Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

IMPACT WRESTLING

Temoje atsakymų: 632

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
jo, aš ir nežinau kaip jaustis :D
Patiko pirmas mačas, tiksliau ŽIAURIAI patiko, ir tai turbūt pirmas kartas gyvenime kai vertino iMPACT mačą ir vertinu **** :D
kiti irgi neblogi išskyrus empty arena bullshit... Neįdomu man tie mafijos reikalai, jų "respect'as", C'mon, somebody, save_me from this... Abyss nesąmonės irgi užknisa, būtų pasiutęs žvėris ir laužytų viską į Morgano galvą ir būtų gerai... :D

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-02-20, 15:39, pasakė:

nes tai vienas iš bukiausių dalykų, kokį esu girdėjęs, kas liečia mano wrestling žiūrėjimo istoriją
Na ryskiai nepakankama tavo ziurejimo istorija. Foley netgi pats numete referenca i savo toki matcha Jeff Jarrer "kabinete".

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-02-20, 16:31, pasakė:

Tik kad nelabai matesi kad vienas kito jie nekecia.
Cia yra viena bookeriu didesniu bedu - kaip matchas turi atspindeti neapykanta, ir kaip wrestleriai ta matcha igyvendins. Zinoma renkamasi is dvieju: realus trumpas matchas, kai vienas kita uzdauzo 20 greitu stipriu chair smugiu. Kadangi toks reikalas gali veikti labai retai, o TNA tam aplinkos ir nesiruosia kurti, tai pasirinktas eilinis sprendimas: ne toks realus matchas :)

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-02-20, 20:18, pasakė:

Patiko pirmas mačas, tiksliau ŽIAURIAI patiko, ir tai turbūt pirmas kartas gyvenime kai vertino iMPACT mačą ir vertinu **** :)
Pagrindimas sio vertinimo yra... ?
Zmones, paskutini karta perspeju - vien ivertinimai ne is savo patirti wrestlinge irodziusiu zmoniu yra SH.. VERTI. Nebent argumentuojate. antraip ivertinimu net nesivarginkite net rasyt, nes visada sulauksite mano sitokio (ir grieztesnio) "responso".

p.s. rating=1.3 :D Kuo liudniau del home-grown talento, tuo geresni reitingai? Let's turn-on auto-pilot booking, and say goodbay to Joe and AJ !!!

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-02-21, 18:32, pasakė:

Pagrindimas sio vertinimo yra... ?

Mačas buvo greitas, gerai suderinti gražūs veiksmai, viskas atrodė kaip vienas ilgas "combo". nebuvo bereikalingų pauzių, rest-hold'ų, jokių ilgų (kaip dažnai matome) pasiruošimų spot'ams. Atrodė kad viskas ėjosi kaip iš natų, ir jei mačas būtų ėjęs tokiu pat tempu ir būtų trukęs kokia 10-čia minučių ilgiau būčiau davęs ir ***** :D
gal dar reiktų pridėti faktorių kad čia ir skonio reikalas daug ką lemia, galbūt savo patirtį wrestlinge įrodžiusiems žmonėms mano paminėti dalykai nepatinka ir jie vertintų tik iš techninės veiksmų atlikimo pusės ar dar bala žino ko... Todėl vertinimas galėtų skirtis kardinaliai...
na o tas ne iš savo patirtį wrestlinge įrodžiusių žmonių vertinimas, manau tik parodo mačo patikimo lygmenį. tas pats "patiko-nepatiko" suskaldyas į didesnę skalę. :D

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ne į temą
Patikimas nelygu reitingui. Paklausk `MK` apie Lesnar vs Goldberg :rolleyes:

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Mike vs Don? :D That's the ratings breaker, aišku, jeigu šitas segmentas reiškia, kad Don neužilgo bus atleistas, tai neturiu jokių priekaištų. Apskritai nelabai patiko Impact, mačai nekokie, neskaitant trumpo kopėčių mačo, šiek tiek nusivyliau pamatęs Suicide, nes tikėjausi jau, kad "užrauks" jo gimmick'ą ir grąžins Daniels arba Kaz, nematau aš tame char perspektyvų, nebent po kiek laiko nusiimtų kaukę ir gautųme Daniels=suicide arba Kaz = suicide segmentą.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
trauma gaus taip beskraidydamas suicide (kaz jau gavo, bet liktais ne nuo to :D ) smugis i tas kopecias ir alex turbut nebuvo pats maloniausias. kaip galima spresti per destination x - Xdiv titulas bus ginamas ir jame suicide bus. toliau don vs mike? mano manymu visiskai nesamone. ypac kaip tai prasidejo. ne nuo impacto pradzios o vidury is nieko...
siaip nieko gero impact vel tapati matom kaip aj uzpuola booker, kaip joe grasina papjauti scot... ir visiskai beprasmei segmentai su abyss ir juo nuostabiuoju psichiatru

