Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-10-18, 22:05
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-10-18, 22:05
2008-10-18, 22:09
Primusas, 2008-10-18, 23:05, pasakė:
2008-10-18, 22:20
Bottom, 2008-10-18, 23:09, pasakė:
Ne į temą | nereiktu spoilerio uzdeti? zinoma cia daugumai ne paslabtis, bet gal kas dar nezino. |
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-10-18, 22:21
2008-10-24, 19:53
Prasidėjo nauju įžangos klipuku. Ta mintis su lietum gal jau kiek nuvalkiota, bet svarbiausia, kad nebebus tos ausį rėžiančios impact dainos. Tada pamatėme areną, kuri man dėl visų papuošimų Las Vegas stiliuj, panašu buvo į kažkokią MTV laidą. Pati arena irgi mažoka buvo, rampos išvis nebuvo, bet tikėkimės, kad tai buvo tik dabar, vėliau pasitaysis tas. Knockout matchas buvo normalus kaip opener'iui. Užtat po to prasidėjo linksmoji dalis. The Main Event Mafia... Hmm, įdomu įdomu Manau Angle sieks ją išlaikyt tvirtu stable, bet tikriausiai Russo vėl laimės ir pradės visokius pykčius jų tarpusavy po kelių savaičių. Lauke pamatėm Foley su vabaliuku Kietą stailą įmušęs Mick TNA. Tada sekė segmentas su Booker ir lagaminėlio turinio paviešinimu. Legend's title... Hmm, bullshit, bullshit. Man kol kas ta idėja nepatinka. Negi neina fjudų prasukt be titulų? Gi ir taip turit pakankamai. Nors logiškai, Women's negalima įsukt, X-Div. iš jų neatstovauja nė vienas, o Tag titulų ir taip daug komandų nusipelno. No. 1 contender'is man pasirodė keistas. Nežinau, turbūt siekiama Cage įtraukt prie AJ ir Joe, arba pradėt Cage-Booker fjudą. Matchas dėl X titulo buvo BS-of-the-night. Comon, Lethal ateina po stiprios pergalės iš BFG, o švariai pralaimi prieš Bashir'ą, kuris pats vėliau užpuolamas Rhino? Nesupratau book'inimo visiškai. Tas masinis matchas buvo kaip impact'ui labai geras. Negavom ugnies(nors ir gerai, nes tai jau būtų mūsų lepinimas), bet vistiek gavom Dudley-wood'o. Angle - Jarrett segmentas buvo normalus, biški nesupratau Abyss ką ten veikė. Kong pergale aš apsidžiaugiau. Ji tikrai to nusipelno, gana jau push'int Wilde. Main Event'as buvo trumpas, bet tiek, kiek gavom-nebuvo nuobodu. Tokio tipo(tokios sudėties) main event'us žiūrėčiau kas savaitę mielai. Po viso šito, pagaliau išėjo Mick su savo announcement'u. Ogi pasirodo-jis TNA savininkas? Gal ir gerai. Tai turbūt optimaliausias Foley išnaudojimo variantas. Gaus retkarčiais bump'ų, pasidrąskys su mandible claw ir užtenka. Nors kita vertus, jis turėtų fjudint su Angle, tai neaišku, kaip ten kas toliau bus.
2008-10-25, 18:13
Fortaz, 2008-10-25, 13:54, pasakė:
2. Ar man tik pasirode, ar jau darosi panasu, i nWo/WCW angle, kai blogiukai visada paims virsu?
2. Nors šis main event'as ir buvo Team TNA vs. Team WCW, bet nah, abejoju. Čia turim Booker, Sting ir ypač Angle, kurie per interviu sako patys, kad reikia push'int jaunus. Nežinau dėl Sting'o, bet Booker ir Angle nemanau, kad sieks top'ų. O Nash-jis tiesiog ketvirta koja
2008-10-25, 19:43
Jis ilga laika buvo siejamas su Joe - per ji Joe prarado daug overness.
Nes jis tai padedavo jam, tai ramindavo ji tai pan.. Kazkada buvo laida, kai dave jam Nash i rankas beisbolo lazda, ir leido ji primust - manau buvo tinkamas laikas.
Dbr Joe prarades pagreiti, o jam dominuojant pries Nash girdisi svilpimas.
Sutinku, kad Angle putins over ir toliau visus, bet Booker ir Sting.. Nemanau..
Aplamai, kada TNA Stingas paskutini karta svariai 1on1 non-gimick matche kam nors pralaimejo???
2008-10-25, 22:14
po to kiek per daug sneku (per pirmas 30 min vienas macas, ir tas knokcouts, wtf?). Main Event Mafia... idomu... bet kazka komentuot dar anksti... hardcore tag team match ar kaip ten jis vadinos bet jau antra karta is eiles maloniai dziugina si astuoniuke
legends championship... kazkas naujo... bet chalengerio legenda kolkas nepavadinciau...
nu ir "You just headbutted your boss", tai buvi tai kas as ir maniau kad bus, t.y. kai per BFG Mick sedejo prie Cornette stalo, taip ir maniau kad jis bus GM ar kazkas panasaus...
bendrai Impact tikrai patiko
2008-10-26, 00:49
Seip impactas patiko, macai normalus, labiausiai patiko gmikinis tag team macas, sunervino tik nedegantis stalas, o jau taip tikejaus kad buba stala uzdegs.
