Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

IMPACT WRESTLING

Temoje atsakymų: 632

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Neblogas iMpactas, tas 5 table elimantion tai man pasirodė PPV lygio... Stingas niekada nepatiko, tai tie jo pasirodymai man nekelia emocijų... ;)

Nuotrauka

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Aš irgi neperseniausiai palyginus pradėjau žiūrėti TNA, todėl, kad norėjau pamatyti Sting'ą kovojantį, bet kiek žiūriu jis man nekelia susižavėjimo.

Šį pranešimą redagavo Atlantaz: 2008-08-01, 08:13

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
O man Stinger'is patinka ;) bet jai kalbant į temą :D Geras iMPACT'as buvo, neblogas buvo 5 table elimantion match'as :D
Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Taigi uz pusantru metu TNA 2 valandu kontraktas su Spike TV baigsis ir sklando gandai kad jeigu per ta laika reitingas nepasieks 1.5 Spike TV nutrauks kontrakta. Dabar as noreciau kad kasnors pakomentuotu ir pavardintu priezastis kodel Impact reitingas nekyla?

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąMastytojas, 2008-07-31, 12:55, pasakė:

Taigi uz pusantru metu TNA 2 valandu kontraktas su Spike TV baigsis ir sklando gandai kad jeigu per ta laika reitingas nepasieks 1.5 Spike TV nutrauks kontrakta. Dabar as noreciau kad kasnors pakomentuotu ir pavardintu priezastis kodel Impact reitingas nekyla?
Nes TNA jau buvo pradėjusi degraduot kaip WWE jau prieš gaunant 2h sutartį. Ją pasirašius, degradavimas tik paspartėjo. Degradavimu laikau kvailus storyline, blogą build'ą, neaiškias matchų pabaigas ir visokias kitas rišliavas, netinkamą wrestlerių išnaudojimą/push'inimą. That's my 2 cents...
Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-07-31, 16:15, pasakė:

Nes TNA jau buvo pradėjusi degraduot kaip WWE jau prieš gaunant 2h sutartį. Ją pasirašius, degradavimas tik paspartėjo. Degradavimu laikau kvailus storyline, blogą build'ą, neaiškias matchų pabaigas ir visokias kitas rišliavas, netinkamą wrestlerių išnaudojimą/push'inimą. That's my 2 cents...

Kvaili storilainai man jie taipat nepatinka and one more thing as visdar nepriprantu prie sesiakampio ringo man jis atrodo zaislinis nes man patinka standartai nors WWE ringas ir nera standartinis pagal ismatavimus 20x20 pedu bet jis nors keturkampis tai suteikia tikroviskumo IMHO.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

atsakimas paprastas, pastaruosius menesius isviso wrestlingo laidu reitingai nekilo o tik krito. O del nutraukto kontrakto nesibaiminu, tikrai atsiras televizija kuri sutiks priglausti show kuris sutraukia virs milijono ziurovu. Na ir paciam spike tv nera ka rinktis daugiau jai jie nores rodyti wrestlinga.

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Jei pasirašys kontraktą su kitu kanalu, matau vieną gerą dalyką - Full Man On Woman Violance :)
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Hm, Impact ne toks geras kaip visada pasirodė:
strike 1: tna IMO ryškiai persitengė tą savo geimą reklamuodami, paprasto commercial būtų užtekę.
strike 2: Sting BS per daug užsitęsė, IMO 1-nas iš dviejų bus - arba Stingas išvis čia ne prie ko bus, arba pasirodys su kokiu "lame excuse" panašiai kaip Tomko, kai heelu turnino.
strike 3: kaip ir nebuvo jokio ME
strike 4: kovų ar laiko joms apskritai kažkaip mažokai pasirodė
strike 5: jei Morganas ketina Feicu būt tai jam matšai prieš jobberius nieko neduoda, o jei ketina heelu turnint tai tegu greičiau turnina, nes vėliau vėl kokią nesąmonę reikės tam turnui galvot

Tai tiek :D

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Man tiesa sakant sios savaites Impactas buvo visai nieko tik kaip sake Valhalas pritruko kazkokio Main Evento.Ta visa istorija su Stingu man atrodo gana idomi ir visai noreciau matyti Stinga kaip heela,bet tas sviesu isjunginejimas ir kitu kovotoju atsiradimas-manau tik dar vienas Russo triukas ir veliau manau atsiskleis,kad pats Stingas cia ne prie ko.Ka gi-per Hard Justice vel gi isvysime Beer Money vs LAX,AJ vs Kurt ir Sonjay vs Lethal-jei pirmieji du matchai mane dar domina(gal kiek maziau AJ ir Kurt kova)tai Guru ir Black Machismo fjudas man atrodo is viso be kazkokios intrigos ir idomumo.

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2008-08-01, 13:36

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Patiko Impact. Patiko, kad laimėjo Beermoney. Matchas buvo neblogas. Booker'io - Joe segmentas ringe irgi buvo geras. Sekęs AJ squash'as buvo nice. Po to anonsuotas matchas išvis grietinėlė, bet nenutuokiu, kaip Angle ištemps matchą per PPV su trauma, o tuo labiau Last Man Standing. Jei jis bus full force, matchas bus bent ***. Creed pasirodė velgi puikiai. Laukiu jo rematcho prieš Petey. Įdomu, kas gi sukama su Kaz. Turbūt kažkas keisto... Main Event'e sedėjo mergaitės. Prasukti teko. Visa istorija su Stingu man patinka ir nėra nuobodi. Spėju tai išaiškėjus buvo tik Booker'io scare-taktika.
Kas per šou nepatiko, tai tik 3 TNA musškietininkai, tai Super Eric, Curryman ir SharkBoy. Nedomina manęs jie pavieniui, o tuo labiau kartu.
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Labai impact patiko. Visos kovos patiko. Ziauriai juokino superheroju komanda :D . Tik va ziauriai nepatiko tai, kad per ME buvo divu kova nu WTF !!!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Ne į temą
Ar dyvos ar wrestleriai tna main evente kaunasi jis vistiek buna geresnis už wwe main eventa :D

