Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

IMPACT WRESTLING

Temoje atsakymų: 632

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Buvo geras Impactas po šokio tokios pertraukos :P

Patiko qualifying matchai, EY ir Angle promo. Joe parinkimai taip pat buvo neblogi. Dar išvydome naują knockaut(I think) - Melissa. Visa tai primena į Santino debiutą, tik kad ji nelaimėjo, o buvo susquash'inta :D Main event patiko, gerai žiūrisi AJ kaip face. Tik manyčiau tas jo visas "daužymas" per ilgai užsitęsė, bet nebuvo taip jau blogai. Šiaip geras show, privertė laukti Slamiversary :)
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Yep, neblogas impact'as, tik TNA kelintą kart jau kaip Bottom paminėjo šiek tiek peržengė ribas pabaigoje. Dramatizmą padaryti pavyko neblogai, bet manau nereiktų jiem pamiršti, kad ir vaikučiai TNA žiūri :P

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0
Galiu pasakyti jog sis impactas vercia mane laukti sekancio impacto su nezinia ''ka darys aj pries 5 zmones''-kaip medis susakiau ;D,bet retai kada mane tokie jausmai uzplusta.
Na o pats impactas tai buvo kaip visada,kazkaip dar pabaigoje maniau jog supereric ''isgelbes'' aj...
Beje kiek pastebejau ,kad nebuvo tag matchu?na ir gerai,bent man, asmeniskai uzteko, tag team action,po sacrifice

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Vienu momentu $#@%%%%%# interviu po interviu promo po promo kol sulaukiau matcho bet pabaiga viska istaise AJ feisas Booker T heelas ir jeigu TNA bande padaryti kazkokia intriga tuomet jiems pavyko nors Angle'o poelgi nuspejau vistiek sis Impactas man paliko ispudi.

Šį pranešimą redagavo Fortaz: 2008-05-23, 21:26
http://www.nmo.lt/index.php?act=warn&mid=1017&CODE=view

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Labai neblogi straipsneliai, "why I don't watch Impact":
http://pwtorch.com/artman2/publish/Torch_F...cle_25679.shtml
http://pwtorch.com/artman2/publish/Torch_F...cle_25682.shtml
http://pwtorch.com/artman2/publish/Torch_F...cle_25684.shtml

Nuotrauka
Nuotrauka

Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
0
patiko sis tna :P ipac pabaiga kuri man laaaaabaj patiko tik nesuprantu ko ta karen angle ta aj styles bande isglebet vienu zodziu paaiskinkit man sita sukta situacija(as tna ziuri tik 1 menesi)

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąRandy_Orton_Fan_4_life, 2008-05-24, 13:56, pasakė:

patiko sis tna :P ipac pabaiga kuri man laaaaabaj patiko tik nesuprantu ko ta karen angle ta aj styles bande isglebet vienu zodziu paaiskinkit man sita sukta situacija(as tna ziuri tik 1 menesi)

Trumpai kalbant - jis jos boyfriend, nuo tada dar kai AJ angle allyance priklausė, viską, kas vyko ten sunkoka būtų keliais žodžiais išdėstyt, labai ten jau susukta Russo, kas liečia šitą storyline :)

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
na impactas geriausias per pastaruosius 2men matytus man patinka tokie susidorojimai, ypac kurto isbegimas paziurejo ji i karen ir teks is kedes AJ. dziugu kad AJ vel feisas, kurtas kaip visada savo rolei, na o bookeris hylna, kazkaip idomiau i ji ziuret man yra, nors dazniausiai idomiau man buna ziuret pagrinde i hylus, ismitis gal tik AJ yra.

P.s paziurejau i randy orton fan avatara ir issigandau, pagalvojau kad lix pagyre tna :D perskai iau nika, ir viskas grizo i savo vietas :lol: Jau galvojau toi kiaules prades skaraidyt, jai LIX atsiliepe teigiamai apie tna ir nekure ruso bokingo su citatom siulomok donui vestui

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-05-25, 09:42

Nuotrauka

Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man tas angle aliance vs AJ STYES primena Orton vs Evoliution tik skirtumas kad cia ne del titulo ir dar keli mazi negana to ortonas buvo panasiai uzpultas ir dauzomas ligi kraujo :lol: taigi sis feudas is tna mane labai domina

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-05-23, 16:02, pasakė:

Buvo geras Impactas po šokio tokios pertraukos :D

Patiko qualifying matchai, EY ir Angle promo. Joe parinkimai taip pat buvo neblogi. Dar išvydome naują knockaut(I think) - Melissa. Visa tai primena į Santino debiutą, tik kad ji nelaimėjo, o buvo susquash'inta :D Main event patiko, gerai žiūrisi AJ kaip face. Tik manyčiau tas jo visas "daužymas" per ilgai užsitęsė, bet nebuvo taip jau blogai. Šiaip geras show, privertė laukti Slamiversary :P

Kaip tai Melissa ? Taigi ji tik viena karta buvo be savo veido uzdangalo pasirodziusi - kai kovojo su Daizee Haze, o per praeita Impact as jos nepastebejau :D WTF?

