Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-02-20, 20:18
Patiko pirmas mačas, tiksliau ŽIAURIAI patiko, ir tai turbūt pirmas kartas gyvenime kai vertino iMPACT mačą ir vertinu ****
kiti irgi neblogi išskyrus empty arena bullshit... Neįdomu man tie mafijos reikalai, jų "respect'as", C'mon, somebody, save_me from this... Abyss nesąmonės irgi užknisa, būtų pasiutęs žvėris ir laužytų viską į Morgano galvą ir būtų gerai...
2009-02-21, 18:32
Valhalas, 2009-02-20, 15:39, pasakė:
Primusas, 2009-02-20, 16:31, pasakė:
Lyncaz, 2009-02-20, 20:18, pasakė:
Zmones, paskutini karta perspeju - vien ivertinimai ne is savo patirti wrestlinge irodziusiu zmoniu yra SH.. VERTI. Nebent argumentuojate. antraip ivertinimu net nesivarginkite net rasyt, nes visada sulauksite mano sitokio (ir grieztesnio) "responso".
p.s. rating=1.3 Kuo liudniau del home-grown talento, tuo geresni reitingai? Let's turn-on auto-pilot booking, and say goodbay to Joe and AJ !!!
2009-02-22, 14:22
2009-02-27, 14:38
2009-02-27, 18:05
siaip nieko gero impact vel tapati matom kaip aj uzpuola booker, kaip joe grasina papjauti scot... ir visiskai beprasmei segmentai su abyss ir juo nuostabiuoju psichiatru
2009-02-27, 18:14
2009-02-27, 22:29
O kas apie match'us, tai jie buvo kaip TV neblogi, su Kongtourage isimtim, kuris gal irgi butu buves visai ziurimas jei ne Rhaka Khan. O su likusiomis kovomis priekaistu neturiu. Openeris tarp Beautiful People ir Taylor su Madison mano nuostabai buvo visai neblogas, Madison atrodo gali dirbti ringe, o Beautiful People po siaubingo Palin angle nieko kito ir nelieka, kaip stengtis gerai dirbti ringe, nes sis match'as buvo, bent jau mano atminty, vienas is ju geriausiu. Rock N' Rave palydejimas irgi pagal ju statusa buvo neblogas. Pasirodo, jie visai padoriai atrodo, kai ju nebookina kaip klounu. Tik va galejo skirti papildomas 30-40 sec eterio Lance'o atsisveikinimui, nes jis kaip ir Petey su TNA buvo nuo pat 2004-uju. Ir dar vienas keistas dalykas - Hoyt tikrai atleistas, cia klausimu nera, taciau Rave? Pries pora savaiciu girdejau, kad juos kaip ir kartu atleido, bet pagal storyline Jimmy yra vis dar su kompanija, jo profilis vis dar yra TNA websaite. O jei jau prakalbau apie TNA websaita, tai nuostabu, kad Sojo Bolt, nr.1 contendere i Knockouts titula vis dar neturi ten sukurto savo profilio Bet jei griztant prie viso to "Off The Wagon" tai kol kas man ta ideja patinka - geriau jau tokiu budu, normaliai pagal kayfabe wrestleriai paliktu kompanija ringe, gave aplodismentus ir padeka is ziurovu, nei tiesiog nesirodyti ekrane. Tik va kas man nepatinka, kad tam paciam TNA websaite pamaciau, jog kitame iMPACT! pries Beer Money tame "Off The Wagon" kovos LAX. Nors nieko pats negirdejau, bet prognozuoju Homicide isejima, nes kaip komandai LAX visai demesio creative team nebeskiria, girdejau, kad jie daug potencialo izvelgia pas Hernandez, bet reiktu atsikratyt Homicide, o tai visai geras budas, taciau as siaip nenoriu kad jis dingtu is TNA. Aisku yra ir kitas variantas - LAX netiketai laimi match'a ir tag titulus, bet as tuom abejoju, nes ju visai nebuildino. As aisku tam nepriestaraciau, nes jei imant WWE-TNA intervala, tai pernai LAX/Beer Money buvo beabejo geriausias tag team feud'as. Na ir zinoma - X-Div Ladder match'as. Nors pries tai buves komandinis no-DQ match'as man labiau patiko, bet as nesiskundziu ir situo - trumpas, spotfestas, kurio funkcija kaip ir pries tai 2 sav is eiles buvusiu match'u - pahype'inti Ultimate X kova ir parodyti, ka jos dalyviai (isskyrus Suicide, jei jis dalyvaus) gali kartu. Kas yra smagu, tai kad neziurint i baigiamaji segmenta, sis match'as buvo tarsi sio show main eventas, nes kova buvo paskutine.
