Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

IMPACT WRESTLING

Temoje atsakymų: 632

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
WOW, Holly COW! tikrai puikus iMPACT, jau seniai tokio nebuvo. bežiūrėdamas beveik patyriau orgazmą ;)
nežinau, ką čia išskirt, viskas patiko... tik kaip sakė Bottom, kvailas Hernadez cash'inimas. nu dar aišku norėjau pamatyt AJ - Angle mačą, bet Scott šį kart tikrai nepašiko reikalo. Džiugu kad baigėsi kvaila Beautifull People istorija su ta boba, dar džiugiau kad baigės gan linksmai :) (nors ir wwe style).

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-01-17, 15:04, pasakė:

kas labiausiai pykstasi su logika: pagal tna taisykles jai buni diskvalifikuojams ir esi cempijonas tu prarandi dirza, taip nutiko stingui kai jis kovojo su abysu ir gavo DQ, abysas tapo naujoju champu. Arba ruso atmintis prastoka, arba si taisykle negalioja tada kai dirzas priklauso MEM ;)

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-01-17, 15:22, pasakė:

Sios protingos taisykles buvo atsisakyta dar pries metus. Atsimenu, kaip 3D bande suzlugdyti X-Diviziona, Johnny Devine laike titula, jis ji gyne pries Homicide per iMPACT! Ir kai jau atrode, kad Homicide laimes, 3D atbego ir suzlugde jo pergale. Ir tada Tenay pradejo rekauti "The new rule aplied".
Kaip istikimi TNA fanai turetumete zinoti, kad "title changes hands on DQ" taisykle buvo paveldeta is NWA.
Numetus NWA, buvo numesta ir taisykle.

Nuotrauka
Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Prima karta ziurejau TNA apskritai ir labai patiko, nemaniau kad toks neblogas rosteris ten ir visai idomios kovos, matyt reiks dabar visada ziuret. :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Again, I like it. vėl iMPACT geras, na, bent jau wrestlingo atžvilgiu. visi mačai buvo geri, išskyrus SoJo Bolt. Įdomiausia dalis ko gero, Matt heel turnas, nors man būtų mieliau, kad Abyss heelintų, būtų agresyvus kraujo ištroškęs manijakas...
paskelbtas AAO ME gana įdomus, bet jau dabar jam nesišviečia daugiau kaip ***...

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Tikrai nesitikėjau, kad ME pabaigą švarią padarys, sums it all up - nuostabus impact :)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Patiko visi macai. Priekaistu dideliu neturiu.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-01-24, 19:09, pasakė:

Patiko visi macai. Priekaistu dideliu neturiu.
Gerai, as labai palaikau sia tendencija kur po show perziurejimo jus uzsukate ir parasote ispudzius/nuomone apie laida, bet jeigu tai nuredes iki tolimesniu TOKIU pranesimu, nMo forumui to nereikia. Ar cia buvo pasakyti kazkokia pastaba ar vertinga informacija apie show? Ne. Sis pranesimas neturiu absoliuciai jokios informacines vertes, taigi as dedu +20% ispejimo ir prasau nesiukslinti temuose. Taip galiam apeiti visas PPV temas ir parasyti "Patiko/nepatiko visi matchai/segmentai. Priekaistu turiu/neturiu."

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Na, ta dalis kur "vedė" ME mafia nariai tai buvo blogiausias šou, kiek man teko matyti EVER, pagrinde dėl Booker komentavimo - he doesn't make any sense, you don't know what he is talking about half of the time and he never EVER shuts up. T. y. nžn, ar jis specialiai tiesiog bandė užsidirbti blogiausio metų komentatoriaus titulą ar ką, bet Sting vs 3D mačą turėjau žiūrėti su išjungtu garsu, bet ir tai menkai tepadėjo - išjungus garsą operatorius nuo action persimetė prie komentatorių stalelio su T... Vienu žodžiu, kol nepasirodė Foley šis Impact man buvo gryna kančia ir nieko daugiau. Tikiuosi daugiau niekada nieko panašaus nepasikartos.

