Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

IMPACT WRESTLING

Temoje atsakymų: 632

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2008-10-31, 20:32, pasakė:

Puikus iMpact. Siaip manau, kad Team 3D prisijunks prie MEM. Butu logiskas toks scenarijus. MMG laimi titulus per Turning Point ir feudina su 3D. Na siaip patiko dauguma segmentu. Patiko ir MMG against Team International. Man kilo itarimas, kad Suicide gali buti
Spoiler'is
...
Na man daugiau negu akivaizu kad suicide bus
Spoiler'is

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
patiko man iMPACT. visu pirma tai nauja entrance rampa. kovos vidutines. o apie MEM manau kad galbut dar 3D galetu prie ju prisijungt, nors as to nenoreciau, 5 ten kaip tik :D ir cia akivaizdu kad bus feudas tarp MEM (mano istorijos zinios prastokos, bet jei neklystu visi jie buvo WCW?) vs TNA originals arba '"new breed". ir jei as teisus (del to kad visi buvo WCW) tai tokiu budu Vince nori parodyti kad TNA yra geriau uz WCW ir MEM galu gale pralaimes IMO ilgai truksianti feuda :D

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą
Angle WCW nebuvo, tada kai jis sake, kad buvo WCW cempionu, tai buvo Invasion storyline ir WCW buvo atsigabene savo titulus i WWF ir del ju taip pat buvo kovojama (pries sujungima i Undisputed title), tai cempionu buvo teke ir Kurtui pabuvoti. Taciau to kaip rimto pasiekimo kazin ar verta uzskaityt, to storyline'o metu titulai greitai cirkuliavo, cempionai daznai keitesi.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
labai neblogas impactas buvo, daugiausiai del geru promo ir ypac del scoto promo. jis kaip iskalbos meno expertas niekad labai nepasizymedavo, bet si karta jo promo man pasirode tieisog nuostabus, net manau ir likusiems MEM atstovams nelabai reikejo vaidint kad juokias kai del joistiku ir online video games uzstume :cry:
tik vat man idomu kiek laiko tna vis dar suks tuos filmukus su "savizudziu" nes dar negreit turetu pasirodyt, o jau tie filmukai pradeda igryst.

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Pradzioje impact'o nusivyliau, kad Scott sakys kalba, bet jis tikrai pasistenge ir padare gera promo, atitinkanti MEM poziuri. Bet tam skirta ,manau, buvo truputi per daug laiko. Joe kaip visada molonu klausyt-kalba sklandziai, be sustojimu sakiniu vidury, bet nieko naujo nepasake. Cege prisijungimas buvo naudingas TNA Origins, nes MEM gaudavo pastoviai didesni pop'a, kuri Christain truputi sumazino. Jei toliau fanai palaikys heelus, TNA tures nemazu bedu, nes jaunieji talentai nebepritauks ziurovu, nebus populiarus, o MEM nariai ne taip ir ilgai uzsibus TNA ir tai gali privest prie zlugimo. Aisku TNA vadovybe netokia kvaila ir neleis tam ivykti. Pirmoji kova buvo gera su nenuspejama pabaiga, gera eiga, pora graziu spot'u ir su tinkamu galu. Galejo leisti daugiau MCMG pasireikst. Leadder match turejo but ilgesnis, wrestleriai truputi per mazai naudojosi kopeciom. Angle, Sting, Nash v.s Jay, Creed, Eric. Pabaiga buvo asiki, nes sitie TNA Origins dar neturi pankankamo credibility tokiom zvaigzdem iveikt. Matchas buvo Impact lygio, viskas su juo gerai. ME gavau ko tikejausi, Joy match'o vedimo ir Steinerio pasyvaus judejimo. Sia kova reikejo duot Joe laimet, nes MEM 3 Tna Origins 0 per si imapacta. Tikiuoosi per Turning Point jie atsigriebs. Tas filmukas su MEM nariais, Jarret, Joe, Aj buvo idomus, bet per ilgas. Suicide filmukui galetu sugalvot ka nors naujo ir TNA reklama (su lietum) viduri show ne itmema. Ai dar sting promo buvo neblogas.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Man tai nepatiko, jaučiaus lyg kokį pokalbių šou žiūrėdamas. Pradžioje "Mafijozai" visi suėjo į ringą kalbėjo, tada Scot kalbėjo, atėjo Joe pradėjo kalbėt, atėjo Christian pradėjo kalbėt, po to šiek tiek action ir vėl sekė montažas su half-ass-realistic kalbomis, po to dar AJ su Foley ir Sting kalbėjo, Angle su Jarret, "senis tas" iš abdulos interviu ėmė. Neskaičiavau, bet per visą šou ~25 min wrestlingo gal tik buvo. Suprantu, kad prieš PPV hype nori kažkokį padaryt, bet ar ne geriau jį būtų buvę daryt per kovas su ne per ilgais promo, vietoje tų over monologų. :cry:

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Dar vienas geras Impact. Džiugu. Per šį impact vėl beveik viskas sukosi apie MEM - Young guys feud'ą(na, išskyrus women's division'ą). Ir tai palei mane yra gerai. Šiame feud'e stebėtinai gerus promo visi gamina. Kaip Hunter minėjo, Steiner gerai pašnekėjo, taip pat įsiminė geras AJ ir Sting segmentas. Kai visi šneka apie tuos "respect'us", kažkaip natūraliai jiems gaunasi ir atrodo daug geriau. Plius kai dabar dažnai viskas "is getting personal", tai įvedama replikų apie šeimas(kaip dabar AJ tėvas) ir tai suteikia realumo jausmą tokį. Dabar esu patenkintas visu esamu build'u, nes MEM nariai vis labiau boo'inami, o gal tiksliau, NE MEM nariai labiau cheer'inami. Įdomu, kaip bus toliau su Christian... Turbūt laimės, nes yra gerai over, o ir 6-o nario Mafiai nereikia. Matchai visi gan geri buvo, baigtys irgi logiškos. Interferenc'ai yra neišvengiami, taigi nėra kuo skųstis. Svarbu, kad per PPV jų nebūtų tiek. Tik gal kiek nesu patenkintas No.1 contender'iais dėl Tag diržų. Norėjau 3D ar LAX. Dvejoju būsimo tag matcho kokybe... Dėl Suicide, aš jo jau irgi laukiu, ir pradeda atsibosti laukt, tuo labiau, kai nežinai tikslios datos.
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
visas impactas buvo geras, bet mano manimu impacte buvo per daug promo, toks jausmas buvo kad nomedos pokalbiu laida ziureciau. tai pat nepatiko kad beveik visos kovos baigesi su nesvaria pabaiga. didziausia sio fjudo beda bus nesvarios pabaigos, prisiminkim kaip 07metais ruso mego nesvarius finisus, na o dabar kai vyksta komadu kovos ta nesvaru finisa bus ikisti dar lengviau.
deka nomedos pokalbiu laidos nukentejo kovu kokybe, praita savaite kovos buvo geresnes, bet cia impact, tiketis geros kovos tikimybe tolygi kaip teleloto laimeti keturis kampus :cry: gerai kad ta prasta kovu kokybe kompensavo geri promo, labiausiai patiko stingo ir aj promo, nu kaip icon gali taip snekti apie aj tevus gi negrazu :cry:
seip visas stufas su MEM daromas puikiai, garantuoju kad sita grupuote ieis i istorija kaip NWO ar DX.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Patiko iMpact. Man patiko visiskai visas show. Jau buvau pagalvojes, kad MEM nariai pralaimes Creedui, Youngui ir Lethalui. Gal but kiek nstebau (ir buvo siek tiek pikta), kad Morgan ir Abyss pasieme kontrakta, nes kaip anksciau sakiau as noreciau, kad 3D gautu kontrakta ir prisijungtu prie MEM. O po to feudintu su titula pasiemusiais MCMG.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Nesitikejau tokio Scott promo tikrai patiko. Kovos taip pat buvo neblogos ir idomios. Nors as norejau pamatyt daugiua matchu ir maziau promo. Turbut Scott ir AJ su Sting promo patiko labiausiai, bet manau Sting tikrai persistenge kalbedamas apie AJ tevus :) Apibendrinant iMPACT! tikrai buvo geras. Tik tikejausi, kad Ladder kova bus ilgesne ir siek tiek idomesne.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
kazkaip keista pabaiga man buvo, pagal toki vaizda tai tiap iseina kad visgi cc leika tna ir tures rimta fjuda su jais, bet jaigu visgi cage iseina i wwe tai tikrai negraziai atrode toks "atsisveikinimas"

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąHunter, 2008-11-14, 12:08, pasakė:

kazkaip keista pabaiga man buvo, pagal toki vaizda tai tiap iseina kad visgi cc leika tna ir tures rimta fjuda su jais, bet jaigu visgi cage iseina i wwe tai tikrai negraziai atrode toks "atsisveikinimas"
kas ten zino kokia situacija su cage yra ar jis tikrai isena ar jis ne. As tikiosi kad jis neiseina ir TNA eilini karta pasinaudojo IWC paleisdami "anti"

