aimanu niekas nepasikeis... primena man poros santykius kai vienas visad visiem skundzias kaip tas blogai kaip tas blogai viskas blogai bet nieko nedaro :D

Ne į temą
Aš nesiskundžiu tik pateikiu savo emocijas ir mintis, tuo pačiu aprašydamas visus svarbesnius įvykius ir segmentus, kas yra tūkstantį kartų informatyviau už tavo "šou patiko, kažkas susikaldė, Hernandes kažką daro." Yra žmonių, kuriems patinka skaityti bash-reviews/rants (aš vienas iš jų). Kaip pats sakei - nepatinka-nevartoji. Jei dėl kokio nors iškelto teiginio nesutinki - galime diskutuoti, jei ne, paprašysiu daugiau nebesikabinėti.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
Jo, man pvz patinka skaityt Valhalo tokio tipo komentarus, nes jie man padeda lengviau apsispręst ir toliau nežiūrėt TNA :D
Realiai nors jis ir prideda savo emocijas, bet labai gerai atspindi situaciją, todėl tik paantrinsiu, kad jo komentaras geresnis už "patiko, gerai pushinamas Hernandez" :D (no offence)

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Kagi, Valhalas pasake realiai kaip buvo, o as pridesiu kad seniai taip linksmai nesu ziurejes tokio masyvaus brawlo! WIN! Pamenu panasiu metu per impact pries du metus irgi buvo vykes afigienas matchas kuris vos ne visa laida vyko, ir reitingai buvo. si kart aisq tai buvo kiek kitaip, bet ziuredamas jauciausi tikrai linksmai. like old-old days kai sting visa nwo taskydavo :D nu zodziu.. lashley, nu idomu ka is jo isspaus. WWE jo nuciulpt nespejo dar, kaip kad kitus.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ta vieta su MEM ir World Elite priminė man WWF Attitude laikus, kai būdavo daug stables'ų. Ir, jei neklystu, 1998 metais, buvo panaši situacija, kai susijungė The Corporation su The Minestry ir gal dar kažkuo. Iš tikro tuo metu ten dėdavosi panašus bardakas, kai vieni tai susijungdavo, tai išsiskirdavo, bet vis tiek, ne tokiu dabartiniu TNA lygiu. O tie, kas džiaugiasi push'inamu Hernandez'u, tai toks vaizdas, kad mėnėsį TNA žiūrit. NIEKADA čia nereikia į nieką dėti vilčių, nes 95proc. booking'o yra iš lempos, 10 metų vaiko lygio ir viltys niekada nepasiteisina. Bet vis tiek, jau ilgokai vis dar žiūriu TNA. Dabar tiesiog parsisiunčiu pažiūrėti kas dedasi ir kartais pasijuokti iš booking'o.
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Christy‘s back :D Daug hype‘o iš publikos gavo. Visai žiūrisi ji man knockout‘ų divizione – wrestling‘o sugebėjimai ne aukščiausio lygio, bet nors matosi, kad mergina stengiasi, manau su geru build‘u galėtų gana toli nueit ji.
Taz nesuprantu ko jis čia atėjo, promo jo prasti, wrestlint pats pasakė, kad newrestlins, nors iš kitos pusės būtent dėl šito dalyko jis yra „naudingesnis“ pvz už kokį nors Nash – bent jau nematysime jaunų žvaigždžių maitinamų vaikščiojančiam antikvariatui.
Hernandez tai galėtų ir išversti ką sako – titrus kokius nors uždėti or smthng, nes kai atbėga ir visą segmentą nesuprantama kalba išspjauna be jokių paaiškinimų tai net nežinai kaip jaustis.
Bobis eilinį kartą per interviu apie savo MMA karjerą kalba. Su šitais „interviu“ matomai bandoma kažkokio „rimtumo“ lygai suteikti, bet aš nesuprantu kodėl vietoje jų negali būti senų gerų tradicinių promo(nors specifiškai Bobio atveju tai gal ir pateisinama). Karts nuo karto galima įdėt, bet TNA, žinoma, kai viskas išvirkščiai daroma tai šituos matome kiekvieną šou, kartais net po du kartus...
Abyss promo po praeitos savaitė „brawl‘ų“ kaip gurkšnis gaivaus oro atrodė, šioje stadijoje, kuo toliau viskas nuo main plot line – tuo labiau man tai patinka.
Rhyno feudas pradedamas ten su kažkokiu jo mokiniu. Dar vienas useless mačas į PPV? :D Promo kitą vertus Rhyno gana gerą išspaudė.
Knockout‘ų fatal four way gana neblogas buvo, Deaner gal tik vaizdą gadino. Kong ~2 kart greitesnė atrodė šioje kovoje nei paprastai ir lyg ir suplonėjus per juosmenį O.o
Geras team 3D promo. Mačas kitą vertus ne toks geras. „I‘m not sure why she‘s distracting referee in no-DQ match“ :D Jei jau daromos tokios bukos klaidos kovose tai komentatoriai bent nepoint‘int į jas galėtų.
Toliau Foley vs Nash „hype“ :D Na nžn, mano galvoje ta kova sukurta, kad būtų DUD, labai nustebsiu jei ji perkops *, pats ją ruošiuosi žiūrėti tik tikėdamasis, kad ji pateks į „it‘s so bad it‘s good“ sritį, visgi ne kas dieną išvysi „tokius“ mačus ;D Aš vien galvodamas apie šį match-up kvatoju iki nukritimo. Nash: „You‘re pathetic wrestler“ OMG, OMG, OMG :D Na čia MUST SEE šitas „prikolas“ – rekomenduoju kiekvienam, vos nenukritau nuo sofos išgirdęs. Pabaiga promo irgi gana nebloga.
ME eiga nebloga, nors man tas Morgan ir nusibodęs – visose savo kovose jis lygiai taip pat atrodo, nesvarbu prieš ką kovotų, jokios įvairovės. Kovos pabaiga siaubinga – Morgan wins 2 of 3 and goes to PPV ME. AJ dalinai susqashintas, nes pavaizduotas kaip realiai nieko neturintis pastatyti prieš Morgan. Čia gal pasireiškia tas „didelių“ mačų „taupymas.“ Bet jeigu tai reiškia, kad AJ išvis nepamatysime per PPV tai jie gali tą taupymą susikišti į kairę šnervę.