Unbroken

• nMo nariai
26
Ir man nepatiko tas MEM karaliavimas. Man atrodo Booker T cia ant bajerio taip komentavo, nes juk nebutu idomu ziuret jeigu viska rimtai komentuotu. Paskutinis macas man netgi labai patiko tik nemaniau, kad Angle laimes. Galbut gerai, kad jau grizo Foley. O Samoa Joe sugrazintas kiek per anksti man atrodo. Pagaliau debiutuos Brutus Magnus.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na kuo toliau tuo graziau.. Tik ryskeje ex-wcw pozymiai... :D
Paziurekime, ka sis Impact turejo, ka turejo ir WCW, savo "graziaisiais" metais :)

1. "Show uzemimas". Check.
2. Jokiu budu svariai nepralaimejimas. Check. (Steiner vs Abyss).
3. Nepralaimejimas handycap. Check. (Sting vs 3D).
4. Handycap svari pergale. Check. (Angle vs Lax).
5. Custom komentatoriai. Check.
6. Valdzios bejegiskumas pries MEM. Check. Cia is vis absurdas - kodel jie ju storyline negali nubausti ar atleisti, yra virs durnumo. T.y. ir realus bookeriai durni, ir vaizduojami bookeriai/savininkai yra vaizduojami durnais.
7. Siaip, kitu durnu matchu rinkinukas. Check. Kazkada buvusi kompanija "We are wrestling" dbr suka matchus pries teisejus, ir zmones su viena ranka uz nugaros :D Nice :D

Tesiant, speliojant apie perspektyvas:
1. ikiskime viena is 3 TNA own veidu po kauke, taip susilpnindami TNA identiteta. Check.
2. Per TV neparodykime nei vieno padoraus segmento su Frontline, vedama TNA originalu. Check.
3. Uzbuildinkime Joe (kas siaip buvo neblogas segmentas gale) su Indie stiliaus piesinuku ant veido (gal dazu liko nuo Daniels gimick'o, jis gi dbr po kauke Suicide, tai Joe gales panaudoti). Check.

Spejimas:
Joe grizimas bus tolygus Goldbergo gryzimui 99 metais, kai jis po Megadeath koncerto pasake "I'm back". Ta pacia nakti, buvo kalbama apie title shot, ziurovai zenkliai skandavo Goldberg, bet buvo pasirinkta bookinti senienas - berods Hogan vs Savage.
Taip ir cia, grizta Joe, gerai pradzia subookinta, bet kaip manot, kiek prireiks Impact laidu, kol visas Joe potencialas su itikinamumu, o tuo paciu ir fanu laikomumu bus nuleistas i vandeni?

Programoje (MEM vs Frontline), kur Frontline trys pagrindiniai nariai ryskiai turetu buti Daniels, Joe ir AJ, dbr sukasi 3D ir Foley...

Gerai Angle sake, jie tikrai pereme TNA. Tik tie jie - ne MEM, o siaip neidomiu (isskyrus Angle ir Booker) pirdylu rinkinukas. Taip, pirdylu. Statau Sting i viena eile su Sakuraba, lyginant dabartini stovi.

Stingui tai beveik pagyrimas turbut.

Ir dar:
kada prades duoti vaisius, tas anot visu TNA pasisakymu "saunus feudas, kuris padare motyvuota netgi Steiner"?
Dirzas vis dar pas bookeri.
Svariu pergaliu beveik nerasta.
Nauju zvaigzdziu nesubuildinta.
TNA senieji talentai ne tik nesustiprinti, bet ir susilpninti dar..

Blyn, galvoju kam is vis cia ziurejau, tik susinervinau, kaip zlugdomos geros perspektyvos..

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-01-30, 22:49, pasakė:

1. "Show uzemimas". Check.
Prie sito punkto, manau atskiro paminejimo uzsitarnavo tie "The following message has been brought to you by The Main Event Mafia" klipai. Cia jau jie eina zingsnis uz zingsnio su nWo metais - prisimenate ta kruva "The following announcement has been paid for by the new World order" (CIA). Man, pavyzdziui, nemalonu i tai ziureti, nes tai ne tik atkartojimas, bet ir pavojingas atkartojimas, nes reikia mokytis is praeities klaidu, o ne pergyventi jas isnaujo :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Jo, ta visai pamirsau. Na cia liudnas plagiatas, nes yra plagijuota tiek forma tiek turinys:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Man ta pradžai buvo linskma, bet po maždaug 30-ties minučių pradėjo žiauriai erzinti Booker balsas... Vienintelis džiuginantis dalykas tai, kad Abyss PAGALIAU vėl paėmė ginklus į rankas. TNA man pradeda priminti wrestlingo parodiją... :D

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
che che, šią savaitę aš pirmas :mellow: :D
ir šį kartą iMPACT buvo neblogas. wrestlingo atžvilgiu netgi geras, ypač pirmoji pusė, na o muilo operos kaip visada... :D
Išskirtiniai dalykai, tai Brutus Magnus debiutas, kuris manęs nesužavėjo, daug mieliau buvo vėl pažiūrėti į jau senokai pamirštą "rykliuką". kitas malonus epizodas, tai Abyss agresija :) tikiuosi kad per AAO bus senas geras "hardcore" Abyss :)
ai, dar atrodo, kad stingeris skaičiouja savo paskutinias dienas kaip MEM narys... ir gal kaip TNA HW čempionas... :) and I like that :)