Pagalaiu galiu pagriti ruso bokinga, si karta ruso padare tikrai gera show ir kuo toliau tuo labiau visas storyline su MEM tampa idomesnis, nepatiko tik kad kai petey nukrito nuo kopeciu, buvo per daug kraujo, kuris atrode netikroviskai, dazu klane guli petey ir tiek, reikejo normaliau kazka padaryti. O seip visas show buvo super, macai geri, promo geri, viskas puikiai padaryta. taip ir toliau TNA.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-11-14, 13:44

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
na jai cia tna antis tai mane pradeda jau rimtai uzknsiti ju politika, atrodytu taip kad tna be wwe kaip be ranku

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Pats pradinis micko promo nelabai patiko, kazkaip tas pats per ta pati. MCMG tikrai graziai pakalbejo ir ju zodziuose buvo tiesos. Eric Young v.s Bashir vidutinis matchas, nereikejo to teisejo isikisimo ir galejo ericui duot svaru finisha. Nugaletojas man labai patiko, nes jis , manau, vertas to title. Rubineje Young'o kalba man pasirode per paprasta Rhyno v.s Steiner, saziningos pabaigos nereikejo tiketis, nes taip MEM igavo daugiau heeto, bet kita vertus rhyno nevertas pralaimet nesaziningoj kovoj. Jay v.s Sting- pabaiga aiski, bet kvailai atrode, kai Lethal netrenke Stingui laikomam MCMG. Juk per BFG TNA originals pralaimenjo visus matchus nesaziningai, o jay svarbiausioje savo gyvenimo kovoje nesugebejo truputi nusileist savo principams. Tikekimes tai prides TNA face'ams daugiau pop'o, tik blogai, kad sioje kovoje Sting taip pat atrode kaip fece'as. Kuo toliau tuo labiau man patinka MCMG pozicija ir poziuris, toks atitinkantis ju charakterius ir aplamai megstu tweenerius. ME prajuokino Stormo transportas, paciame matche gerai atrode Joe su AJ, bet nepatiko galas, TNA turejo leist isikist MCMG vien del ju kalbos pradzioje. Pati pabaiga paliko intriga, ar CC paliks kompanija, nes dabar galimi du atvejai kerstas MEM arba pasitraukimas. TNA nelabai graziai pasielge WWE atzvilgiu ir , galbut, sugadino netiketa Cage sugrizima. Visumoj impactas geras, buvo tikrai idomu ziuret.
P.S MEM labai tinka kostiumai.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-11-14, 18:52

Unbroken

• nMo nariai
26
Eilinikarta sakau "geras iMpact". Patiko, kad heelinami yra MCMG. Idomu ir Petey situacija. Kyla idomus feudas. Patiko macas Beer Money Inc. vs. AJ Styles & Samoa Joe. Ilgas, idomus. Na kaip ir tikejausi Eric pasieme titula.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Vel geras iMPACT. Smagu, kad beveik visas eteris skiriamas MEM vs TNA originals feudui, nes feudas kuo toliau tuo labiau darosi idomesnis. Nzn kaip jus bet as nenoreciau, kad 3D prisijungtu prie MEM, mano nuomone dabar MEM viskas yra perfect ir nieko daugiau nereikia ir seip nesinori, kad butu per daug nariu. Nepatiko, kad sitaip nesamoningai x-division beltas gryzo pas Bashir. Matchai buvo grazus kaip visada, labiausiai patiko MCMG vs Joe ir AJ.

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-11-07, 23:55, pasakė:

seip visas stufas su MEM daromas puikiai, garantuoju kad sita grupuote ieis i istorija kaip NWO ar DX.

