Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

IMPACT WRESTLING

Temoje atsakymų: 632

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Nezinau is kur jus traukiat of the wagon chalenge, apie ji kaip ir nesnekama tiesiog titulas pries titula eina, cardo anonse neparasyta or the wagon. Na o kalbant apie 4zmogu tai jis tikrai yra buves tna cempijonu ir ne karta, daug iskovota x div titulu, na ir siek tiek maziau tag team dirzu. Tad esu beveik tikras kad tai visu laukiamas tna origins. Del nenoro atskleisti ji anksciau, niekas gi nelepe skaityti spoileriu, zmones ziuri roh ir nesiskundzia kad tas eventas pries pora men nufilmuotas buna. Tai ko cia tau skustis kad tik pries 2sav jis nufilmuotas buvo. Na o kalbant apie impacta tai ta pati nomedos pokalbiu laida ir viskas. Labiausiai pikta kad joe vs booker truko tik 2min, negi taip buvo sunku skirti siai kovai 10min? Gi koks skirtumas but musamam 2 min ar 10, visvien susertas buvai.

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-04-11, 04:56, pasakė:

Nezinau is kur jus traukiat of the wagon chalenge, apie ji kaip ir nesnekama tiesiog titulas pries titula eina, cardo anonse neparasyta or the wagon. Na o kalbant apie 4zmogu tai jis tikrai yra buves tna cempijonu ir ne karta, daug iskovota x div titulu, na ir siek tiek maziau tag team dirzu. Tad esu beveik tikras kad tai visu laukiamas tna origins. Del nenoro atskleisti ji anksciau, niekas gi nelepe skaityti spoileriu, zmones ziuri roh ir nesiskundzia kad tas eventas pries pora men nufilmuotas buna. Tai ko cia tau skustis kad tik pries 2sav jis nufilmuotas buvo. Na o kalbant apie impacta tai ta pati nomedos pokalbiu laida ir viskas. Labiausiai pikta kad joe vs booker truko tik 2min, negi taip buvo sunku skirti siai kovai 10min? Gi koks skirtumas but musamam 2 min ar 10, visvien susertas buvai.
1. Mike Tenay gal pora iMPACT!'u is eiles pasake "Team 3D will put their legacy on the line". As tai suprantu, kaip rizika ju TNA karjeroms. Nu bet TNA websaite apie tai neuzsiminta, tai galima ir atmesti. Tikiuosi tai tiesa, nes kaip minejau, Off The Wagon visai netinka prie viso to rimtumo siam angle
2. "TNA cempionas", tai turetu reiksti NWA arba TNA Heavyweight cempionas, o ne X-Division ar Tag Team. Noriu tiketi, kad tai bus Daniels, taciau pagal JJ zodzius, labiau itikinamesnis Rhino. Bet siaip nesutinku su Hunter. Jeigu Daniels grizta, tai gerai daro, kad returna vilkina iki paskutinio show. Jeigu yra tokiu zmoniu, kurie LockDown'o dar nenusipirko, bet pirks tik del Danielso, tai tie keli zmogeliai nusipirkt ir taip spes, o TV reitingams tai i nauda. Tarkim as, uzvakarykscio iMPACT! laukiau visa savaite, nes maniau, kad Daniels sugris butent ant sio show. Dabar laukiu kitos savaites iMPACT!

Beje, nedekit man warn, as nieko nespoilinu, jokiu tapingu spoileriu neskaites, cia tik mano spejimai.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Idomu tai, kad Off The Wagon Challenge originaliai buvo sio matcho stip'as, bet jie labai tiliai jo atsikrate :) O kas liecia "Champion" grizimo, tai TNA kompanijoje tai nieko nereiskia. Priminsiu, kad gruodzio menesio Final Resolution show turejo pasirodyto "Former World Champion" ir mes gavom Al Snow, kuris niekad nelaike Pasaulio Championo titulo.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-04-11, 04:56, pasakė:

tai kaip ir rasiau kad nesusispoilint neber lengva. net tu pats idejas naujiena apie ta chempa pasikeitei avatara :) jau nekalbu kas cia uzsuko pasiskaityt apie show dar nezinodamas kas bus.
del to offwagon tai tikrai taip ispradziu buvo tokia stipuliacija daba jos neuzsiimus tiesiog numuilino