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
nu iMPACT tikrai nieko gero... TNA jau tuoj visi bus pabuvoje ringe t.y. Wrestleriai, žiūrovai, teisėjas, dabar dar ir komentatorius įkiš? screw this... sakyčiau, geriau tegul atleidžia DW, bet kad ir to nenoriu... va čia tai tikras no way out... Angle - Sting - I'm tired of this... AJ, Joe - primena HHH dabar... pasiruošę "pakast gyvus" savo priešus. (nors Joe prieš tai norėtų ir "paštyrint" Scott'y :D )

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
O man sis epizodas patiko. Tas Don West angle buvo labai netiketas ir as tikrai neisivaizduoju, kas is jo isaugs, taciau man asmeniskai tai buvo isimintiniausias sios laidos momentas. Don cut'indamas ta promo buvo tukstanti kartu geresnis nei komentuodamas, cia faktas, nes jis kalbedamas tikrai prikauste mano demesi. Tenay kaip vienas irgi neblogai tvarkesi likusia show dali. Baigiamasis segmentas taip pat buvo geras - TNA daznai daro tokius ir kai ka ta uzknisa, bet manes dazniausiai ne, ypac jei buna normaliai subookina, o mano nuomone, sikart taip ir buvo - aisku isskyrus ta vieta, kai Foley, o po to ir Stingas bego i ringa gelbeti Jarretto, nes jie abu buvo kaip persauti. Taciau tai neturi nieko bendro su Stingo kaip personazo idomumu, nes man tikrai malonu jo klausytis prie mic'o. AJ su Joe abudu yra bookinami siaubingai - paskutines kelias savaites jie nieko nedaro, tik uzpuldineja atitinkamai Bookeri su Steineriu, nors butent jie jiem nieko ziauraus nepadare (juos "eliminavo" visa MEM). Nu Joe dar puse velnio, jis nemusa, o tik grasina + visas nepasirodo, o tai yra tease'inimas. Su AJ tikrai blogiau - kam jam vis pulti ta Bookeri? Atsparde viena karta, pavoge jo Legends belta ir uztenka, bet ne - kazkodel reikia atspardyti 4 kartus, taip kad tradiciskai pas TNA problemos su babyface'u bookinimu. Bent jau nauda ta, kad is to turejome linksma segmenta su policija. Patiko, kai jie atejo i locker-room ir Steiner juos pamates pradejo rekti "she was 19!!!" :D Is Huffman pavardes irgi neblogai pazvenge, as is pradziu galvojau, kad policija atvaziavo Booker suimti pvz uz kokio crack'o laikyma or smth :D Bet viskas nebuvo taip juokinga.
O kas apie match'us, tai jie buvo kaip TV neblogi, su Kongtourage isimtim, kuris gal irgi butu buves visai ziurimas jei ne Rhaka Khan. O su likusiomis kovomis priekaistu neturiu. Openeris tarp Beautiful People ir Taylor su Madison mano nuostabai buvo visai neblogas, Madison atrodo gali dirbti ringe, o Beautiful People po siaubingo Palin angle nieko kito ir nelieka, kaip stengtis gerai dirbti ringe, nes sis match'as buvo, bent jau mano atminty, vienas is ju geriausiu. Rock N' Rave palydejimas irgi pagal ju statusa buvo neblogas. Pasirodo, jie visai padoriai atrodo, kai ju nebookina kaip klounu. Tik va galejo skirti papildomas 30-40 sec eterio Lance'o atsisveikinimui, nes jis kaip ir Petey su TNA buvo nuo pat 2004-uju. Ir dar vienas keistas dalykas - Hoyt tikrai atleistas, cia klausimu nera, taciau Rave? Pries pora savaiciu girdejau, kad juos kaip ir kartu atleido, bet pagal storyline Jimmy yra vis dar su kompanija, jo profilis vis dar yra TNA websaite. O jei jau prakalbau apie TNA websaita, tai nuostabu, kad Sojo Bolt, nr.1 contendere i Knockouts titula vis dar neturi ten sukurto savo profilio :D Bet jei griztant prie viso to "Off The Wagon" tai kol kas man ta ideja patinka - geriau jau tokiu budu, normaliai pagal kayfabe wrestleriai paliktu kompanija ringe, gave aplodismentus ir padeka is ziurovu, nei tiesiog nesirodyti ekrane. Tik va kas man nepatinka, kad tam paciam TNA websaite pamaciau, jog kitame iMPACT! pries Beer Money tame "Off The Wagon" kovos LAX. Nors nieko pats negirdejau, bet prognozuoju Homicide isejima, nes kaip komandai LAX visai demesio creative team nebeskiria, girdejau, kad jie daug potencialo izvelgia pas Hernandez, bet reiktu atsikratyt Homicide, o tai visai geras budas, taciau as siaip nenoriu kad jis dingtu is TNA. Aisku yra ir kitas variantas - LAX netiketai laimi match'a ir tag titulus, bet as tuom abejoju, nes ju visai nebuildino. As aisku tam nepriestaraciau, nes jei imant WWE-TNA intervala, tai pernai LAX/Beer Money buvo beabejo geriausias tag team feud'as. Na ir zinoma - X-Div Ladder match'as. Nors pries tai buves komandinis no-DQ match'as man labiau patiko, bet as nesiskundziu ir situo - trumpas, spotfestas, kurio funkcija kaip ir pries tai 2 sav is eiles buvusiu match'u - pahype'inti Ultimate X kova ir parodyti, ka jos dalyviai (isskyrus Suicide, jei jis dalyvaus) gali kartu. Kas yra smagu, tai kad neziurint i baigiamaji segmenta, sis match'as buvo tarsi sio show main eventas, nes kova buvo paskutine.