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
jop man tas magnus irgi neperlabiausiai pasirode, ypac prajuokino kai komentatoriai ten ta jo finisheri kele. o kai ji atliko tai likau nesuprates
antra pastebejau kad kiekviena savaite vis daugeja tu vadinamu highlights filmuku. sia savaite vel stinga rode prie jo bashira ir mergas tas. jie taip laika bando uzkimsti ar kam jie skirti? dar atmetus ir tuos filmukus kur vardina kas ka megsta ar ka ant kompo losia dar viena maca galetu laisvai ipaisyti ar tarkim koki promo ar da ka padoresnio. priedo kai tuos filmukus jau kartoja ntaji karta.
del abyss tai kruvinos jo rankos man kazkaip nemaloniai pasirode. bet priestai jai kas pastebejo tai crisas tiek spjaude ant kameros kol sake promo kad net valyt teko, kai buvo pakiestas vaizdas :mellow: primene dx ir sgt. slaughter prikola. tikrai tai kamerai prireiktu valytuvu kai parkas promo sako :)

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
0
praziurejau paskutini Impact,ir galiu pasakyti kad TNA su MEM,jau nusivaziavo ir,labai lengvai duota uzuomena kad gali MEM irti,bet cia tik spelione :)

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
nava atejo impact tai cia issiliesiu. aisku zinia apie tai jau skaiciau tapacia diena kai vincas mus visus nudziugino ir cage i ecw itaise, priedo to dar perskaiciau kad tna sugalvojo atleist keleta talentu, rock & rave man netragedija, bet kad petey? petey? dar kai prie saraso jau galima pridet ir eric young tai as noreciau paklaust cia taip krecia tna krize? na kad ne stai kyjosis (ar kosk ten velnias) brutus maximus dar knockouts kazkokia pasirase... tai tada kokios priezastys siu atleidimu? kiek teko skaityt jiems nieko nesugalvojo... ziauru istikruju, prisiminus kiek zmoniu per paskutinius metus paliko tna is x divizijono, tai galima daryt tik isvada kad greit pto pacio divizijono ir nebeliks. zodziu sokiruotas po siu dvieju atleidimu buvau, cia net ner ka pasakyt
toliau ziurim ka turim. pradekim nuo pradzios. team 3d vs kurt & sting - hm kur as tai maciau ai jo pries savaite o savatgali irgi tas pats buvo. suprantu kad sitas macas vien del storyline, bet man kazkaip juokinga matyti tapati trecia karta per savaite. toliau samoa joe cia perfrazuosiu scota kuris taikliai pataike - tipo issipaise veida ir plaukus nusikirpo tai kietas? aisku tna cia toliau scorina tapati vos neidentiska filmuka su joe suka jau kelinta savaite. per ppv jau rasiau akd nesamone kad jis nepasirode o daba net per impacta sita nebuvo tai kiek cia dar sukios be prasmes tuos video?
toliau abyss psihologas
Spoiler'is
? cia del visa pikto uzdedu spoileri bet jau visi zino su kuo dar tna pasirase sutarty... ir siaip abysas mane per tuos promo nebekarta sunervina nes man spoilina lostu serijas :)
kai pagalvojus ka paleido ir ka paeme tai tik ir kyla noras dar labiau ziuret tna.
bent jau baiges su visai padoriu promo show.
p.s. kaip kietai sugalvojo tna isnaudot foley - pasakodamas savo senas istorijas dar labiau beviltiskai man visa tai atrodo.
tna tna tna

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Impact IMO geresnis už paskutinį PPV buvo, beveik visais aspektais... Aišku, kaip visada buvo ir nemažai "kabliukų" - vis bandomi buildinit Machizmo+Creed, kurie, IMO visada buvo ir bus singles wrestleriai, kiek tag team mačų besukovotų, Abyss nesąmonės pas psichologą, tag team title shotas, duotas "iš oro" , tipo jei Beer Money čempionai tai norm mačo prieš juos negalima daryt? , Nash Sopranų references ne laiku ir ne vietoje, "laydown" references į WCW, ypač ironiška, kad kalbant apie šitą Jeff Jarret įėjo ir pasakė "aš to neleisiu" , ir žinoma nesąmoningas Foley segmentas, daugiau gross, negu įdomus. Gerai gal tik tas dalykas, kad panašu į tai, kad ME Mafia vs Frontline feudas skils į kelis mažesniu feudus - Booker vs AJ, Joe vs Stiner, Angle vs Sting, Nash dar kur nors įgrūst ar nugrūst ir idealu manau būtų :)

