Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

IMPACT WRESTLING

Temoje atsakymų: 632

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąMastytojas, 2008-08-16, 19:09, pasakė:

Dabar parasysiu siek tiek ne i tema <...>
Reiskia reikejo paciam pripazinti, kad rasai ne i tema ir neuzdeti offtopic tag'u? :) Ispejimas.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Vidutinis Impact, kovos lyg ir geros, bet jau viskas daugmaž matyta - Abdulo įsikišimas, Machine Guns post-match, gitara per ME, 3D vs Morgan tai apskritai dežavu vos ne... Sanjay vs Lethal feudas vis dar bandomas hypint, bet viskas vyksta labai nuspėjamai, bookerių vietoje kuo greičiau pasistengčiau jį užbaigt, nes abejoju ar kam nors jis yra įdomus. Per ilgai buvo buildinamas, per ilgai jau tęsiasi, o progresas minimalus, kaip prastoje muilo operoje kokioje nors, tas pats per tą patį sukama ratu... Kas dėl tų šviesų tai prieš jas nieko neturiu, kai tai įvyksta kokį kartą į du mėnesius ar pnš, bet kiekvieną šou? Oh come on... Net iš logikos pusės BS visiškas, nes tos šviesos realiai per ilgai būna dingusios, priešininkas joms dingus išeitų, kad stovi savo vietoje ir nieko nedaro, žinodamas, kad joms atsiradus gaus su gitara per galvą... Netikėtumai yra gerai, tačiau kai "netikėtumas" kartojamas be galo, be krašto jis jau nebebūna toks jau "netikėtas" . Gaila, bet šiuo atveju TNA bookeriai matomai nežino kada reikia sustoti ;(

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Jau kiek pabodo tos nesamones su Stingo beisbolo lazdom ir Jarretto gitarom.Greiciau jis islystu i "dienos sviesa" ir pradetu koki nors fjuda,galbut su Stingu.Tas pats ir su Abyss-jau keli menesiai is jo daro ''gelbetoja",taciau nekisamas i joki fjuda ir net matchu negauna.Sprendziant pagal 2 pastaruju savaiciu ivykius galima butu teigti,kad imanomas jo tag team su Morganu ir fjudas pries 3D.Kaip ir tikejausi Booker T laimejo pries Rhyno ir pateko i No Surrender ME,nu cia nieko netiketo...
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Eilinis Impact. Žiūrėjosi normaliai :)
Užtat užfiksavau kai ką įdomesnio. Booker'iui įeinant į ringą, kažkas sublinksėjo ekrane. Taigi nepadingėjau ir sustabdžiau tą vietą(sunkiai) ir padariau screenshot'ą.

Spoiler'is
Jei netikit, atsisukit MDE releas'ą 41:31. Įdomu, kas čia per šposai...
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Pasirodo čia ne pirmas kartas, štai straipsnelį kokį išgooglinau:

Spoiler'is

Dabartinis dalykas šitą skaitant, kuris man asmeniškai ateina į galvą - homicide iš LAX

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2008-08-22, 16:47

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
na viena galiu pasakyti, tna sugeba su savo keistom zinutem sudomindi visus wrestlingo fanus ziurincius impacta. Deja as nei per viena kova nepastebejau, gal tiesiog del to kad tuo paciu pusryciavau :) bet seip as visada uz toki orginaluma.

kalbant i tema impactas normalus, mazai bs, gitaros ir beisbolkes tikrai man nepabodo. svarbu kad situ dalyku isvengta butu per PPV. Labiausiai patiko x div kova tarp petey ir creed, bei main eventas AJ vs Angle.

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Man rodos ten apie TNA zhaidimo pagr. veikeja Suicide, nes jeigu neklystu jau buvau skaites kazhkur apie tai. Nes zhaidimo istorija vystos taip, kad Kylanti TNZ zhvaigzhde Suicide uzhkulsiuose yra sumushamus kitu wrestler'iu iki samones netekimo, o atsibudes jis kaip ir nieko neprisimena, ir vel ish naujo pradeda savo wrestlerio kelia, noredamas prisiminti kas ivyko, noredamas surasti kas jam taip pakenke. Tai chia imho kone 100% tai ir yra.

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-08-22, 21:05

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Impact patiko, bet manau buvo kiek blogesnis nei praeitas. Macai idomus buvo, o is ME tikejausi daugiau, bet ir taip idomu buvo tad tikrai geras impact mazai priekaistu.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Tik dabar atsirado laiko paziuret sios savaites iMpacta. Nenusivyliau. Ypac patiko macas Machine Guns vs BG James & Eric Young. Tik labai knisa BG ir Showtime entrance. Tokie biski Eugeniski jie man. Dar patiko pora macu. AJ vs Kurt. Neblogas macas man patiko. Ziauriai noriu issiaiskint kas tas gitaristas/ai kurie padejo AJ ir Samoa Joe.

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-08-24, 09:54

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-08-24, 10:53, pasakė:

Ziauriai noriu issiaiskint kas tas gitaristas/ai kurie padejo AJ ir Samoa Joe.
Umm, maybe this guy?
Spoiler'is

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Ne į temą
Man atrodo, kad nesuprasti, kad ten
Spoiler'is
galejo, tik tie zhmones, kurie TNA pradejo zhiuret, kai jis nekovojo, ir nesidemejo pilnu TNA roster'iu. Taigi jiems gal net ir idomiau :P.