Apibendrinus, sis show man patiko - tradiciskai TNA budingi neblogi segmentai, kovos irgi nebuvo prastos, o man to pakanka, nes iMPACT!'ai man skirti build'inimui, o i kovas didesni demesi jau kreipiu per PPV. Esu sakes, kad TNA megsta kartais padaryti throw-away PPV, bet atrodo, kad Destination X toks nebus. Dar iki jo liko 2 iMPACT'ai, o buildas neatrodo labai prastas (isskyrus mano minetus atvejus), o jau turime Angle/Sting, Joe/Steiner, AJ/Booker bei Ultimate X kovas, tai turint galvoj, kad sis PPV paprastai buna tarsi apsylimas pries Destination X, si cardo dalis atrodo visai gerai. I'll keep my fingers crossed :)

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
nepatiko man impacte kad du bobu macai buvo, buvau priverstas jos ziureti darbe, nes kitokio pasirinkimo nera. Arba ziureti i siena arba ziureti bobu kovas :) Na o seip detination x pagal macus, pagal builda atrodo visai padorus renginys. Turbut pamate tragiskus turning point pirkimus ir nusprende nebedaryti visiskai tragisko pPv su impacto lygio cardu. tik va LOckdown main eventas galimas nuvyle mane
Spoiler'is
Na o as taip tikejausi BFG revancho.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Įdomus iMPACT!. Visi mačai buvo geri, arba bent jau nebuvo labai blogi, o tai mane tenkina. Sudomino Don West kalba. Taip pat neblogi segmentai buvo. Tiesą pasakius man visai patinka Joe vs. Steiner galimas mačas. Buildinamas normaliai. Kaip Walleris minėjo AJ vs. Booker T kažkaip neprotingai buildinamas. Galima pamanyti, kad AJ heelas. Jau geriau ne tiek daug kartų užpultas Booker būtų, o vieną kartą, bet parodyta, kad labai rimtai. Pvz. injury or smthing. Žinoma čia tik mano nuomone. Destination X man laukiamiausias mačas bus Ultimate X, nes main-event bus Sting ir Angle. Manau, kad mačas nebus labai ilgas, nes juk Sting kojos... Būčiau patenkintas jei Kurt imtų diržą. Grįžtant prie Ultimate X manau dalyviai bus visi keturi kurie dalyvavo ladder mače ir Suicide. Mano nuomone didelės galimybės, kad titulą ims Suicide.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
Na ką iMPACT! prasideda Jeff Jarrett pranešimu, kuris mane sudomino, bet IMO savaitės suspendas yra per trumpas, juk gali paprasčiausiai negauti mačo ir be suspendo. Toliau Don West. Iš pradžių pagalvojau, kad rimtai atsiprašys, Don'as net ašara išspaudė :?, bet po viskas apsivertė aukštyn kojom. Aš nesuprantu, ką TNA ruošia su tokiom West'o nesamonėm. "Just chill, relax, sit back, grab a beer and enjoy the ride." Insane'iška frazė :D. Tada neblogas Mick - Sting segmentas. Mick'as neblogai pakalbėjo IMO. Tada pasirodo Main Event Mafia nariai - Booker T, Kevin Nash ir Scott Steiner. Vėl yra laužomas kayfabe - Nash į Sting'ą kreipėsi "Steve". Nash'as normaliai pašnekėjo, tik užknisa tie jo "Hey, man", "Man". Po to X-Div. title mačas. Kaip ir tikėjausi Alex laimėjo. Po mačo atskrenda Suicide. IMO jam X-Div. titulas