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Sutinku su tuo :DD neblogas iMPACT'as buvo ypač Creed vs Williams match'as, arba kai Big Kev'as išnese Sharmell :D o kaip įnai rekė :mellow: :?
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Dabar as noreciau kad kasnors pakomentuotu ir pavardintu priezastis kodel Impact reitingas nekyla?
Akivaizdu kodel... CIA :D

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Ziauriai patiko iMPACT! idomiausios kovos man buvo 8 man gauntlet with weapons ir ME. Nebuvo nieko blogo tik va nelabai man patiko joe nauja sukuosena ^_^

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Geras Impact. Viskas buvo daugmaž taip, kaip ir turėjo būti. Tarkim, neįdomu buvo tik komedijistai ir knockout'ai. Bet tai jau mano problema, nes aš juos visad prasuku.

Daugiau kas užkliuvo, tai MCMG VĖL išeina su maskaradinėm kaukėm. Vis dar nesuprantu, kame prasmė su jom. Lyg ir visi užkulsių interviu buvo geri. Patiko tas, kad šį šou buvo rodoma mažiau visų istorijų. Keli buvo, bet jie buvo su pagrindu. Šiaip ką galiu pasakyti, tai kad Hard Justice gerai hype'inamas. Daugiausia dėmėsio tam, kam ir reikia skirti dėmėsio. Keep up with this TNA.
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Neblogas Impact. Bent jau neprailgo :D Kelios random mintys - guru vs machizmo feudas per daug išsitempė ir nuėjo ne tais keliais, kuriaisi turėjo nueiti, manau visos viltys pamatyti gerą jų 1 vs 1 matšą jau seniai žlugusios... "Bloody towel" shotai šį kartą šiek tiek geresni buvo nei praėjusį kartą(pagrinde dėl to, kad jos beveik nerodė) :o Bet, anyways, nemanau, kad jos ten reikėjo. ... Nedaug reikėjo iki absoliutaus dežavu, Abyss pasirodymo metu, tetrūko tik Raishos slamminimo, toks jausmas, lyg būtų buvusi taisoma klaida, kuri buvo anksčiau padaryta.

P.S. Beautiful people - best women heels EVER (OMG)(WTF) XD

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Pats impactas buvo gan vidutinis,bet patiko ME.Pati ideja surengti amateur-wrestling matcha buvo gana idomi,o nustebino,tai,kad isgirdome Jeff Jarrett theme.Tai reiskia,kad jis grizo ir ko gero,tai bus kazkas idomesnio.Manau visai galimas Sting vs Jarrett fjudas.Per No Surrender ivyks Fatal 4-way del WHC,vienu is Joe varzovu ko gero neabejotinai taps Booker T,taip pat ko gero Christian Cage
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kiek supratau Stingas dabar heel'ina tik man atrodo keista kad Jeretas padeda face'ams po tiek metu heel'inimo. Storasis Joe vel pakvaiso ir man atrodo jis gauna per daug pusho. O dabar apie gerus dalykus patiko Christiano ir Rhino teamworkas. Mattas Morganas ateityje gali buti rimtas main eventeris IMO.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
pusėtinas impact, sakyčiau per daug „huh?“ tokių jame buvo, bent jau mano skoniui :?
pvz:
Intro VĖL kišamas TNA game huh?
AJ l33t mic skills huh?
3D užpuola Morgan huh?
America-hater eilinį kart per daug over the top nueina, paskutinė jo line - huh?
JOE po matšo su chair užpuola Divainą huh?
Taylor laimi Batista style huh?
Main Event huh?
Šou pabaiga omg HUH?
Patinka matomai TNA bookeriams su tamsa žaisti... Na tegu žaidžia, pažiūrėsim kas iš to išeis, gal gausim per kokį PPV matšą kur kas 1 min šviesa išnyks ir jai atsiradus, kas nors "įdomaus" bus atsitikę...

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
visai smagus impactas, AJ olipinis cepijonas :? man visai patiko sis impactas toks linksmokas.
O del morgano tai speju kovos jis su team 3d per no surender i komanda pasims dar abysa. Nes sio metu jie abu negauna sloto PPV, tad manau uzkurs siokia tokia programa su jais. Man tai jokiu huh nebuvo, is impacto niekada nesitikiu nieko gero, tai tie uzpolimai, jahretu grizmai visai gerai, svarbu kad jos kistu i impactus o ne i PPV.

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ai normalus toks Impact. Nebuvo labai įdomu, bet ir nebuvo taip, kad norėčiau žūt būt prasukti. Smagu buvo išgirst Jahrett'o muziką. Taip pat gan įdomu, kas bus Joe fatal four way dalyviai. per kitą impact'ą - Booker vs. Rhino. Kaži kas laimės? :)
Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ne į temą
Dabar parasysiu siek tiek ne i tema bet tai liecia TNA ar jums neprimena Jereto apranga ir entrance theme su tuo juoku i Green Goblin is Spidermano? Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Ne į temą
Nelabai as ta goblina pamenu, tai neprimena man jahreto juokas nieko, tik pati jahreta

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 18

narių: 0, svečių: 18, slaptų narių: 0