Apibendrinus, sis show man patiko - tradiciskai TNA budingi neblogi segmentai, kovos irgi nebuvo prastos, o man to pakanka, nes iMPACT!'ai man skirti build'inimui, o i kovas didesni demesi jau kreipiu per PPV. Esu sakes, kad TNA megsta kartais padaryti throw-away PPV, bet atrodo, kad Destination X toks nebus. Dar iki jo liko 2 iMPACT'ai, o buildas neatrodo labai prastas (isskyrus mano minetus atvejus), o jau turime Angle/Sting, Joe/Steiner, AJ/Booker bei Ultimate X kovas, tai turint galvoj, kad sis PPV paprastai buna tarsi apsylimas pries Destination X, si cardo dalis atrodo visai gerai. I'll keep my fingers crossed
2009-02-28, 08:46
2009-02-28, 09:35
2009-03-07, 09:35
Beje - padauginau smailu šiame poste. Show vertinčiau 7/10
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-03-07, 09:36
2009-03-07, 10:26
XxX Unbroken XxX, 2009-03-07, 09:35, pasakė:
Beje - padauginau smailu šiame poste. Show vertinčiau 7/10
O seip impacte mane nervina kad joe su mecete kesinasi i staineri. Tai viename promo lauzo kayfabe (variantas su stevie) na o kitame sumasto tokia nesamone. Kazkaip ne ruso stilius, gi jis simta kartu yra sakes istorijos wrestlinge turi buti ko realesnes, nezinau kaip jum, bet man samoa joe su mecete bandantis perpjauti gerkle staineriu nie truputelio neatsiduoda realybe.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-03-07, 10:38
2009-03-07, 17:14
`MalioK`, 2009-01-31, 14:28, pasakė:
Rimti pamastymai:
1. Man Joe peilio panaudojimas yra gerai tik tiek, kad tai yra kazkas netradicisko main stream'e. Realumo aspektas tame nedidelis - uz dirzo pagrobima zmogu suimam, o uz grasinima su peiliu - ne?
2. Heel vs Face announcer? Idomu, man visada patiko kai jie zvelge skirtingomis akimis.. tada zymiai idomiau klausytis, nes akcentuoja skirtingus dalykus, skirtinguose wrestleriuose, ir pan.. Ir kol kas, nors West mano nuomone gan sunkiai dar adaptuojasi, sis tandemas (heel vs face) turetu buti i nauda. O be to, West maziau rekia !!!
2009-03-13, 17:02
toliau promo - nepamenu kada buciau prasukes promo (neskaitant divu) bet sikart prasukau keleta... creedas su machismo mane net erzina per tuos promo. vietoj to kad toliau duotu pasireiksti mcmg kas buvo idomu ir linksma tuos stato prie mikrofo. gal kazkam jie ir patinka gal kazkas ir izvelgia gera darba su mikrofu - as tai nieko ten nematau...
ir siaip visas tna mano ziurejimo laikas vis trumpeja nes vis daugiau suteikia priezasciu man prasukti. tarkim kad ir me. tikrai gera ideja vien delto kad kagi idomu pasirinks kurta taip stodamas i me puse. ogi apsaugini - roki roksi kazkoki stora pora kart matyta per telika ciuva. ir prie viso to ericas dar turi kaip reikiant papraikaituot kad ji nupinnintu...
kad mcmg issiunte pas bookeri ir scota da suprantama, nes nebelabai kas liko is tag teamu healu laisvu. zodziu labai laukiu sio sekmadienio kad pojo gal pagaliau atsigautu impactas.
o kas is geru pusiu tai praita karta rasiau kad nezinia kas gausis is tu komentatoiu storyline'o bet man dabar patinka vien del to kad tiesa i akis sako, taip kaip ir yra - kogi ji tikejos begdama i ringa padeti abyssui kovoje pries morgana ? aisku nekalbu kodel istikro ji ten bego nes jaigu dar tna sugalvos uzsukti angle su abyss ir zurnaliste romaniuka (net varda pamirsau jos) tai - jau geriau man klausytis kaip per dr stieve valandele abyssas komentuoja koki family guy ar lostus.
gal kiek per daug cia uzvaziaviau ar perdaug reikalauju, bet kad isties nieko gero
p.s.
visai pamirsau - ODB - kiek galima man net slykstu jau daros tiesa pasakant. taip zinau kaip sifruojasi odb bet gal uztenka?
Šį pranešimą redagavo Hunter: 2009-03-13, 17:06
2009-03-20, 20:19
2009-03-20, 22:14
Kalbant apie Sting vs Foley tai tas "hyper" greitas perėjimas iš friend į foe sakyčiau atrodė kvailai, bet matomai TNA žūtbūt nori subuildinti šitą mačą, nes dviejų senukų "collision" jiems kažkodėl atrodo labai patraukliai, ir į esamus storyline'us šiuo atveju jie nelinkę kreipti didesnio dėmesio.
P.S. maybe it's just me, bet ME mafia/Sting/Foley promo apie kas ką kaip kur ir kada gali sakyti/daryti/skelbti atrodė nenatūraliai ištemptas ir kvailas.
2009-03-21, 15:20
o ta "governor" man pasirodė, lyg tai būtų kita... ar čia man vaidenas ar iš tikro buvo dublerė?