visiškai nelimpa prie gimmicko. Kurt vis tiek pasirodo arenoje - tas irgi buvo nesunkiai nuspėjama (ypač kai prieš tai buvo parodytas eidamas koridorium). Po to linksmai Beer Money Inc. pašnekėjo. Primenamas laukiamiausias šio iMPACT! mačas - LAX vs. Beer Money. WTF? Du lagaminėliai? Prieš mačą pamąsčiau, kad gali taip būt - Homicide išmetamas, bet pasinaudoja X-Div. titulo lagaminėliu per Destination X. Booker T talking on the phone? (Not)Interesting... Bliamba, man nerealiai linksmas tas video su theme'u Destination X :). Mane asmeniškai užknisa tas daiktas su ODB. Shark Boy :D. Kurt Angle užpuolė Consequences Creed? Ir vėl Angle siautėja, kaip kažkada seniau. Bent jau priežastis dabar yra - rūbai juknemažai tokie kainuoja :D. Buildinami Beutiful People normaliai - kelintą kartą išeina pakelta galva. Segmentas su Booker T ir AJ Styles atrodė turėtų būti neblogas, bet however AJ - "pacukas" ir užpuola Booker'į. Ir pagaliau AJ Styles "suimamas" :D. O vienas iš "farų" - Samoa Joe :D. Assassin's Creed tęsinyje pagrindinį vaidmenį atliks Samoa Joe man atrodo :D. O jo auka bus Scott :). Nzn, man tai nepatinka, netikroviškai atrodo. Vėl Kurt, tik šį kart jis užpuolė Lethal'ą. Čia jau nebe iMPACT!, o kažkoks serialas gaunasi su tokiom nesamonėm. Tada vėl pussy Abyss su savo psichologu Stevie. Abyss kaip bobutė kokia šneka... Shane Sewell sujobbinamas Morgan'ui. Nusimato gana įdomus, nors ir lėtas, dviejų "monstrų" mačas. Eric trečioji Kurt'o auka... Nice mačas. Man visai patiko. Thanks god dq. Regis TNA atsisakė taisyklės, kad jei dq gauna čiampas titulai pakeičia rankas. Team 3D? Jau aišku IMO kas bus sekantys tag-team čiampai, nebent Brother Ray nori poilsio. Na ir kulminacija - JJ vs. Angle brawlas kurį gana netikėtai laimi JJ.

Beje - padauginau smailu šiame poste. Show vertinčiau 7/10

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-03-07, 09:36

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-03-07, 09:35, pasakė:

Abyss su savo psichologu Stevie. Abyss kaip bobutė kokia šneka... Shane Sewell sujobbinamas Morgan'ui. Nusimato gana įdomus, nors ir lėtas, dviejų "monstrų" mačas. Eric trečioji Kurt'o auka... Nice mačas. Man visai patiko. Thanks god dq. Regis TNA atsisakė taisyklės, kad jei dq gauna čiampas titulai pakeičia rankas.
Beje - padauginau smailu šiame poste. Show vertinčiau 7/10
as ir kazkada masciau kad ta taisykle dar egzistuoja, tiesiog pradingus NWA dirzams pradingo ir ta taisykle.
O seip impacte mane nervina kad joe su mecete kesinasi i staineri. Tai viename promo lauzo kayfabe (variantas su stevie) na o kitame sumasto tokia nesamone. Kazkaip ne ruso stilius, gi jis simta kartu yra sakes istorijos wrestlinge turi buti ko realesnes, nezinau kaip jum, bet man samoa joe su mecete bandantis perpjauti gerkle staineriu nie truputelio neatsiduoda realybe.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-03-07, 10:38

