Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

IMPACT WRESTLING

Temoje atsakymų: 632

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Nu kaip jums live impactas? Man tai visai patiko, macai ilgesni, bene pats svariausias impactas per pastaruosius menesius, nei vieno isiterpimo i maca, na tik vienas baiges nesvariai jony devine su kamerike idauze sheliui o seip viskas sklandziai praejo. buvo keletas vietu kai ne ta video paleido, ir veiksmai ne is tos puses filmuoti, bet bendras vaizdas buvo geras, galetu ir toliau live daryt, nes nelabai as turiu kantrybes, jai yra spoileris naujienose, as ji anksciau ar veliau perskaitysiu :? Nesakaitau spoileriu tik uzsenieciu naujienu saitose. ir va patiko kai pergale team cage svencia is niekur atejo james stormas ir stingui i galva is butelio :D rezgas naujas fjudas, na o tokiose fjudose stingeris man nemaiso, tiesa jis man ir main evente nemaisydavo, bet jis manau naudingesnis mid cardu fjudose. tik svarbuy kad vel neprasidetu visokie plastikinio karsto macai :D

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Jo, dėl matchų man irgi džiugu. Palyginus praeitos savaitės show, kai nė vienas match'as nesurinko 2 star'ų, o čia tiek gavo net 3. Good job TNA :?
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Man taip pat ziauriai patiko ir kovos buvo geros ir visa kita na, o vienu zodziu tai COOL ! ! !

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Man taip pat labai patiko ir kas geriausia, tai kad TNA sventiniame show neleido visokiems freak'ams pasirodyti: nebuvo jokiu Curryman, SharkBoy, Black Reign, Rellik, Eric Young ir pan. ME buikus buvo, dabar labai noreciau kad Lethal Lockdown padarytu 5on5 Prie Tomko prisideda Storm, o prie Cage galetu prisideti Kaz, tipo Christianas sako jam "as is taves padariau zvaigzde ir pan.", o Kaz atsako "nemanyk, kad tu toks kietas, as tave nugalejau" ir pan., jie ten susigincytu kol galu gale kaip nors Kaz prisidetu prie Christiano.

hamilton

Baltas diržas

• Naujokai
0
Isties puikus Impactas buvo, geriausias man per visa Kovo menesi. Stingo gryzimas gana neblogas ir uzsimezges tikriausiai naujas geras feudas tarp Stingo ir Storm :thumb:

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Impact vidutinis. Creed man panašus į Kofi :) Nors nepasakyčiau, kad per daug sužavėjo. Main Event lėtas, bet po jo sekęs brawl'as patiko. Nežinau kaip jums, bet man Petey-Steiner segmentas nepatiko... Net išsižiojau, kai su mašinėle pirmą plaukų liniją išskuto :D Kažkaip keistai dabar jis atrodo.
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Man visai patiko. Turim nauja jauniausia zmogu TNA rosteryje :D Iki tol juo buvo Jay Lethal, o dabar jau Consequences Creed ;) As taip pat pagalvojau, kad jis yra TNA atsakas i Kofi Kingstom ir arba Creed yra geresnes arba vel tiesiog eilini karta TNA labiau leidzia atsiskleisti tokio stiliaus wrestleriams. Man Creed patiko, nors nera kazkoks super phenomenal atletas, bet yra turi dar tik 21 m., dar daug gali patobuleti, o kad jis labai stengsis galima neabejoti :D

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na creedas, istreniruotas tna mokyklos, tas pats kai ir petey, kol kas nieko ispudingo nepamaciau, iskirus nestadartini finiseri, credas gmikas tai hibridas tarp cury man entertaimento prasme ir kokio danielso jo skilo prasme ;) Na paziuresime ka jis gero parodys single macose per PPV. Dziugu kad tna auginasi patys talentus, o ne medzioja jos is wwe ar indy fedu, ko verta ju mokykla pamatysim, tiksliau kaip Jery Lynn sugeba mokytoju but. Bendrai paemus impactas nepatiko, lieviausias is visu kurie state lockdowno ppv, macai neidomus, na ir pabaiga standartine 10vyru brawlingas kaip megsta tna daryt.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-04-11, 21:35

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-04-11, 22:35, pasakė:

...
nieko ispudingo nepamaciau
...