Bendrai: neskaitant siaubingo finalo Impact, lyginant su praeitos savaitės fiasko buvo tikrai geras, imant apskritai – vidutiniškas – promo gana geri, bet mačai prastoki. Sprendimas neįtraukti AJ į PPV ME buvo crazy – event‘o credability iškart maždaug 50 % krenta, nes Morgan manęs bent jau nedomina visiškai ir abejoju ar jis domina ką nors kitą.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Tazz pakeičia Don West (H) Nežinau kuris blogiau. Asmeniškai West su savo heel gimmick jau buvo pradėjęs patikt, o Tazz komentavimo visais laikais nemėgau.
Morgan to Angle: „Tell me, son“ :)
Deaner‘is kas savaitę vis labiau erzinančiu tampa.
MCMG segmentas visai patiko – privertė nusišypsoti, tinka jiems dabar tokį gimmick stumt.
Šiek tiek daugiau dėmesio knockout‘ams šiame šou buvo skirta, kas, nemanau kad yra blogai, moterų divizionas TNA turi potencialo ir aš renkuosi jį vietoje visokių mass brawl‘ų any-time. Tą knockout tag-team turnyrą tikrai su malonumu pažiūrėsiu.
Geras sprendimas su tuo „give referees more power“ , nes kuo mažiau žmonių prie ringo stovės – tuo mažiau „įdomių“ pabaigų gausime.
„pope“ debiutas pusėtinas – finish‘erį galėjo ir kitokį pasiimt nei WWE, jei jau visiškai gimmick pakeitė. Suicide vs pope feud‘as turi potencialo, jeigu kokiu nors šunkeliu nenusuks.
AJ labai emocionali kalba: „it‘s time for AJ styles to say good-bye to PW“ – WHA..? Tikrai jau akimirką buvau patikėjęs, kad AJ quit‘ins. Sting irgi labai gražiai sukalbėjo. Gal pagaliau AJ bus pradėtas normaliai build‘inti. (I hope)
ME kažkoks fail buvo nžn – botchas po botcho + psichologijos 0 + Tazz labai smarkiai mėtėsi savo komentaruose.
Bendrai: mačai silpnoki, promo neblogi, visumoje – pusėtinas, bet gana nuotaikingas Impact. Daugiau koncentruojamasi ant single-feud‘ų, sumažintas įsikišimų skaičius ir ta kryptis, kuria šiame Impact TNA pasuko man kol kas visai patinka.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Labiausiai istrigo Aj promo, pagaliau zmogus kalbejo budamas savimi, nes pastarieji jo promo tokie persistengiantis budavo, klykia saukia ir t.t kazkaip ne stylsiskai (H) Na o dabar prabilo tikrasis aj styles. toliau stingo pasirodymas irgi buvo super, jai mano russo jausmas neapagauna jau aisku kas uzbaigs stingo karjera :) nokautu neziurejau, nes tiesiog tingejau ziureti bobu kovas, taip prailgindamas laukima iki AJ pranesimo. MCMG klipukas irgi buvo labai geras, na palei ju gmicka koki as isivaizduoju labai tiko, kazin ar atsiras norinciu kad MCMG sedetu ant jusu sofos ir nieko nedarytu uz 2k ;)
Kalbant del TAZ komentavimo, tai toks jausmas kad jis ne formoi, MT tiesiog nerado bendros kalbos su taz, tas savo komentuoja o tenay savo, na man jau DW geriau buvo uz taz, bet cia pirmas show, tai gal kas nors pasikeis.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-08-21, 10:16

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Patiko svari Pope pergale, ir apskritai jo promo ir jo gimikas. Maladiec.