Del sito as labai suabejociau. Manau sita stable palyginus su DX ar nWo bus labai trumpalaike. Po feudo su TNA originals neisivaizduoju kur dar juos galetu ikist...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kaip jums naujausi „Front Line“ nariai - Team 3D? :D Aš šiaip gal būčiau buvęs už tai, kad 3D, kaip Cage, būtų likę tarpe, neapsistoja ties kažkuria puse ir feud'ine su kokiu LAX ar BeerMoney. Bet kai pamačiau, kad tai neįvyks - norėjau, kad nesijungtų prie MEM. Dabar, paskaičiavus frontus, MEM turi 5 rimtus narius, o Front Line jei neklystu 11, plius Foley pašonėj. Hm, o dar impact'uose sako, kad MEM turi pranašumą...:D Man pačiam tai nepatinka toks didelis santykis. Jei jau darot didelį feud'ą, tai ir darykit su atitinkamų kieku priešininkų. Nes ir dabar keistai atrodo, kai ringe virš dešimt žmonių, o atlėkę keturi MEM nariai visus išguldo. Nu anyway, impact'as neblogas, Rhyno ima valdžią į rankas, MCMG toliau linksmai build'inami. Geri komentarai apie Foulio drabužius :D Bet deja, man vistiek dar impact-zone nesijaučia to "karo" jausmo. Turbūt jo ir nesulauksiu...
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Nepatinka kad is fjudo seniai vs jaunimas, padare fjuda mem vs front line. Kazkaip nelabai besitikiu kad is sio fjudo gaus puso tna jaunimas, kaip sukos me buve wwe/wcw +joe ir stiles taip sukas. Na reik tiketis kad mcmg pereis i mem puse, ar beer money. O front line papildys danielsas. Kas patiko tai skiriamas laikas mcmg, visai linksma ziureti kai sheliai putojas ant folio. Pats impactas buvo neblogas, geri promo ir impactiniai macai.

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
Geras iMpact tik gaila beveik visi macai buvo Turkey Championshipo macai. Geri segmentai. Labai gerai, kad kazkas ruosiamasi daryti su MCMG. Laukiam kito iMpacto. Tikiuosi, kad prie MEM prisides dar pora zmoniu.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na Impact'as man sikart nelabai patiko. Rhyno kalba uzvede fanus, bet jau girdeta ir blogai, kad jis uzeme visa mic'o laika, o ne AJ ar Joy. Kurto promo buvo toks vidutinis, tik gerai, kad MEM gavo heel heat'o. Visi turkey ball match'ai impact lygio, ir daugumoj iskarto buvo aisku kas prisiims pin'a, o kas laimes.Tai sumazino idomuma. Rhyno pergale reikalinga tik padidint jo credibility kovaj pries kurt'a, kuria jis zinoma pralaimes, tik idomu ka su juo darys toliau. Gaila, kad Sonjay ir toliau neisnaudojamas, o bashir duodamas per didelis , nepelnytas, pushas. Mano manymu turkey ball turejo laimet shaley arba sonjay. Taip butu idomiau tolimesniam storyline. gerai, kad MCMG toliau pushinami, nes jie tikrai labai talentingi ringe, o alexas turi gabumu prie mic'o, kol kas visi jo promo labai patiko, tik noretusi, kad chris'as atrastu savo promo stiliu. Idomu kas bus daroma su jais toliau. Abu team 3D promo geri, patiko vieta, kaip rey pasake, kad rhyno tikriausiai ziuri jo senus ECW promo. Paciam gale atejus taem 3D iringa iskart buvo aisku, kad jie prisijungs prie frontline, todel pabaiga nenustebino. Man labai nepatinka, kad visa kalbejima atlieka senukai ir jie kaip uzima dabar pagrindine dali, o norejau, kad sis feudas butu naudojamas iskelt TNA Origins. Jie dabar kaip ir pamirsti,. Geriau i komanda prie Aj ir Joy butu prideje MCMG ar Young su Creed , ar pns. Beto jei i kova su Joy ir Aj eitu MCMG storyline butu daug idomesnis. Na tikiuosi po Final Resuliution viskas atsistatys i vietas.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-11-30, 13:21