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Pagaliau po ilgokos pertraukos neblogas iMPACT. Sakyčiau, kad daugiau mažiau patiko visi mačai, tik užkliuvo, kad labai face/heel maišomi... Wilde komandoj su Kong, Beautiful people išvis nekreipia dėmesio ką mušti :)
Foley promo tai buvo pats kvailiausias kokį aš esu matęs... čia jau virš visko...
ME. Nu tai jeigu įrodė, kad Daniels nespėjo nupinint Angle, tai kodėl jam pergalė? turėjo bent jau pratęst kovą... čia biškį nesąmonė, bet tiek jau to, kažkaip užuodžiu neblogą PPV :)

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Iš tikro, tai visą laiką kiek skeptiškai žiūrėjau į Daniels'o grįžimą. Per daug kartų TNA nuvylė. Tačiau pasirodo tai buvo tiesa ir Daniels'as grįžo. Grįžimas įvyko, bet jis buvo tikrai ne koks... Tai viena iš vietų, kur TNA turi mokytis iš WWE. Geras grįžimas, pagal mane, turi turėti tris dalis:
1) Šokiruojantis įėimas. Čia žinoma to šoko nebuvo galima išgaut dėl gandų, bet bent jau komentatoriai galėjo pavaidint, kad nustebo. Pamenu per Jarret'o grįžimą kaip mane sunervino Tenay, tai šį kart jis save viršijo. Na ar po galais jis negali užsikišti bent kelioms sekundėms ir padaryti tą "momentą", kai išgirsti seną gerą muziką, šaukiančius fanus ir pajauti šiurpuliukus. Nee, reikia gi tam bambekliui "trumpai supažindinti kovotojus"(kaip per BTV dažnai išgirsti galima ;))
2) Geras match'as, kuriame tu jei ir nedominuoji, tai bent pasirodai kayfabe stiprus. Chris atrodė pakankamai gerai, kaip prieš Angle, bet kas per sumauta pabaiga? Negana to, kad buvo pin'as blogas, bet ir laimėtojas iš lempos ištrauktas. Aš suprantu, kad heel'ai turi turėti pranašumą tokiuose match'uose kaip Lethal Lockdown, bet tai buvo įgyvendinta ne kaip.
3) Bendras šou užbaigimas, kurio metu grįžęs asmuo gauna savo "minute to shine". Ir kaip gi pasibaigė Impact? Visą dėmėsį po match'o gavo Angle, tada pašūkavo Cornette, o galų gale išlindo Joe(taip ir neparodant, kodėl). Mano akimis Daniels turėjo gauti bent 3min. laiko prie mic'o. Tai būvo būtina.

Taigi grįžimas man nepatiko, bet tai ne svarbiausia. Dabar laukiu Lockdown ir tikiuosi bent gero match'o. PPV bendrai atrodo pakankamai neblogai. 3 crappy-match'ai, 4 potencialiai geri match'ai ir trumpas over-hyped ME.
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Impact chaotiškas, nuo pradžios iki pabaigos ir be Daniels grįžimo mažai ką gero galima pasakyti: Foley segmentas šiurpinančiai bukas, per daug TNA got carried away, su tais visokiais mental patients;
Ballz nežinia kodėl ir ką ten šaidien veikė; Kong "pyktis" buvo ryškiai over; AJ made out su ta Loren(ar kaip ten ji), whats with that?; pabaiga nesuprantama - ten gaunas, kad save nupinnino Daniels ar kaip? + jau kaip minėtas Joe priežasties kaip ir neparodantis išėjimas.
Ko bijau labiausiai tai, kad šitos "įdomybės" nesibaigs Impact ir persikels į PPV...

