Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-07-24, 20:42
Na o kalbant apie impacta, tai nieko ipatingo, jau buvau "pasiilges" on the pole macu Nesuprantu as kodel russo taip myli si maco tipa, gal del to kad IWC su ironija visada praso subukinti on the pole maca.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-07-24, 20:45
2009-07-24, 21:24
Valhalas, 2009-07-24, 20:10, pasakė:
Manau teisingai buildinama.
Realiai tera du matchai, jei storyline nesikeicia - Angle vs Bobby ir Bobby vs Joe.. Kadangi Joe dbr medzioja X-Div title, o Lashley jo tikrai niekas nesiulys, cia tik savo talentus galima taip nurasyt, tai lieka vs Angle.. Cia turbut galima prasukti ivairiu "you have to get through [insert names here] to get to me" zaidimus is Angle puses..
2009-07-31, 10:04
Patys mačai irgi neypatingi, Joe vs Hernandez pabaiga buvo epic fail.
Realiai vienintelį gerą dalyką kokį IMO gavome šiame šou - AJ švarią pergalę prieš Morgan, bet nesu tikras kur ji jį dabar palieka, nes prie TNA belt'o aiškiai dabar stovi Bobbis, Hernandez irgi lyg ir push'ą gavo, reiktų lagaminėlį jam tik susigrąžint savo. Kas lieka? X-div champioship? Vargu... Feudas su Eric? Greičiausiai. ;( Ir AJ vėl liks nuošalį "rimtų" įvykių.
2009-07-31, 10:45
O del bobiko visada jis buvo ir bus black hole of charisma Man tik patinka kad jis buildinamas kaip superman, nes pagrinde lietuvoje pro wrestleriu steriotipas yra toks, ateitu zmogus is tikru kovu jis visus isdauzytu Na kaip matome jie neklydo. Bobikas selsta TNA.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-07-31, 10:50
2009-08-07, 03:43
P.S. ~35-tą minutę, kai beveik visas rosteris į areną subėgo pradėjau isteriškai kvatoti (random what the frog nuo tos akimirkos dar maždaug 10 min tęsėsi).
2009-08-07, 15:32
Ne į temą | babarara babarara kiek po galais gali skustis? po kiekvieno impacto asaros verksmai fail fail fail epic fail... kam tai idomu? paprasciausias dalykas... produktas nepatinka-nevartoji juolab kad nuo tu aimanu niekas nepasikeis... primena man poros santykius kai vienas visad visiem skundzias kaip tas blogai kaip tas blogai viskas blogai bet nieko nedaro |
o impactas buvo gan smagus nesigailejau paziurejes... idomu kur nuves sitas rosterio susiskaldymas... dziugu kad Hernandezas prades vaidentis main eventuose...
2009-08-07, 16:07
galis, 2009-08-07, 16:32, pasakė:
Ne į temą | babarara babarara kiek po galais gali skustis? po kiekvieno impacto asaros verksmai fail fail fail epic fail... kam tai idomu? paprasciausias dalykas... produktas nepatinka-nevartoji juolab kad nuo tu aimanu niekas nepasikeis... primena man poros santykius kai vienas visad visiem skundzias kaip tas blogai kaip tas blogai viskas blogai bet nieko nedaro |
Ne į temą | Aš nesiskundžiu tik pateikiu savo emocijas ir mintis, tuo pačiu aprašydamas visus svarbesnius įvykius ir segmentus, kas yra tūkstantį kartų informatyviau už tavo "šou patiko, kažkas susikaldė, Hernandes kažką daro." Yra žmonių, kuriems patinka skaityti bash-reviews/rants (aš vienas iš jų). Kaip pats sakei - nepatinka-nevartoji. Jei dėl kokio nors iškelto teiginio nesutinki - galime diskutuoti, jei ne, paprašysiu daugiau nebesikabinėti. |
2009-08-07, 20:14
Ne į temą | Jo, man pvz patinka skaityt Valhalo tokio tipo komentarus, nes jie man padeda lengviau apsispręst ir toliau nežiūrėt TNA Realiai nors jis ir prideda savo emocijas, bet labai gerai atspindi situaciją, todėl tik paantrinsiu, kad jo komentaras geresnis už "patiko, gerai pushinamas Hernandez" (no offence) |
2009-08-08, 00:27
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2009-08-10, 17:02
2009-08-14, 03:24
Taz nesuprantu ko jis čia atėjo, promo jo prasti, wrestlint pats pasakė, kad newrestlins, nors iš kitos pusės būtent dėl šito dalyko jis yra naudingesnis pvz už kokį nors Nash bent jau nematysime jaunų žvaigždžių maitinamų vaikščiojančiam antikvariatui.