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2009-01-31, 14:28, pasakė:

Prie sito punkto, manau atskiro paminejimo uzsitarnavo tie "The following message has been brought to you by The Main Event Mafia" klipai. Cia jau jie eina zingsnis uz zingsnio su nWo metais - prisimenate ta kruva "The following announcement has been paid for by the new World order" (CIA). Man, pavyzdziui, nemalonu i tai ziureti, nes tai ne tik atkartojimas, bet ir pavojingas atkartojimas, nes reikia mokytis is praeities klaidu, o ne pergyventi jas isnaujo :)
Gerietis pergudrauja blogieti/blogiecius apsimesdamas apsauginiu su kauke. Check :)

Rimti pamastymai:
1. Man Joe peilio panaudojimas yra gerai tik tiek, kad tai yra kazkas netradicisko main stream'e. Realumo aspektas tame nedidelis - uz dirzo pagrobima zmogu suimam, o uz grasinima su peiliu - ne? :D
2. Heel vs Face announcer? :D Idomu, man visada patiko kai jie zvelge skirtingomis akimis.. tada zymiai idomiau klausytis, nes akcentuoja skirtingus dalykus, skirtinguose wrestleriuose, ir pan.. Ir kol kas, nors West mano nuomone gan sunkiai dar adaptuojasi, sis tandemas (heel vs face) turetu buti i nauda. O be to, West maziau rekia !!!

Nuotrauka
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Krenta man tna vis labiau ir labiau tiesa sakant. tas visas Main event storyline i kuri paisoma dar jeffas su micku man toks vietoj trinimas... laukiu destination x vien del to kad pagaliau pajudetu visa sita situacija is vietos. nes pagalvojus mes turim vos netapacia identiska situacija kaip kad laikotarpiu pries tai buvusio ppv. zodziu berods menuo jai nedaugiau tas pats per tapati - aj vs bookeris su idiotiskais aj puldinejimais bookerio, tas pats su joe ir scotu. toliau kurtas vs sting - as atvirai jau pasimeciau vos ne sitam reikale. vel jarretas ten kisamas? atrodytu kurtas neapsisprendzia kuriam i galva davus tai daba su visais trims varo...
toliau promo - nepamenu kada buciau prasukes promo (neskaitant divu) bet sikart prasukau keleta... creedas su machismo mane net erzina per tuos promo. vietoj to kad toliau duotu pasireiksti mcmg kas buvo idomu ir linksma tuos stato prie mikrofo. gal kazkam jie ir patinka gal kazkas ir izvelgia gera darba su mikrofu - as tai nieko ten nematau...
ir siaip visas tna mano ziurejimo laikas vis trumpeja nes vis daugiau suteikia priezasciu man prasukti. tarkim kad ir me. tikrai gera ideja vien delto kad kagi idomu pasirinks kurta taip stodamas i me puse. ogi apsaugini - roki roksi kazkoki stora pora kart matyta per telika ciuva. ir prie viso to ericas dar turi kaip reikiant papraikaituot kad ji nupinnintu...
kad mcmg issiunte pas bookeri ir scota da suprantama, nes nebelabai kas liko is tag teamu healu laisvu. zodziu labai laukiu sio sekmadienio kad pojo gal pagaliau atsigautu impactas.
o kas is geru pusiu tai praita karta rasiau kad nezinia kas gausis is tu komentatoiu storyline'o bet man dabar patinka vien del to kad tiesa i akis sako, taip kaip ir yra - kogi ji tikejos begdama i ringa padeti abyssui kovoje pries morgana ? :D aisku nekalbu kodel istikro ji ten bego nes jaigu dar tna sugalvos uzsukti angle su abyss ir zurnaliste romaniuka (net varda pamirsau jos) tai - jau geriau man klausytis kaip per dr stieve valandele abyssas komentuoja koki family guy ar lostus.
gal kiek per daug cia uzvaziaviau ar perdaug reikalauju, bet kad isties nieko gero

p.s.
visai pamirsau - ODB - kiek galima man net slykstu jau daros tiesa pasakant. taip zinau kaip sifruojasi odb bet gal uztenka?