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na Impact kaip visada neblogas. Pradzioj Team 3D promo tikrai ne pats prasciausias, bet nieko naujo Rey taip ir nepasake.Po to is sekusios kalbos ringe patiko tik Nash'o zodziai apie arogancija, pasikelima, savanaudiskuma. Tna Origins vel mic'o negavo, tai siame segemnte labiausiai nepatiko. Beautiful people interviu, kaip visada labai atitiko gimick'a, man patinka kaip jie darbuojasi. Tas Bookerio akcentas labai nervuoja, bet kalbos galas patiko. TNA Legends Championhip street fight -visiska nesamone. Wrestleriai didziaja dali laiko praledo ringe, nepanaudojo jokiu ginklu, nebuvo spot'u ir pats matchas prastokas su aiskia pabaiga. Scott'as nablogai paklabejo -isijautes, be pauziu ir nesikartodamas. Tas jo isejimas uzsivedus primine HBK. Veliau sekes Team 3D ir Joe segmentas rubineje patiko. Sikart pagaliau per Impact pasake kazka naujo, nors ir visa tai jau kazkada girdeta. ODB angle kol kas geriausia is visu jos laidu. Visi segmentai su Bear Money ir Abyss nerealus. Tokiu dalyku reikia daugiau impact'uose. Jie tikrai priverte nusisypsot. Labiausiai isimine Storm'o zodzoai " it's my family tradition, we always drink before the fight" ir abyss " does that kiss mean i am not a virgin anymore" ir kreipimasis i ta interviu vedeja( uzmirsau varda) "i want you to know ,that, that kiss meant nothing and i hope it won't change a thing going between you and me" :). Kad Sara paylin bus "netikra" buvo iskarto aisku ir is sio viso storyline nieko gero neisejo. Patiko filmukas apie christie, visada idomu stebt wrestlingo treniruotes. Pats matchas neblogas AJ padare pora spotu, Christie neblogai atrode ir finihas neeilinis. Matesi, kad pergale buvo emocionali. Angle ir Foley susitikimas vel atrode, kaip kazko pakartojimas, nes viskas jau girdeta. Is 3 on 3 tag team match'o tikejausi daugiau ir norejau, kad pin'a gautu youngas, o ne creedas. Na pabaigoj Eric vistiek atrode kaip nugaletojas.Su tuo teiseju TNA tagul ka nors daro arba tegul uzmirsta, nes tas tna budingas tempimas seniai atsibodes.Anglo ir Jerreto promo kazkoks trumpokas ir vel tas pats per ta pati. Pagaliau AJ gavo mic'o laiko, tik gaila, kad tai buvo interviu, o ne promo ringe.Siaip kazko truko jo kalbai. Me prasukau, nelabai idomus man sie du wrestleriai, bet viskas ir toliau veda i "netiketa" Rhyno pralaimejima. As surantu, kad TNA norisi sekmingai pardavinet Anglo DVD ir kompanija ji labai gerbia, bet jo negalima sitaip reklamuot juk jis pagrindinis TNA heelas ir feudina su kompanijos vadovu/ikureju. Is feast or fired reklamos labiausiai patiko sheley zodziai "if i get fired i might start were clothes like mick foley" ir sabin zodziai.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-12-05, 22:03

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Geras Impact. Buvo neblogų segmentu su MEM ir Front Line. Įdomu, kaip nuo mažiau nei pusės šou, Bubba ir Angle sutarė, o po to ištisai sekė visokie pašnekėsiai apie tai. Mėgstu, kai vyrauja toks nuoseklumas, suteikia realumo. Feast or FIred rezultatai nudžiugino. Buvo 66%, kad LAX išsiskirs, tačiau gavosi kitas variantas - Curry Man is Fired! ;) Gal tikrai išsipildys Wallerio spėjimas, kad dabar grįš Daniels(ar Fallen Angel). Tuo atveju, jam prisijungus prie Front Line, ji tikrai sustiprėtų. Main Event'as irgi buvo geras. Teisingai padarė, kad visą veiksmą nukreipė į "užringį". Per impact smagu tokius dalykus žiūrėt, o per PPV netinka. Gal kiek keista, kad D-Von nepasirodė ;)
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Sios savaites "Cross the line": 28 minutes is eiles be wrestlingo matcho :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Kane

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na del Curry man atleidimo manau kad Daniels neisvysime, jis turetu sugryzti kaip Suicide, Kadangi trauma gavus Kaz, TNA vadovai nores islaikyti Suicide eteryje o Daniels puikiausiai tam tiktu

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąKane, 2009-01-02, 10:01, pasakė:

Na del Curry man atleidimo manau kad Daniels neisvysime, jis turetu sugryzti kaip Suicide, Kadangi trauma gavus Kaz, TNA vadovai nores islaikyti Suicide eteryje o Daniels puikiausiai tam tiktu
koks skirtumas kas po ta kauke slypi? kam deti po kauke danielsa, kuris daug naudingesnis butu kaip danielsas ir front line narys nei suicide personazas. Po kauke gali pakisti belekoki indypendo wrestleri ir moketi jam po simta zaliu uz pasitodyma :) tegu dirba tol kol kaz issigydis trauma. Manau tai butu logiskaiusias varinatas. Nors cia tna niekada neziani ka sumastys ju vadovybe. Beja pwt yra impactas naujametinis? Nes XWT ziuriu riperis pasvente :) nera impacto iki siol.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 10

narių: 0, svečių: 10, slaptų narių: 0