Nu šiaip normaliai iMpactas sulindo, didelių priekaištų kaip ir neturiu 5/10
2009-03-27, 20:10
bet joe joe joe... negi jie akli ar kas na taip netinka jam tos kelnes jau sitaip storas atrodo kad net baisu...
truputi foley prajuokino kad daba visi tik apie ju kova kalba net pamirse ta kita eventa balandi nuosirdziai sakant as labiau turbut laukiu tag team kovos negu foley-sting...
2009-03-27, 21:17
2009-03-28, 09:47
2009-03-29, 13:07
2009-04-04, 11:34
2009-04-10, 17:08
Gal cia perdaug triuksmo keliu ir tikriausiai taip bet man pasirode kad ta gryzima buvo galima padaryt zymiai geresni. na nebent jau per kita impacta kazka tikrai rimto ruosia (kuo as begalo abejoju) na tada tai tik ranka paspausciau jiems.
taip pat kyla klausimas - kaz jau pasveiko? jai ne tai
ir vos nepamirsau. ar dar neidomau gali but negu storyline su tuo kareiviuku... jau zinau kaip bus galima sutrumpint laika per kuri paziuriu impacta. ir cia rhino su jureiviuku tam pades visom keturiom...
bet siaip rezume visai nieko impactas
2009-04-10, 18:41
2009-04-11, 00:47
Kas gi siame show buvo face'ai? Visiski face'ai buvo tik Suicide ir Jeff Jarrett. Arti ju dar buvo AJ Styles ir Taylor Wilde.
Visiski heel'ai? Anti-amerikieciu grupele - Bashir, Kiyoshi ir No Limit.
O daugiau-maziau tweeneriai? Visas sumautas rosteris!
Nera blogai tureti pvz face vs. face match'a. Tarkim kovoja Cena pries CM Punk. Ir nieko cia blogo, tu abejoji, ka palaikyti, taciau zinai tvirtai, kad abu vaikinai yra gerieciai. O dabar yra zymiai blogiau. Nes tu tiesiog nezinai, kuris zmogus yra blogas, kuris yra blogas. Labiausiai sio reikalo absurdiskuma, mano nuomone, pavaizduoja Joe/Booker situacija. Pernai, Booker turejo feud'a su Robert Roode. Ten, Roode netycia skele antausi Bookerio zmonai Sharmell ir uz tai turejo buti beprotiskai nekenciamas. Taip ir buvo. O dabar - Joe, visiskai samoningai, nusinesa to paties Bookerio zmona, ta pacia Sharmell, bala zino kur, padaro jai bala zino ka ir uz tai turi buti palaikomas? Net ir MEM nariai, kurie turetu buti blogieciai iki kaulu smegenu, bando buti teisingi, gerasirdziai ir pan. Vienintelis tweeneriskas dalykas tame show, kuris man suejo, tai Beer Money.
Kad jau parasiau tiek, tai ta proga, apie si show dar keletas pastabu:
- Mane maloniai nudziugino, kad sis show nesisuko aplink Angle. Netgi priesingai - jo vaidmuo buvo labai epizodinis - iMPACT'o pradzioje atejo i ringa, pastovejo nieko nepasakes, po to, backstage pasake kelis sakinius, atlydejo i ringa Bookeri ir ten stovedamas gavo i kaulus nuo AJ.
- Kaip ir Hunteriui, labai patiko segmentas, kai Foley aiskino, kaip jo vaikai dievina Alex'a Shelley. Ne tik man bent jau uzhype'ino vakaro main eventa, bet ir nepaliko gunsu slamsto vietoj, skyre jiems daug demesio.
- Shelley prie mikrofono - epic win "We were playing Resident Evil 5"
- Nejaugi yra tokia taisykle First Blood match'uose, kad net kai atsiranda kraujas, laimetojas gali pasirinkti testi kova? I don't think so.
- Jei tiketi JJ, tai paskutinis jo komandos narys nebus Daniels. Chris nera buves TNA cempionu. Todel bijau, kad paskutinis prie Team Jarrett prisijungs Rhino. Nes tai nebus nei Raven, nei Ken Shamrock, nei juolabiau Christian Cage ar Ron Killings.
- No Dr. Stevie!! Great!!
- Negaliu nesizavet 3D/Beer Money build'u. Kaip minejau pries tai, cia vienintele vieta, kur heel'o nebuvimas yra geras dalykas. Siais laikais, PW gauna i kaulus nuo MMA. O TNA tarsi mokosi is MMA ir daro rimta storyline'a, be jokiu BS. Jokio girtuoklio Storm, ar verslininko Roode. Tiesiog tikslas yra tas "Mes esam geriausi pasaulyje yra norim tai irodyt. Zmones kalba, kad jus esat geriausia visu laiku komanda, bet mes iveiksim jus ir irodysim, jog esam geriausi". Tas rimtumas mane tikrai itikina. Vienintelis dalykas, kuris man cia nepatinka, tai kad ivesta Off The Wagon stipuliacija, nes jei ne ji, as tikrai tikeciau Beer Money pergale. Gaila, bet dabar to nebus.
Vartotojų skaito šią temą: 38
narių: 0, svečių: 38, slaptų narių: 0