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na as patenkintas daniels grizimu, zmogus susuko gera maca, laimejo ta kova, na o ka sako valdzia man dzin. viskas buvo ganetinai gerai, visa si impacta laukiau daniels grizimo nes savo noru susispoilinau pries pora savaiciu, ka gavau esu patenkintas, kokybiska maca pries kurta kuris baiges be MEM isikisimu. Na o toliau kas vyko impact man nebuvo svarbu.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Tikrai nuostabus iMpact! Pirma, patiko 3-way mačas - neilgas, bet gana gražus. Taip pat patiko Daniels'o grįžimas, ir jo neblogas mačas, tik jo theme'as netinka jam ir apranga ta nelabai IMHO. Na šiaip, tikiuosi tikrai nuostabaus Lockdown'o. Nepatiko tik tai, kad BM buildint'i kaip visai padorūs tweener'iai buvo vėl sugrąžinti į heel'us. Ir šiaip nepatikotik viena vieta: Angle labai juokingai džiaugėsi po laimėto mačo - strykinėjo kaip mažas vaikas ;).

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-17, 19:15

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Impactas buvo tikrai saunus! Be galo nustebau bei nudziugau, kad 4-asis team Jarret narys yra Christopheris. Jo tikrai nesitikejau nes is Jeffo pasakymo supratau, kad 4-asis komandos narys bus World Champas :lol: . Jarret pasiirnko tikrai gera komanda Joe, Aj ir Daniels. Tikriausiai visi dar prisimenat gan ilga ju feuda ir galite pasakyti jog ju matchai tikrai buvo verti demesio, tad manau jog ir sis matchas bus kazkuo iskirtinis.

Beje noriu paklausti del Spike ir Balls Mahoney. Jie yra pasirase kontrakta su TNA ar cia buvo tik vienkartinis ju pasirodymas norint vystyti Beer Money vs Team 3D feuda?