Unbroken

• nMo nariai
26
Geras iMpact! Gal ir gerai, kad buildinamas feudas Sting vs. Angle. Man atrodo, kad Brutus Magnus greitai susitiks su Suicide ir feudins. Patiko ODB ir Brutus interview. American Pigs :). Taigi siaip gana gerai nuspejami buvo keli epizodai. 1. Kai Bookas iejo i savo locker rooma, tai taip ir pagalvojau, kat ten slepsis AJ. 2.Kad Kurt nenupinnino stingo kai sis atsigule ant zemes. Kaip Valhalas minejo - sis show geresnis uz AAO. Na - gunsai eilini karta neblogai pasirode, taciau 3. Dar pries assaulta, kai MCMG kickino i riesutus Creed ir Lethal jau nujauciau, kad taip nutiks. Taciau nesuprantu - man atrodo daugiau pusho reikia duoti MCMG, o Creed ir Lethal ka nors su X-Division sugalvot, o ne tag-team.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
fu, šįkart TNA labai nesusišiko :) pradžia buvo nekokia, bet nuo Lethal Consequences - MCMG mačo viskas buvo daug maž gerai. Pats mačas buvo geras, JB praneša apie naują tag team ateinančią į TNA, puikus ODB Angle, likę mačai irgi normalūs, pagaliau kažkas įdomaus su MEM, taigi bus galima žiūrėt :)

Nuotrauka

PerOdox

Baltas diržas

• Naujokai
0
Visai patiko paskutinis TNA kaip Kurtas paskelbe kara stingui. Main event mafia po biski skiriasi manau , nes tarpusavi gincai nemazi ir kiti mafijos vyrukai turi problemu. Gali buti , kad bookeris pralos savo legendu titula aj style. TNA dabar dar idomiai ziuret negu seniau labai daug intrigu :D :D :lol:

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Petey leaves, Eric stays? lose-lose situation... ;/ Ir kas per nesąmonė su tuo clean-all-arena? Pradžioje dar maniau, kad tikrai atšauks šitą, nes tai vienas iš bukiausių dalykų, kokį esu girdėjęs, kas liečia mano wrestling žiūrėjimo istoriją, jei būčiau vienas iš tų, kurie susirinko į areną žiūrėti Impact, aš būčiau pissed ir apskritai, kam tokį dalyką daryti, jeigu ME mafia nariai ir apsauga vis tiek vėliau atėjo, what the frog? Krc, subookinta tarsi 5-iamečio vaiko, nesuprantančio, ko pats nori. Ai, ir dar atrodo TNA ruošiasi go along su "genialiom" Abyss pas psichiatrą ir Foley - hardcore stories telling grandfather rubrikomis. Iš šviesesnės pusės galima tik paminėti, kad AJ ir Joe pagal dabartinį build-up gana neblogai atrodo, bet kyla nuojauta, kad per PPV visas šitas build-upas į balą bus išmestas...

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
tai cia su ta tuscia arena arba pries tai jau buvo irase arba kai siaip impacto numatytas laikas baigesi visi issiskirste ir tada prasuko. bet vat butent esmes tai visiskai ner kam to reikia? ziauru buvo ziuret i petey nesuprantu ka tna masto bet atrodo kad isvis nieko jie nemasto. jiems patiems deretu pas psichologa stevie apsilankyt.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na sis impactas wrestlingo prasme buvo geras. Labiausiai patiko paskutinis petey macas. Tikrai TNA origins pasistenge susukti puiku tag team maca. Zinoma gaila petey, bet anksciau ar veliau zmogus palieka savo sena darboviete. Tai pat geras buvo MCMG vs Lethal ir creed macas, greitas, neblogi spotai ir tvarkingas finisas. Na o del tuscios arenos, taip gal ideja ir kvaila, bet kova buvo man idomu paziureti. Tik kad nelabai matesi kad vienas kito jie nekecia. Na o kurto spjuvis stinguio buvo geras, neblogai jis seiles ten uzkaupe :D Po to supykusio stingo promo irgi neblogas.

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
Dvejopi jausmai užplūdo peržvelgus šį iMPACT! Blogi todėl, kad Petey Williams galutinai išėjo, dėl to, kad darė Empty Arena mačą ir tuo visiškai nepasinaudojo, Abyss labai kvailai atrodo tas stroryline (ar kas ten bebūtų) su Dr.Stevie. Geri dalykai - neblogi mačai (drįsčiau pasakyti kai kurie netgi PPV lygio IMO buvo). Ypač patiko Motor City Machine Guns vs. Lethal Consequences ir Eric Young vs. Beer Money Inc. Neblogi backstage'ai su AJ Styles ir Samoa Joe. Na šiaip man visai neblogas šis show buvo palyginus.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 7

narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0