Šį pranešimą redagavo Hunter: 2009-03-13, 17:06

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
va cia tai nation of violence... toks absurdas. scota pastirino :D bashira aukstyn kojom pakabino, tai gal dar ka pakars? o jau naujas "yvaizdis" dar su ta odine lemene, tai primena stora kiaule is zydrosios austres klubo (policijos akademija, bet turbut ir taip visi supratot ka norejau pasakyt). net ziuredamas i visa ta absurda galvojau kaip reiktu reguot. ar as tureciau palaikyt joe kad jis spardo blogiukams uzpakalius? kad man tu paciu blogiuku jau gaila daros... tai kur prasme tada. kazkur anapus pas tna ta prasme...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Realiai tai aš nieko prieš neturėčiau tą Joe naująjį gimmicką, jeigu iš jo išeitų geri mačai, tačiau matomai tų mačų apskritai jokių iš jo pusės nebegauname - ar gerų, ar blogų, nes kovos pradžioje jis teisėjus visus išdaužo. Gerai gal tik tai, kad artėja Lockdown - ten greičiausiai išvysime Joe mačą su kuo nors narve, kur jau nebegalės būti DQ ir tempimo į užkulsius, anyways, tai reiškia, kad iki to laiko dar turėsime minimum 1 mėnesį "linksmybių" .

Kalbant apie Sting vs Foley tai tas "hyper" greitas perėjimas iš friend į foe sakyčiau atrodė kvailai, bet matomai TNA žūtbūt nori subuildinti šitą mačą, nes dviejų senukų "collision" jiems kažkodėl atrodo labai patraukliai, ir į esamus storyline'us šiuo atveju jie nelinkę kreipti didesnio dėmesio.

P.S. maybe it's just me, bet ME mafia/Sting/Foley promo apie kas ką kaip kur ir kada gali sakyti/daryti/skelbti atrodė nenatūraliai ištemptas ir kvailas.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
O man šitos nesąmonės visai patiko. tiek Foley situacija, tiek Joe sužvėrėjimas. čia gal dėl to, kad matėm patį egzekucijos procesą :D. Pats ME buvo neblogas, MCMG - Japan kažkaip neužkabino, o daugiau nepamenu ar buvo mačų... :D
o ta "governor" man pasirodė, lyg tai būtų kita... :D ar čia man vaidenas ar iš tikro buvo dublerė?
Nu šiaip normaliai iMpactas sulindo, didelių priekaištų kaip ir neturiu :D 5/10

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
geras ir impactas buvo si karta visai. aisku visa beveik sukosi apie viena maca, bet ir pats macas buvo tikrai geras. dabartniu ppv tna lygiu galima ji drasiai vadint ppv lygio :) o gal net ir geriau
bet joe joe joe... negi jie akli ar kas na taip netinka jam tos kelnes jau sitaip storas atrodo kad net baisu...
truputi foley prajuokino kad daba visi tik apie ju kova kalba net pamirse ta kita eventa balandi :) nuosirdziai sakant as labiau turbut laukiu tag team kovos negu foley-sting...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Visai smagu retkarčiais gaut tokių matchų, užimančių 40min eterio. Nepamenu, ar čia tik šiemet padarė tokio tipo matchą. Jei taip-tai geras sprendimas, jei ne-gerai kad paliko :) Likę feud'ai kaip ir irgi nebuvo palikti šešėlyje. Sting-Foley gavo niekam neįdomų(bent mano akimis) promo, o team'ai interviu. Ir aš kaip Hunter, jo laukiu labiau. Kaip pats Roode sakė, nebus jokių Jackie, jokių butelių. Kad tik jo pažadai išsipildytų. Gauntlet'as buvo subook'intas gražiai. Jarret pabuvo didvyriu, o Angle ir Joe žvėrimis. Galėjo Booker'į ilgiau palikt, galbūt pabaigai, Joe sumaitinimui. Dabartinis jo išmetimas buvo kiek per daug netikėtas/ne į temą, plius Hebner'is subotch'ino count'ą. AJ per greit išmetė. Dar pamenu Fortaz kažkada sakė, kad kai iš Angle Slam kick-out'ino Rhino(?), kad finisher'is nurašytas. Na tai dabar jis grįžta į sąrašus su trenksmu. Neskaičiavęs spėčiau, kad gal 10 nupin'ino po jo. Joe vis dar atrodo kaip pasityčiojimas. Tokiu tempu jis praras overness ir liks arba grąžint senąjį tradicinį gimmick'ą(kas būtų logiška), arba heel-turn'as, bet tokiu atveju gautume kažką panašaus į dabartinį Austin Aeries.
Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
Gers iMPACT!. Ypač patiko Gauntlet'as. Šiaip naiviai tikėjau, kad tas 30'as bus Daniels'as ;(, bet svajonė neišsipildė... Na ką, kaip ir Hunter, kaip ir Bottom labiau lauksiu Lethal Lockdown. Šiaip buvau Joe net užmiršęs kažkaip, o prisiminiau tik kai atėjo.Na, bet Joe dabar tikrai atrodo, kaip storulis forsas :). Šiaip beveik neabejoju, kad Joe į komandą ims Jarrett'ą. Na trūko eterio Sting vs. Mick Foley feud'o build'ui.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
na impactas buvo geras, vien del to kad gavom 40min maca, paskutini karta tokia ilga kova buvo dar valandinio impacto laikais. kai rhyno vs cage vs kurt kovojo del tna dirzo. tai pat gerai paskirste laika buildinant pagrindinius macus tai lethal lockdown, tag team kova na ir casual fanam aktulia foley vs sting. dar reiktu siokio tokio buildo x division x-cape kovai. paruosi kokias atrankines kovas ar ka nors panasaus.