Hernandez tai galėtų ir išversti ką sako titrus kokius nors uždėti or smthng, nes kai atbėga ir visą segmentą nesuprantama kalba išspjauna be jokių paaiškinimų tai net nežinai kaip jaustis.
Bobis eilinį kartą per interviu apie savo MMA karjerą kalba. Su šitais interviu matomai bandoma kažkokio rimtumo lygai suteikti, bet aš nesuprantu kodėl vietoje jų negali būti senų gerų tradicinių promo(nors specifiškai Bobio atveju tai gal ir pateisinama). Karts nuo karto galima įdėt, bet TNA, žinoma, kai viskas išvirkščiai daroma tai šituos matome kiekvieną šou, kartais net po du kartus...
Abyss promo po praeitos savaitė brawlų kaip gurkšnis gaivaus oro atrodė, šioje stadijoje, kuo toliau viskas nuo main plot line tuo labiau man tai patinka.
Rhyno feudas pradedamas ten su kažkokiu jo mokiniu. Dar vienas useless mačas į PPV? Promo kitą vertus Rhyno gana gerą išspaudė.
Knockoutų fatal four way gana neblogas buvo, Deaner gal tik vaizdą gadino. Kong ~2 kart greitesnė atrodė šioje kovoje nei paprastai ir lyg ir suplonėjus per juosmenį O.o
Geras team 3D promo. Mačas kitą vertus ne toks geras. Im not sure why shes distracting referee in no-DQ match Jei jau daromos tokios bukos klaidos kovose tai komentatoriai bent nepointint į jas galėtų.
Toliau Foley vs Nash hype Na nžn, mano galvoje ta kova sukurta, kad būtų DUD, labai nustebsiu jei ji perkops *, pats ją ruošiuosi žiūrėti tik tikėdamasis, kad ji pateks į its so bad its good sritį, visgi ne kas dieną išvysi tokius mačus ;D Aš vien galvodamas apie šį match-up kvatoju iki nukritimo. Nash: Youre pathetic wrestler OMG, OMG, OMG Na čia MUST SEE šitas prikolas rekomenduoju kiekvienam, vos nenukritau nuo sofos išgirdęs. Pabaiga promo irgi gana nebloga.
ME eiga nebloga, nors man tas Morgan ir nusibodęs visose savo kovose jis lygiai taip pat atrodo, nesvarbu prieš ką kovotų, jokios įvairovės. Kovos pabaiga siaubinga Morgan wins 2 of 3 and goes to PPV ME. AJ dalinai susqashintas, nes pavaizduotas kaip realiai nieko neturintis pastatyti prieš Morgan. Čia gal pasireiškia tas didelių mačų taupymas. Bet jeigu tai reiškia, kad AJ išvis nepamatysime per PPV tai jie gali tą taupymą susikišti į kairę šnervę.
Bendrai: neskaitant siaubingo finalo Impact, lyginant su praeitos savaitės fiasko buvo tikrai geras, imant apskritai vidutiniškas promo gana geri, bet mačai prastoki. Sprendimas neįtraukti AJ į PPV ME buvo crazy evento credability iškart maždaug 50 % krenta, nes Morgan manęs bent jau nedomina visiškai ir abejoju ar jis domina ką nors kitą.