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-08-24, 10:54

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Impactas buvo normalus kaip ir daugumoje sou mein evento kova buvo idomiausia bet kai kurie feudai jau mane nervina pvz. Lethal vs Dutt tuolabiau kvailas storilainas su Val ir jos ziedu ir kuo toliau tuo labiau jis darosi neidomesnis.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Atrodo, įsijungiu Impact'ą žiūrėt wrestling'o, bet pasirodo gaunu žiūrėt kažkokį žaidimo video. Pusė impact'o buvo apie žaidimą, o tokiu atveju tikrai nesitikėk gero šou...
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBottom, 2008-09-05, 17:25, pasakė:

Atrodo, įsijungiu Impact'ą žiūrėt wrestling'o, bet pasirodo gaunu žiūrėt kažkokį žaidimo video. Pusė impact'o buvo apie žaidimą, o tokiu atveju tikrai nesitikėk gero šou...

Na man visai nieko šou buvo, bet su tuo game reklamavimu... Jau anksčiau minėjau tą, bet šį kartą visas ribas peržengė, per daug jam laiko skiria, ir per daug jį hypin'a , jei tas game suckins ir jo niekas nepirks pravalas žiaurus bus jiems :)

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Impact patiko. Kovos buvo idomios, bet su gamo reklamavimu tikrai padauginta buvo. Tiesa jau pradejo nervint ta jeffo theme gale manau kad antro impact su ta theme nereikejo.

Unbroken

• nMo nariai
26
Geras iMpact. Nors siaip nuvyle AJ Styles vs Christian Cage. Tikejausi ilgos kovos, o ji baigesi palyginus labai greitai.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Meh, lievas Impact buvo. Nieko gero nepamačiau per jį, tik gerą Christian'o promo. Kas įdomaus teįvyko-tai pasirodė J.J. Bet kaip tuo metu sunervino komentavimas. Blia, pagaliau, po tiek mėnėsių gitarų daužymo išlenda Jahhret, o West'as kaip nieku nieko savo šūdą mala "Yes, Samoa Joe asked for that, and then that was there, some guy said that, and there's Jeff Jahhrett". Nu tikrai, tokio blogo komentavimo jau senai negirdėjau.
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Galėtų ir nustot tą game taip reklamuot, serious, kiek laiko jau tas trunka? „Unbelievable success“, yeah right ... Kalbant apie šou tai Nasho kalba suckino IMO pradžioje, toks jausmas lyg jis žodžius būtų pamiršęs ar kas ten jam atsitikę, nei šį, nei tą subalbatavo ir nuėjo nieko nepasakęs naudingo. Einant toliau tai turiu pasakyti, kad įsijungęs Impact iš pradžių tikiuosi wrestlingo ir gero, gal kelių spot, bet anyways... Tikrai nesitikiu pusę šou trunkančio darželinukų lygio „beauty contest“ ir visokių ne ką intelektualesnių „pokalbių šou“ + nervinančių reklamų kas 2 min ... Joe – kam daryti vieną jobbinį matšą prieš PPV jei galima padaryti tris, huh? :) ... Daugiau net nelabai turiu ką komentuoti, labai prastas Impact, seniai tokio blogo nemačiau ir aš kalbu turėdamas galvoje 45 min laikus.
P.S. One hour...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
o man pusė velnio šis iMpact... tik man mažiausiai emocijų kelia JJ ir Sting, nes jie "ne mano kartos" wrestleriai.
tačiau Knockouts nesiliauja stebint... kai kurie, o gal net dauguma vyrų nesugeba to ką daro TNA "divos" :D

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
iMpact vidutinis. Turbut pasigedau HighFlyingo, nes siaip daugiausia stambus wrestleria wrestlino arba tie kurie nepasizymi soklumu. Christian Cage isimtis.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Impact tikrai ne geraiusias na, bet normlaus ne blogas. Ne visi macai buvo labai idomus tik nezinau kodel, bet lb buvo idomu ziuret angelina love vs talor wilde :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
iMPACT! was gooood :) Geriausias per paskutinius mėnėsius. Ne vien matchai buvo geri iš techninės pusės ir subook'inti gerai, bet ypač entertainment'as šią seriją buvo super. Pabaiga tiesiog "stole the show". Angle ir JJ pašnekėjimas labai patiko, bet kas svarbiausia-tinkamai į TNA įvedė Foley.

Bang Bang!
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na Foley atsiradamas gale buvo siek tiek ne i tema, ka zmones tvarkingai ir techniskai kalbejo visas 10min.
p.s. Cage vel turinina? Galbut jungsis prie "negerbiamuju" - siandien gavo pirsta, Bookeris ji paminejo, kaip nukentejusi..

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
impactas buvo geriausiais per pastaruosius menesius. Tik man daba neaisku, tai jahretas kovos su kurtu ar foley su kurtu? ir kas per velnias kazkoks tag team turnyras anonsuotas per bfg?

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-09-19, 19:39

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
vo blyn, o man nelabai patiko šis Impact... tiek kovų atžvilgiu, tiek enterteinament (jau užkniso šitas žodis :) ). pradžioj Joe kalba tai visiška pieva. tik va gale buvo įdomiau, bet iš Foley tikėjausi kažko kito... atrodo bus Cactus Jack :)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 9

narių: 0, svečių: 9, slaptų narių: 0