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
CRITICAL: Mažinti intarpinių filmukų skaičių ar bent jau ilgį! Mane nervina prasukinėti juos tai įsivaizduoju kaip tie, kurie žiūri per TV turi jaustis... Dar ypač kai gauni seriją: seno komentatoriaus talk-show stiliaus pokalbis su Foley; Abyss pas psichiatrą; 2 intatrpiniai filmukui, tai toje vietoje įtariu daugumą žiūrovų perjungė kitą kanalą ir negrįžo atgal.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Labiausiai patikusi vieta tai micko promo apie savo vaikus kurie kopijuoja alex. tikrai super patiko. Siaip tai paskutinius du sou zejau laukdamas to ex tna campo sugryzimo. taciau reikes laukti iki dar kitos savaites. dabar galvoju kam pogalais tada taip daro nes staigmenos jokios nebeliks praktiskai. Pagrinde tna ziuri jau smarkai o ne markai tad jie manau yra apsispoiline kas bus tas ketvirtas team jarret narys. Tai jaigu jus filmuojat sou iskart po du tris tai tada ji parodykit per pacia pirma sou is to ciklo kad dar kazkas nezinotu ir tai jiems butu maloni staigmena. bet jai jums neisipaiso i scenariju tai del kazkokiu mistiniu priezasciu tai padarykit paprasciausia sprendima ir paskelbkit ji jau per paty ppv (ale booker t atejimas i tna). tai galvoju kokio velnio tada tna daro butent sitaip su tuo zmogaus gryzimu, visi pagridne kas ziuri ta tna jau zino kas jis bus taciau tna padare kad ji pamatytume tik pries lockdown. pagalvojau ir nusprendziau kad vienitele logiska iseitis tai kad gal tna mano kad per kita sou pamus kokius reitingus televizijos, nes daugiau mano manymu tik sugadino jo sugryzima. jaigu sakot kad nereikia apsispoilint tai atsakau kaip jau rasiau, kas ziuri tna tas jau rimciau domisi pw tie ir naujienas skaito ir panasiai, ir apsispolint jau neber lengva per tiek ypac laiko. o ziurint pw as noriu ziuret kaip markas taciau kad nebesigauna apsispoilinant.
Gal cia perdaug triuksmo keliu ir tikriausiai taip bet man pasirode kad ta gryzima buvo galima padaryt zymiai geresni. na nebent jau per kita impacta kazka tikrai rimto ruosia (kuo as begalo abejoju) na tada tai tik ranka paspausciau jiems.
taip pat kyla klausimas - kaz jau pasveiko? jai ne tai :D

ir vos nepamirsau. ar dar neidomau gali but negu storyline su tuo kareiviuku... jau zinau kaip bus galima sutrumpint laika per kuri paziuriu impacta. ir cia rhino su jureiviuku tam pades visom keturiom...

bet siaip rezume visai nieko impactas

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Praeitos saviatės iMPACT'as (kurį žiūrėjau vakar :D) patiko labiau nei šios, bet šis dar visai nieko buvo. Nežinau, ką ten tas jūreivukas šnekėjo, nes tik išgirdęs kad kažką neįdomaus šneka iškart prasukau :D Gerai, kad neuvo Doctor Stevie, bet ir be jo daug laiko buvo "prašnekėta". Patinka tag teamų buildas. ir taip laukiau kai ko grįžtančio, bet kaip matau dar savaitę reiks palaukt... :( Ir dar kažkas "major" iš "major" company ateiną į TNA? kažkaip niekas nešauna į galvą, ką ten galėjo atleist neseniai... :D