Kevin Nash promo ant sofos juodai sujuokino, kad ir takes a real man to... :)

Be with VICKIE GUERRERO!!! :) :)

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Super impactas, tikrai buvo SUPER, ko gero geriausias impactas per pastaruosius metus, visi kalbejom, kad butu saunu matyti per bfg AJ pries Kurta, taciau nereikejo nei BFG laukti, per paskutini impacta pries BFG, tna pasiule ko gero geriausia maca Impacto istorijoje, na jai ne impacto istorijoi, tai bent per dveju valandu impacto istorija. Nepatiko tik tas laiko limitas, gi niekas nemegsta ligiuju, turi kazkas laimeti, o kazkas pralaimeti, uzkrauna mane kai fule baigesi ligiosiom, tai wrestlinge tuo labiau. Seip visa kova vertinciau drasiai **** juokiu Ruso isiterpimu, jokiu nesvariu zaidimu, jokiu teisejo samones netekimo, tik geras wrestlingas su dvejais mano megiamiausias kovotojais :) Jau geriau as antra karta paziuresiu sia kova, nei kentesiu visa valanda kai N-taji karta tarpusavyje kovoja Cena ir Ortonas. Toliau istrigo MMA stiliaus PPV hypinimas, labai idomu buvo paziureti, labiausiai turbut patiko Kurto ir Morgano kovos hypinimas, na o kiti buvo ir neblogi. Na bendrai impactas buvo saunus, visiems kas impacto neziuri jau menesiais siulau paziureti si impacta, arba bent kova tarp kurto ir AJ ir MMA stiliaus PPV hypinimo klipukus. Laukiam BFG 09, tikiosi kad tna nenuvils musu ir pasiulys daug kokybisko wrestlingo.

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-10-17, 13:08, pasakė:

<...>juokiu Ruso isiterpimu<...>
o kaip pabaiga? :)

šiaip aš perskaitęs pirmus du Primuso komentaro žodžius nutariau irgi pažiūrėti iMPACT po labai ilgos pertraukos, (na planavau žiūrėti BFG) bet tikrai neduočiau žodžio super šio iMpact vertinimui. buvo 2 mačai kurie man patiko, tai beabejo ME ir Flash prieš Helada (ar kokia ten ji). Visa kita po senovei su visai prieskoniais dėl kurių mečiau Total Non-sense Action žiūrėjimą.
Tiesa, lygiosios kovoje tarp AJ ir Angle manęs labai nepykdė, nes reikia juos abu palikt stiprius, o kaip jau vadinama vienas geriausia wrestleriu, kitas pasaulio čempionas, taigi nepralaimėjimas tik į naudą, tik aišku tai galėjo būt padaryta kiek kitokiu būdu, o ne mačo laiko limitavimu prieš tai to nepranešant ir t.t.

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-10-17, 23:08, pasakė:

Tiesa, lygiosios kovoje tarp AJ ir Angle manęs labai nepykdė, nes reikia juos abu palikt stiprius, o kaip jau vadinama vienas geriausia wrestleriu, kitas pasaulio čempionas, taigi nepralaimėjimas tik į naudą, tik aišku tai galėjo būt padaryta kiek kitokiu būdu, o ne mačo laiko limitavimu prieš tai to nepranešant ir t.t.
Truputi su klausa gal prastai kolega? :) Kiek as girdejau tai kiekvienas macas turejo laiko limita, nelabai pabreze tai pranesejas, bet faktas tas, kad apie ji uzsimina.

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-10-17, 23:12, pasakė:

Truputi su klausa gal prastai kolega? :) Kiek as girdejau tai kiekvienas macas turejo laiko limita, nelabai pabreze tai pranesejas, bet faktas tas, kad apie ji uzsimina.
rimtai? matyt būsiu praleidęs... o kas užsiminė? Tenay? Taz? ir kada? Na, kita vertus, jei būtume žinoję, kad mačas turi laiko limitą būtume lengvai nuspėję pabaigą, tai gal ir gerai padarė TNA pasakydami taip, kad aš neišgirsčiau :)

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-10-17, 23:32, pasakė:

rimtai? matyt būsiu praleidęs... o kas užsiminė? Tenay? Taz? ir kada? Na, kita vertus, jei būtume žinoję, kad mačas turi laiko limitą būtume lengvai nuspėję pabaigą, tai gal ir gerai padarė TNA pasakydami taip, kad aš neišgirsčiau :)
Pries pat maca pasirodant pirmajam kovotojui pranesejas pranesa, kad si kova bus su 20minuciu laiko limitu. Ir tai pranesama, taip tyliai, kad net neatkreipi demesio. Visos kovos dabar impacte turi laiko limitus.