Legend titulas gal ir geras dalykas bus ateity, nes daznai uzsmirsta midcarde tna pusinamos zvaigzdes, taip nutiko su kazu, taip nutiko su tomko ir tikekimes kad taip nenutiks su morganu. Man tik nepatinka sio dirzo pavadinimas, kazkoks kvailokas. Kaip tu gali buti legend cempijonas jai tu tik kelis metus triniesi siame versle, ir iskovoji pagaliau savo pirmaji titula. O tas titulas vadinas legend champion, nuo kada legenda tampama iskovojus midcardo dirza? ar as kazkaip ne taip suprantu savoka legendu cempijonas. Negi jie negalejo tuo dirzo pavadinti Impact champion, six sides of ring champion ir t.t
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-10-26, 12:37
2008-10-26, 11:18
Kai is pradziu ji isgirdau, baiminausi, kad jis bus net kitokios isvaizdos - t.y. vos ne kaip beer title - nebus toks solidus, koks yra is tikro. Gerai, kad taip neivyko.
Jej titulas bus skirtas vien tik kylancioms zvaigzdems - kas butu protinga, todel vercia susimastyti ar tikrai taip bus, tai galima buvo apsiriboti paprastesniu variantu - tiesiog kad ir US champion, ar TV champion.
2008-10-26, 13:01
EDIT: zinAnt
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-10-29, 07:56
2008-10-29, 15:19
2008-10-31, 13:37
Šou prasidėjo su Joe, AJ rekrutinimu. Na nežinau, idėja nebloga, bet kad suėjo ~10 žmonių tai man nepatiko. Nereikėjo ten Creed'o ir ODB. Įdomi situacija užtat buvo su MCMG. Vėliau atėjo MEM ir pasufleravo, kad atsiras penktas narys. Tuo metu maniau, kad logiškiausias variantas MCMG, ar vienas iš jų - Shelley. Užkulsiuose Gun'ai Joe pasisako, kad jie "in", ką vėliau ir įrodo Storm-Young matche. Po to ėjo dviejų wrestlerių debiutinis matchas. Tanahashi(ar kaip jis ten) man pačiam nepatiko. Atrodo, kad jis nesiderina prie tokio TNA stiliaus. Net publika nelabai reagavo į jo spot'us. Užtat Volador priešingai, natūraliai labai atrodė ringe. Cage promo. Ar jis prisijungs prie MEM? I dunno, jau suktai čia darosi viskas. Tag matchas tarp "kariauninkų" buvo neblogas, atsakas į praėjusią savaitę. Main Event'as visai geras buvo, bet esmė after-matchas. Morgan'o big boot nerealus buvo. Gale įvyko didelis brawl'as, kuriam išaiškėjo penktas narys - Big Poppa Pump. Įdomiai atrodė, kai visus daužo su vamzdžiu, bet Petey neliečia. Šiaip nemanau, ar reikėjo Steiner'io MEM'oje. Kuo toliau, tuo tikrai labiau primena nWo. Pačiam man būtų labiausiai patikusi idėja, kad keli jauni turn'inasi ir prisijungia prie MEM. Paprasta ir įdomu. Kita vertus, tai gal dar įvyks, nes Russo dabar nenustygsta kodėj mąstydamas, kaip mus galės kiekvieną savaitę "nustebint" naujas nariais ir turn'ais. Oh... bendrai ta MEM angle gal ir įdomus, bet kartais per daug įsivažiuoja Vince.
2008-10-31, 16:05
seip visas impactas buvo neblogas, viskas patiko. tik galejo mmg ir japoniuko su meksikieciu maca padaryti ilgesni. Labiausiai patiko angle vs abyss macas.
2008-10-31, 18:21
As asmeniskai manau, kad tai nesamone - prarandami bendri matchu overness - manau kad geriausiai publika itraukiama, kai kovoja face vs heel, arba face vs face. Tuo tarpu kai kovoja "choose what you want" vs "choose waht you want", tai as nemanau kad yra i nauda.
Ziauriausia, kad tas "choose what you want" nera tweener - TNA siuo keistu bookinimu tarsi bando ivesti nauja, superrealu kovotoju tipa. Na bet cia tik mano asmenine nuomone, kad tai nevykusi mintis.
2008-10-31, 18:36
P.S Man idomu jeigu ECW rengtu atskirai show, ne karu su SD (gal dabar raw, tiksliai nezinau) irasymais, ar surinktu daugiau ziurovu i sale, nei TNA Impact?
P.S Kur dingo Sonjay, ji galetu prijungt prei MEM, duoti X-Div title ir leist testi fjuda su Jay.
2008-10-31, 19:35
DZT, 2008-10-31, 18:36, pasakė:
Na MEM, jei dar nepastebėjai, sudaro old-school wrestleriai(bent jau kol kas), o ne TIK washed-up half-something-heelai. + Dabar kai Lethal prisijungė prie Joe & AJ ally vargu ar jo feudui su Dutt bus skiriama dėmesio, tuo labiau, kad jis palengva buvo nuslopintas ir pamirštas ir aš abejoju ar būtų prasmės greitu laiku jį atgaivinti.
2008-10-31, 20:04
Valhalas, 2008-10-31, 19:35, pasakė:
Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-10-31, 20:05
2008-10-31, 20:32
2008-10-31, 20:38
Vartotojų skaito šią temą: 16
narių: 0, svečių: 16, slaptų narių: 0