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Impactas gana geras; keletas gana įdomių feudų pradėta (tag team tournament ypač patiko - kuo daugiau jų tegu rengia), Foley manyčiau pamažu link solidaus heel migruoja(nors vargu ar iki tikro heel statuso šią rolę išlaikys), Stevie kuo toliau tuo labiau man nusibost pradeda(geriau jau buvo kai jis sėdėjo ir tylėjo), na o Bobby darbas TNA atrodo bus uždarinėti Impactus, pasirodymas šiame niekuo nesiskyrė nuo pasirodymo per Lockdown, netgi Angle, tiek reakcija, tiek gestai vienodi buvo, nžn, galbūt čia kaip "dovana" ( :blush: ) teims, kas nematė PPV, bet betkokiu atveju nematau šio dirbtinio dežavu prasmės...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Gan smagiai žiūrėjosi Impact. Jis nebuvo toks geras, bet buvau geros nuotaikos ir patiko tam tikros vietos. Pratęstas angle su Daniels kaip Suicide ir tai buvo geras sprendimas. Praeitą savaitę Machine gun'ai tą atliko savam stiliui, juokingai, o šią mane nustebino juokinga Creed-Lethal kalba. Iš esmės tik Lethal, su savo frazėm kaip "You're a shape shifter!" :? Kadangi TNA tą jau daro antrą savaitę, reiškias iš to kažkas bus vystoma. Mano paties spėjimu, tai bus neblogai užtempta(kaip viskas), bet galų gale paaiškės, kad čia Daniels turėjo tam tikrus gilius tikslus. Bent pagal jo pasakymą Creed'ui, kad jam reikėjo labiau jaudintis dėl match'o, nei dėl Suicide tapatybės, davė tokį supratimą, kad Daniels siekia "atgaivinti" X-Division, įnešti antrą kvėpavimą. Panašiai, kaip tą daro Team 3D. Nelabai žadėjau atidžiai žiūrėt tag team match'o, bet dėl guest komentatorių tą padariau. Visada malonu klausytis Brother Ray, kuris dažnai atrodo, kad lyg ir shoot'ina. Pvz. kaip jis kalbėjo apie JR nuomonę ir "The other company". Tai ne shooting'as, bet vistiek-to WWE neišvysi. Tik smulkmena - kodėl 3D aukoja savo pinigus? Jie tą lyg ir paaiškino, bet vistiek logikos nėra. Gan įdomi situacija su Divomis. Net mane, moterų wrestling'o antifan'ą, sudomino, kas gi bus tas žmogus kitą savaitę apginsiantis Angelina. Main Event'as, lyginant vardus ir match'o kokybę, buvo ne koks. Trūko spot'ų, team work'o iš AJ-Daniels, nes tokie match'ai ir turėtų būt spotfest'ai. Kvailokai atrodė, kai Foley atėmė lazdą iš Double J ir šaukė, kad tai jo. Negana to, gavom eilę low-blows'ų iš non-heel wrestler'ių. Galų gale, Sting'o pranešimas kiek nustebino, bet ne per daugiausia. Laikas ateina kiekvienam. Gaila, tik nuo to tik bus nuspėjamesnis PPV.
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
iMPACT patiko. Linksmas buvo. Tik va tokių nesamonių, kaip face'ų low-blows neturėtų būt. Mačai iš ties buvo gana nuobodoki, tačiau apskritai paėmus su visai segment'ais ir backstage buvo pakankamas. Na, o apie Daniels-Suicide tai manau, kad bus taip - vėl bus segment'as toks kaip praėję du su MCMG ir LC ir Daniels su kuo nors kalbėsis, kai netikėtai "atskris" Suicide ir paaiškės, kad ten iš tiesų ne Daniels. Suicide nebus atskleistas, bet visi žinos, kad ten ne Daniels. (O ten bus grįžęs Kaz'as)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na ka gi sia savaite TNA: It's freakin insane nuvyle.

Pirma show jau kelinta karta prasideda su MEM promo. Gerai, kad si karta kurtas truputi bairiu paskalde, tai pagyvino kalba.
Isejus Jeffui, Aj, Daniels, Foley MEM gavo didesni ziurovu palaikyma, o tai ir blogiausia. AJ su Danielsu isviso nieko nedare. Tiesa sakant atrode kvailai taip stovedami. Tada TNA crossina the line rodydama vaizdelius apie foley, lockdon, mem. Tikriausiai visi wresttlingo fanai liko tuo suzaveti. Gerai bent tai, kad jie atrode geriau padaryti, nei foley gyvenimo istraukos. To pasekoje per kazkur 30 minuciu gavom viena matcha - suicide v.s creed, kuris buvo pakankamai nuobodokas. Nepalyginsi su senuoju x-divisionu, net publika atrode uzmigus. Kodel suicide nusileido be lyno? Kodel lethal ir creed neiskviete danielso iskart po matcho? Iskart pereisiu prie mcmg, lethal, daniels sgmento. Praeita savaite mcmg padare simta kartu geresni promo, bet ir sikart buvo visai ziurimas. Aisku, visa tai veda prie Kazo sugrizimo, bet sitas storyline man patinka. Po to seke vel ilgi neidomus segmentai. Kam reikejo is MEM imt interviu, kai jie jau ir taip turejo promo? Tos nesamones us Foley ir JJ ziauriai nervuoja. Toliau Tag matchas - buvo labai vidutinis, neispudingas. Bet kokio velnio TNA duoda prisiimti pin'a Ericui Youngui, o ne Murdockchui? Bubbos komentavimas atrode kvailai, nors jis sake tiesa, bet TNA reikia maziau jaudintis del WWE. Mprgan v.s apsauginiai, be abejones prasciausias matchas per visus savaitinius show (SD, Taw, Impact, ECW, Superstars) sia savaite. Man tas Morganas galbut prastesnis nei batista, o vistiek gauna dideli pusha. Main Eventas tragedijia - kodel Aj prisieme visa atidauzyma? Kodel nebuvo frontline dominavimo? Kodel frontline atrodo silpnesne, maziau organizuote nei MEM? Pats matchas buvo nuobodokas. Na ir geriausia impact dalis - Stingas zada baigti wrestlingo karjera jei pralaimes per sacrifise. Dabar lauksiu Sacrifise, mes butu nuodtabu jei Stingas atsistatydintu, nors ne nuo jo reiktu pradeti. Ir Foley pagaliau praras titula. Kazkaip kuo toliau tuo labiau man atrodo, kad per Slammiversary Lashley gali pasiimti titula. NA impactui duodu 3/10. Tna nenustoja nuvilinet.
P.S Kazkaip pasirode, kad buvo daug ziurovu impacte.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąDZT, 2009-05-09, 11:41, pasakė:

Na ir geriausia impact dalis - Stingas zada baigti wrestlingo karjera jei pralaimes per sacrifise.

Cia klysti jeigu ji nupinins tik tada, o jei pralaimes, bet nupinins ka nors kita jis nebaigs. :D

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-05-09, 17:09, pasakė:

Cia klysti jeigu ji nupinins tik tada, o jei pralaimes, bet nupinins ka nors kita jis nebaigs. :D
Nu tai ta ir turejau uomeny.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Geras Impact, paruošimui Sacrifice tikriausiai nieko ypatingai geresnio ir negalima buvo sugalvoti(na, išskyrus paskutinį segmentą su Rokiu, kuris buvo siaubingas). Tik va, kad bent jau iš šio šou vizijos nieko ypatingo per PPV nenusimato. Tag team ir X division mačai tik dalinai gali kažką gero išspausti, Joe vs Nash perspektyvų kaip ir neturi, AJ vs Booker irgi vargu ar >*** ištemps(geriausiu atveju), o ME apskritai nei šis, nei tas - Jarret "sulaužytas" eina, Angle be momentum, po to per plauką laimėto mačo prieš blue print(spėju, kad jis ir bus nupinnintas), Sting ir Foley situacijos manau ypatingai nereikia komentuoti, taigi vėl turime ME senukų gvardiją ir visą talentą sugrūstą mid-carde, be jokių rimtesnių feud'ų, tad be galimybės ar realios motivacijos parodyti ką nors ypatingo. Ką gi, belieka tikėtis geriausio, nors ir tas geriausias realiai gali suteikti mums tik pusėtiną PPV :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Per Impact'ą įsiminė rimčiau tik du momentai: Tag Team segmentas ir main event'o įsikišimas. Gražiai demonstruojami Beer Money. Jie kaip tweener'iai atrodo geriausiai, nes toks geras ir dalinai comedy tag team'as kad ir kaip heel'indami, nesusilauks rimto heat'o, o kaip face'ai net nenoriu pagalvot kaip jie atrodytų. Visą laiką patiko tas angle, kad 3D turi tokią pagarbą tag division'ui. Kaip Fortazs sako-kuo book'inimas panašesnis į realybę-tuo geriau. Kalbant ape British invasion, dvejopa nuomonė. Doug Williams-OK, Brutus Magnus-half shit, Rob Terry-total shit. Tiesiog graudu žiūrėt, kaip pastarasis nemoka elementaraus trypimo atlikti. Kitas momentas - AJ įsikišimas ir brawl'as prieš AJ. Kvepia nauju feud'u ir MOTYC match'ais? :D Aišku čia dar kiek per optimistiška taip spėliot, bet būtų labai įdomu, ką ši porelė galėtų tarpusavy šspaust, davus pakankamai laiko. Žinoma nesitikiu Turning Point '05 lygio šedevro, tačiau ****1/2 tikėčiausi. Dėl Sacrifice-8 match'ai. Domina tik pamatyt Red on paper, X-Div. ir naujas champ'as, nes dabar atrodo geriausia proga nuimt titulą nuo Foley. Deja, likę dalyviai irgi krienai, tai situacija ir pakeitus champ'ą ne ką pagerėtų. Ai jo, Bye-Bye Stinger!
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
+-Geras Impact, pradžioje patiko Sting'o MEM pertvarkymai, aišku vėliau atėjo one man army Joe su savo "I will kill you Angle" kas juokingiausia šioje situacijoje, kad kitoje šou dalyje jis sako "I'm OK now" :) Victoria debiutas kažkoks anticlimactic IMO buvo ir sakyčiau bent jau dabar, visuose jos judesiuose ir veiksmuose galima tą "Diva'išką" atspalvį įžvelgt, bet gal laikui bėgant pasitaisys :) Stevie nesąmonės kaip visada ir lieką nesąmonėmis. Patiko 3D - Beer money segmentas, tikriausiai šiuo metu tai yra vienintelis sąlyginai rimtai traktuojamas feud'as TNA. Toliau prieiname prie didžiausio what the frog of the night - Foley pareiškimas "after Slammaversary I'll be defending the title only once a year" XD Tikiuosi tai reiškia, kad jo dienos kaip champ jau suskaičiuotos. Apskritai jo tas char, kurį dabar realizuoja man yra nuobodus ir erzinantis, galėtų ką nors keisti šioje vietoje. Tai tiek...