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-04-11, 22:35, pasakė:

...
ir kokio danielso jo skilo prasme
...
:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-04-12, 13:39, pasakė:

:)
gal as nusisnekejau, bet tu kaip adminas pazeidei forumo taisykle numeris 2. "NO SPAM!!! Tai yra, kad nebūtu rašomi pranešimai ne į temą, kad nebūtų pranešime parašytos vien tik šypsenėlės ir pan." Nors kita vertus administratorius visada buna teisus...

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-04-13, 10:20

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ne į temą

Na va kaip saunu.. Zmogus padaro pastaba, o paskuj pac susivokia, kad padaro ja be reikalo..:) Tai padarydamas tame paciame poste.
p.s. visiskai neteisingas pasakymas "bet tu kaip adminas pazeidei forumo taisykle numeris 2".
Taisykles reikia skaityti ne pagal raide, o pagal prasme - kaip tai reikia daryti ir su istatymais, anot Konstitucinio teismo pirmininko Egidijaus Kūrio. Siuo atveju sypsenele parode mano visas mintis, ir as nenorejau rasyti daugiau nieko. Kas svarbiausia, kad tos sypseneles uzteko ir tau suprasti kad nusisnekejaj.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Paskutinysis iMPACT! buvo gan neblogas. Net trys matchai dėl titulo, išk kurių man labiausiai patiko 1. Patey nusiskutęs kaip heel'as atrodo labai gerai. Pergalė taip pat patiko - greitai, kaip ir turėjo būti. Manau jis titulo tikrai nusipelno. Tiek jo vargas per visus praeitus promo su Steiner'iu, tiek jo visi paskutiniai matchai būdavo geri. Antras defence'as buvo ne visai toks, kokio tikėjausi. Per mažai pasireiškė LAX. Šį kart Super Eric manau jau nereikėjo. Plius titulai dabar pas Cornette.. Taip galima ir susipainiot. Trečiasis defence'as buvo normalus. Nei Kong, nei Roxxi nepasirodė silpnai. Po 3D/Chirstian n Rhyno matcho likau nesusipratęs. Negi TNA žada išskirti 3D? Ką tik VKM, dabar jie? Sounds stoopid :/ Main Event buvo ne per geriausias. Po šio matcho vėl likau nesusipratęs. Booker'io pastūmimas Stingui sakyčiau kažkoks "iš lempos". Nekreipiant dėmėsio į tai, show patiko. Laukiam sekančio impact'e vyksiančio Angle-joe matcho. Įdomu, kaip jame Joe pasirodys :?
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Neblogas impactas. kita savaite joe vs angle sesta karta, na pagaliau zmones gales pamatyt ju maca nepirke jokio ppv, reik tiketis kad ruso nesumastys padaryt kurto champu, nes jau uzteko stingo cempijono buvimo, pabuvo dvi savaites champu, kurtas ima rematch, ir nugali stingeri taip tapdamas cempijonu. Nortusi kad joe titula laiytu apie metus, visgi jis macu negadina, na o su ko kautis Mainevente pilnas rosteris: styles, booker, sting, rhyno, abyss ir t.t
Nusivyliau tag team macu ziurint i kovotojus tikejausi kazko i tris zvaigzdes, na o padare impacto kokybes maca. Patiko su eriku promo, kur laimejas dirzus jis atjeo ir kazkokius vejus paistijo, tada kornete numete, visi mate kad erikas nugalejo tomko su stiles ir tapo tag team champu, iskyrus kazkoki dziauso sunu, tad titulai vacantiniai, galetu sugalvoti koki tournamenta kur kovotu 8tag teamai del dirzo atkrentamuju kovu principu.