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Na, as jau seniai issaugau iki to markiskumo lygio, kuri kazkada turejau, kai labai laukdavau face vs. face arba heel vs. heel match'u ir siame iMPACT! buvusi visiska painiava ties face/heel statusais visiskai nezavejo.
Kas gi siame show buvo face'ai? Visiski face'ai buvo tik Suicide ir Jeff Jarrett. Arti ju dar buvo AJ Styles ir Taylor Wilde.
Visiski heel'ai? Anti-amerikieciu grupele - Bashir, Kiyoshi ir No Limit.
O daugiau-maziau tweeneriai? Visas sumautas rosteris!
Nera blogai tureti pvz face vs. face match'a. Tarkim kovoja Cena pries CM Punk. Ir nieko cia blogo, tu abejoji, ka palaikyti, taciau zinai tvirtai, kad abu vaikinai yra gerieciai. O dabar yra zymiai blogiau. Nes tu tiesiog nezinai, kuris zmogus yra blogas, kuris yra blogas. Labiausiai sio reikalo absurdiskuma, mano nuomone, pavaizduoja Joe/Booker situacija. Pernai, Booker turejo feud'a su Robert Roode. Ten, Roode netycia skele antausi Bookerio zmonai Sharmell ir uz tai turejo buti beprotiskai nekenciamas. Taip ir buvo. O dabar - Joe, visiskai samoningai, nusinesa to paties Bookerio zmona, ta pacia Sharmell, bala zino kur, padaro jai bala zino ka ir uz tai turi buti palaikomas? Net ir MEM nariai, kurie turetu buti blogieciai iki kaulu smegenu, bando buti teisingi, gerasirdziai ir pan. Vienintelis tweeneriskas dalykas tame show, kuris man suejo, tai Beer Money.
Kad jau parasiau tiek, tai ta proga, apie si show dar keletas pastabu:
  • Mane maloniai nudziugino, kad sis show nesisuko aplink Angle. Netgi priesingai - jo vaidmuo buvo labai epizodinis - iMPACT'o pradzioje atejo i ringa, pastovejo nieko nepasakes, po to, backstage pasake kelis sakinius, atlydejo i ringa Bookeri ir ten stovedamas gavo i kaulus nuo AJ.
  • Kaip ir Hunteriui, labai patiko segmentas, kai Foley aiskino, kaip jo vaikai dievina Alex'a Shelley. Ne tik man bent jau uzhype'ino vakaro main eventa, bet ir nepaliko gunsu slamsto vietoj, skyre jiems daug demesio.
  • Shelley prie mikrofono - epic win :) "We were playing Resident Evil 5" :)
  • Nejaugi yra tokia taisykle First Blood match'uose, kad net kai atsiranda kraujas, laimetojas gali pasirinkti testi kova? I don't think so.
  • Jei tiketi JJ, tai paskutinis jo komandos narys nebus Daniels. Chris nera buves TNA cempionu. Todel bijau, kad paskutinis prie Team Jarrett prisijungs Rhino. Nes tai nebus nei Raven, nei Ken Shamrock, nei juolabiau Christian Cage ar Ron Killings.
  • No Dr. Stevie!! Great!!
  • Negaliu nesizavet 3D/Beer Money build'u. Kaip minejau pries tai, cia vienintele vieta, kur heel'o nebuvimas yra geras dalykas. Siais laikais, PW gauna i kaulus nuo MMA. O TNA tarsi mokosi is MMA ir daro rimta storyline'a, be jokiu BS. Jokio girtuoklio Storm, ar verslininko Roode. Tiesiog tikslas yra tas "Mes esam geriausi pasaulyje yra norim tai irodyt. Zmones kalba, kad jus esat geriausia visu laiku komanda, bet mes iveiksim jus ir irodysim, jog esam geriausi". Tas rimtumas mane tikrai itikina. Vienintelis dalykas, kuris man cia nepatinka, tai kad ivesta Off The Wagon stipuliacija, nes jei ne ji, as tikrai tikeciau Beer Money pergale. Gaila, bet dabar to nebus.

Vartotojų skaito šią temą: 38

narių: 0, svečių: 38, slaptų narių: 0