P.S. Kur dingo Lashley? Koks tikslas buvo hype'inti jo atėjimą, jeigu jis nesiruošia artimiausiu laiku nieko daryti? Tipo "mes teoriškai turime Lashley, just wanted you to know that..." Absurdas kažkoks sakyčiau :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Impact‘e mačai buvo gana geri, tik kaip visada per daug visokio šlamšto tarp jų – tradiciniai klipai, interviu ir t.t.
Toliau keli komentarai:
Nash: „I just wanna get paid“ :D Burning irony.
Beer money jau praktiškai į grynus face reversino, bet tai tik į gerą.
Daffney man iki dabar visiškai nesuprantamas char, tas badymas pateikti, kad ji gone completely insane dėl to, kad jai plaukus apkirpo visiškai absurdiškas... Apskritai visas tas feud'as vienas didelis mess, nesuprantu kam dar Raven grūst į jį reikia.
Eric vs Jeff segmentas sakyčiau per ilgas + nors pritariu Eric turn‘ui, tačiau nemanau, kad iš šito gausime gerą feud‘ą ar gerus mačus.
Joe pagaliau šiek tiek daugiau pawrestlint gauna, rodos, bus bandoma jį push'inti over labiau, negu buvo prieš tai(2 vs 1). Ir tai nebūtinai geras dalykas...

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Mane tai labiausiai pralinksmino, kad Neshas sako: man dzin ant reitingu as tai darau tik del pinigu, ar mano kova ziures 1 zmogus ar milijonas man tas pats svarbiausia man gauti piniga :D
O seip truksta buildo. Jai jie zada prastumti ppv tik su King of the mountain manau to neuzteks. Truksta kaip gimtadieninima show svajoniu maco. Tarkime pernai gavome Aj vs Kurt, na o siemet mums pasiulys tik Daniels vs Shane Douglas. Daugiau kaip ir 1 vs 1 nesisviecia macu.

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na Jeffas yra promo teroristas. Kiek kartu galima sakyti fraze ? have you lost your friggin mind? 1? 2? 3? 4? 5? 6? 7? 8? 9? 10?

Dabar rimtai, per praeita impact markinout'inausi, nes Shelley ir Styles pasieme pin'us. Siuo impactu truputi nusivyliau.