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Man tai iMPACT! nesveikai patiko. Paskutini karta toks geras ko gero buvo per mano gimtadieni (gruodzio 28).

Cia mano toks wrestlingo skonis - man visada labai idomu buna ziureti matchus face vs. face arba heel vs. heel. Siandien tokiu matchu buvo net 2: 3D pries Freak'us ir MCMH pries Cage ir Rhino, pastarasis matchas buvo tikrai geras :lol: Dar tikejausi ir trecio tokio - Sting vs. Booker T, bet cia jau butu buve per gerai. As esu tikras, kad toks matchas kada nors TNA ivyks, tik manau jam jau reiketu atskiro build-up'o ir svarbios vietos PPV. Na ir zinoma - ME, kuris zinoma buvo tikrai geras. Tik jau truputi sie wrestleriai issiseme ir jau 6-a karta kazko superinio nepademonstruos, visgi per Lockdown, mano akimis, matchas buvo super, tai kartele per aukstai iskelta. Sis matchas buvo skirtas nusivylusiems Lockdown, nes cia jau buvo tik PW. Ir zinoma finishas - kaip gi Russo be dirty finisho? Paskelbtas Triple Threat per Sacrifice. Aisku Steinerio labai nemegstu, taciau vienas dalykas, kuris siame 3 zmoniu feude patinka, tai yra Angle tweeneriskumas. Aisku ilgiau jam tokiu pabuvus, labai atsibostu, bet kaip vienam feudui tai tikrai idomu. Is kart po iMPACT! ziurejau SD, tai jis mano akimis show kokybe gavo i vienus vartus :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Neblogas impact buvo. Geras co-main eventas ir main eventas. Įdomu kartu matyti Booker ir Sting ringe. ME ne ką tenusileido Lockdown'o matchui. Pasigedau Petey. Kažkaip keista, kad naujas champ, o nebuvo šou. Nelabai norėjau triple threat per Sacrifice. Norėjau pamatyti, kaip Joe susitvarkytų 1 on 1 su Steineriu. Taip pat buvo įdomus promo su AJ ir Kurt. Vis labiau kaista jų santykiai. Mane jau traukia šis fjudas.
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
3D sakyciau net bande kovot kaip Face'ai :lol: Ir netgi palaikymo siek tiek gavo:)
Kas del Angle=tweener.. Tai tweeneris dazniausiai buna megstamas publikos, bet cia tik rezultatas bookinimo. Gal to ir bus pasiekta ateityje, Russo's booking:) Bet su dabartine AJ-Karen-Angle storyline, abejoju tweenerio isitvirtinimo galimybemis - tradicinio bookinimo poziuriu, turetu AJ konvertuotis i Face (is esmes jau yra tam dirva - dirzai numesti, gali issiskirti su Tomko, su Angle del Karen geroves jau konfrontuoja), ir tureti nebloga feud'a su Angle. Bet cia juk logiskas bookinimas.. Vadinasi mazi sansai, kai tai isvysime TNA:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Russo jau per paskutinius puse metu turejo tukstanti progu AJ feisu turnint, bet vis ta vilti is manes ateme :lol:

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
kaip jums tas dolce kazkas turnyras? is pradziu isgirdes kad bus tournamentas del dirzu apsidziaugiau, bet po to kai pradejo kornete aiskint taisykles siek tiek nusivyliau. Gera zinia ta kad PPV skirtas tag teamams, nebus ppv isigimeliu teamo, bloga zinia kad MCMG krenta uz turnyro borto, na taip jie kovojo su normaliai pusinamu cage, bet kas liepe rhyno su cage duot MCMg? galejo ikist jiems freakus, na o mcmg duot pakovot su rock n rave infection ar team 3d, pikta kad nepusina MCMG komandos, bet reikia viltis kad jie gaus pusho. Toliau nepatiko ruso ideja ikisti kvalifikaciniu kovu laimetojus pries random team, na cia gali prasidet nauji fjudai, bet kam daryt taip viska sudetinagai? kodel negalejo buti paprastas tag team turnamentas, 8komandos kvalifikacinese kovose, na ir laimejusios 4komandos eina i PPV turnyra. paprasta kaip 2kart du, kam is naujo dvirati isradinet. jai taip norejo su to random zaist tai per impacta reikejo daryt random temu kvalifikacijas, o ne normaliu. is laimetoju viliosi kad nei vienas random teamas nelaimes tag team dirzu, jos pasims LAX ir prades fjudint su MCMG. ir uzkurs tokio pat gero lygio fjuda kaip LAX vs stiles and daniels.

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na jis atrodo visada turi tokia atmazke, kad "reikia islaukti reikiamo momento". Kaip ir su Joe title win'u. Manau su AJ irgi galim sulaukti kazko panasaus - per gera menesi ji puikiai rebuildins. Svarbu tik Karen ismest, ir palikt 1 on 1..

Nuotrauka
Nuotrauka

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-04-27, 09:02, pasakė:

Neblogas impact buvo. Geras co-main eventas ir main eventas. Įdomu kartu matyti Booker ir Sting ringe. ME ne ką tenusileido Lockdown'o matchui. Pasigedau Petey. Kažkaip keista, kad naujas champ, o nebuvo šou. Nelabai norėjau triple threat per Sacrifice. Norėjau pamatyti, kaip Joe susitvarkytų 1 on 1 su Steineriu. Taip pat buvo įdomus promo su AJ ir Kurt. Vis labiau kaista jų santykiai. Mane jau traukia šis fjudas.

Jei labai domina kaip atrodo Steiner vs Joe, tai per Slammiversary (2006m.) ivyko ju 1x1 matchas.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Kaip ten su awesome Kong reikaliukas tas? Man on woman action juk "draudžiami" TNA skaitos. Realiai nlb įsivaizduoju kaip ten tos kovos su ja turėtų atrodyti, asmeniškai sakyčiau nelabai protingas sprendimas, matšo kokybė paprasčiausiai bus kovertuota į abejotiną entertaino ir storyline kokybę ir jei toliau bus stumiama ta idėja "Kong out of knockout division" vnžn... Na jeigu Russo eina keliu "svarbiausia - netikėtumas" manau jam tai puikiai sekasi, bet kažin ar šiuo atveju tai kam nors išeis į naudą...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Neblogas Impact. Patiko, kaip fanai cheer'ino MCMG. Gal artimu metu pradės gauti kažkiek push'o. Kol kas keistai atrodo visa situacija su Eric Young/Super Eric. Viskas bus OK, jei tik jis negaus titulo per Sacrifice. M.Event'e patiko, kad Joe buvo tikras "machine". Heh, "the one gut salute" Angle'ui :) Show pabaigoje, anoncuotas paskutinis iš 8 narys tikrai nustebino ir prajuokino. Įdomu, kaip TNA vyrukai susidoros su Kong :) Ir abejoju, ar ji pakenks matchui,o priešingai, bus tik į naudą.
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
MCMG gi seniau gavo padoru push'a, bet paskutiniu metu turi daug hemalonumu.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-05-03, 01:15, pasakė:

MCMG gi seniau gavo padoru push'a, bet paskutiniu metu turi daug hemalonumu.
Taip, gavo, ir dar kokį. Ir būtų toliau kilę, jei ne jų užsispyrimas per Against All Odds(ligtais), kai nesutiko kraujuoti prieš 3D :|
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
As kaip suprantu, tai tik pretekstas. Cia panasiai kaip su Ortonu - yra baudziama ne uz viena poelgi, bet uz charakteri, kuris veda prie tokio poelgio:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0