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
nigel mcguinness arba desmond wolfe. pirma buvau vos nesokiruotas pries savaite kai suzinojau kad netik kad jis bet ir american dragon nebekeliauja i wwe o atsidurs abu tikriausiai tna. del bryan gal net geriau jam i tna eiti nei wwe del savo sudejimo. bet nigel idealiai tiktu wwe. kodel jie atsisake pasirasyt su juo sutarti man sunkiai suvokiama. Ir manau wwe greit supras padare klaida, toki heata per pirma savo pasirodyma (na aisku impact zone nesedejo nei vienas kuris nezinotu kas jis toks) gauti tikrai ispudinga. o siaip pats impactas tai tokia kosia man pasirode six sides, ultimate x kazkaip perdaug vienam show.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Aš kadangi dabar esu PW downfall'e, nesu matęs gal paskutinio mėnėsio TNA, bet Youtubej atskirai pažiūrėjau Nigel'o debiutą. Taigi pagrindinis minusas-vardo pakeitimas. Kodėl kažkoks Desmond? Joe pasiliko Joe, Punk liko Punk, Nigel tapo Desmond?.. Kitas man kiek nepatikęs dalykas, tai numestas "totally-british" gimmick'as. Nors jau paskutiniu metu ROH, jis nebevaikščiojo su savo mėlynąja "England" maike, nebesiskečiojo vėliava, o vilkėjo kostiumą, vis tiek manau, kad tai, kas jį visąlaik nešė ROH title-reign'o metu, būtų jį iškėlę ir TNA. Nepasakyčiau, kad tas reikalas buvo išsemtas. Gal net būtų buvę ką įmanoma sumastyti su The Brittish Invasion. O dabar prie gerosios pusės, tai yra didelis skirtas dėmesys jam. Iškart angle su Kurt'u? Oho. Neaišku, kaip kas bus vėliau, bet šiuo metu viskas šviečiasi gražiai. Tik reikia tikėtis, kad TNA jį nevers kažkuo, kuo JIE nori, kad jis būtų. Tegul Nigel lieka Nigel, o ne nostalgiška izdivalke, kaip Joe. Per tas tris minutes, jautėsi kažkoks Wolf'o sunkus vaidinimas, gal tai jaudulys, bet esu įsitikinęs, kad tai praeis.
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
nežinau, ar čia tik man taip atrodo, ar TNA išties pasikeitė į gerąją pusę. jau kelintas iMPACT iš eilės, aš žiūriu ir mėgaujuosi šou. Ir keista nuojauta kankina, kad Russo jau nebeįtakoja vaizdo, kurį mes matome :D

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-11-14, 22:45, pasakė:

nežinau, ar čia tik man taip atrodo, ar TNA išties pasikeitė į gerąją pusę. jau kelintas iMPACT iš eilės, aš žiūriu ir mėgaujuosi šou. Ir keista nuojauta kankina, kad Russo jau nebeįtakoja vaizdo, kurį mes matome :D
Bollea ir Bischoff dar nespejo prikisti nagu nei prie vienu iMPACT! irasimu, taigi viska ka tu matai kolkas yra Russo ir Ferrara bookingas. Jei tiketi Meltzer, tai Hogan era tikriausiai prasides nuo kitu metu pradzios - savotiskai "nuo svaraus lapo" :D

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-11-14, 22:45, pasakė:

Atrodo, mes abu mateme visiskai skirtingus show. Nes tas, kuri maciau as, buvo tradicine Russo crap-fiesta. 7 matchai pussantros valandos show, visi jie klaikiai trumpi, su kvailais finishais, besitesiantis swerve-to-swerve bookingas, skuboti storyline'ai, skuboti gimmick matchai ir viso rosterio kisimas i visus show, kai to tikrai nereikia. Taip kad Russo ir Ferrara vis dar bookina sia mesmale. Ir teisingai - kas per nesamone butu, jei creative team pasikeistu vidury PPV buildinimo. Kaip `MK` minejo, Meltzer minejo, kad Hulkas pilnomis apsukomis TNA vadovaut prades nuo naujuju metu, todel manau, kad dabartinis bookinimas ir "direction'as" uzsibaigs su Final Resolution PPV.

Vartotojų skaito šią temą: 16

narių: 0, svečių: 16, slaptų narių: 0