Kodel nebuvo galima pradeti show wrestleriams jau esant ringe? Kodel nevisi ringe turejo mic laiko? Ta pati promo aj, joe, angle galejo atlikti ringe. Praktiskai jie isejo be priezasties.

Jobberius reikejo sukeist vietom - ravenui leisti wrestlinti su amazing red. Jie butu padare geresni, ispudingesni matcha. Danielsas galejo isjobinti jetro whaterver, ziauriau nei colin delainey ar ecw kozlovo priesininkus.

Abyssas prie mico atrodo neblogai, bet tas jo gimickas zudantis.

Kam nors isviso idomus deaneris?

Tokio lygio main eventui skirta 7 minutes? FTW.

Dabar apie smagesnius dalykus:

Sheley fraze: " I really have no problem with you sleaping with him" :)

Roode : " what you've got me for? he said it" lol ir

" i thought he was the one, who's never happy"

MCMG - tag team matche, labai gerai pasirode. Prauokino :) Turiu uomeny ta ju stovejima ringe su " WTF?" zvilgsniu, kai visi uz ringo ribu wrestlino. :)

Lethal pakankamai gerai atrodo paskutiniuoju metu.

Gavom daug geru promo - joe, matto (stebetina), mcmg, bm. Abyss, douglas irgi neblogai prie mico pasirode. Kurtas su stingeriu kaip visada

Siaip kazkaip netvirtai subuildinta atrodo slammiversary. Keista, kad Russo nesukiso visu wrestleriu i carda. Gal pamirso nash, booker, steiner? :D Siaip Kurto fraze " we will all celebrate". kazkaip isimine gal lashley normaliai debiutuos?

Visumoj 6/10.

P.S Kazkaip prajuokino.
Joe - " Listen to me, I own you and I've got this tonight. I've got your back and i handle everything. Alright?
Aj - " Alright", tokiu whatever.... tonu.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-06-19, 21:08

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Nesupratau ir as.ME mano manymu turejo buti ilgesnis.Siaip iMPACT neblogas,BET man asmeniskai SD siandien buvo super,todel po tokio SD iMPACT'as nublanko.Viskas super,bet kazkiek sugadino nuotaika prasta kokybe(Video).Kazko si kart man truko iMPACT'e.PVZ AJ nepasirode ringe :D .Mick'as uzkniso,bet del to nesivarginu,nes zinau,kad tai iki ppv.Siaip viskas gera,bet dar nespejau perprasti TNA iki galo :D

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-06-19, 22:26, pasakė:

Nesupratau ir as.ME mano manymu turejo buti ilgesnis.Siaip iMPACT neblogas,BET man asmeniskai SD siandien buvo super,todel po tokio SD iMPACT'as nublanko.Viskas super,bet kazkiek sugadino nuotaika prasta kokybe(Video).Kazko si kart man truko iMPACT'e.PVZ AJ nepasirode ringe :D .Mick'as uzkniso,bet del to nesivarginu,nes zinau,kad tai iki ppv.Siaip viskas gera,bet dar nespejau perprasti TNA iki galo :D
AJ per Impact irasymus gavo trauma, todel ir nepasirode ringe. Tikekimes iki Slammiversary jis spes pasveikti.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-06-19, 21:57

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Geras Impact - visos kovos geros, ypač sudomino Sarita vs Flash - senokai jau tokios geros knockout'ų kovos nesu matęs, Sarita šiek tiek primena Taylor tik gal labiau marketable ir move-set bei gimmick nuoseklesni, Flash ir visai gerai pasirodė - mielai pasižiūrėčiau jų rematch'ą su norm time-limit per PPV, vietoj tokių nesąmonių kaip Sharmel vs Jenna ar Abyss vs Stevie, nesuprantu kam reikia tokių bukų feud'ų per savaitinius šou, jau nekalbant apie PPV kai jų laiką be vargo galima būtų užpildyti pratęsiant nuostabius Mafia, AJ, 3D, Jarret, Sting, Foley and the list goes on promo.

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0