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąBeef, 2008-05-27, 17:36, pasakė:

Kaip tai Melissa ? Taigi ji tik viena karta buvo be savo veido uzdangalo pasirodziusi - kai kovojo su Daizee Haze, o per praeita Impact as jos nepastebejau :P WTF?
Tai aš irgi pagalvojau, kad gal ta pati, bet Melissa vardą paminėtą tai pamenu. Ji buvo ta nekaltoji "iš salės", Kong auka. Painu ten TNA su divomis :D
Nuotrauka

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Na šis impact'as kol kas idomiausias kiek esu mates. ;) Žiūriu tik apie 2men. Idomi situacija dabar su Aj, kaip klostysis storyline toliau.. :)

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-05-27, 16:25, pasakė:

Tai aš irgi pagalvojau, kad gal ta pati, bet Melissa vardą paminėtą tai pamenu. Ji buvo ta nekaltoji "iš salės", Kong auka. Painu ten TNA su divomis :)

Tiksliai ;) tu juk kalbi apie Kong challenge. Na greiciausiai jis tesis bent keleta savaiciu ir matysime vis kitas Indy wrestleres jobbinancias Kong, o anos Melisos is sales turbut nebeisvysime.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Šiek tiek aukščiau, nei vidutinis impact. Gera pradžia, pabaiga, bet ko trūko, tai AJ laiko su mic. Bent jau jei neduodat šnekėt, tai leiskit jame Angle labiau paspardyt :D Nebent tai nebuvo taip leidžiama, dėl jo traumos. Kas dėl kitų matchų, norėjau labiau, kad į KOTM patektų James Storm. Jei push'inate mid-card'erius, tai galite bent jau savuosius.
Nuotrauka

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Nepatiko "patobulinta" Christian Cage theme versija, senesne man labiau patiko :D

Tadaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Paziurejau, patiko King of the Mountain matchas, kiti irgi visai... Siaip geras sou, kuo toliau, tuo labiau pradedu TNA megti...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLaisvydas, 2008-05-30, 17:22, pasakė:

Nepatiko "patobulinta" Christian Cage theme versija, senesne man labiau patiko :)

Jo, kažkaip įdomiai su tais themais, prieš tai Joe theamą sugadino, dabar cage, angle ir ten apšlifuotas, kažkodėl editinama tokiu stilium: išimama dalis lyrics ir vietoje jų koks nors nuvalkiotas bumčikas įgrūdamas. :)

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Sios savaites impact man kaip ir visada patiko, o idomiausias matchas man buvo KOTM (tikrai nesitikejau kad KOTM parodys per impact) ;)

P.S. Laukiu nesulaukiu Slammiversary.

Šį pranešimą redagavo Impact: 2008-06-07, 09:40

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
aš šito iMpact'o vertinti objektyviai negaliu, nes žiūrėjau vartodamas svaigiuosius...;) bet kiek mačiau, tai viskas cool, ypač AJ pagaliau labai rimtai challenge'ina Kurtui. KOTM irgi neblogas, bet manau per Slammiversary bus kur kas geresnis. be to labai nustebino Nash atakuodamas Joe. atrodo jų draugystei galas... galas, jų draugystei galas :)

Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-06-08, 03:05, pasakė:

aš šito iMpact'o vertinti objektyviai negaliu, nes žiūrėjau vartodamas svaigiuosius...:) bet kiek mačiau, tai viskas cool, ypač AJ pagaliau labai rimtai challenge'ina Kurtui. KOTM irgi neblogas, bet manau per Slammiversary bus kur kas geresnis. be to labai nustebino Nash atakuodamas Joe. atrodo jų draugystei galas... galas, jų draugystei galas :D

Kiek supratau jis jam netycia trenke cia yra daroma didele intriga.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Wow, LABAI geras impact. Kiek bebuvo matchų - visi geri ir įdomūs, neteko nieko prasukti. Būtina paminėti, kad show buvo labai gerai subook'intas. Visi interference'ai buvo geri, su prasme. Džiugu, kad pagaliau prasideda World X Cup ir išvysime daug, nors ir trumpų, bet gerų matchų. Per visą show nepatiko viena vieta, kai Rhoode su Storm buvo nustrip'inti titulų. Norėjau, kad jie būtų juos pasilikę, jie man gerai žiūrisi kaip team'as. Prisijuokiau per jų promo.
*Rhoode atsigeria Storm'o alaus, išspjauna.
Rhoode:
- Oh God, that's awfull.
Storm:
- It's allright.

:D
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
jo sis impactas buvo geras, labiausiai patiko MCMG vs team japan. Gaila kad world x-cup tetruks tik menesi. Bet sake kad paskutinis macas x-cup bus ultimate X, na o ten mes galime tiketis tikrai gero maco. tik va speju vel reitingas nepasieks 1, nes kaip TNA impactui sekas jie eina visada 1 on 1 su nba finalo rungtynem :D jau galesiu vel eilini karta 411manijoi uzskaityt komentarose "epic failed"

Nuotrauka

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Tikrai idomus buvo Impact'as. Nustebino, jog Daivaris atėjo į TNA. Žiūrėsim ar geriau jam seksis nei WWE. :D

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Sis iMPACT! man patiko daugiau negu praeitas ar uzpraeitas ir t.t. Nustebino, kad pats pirmas macas buvo tel championshipo :D Labiausiai patiko MCMG vs Team Japan todel, kad mano manymu buvo daugiausiai HF per visa si iMPACT.

P.S. TNA bokeriai darykit togius gerus iMPACT ir toliau :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąGoldberg, 2008-06-13, 20:46, pasakė:

Tikrai idomus buvo Impact'as. Nustebino, jog Daivaris atėjo į TNA. Žiūrėsim ar geriau jam seksis nei WWE. :)
Nesitikeciau didziules jo sekmes:)
Taciau noreciau, nes jis gimes ta pacia diena, ir tais paciais metais kaip as:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 18

narių: 0, svečių: 18, slaptų narių: 0