2009-08-21, 04:02
Morgan to Angle: Tell me, son
Deaneris kas savaitę vis labiau erzinančiu tampa.
MCMG segmentas visai patiko privertė nusišypsoti, tinka jiems dabar tokį gimmick stumt.
Šiek tiek daugiau dėmesio knockoutams šiame šou buvo skirta, kas, nemanau kad yra blogai, moterų divizionas TNA turi potencialo ir aš renkuosi jį vietoje visokių mass brawlų any-time. Tą knockout tag-team turnyrą tikrai su malonumu pažiūrėsiu.
Geras sprendimas su tuo give referees more power , nes kuo mažiau žmonių prie ringo stovės tuo mažiau įdomių pabaigų gausime.
pope debiutas pusėtinas finisherį galėjo ir kitokį pasiimt nei WWE, jei jau visiškai gimmick pakeitė. Suicide vs pope feudas turi potencialo, jeigu kokiu nors šunkeliu nenusuks.
AJ labai emocionali kalba: its time for AJ styles to say good-bye to PW WHA..? Tikrai jau akimirką buvau patikėjęs, kad AJ quitins. Sting irgi labai gražiai sukalbėjo. Gal pagaliau AJ bus pradėtas normaliai buildinti. (I hope)
ME kažkoks fail buvo nžn botchas po botcho + psichologijos 0 + Tazz labai smarkiai mėtėsi savo komentaruose.
Bendrai: mačai silpnoki, promo neblogi, visumoje pusėtinas, bet gana nuotaikingas Impact. Daugiau koncentruojamasi ant single-feudų, sumažintas įsikišimų skaičius ir ta kryptis, kuria šiame Impact TNA pasuko man kol kas visai patinka.
2009-08-21, 10:04
Kalbant del TAZ komentavimo, tai toks jausmas kad jis ne formoi, MT tiesiog nerado bendros kalbos su taz, tas savo komentuoja o tenay savo, na man jau DW geriau buvo uz taz, bet cia pirmas show, tai gal kas nors pasikeis.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-08-21, 10:16
2009-09-24, 13:31
Kevin Nash promo ant sofos juodai sujuokino, kad ir takes a real man to...
Be with VICKIE GUERRERO!!!
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2009-10-17, 12:08
2009-10-17, 22:08
Primusas, 2009-10-17, 13:08, pasakė:
šiaip aš perskaitęs pirmus du Primuso komentaro žodžius nutariau irgi pažiūrėti iMPACT po labai ilgos pertraukos, (na planavau žiūrėti BFG) bet tikrai neduočiau žodžio super šio iMpact vertinimui. buvo 2 mačai kurie man patiko, tai beabejo ME ir Flash prieš Helada (ar kokia ten ji). Visa kita po senovei su visai prieskoniais dėl kurių mečiau Total Non-sense Action žiūrėjimą.
Tiesa, lygiosios kovoje tarp AJ ir Angle manęs labai nepykdė, nes reikia juos abu palikt stiprius, o kaip jau vadinama vienas geriausia wrestleriu, kitas pasaulio čempionas, taigi nepralaimėjimas tik į naudą, tik aišku tai galėjo būt padaryta kiek kitokiu būdu, o ne mačo laiko limitavimu prieš tai to nepranešant ir t.t.
2009-10-17, 22:12
Lyncaz, 2009-10-17, 23:08, pasakė:
2009-10-17, 22:32
Primusas, 2009-10-17, 23:12, pasakė:
2009-10-17, 22:40
Lyncaz, 2009-10-17, 23:32, pasakė:
2009-10-24, 14:49
2009-10-30, 11:50
2009-11-15, 13:44
Lyncaz, 2009-11-14, 22:45, pasakė:
2009-11-15, 14:48
Lyncaz, 2009-11-14, 22:45, pasakė: